עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אוקיי תראו אני רוצה להחליף רק ליבה,ז"א לוח,מעבד,וזיכרון. אני מתכנן OC,ומטרת המחשב היא אינטרנט,הורדות,ומשחקים. יש לי כבר כרטיס מסך Gigabite Radeon 9600 Pro 128 MB שאני לא מתכוון להחליף. אלו החלקים שהציעו לי במקום אחר,פשוט חשובה לי עוד דעה לפני שאני מוציא את הכסף... זה יעלה לי טיפה יותר יקר כי אני קונה מפנדה...רק תגידו לי אם זה יספיק לי או שיש מה לשפר\להחליף בתקציב הזה {התקציב שלי 1500 שקל}

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Yossi Samia,

היי חברים, ראיתי כמה דיונים בעבר - אבל הלינקים (מן הסתם) היו שבורים\ריקים\לא במלאי ולא היה לי מפרט להיעזר בו. מחפש לחברה טובה, גרפיקאית במקצועה, עובדת בעיקר עם פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, מחשב נייד 14 אינצ' חזק - שלא ייאכזב, בעיקר במהירות. אין הרבה מה להשקיע בסוללה חזקה, עיקר העבודה במשרד (כשהוא בטעינה). תקציב - תמיד אפשר למתוח את הגבול אבל סביב 5,000 ש"ח. תודה רבה מראש!!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by sivan renert,

הי מעוניינת לרכוש נייד דק וקל מסך 14 אינץ' לצרכי עריכה פשוטים ובעיקר הרבה עבודת מצגות מסמכים ואינטרנט. דגש על קל ודק עמיד ובטריה שעומדת בכמה שעות טובות. בעלות בין ה3 4 k מתלבטת לגבי שני הדגמים האלה בעקבות חיפוש שעשיתי. Asus VivoBook S14 S410UN Asus Zenbook UX430UN אשמח לחוות דעת יתרונות חסרונות. תודה מראש@

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכם ותודה מראש. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות + לימודים, משחקים בינוניים פלוס בעיקר PES וכאלה, אולי קצת יריות מגוף שלישי וצפיה בסרטים. * גודל המסך? עד 13.3. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, אבל אוכל להסתדר גם עם 3.5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) ? בעיקרון לא, אבל אני מניח שהם גם ככה מגיעים עם כרטיסי המסך. * בלוטות? כמובן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB-320GB. * צורב DVD? לא מחייב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ACER, DELL, אבל בגדול אין עדיפות ואשמח לשמוע הצעות. * מערכת הפעלה? עדיפות ל-XP או למשהו שיאפשר לי לשדרג לWINDOWS 7 בזול. * הערות נוספות? מעדיף שיהיה כמה שיותר שקט וכמה שפחות חם …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. רוצה לקנות מחשב מתלבטת בין דאל לאסוס I3 לא עושה במחשב משו מיוחד רק פוטושו מידי פעם

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Teknik,

שלום, אשמח להערכת מחיר של המחשב כיום : של כל המחשב(מורכב) וגם כל חלק אם אפשר. i5 - 3550 @ 3.30Ghz + קירור פשוט של זלמן 8GB Kingston (4gbx2) 500GB WD Blue Z77-D3H (oc, cf, m-sata) Seasonic 500W (80+ Bronze) Sharkoon Vaya Value ( 2 fans) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אהלן.. אז לנובו שיחררו גרסאת ביוס חדשה היום - http://consumersupport.lenovo.com/en/DriversDownloads/drivers_show_2522.html מי לא מכיר את הבעיה הקשה של ה G550 שהמאוורר פועל\מפסיק (וחוזר חלילה). התקנתי, נראה שהבעיה נפתרה - המאוורר עובד בתצורה נמוכה יותר לאורך זמן. כמובן שהטמפרטורות גבוהות יותר, אבל העינוי של המאוורר כנראה הסתיים.. מקווה לטוב. http://consumersupport.lenovo.com/en/DriversDownloads/drivers_show_2522.html

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by lagon,

1. מה התקציב המקסימלי 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא דרוש ציוד היקפי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרט…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב נייד שישמש לחיבור למקרן (כל מחשב יתאים לכך) אך להבדיל מ ה lenovo sl300 שלי יהיה בעל מסך טוב בעל זויות צפייה רחבות לדעתי עליו להיות לפחות בגודל 15 אינצ' תודה ניצן

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם! אני לפני רכישת מחשב נייד ושמתי עין על 2 ניידים הראשון של LG http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8571 והשני טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...r=1&t=1&cbar=p שניהם עם נתונים דומים מאוד אותו מעבד כרטיס מסך באיכות מאוד קרובה אחד לשני אולי עם נטיה קטנה ל 4650 אותו זיכרון הארד דיסק יותר גדול ב lg האם לשניהם אפשר להתקין וינדוס אקס פי? כי חבר שלי קנה מחשב hp והיה לו בעיות עם זה! *יתרון לטושיבה באחריות , מי שקונה החודש מקבל אחריות של שנה No matter what ! שזאת אחלה אחריות! הקטע שיש הבדל של כמעט 1000 ש"ח בין הניידים האם ההבדל הזה שווה? כאחד שנמצא עם מחשב נייד של טושיבה 3 שנים ואני מבסוט מהם מאוד! אני שואל האם הניידים של lg טובים גם כן ואמינים? אשמח לשמו…

11. מפרט סופי לפני קנייה - חוו דעה האם טוב מספיק? אנא זרקו הערות בצורה חופשית (עניניות) שיפורים והמלצות תודה לכולם!! Cpu Cooler : Thermaltake Volcano 7 Plus Cpu : Amd Athlon Xp 1800 MoBo : Gigabyte 7VAX VIA KT400 Memory : Samsung Original 512mb DDR PC2700 333mhz Hd : WD 80GB 7200 JB SE 8mb cach Sc : Hercules Fortissimo III 7.1 Cd Rom : BenQ 32x10x40 Floppy : Teac 1.44 Floppy Case : Compucase 6919 Black super midi + 300W HEC Monitor : CTX 19' PR960F

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אהלן, אני מתחיל בשנה הקרובה לימודי הנדסת מערכות מידע. אני מחפש לקנות לפטופ שישמש אותי גם ללימודים אבל גם בעצם כמחשב העיקרי שלי בדירה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינוניים פירוט בהמשך), צפיה בסרטים וסדרות, מתאים לתכנות עבור לימודים. בסופו של יום המטרה העיקרית של המחשב הוא שיעבוד מהר וישמש אותי טוב ללימודים מעבר לזה הייתי שמח אבל גם שיעזור בשעות הפנאי. אני לא חותר שהמחשב יריץ לי COD MW על HIGH או CRYSIS 3. אבל הייתי שמח להריץ משחקים בסגנון אלו שמצוינים בהמשך באופן חלק. דוגמה למשחקים והדרישה: http://www.systemrequirementslab.com/cyri?gameName=naruto-shippuden-ultimate-ninja-storm-3-full-burst&itemId=11843&p=r. http://www.systemrequire…

13. AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory X 2 Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD-ROM Liteon x 48 Black ! Chieftec Dragon DA-01BD Black Tower(P/S not included) HEC (Herolchi) 300AR-T Power Supply --------------------------------------------------- 4404 ש"ח הצעות,שינויים יתקבלו בברכה ! ד"א הכרטיס מסך שעכשיו ברשטתי הוא- R9000 pro במחיר זהה אני גם יכול לקחת במקום ה-3 הראשונים : (משהו כמו פחות 60 שקל) AXP 2400 asus a7n8x ddr 256…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני צריך את עזרתכם/דעתכם על מחשב חדש לבית השימוש העיקרי הוא לסטודנט להכנת עבודות באופיס ולמידה אבל בעתיד (עוד שנתיים הלימודים נגמרים) שיהיה גם מחשב של הילדים למשחקים (מדובר בילדים קטנים ולא גיימרים ) או לשמש כמחשב מדיה לאחת הטלוויזיות לקחתי את הדגם שניתן להוסיף לו כונן נוסף כדי שאם בעתיד יהיה צורך באחסון יהיה ניתן להוסיף הרד דיסק (נניח תמונות וסרטונים של המשפחה ו/או סרטים לילדים) - כרגע 250GB נשמע לי מספיק ללימודים הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]NUC6i3SYH[/td] [td]מחשבים קטנים במיוחד - מחשבי Barebone NUC6i3SYH - Intel - NUC SFF Barebone …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. בזמן האחרון ברגע שהסוללה מגיעה ל30 % המחשב נכבה בלי התראה מוקדמת. עשיתי לו כמה סיבובי כיול אבל לא נראה שזה עזר. כנראה עשיתי משהו לא נכון, אז אני אשמח להכוונה איך לבצע כיול נכון של הסוללה. המחשב שלי הוא של דל. תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום, מחפש מחשב נייד (ניח לא אופציה) לאחותי - שימושים משרדיים + פוטושופ יחסית קליל, עריכת תמונות בעיקר. גודל 13-15, לא יותר ולא פחות. עדיפות לאחריות 3 שנים. SSD 256 חובה. זה הדרישות בסיס, מה שמעבר/מסביב, גמיש. תקציב עד 3500 רכישה בארץ בלבד.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. התקציבהוא עד 4000 והמחשב מיועד לאמא שלי שטסה הרבה וצריכה מחשב שנוח לה לסחוב ושיוכל לשרוד ללא חשמל זמן רב ככל האפשר. השימושים יהיו רק עיבוד תמלילים, גלישה וסקייפ בעיקרון. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבטדה משרדית כבדה, הרבה חלונות פתוחים (צריך הרבה ראם), שליטה מרחוק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עדיף שיהיה SSD וכונן נוסף עם נפח גדול (עדיפות ל1 טרה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט - בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? המחשב נייד שיהיה בין 15.6 אינץ ל17 אינץ, שמשקלו יהיה …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים באוניברסיטה. דוד שלי גר שארצות הברית והוא יכול להזמין לי מחשב מ newegg ולהביא לי אותו לארץ. נתחיל בשאלה הקטנה יותר: איך מסתדרים עם העניין של המקלדת? נראה לי שהפתרון של הדבקת מדבקות עם האותיות בעברית הוא קצת בעייתי מבחינתי, כי אני די בטוח שהן יתקלפו (+ זה פחות יפה). דבר שני, על איזה מחשב אתם ממליצים? מה שחשוב לי במחשב הוא: שיהיה בעל יכולת עיבוד טובה - אם אני הולך ללמוד הנדסת תוכנה אני אריץ עליו visual studio + sql server וכו'. שיהיה נייד - חשוב ביותר. לא בא לי לסחוב מחשב כבד שלא יהיה קטן מדי, ולא גדול מדי - נראה לי שלא יהיה לי נוח להסתדר עם מסך 12'', מצד שני, צריך שיהיה נייד. שהסוללה שלו תחזיק לאורך זמן - כדי שאני לא אצטרך להטעין אותו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום! התקציב שלי הוא בערך 6000- 6500 ש"ח אני מתלבט בין 2 מחשבים שאחד מבוסס AMD ואחד אינטל! המטרה שלי היא ביצועים במשחקים , אולי אני יעשה אובר קלוק בעתיד הרחוק, ושישמר לאורך זמן (5 שנים בערך). אז הנה המפרטים - 1 Compucase super Midi Tower CI 6A19 320 ש"ח 1 Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,097 ש"ח 1 Asus P4P800 Deluxe 778 ש"ח 1 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 488 ש"ח 1 EACAN E1100A 5.1 + REMOTE 464 ש"ח 2 Samsung 512MB DDR 400 Original 1,031 ש"ח 1 ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail 1,880 ש"ח סה"כ 6,059 ש"ח או: 1 Compucase super Midi Tower CI 6A19 320 …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by IlanF,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1200₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים מאוד קלים, משחקי דפדפן וכו' (לילד בן 12) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אם מערכת הפעלה נכנסת בתקציב בהחלט. לא חיי…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by shahar77,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף שיהיה מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחד…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. מעוניין במפרט ל 2 מחשבים למשחקים בעיקר, בחלוקה של 2300\3700 בערך (אחד חזק יותר לילד הגדול) * ללא מסכים , או ציוד היקפי, אולי צורב למחשב החזק * רעש 5,6 בסולם 1-10 (לא רועש מדי אבל לא להשתולל על התקציב בשביל השקט) * שתהיה יכולת שדרוג עתידית (לפחות זכרון ו מעבד) * רזולוציה סטנדרטית 1280 x 1024 למחשב החלש 1680x1050 לחזק יותר יתכן שידרוג עתידי לשני המסכים * עדיף מחנויות : נועה מחשבים , אייבורי , KSP או חנות זולה יותר מאיזור הצפון בעלת מוניטין גבוהה ( לצורך מימוש אחריות במידת הצורך) * אין צורך בהרכבה * אין צורך במערכת הפעלה * * ניתן לשחק בין התקציבים של שני המחשבים * מעוניין שיחזיקו לכמה שיותר זמן ללא שידרוג *

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אהלן, הלך לי הלוח אם לפני כמה ימים והוא די ישן(Nforce4), אז החלטתי שזו הזמדנות טובה לשדרג את המחשב למשהו קצת יותר חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis 3 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

25. https://www.tms.co.il/187163 זה המפרט המטרה היא לשחק ב4K על 60FPS משחקים כבדים התקציב לא כולל הכרטיס מסך הוא 3.5K אי אפשר לעלות עזרה מתכנן אוברקלוק רק אם חייב לא בוער לי לקבל יותר FPS מ 60 תודה מראש על כל שניה לכל מי שהקדיש זמן

דיונים חדשים בפורומים