ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
שיהיה מפרט טוב למשחקים, oc. תנסו להכניס לי את הכרטיס מסך X800GTO2 של Sapphire .... עכשיו החנויות שאני מעונין לקנות בהם זה פנדה,נועה, ksp. עכשיו לגבי מארז שיהיה עם חלון, אבל שיהיה שקט וטוב, ואם אפשר תוסיפו גם קירור למעבד.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט - (חזק, לצרכי עבודת תיכנות): מעבד:INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache לוח אם:ASUS - 6PCI 3DDR זיכרון:Samsung DDR 512MB 3200/400Mhz דיסק קשיח:Western Digital 80GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition קורא+צורב דיסקים:Lite on x 52 OEM black פלופי:TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44 כרטיס קול:Creative Vibra 128 כרטיס מסך:ATI XL 8mb כרטיס רשת:3Com 10/100 מודם:Conexant 56K PCI Modem רמקולים:CREATIVE SBS-250 STEREO עכבר:Logitech WheelMouse Optical מקלדת:Genius KB-06 PS2 Heb-Eng מארז:Midi For P4 מסך:Lyama Vision Master Pro 413 17 inch האם ישנה התאמה בין המעבד, לוח האם והזיכרון? תוכלו להמליץ על שילוב אחר, אולי יותר מתאים? האם כרטיס המסך מספיק לצרכים הבסיסיים? תודה רבה, שלומי
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מבקש ממכם, מביני העניין שתרכיבו לי מפרט למחשב בסכום של 4500 שקל. המחשב אינו מיועד לאוברקלוק, המפרט צריך לכלול מסך. השימוש במחשב יהיה אינטרנט משחקים וכו. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני צריך מפרט לשרת עד 10,000 ש"ח. בנתיים הרכבתי מפרט ב - PCH ככה שתגידו לי גם מה דעתכם עליו... ואני צריך מארז לארון שרתים מכוון שהשרת הולך להיות ממוקם בחוות השרתים של אינטרנט זהב. CPU : Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1656.25 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 753.88 ] 1 Memory : OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 4000 Performance Series Dual Channel Kit [ ¤ 1473.49 ] 1 Hard Discs : Maxtor 250GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD [ ¤ 1698.87 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9200 C3 128MB DDR 128bit Retail Video Card [ ¤ 451.7 ] 1…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט לחבר שלי. התקציב שלו הוא 7000 שקל. לא כולל מסך ולא כולל פרטים נילווים (מקלדת, עכבר וכו'...). אני רוצה לעזור לו כי כל פעם הוא קונה בתקציב גבוהה והוא יכול לקנות במחיר כזה משהו הרבה יותר טוב ממה שהוא מתכנן. אודה לכם אם תעזרו לי בעזרתי. בתודה מראש אלדד. ;D
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב וסופ"ש נעים ברצוני לקנות לפטופ למשחקים ושימוש בסיסי אני רוצה שיהיה קל,לכן הייתי רוצה בגודל 13 אינץ ראיתי את הלפטופ הזה,מה אתם אומרים? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735439 האם המעבד I3 הוא מעבד מרובע ליבות כמו במחשבים נייחים? אם יש לכם המלצות נוספות אשמח מאוד,פשוט אני לא מבין בלפטופים תודה רבה ליאור
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה... המחשב של ההורים של אישתי שבק חיים באופן סופי, מאחר והוא בילה אצלי בתיקונים לא מעט הם החליטו (בשעה טובה) לרכוש מחשב חדש ולא להחיות את הישן. אני זקוק למפרט מחשב עד 2000 ש"ח לשימושי אינטרנט, אופיס וכו' - שום דבר קטלני. מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה אמי ןויחזיק כמה שיותר זמן (שנים?) כדי שאבלה כמה שפחות זמן בתיקונים שלו. אשמח מאוד אם ניתן יהיה לעזור לי בהתייחס לנקודות הבאות: 1. מחשב מKSP או פנדה מחשבים (אני פשוט רגיל לקנות שם). 2. מחשב אמין (כבר אמרתי) מחלקים טובים ולא משהו פשוט. 3. האם יש צורך ב כרטיס מסך מעבר למה שבא על לוח האם? 4. זיכרון - לפחות 2GB, אבל יותר ם נכנס אז למה לא (מהנסיון שלי זה מאוד משמעותי). 5. מארז - אני משתמש במארז של אנרמקס ומאד מרוצה - א…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, אני מתלבט בין כמה דגמים, הצרכים של המחשב זה לאינטרנט, סרטים, מוזיקה ודברים בסיסים, לא יהיה שימוש למשחקים. יותר לעבודות וורד וכאלה. LIFE BOOK AH530-12: אני יכול לקנות אותו ב 2500 ש"ח חדש! http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=782521 או L560-M27C9IV אני יכול לקנות אותו ב2300 ש"ח חדש! http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=9150 או W765CUH-52H4 אני יכול לקנות אותו ב2600ש"ח חדש. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=11251 או LXR4F02085 אני יכול לקנות אותו ב2150 ש"ח חדש! Core i3 -370M 320GB 3GB 1333 DDR 3 Intel GMA 4500 http://www.techtv.co.il/store/products/1573-lxr4f02085-notebookacer-by-.aspx או שיש לכם המלצות אחרות ??
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב בסך עד 2500 ש"ח. המערכת צריכה להכיל: מחשב, צג LCD, מדפסת, רמקולים, מקלדת ועכבר. המערכת מיועדות לילדות בנות 10,12. קרי השימושים הפשוטים ביותר - "שימוש משרדי" מה שנקרא. המערכת צריכה להיות מורכבת בחנות בב"ש, אני מכיר את : פנדה, KSP, אייבורי. אשמח להתייחסות לנקודה נוספת - בעיקרון המחשב הוא במקום iPad, נפח לא ידוע בנתיים (אעדכן בהמשך). השאלה היא מה עדיף? או נשאל אחרת כי "מה עדיף" זו שאלה סלקטיבית.. למה משמש הiPad והאם לפי דעתכם זה בזבוז להתמיר את הiPad במערכת שכזו?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שבועות של חיפושים ולחץ מההורים אני חייב לקנות כבר מחשב. המחשב ישמש גם לעבודה בסיסית וגם להרצת משחקים די כבדים. הדרישות הן: * מעבד קונרו E6300 או E6400 * 1 GB זיכרון * 160 GB HD * לוח אם אמין עם אפשרות לשידרוגים רוב לוחות האם שנמכרים היום מגיעים עם כרטיסי מסך מובנים, האם הכרטיסים האלו יכולים להספיק עם ג'יגה זיכרון? אני יודע שאסור לפרסם ביקורות על חנויות אבל בגדול עדיף לקנות מחנות פיזית או שגם האינטרנט הוא חלופה טובה? הכי חשוב לי במחשב זו האמינות, המחשב הנוכחי עם RDRAM ואכלתי הרבה מרורים ממנו אז תבינו. כמובן רצוי שתהיה האופציה לתמיכה בויסטה כדי לא להשאר מאחור. תודה מראש, עמית
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז אני יודע שהתקציב הוא לא גדול ולא ממש למשחקים בכל מקרה המחשב צריך לכלול הכל מסך דק 17 מקלדת ועכבר פשוטים מאוד, עם רמקולים נסתדר כבר ככה שלא צריך. המחשב מיועד לילדים קטנים שכמו שאתם יודעים יש להם משחקים כבדים מאוד. ככה שתנסו לדחוף את הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר בתקציב. חריגות עד 200 ש"ח יתקבלו אבל לא יותר מזה. תודה לעוזרים. עריכה: חשבתי על זה: Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case 240.00 ¤ 1 240 ¤ 1 7572 NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 216.00 ¤ 1 216 ¤ 2 8788 AMD Athlon 64 Bit 3500 Socket AM2 Box CPU 555.00 ¤ 1 555 ¤ 3 8511 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 64-Pro CPU Cooler for AMD64 167.00 ¤ 1 167 ¤ 4 7052 Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA I…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה את המחשב למשחקים קלים וסרטים וגלישה באינטרנט (חשוב לי חיבור אלחוטי טוב ) זה התקציב שיש לי לנושא האם המחשב מומלץ ? - יש מחשב שיותר כדאי במחיר הזה ? העלות שלו היא 3000 שקל.אם מישהו מכיר חנות שמוכרת יותר בזול - אשמח לשמוע מטרות המחשב?למשחקים קלים וסרטים וגלישה באינטרנט גודל המסך 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מאט רצוי * רזולוציית המסך? לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?- אין * משקל רצוי?- לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חשוב* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - רצוי מאוד SSD ומספיק זיכרון פנימי. גודל SSD 256 ... (מקווה שלא עפתי על עצמי עם המחיר) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש לאשתי (יקנה במהלך או ישר אחרי ה-BF הבא עלינו לטובה, בהתאם להיצע ולהצעות שלכם) יש ברשותי עבורו כונן SSD (אגיליטי 4 מה-BF הקודם) בנפח שמספיק לחלוטין לאשתי וסטיק אחד של 8GB ראם DDR3 1600 (גם מהBF הקודם). מה שאומר שאני צריך מארז+ספק, לוח אם ומעבד. אשתי צריכה את זה לשימושי אינטרנט כלליים ואופיס. לא יותר. אני מעוניין במחשב קטן ככל האפשר, מאחר והוא עשוי למצוט עצמו בסלון כשנעבור דירה. האפשרויות הן 1. ללכת לכיוון של מיני מחשב NUC \ Edge Vs8 \ Brix. היתרון הוא שהם באמת קטנים. החיסרון זה שהם יותר יקרים ופחות חזקים. וגם כשאפשר לקנות אותם ללא דיסק קשיח וזיכרון, הם צריכים זיכרון לנייד וקשיח msata. הפלטפורמות שלהם מבוססות על מעבדים של מחשבים ניידים, שלהבנתי עשויות להי…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב אני צריך מחשב נייד שיהיה מסוגל להריץ את שלושה התוכנות הבאות במקביל FOTOSHOPE INDESIGN אילוסטרייטור עכשיו מצאתי מחשב באחת הרשתות שמציע את המפרט הבא: (asus n550jv -cn191h) מעבד 2.4GH I7 4700 HQ זכרון 8GB דיסק קשיח 7200 RPM נפח כרגע לא חשוב כרטיס מסך של NIVIDIA GEFORCE GT 750M 2GB מסך FULL HD 1920X1080 על הקירור לא הופיע מידע עד כמה זה חשוב ? במחיר של 4900 באילת ואולי תהייה עוד הנחה מה אתם אומרים על המפרט הוא יעשה את את העבודה בצורה טובה? זה לעבודות גרפיקה בנסיעות או בחופשות וסופ"ש יש לי מחשב נייח בבית שעושה את העבודה כמו שצריך! ועוד שאלה אחרונה האם אפשר לראות מה המפרט של המחשב הנייח ופשוט לקנות מחשב נייד תואם עם אותו המפרט והוא ייתן לי ביצועים כמן …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים.. אז אני מתכנן להרכיב תמחשב בעצמי ואני רוצה להתחיל להזמין חלקים בנפרד . 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? gaming and workstation א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware והרבה ! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BT1 GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 1920 -לאילו הגדרות ג…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות לפטופ שבין היתר יריץ משחקים. כמה דברים שחשובים לי: 1.מקלדת עם anti-ghosting או N-Key rollover. אני משחק פיפ"א או פרו במחשב, וזה דורש הרבה מקשים בו זמנית - ולכן זה חשוב לי שהמקלדת תגיב טוב ולא אצטרך מקלדת חיצונית. מה שכן, מקשי מאקרו לא חשובים לי. 2. כונן אופטי (רצוי מאוד) - לא לכל המחשבים יש, ואני יודע שאפשר לחבר חיצוני. אם יש 2 דגמים שההבדל ביניהם הוא בכונן אופטי אעדיף את זה עם. אם בכל זאת מצאתם מחשב מעולה בלי כונן שאין לו תחליף מוכן להתפשר. 3. טמפרטורה - שלא יתחמם בצורה אגרסיבית שבאזורי הידיים (בהנחה שיד אחת באזור המקשים, והיד השנייה באזור WASD). 4. כרטיס מסך - 970M או 980M של 6GB או 8GB - מחפש מחשב שיחזיק לכמה שיותר שנים ועדיין יריץ מ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. לא הצלחתי למצוא תשובה מסודרת לכך, מי מהמעבדים חזק יותר ובכמה? כי להבנתי הפרש צריכת החשמל משמעותי. 2. עבור הרצת VM לשרתים על הנייד, במה עדיף להשקיע יותר: ssd או 8GB Ram? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אז ככה התחדשתי במחשב חדש ואני מתכוון למכור את הישן. החלקים כבר ללא אחריות חוץ מהכרטיס מסך והדיסק הקשיח שהם הרכיבים הכי חדשים במחשב (הכרטיס מסך הרכיב הכי חדש). המחשב במצב שמור ביותר, לא בוצע OC לשום רכיב שנמצא במחשב, והוא בן 8 שנים ועדיין מריץ את רוב המשחקים על אולטרה ברזולוצייה של 1920X1080. להלן המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz מאוורר למעבד: Arctic Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS4 PCI-Express X16 זיכרון ראם: 1024X4=4GB Ram OCZ DDR2 400MHZ ספק כוח: Thermaltake ToughPower 600W כרטיס מסך: NVIDIA EVGA GTX 660 2GB GDDR5 (עדיין באחריות) דיסק קשיח: Western Digital Black WD1002FAEX 1TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" (עדיין באחריות) מארז:…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בגדול השימוש הוא למשחקים, אפטר אפקטס וCinema 4d, כן אני יודע ש6 ו8 ליבות עדיפים לתוכנות מסוג הזה אבל אין לי תקציב. אשמח לחוות דעת והצעות לשיפורים אבל בלי חריגה מהתקציב.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבקש עזרה למפרט מחשב ב6000 +/- + מבוסס I7 לצרכי משחקים וסרטים כבדים ואינטרנט. ושאני יוכל לעבוד במחשב עם כמה פעולות בו זמנית ושהמחשב יעבוד חלק ללא ציוד היקפי נוסף. אפשרות לOC בינני - גבוה בעתיד, שיהיה שקט במידת האפשר. ובמחשבה לעתיד שעם שדרוג קל וOC בעוד שלוש שנים המחשב עדיין יענה על הצרכים המצויינים למעלה המחשב יהיה מחובר למסך 19" ולמסך 32" לצורך סרטים בעיקר (ול22" בעתיד הלא רחוק).
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לרכוש מחשב של דל בארה"ב כנראה מסדרת ה- xps או הסטוידו עוד לא החלטטתי מה שמטריד אותי זה כל נושא האחריות הבינלאומית.. מה אני צריך לדעת בנושא איזה אחריות תופסת בארץ? בקיצור מה אני צריך לדעת כמו כן אם תוכלו לעזור בנושא הבחירה זה כמובן יעזור מאוד התקציב הוא בסביבות ה1000-1200 דולר תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Core2 Duo E6300, 1.86Mhz, 2MB,BOX ? 1GB TWINMOS*2 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG GSA-H22N COMPUCASE CI-6A19 WHITE/BLACK 400W CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB PCI-E GIGABYTE GA-945P-S3 אשמח לתגובות! תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 4500 מקסימום ואני רוצה להריץ משחקים כמו באטלפילד 3 מאס אפקט 3 באיכות הכי טובה שאפשר בתקציב חשבתי על DELL INSPERATION 5110 עם CORE I5 8G RAM וGT 525M מה ההמלצות שלכם?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שזה המקסימום!!! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 , Call of duty: Black ops , CS: Global offensive , PES2013 'WRC GTA V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היא מתחילה ללמוד הנדסת בניין והיא צריכה מחשב נייד חזק בתקציב של בין 4K ל 5K שיריץ טוב * מטרות המחשב? לדוגמה:עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) ותוכונת שמשמשות ללימודי הנדסת בניין: revit 2010 photoshop cs 4 +autocad 2007 sketchup 3dmax * גודל המסך? רצוי 15 או 17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא חשוב * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מה שמתאים לדעתם לעבודה כזאת אני לא ידוע מה צריך * כונן CD/DVD? צורב? רצוי * כונן Bluray? לא צרי * * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-