ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
מעבדי 430 shekel AMD Athlon II tripple core 8650 2.3Ghz Socket AM3 Tray מאווררים וגופי קירור Freezer 64 Pro 110 shekel לוחות אם למעבדי 350 shekel AMD ASUS M2N68-AM SE2 AM2+, nForce 630a, DDR2 1066, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan זכרונות 140 DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות140 DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים270 DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II hitachi כרטיסי מסך1020- Sapphire HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים115 LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים180- CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח290 - Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 4000 שקל masah lcd 19 inch מחיר…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בלי OC ובלי ציוד הקפי חוות דעת מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ¤391 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=929 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤414 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=192 G.Skill 4GB Kit DDR2 800Mhz F2-6400CL5-4GBPQ , יחידות 1 ¤286 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=173 SeaGate 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata2 ST31000333AS, יחידות 1 ¤483 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=725 Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ¤1152 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=822 RaidMax Apex Black, יחידות …
-
- 11 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום חברים, אבקש המלצה לנייד לעבודה עם הדרישות הבאות: מסך 13 עד 15 אינצ' - לפי המלצתכם. עדיף לא מבריק, זה מפריע. שיהיה מהיר - שהכל ילך חלק בלי לחכות לדברים שיטענו. שיהיה עמיד ובנוי טוב, אני לא מאמין שמשלמים כל כך הרבה כסף עבור משהו פלסטיקי שיכול להישבר כל רגע זמן סוללה כמובן כמה שיותר ארוך, וכמה שיותר קל, 2 קילו נשמע לי כמו הגבול העליון בהחלט. אחריות ל3 שנים מאוד חשוב בעיני למרות שאשמח לשמוע גם על כאלה שבאים עם פחות אם הם שווים את זה. העבודה בעיקר היא על תוכנות מנהליות (בסגנון OFFICE) ועל אינטרנט. אופציונלי: לא יודע מה אופציות השדרוג לWINDOWS 7, אבל אני מעדיף לא לשלם על זה. ככה שאם מחשב מגיע עם VISTA שיהיה ניתן לשדרג אותו בחינם ל7 זו אופציה מבוקשת, בעיקר כי העבודה היא כרג…
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים למי שלא זוכר (או לא מכיר את השתלשלות העניינים): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=423219.0 לפני יומיים התקשרו אלי מ-CPM והודיעו לי שהמחשב שלי תוקן, לאחר שהם קיבלו אישור מ-HP ישראל שאכן המחשב שלי סבל מפגם בייצור (שהם מצידם, קיבלו אישור זה מ-HP העולמית לאחר שהעבירו אליהם את פנייתי כולל האיום בתביעה ייצוגית וכו', כל הפרטים בפוסט המקורי שמופיע לעיל). שתי מסקנות: 1. HP ישראל + HP העולמית מודים שאכן היה פגם בייצור בסדרה pavilion dv2500t (מבוסס אינטל) עם צ'יפ גראפי של NVIDIA 8400M 2. מי שלא מוותר ודופק מספיק חזק על השולחן, ומאמין בכל ליבו שהצדק איתו ומוכן ללכת עם זה עד הסוף, מנצח (טוב, לא תמיד זה ככה, אבל לי זה עבד. מה שבטוח שהגישה ההפוכה גם עו…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט הורכב ב-KSP, אני נעול על הכרטיס מסך הספציפי הזה אבל אם יש לכם שינויים אני אשמח לדעת מה הם. תודה לעוזרים. Phenom II x4 Quad-Core 920 Socket AM2+ 2.8Ghz 45nm Tray-850 M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan-275 Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler -185 2x2GB Patriot Signature -280 GTX 295 1792MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E-2520 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS-280 eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan-390 Xaser VI MX Middle Tower Series Black/silver Case (No PSU)-490 ואני מצטער שזה לא מסודר כמו המערכת בניית מפרט של TMS&FOX, פשוט העתקתי את מה שרציתי לכתבן כי ל-KSP אין מערכת כזו.
-
- 11 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קודם כל יש לי שאלה, יש אתר כמו האתר של "Can you RUN it?" רק שהוא בודק איזה מחשב יש לך ואומר לך מה כדאי לך לשדרג? עכשיו, יש לי בערך 1500 שקל (חריגה מקסימלית 2000 שקל) ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי לא למשהוא פצצה שיריץ לי fallout 3 על מקסימום, אלה משהוא שיתן לי עוד קצת אפשרויות כשאני בוחר באיזה משחק אני ישחק עכשיו. כרגע יש לי (אני לא מבין ממש במחשבים אז אני פשוט מעתיק מדביק ממש שאני מקבל מ-Can you RUN it? CPU:2 processors running - Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz CPU Speed:1.99 GHz Performance Rated at 4.49 GHz System Ram: 1015 MB Video Card: Intel® 82945G Express Chipset Family (Intel® 82945G Express Chipset Family) תודה מראש ד"א אני גר ליד חנות "Ivory" שבמודיעין
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אחרי תקופה ארוכה של מחשבות החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב. קחו קצת פרטים שיעזרו לכם: תקציב: 5000 ש''ח שימושים של המחשב העתיד: משחקי רשת, מנג'ר 2010, סימס 3, תוכנות שיתוף קבצים, פיפא, פרו, אן בי אי (כל המשחקים שיצאו ב-2010) ושיהיה איכות טובה. מערכת הפעלה: אני בעיקרון רוצה את הויסטה החדש זקוק לצורב ושיהיה מהיר נפח דיסק קשיח: 500 גיגה והכי חשוב בשבילי שהוא יהיה שקט ולא יעשה רעשים (כמו מה שיש לי עכשיו..חח) מצאתי משו שנראה לי יתאים לי אבל צריך לשפר אותו מעט\הרבה והוא גם די מתאים לצרכים שלי כי המסך שנותנים שם יכול מאוד לעזור לי. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=492235 הייתי שמח אם הייתם יכולים פשוט לשדרג את זה ולתת חוות דעת על המחשב הזה. בעיקרון המחיר שהוא עומד …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרות משרדיות כמו אנטרנט,תיכנות וכדומה וגם שיפעיל משחקים ברמה סבירה. בעוד שבועיים וחצי יש לי אפשרות לקנות מחשב נייד פיזית בארה"ב אבל אני לא יודע מה יותר משתלם אם לקנות בארה"ב או בארץ. בנוסף הגיע לידי הצעה למחשב נייד שרציתי שתגידו לי מה דעתכם , מה עדיף לקנות את זה בארץ או לקנות משהו בארה"ב ואם בארה"ב אז אני אשמח להמלצה. כמה נקודות: *חשוב אחריות *גודל מסך 15 אינץ *משקל שלא יהיה כבר מידי , זה פחות חשוב תאמת. זה המחשב שהציעו לי בארץ: LG R560-UAPB3E intel core 2 Dou Processor T6500 2.1 GHz,800MHz 13366X768 HD 15.6 בטכנולוגיית LED 4GB DDR2 800MHZ DUAL Channel Support 2 slot Geforece GT 130M DDR2 1GB 500GB SATA 5400RPM משקל 2.67kg המחיר של זה 46…
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חשוב שלא יהיה כבד מדי, וkey pad!! אם אפשר לא עם מערכת התקנה של ויסטה אלא Windows 7/Windows XP תודה.
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי, חובה מעבד C2D. העדפה ל LENOVO או DELL מסך 15.4 או 15.6 אינצ'. ראיתי כאלה של לנובו אבל עם כ"מ של אינטל (4500), אני מעוניין בכרטיסים יותר חזקים דוגמת NVIDIA 9300 או ATI (לא יודע מה באותה רמה...). תודה, אופיר
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד עוד חודש וחשבתי לקנות נייד. השימושים הם בעיקר אינטרנט ואופיס, משחקים קלים ישנים, צפיה בסרטים, הורדות, מוזיקה, פוטושופ. ראיתי בוואלה שופס את המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C415191052 האם כדאי? תודה.
-
- 11 תגובות
- 807 צפיות
-
-
טוב אז אני יודע שאינכם חוזים את העתיד ולא יכולים להגיד לי איזה מחשב יהיה משתלם לעוד 3 שנים ואפילו לא לשנה הקרובה אבל אתם בטוח יודעים יותר טוב ממני. אני מחפש להרכיב מחשב מבוסס אינטל+nvidia באזור ה-5000 שקל שיכלול מערכת היקפית יציבה שתוכל לסחוב אותי לשנתיים-שלוש הקרובות בבטחה ובהנאה. בבקשה עזרו לי להרכיב מפרט נכון בהתחשב בסוגיות הבאות : * האם אני באמת צריך 4 ליבות ? (בעיקר לגיימינג אני מדגיש) * האם כדאי להרכיב מערכת 2 ליבות חזקה או מערכת 4 ליבות סבירה במחיר זהה ? איפה אגיע לביצועים גבוהים יותר ? * חשוב לי מאוד שהמארז והספק שאני קונה יהיו נכונים ואמינים - לא ממש מבין בזה.. אשמח אם תלמדו אותי איך לבחור. תודה רבה מראש ! רוצה לקנות מחשב כבר עוד שבועיים וחשוב לי מאוד לבצע את ההח…
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה בפורום ולא מבין כלכך בדגמים של מחשבים ניידים למיניהם, מקווה שתוכלו לעזור לי עברתי על החוקים והלינקייה, מקווה שלא הפרתי שום חוק חחח אני מחפש מחשב נייד כמה שיותר חזק, ללא הגבלת מחיר לפי הפירוט הבא: 1) אין הגבלה על דגם או מחיר (!) גם כל דגם מחו"ל יתקבל. 2) המחשב מיועד להרצת תוכנות חזקות (לא משחקים) שדורשות כח עיבוד גדול מאוד וריבוי ליבות. 3) מסך בגודל של כ-15 אינצ', עם אפשרות לחריגה קטנה למעלה או למטה (עדיף לא יותר מדי למעלה), מסך מט. 4) אין לי הגבלות של רזולוציה, שתהיה סבירה. 5) משקל - מעדיף שיהיה כמה שיותר קל, אפשר להתפשר במקרה הצורך. 6) לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד, המחשב יהיה מחובר קבוע לחשמל ככה שלא חייבת להיות סוללה גדולה. 7) מקום לכרטיס הר…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, מבקש חוו"ד על המפרט הבא לעבודה משרדית בחברה. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אין הגבלה, אבל לא צריך להביא דברים סתם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - אופיס, קורל דרו, פורטושופ (לא עריכה כבדה בעיקר וקטורים וסמלים), מולטיטאסקינג -מספר תכנות פתוחות במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין - לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - כן, הכל אלחוטי, מחשב אחד עם מסך, מחשב אחד ללא מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - רמקולים. 5. …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת האם אני יכול/כדאי לי להשתמש בספק הכח הנוכחי שלי: ThermalTake ToughPower 600W PFC PSU 24pin (W0103) ובמארז: CoolerMaster CM 690 Black ATX Case שניהם בני כ-4.5 שנים (תחילת אוקטובר 2008). במארז יש צורך להחליף את רוב/כל המאווררים. האם אני יכול/כדאי לי להשתמש בהנ"ל עבור המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137602§ion=293&target=משחקים תודה!
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אחרי שנים רבות שאני משתמש רק במחשבים ניידים, אני חושב לחזור למחשב שולחני. מחפש מחשב שיהיה חזק, אבל אין לי צורך בכרטיס גרפי חזק (לא משחק משחקים). המחשב ישמש לדברים משרדיים רגילים אבל גם לעבודות תכנות, שיתבצעו בעיקר במכונה וירטואלית שתריץ אובנטו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית ועריכת תמונות. בין היתר יהיה שימוש במכונות וירטואליות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920x1200 (מסך 24" של דל) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי,אני רוצה לקנות מחשב נייד מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה העיקרית היא,אינטרנט : רשתות חברתיות,Youtube,רדיו ועוד'... מטרות נוספות הם צפייה בסרטים ומשחקים. מבחינת המשחקים,המחשב מיועד לילדים בני 14,אני לא יודע מה רמת ההבנה שלהם במשחקים החדשים בשוק או במחשב בכלל מבחינת כך שההגדרות יותר גבוהות במשחקים דורשות יותר מהכרטיס מסך ועוד... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפי זאפ בטווח המחירים הזה,15.6 יהיה גודל טוב...אך לא חייב להציע מחשב לפי הגודל מסך... מסך מבריק. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים ר…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי כי המחשב הזה מוצע למכירה: http://www.buy2.co.il/o/bcb53f90-f49e-42c6-870b-316a47cc5d54?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SPECIAL_DIGITAL_16_05_2013 הוא מוחדש (עודפי מלאי ממפעל היצרן, לא היה בשימוש לקוחות סופיים) שזה אומר שלא בוצעה לא אקטיביזציה. "על הנייר" הוא נראה מדהים. בתור אחת שעד היום הייתה עם HP והתעייפה מסוללה חלשה ומחשב שמתפוצץ מחום אחרי שעת עבודה, מחפשת המלצה של כאלו שיש להם DELL או מכירים את הניידים שלהם מקרוב ויכולים להמליץ (או שלא) על המחשב הנ"ל... אשמח לתשובות בת אל נ.ב ראיתי גם המחשב הזה : http://www.buy2.co.il/o/35baaaa5-8144-46cc-b4cb-b046f05b6102?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SPECIAL…
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי, קניתי בעבר Lifebook AH530, והייתי מאוד מרוצה - כמחשב נייד שרוב הזמן הוא תחנת עבודה המחוברת למסך ומקלדת עשה את העבודה מצויין. השאלה אם כדאי להמשיך ולקנות את הדגם הבא שנראה יותר מתקדם וקל: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130110 (אגב, מישהו יודע מה המחיר הסופי אצלהם?) לשים בו SSD ועוד 4 GB RAM, והחיים יפים? שאלון: * מטרות המחשב? לדוגמה: פיתוח, הרצת מכונות וירטואליות (קלות), צפייה בסרטים, משחקי אינדי (קלים ביותר). * גודל מסך? 13", לשימוש ביתי בעיקר (מסך מבריק?) * רזולוציית המסך? HD מספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? 1.5-1.6 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשי…
-
- 11 תגובות
- 859 צפיות
-
-
איזה מפרט הכי שווה משלושת המפרטים הבאים? איזה יכול להריץ משחקים כבדים בצורה הכי טובה? ואם גם אפשר לדעת כמה בערך כל מפרט שווה, גם יהיה טוב. תודה :-) 1)מעבד -Intel i7 920 לוח אם -Asus P6T זכרון Patriot 4GB DDR3 1333MHZ כרטיס גרפי- Sapphire ATI Radeon HD4890 אחסון -Western Digital 500GB SATA II מאוורר -SpinQ CPU Cylinder ספק כוח- Enermax Modu 82+ מארז -Thermaltake Armor Plus מפרט 2) מעבד :I7 920*49 2.66@4.3 לוח אם : gigabyte X58A UD7 ספק כוח : THERMALTAKE 750W זיכרונות: OCZ gold 1333 12GB כרטיס מסך : 460GTX SLI 2GB מארז :590 COOLER MASTER +5 FAn קירור : noctua Dh-14 הרדיסק :SAMSONG 1T 7200RPM 32 MB F3 מסך: DELL 24 LED FHD רמקולים : Z5500 מפרט 3 מעבד: מעבד אינטל כפול ליבה מס…
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי GTX 560 TI ומעבד I5 2320. אני מעוניין למכור ולהביא חדשים, כמה בערך אני יכול למכור? אין לי בעיה גם כל אחד בנפרד.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ואשמח אם מישהו פה יכול לעזור לי לבנות מפרט מחשב לאולפן התקציב שלי 10 אלף ללא ציוד היקפי לא מסך מחשב לא מקלדת ולא עכבר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שיוצא (גיימינג כבד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צור…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי בקנייה הקבוצתית את הSSD שבכותרת למחשב הנייח שלי. מאז קניתי ASUS VIVOBOOK S400CA ורציתי לשדרג אותו(יחסית למחשב הנייח שלי הוא ממש איטי). אז כרגע אני מעוניין להוסיף סטיק של 4gb ובנוסף להעביר את הSSD לנייד. 1. רציתי לדעת האם זה אפשרי ואם כן מה אני אצטרך בשביל זה? 2. האם הוא יסתדר עם הSSD הקטן שיושב על המחשב? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 3K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטריטור, לייט-רום, תיכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך GEOFORCE 210, השאלה אם הוא מספיק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ידוע לי, אם כן אז קל 7. האם האם יש …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-