עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן לכולם ראיתי היום את המחשב הבא : http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=332&AuctionId=7702682&CubeId=474 ורציתי לקבל את דעתכם. אני לא מתכוון לשחק משחקים אלא שימוש ביתי לאינטרנט וסרטים.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי?4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו , ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קצת פוטושופ ותוכנות עריכה ביתיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בנוני פלוס -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cs go , bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 3.…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by מתחכם,

השאלה בקצרה תקציב- 1000-1500. ניתן לחריגה עד 3K, אבל רצוי בגיזרת ה1K (בעיקר כיון שאינני רואה סיבה טובה להשקיע יותר מהנדרש לצרכיי, כאשר המוצר פג תוקף במקרה הטוב אחרי כ-5 שנים) שימוש- אופיס (99% וורד, בעתיד הקרוב תיתכן נגיסה לטובת פאוור פוינט, ועדיין הוורד יהיה מרכזי מאוד), PDF, אינטרנט (מרובה כרטיסיות). בשעות הפנאי ישמש גם לצפייה בסרטים אך האיכות פחות חשובה כאן, העיקר המהירות. דרישות מרכזיות- מהירות: התעוררות מהירה, ותגובה מהירה בשלב העירנות. יתרונות לנוחות: בהקלדה, בזמן סוללה, בחימום. יד שניה- אפשרי. שאר התוספות- לא ממש מעלות ולא מורידות (משקל, מסך מגע, חיבורים ועוד) האופציות שבחנתי לאחרונה: thinkpad t410- קסם לי הנוחות (שיש לה מועדון מעריצים) והעובדה שזה דגם שיועד במ…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by eyal1506,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית+משחקים קלים כמו FIFA + סרטים FHD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 13" אבל אפשרי גם 15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לפחות FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל.... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - עדיפות ליותר מ 4-5 ש…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי, אני מחפש מחשב נייד חדש. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) פיתוח תוכנה, לימודים, מדי פעם צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רגילה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מוארת יהיה נחמד * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים רצוף ללא …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Orian015,

אני מעוניין למכור מחשב בלוח יד שנייה: HP pavilion dv6000 ואינני יודע מה שוויו כיום. מה הוא שוויו של המחשב להלן? בתודה מראש (וסליחה למנהל הפורום שאני פותח הרבה נושאים(שכולם חשובים לי)), רז אוריין.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי אשמח לעזרתכם לבנות מחשב מקצועי ורציני שילווה אותי לכמה שנים טובות! 1. מה התקציב המקסימאלי? 10 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימלי אלא אם כן ההפרש בביצועים לא גבוה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 10,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). maya, 3d max, zbrush, photoshop, after effects העיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסיסיים כמו sims וwow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

8. Started by RainbowInBlack,

טוב ככה לבן דוד שלי נשרף כל המחשב היום אז בשעה טבוה ומוצלחת נחליף לו את ה גיפורס 4 440 MX שלו ואת הלוח האלום שם + סלרון שהיה לו יש 3000 ש"ח ל- לוח אם +מעבד + זיכרון + כרטיס מסך + מארז + צורב דיוידי אז יש כמה בקשות מעבד AMD64B בין 512 ל 1024 זיכרון לוח אם אני לא מבין בחדשים איזה שתגידו שנכון וטוב ילך כרטיס מסך רציני - נניח 6600GT מארז יפה עם ספק טוב (הוא כבר אמר לי לא קומפיוקייס הרגיל כי הוא לא אוהב את איך שהוא נראה) צורב דיוידי NEC 3540 אני מקווה שהסכום יהיה בסדר צריך שזה יהיה כולל הרכבה שיהיה בלוגיק ושלא יחרוג....יותר מידי מה 3000 ש"ח אם זה יהיה 3300 אז זה עוד בסדר אבל לא ביותר מידי, ולחרוג רק אם חייבים ואם חושבים שזה הכרחי :wink: תודה לכולם רועי:wink:

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. i5 Haswell 4570 / 4670 / i7 Haswell 4770K- ASUS Z87 Sabertooth / Maximus VI Hero - GTX 770 / 780 (ASUS//GIGABYTE) / R9 290/290x (GIGABYTE)- Kingston 4x2GB // 8GBx2 - Crucial m4/ Samsung 840 SSD 128/250GB CM 690/STORM MID TOWER // NZXT Phantom 410(Mid) / 530(Full) 650W Power Supply Zalmam//Thermaltake Operatic RW חשוב להבין, הרכבתי את זה לפני שבכלל נכנסתי לפורום, ככה שהמפרט יכול להיראות מוזר לחלקכם, וגם לא בתקציב של 5 (מהסיבה הפשוטה שאני קונה את המחשב לא כולל מארז, בחו"ל, שיוצא במחיר הכולל כ25-30%~ יותר זול מבארץ) וככל שהתקציב גבוהה יותר ככה החסכון גדול יותר, אבל בסדר גודל הזה אנחנו מדברים כאן על 1000+~ אני לא רוצה לקפוץ למסקנות לגבי מה יקרה עוד בקיץ אבל זה סתם מפרט ר…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום כעובד אינטל יש לנו "מבצע" ואנחנו יכולים לרכוש את ה NUC מדגם NUC8I5BEHFA1 ב565$. לא מצאתי את הדגם הזה באמזון או בארץ, מצאתי רק את הדגם NUC8I5BEH. מה ההבדל ? זה המפרט של מה שמציעים לנו ב NUC מאינטל : Processor Intel® Core™ i5-8259U Processor (6M Cache, up to 3.80 GHz) Pre-installed Operating System Windows® 10, 64-bit* Memory 1x 4GB DDR4-2400 Intel® Optane™ Memory 16GB Intel® Optane™ Memory (pre-installed) Graphics Intel® Iris® Plus Graphics 655 Storage 1TB HDD (…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי כרגע מסך CRT 17 INCH אני רוצה לקנות מחשב חדש לצורך משחקים היי אנד בלי OC חשבתי לעצמי עם כול החדשנות של DX10 ביצועים וכו כאשר אף אחד לא יודע באמת מה יהיה על DX10 בעתיד חשבתי על המפרט הבא או דומה לו: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1755 945GM-S2 s775 Conroe, DDRII 667, VGA, PCI-E 1 480 1GB TwinMOS 2 810 Noisetaker EG425P-VE 420W 1 365 סה"כ 3410 ללא כרטיס מסך 8800 אני מקבל מחשב מאוד מאוד חזק E6600 2GB זיכון וכרטיס מסך O/B אשר ישמש אותי למשחקים עד שיוודע מחירי DX10 וביצועים ביתר וודעות וגם יהיה ירידת מחירים ואז כדאי מאוד לקנות כרטיס מסך יעודי 8800 או יותר טוב לאותה תקופה כרגע על פי המפרט הבא אשחק על כרטיס מסך O/B עם 256 מב מן הזכרון הרא…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. רוצה לשדרג לחבר מחשב לצורך גיימינג יש לו כבר 3060 מארז ומספק טובים. רוצה להחליף לו את שלושתם עד 3000 שקל. יש המלצה? באזור המרכז

13. Started by The Ball,

טוב אז ככה אני חסכתי הרבה מאוד כסף.. וסוף סוף יש לי מספיק כדי לקנות מחשב על רמה אבל אני הבנתי שלא ממש שווה לקנות עכשיו כי עוד מעט מגיעים דברים חדשים... אז רציתי לדעת כמה דברים על המפרט הבא מעבד: AMD claw hammer 64 bit לוח אם: תומך זכרונות: CORSAIR CMX512-3500C2 דיסק קשיח: Seagate Barracuda 40GB SATA V HD 8 MB BUFFER 7200RPM (תומך ב- S-ATA) כרטיס מסך: GEFORCEFX (NV30) ULTRA כרטיס קול: HERCULES FORTISSIMO 3 7.1 אני רציתי לדעת מתי כל הדברים האלה הולכים לצאת כאילו מה הוא התאריך שאני כבר יוכל לקנות אותם? ומה יהיה בערך המחיר של המחשב הזה? תודה לכל העונים!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by potomer,

שלום! הפורום פה מפוצץ בבקשות דומות, והתשובות שניתנו לאחרים מאוד עזרו לי להבין מה אני צריך ולהרחיב את הידע שלי. אבל עדיין יש לי כמה שאלות שלא מצאתי להן תשובה ולכן העדפתי לפתוח בקשה משל עצמי..מקווה שיוכלו לענות גם לי * מטרות המחשב? - אני עובר לגור במעונות וסופשים חוזר להורים, זה אומר שהמחשב הנייד יהיה גם לטובת לימודים, אולי גם בכיתה, וגם בשעות הפנאי בשביל סרטים ומשחקים ישנים במעונות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מה ההבדל בין מבריק ומאט? לפי מה שהבנתי, אני צריך 14'. * רזולוציית המסך? - לא מבין בזה הרבה, משהו שיספק את מה שתארתי קודם. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - לא. * משקל רצוי? - הבנתי שאני לא רוצה משהו מעל 2 קילו אם אני הולך להתנייד איתו. * האם…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אהלן :-) בכמה שבועות האחרונים אני מחפש ומתעניין בלפטופ והגעתי לפורום כאן בסופו של דבר.. החלטתי גם להתייעץ אתכם. מטרת המחשב: תכנות, אינטרנט, צפייה בסרטים ואופיס.. לא למשחקים וכו'. גודל המסך: 14 אינץ' זה אחלה, הוא רוב היום יהיה מחובר למסך נייח (אולי אז עדיף 13.3?) רזולוציה: HD זה מספיק.. משקל רצוי: עד 2 ק"ג, כי כשאני אצטרך לקחת אותו + מטען לא רוצה יותר מדי משקל מעבד: מחיפושים שעשיתי אני מאמין שמספיק לי i5 מהגרסאות החדשות שלו.. אין לי צורך בi7 שמקפיץ את המחיר. האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, יהיה מחובר למטען רוב היום. יציאות מיוחדות: חשוב לי שיהיה חיבור HDMI, לא רוצה להתעסק עם מתאמים.. bluetooth: לא חובה.. כונן קשיח: פה יש לי שאלה אליכם גם - האם כדאי לקנות 250 ג'יגה SSD ולהסתו…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 620.82 ] 1 (עם הבארטון הזה הגיעו דיי רחוק רחוק) Motherboards for AMD : Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) [ ¤ 765.87 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3500 Ultra Platinum Memory [ ¤ 812.29 ] 1 (יש הוכחות שהGEIL הזה חייה באוברקלוקינג ומסוגל לספוג עד 3 ואט) CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 196.22 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 594.92 ] 1 Cooling / Modding : Spire HD05040B FlowCooler [ ¤ 66.46 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128M…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מחשב חזק שיריץ חלק ויסטה ומשחקים לא הכי כבדים שיש .. מה שאני צריך זה מעבד לוח אם זכרון (לפחות 2 ג'יגה עדיפות ל4) דיסק קשיח (500 ג'יגה) צורב די וידי כרטיס מסך dx10 יחסית חזק מארז.. תודה רבה רבה לעוזרים ואני לא בטוח אבל נראה לי שאני מעדיף אינטל

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Shoq,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינוניים), צפיה בסרטים, תכנות (8ג'יגה זיכרון) * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? 1.5-2.5 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי SSD - מספיק 128 היי, כמו שרשום רצוי מחשב לתכנות, שיימש גם ללימודים, וגם בתור מחשב בבית שמחובר למסך. מקווה שכל הדרישות ייכנסו בתקציב.. תודה רבה,

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by amego,

קניתי את המחשב לפני שנתיים ואני רוצה לשדרג אותו. באופן כללי הוא מטופל היטב ועובד לא רע בכלל. 1. התקציב נע בין 2000-3000 ש"ח לא לחרוג מהתקציב (אני מעדיף משהו בסביבות ה-2500 ש"ח אך פתוח להצעות). 2. המחשב משמש לעבודה, משחקים, צפייה ישירה והרצה של מספר רב של תוכנות במקביל (העדיפות למחשקים נמוכה, כי לרוב אני לא משחק בדברים כבדים). המפרט הנוכחי: - intel i5 3.3 Ghz 6mb - asus core i3/i5/i7 intel P67 DDr3 1600 - 2x4G DDR3 - western digital 1TB 7200RPM sata III - Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB - Antecc High Current gamer 750W אני חושב על שדרוגים שאחר כך יאפשרו לי למשוך אותם בעתיד למחשב חדש.. ודברים שקל להתקין. למשל זיכרון, דיסק קשיח SSD או כרטיס מסך. - ושאלה קטנה לגבי SSD, אפשר להעביר…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? -4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקי HTC VIVE בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - גיימינג קל עד כבד למשקפי HTC VIVE -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 מסך טלוויזיה + המשקפיים (שניהם ברזולוציה הזו) שישדרו בו זמנית …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by MUSHROOM2354,

אני לקראת הסוף של קניית החלקים לשדרוג המחשב שלי. המחשב שלי הולך להיות כזה בסיום: מעבד: i9-7920x או ה7940. אני עוד לא בטוח מי מביניהם(זה החלק היחיד שעוד לא קניתי כי אין לי כרגע כסף) לוח אם:X299 TAICHI XE כרטיס מסך:TITAN XP 2017 זיכרון:64 GB ספק כח:EVGA 1050 מסך: viewsonic VP2780-4K אלה הם הרכיבים המשמעותיים. אם אתם רוצים לדעת על עוד רכיבים,אני אכתוב.

22. Started by josepha,

בערך באותו מחיר אפשר לקנות את זה: http://www.amazon.com/Lenovo-Touchscreen-i5-5200U-Keyboard-80JK0020US/dp/B00TR05UZE/ref=sr_1_1?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1433610810&sr=1-1 או את זה: http://www.amazon.com/Lenovo-14-Inch-Touchscreen-Laptop-59418276/dp/B00K6ZILGO/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8 אני הולך להזמין את המחשב מחו"ל, קרובת משפחה תביא לי אותו מארה"ב. איזה מחשב עדיף לדעתכם? נראה שחוץ מה-SSD אין ל-flex 2 יתרונות. האם הביצועים של ה-SSD משמעותית טובים מאלה של הכונן ההיברידי, עד כדי כך ששווה להתפשר על דגם יותר ישן בשבילו? ומה עדיף מבחינת המעבד - i7 מדור 4 או i5 מדור 5? המחשב לא ישמש לתוכנות כבדות שדורשות כוח עיבוד, ככה שנראה לי ששניהם יהיו מעל ומע…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. לצערי אני עדיין מתלבט בין שני מחשבים <LG ו-GIGABYTE> הכרטיס שיש ב-LG: Intel GMA 4500MHD יצרן ודגם up to 358MB כמות וסוג זכרון גרפי הכרטיס שיש ב-GIGABYBE: NVIDIA Geforce 9600M GS מעבד גרפי 512MB כמות וסוג זכרון גרפי אני מבין שהכרטיס ב-LG פחות טוב מגיגהבייט השאלה אם זה משמעותי. אני לא משחק במשחקים כבדים. מצטער שאני חופר הרבה בנושא הזה...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יש לי מחשב ישן (מ-1997/6)- פנטיום1 MHZ 166 , זיכרון 64 MB SDRAM , לוח אם מאוד ישן 10 JB, מסך SONY "15 , כרטיס מסך מאוד ישן. אני רוצה לשדרג את המחשב: מעבד - לא משנה איזה מעבד (AMD או INTEL). לוח אם - אני צריך שתהיה ללוח תמיכה בהארד דיסק ישן ובזיכרון ישן , כרטיס קול ON BOARD, וכרטיס רשת ON BOARD, עדיפות לחברות ידועות כמו EPOX GIGABYTE וכו'. כרטיס מסך- טוב (יותר טוב מג'יפורס 2 MX ולא אכפת לי שיהיה ON BOARD) עם המסך SONY (בהמשך אולי ארכוש מסך 17"). מודם- 56K. מארז- פשוט. אם לא חורג מהתקציב: זיכרון- 128 MB נוסף (SDRAM) לא משנה איזו חברה. דיסק קשיח- 20JB שוב החברה לא משנה. הייעוד של המחשב- עבודה משרדית (רק אופיס- אינטרנט וורד אקסל ורק לעתים רחוקות משחקים וכו'..) המחשב י…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. אז ככה לוח אם: Albatron PX845PEV pro מעבד: Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz זיכרון: GeIL 256MB PC2700 DDR 333MHz כונן קשיח: WD 60GB 7200RPM מארז: R3 System AIR cyber blue עם כבלי IDE מעוגלים מתנה ספק: Tsunami 350W משחה: Arctic Silver 3 <<< אני לא לא בטוח שאני צריך, אתם תגידו לי :-\ אז אתם אומרים? כרטיס מסך וקול אני לא צריך כי יש לי טובים ואני מעביר מהמחשב הנוכחי שלי מה כדאי לשנות? ואם משנים, אז שישאר באותו מחיר בערך תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.