עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. אני צריך מפרט ב3 אלף אפשרי לחרוג קצת רק אם זה באמת חשוב... המחשב ישמש למשחקים מוזיקה סרטים ואינטרנט אז רצוי כרטיס מסך טוב שילוש טוב וכ.קול על הלוח שהוא טוב מאוד יחסית! אוברקלוק לא אופציה לבינתיים אז לא צריך קירור עצבני אבל בכל זאת שיהיה מארז מאוורר עם כמה מאוורים בכיוונים טובים ושהלוח מעבד והזכרונות איתנו אופציה לא רעה לאוברקלוק... רצוי שתציינו את שם החנות בה בניתם את המפרט ואם אפשר גם מאיפה עדיף לקנות עקב מחירים מוזלים.. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by octav,

. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות בMATLAB, R,PYTHON, STATA,SPSS וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Witcher 3, Mass Effect Andromeda, Fallout4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).הייתי רוצה לשחק ב-2K על מסך של 27 אינץ' עם קצב ריענון באיזור ה-100. -לאילו הגדרות גרפ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי במחשב מותג HP 8200 MINITOWER ולא לקח לי הרבה זמן להבין שזהו לא מחשב מתאים לגיימינג. אני מחפש להשתמש בחלקים הקיימים בו, ולהשלים מה שצריך על מנת לבנות מפרט גיימינג. הרכיבים הקיימים בו: מעבד: i7-2600 sandy bridge זיכרון - 8G DDR3 צורב DVD דיסק קשיח SEGATE 500GB כמו כן יש לי כרטיס חדש: כרטיס מסך: GIGABYE GEFORCE GTX650 TI מה שחסר בגדול זה: לוח אם,מארז,ספק, וSSD אם מתאפשר. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי, אוקי אז הסתכלתי בשרשור הזה והתבססתי על ההצעות שם בהרכבת המפרט. מה שכן, אני רוצה לשנות את ה 4770 ל 4770k שאוכל להמהיר בעתיד. אז החלפתי אותו במפרט אבל לא נתתי את הדעת לגבי הלוח אם האם הוא יותאם לשינוי הזה אז זה דבר ראשון. (ולא אני לא רוצה i5 למרות שההבדל יכול להיות קטן) דבר נוסף זה שהייתי רוצה להוסיף כרטיס מסך באזור ה 1000-1300 שח באזור הזה אבל שימוקם נכון מבחינת מדרגות המחירים לפני איזה שבוע שבועיים בניתי על ההצעה הזאת שהייתה נראית לי מציאה: כרטיסי מסך - nVidia PCIe NH-G680204E52A5N - FORSA - NVIDIA GeForce GTX680 2 GB GDDR5 - 1536 CUDA Cores - 1006 MHz GPU Clock Speed... כמות: - 1 - 1298/ 1272 ₪ אבל עכשיו אני רואה באתר שאין אותו יותר. אז אשמח אם תציעו לי חלופו…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by yuvalbs2,

שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד מדגם ASUS U35JC. http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LZlGKC46txkdwkkg אבל לפני כן אני רוצה לברר האם יש לו יכולת להוציא אות VGA ו-S-VIDEO. למחשב יציאת HDMI בלבד, אבל הבנתי שיש ניידים שמסוגלים להוציא דרך הHDMI גם אותות אנלוגיים מהסוג שציינתי בעזרת כבל פשוט(ללא ממיר) דוגמת הכבל הזה: http://www.dealextreme.com/p/gold-plated-1080p-hdmi-to-vga-audio-adapter-cable-1-2m-33557 ייתכן שכבל מסוג כזה אפילו כלול בבנדל שמתקבל עם המחשב, אבל זה לא כתוב בשום מקום באתרי המכירה שחיפשתי בהם. מישהו יודע איך ניתן לברר האם זה עובד או לא? כי נראה שהמשווקים של ASUS לא יודעים הרבה חוץ מלהזיז קופסאות...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום! התקציב שלי הוא בערך 6000- 6500 ש"ח אני מתלבט בין 2 מחשבים שאחד מבוסס AMD ואחד אינטל! המטרה שלי היא ביצועים במשחקים , אולי אני יעשה אובר קלוק בעתיד הרחוק, ושישמר לאורך זמן (5 שנים בערך). אז הנה המפרטים - 1 Compucase super Midi Tower CI 6A19 320 ש"ח 1 Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,097 ש"ח 1 Asus P4P800 Deluxe 778 ש"ח 1 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 488 ש"ח 1 EACAN E1100A 5.1 + REMOTE 464 ש"ח 2 Samsung 512MB DDR 400 Original 1,031 ש"ח 1 ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail 1,880 ש"ח סה"כ 6,059 ש"ח או: 1 Compucase super Midi Tower CI 6A19 320 …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. מעבד P4 2.4... לוח אם ABIT-BH7 זכרון 512MB כרטיס מסך FX 5200 אני רוצה להפוך את זה למחשב HTPC טוב.... איך אני עושה את זה? בוא נגיד שהתקציב הוא 1500-2000 ש"ח..., אם צריך עוד אני אגדיל... תודה לעוזרים מראש

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by almor12,

יש לי מחשב נייד של HP מדגם elitebook 2540p. אני מחפש למחשב הנ''ל זיכרונות והארד דיסק חדשים. לפי בדיקה בגוגל הארד דיסק שלו בגודל 1.8", ניסיתי לחפש חנויות שמוכרות הארד דיסקים בגדלים אלה אבל זה היה אפסי. אני מחפש כונן SSD, יש לי כונן SSD מסוג msata שקיבלתי מחבר, לפי הבנה הmsata הוא בגודל 1.8" האם יש לי אפשרות לחבר אותו למחשב? כרגע למחשב יש 1gb זיכרון ואני מעוניין לשדרג לפחות ל8gb. כמה סלוטים יש למחשב? אני יודע שיש אחד בחלק התחתון של המחשב ולפי המפרט של המחשב צריך להיות עוד אחד, איפה הוא נמצא? איזה זכרונות כדאי לקנות? ראיתי שיש DDR3L וDDR3 איזה זיכרונות אני צריך לבחור מהם? בגדול המחשב משמש לתכנות, עיצוב גרפי הרוב פוטושופ, עריכת וידאו פשוטה של הקלטות של שיעורים ופה ושם סרטי י…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by tintin,

the computer is for oc games and editing software like avid premiere and after affects the limit is 8500 nis how is the store skypc? the price will have a major cut in the next 2 months? מעבד Intel Core 2 Duo E6850 Box ¤1520 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6850 לוח אם ASUS Blitz Extreme ¤1676 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31133 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤605 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL3 ¤1185 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2FX800C32GK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤830 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950PRO-256 כונן דיסקטים SONY Floppy…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. התייעצות אחרונה בנושא המפרט בעיקר לגבי הלוח אם שאני לא ממש סגור עליו וגם לגבי הספק! מידע קצר על הדרישות מהמפרט: 1.השימושים הצפויים של המחשב- עריכה גרפית-פוטושופ, אילוסטרייטור עריכה גרפית 2D בעיקר, תכנות, סרטים, שימוש שוטף ומשחקים בעתיד. 2. בעתיד הקרוב (8 חודשים+- ) אני אהיה מעוניין להריץ משחקים ברמה בינונית\גבוהה ולכן כרגע אני לא ארכוש כרטיס גרפי ואעדיף להשתמש במובנה. בנוסף לכך, העורכת הגרפית עוד בחיתוליה +- כך שאין לה צורך של ממש כרגע בכרטיס איכותי. 3.השקט של המפרט מאוד חשוב. אני מודע לכך שמפרט בעלי רכיבי OC הוא לא האידיאלי שבשקטים אבל עד כמה שאפשר.... 8+ 4.האם מתוכנן אוברקלוק? בינוני. אני עדיין לא מתמצא בOC כי אף פעם לא עשיתי אבל לפני שאני אעשה אני אדאג ללמוד זאת…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by yaniv_appX,

1. מה התקציב המקסימאלי?4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).csgo gta v watch dogs shadows of mordor thw witcher 3 הרשולוציה הטבעית של המסך 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by osherrb,

1. . מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 וכאלה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינטץ או לטלויזיה 32 אינטץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב ש…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכולם,מה דעתכם על המפרט הזה? מיועד בעיקר למשחקים. האם 4 גיגה זיכרון זה בזבוז כסף? בשלב הראשון אני לא מתכוון להתקין Vista.אולי בהמשך... הערות יתקבלו בברכה , תודה! אותו מפרט בKSP הגיע ל4460 שח. ב-skypc קצת יותר: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤992 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5KC ¤637 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31102 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 ¤592 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold ¤459 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2G8004GK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1053 כמות:1 http://skypc.co.il/product.…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. המחשב שלי כבר כמעט חוגג 10 והוא מראה סימנים שהגיע הזמן להחליף אותו. השימושים המתוכננים במחשב הם משחקים (גם כבדים), סרטים, עריכת קול והורדות. בגדול קראתי פה בפורום הרבה וגיבשתי איזה מפרט, אך אני אשמח לשיפורים והצעות ואולי גם קצת לצמצום המחירים כי חרגתי מעט ממה שתכננתי (סביבות 7,000 ש"ח). אחרי התלבטות די קצרה החלטתי להשאר עם מערכת הפעלה XP 32 bit, אך אני רוצה שמפרט יתאים גם למערכת 64bit בעתיד. אלו ההגדרות הכלליות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות: אני לא בטוח, אני מאמין שאם זה אכן יהיה יותר משתלם לא תהיה בעיה לשלם גם במזומן. 2. מטרות המחשב: השימוש היומיומי יהיה הדברים הרגילים כמו גלישה באינטרנט, הורדות, תוכנות אופיס ומשחקים (גם משחקים כבדים). אני גם אראה סרטים במחשב (בעי…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ida2423,

היי חברים אני צריך מחשב נייד לצרכי תכנות ושימושים כלילים עד 3K. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, עדיף בפחות אם אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות לצרכי עבודה בשימוש יום יומי, שימוש באינטרנט, סרטים ב-HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כזה חשוב אבל עדיף שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by d-boy,

לפני כשבוע ביקשתי מכם הצעות למפרטי מחשב - מצאתי מפרט שמצא חן בעיניי (ולא הומלץ על ידכם) , אשמח אם תוכלו לחוות את דעתכם על המוצר: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10469 אציין כי המחשב נועד לשימוש סטדרטי - גלישה, הורדות, צפייה אונליין בוידיאו, סרטים, משחקים מידיי פעם ושמיעת מוזיקה. בנוסף - אם מישהו מכם מכיר את החברה "שניידר" - מה יכול לספר לי עליה מבחינת השירות, וגם על שירות הלקוחות והמעבדה של HP. תודה רבה, דורון

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום פורום יקר! לפני הכל - תודה רבה על העזרה!!! רכשתי טלוויזיית panasonic CX600 וסאונד בר Harman Kardon SB35, ועכשיו - אני מחפש את המחשב שיעזור לי להפיק את המקסימום מספריית המדיה שלי (מוזיקה קלאסית וסרטים) על גבי שני המכשירים האלה. מעבר לשימוש השוטף כמחשב מדיה, אשתמש במחשב גם לגרפיקה בדו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור. בלי עריכת סרטים). הדרישות העיקריות שלי מהמחשב הוא שהוא יהיה קטן, שקט, ואסתטי (המחשב ימוקם על מדף בסלון). הנטייה הראשונית שלי הייתה לכיוון המק מיני, אבל אני לא קשור רגשית לאפשרות הזו תוכלו לעזור לי בהמלצה על מפרט במחיר סביר? על הסקאלה שבין מחיר לאיכות - אני מעדיף איכות על פני מחיר. תודה רבה פורום יקר!!!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. הכולל אמור לנוע סביב 2500 ש"ח אם אפשר גם עם וגם בלי מסך תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, יש לי בבית נייד HP Pavilion G6 ואני רוצה להוסיף זיכרון כדי להמהיר משחקים. הכרטיס מסך הוא onboard ולפי מיטב ידעתי הוא חולק זיכרון עם הזיכרון RAM של המעבד. השאלה האם כדאי להוסיף עוד סטיק? כרגע יש ארבע, אם אני אתקין עוד 4, האם יהיה שינוי? כלכלית זה לא משנה לי, סטיק זה 180 שקל ככה שזה לא רציני. הנייד מגיע עם i3. יכול להיות שהמעבד יהיה צוואר בקבוק? האם 8gb של RAM יוסיף לביצועים? אם כן כמה? אם לא, אז אולי דרך נוספת לעשות את הנייד יותר מהיר? אולי SSD שמתחבר דרך USB? קירור+OC? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי?4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תציעו את האפשרויות אם זה יוצא דופן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות, עבודות משרדיות, ומדיה (מוזיקה וסרטים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - כתבנים בעיקר - VisualStudio, Webstorm, Pycharm וכו', יכול להיות שיהיה צורך במכונה וירטואלית אז מעבד טוב ו-RAM יתקבלו בברכה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by IDan2013,

שלום! קודם כל,אני מצטער שאני פותח עוד דיון לאחר אינספור דיונים שנפתחו ע"י. כמו שניתן יהיה לראות, התקציב השתנה וגם מספר רכיבים, לכן פתחתי דיון חדש בשביל שיהיה מסודר ומאורגן. זה יהיה המפרט הסופי בעז"ה תקציב: 6.3K. חריגה: עדיף שלא אבל במידת הצורך אז 100-200 שקל., לנצל הכל או מלחסוך?לא להתפשר על חלקים אבל גןם לא צריך אוברקיל. שימושים: גיימינג כבד - BF3/4, CS, PES , FIFA, NBA וסימולטורי טיסה למיניהם. תיכנות - VISUAL STUDIO כרגע ובעתיד אעבור לסביבות פיתוח יותר מיתקדמות ודורשות כנראה. עריכה - מידי פעם אשתמש בתוכנות עריכה ועיצוב כמו PHOTOSHOP ועוד דברים בסיגנון, זה לא משהו תדיר ככה שאין דרישה מיוחדת. המחשב מיועד להריץ משחקים ותכנים אחרים באיכות …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Tsvi89,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000-9000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Pro modder,

האם זה משמעותי למחשב בעל חומרה חזקה במיוחד המיועד למשחקים?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני צריך להכניס 2 מחשבים בקופיגורציה משרדית (אין צורך ב 3D) לארון בעומק ----47 רוחב------35 גובה------50 ס"מ מן הסתם צריך לקחת בחשבון את החיווט מאחורי המחשב הדרישות במפרט הן: תקשורת LAN מהירה יציאת DVI (ואם אפשר HDMI --לא חובה) הרשת תהייה של בין 10-16 מחשבים עם אפשרות ל STREAMER דוגמת POPCORN HOUR או מחשב מרכזי עם כל האודיו וידאו בנוסף מבקש המלצה על מסך 22" לתליה על הקיר (כנו תמונה)החיווט מוכן בקיר! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Bizzare,

אבא שלי התכרע ובגלל שהבאתי כבר שנה שנייה ממוצע של 94 הוא קונה לי מחשב חובה amd 3500 לפחות

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים