ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
מבחינת איכות חומרים ובניה? האם הפלסטיק זול כמו במחשבי ג'יגהבייט או שאלה מחשבים מומלצים בדרך כלל? זה המחשב שאני רוצה איך הוא? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3678
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מסך אני אקנה ב walla shops כנראה 2243 או 2253 זה בינתים המפרט שלי יש מקום לשינוי או לשיפור מקבל בברכה כל דעה. מחיר מסך PALIT Radeon HD 4850 Sonic 512MB DDR3 PCI-E 888 כרטיס מסך Intel Core 2 Duo E8400 BOX 791 מעבד GIGABYTE GA-EP43-DS3L 497 לוח אם THERMALTAKE TR2 RX 500W W0136 388 ספק ANTEC 300 FOR GAMERS 300 מארז KINGSTON 4GB 800MHz DDR2 CL5 374 זיכרון SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA-2 32MB 343 דיסק קשיח ZALMAN CNPS9500 LED 270 קירור LG GSA-H55N X20 DL DVD±R/RW BLACK 124 DVD סך הכל 3,975 מ cobra PC כולל משלוח
-
- 11 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לסטודנט בתקציב 4K. דרישות: 1.אפשרות שדרוג ל WINDOWS 7 בחינם (או לחכות חודש בקנייה) 2.מסך 15 אינץ 3. מחשב חזק שיכול להריץ כמה יישומים בו"ז. 4.יכולות גרפיות טובות, לא בשביל קריסיס, אבל כן בשביל להריץ משחקים פשוטים יותר כמו NFS 5. כרטיס רשת מובנה 6.סוללה חזקה. 7.צורב DVD (עדיף) 8.דיסק קשיח 250 ג'יגה ומעלה. 9.מצלמה מובנת (עדיף) 10. והכי חשוב שיהיה נוח לעבוד איתו- מקלדת נוחה, מסך איכותי ... עזרתכם ושאלה: בווינדוס 7 החדש זמן הסוללה צפוי להיארך או להתקצר? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, חוץ מפורטנייט - Call of Duty , Overwatch, ועד.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6-7 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מיועד לנער מתבגר אז חשוב קצת שופוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
תשמעו אני מבקש שהמפרט יכלול מסך 19 אינץ...ושהחלקים יהיו של ASUS ..ודרך אגב אני קונה את המחשב ב26.12 משופרסל ביג כי יהיה 20 אחוז הנחה על המחשבים אז תוסיפו את זה לחשבון
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בת דודה שלי רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים\מולטימדיה (הורדות וכו..) מה דעתכם על המפרט הזה? סה"כ AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,059.08 ש"ח A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 X2 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,045.98 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 709.70 ש"ח Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Retail 1,172.79 ש"ח NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (WHITE) DUAL LAYER - bulk לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 424.43 ש"ח Microsoft - Multimedia Keyboard + Wheel Mouse Optical - PS2 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 158.42 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,570.40 ש"ח המפרט מהזיגזגים רק צריך להכניס מארז וספק, …
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב לא לoc בעיקר לראות סרטים דרך הטלויזיה שלי . הרד דיסק יש לי כבר של wd 40 גיגה 7200 rpm צורב גם יש לי וגם כרטיס קול יש. בקיצור צריך מארז כולל ספק שיהיו בו 4 מקומות לcd *צורב*ו2 מגירות. +מעבד מהיר של אינטל 2.6 +לוח אם+זיכרון 512 +כונןcd +כרטיס רשת פשוט. תקציב 2800 שח אפשרי בפחות עדיף.והאם כדאי לקנות מאיבורי?או מאיפה כן כדאי?בתל אביב. תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! בניתי מפרט בKSP ואשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם, או לקבל הצעה חלופית. תודה רבה! השימושים: מה התקציב המקסימאלי? 3000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדאי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי אם זה באמת חשוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות ADOBE CC, לצורך עבודה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, בשבוע הבא אני נוסע לארה"ב ואני שוקל לנצל את ההזדמנות כדי לקנות שם מחשב נייד. השימושים במחשב יהיו שימושים כלליים ולימודים (אופיס, אינטרנט, סרטים), כאשר יכול להיות שבשלב מסויים ארצה להפוך אותו לתחליף לנייח בכך שאחבר אותו למסך, מקלד ועכבר חיצוניים, והוא יעבור לבלות את מרבית זמנו בבית. לא מאוד חשוב לי שהוא יהיה קל, והייתי רוצה מסך של 15 אינץ' לפחות. כדאי שהסוללה תהיה סבירה פלוס לפעמים שכן ארצה לקחת אותו איתי לנסיעות. מסך מגע זה נחמד אבל ממש לא חובה. מאוד חשבו לי שהמחשב יהיה רלוונטי לאורך זמן. ממש לא מתחשק לי לשדרג אותו אחרי שנתיים כי אין מספיק זיכרון/כוח עיבוד כדי להתמודד עם מערכות ההפעלה/התוכנות העדכניות. חשבתי לקנות מ-bestbuy, או מחנות א…
-
- 11 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 512Mb 400MHz AData /VT 2 Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E 160GB SATA II 7200RPM 8MB HEC Compucase CI-6A21 400W מה אתם אומרים? יש משהו יותר טוב בערך באותו מחיר? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
המחשב ישמש כHTPC ובחרתי במארז מיני כי אין לי מקום איפה להשים את המחשב במצב שכיבה. חשוב לי מאוד השקט. מטרת המחשב היא ניגון בלוריי 3D עם פורמטי אודיו מתקדמים. שישמש כנגן בלוריי אוניברסלי. שישמש כנגן 3D. מעבד Intel Core i3-2100 Box ₪575 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I32100 לוח אם Gigabyte GA-H67MA-D2H-B3 ₪561 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951002B3 כונן קשיח Westren Digital Caviar Green WD20EARS 3.5" 2000GB SATA2 64MB ₪440 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD20EARS זיכרון Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333MHz CL 9-9-9-24 XMS3 ₪276 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G1333C9 כונן Blu-Ray משולב צורב LG GBC20L D…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט,מוזיקה,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינטצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, חבר שלי קונה מחשב ואני עוזר לו לבנות מפרט אז השימושים שלו הם כאלה: משחקים (בעיקר), שימושי אופיס ואינטרנט, עריכת וידאו (כמעט ולא). התקציב הוא בערך 5000-5500 עם חריגה. לא יהיה OC. הוא ביקש מעבד ולוח אם של INTEL. לוח אם אפשר גם לא אינטל אבל עדיף אינטל תלוי מה יותר טוב בתקציב. חשוב לציין שהתקציב כולל: תוכנת הפעלה מה עדיף ויסטה או XP? מחשב מסך 17"-19" מה שנכנס בתקציב מקלדת ועכבר עדיף של לוגיטק ועם נכנס גם אלחוטי אז יותר טוב אבל ממש לא חייב תודה לכל העונים והעוזרים. עריכה: עדיף מאיבורי או KSP.
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד וחשובים לי הדברים הבאים: דיסק קשיח לפחות 250GB RAM לפחות 2GB, אם רק 2 שתהיה אפשרות להרחבה בעתיד מעבד לפחות 2MB CACHE המחשב משמש כתחליף מחשב שולחני אך גם ישמש כנייד לכן חשוב לי שיהיה קל יחסית- עד 2.2 ק"ג "13-"14 (עדיפות ל14) תקציב עד 5500 עדיף לא HP עדיף שתהיה אפשרות לשנמך לXP המחשב לא משמש למשחקים חשוב לי שהוא יהיה חזק, אמין ואחריות כמובן של לפחות שנה (מאוד מאוד עדיף לפחות שנתיים) תודה לעוזרים!!
-
- 11 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מבקש המלצות למפרט הנ"ל עבור משחקים כמו( קול אוף דיוטי) . ניתן לחרוג מהתקציב ב-500 ש"ח לערך. מעבד: Intel® Core 2 Quad Q6600 לוח אם: MSI G31M3-F צ'יפסט G31 : 1333MHz דיסק קשיח 250GB SATA II 7200 RPM 16MB זכרון פנימי (2GB) DDR II 800MHz צורב LG DVD X20 Light Scribe סה"כ 1700 ש"ח כולל מארז פשוט. האם כדאי לי להוסיף כרטיס מסך או לשדרג את הלוח? בתודה ד'
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים! אני מתכוון לקנות חלקים ולבנות ולהתקין מחשב לבד (זה הנסיון הראשון שלי) המחשב בעיקר לעבודת אודיו. אני די סגור לגבי המפרט (רק אם תשימו לב למשהו חשוד אשמח אם תגידו) והשאלה העיקרית שלי כרגע זה איפה אני קונה. אני מוגבל בתקציב לכן אני חייב שזה יהיה יחסית זול אבל גם קניה בטוחה. אומרים שאפשר לקנות ישירות מיבואן אבל איך עושים את זה? למשל מחיפוש בגוגל לא הצלחתי למצוא את היבואן של אינטל. ואם אני כן אצטרך לקנות מחנות, אני קצת חושד לגבי חנויות זולות כמו אייבורי. יש נסיון חיובי איתם (מדובר על חלקים בלבד)? השאלה זה למה כל כך זול אצלהם? בגלל שהם קונים כמויות או בגלל שאולי לא הכל כל כך "נקי" שם? קיצור אני אשמח אם תמליצו איפה כדאי לקנות את הדברים הבאים ( אני מפרט רק את ה…
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן, +/- 1000 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - כללי, משחקים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? DELL U2410 רזולוציה 1920/1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימולטור - IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימאליות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים,דיסקים, צורב . 5. במידהויש צורך במפרט חל…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט טוב למשחקים משהו עם כרטיס מסך טוב והרבה זיכרון. לא צריך מסך ושאר הדברים! תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: pes/crysis/battelfeeld ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוח-ecs k7som+ מעבד- amd duron pro 2000+ 1.3 זכרון=256 ddr נראה לי 266 הארד דיסק-אחד 40 גיגה שני 120 גיגה מבית w.d כרטיס מסך- xfx 5200 pci 128mb tvout סידי 52 צורב lg 32 כרטיס קול קריאטיב ויברה 128 כרטיס רשת עכבר אופטי a4tech מקלדת logitech -internet navigator מסך- 17 אינץ מאג 770v
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום חבר'ה , מעבד - Amd בלבד. כ. מסך - העדפה ל-Ati. מסך - 17' CRT, עדיפות ל-Lg. אין צורך ברמקולים, אך יש צורך במדפסת - עדיפות ל-Hp. עריכה: ואם זה לא מובן, אז... אני זקוק גם למקלדת ועכבר. תודה מראש, אוראל.
-
- 11 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אם אפשר לחסוך ולקבל אותה תמורה כן, אם הכוונה להתפשר אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי SINGLE PLAYER כבדים בסגנון WITCHER 3, DRAGON AGE: INQUISITION ועוד משחקים דורשניים מסוג זה, אבל גם משחקי רשת המוניים חינמיים למיניהם (תגידו את זה 3 פעמים ומהר!) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
וללא ציוד הקפי , כולל מסך 22 אינץ רחב FHD OC בנוני ,אפשר שקט מסוים מעבד INTEL כרטיס מסך ati : משהו כזה HD4870 1GB תמיכה ב DirectX 10.1 ותמיכה מלאה ב CrossFireX .
-
- 11 תגובות
- 765 צפיות
-
-
צורב כבר יש- NEC RW ND-3550A, משחק ברזולוציה 1280*1024 תודה
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-