ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום אם אני מפרק בנייד חדש את הHDD שעליו מותקן וינדוס ושם אותו בתוך מארז חיצוני, ומתקין במקומו SSD, אני אוכל להעתיק את וינדוס מהכונן החיצוני לSSD?
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כללי, עבודה משרדית, אינטרנט, קצת סרטים סדרות ב-HD. אולי עריכת וידאו ב-VEGAS בעתיד אבל לא משהו כבד מדיי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך DELL P2314H, הוא 1920x1080 אאל"ט -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 11 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים ועריכת גרפיקה ווידאו. (כרגע מתעסק רק בעריכת ווידאו ועריכת תמונות, בקרוב מאוד גם מתחיל ללמוד פיסיקה) תקציב: 4000 שקל פלוס/מינוס מטרות המחשב: עריכת ווידאו בצורה החלקה ביותר האפשרית (מנסיון זה עניין שדורש משאבים) עריכת תמונות משחקים לא כבדים (אני לא משחק הרבה, אבל אני רוצה לשחק מדי פעם במשחקים יחסית חדשים) מחושב שיחזיק לתקופה ארוכה, לצורך העניין לפחות 4 שנים. גודל המסך? 15.6" (טאצ' יהיה יתרון, אבל הדבר הראשון שאשמח לוותר עליו משיקולי תקציב) רזולוציית המסך: FHD 1920x1080 משקל: מהווה שיקול משני, אך עדיין שיקול. אני מניח שעד 3 ק"ג זה סביר. זמן סוללה: לא צריך משהו יוצא דופן, אבל עדיף שיחזיק לפחות 4 שעות בשימוש מינימלי (וורד, אינ…
-
- 11 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום, שוקל מספר דגמים עבור סטודנטית להנדסת תעשיה וניהול (יש עבודה מעבר לאופיס), מצורף השאלון + מספר דגמים ושאלות שלא ברורות לי * מטרות המחשב? סטודנטית להנדסה * גודל המסך? 14 או דומה, ליותר גדול יחובר מסך חיצוני בחדר * רזולוציית המסך? כמה שיותר, לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נמוך, סוחבים מעיר לבית ולמעונות וכו... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ודאי, כמה שיותר אך לא קריטי כי לא כותבת בשיעורים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? למה לא? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שאלה מעולה, SSD או רגיל, ראו דיון למטה * כונן אופטי? לא נראה לי שחייבים היום * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? ממש לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק 3 שנים באתר הל…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לפטופ חדש לצורך לימודי משפטים. התקציב הוא 3000 שקל אך גמיש לתוספות. אציין רק כי מפאת הפשטות של הצורך עבורו אני צריך את המחשב (הקלדה בוורד ואינטרנט) אבקש אם אפשר לשאוף למחיר כמה שיותר נמוך. חשוב מאוד מקלדת טובה ונוחה. * מטרות המחשב: הקלדה מרובה בוורד פלוס שימוש באינטרנט. (לא צריך משחקים סרטים ותוכנות). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 13.3 אינץ' או 14 אינץ', לא יותר מכך. מסך מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר track…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, נכון לכרגע יש לי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?select=.269..399.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17638&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני מחפשת להשתדרג ולהעביר את המחשב הזה לאחיי הקטנים. מה גם שהמחשב הזה פחות סוחב סרטי 1080. בעיקרון אני מעוניינת במחשב לשימושים רגילים - אינטרנט, אופיס וגם מחשב שישמש כ-HTPC. נמאס לי לחבר את הסטרימר מצד אחד אינני רוצה מחשב נייד. מצד שני, מחשב נייח גדול מדי עבורי, לכן אני מחפשת בקטגוריית ה-MINI PC. ראיתי את המחשב הבא ואני מתעניינת ברכישתו: http://ksp.co.il/?select=.269..399.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23398&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם נעזוב לר…
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני ועוד מספר חברים החלטנו לקנות נייד לחבר, סטודנט שנה שלישית בטכניון. מאחר ואנחנו סטודנטים מגבלת התקציב שלנו די נמוכה ולכן נשמח לעזרה בבחירה של נייד קטן למטרות סרטים, תכנות קל וקריאה. אני רוצה לציין שעד עכשיו הוא הסתדר עם נייד מעפן של asus מהסדרה eee , כלומר כל מחשב בעצם יהווה שדרוג וניתן להבין שדרישותיו לא בעננים. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס,צפיה בסרטים(הוא לא משחק במשחקים בכלל!) * גודל המסך? 13.3-14 עדיפות ל14 ומסך מט. * רזולוציית המסך? מה שאפשר במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת במידה וזה אפשרי. * משקל רצוי? עד 1.9 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך כמה שאפשר במסגרת התקציב (עדיפות לחמש ומעלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * B…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא מצליח למצוא דגם של 13.3 שמסוגל להכיל 16GB של RAM - מישהו יכול לעזור ולמצוא / להסביר את התופעה? תודה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז... הצלחתי (אני מקווה) להרכיב מפרט שנראה לא רע לדעתי ורציתי לשאול לדעתכם. כל דבר שעולה בדעתכם שיכול לשפר את הביצועים/להוריד את המחיר בלי להוריד את הביצועים ממש יתקבל בברכה (במקור התקציב היה קצת נמוך יותר...). (גם הצעה למארז/ספק אחרים מהאתר הזה יעזרו, בערך באותו טווח מחירים +100 ש"ח מקסימום). מזכיר - השימוש הוא בעיקר לעריכה גרפית ווידאו אך גם קצת למשחקים (לא כבדים מדי: World of Warcraft, Guild Wars 2, Rift וכו'). כן חשוב שיהיה דיי שקט (לא חייב להיות מאוד שקט, אבל לא טרקטור) ושיהיה בו חיבור DVI וכמה שיותר חיבורי USB. אשמח לדעתכם! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601464707 - Intel - i5-45…
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תקציב: התקציב כרגע פתוח, כיוון שאני רוצה לראות את כלל האופציות. כמובן שרצוי כמה שיותר זול, ועדיפות לרכישה מאילת ברשת KSP. מטרת המחשב: מחשב ללימודי מדעי המחשב + כתיבת תוכנות + עיצוב אתרים ברמה חובבנית + הרצת משחקים (מסתפק גם על הרצה על Medium). גודל מסך: 13.3'' - 14'' רזולוציית המסך: רצוי FHD 1920x1080. אחיה גם היא שטח עבודה מעט מצומצם יותר, אך בתנאי שהוא אופטימלי לעבודה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא ממש. משקל רצוי: 2.3 ק"ג לכל היותר. זמן סוללה: רצוי סוללה שתעמוד בדרישות שלי ולא תאכזב אותי באמצע. האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB3 Bluetooth: יהיה נחמד, לא קריטי. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: פחות מבין בזה. בעיקרון שיספק ביצועים טובים ולא יהיה מועד לפ…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/ky7dbjp4 זכרונות יש לי 8gb 1333 וקשיח גם לא מעוניין ב ssd מה אומרים ללכת על המפרט הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends battlefield ומשחקים עם גרפיקה גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23-24 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. ה…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? המחשב מיועד בעיקר לסלון עבור קולנוע ביתי וגלישה. XBMC , סטרימר וכול אתרי הVOD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. הכל נדרש. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור השפלה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב. 10. האם…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם, הרבה זמן שלא כתבתי פה. יש לי מערכת מחשב ישנה שהמפרט שלה הוא- מעבד- [h=3]AMD Athlon II X3 445 [/h]למעבד נפתחה הליבה הרביעית, והוא בOC די מאסיבי, בבאנצ'מרקים השונים הוא מקבל ציון גבוה ב80% מהציון המקורי. לוח אם- Gigabyte GA-MA78LMT-US2H זיכרון- DDR3 8GB ספק כוח- Seasonic ss400et כרטיס מסך- 9600GT 1GB SSD- Crucial m4 128GB המסך שיש לי הוא DELL 2312- רזולוציה של 1920X1080. המחשב הזה כבר לא "סוחב" משחקים חדשים, אבל התקציב לא מאפשר לי לקנות מחשב חדש. השאלה שלי היא האם צוואר הבקבוק היחיד במחשב הוא כרטיס המסך, או שגם המעבד(עם כל הOC שלו) לא מספק את הסחורה וצריך להחליף גם אותו?(מה שאומר כבר החלפת לוח אם) אשמח לעזרתכם בעניין, אריאל
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i3 4160 3.6Ghz - IR6 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 4160 3.6Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך MSI GTX750Ti OC 2GB GDDR5 VGA DVI HDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 צורבי DVD: צורב פנימי Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Sata - צבע שחור כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות: On Board 10/100/100…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים. שלחתי לשתי חנויות מחשבים בקשה למפרט למחשב המיועד ל Gaming באופן בלעדי. הבקשה הינה עבור מחשב בלבד ללא ציוד היקפי, עם בקשה ספציפית למארז ללא חלון, מאוורר ומרווח. כונן SSD +HDD. לוח אם עם 6 יציאות USB לפחות. המטרה של המחשב היא להחליף ולהשתדרג מהמחשב הנוכחי - Core i5 דור ראשון, 4GB RAM, Radeon 5870. סכום: 7000-7500 ש"ח. אשמח לעצתכם איזה מהמפרטים לדעתכם עדיף, עם יותר דגש על ביצועים ואיכות מאשר המחיר. מSTARTPC: 1590 ₪ - Intel Quad Core i7 4770K 3.5Ghz S1150 510 ₪ - Gigabyte GA-Z87M-HD3 S1150 730 ₪ - 16GB (4x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 2990 ₪ - * חדש במלאי! * - NVIDIA Gigabyte GeForce GTX780 Ti 3GB GDDR5 499 ₪ - * מבצע * - SSD…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
(מקווה שאני בפורום הנכון - הודעה ראשונה שלי פה) חבר נוסע לארצות הברית עוד שבועיים ואני שוקל להגיד לו איזה מחשב לקנות לי נתחיל עם הגודל חייב להיות 13.3' ולא כבד מידי. בנוסף SSD - מאוד חשוב לי , 128 או 256 , תלוי אם יכנס בתקציב. נמשיך עם מעבד, חייב שיהיה HASWELL כי זמן סוללה מאוד קריטי עבורי, לגבי I5 או I7, מעדיף כמובן I7, אך בתכלס האם ההבדלים גדולים? זיכרון פנימי - 8GB . שימושים - הכל מהכל כולל שימוש בתוכנות גרפיות הכי כבדות (משחקים מעט מאוד... מספיק את הצ'יפים ON BOARD שיש על המעבדי HASWELL )מחיפוש קצר ראיתי שMACBOOK AIR עונה על הדרישות שלי ואפשר להרכיב אותו באפל ב1300 דולר , שזה המקסימום של המקסימום תקציב שלי (עם I7 ו8GB זיכרון, ו128 GIGABYE SSD). הפחד שלי , שאני עובד …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 , GTA V , GUILD WARS2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינצ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, התקציב הוא 4000 ש"ח, יש אפשרות חריגה של עד 500 ש"ח אבל מעדיף שלא. לגבי המטרה של המחשב, מחשב למשחקים (הרי עבודה משרדית ואינטרנט זה כל מחשב יכול לעשות). מסך 15.6 אינץ', אין חברה מועדפת (אבל שתהיה טובה), וסוללה שמחזיקה לאורך זמן. משחקים שיעבדו (BF4, COD ומשחקי שעתידים לצאת), בקיצור המחשב הכי חזק שאפשר להביא בתקציב שהבאתי. לא יעבדו המשחקים אז לא יעבדו. המליצו לי על המחשב הזה, מה אתם אומרים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9965 תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב ושלום לכולם. ברשותי מחשב שהרכבתי לפני כמה שנים טובות, (2008-2009). המחשב שימש לגיימינג ולכל המסביב,עד היום ללא תקלות וכל משחק שחשקתי בו הותקן ללא בעיה. אבל היום זה היום שבו הקש שבר את גב הגמל. לאחר התקנה של call of duty:ghost המחשב ככה הקפיץ לי הודעה יפה שאין מספיק זכרון\ לא תואם למינימום דרישות המשחק. השאלה שלי זה אם לשפר את המחשב הקיים או רק להוסיף זכרון וסאלמתק.? כמובן שבימים הקרובים יותקן גם battlefield 4. מפרט המחשב: מעבד: 2.4 q6600intel core 2 quad לוח אם: gigabyte ep45-ds3. זכרון : 4GB ddr2 כרטיס מסך : radeon hd 4870. הספק הוא מצוין ומתאים אף ל cross fire. ארדיסקים למינהם יש ולא צריך,מארז של Tt סופרנורס. כמובן שאז הייתי עוד עם יד על הדופק,…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ידידה שמתעסקת בעיצוב גרפי צריכה מחשב רציני לצרכי עבודה ושמה עיניה על המקבוק פרו הזה: http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/macbook-pro-15-with-retina-display-2-3ghz-me294hb-a-7077 הבעיה - הוא "טיפה" יקר. ראיתי מכוניות סבירות שעולות פחות. האם יש מחשב נייד מקביל לו מבחינת מפרט טכני שיהיה זול יותר, או שההפרש לא מאוד משמעותי וכדאי כבר לקנות את המקבוק?
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום שמי מיכאל מחפש להרכיב מחשב בעיקר לגיימינג, אך גם לעבודה. עבודתי אפשרה לי לרכוש חלקים במחיר טוב, ואני מבקש להתייעץ לגבי חלקים נוספים על מנת להרכיב מערכת שלמה. אתחיל בפירוט:החלקים נמצאים אצלי והם הבסיס. אין לי צורך ברכיבי קצה. אני מחפש ביצועים בינוניים עד טובים. * i7 - 4770k * Asus Z87-Deluxe * (intel SSD 530 (240GB 1. מה התקציב המקסימאלי? כ3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אפשר כ500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, Solidworks. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: Solidworks, שימוש מתון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. M…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! בהמשך לנושא שפתחתי פה: http://hwzone.co.il/community/threads/538327-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%913-5k-%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92#.UrSjytJdXng idanmal בנה לי את המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/jvusa1wy/1 לגבי המפרט אני ממש מרוצה אבל אני לא סגור על המארז ואני מחפש משהו שאני יותר יאהב. לכן אני צריך שתעזרו לי לבחור מארז שיתאים לשאר המפרט ושיתאים למה שאני מחפש. הדבר העיקרי במארז הזה הוא שהוא לא יהיה יותר ארוך מ47 ס"מ (מקסימום 48) וכמובן יתאים לשאר המפרט. תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבקש ייעוץ בקשר לשדרוג לוח אם, בסביבות ה-500 ש"ח, לא כולל הזיכרון. אחרי שהיו הרבה קריסות כשהפעלתי כמה דברים במקביל [נגיד קול אוף דיוטי והגוגל כרום] בגלל חוסר בזיכרון, וקניתי זיכרון חדש למחשב שלא התאים ללוח אם, הגעתי למסקנה שכדאי להתייעץ עם אנשים שמבינים יותר ממני לפני בערך 4 וחצי שנים עזרתם לי עם המחשב שיש לי עד עכשיו, בנושא הזה. המחשב עובד מאז ממש טוב, חוץ מאותן קריסות שהתמעטו מאז שהחלפתי את הווינדוס ל-64 ביט, והוא אפילו מריץ את רוב המשחקים שניסיתי [CoD MW3, באטלפילד כלשהו ודייב]. אני חושב שזה המפרט הסופי, אבל לא הצלחתי למצוא את הקבלה, אז העתקתי מ-CPU-Z את הדברים שנראו לי חשובים ליתר ביטחון המפרט פה הוא הנכון, ובינתיים יש במחשב 2 כרטיסי זיכרו…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אופיס, אינטרנט. חובה שירוץ חלק ושיריץ סרטים ומדיה באיכות HD חלק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר. משהו לא יקר ואיכותי. לא זבל וגם לא משהו מפוצץ 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 7, הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-