עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום ! אז ככה...אני עוזר לדוד שלי בבנית מחשב לילדה הקטנה שלו (בת5-6) , הוא רוצה משהו סביר בלי להוציא יותר מידי כסף אבל גם לא משהו שיתקע כל הזמן ויעשה בעיות.. אז המפרט שמצאתי לו כרגע : 1 AMD Sempron 2500+ 333FSB - RETAIL 496.17 ש"ח 1 .EPOX EP-8RDA3I Rev 2.1 (nforce2 ultra400) - ATX 433.59 ש"ח 1 Club3D GeForce4 MX440/4000 - 64mb DDR - TVOUT - RETAIL 277.14 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 402.30 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 335.25 ש"ח 1 Genius Comfy KB-16M keyboard - ps2 58.11 ש"ח 1 Logitech Pilot Wheel Mouse Optical BLACK (oem) - ps2/usb 89.40 ש"ח 1 Genius SP- Q06S Queen shape Multimedia Speaker 40.23 ש"ח 1 .MA…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. תקציב 2200 עם חריגה של 100 שקל. אם יש שיפור משמעותי כלשהוא שיש צורך בחריגה גדולה יותר בתקציב אז אני אשמח לשמוע לגביי זה ואשקול. המחשב מיועד למשחקים...יחובר אליו מסך 22 אינץ' 1680X1050 מומלץ שיריץ כמה שיותר טוב את המשחקים. אין צורך בציוד היקפי. הארד דיסק 250 ג'יגה ומעלה. ושיהיה צורב. השקט של המחשב לא משמעותי. לא הולך לעשות OC לא יהיה שידרוג משמעותי של המחשב בקרוב. אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה. אממ.. אני גר בצפון, ככה שהחנות היחידה שאני מכיר בסביבה שלי היא KSP. אם אתם מכירים חנות אחרת כלשהיא אז אין לי עדיפות. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  3. שלום לכם, הרבה זמן שלא כתבתי פה. יש לי מערכת מחשב ישנה שהמפרט שלה הוא- מעבד- [h=3]AMD Athlon II X3 445 [/h]למעבד נפתחה הליבה הרביעית, והוא בOC די מאסיבי, בבאנצ'מרקים השונים הוא מקבל ציון גבוה ב80% מהציון המקורי. לוח אם- Gigabyte GA-MA78LMT-US2H זיכרון- DDR3 8GB ספק כוח- Seasonic ss400et כרטיס מסך- 9600GT 1GB SSD- Crucial m4 128GB המסך שיש לי הוא DELL 2312- רזולוציה של 1920X1080. המחשב הזה כבר לא "סוחב" משחקים חדשים, אבל התקציב לא מאפשר לי לקנות מחשב חדש. השאלה שלי היא האם צוואר הבקבוק היחיד במחשב הוא כרטיס המסך, או שגם המעבד(עם כל הOC שלו) לא מספק את הסחורה וצריך להחליף גם אותו?(מה שאומר כבר החלפת לוח אם) אשמח לעזרתכם בעניין, אריאל

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  4. תקציב: 20000 ש"ח. מטרה: פיתוח ובדיקת משחקי וידיאו כולל תלת מימד, אנימציה, תוכן וידיאו. הרצת VMWARE לא כולל: מסך, מקלדת, רמקולים, כרטיס TV. קירור ושקט: חשובים, עיצוב חיצוני: לא חשוב. צריך יציאת HDMI לא מתוכנן OC מעדיף XP PRO, לא צריך רשיון, אבל רוצה הרכבה+בדיקה בחנות. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אוקיי לפני שנתחיל אני אומר מראש יש לי ספק חדש בן שבוע שעוד לא היה בשימוש seasonic s12ii 620w אחריות חמש שנים. אני צריך חוות דעת אני פתוח להצעות בתנאי שיבוא הסבר להצעה לגבי מפרט ואם אפשר גם שמישהו יבנה לי מפרט שמבוסס אינטל למרות שאני שונא אותם אני אבדוק גם את מבחני הביצועים של המעבדים שלהם ויראה אם ישתלם לי אוקי המפרט הוא מפרט לגיימינג ועבודה בינונית גראפית (לא בתור מקצוע!) השקט רמה 7 דברים נלוים כלום ללא קרור מיוחד הBOX יספיק לי מארז רצוי לא לשנות הרד דיסק מה שבחרתי זה מה שאני אקח מסך 17'' 1248X1024 כמובן ללא מערכת הפעלה בקיצור האם זה המקסימום שאני יכול להוציא מהתקציב: מעבד AMD Athlon II X4 640 Box ₪543 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX640WFGMBOX לוח…

6. אהלן, איני משתמש "כבד" - אני בעיקר מחפש מחשב שקט. האם אני צריך להחליף את הקירור המקורי? בחרתי לוח אם ללא קירור אקטיבי וכך גם כרטיס המסך. בגדול אני והמשפחה משתמשים במחשב לצפיה בסרטים, עריכת מסמכים, גלישה, הורדות.. הישומים המעט יותר "רציניים" - לעיתים אני עורך תמונות ווידאו. חשוב לי גם שהמחשב שאני קונה עכשיו יהיה כמה שפחות מיושן ולא-שימושי בעוד כמה שנים (רציתי לכתוב "שלא יהיה" אבל אני יודע שאין סיכוי שזה יקרה..). Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX 891.00 ש"ח GIGABYTE GA-P35-DS3L (P35) - ATX 447.22 ש"ח 2X2GB NCP DDR II - 800 - NCP Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 394.00 ש"ח ASUS Radeon EAH3650 SILENT HTDI 512MB DDR3 - RETAIL 528.90 ש"ח Seagat…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום,אני צריך נייד ללימודים ולמשחקים (קלים) זמן סוללה-רצוי מעל 3 שעות. משקל מועדף-כמה שיותר נמוך,אני מניח שעד 2.5 לא תהיה בעיה. גודל מסך-לא יודע מה יתאים לשימושים,ראיתי מסך 15.4 והוא היה גדול מספיק,ראיתי 17 וזה כבר ענק,לא ראיתי מסכים קטנים יותר. כונן קשייח-לפחות 160 צורב DVD-כן אחריות-כמה שיותר זמן,לא חושב שאני צריך בין לאומית המחשב לא יצא מהארץ ככל הנראה. אין העדפה לחברה מסויימת. חסר משהו? אני כאן תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by 00Amir,

קיבלתי מתנה נייד של HP פאבילון , מעבד פנטיום M במהירות של 1.5Ghz.. המחשב נועד לגלישה באינטרנט ועבודה קצת (טיפה) בפוטושופ.. המחשב עובד לאט - כמצופה מענתיקה כזאת... מותקן לי חלונות XP על כונן 120GB וחשבתי לשדרג ל SSD או לסיגייט מוטנט XT כדי לשפר את העבודה הרציפה של המחשב... דבר נוסף שמעצבן זה שאין חיבור SATA .. יש חיבור כלשהו שאני לא מכיר... בבדיקה ברשת - IDE Ultra ATA100 / ATA-6 ... לא נראה לי שיש כונן חדש בתומך בחיבור הישן הזה מה עושים? תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. טוב אז חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בלי מסך המחשב למשחקים ויש לו 3000 שח לא יותר תנו לי מפרטים בבקשה ;D תודה

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  10. Started by dsane,

בן שנתיים בערך אין דיסקים או חוברות Q8200 asus p5g41t-m LX kingston ddr3 2*2Gb ram radeon x1950 עם accelero s1 (קירור פסיבי) ספק hec 400W 120mm antec 200 כונן DVD יימכר ללא הארד דיסק.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by tobul,

טוב אז אני צריך מחשב יותר לאחים שלי שרוצים לשחק במשחקים קצת כבדים...אני צריך את המחשב בלי מסך ובלי רמקולים. הסתכלתי קצת במפרים המוכנים שלכם המפרט של ה-4000 שקל נראה סבבה אבל אני אולי אחק את המעבד שיש במפרט משחקים ב-4500... המפרט של ה-400 הוא: Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 לוח אם SocketAM2 - NVIDIA nForce® 570 Ultra- ASUS M2N-E - Heatpipes - 3Y Warranty 520 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 460 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty 360 צורב DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRA…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ITSIK86,

אז יש לי איזה חבר שרוצה לקנות מחשב,המחשב ישמש גם לצרכי עבודה וגם למשחקים צריך מחשב חזק ממש,יותר בקטע של ראם ומעבד,לא צריך עכשיו איזה ג'יפורס 8 או משהו כזה יספיק 7600GT או 7900GS שיהיה בערך 2 גיגיה ראם או יותר מעבד חזק והארדיסק ממש גדול של400 גיגה בערך המחשב יריץ משחקים וגם יתעסקו בו עם מצלמות שמחוברות אליו ועוד כל מיניי עריכות של סרטים ותמונות.. כולל מסך גם של 21 אינץ' או 19 דק כמובן.. ושיהיה מKSP אם אפשר תודה מראש

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחשב שלא יהיה אובר קיל ולחדש מחשב כול שנתיים אז החומרה אני מעדיף לא הכי חדשה אחת שהייתה בשוק לפחות חצי שנה כי אני לא אוהב דברים עם בגים ושום משחק או מערכת לא באמת יכולים לנצל אותם זה לא אפקטיבי רוצה משהוא מעולה למשחקים צריך כרטיס עם יציאה חדשה של הסונד ותמונה נראה לי הם נקראים hdmi dvi שניהם כי יש לי מקרן שמחובר לרסיבר יש לי פה מערכת רצינית ואני רוצה מחשב למשחקים מעולה שישרת אותי לשנתיים ואשמח למישהוא שממש מבין שירשום לי את זה ולא סתם דעה משהוא עם ידע כי המחשב האחרון שהיה לי היה יקר בטרוף וחסר ולא היה בו שימוש ממשי ואז היה תכנולוגיות חדשות אז בבקשה אנשים מבינים זקוק לעזרתכם מאתכם תודה שגיא

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  14. Started by anakin,

שלום. אני זקוק להמלצה למפרט עד 3500 לשימוש ביתי. המחשב הוא עבו ילדה (בת 5) וישמש לאינטרנט, סרטים, משחקים (לא כבדים וחדשים ביותר) ושימוש משרדי קל (כמו כן ישמש לחיבור מקלדת קומפי). אני לא מצפה לשיא הטכנולוגיה אבל דבר שחשוב לי מאוד זה שתהייה אפשרות לשדרג אותו במידת הצורך הרצון והתקציב. המחשב צריך לכלול ציוד הקפי (מקלדת,עכבר ורמקולים פשוטים) לא צריך לכלול מסך וכמו כן לכלול מדפסת. אם ניתן בעיקר מ-KSP זה יהייה מצויין. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 801 צפיות
  15. אני צריך מחשב נייד בשבילי. תקציב 5000 ש"ח גג. לשימושים של מסמכים, גלישה, תיכנות, סרטים, מוזיקה, משחקים מדי פעם לא כבדים מדי. אני מצפה מהמחשב שלי לעבוד מהר, חייב להיות מהיר. (אני לא מעמיס יותר מדי ומטפל מאוד טוב במחשב שלי אבל שונא שהמחשב עגלה וכל דבר לוקח מלא זמן לעשות) * גודל המסך? 15" חייב להיות מט * משקל רצוי?כמה שיותר קל, לא כל כך קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?250GB * צורב DVD?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL מסך 15"+ חייב להיות מט לא חייב כונן אופטי. לא חייב מערכת הפע…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום אני מעוניין במחשב נייד בסביבות ה3000 שקל, המחשב מיועד לעיצוב, עבודה בפוטושופ, 3Dmax. חשוב שהמחשב יוכל להפעיל ויסטה (לא חייב להיות בתנאים האופטימליים), 2GB זיכרון וכ160GB נפח הארד דיסק. אשמח אם תענו בהקדם. עריכה* התקציב עלה ל4000 ש"ח אשמח להצעות חדשות תודה על ההצעות התקציב שלי עלה ל4000 ש"ח אתם יוכלים לתת לי הצעות חדשות בהתאם? התקציב עלה בשביל שאני יוכל לקנות כרטיס מסך יותר טוב שכן יוכל להתמודד עם 3dmax

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הגעתי להחלטה לקנות מחשב חדש סוף סוף, אבל יש לי לא מעט תהיות והתלבטויות לגבי המבנה שלו. השימושים העקריים: משחקים, עריכת תמונות, צפייה בסרטי HD על הפלזמה "42 HD ready ברזולוציה 1024X768 בחיבור HDMI ובחיבור אופטי לרסיבר לצורך שמיעת סאונד רב ערוצי (AC3,DTS וכו'...) בנוסף יש לי מסך מחשב LCD של סמסוג "19 מדגם: 960bf. לפני בניית מפרט כזה יש לי כמה שאלות: 1. האם מומלץ לבנות מחשב כזה שמיועד גם למשחקים, עריכת תמונות ואינטרנט עם מארז של HTPC? ז"א לשחק על הפלזמה עם עכבר ומקלדת אלחוטים, או על ה LCD שיהיה מחובר גם כן למחשב. 2. לגבי כרטיס המסך 8800GTX שמצויין למשחקים האם הוא עוזר גם בעיבוד וידאו בצפייה ב HD? 3. כדי להנות משתי העולמות של משחקים וצפייה בסרטי HD, האם יש כרטיס אחד שמשלב …

• 11 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by bbron,

אני לא בטוח שזה המקום המתאים, אבל אני חושב למכור את המחשב שלי, ורציתי לדעת כמה בערך הוא שווה. קניתי אותו לפני שנתיים (באוגוסט) באייבורי מחשבים והאחריות נגמרה בדיוק השנה. זה המפרט של המחשב: מארז: EZCOOL MIDI TOWER שחור פאנל קדמי כחול ספק כח: EZCOOL כחול JSP-TECH 500W LED 12CMF לוח אם:P43 NEO-F 7.1 GLAN MSI מעבד אינטל: 2.33GH 4MB CORE 2 QUAD Q8200 זיכרון: DBT GEIL 2GB DDR2 800MHZ צלעות קירור כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600GT 512MB-3 MSI דיסק קשיח פנימי:CG 32MB 500GB WESTERN DIGITAL צורב: GH22NS SATA LG DVDX22 DL שחור מאוורר למעבד: 775 DUAL CORE קורא כרטיסים פנימי: 3.5 MRW620 SONY מאוורר למעבד: COOL BIT 775 HEAT-PIPE כרטיס רשת: 1G LAN OB כרטיס קול:8 ערוצים 7.1 OB ואני אשמח …

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  19. אהלן, הזמנתי את המחשב סוף סוף, אחרי שחפרתי פה בפורום הגעתי לזה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤862 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS4 ¤875 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ¤1358 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤390 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI ¤507 מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453 ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤461 מחיר סופי: ¤4906 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il איך?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש מחנות באזור המרכז עדיפות ל- skypc (קניתי מהם בעבר) - המחשב ישמש למשחקים כבדים והרצת תוכנות עבודה כגון visual studio וכו. אני מעוניין בדרישות הבאות אם אפשר כרטיס מסך חזק כמה שאפשר, מעבד אינטל i5 אם אפשר אז i7, זכרון 4 גיגה DDR3, הארד דיסק 1 טרה של WD, מסך 22 רחב לפחות אם אפשר יותר גדול אז יותר טוב. אין לי צורך כרגע במקלדת ועכבר כי יש לי. רצוי מצלמת רשת טובה עם מיקרופון מובנה (לשיחות בסקייפ). וכמובן רמקולים שיהיו גם טובים. מחשב שיהיה שקט, יראה טוב, יעבוד חזק! חריגה בתקציב היא עד 500 ש"ח שזה אומר תקציב המחשב הוא 4500

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום רב ותודה מראש לעוזרים אני צריך מחשב לעריכת וידאו /שימוש עיקרי בתוכנות אדובי למינהם פרמייר וכדומה. התקציב המקסימאלי 12,000 א) לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - ניתן לחרוג מהתקציב עד 17,000 2. שימושי המחשב עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD א) והמחשב מיועד בעיקר לפרימייר עריכה של כ20 סרטים בשבוע. המחשב יעבוד עם 2 מסכים 24 . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (=6 6. לא מתוכנן אוברקלוק (OC 7.יש צורך לכלול מערכת הפעלה בסיסית. הקניה מתוכננת בשבועיים הקרובים. יש לי כיום 3 דיסקים שעוברים איתי 1 של 4 TB ועוד 2 של 2TB שהם מלאים. חשבתי על המפרט הבא: מעבד i7עדכני . זיכרון 64 GB SSD עבור מערכת הפ…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. מפרסמת שוב מאחר וכנראה התפספס ולא התקבלה אף תגובה לאחר המלצות פה לדל ווסטרו כנייד בייתי לשימוש בסיסי מלבד 200 ג' במשקל ו- 300 ש"ח פחות האם יש שוני בין הדגמים מה עדיף מבינהם: דל vostro 5481 https://fre.co.il/items/2102863 דל vostro 3480 https://fre.co.il/items/2467917-Dell-Vostro-3480-V3480-5088 תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום לכולם כנראה הלך לי לח האם :'( אחרי שהרחתי ריח של משהו שרוף והחלפתי את הספק - שום שינוי,החלפתי גם את המארז חשבתי שהכבלים מכפתור שמדליק את המחשב נדפקו (משהו לא היה תקין) ושוב שום שינוי אז אני מניח שהלך לוח האם (אני טועה? ) מה שהיה לי במחשב הישן: לוח שם של אסוס p4p800 deluxe סוקט 478 צ'יפסט 865pe ,מעבד אינטל ,DDR 400 512MB , דיסק SATA 120GB אני כנראה אשדרג\אקנה מחשב חדש ואשמח לשמוע הצעות, מעדיף מעבד אינטל, לוח אם חשבתי גם על אסוס אבל אם יש הצעות נוספות אשמח לשמוע חשבתי גם על SLI אבל לא יודע אם ההבדל משמעותי שיהיה PCI Express, חשוב לי להשתמש גם בדיסק הישן שלי (הבנתי שלא אמור להיות בעיות ללוח אם שמסתדר עם SATA2 להסתדר עם SATA) זיכרון DDR2 לפחות 1GB כרטיס מסך טוב למשח…

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  24. היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. בעקרון כבר הציעו לי פה הצעות בעבר שהיום כבר לא רלוונטיות(כי עבר מלא זמן ובסוף לא קניתי). אז ככה , יש לי עכבר מקלדת צורב ומסך. מה שאני צריך זה את המחשב עצמו בלבד , והתקציב עד 4000 שקל. אני סטודנט למדעי המחשב ובנוסף מתכנת גם בתור עבודה, לכן אני זקוק למחשב שיתאים לצרכי העבודה שלי. בנוסף , אני מחבר מדי פעם גם את המחשב לטלוויזיה וחשוב לי שלכרטיס מסך תהיה יציאת VIDEO OUT,אבל לא חובה. אני מעוניין שהמחשב יריץ VISTA וכמובן בצורה חלקה, כולל כל היכולות הגרפיות. שימושי המחשב הם בעיקר עבודה משרדית , תכנות והרבה גלישה באינטרנט. מחכה להצעות ותודה !

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  25. Started by yuval n,

שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים ועריכת גרפיקה ווידאו. (כרגע מתעסק רק בעריכת ווידאו ועריכת תמונות, בקרוב מאוד גם מתחיל ללמוד פיסיקה) תקציב: 4000 שקל פלוס/מינוס מטרות המחשב: עריכת ווידאו בצורה החלקה ביותר האפשרית (מנסיון זה עניין שדורש משאבים) עריכת תמונות משחקים לא כבדים (אני לא משחק הרבה, אבל אני רוצה לשחק מדי פעם במשחקים יחסית חדשים) מחושב שיחזיק לתקופה ארוכה, לצורך העניין לפחות 4 שנים. גודל המסך? 15.6" (טאצ' יהיה יתרון, אבל הדבר הראשון שאשמח לוותר עליו משיקולי תקציב) רזולוציית המסך: FHD 1920x1080 משקל: מהווה שיקול משני, אך עדיין שיקול. אני מניח שעד 3 ק"ג זה סביר. זמן סוללה: לא צריך משהו יוצא דופן, אבל עדיף שיחזיק לפחות 4 שעות בשימוש מינימלי (וורד, אינ…

• 11 תגובות
    • 7.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.