ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
האם המחשב הנ"ל יכול להפעיל משחקים חדשים שיצאו כמו אססיאנס קרייד החדש וכו' וכן האם המחשב מסוגל להריץ סרטים של HD1080P? והאם בהשוואה לכרטיס מסך למחשב נייח אינוידיאה 9800GTX+ כרטיס המסך של המחשב נייד הוא טוב יותר או פחות טוב? תודה רבה רבה מראש לעוזרים המפרט של המחשב http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L655-1E8/1101223/toshibaShop/false/ המחשב מיועד בעיקר לעבודות גרפיקה וקצת לגיימיניג
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia&uin=11504 אני מחפש מחשב בתקציב של 4000+-. אני סטודנט והמחשב מיועד לשימוש כללי אבל ארצה להריץ משחקים מדי פעם (גם אם על LOW). האם יש משהו יותר טוב בתקציב הזה? (מכוון שיש לי מסך גדול בחדר אסתפק בנייד בגודל עד 14)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב בסך עד 2500 ש"ח. המערכת צריכה להכיל: מחשב, צג LCD, מדפסת, רמקולים, מקלדת ועכבר. המערכת מיועדות לילדות בנות 10,12. קרי השימושים הפשוטים ביותר - "שימוש משרדי" מה שנקרא. המערכת צריכה להיות מורכבת בחנות בב"ש, אני מכיר את : פנדה, KSP, אייבורי. אשמח להתייחסות לנקודה נוספת - בעיקרון המחשב הוא במקום iPad, נפח לא ידוע בנתיים (אעדכן בהמשך). השאלה היא מה עדיף? או נשאל אחרת כי "מה עדיף" זו שאלה סלקטיבית.. למה משמש הiPad והאם לפי דעתכם זה בזבוז להתמיר את הiPad במערכת שכזו?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לרכוש מחשב של דל בארה"ב כנראה מסדרת ה- xps או הסטוידו עוד לא החלטטתי מה שמטריד אותי זה כל נושא האחריות הבינלאומית.. מה אני צריך לדעת בנושא איזה אחריות תופסת בארץ? בקיצור מה אני צריך לדעת כמו כן אם תוכלו לעזור בנושא הבחירה זה כמובן יעזור מאוד התקציב הוא בסביבות ה1000-1200 דולר תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 3,000 ש"ח והמחשב שהכי נראה לי זה Fujitsu Lifebook AH530-4 http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=AH530-4 1. איך המחשב הזה נראה לכם, ולמה הוא כ"כ זול (כל מחשב שראיתי בטווח המחירים הזה היה הרבה יותר חלש)? 2. איך הוא יתפקד כמחשב לאיטרנט, מוזיקה, עבודה, ומשחקים פשוטים(diablo 2, D&D online וכו')? 3. הram של המחשב הוא 2GB ואני חושב להגדיל אותו לפחות ל4GB, כמה זה יעלה לי (+/-) והאם עדיף לי להתקין מערכת 64Bit ולמה? 4. כמה שעות הבטרייה שלו תחזיק בעומס? 5. אפשרי לחבר אליו את המערכת של logitech z5500 או שתיהיה בעיה בגלל כרטיס הקול או משהו אחר? 6. יש למישהו המלצה למחשב טוב יותר בטווח המחירים ה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התייעצות אחרונה בנושא המפרט בעיקר לגבי הלוח אם שאני לא ממש סגור עליו וגם לגבי הספק! מידע קצר על הדרישות מהמפרט: 1.השימושים הצפויים של המחשב- עריכה גרפית-פוטושופ, אילוסטרייטור עריכה גרפית 2D בעיקר, תכנות, סרטים, שימוש שוטף ומשחקים בעתיד. 2. בעתיד הקרוב (8 חודשים+- ) אני אהיה מעוניין להריץ משחקים ברמה בינונית\גבוהה ולכן כרגע אני לא ארכוש כרטיס גרפי ואעדיף להשתמש במובנה. בנוסף לכך, העורכת הגרפית עוד בחיתוליה +- כך שאין לה צורך של ממש כרגע בכרטיס איכותי. 3.השקט של המפרט מאוד חשוב. אני מודע לכך שמפרט בעלי רכיבי OC הוא לא האידיאלי שבשקטים אבל עד כמה שאפשר.... 8+ 4.האם מתוכנן אוברקלוק? בינוני. אני עדיין לא מתמצא בOC כי אף פעם לא עשיתי אבל לפני שאני אעשה אני אדאג ללמוד זאת…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד:AMD ATHLON 4600 DUAL CORE AM 2 BOX לוח אם: NFORCE 590,DDR2 800,GIGABYTE GA-M59SLI-SD דיסק קשיחD 250GB SATA 2 KS 16MB 7200RPM מארז:THERMALTAKE SOPRANO BLACK+WINDOW DUAL ספק:THERMALTAKE 500W ACTIVE RFC +120MM+PC צורב:LG GSA-H10A DUAL L כרטיס מסךSAPPHIRE ATI RADEON X1900XT 512MBIT VIVO זכרון:GEIL 2GB KIT 1G 800MHZ(2GB( יש כמה דברים ששינינו למשל הזכרון קרוסייר ולא של GEIL והלוח אם אחר לא זוכר בדיוק אבל קצת יותר יקר עלה 1100 משהו כזה כל המחשב עלה 9800 כולל מע"מ)
-
- 37 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צפוי להגיע תוך 3-4 ימים גגג מפנדס AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D eVGA GeForce 7800GT 256MB VIVO PCI-E PQI 1GB DDR400 PC3200 X2 =2048MB NEC ND-3550 Dual Layer 16X Bulk Gigabyte Aluminium Case GZ-FSCA1-ANB Black Blue Led HEC Win420 420W 20/24PIN הייתי יכול קצת לשפר בקטע של הספק...אבל אין כסף והוא יחזיק הכל ב-1000% הארד דיסק כבר יש לי WD 80GB 7200 8MB וזה מספיק לי בהחלט
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה רכיבים חדישים ואיכותיים: מארז + הארד דיסק SSD + ספק כוח 600W, כולם דרך אגב נקנו לפי המלצות הפורום פה. השבוע גם התחדשתי במסך 1920X1080. עבר זמנו של לוח האם הצולע שלי, מקל זכרון אחד כנראה הלך, ואני מניח שזו כבר הזדמנות גם להשתדרג מהמעבד E8400 שיש כרגע. אז: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשרי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בעוד 500 ש"ח אם זה שווה את תוספת האמינות והביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות מרובה-ליבות, מכונות וירטואליות, גיימינג קל עד בינוני, אופיס עם גליונות נתונים, גלישה עם הרבה טאבים פתוחים. א) במידה והמ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 3000 ש"ח - לא כולל מע"מ (אילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג מעט. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח + - 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ברזולוציה בינונית/ עריכה גרפית קלה / שימושים כלליים (WEB , OFFICE ...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - PHOTOSHOP ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: זו לא המהות של המחשב, אולי מידי פעם... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי 2 מסכים 17 רגילים לא רחבים, כנראה ובהמשך ארכוש מסך אחד גדול יותר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב אבל 3 פריטים ספציפיים שהם לוח אם , כרטיס מסך ומעבד. הדילמה שלי היא כזו כרגע יש ברשותי לוח אם gigabyte ga 990xa ud3 כתובת ללוח http://www.gigabyte.com/PRODUCTS/product-page.aspx?pid=3901#ov השאלה היא אם לשדרג למעבד AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3 וכך לחסוך כסף על לוח אם חדש ועוד כסף על מעבד של אינטל בלפחות עוד 300 שקל . ובאיזה כרטיס מסך לבחור שיריץ את כל המשחקים החדשים שיוצאים עם דגש על gta v בנוסף לתקציב צריך גם ספק כח של 550W תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אם זה לא הפורום המתאים אנא תראו לי את הכיוון בבקשה. קניתי מחשב נייד Asus N550JK לפי עצתכם. כעת אני שואל לגבי משטח קירור טוב (ולא יותר מדי יקר) אני לא יודע להגיד לכם את התקציב כי אני לא מבין במחירים של משטחי קירור.. הוא צריך להיות נוח וקל יחסית לנשיאה בתוך תיק. תודה רבה אביב
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקיב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? HTPC, הרצת סרטי BLU-RAY (בעיקר REMUX, ואולי גם תלת מימד). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. SPLASH PRO, FOOBAR2000, KODI ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אינצ'FULLHD 55 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היק…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד חזק שיריץ תוכנות שמצריכות גרפיקה גבוהה ובנוסף לגיימינג. עשיתי קצת חיפוש בזאפ והגעתי לשני דגמים שנראו לי: 1. LENOVO- קישור 2. ASUS- קישור אני חדש בתחום הניידים אז כמובן שאם ישנן הצעות אחרות אשמח מאוד לשמוע. בנוסף- מנסה להבין איך לדעת מה משך חיי הסוללה בכל מחשב, מכיוון שבכולם כמעט יש 4 תאים ואני יודע שמחשבים שנקנו לפני שנתיים כללו 6 וגם 8 תאים, אז אני מניח שיש פה איזה קאץ' של איכות החומרה כיום. להלן הדרישות: * מטרות המחשב: גיימינג,תוכנות שמצריכות גרפיקה גבוהה (סימולציות). * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: - * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה לי * גודל מינימלי וס…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי הרבה מחקרים,המלצות וביקורות של רכיבים שונים הכנתי לי מפרט שאני רוצה לקנות ואני רוצה שתתנו לי חוות דעת על המפרט. אלה הדרישות שלי למפרט: תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): • חריגה מקסימלית מהתקציב:3500 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב?לא במידה וכן, איזו מערכת הפעלה תרצה במפרט? דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז?לא,אבל חשוב לי שהוא יהיה שקט,שהוא יקרר טוב את הרכיבים ו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים (VR), עריכה גאפית ואנימציה תלת מימדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, מאיה, זיבראש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FSX/Prepar3D - VR (FlyInside) Iracing/Assetto Corsa - VR Skyrim SE - VR (VorpX) with MODS Fallout 4 VR ומשחקים עתידיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1700 חריגה עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 (מוכן להוציא כמה עשרות שקלים יותר על שקט) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 וכן אפשר לחרוג אם יש שיפור משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות בינוני כבד,זכרון 64 כנראה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווי…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
מעבד: amd athlon 64 bit 3000+ לוח אם : A7N8X Delux (nForce2)128bitDDR,SATA זיכרון : 512MB x 2 CL2 Kit GEIL 400mhz כ.מסך : ATI raedon 9600XT +TV+DVI 128 MB כרטיס קול : CREATIVE live Value 5.1 ד.קשיח : s.ata 8MB 7200 120 GB ---תמליצו לי על חברה--- עוד דיסק קשיח שעליו יהיה וינדוז : WD "raptor" 36 GB s.ata 8 MB 10000 RPM ה10000RPM יהיה עם Vantec HD Cooler+panel+LCD צורב דיוידי : LG 4040B DVD+R/-R מארז: Skyhawk --aluminum--, led עם כמה מאווררים , חלון ומנורת נאון . מסך סמסונג :17'' 763 MB שטוח מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט : MS Internet + MS Mouse Wireless Optical
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי חבר שמחפש מחשב ודוד שלו הביא לו מפרט למחשב של אייסר והמליץ לו עליו המפרט : http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=6916 במחיר 4100 ש"ח הוא צריך את במחשב לסרטים, משחקים(כמו FIFA) אופיס ואינטרנט. אשמח לשמוע המלצות גם למחשבים יותר מתאימים (חשבתי אולי על DELL). תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות מחשב נייד, עדיפות לטאבלט, לצורך לימודים באוניברסיטה. התקציב הוא מאוד חשוב - לא יותר מ5000 ש"ח כולל מע"מ קיבלתי איזו הצעה בנוגע ל- Pavilion tx2520ej CJ937EAוHP והייתי שמח לשמוע חוות דעת (במיוחד אם יש מחשבים חזקים יותר במחיר דומה ו/או נמוך). אין חשיבות למשקל הנייד. תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים צהריים טובים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש בעיקר לתכנות אך גם למשחקים קלים מבחינתי דרישות סף הם Core - i7, 1TB SSD, 16GB RAM עשיתי קצת מחר על הGPU המובנה Intel Iris Xᵉ, וראיתי שהוא עושה אחלה עבודה ביחס לGPU הLOW LEVEL כמו MX 330, אז אין לי סיבה לחפש משהו אחר. תקציב כאמור עד עד 3.5K. בחיפושים ברשת מצאתי 2 מחשבים שחומרתית הם 1 ל1 אותו דבר, אותה סדרה אולם תת סדרה שונה (BQ2786W מול BQ2577W) אולם קיים פער של 400 ש"ח במחיר ואני לא מצליח להבין למה, למעט הבדל בצבע https://www.bug.co.il/brand/asus/color/black/vivobook/15/x1500ea/bq2577w https://ksp.co.il/web/item/236797 יש הסברים/תובנות או המלצה לדגם אחר…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מחפש המלצות למחשב נייח עבור ילד בן 10 . שימושים עיקריים -פורטנייט , אינטרנט , יוטיוב , אופיס וכו׳ . מתחיל לאחרונה קצת להעלות ליוטיוב ורוצה יכול לעשות capture למשחקים שלו . לא צריך משהו משוגע אבל שיתן מענה טוב וישרת להרבה זמן. שיהיה מארז גם יפה אם אפשר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4-5k מקסימום . מעדיף כמה שיותר לכיוון 4 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פורטנייט , אינטרנט , יוטיוב , אופיס וכו׳ . מתחיל לאחרונה קצת להעלות ליוטיוב ורוצה יכול לעשות capture למשחקים שלו . לא צריך משהו משוגע אבל שיתן מענה טוב וישרת להרבה זמן. שיהיה מארז גם יפה אם א…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אנחנו לפני רכישה של Workstation שתכליתו היא עיבוד תמונות של דוגמאות ביולוגיות בתוכנת Zeiss ZEN Desk 3 Blue. יש לנו דרישות מומלצות למערכת (מצורפת תמונה, נא להתעלם מדרישות המינימום), אך מכיוון שאני קצת חלוד - אשמח לעזרת המומחים בהרכבת המפרט המדויק. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב נע סביב 10,000 שקלים, חריגה תתאפשר רק אם היא מזערית והתועלת עצומה. 2. מה שימושי המחשב? כאמור, השימוש יהיה אנליזות תמונות בתוכנה לעיל, ייתכן כי גם שימוש בתוכנות נוספות כדוגמת CellProfiler, FIJI או יותר מתקדמות. כרגע אנחנו משתמשים בשתיים האחרונות על מחשבים סטנדרטיים למדי והן עובדות בסדר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-