עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש אך להשתמש בכרטיס מסך הנוכחי שלי בקירור המעבד ובספק הנוכחים שלי. להלן הציוד שאני רוצה להשאיר איתי: GFORCE GTX 550 TI, THERMALTAKE V1 (אם בכלל אפשרי להשתמש בו), ובספק כוח ocz 500 וואט במידה והוא מספיק טוב למחשב חדש , דגם 500sxs. לא חשובה לי כל כך רמת השקט של המחשב ואני לא צריך עוד ציוד נילווה. השימוש יהיה לגיימינג לא כבד אבל בכל זאת אני אוהב לשחק במשחקים ובגרפיקה הטובה שאני אוכל לשחק בא. [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 80%][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 65%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 BOX[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [T…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by jetman,

Samsung spinpoint f3 hd502hj דגם[ATTACH]6721[/ATTACH]

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by dviriko10,

שלום, אשמח להמלצה איזה מהמחשבים האלה לקנות: Lenovo IdeaPad Y50 http://ksp.co.il/?uin=24095 Asus G56JR-CN221H http://ksp.co.il/?uin=23098 דברים שחשובים לי בלפטופ: * יריץ משחקים כבדים כמו CS:GO / cod / battelfield * שלא יתחמם. * שיהיה עמיד, אני מוזיז אותו כל שבוע שבועיים. * נוחות. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 4.5k צפיות
  4. 2. לוח אם Intel Raisin City DG41RQ לוח אם התומך Intel® Core™2 Quad, Intel® Core™2 Duo, Intel® Dual-Core Form Factor micro uATX LGA 775 pin, 1333/1066/800 MHz Bus Intel® G41 Express Chipset, Dual channel memory DDR2 /800Mhz - 2 sockets/8GB max מתאם גרפי - Intel® Graphics Media Accelerator 4500 (Intel® GMA x4500) onboard יציאות למסך - VGA 2x PCI,1xPCI Express x16 8 יציאות (4 קדמי + 4 אחורי) USB2 על לוח האם (השימוש מוגבל בהתאם למגבלות המארז) 1xPATA , 4xSATA including כרטיס קול - -6channel (5.1) audio subsystem using the Realtek* ALC888VC audio codec Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem using the Realtek* RTL 8111D 3. מעבד-ntel P-D E5300 2.6Ghz/2MB(Dual Core)F…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, ברצוני לקנות מחשב למשחקים תקציב של כחמש אלפים שקלים, אם כדאי אפשר לעלות קצת בתקציב (למרות שאני חושב שהוא גדול כבר מספיק). השקט ממש לא קריטי בשבילי, אני כבר התרגלתי למחשב הרועש שלי. אני מניח מן הסתם שאקח Windows 7 עם המחשב, כבר מגוחך יהיה לקנות XP. בקשר לרצולוציית מסך , רזולוציית המסך הקיים שלי היא 1440x900, ואני לא רואה צורך בקניית חדש בזמן הקרוב, לפחות לא עם המחשב העתיק שלי. אולם, הוא כבר מתחיל להתיישן, ומחשב חדש כנראה יוכל להתמודד עם רזולוציות גבוהות, אז אשמח להצעות מסך, בלי קשר לתקציב. שאר ציוד היקיפי לא נחוץ. בקשר לאוברקלוק, אין לי שום נסיון עם המלאכה, אז אני לא בטוח אם לעשות אחד או לא (כנראה שלא, אשמח לחוות דעת בנושא). גם בהרכבת מחשבים אין לי שום נסיון, אז אני …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by yuvalnus,

כמו שייעצו לי פה - העלתי את התקציב ל1500 (לא כולל הרכבה), יש סיכוי להוציא מזה מחשב נורמלי? המטרה היא עבודות משרדיות (אינטרנט וורד וכאלה), משחקי מחשב וסרטים... מה דעתכם? עריכה: הצעתם לי את המפרט הזה- מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 240 AM3 (2.8GHz) - BOX ₪318 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LM-S2 ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 ₪237 צורב DVD: [..] PHILIPS SPD2514BM x20 SATA BLACK ₪113 מארז: [..] COMPUCASE 63RA-NPS w/o PSU ₪153 ספק כוח: [..] HEC 300ART - BULK ₪135 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.11 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320418AS ₪216 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪99 מחיר סופי: ₪1619 איך הוא? איך יכולת הרצת המשחקים ש…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי, אני חדש פה בפורומים אבל אני בד"כ קורא כאן על דברים ובעיות שיש לי על המחשב. בכל מקרה, אבא שלי אמר לי שהוא קונה לי מחשב אם אני אתן לו מפרט עד מחר, ואם לא אז הוא ייקנה מחשב לאחותי (מחשב דיי זבל אפשר להגיד, כזה ב 1000 שקל), ואני אשאר עם המחשב הנוכחי הישן יחסית. התקציב לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר 1. מה התקציב המקסימלי? לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שאפשר - בלי להשתגע 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. יענו משחקים? נגיד קרייסיס, פרוטוטייפ, Empire: To…

8. שלום לכולם! אתם יכולים להיות רגועים עשיתי חיפוש לפני שפתחתי את התרד כמובן שהיו דברים דומים אבל אף אחד מהם לא ענה על הדרישות... אז מה הדרישות מהפרט? 1. 4K ואי אפשר לחרוג מהתקציב *(כמובן שאם זו תהיה קפיצה משמעותית בשביל סכום זניח אני אשקול זאת... ) 2. השימושים הצפויים של המחשב- עריכה גרפית, תכנות, סרטים, שימוש שוטף ומשחקים בעתיד. א) פוטושופ, אילוסטרייטור עריכה גרפית דו מימדית. תהיה גם עריכה של תלת מימד אבל לא ברמה שמצריכה דגש. ב) בעתיד הקרוב (8 חודשים+- ) אני אהיה מעוניין להריץ משחקים ברמה בינונית\גבוהה ולכן כרגע אני לא ארכוש כרטיס גרפי ואעדיף להשתמש במובנה. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכרטיס מסך. אני אסתפק במובנה בחודשים הקרובים. (זה שאני בונה על הכר…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לחסוך לכוון 2500, אם בעלות תועלת זה סביראז חריגה של עד 3500 3. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב מיועד להיות HTPC בסלון, אך מכיוון שהוא המחשב היחיד בבית הוא יקבל גם:עריכה של תמונות עד 10 מגה תמונה (בפוטושופ), מעט פרויקטים ביננוים בsolidworks 2010 ושימוש משרדי רגיל. מחובר למקרן 1200*1600 בחיבור DVI ול 32"ב-HDMI 4.האם יש צורך בציוד היקפי - לא 5. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב – אין לי צורך בכרטיס טלויזיה 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - מספיק שקט כדי להיות בסלון 7. האם מתוכנן אוברקלוק –כרגע לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה – לא, יעבוד עם WINDOWS 7 9. מאיזו חנ…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ye_3333,

שלום לכולם.. ברשותי אפשרות להביא את המכשירים הבאים: ASUS UL30-A ASUS UL30-VT ASUS UL80V ASUS UL80-VT במחירים יחסת מצחיקים.. אני צריך לפחות 5 אנשים לביצוע ההזמנה... האחריות היא כמובן אחריות עולמית... מחירים: UL30-A 3800 UL30-VT 4200 UL80V 4800 UL80-VT 5300 למעונינים נא ליצור קשר בפרטי כל מי שירצה להזמין יצטערך לשלם 200 שקל מקדמה.. ואת שאר הסכום ברגע שהמחשב בידו.. יום טוב יחיאל

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. התקציב : 1100 דולר (זה כולל חריגה ) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, משחקים GTA IV/CRYSIS/COD6 וכו' , צפיה בסרטים, עריכה גרפית: פוטושופ ,וכאלה (: * גודל המסך? 15.4 אינצ' לפחות * משקל רצוי?לאמשנה המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שיהיה יציאת HDMI או DVI * בלוטות? רצוי אך לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כולל (: * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא (:

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, אני מתלבט הרבה לגבי מחשב שאני מעוניין לרכוש בקרוב , מחשב שיריץ משחקים בצורה מקסימלית ויתמוך בצורה מלאה ברזולוציה ובמסך שלי (LG W2362TQ) אז הנה הרכיבים (מתוך ההמלצות כאן באתר) וההתלבטויות : מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1028 אחרי הכל החלטתי ללכת על המעבד הזה , הרבה אמרו לי שהביצועים ביחס להבדלים במחיר של i7 והנ"ל,לא משמעותיים ואני גם לא צריך את זה (את ה I7) מה אתם אומרים ? לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪599 מותאם לשאר הרכיבים ולמעבד? זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - GOLD EDITION - ULV : OCZ3G1333ULV4GK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪648 אני רציתי 8 GB אבל הורידו אותי מזה מהר מאו…

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  13. אהלן לכולם... אני רוצה לקנות מחשב לבית, מחשב שישרת אותי לפחות 4 שנים בזמן הלימודים ושיהיה לי ראש שקט... לא מחשב מטורף מדיי.. בעיקר למשחקים... אני צריך גם מסך חדש... 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר למה לא... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר למשחקים, גלישה, הורדות באימיול, צפיה בסרטים בHD... א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אני אשחק במשחקים... לא חובה בהגדרות מקסימליות... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אנ…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן לכולם, כמו שכבר ציינתי בכותרת, התקציב נע בין 8500 ל-9000 ש"ח. עקרונית הוא יהווה חלופה לנייח שהיה לי פעם, אזי אשתמש בו להכל פחות או יותר.. ע.משרדיות + משחקים כבדים (עד כמה שאפשר) וצפייה סרטים. גודל מסך, מעדיף בין 15 ל-16 אינץ'. משקל רצוי שהיה סביר, בין 2 ל-3~ ק"ג (לא נייד-נייח בעצם). סוללה, אני מעדיף 8 תאים, ואם לא אז גם 6 זה בסדר. יציאות מיוחדות - "כל המרבה הרי זה משובח" בלוטות' - חייב. צורב DVD - כנ"ל. (LightScribe לא מחייב) קשיח, אני צריך מינימום 500GB, עם דגש על 7200 סלד [סיכוי קלוש, אבל אולי אתפשר על 320] אחריות בינ"ל יכולה להוות בונוס נחמד אבל לא מחייבת. הנטייה שלי היא בכיוון Dell או HP, אבל כל חברה אחרת תתקבל בברכה. תודה מראש ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מחפש מחשב נייד עם מסך מגע מסתובב לטאבלט, הכולל בתוכו GPS וסלוט לכרטיס סים. עדיפות לHD SSD אבל לא חייב (אוכל להחליף) השימוש העיקרי שלי בו יהיה לניווט בהתקנה לרכב. גודל מסך 8-10 אינצ' (לא חובה) יש דגמים כאלה בכלל?

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. אני זקוק למפרט למשחקים כבדים. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את התקציב במלואו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 גג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. כל משחקי המחשב המודרניים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). מה זה רינדורים? לא לשם פרנסה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1620X1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? גם יריות, אסטרטגיה וכו'. * באילו הגדרות תשחקו (נמו…

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  17. Started by ELpsycho,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי למישחקים לא כבדים למוזיקה וסרטים ובין היתר ללימודים. רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הבא HP Pavilion DV6-2130EJ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8368&perur=2&t=1&c=320&cbar=p האם הכרטיס מסך שלו חזק יותר מה HD4570 של ATI ומה 5470??? תודה לכם על העזרה. לא שולל רכישה בארה"ב

• 11 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. אני מרכיב מפרט שהשימוש העיקרי בו יהיה מדיה סנטר שינגן FHD בצורה הטובה ביותר והשקטה ביותר. בנוסף לכך שימושי כללים אחרים (אינטרנט, אופיס ושות') וקצת עריכת וידאו. אלו הרכיבים שאני סגור עליהם:AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪507 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 Gigabyte MA-770TA-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪524 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1524 Sapphire ATI Radeon 4670 Ultimate 512MB GDDR3 Passive Cooling, יחידות 1 ₪385 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1338 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪502 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1918 המפרט הורכב באתר:http:/…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by zazkapulsk,

שלום מבקש המלצה לכרטיס מסך עד סכום של 400 ש"ח. מבקש שיהיה מבוסס GeForce. כרגע יש לי GeForce 7950 GT והוא לא תומך ב-DIRECTX11. הכרטיס למטרות משחק. מצד שני, אני לא גיימר גדול. אני חי בסרט? אם כן, מה הדבר הריאלי ביותר עבורי? תודה

• 11 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by Shalti,

אהלן כולם, לאחר שראיתי פה בפורום הרבה המלצות על TMS, החלטתי להזמין אצלהם מחשב. עבדתי די הרבה זמן על הרכבת מפרט בתקציב מסויים לפי המחירים של TMS, והזמנתי אותו דרך האתר שלהם. לאחר יום עבודה, התקשר אלי נציג מהחנות, ואמר לי שאין להם חלק מהמוצרים שהזמנתי במלאי, וגם לא יהיו בזמן הקרוב. מאחר וזה היה בזמן העבודה והייתי עסוק, ביקשתי ממנו שיפרט לי את מה שהוא רצה להגיד במייל. בערב כשפתחתי את המייל, חיכה לי מייל מ-TMS, שטען שאין להם את המארז שהזמנתי ואת כרטיס המסך שהזמנתי. זה די הרגיז אותי מאחר ולא צויין בשום מקום באתר ובכל תהליך ההזמנה שהמוצרים האלו לא במלאי. קיוויתי שהם יהיו מספיק הגונים לסמן באתר או לפחות בעת ההזמנה, מוצרים שאינם במלאי ולא יהיו במלאי בקרוב. באותו מייל הנציג הציע ל…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום, יש לי בעיה במחשב, שהוא מראה שהוא מלא ב100% אך כשאני מוציא את המטען מהמחשב המחשב פשוט נכבה ורק אחרי שאני מחזיר את המטען אני מסוגל להדליק אותו בחזרה.. יש למישהוא הצעות, למה זה קורה?

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. שלום חברים! אני מחפשת לקרובת משפחה מחשב נייד 15.4' לשימושים משרדיים בעיקר הבקשות העיקריות שלה הן: 1. כונן אופטי צורב DVD 2. שהמחשב יהיה מחברה מוכרת ואמינה כמובן 3. אם ניתן אז לא לעבור את ה-3000 ש"ח 4. משקל כמה שיותר קל עד כמה שניתן 5. דיסק קשיח גדול 6. התוכנות העיקריות שהיא תפעיל הן תוכנות אופיס, חשבשבת ועוד כמה תוכנות שאינן כבדות (היא עו"ד אולי זה יעזור כדי לדעת באילו תוכנות היא תשתמש) 7. שיהיה כלול במחיר מערכת הפעלה, בקשר לאופיס כרגע לא צריך שיהיה כלול (אלא אם כן המחיר ממש אטרקטיבי גם עם אופיס) 8. כמובן שוב - גודל מסך 15.4' מקווה שרשמתי את כל הבקשות, אם שכחתי משהו אני אוסיף בהמשך, תודה רבה לכל העוזרים! מורן

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום מעוניין לרכוש מחשב טוב וחזק בתקציב של עד 4 אלף שח. מעדיף שהמערכת תיהיה מבוססת על מעבד של אינטל! אני גר באשדוד ומעדיף חנויות באזור שלי או באזור מרכז. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200 שקל חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים, סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצ…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, הייתי רוצה לדעת אילו שימושים ניתן לעשות במחשבים אלו? אלו משחקים הם יכולים להריץ? תוכנות, מה המהירות/הכוח הממוצע/ת שלו (כלומר, כמה תוכנות ואילו ניתן להריץ בו זמנית, מה זמן התגובה הממוצע, מה זמן תגובה ממוצע בשימוש יומיומי, וכו'...), ובעצם כל דבר אחר שלא חשבתי עליו ושיכול לעזור להעריך את הכוח של המחשב... 1) amd athlonX2 4800+\1GB DDR2 800\160 GB HDD\DVDRW |כרטיס המסך הוא- NVIDIA MCP61 . ולוח אם MSI K9M6GM 2) מעבד אינטל 3GHZ,לוח אם MSI 915P COMBO2, זיכרון פנימי 512MB, דיסק קשיח 160GB, כרטיס מסך ATI RADEON X600, צורב DVD. 3) מעבדי אינטל Pentium E5400, 2.70GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. היי כולם, אני מחפש מפרט למחשב שייעוד לעבודה + משחקים. עבודה=אינטרנט, אופיס, פיתוח אפליקציות פשוטות (לא קימפולים של שעות). משחקים: דגש על starcraft2 שעומד לצאת. מהבטא של starcraft2 אלו הדרישות המינימליות (כאשר יכול להשתנות בגרסה הסופית: Intel Pentium D * AMD 64 X2 * (Windows 7) 2048mb * 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability with 128 MB VRAM such as an ATI Radeon X1600 or NVIDIA GeForce 7600 GT class card or better המטרה שלי היא למצוא את המחשב הטוב ביותר במסגרת התקציב, שיתאים לדרישות. השאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניצול של הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שקל חריגה במידת הצו…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים