ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, החלטתי בשעה טובה לקנות מחשב, רק מה התקציב לחוץ . את רוב הקניות הרציניות שלי אני עושה דרך האינטרנטף היה לי נסיון כבר מקניית מחשב מכמה חנויות שונות- כדי להוזיל עלויות, קצת קוראים על החנות ולא צריכות להיות בעיות. טוב מספר שאלות: 1)אני מעוניין לקנות E4300 , עם זכרונות KINGSTON של 667MHZ, מה שיביא בעבודה של 1:1 ל333X9=2997MHZ ושם אני רוצה לעצור-זו המטרה ,לא רוצה לשבור שיאים, לא רוצה לחפש את השמיים- רוצה לקנות את המעבד הזול ביותר ולעשות אותו ברמה של החזק ביותר בסטוק, עם זכרונות פשוטים. בנתיים גם המעבד וגם הזכרונות עומדים בקריטריונים (אם בשלב מסוים אני מתחיל לטעות אני אשמח לתגובות כי זו התייעצות ואשמח לגלות אם טעיתי במשהו-הקניה תהיה נכונה יותר). 2)נשאר הלוח אם . כאן …
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דרישות כלליות: שיהיה מסוגל להריץ SOLIDWORKS & MATLAB בצורה טובה יחסית מקווה לדגם חדש יחסית עם תמיכה בWindows 8.1 * משקל רצוי? אין חשיבות למשקל יותר מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא - לרוב יהיה מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) רק HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSataאין חשיבות - * כונן אופטי? לא חייב אבל עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה הזמנתי היום את המפרט הזה בKSP, אני יכול לשנות עד יום ראשון, מה אתם אומרים הייתה לי התלבטות עם הלוח אם רציתי את ה-NF7-SL אבל אין כבר, וזה נראה לא רע גם. אשמח לקבל את חוות דעתכם כל המחשב. המחשב לא מיועד למשחקים, אלא לאינטרנט וישומי אודיו, ברמות של להקליט סקיצות, יש לי כרטיס קול חיצוני שלי תודה Athlon XP 2600+(333) 560 1 560 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-S2G (nForce2)sata,lan,usb2 480 1 480 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 490 1 490 כרטיסי מסך? ABIT Price Units Total GF FX5200 128MB AGPx8,DVI ,TV(Kit) 340 1 340 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 80GB (8MB) SATA 500 1 500 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Pric…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה הרבה (מאוד) זמן רציתי לקנות מחשב חדש, וכול פעם דחיתי בגלל סיבות שונות, יש לי חבר שעכשיו טס לחו"ל ואני רוצה לבקש ממנו שיביא לי חלקים למחשב כדי שאני יוכל להשלים אותו פה. מטרת המחשב היא עבודה משרדית, משחקים ברמה בינונית (HL2 וכאלה) ומשחקי רשת. אני יכול לבקש ממנו להביא לי רק חלקים קלים לא משהו שהוא יצתרך לסחוב (לא נעים) אז חשבתי לבקש ממנו לקנות לי מעבד, זכרון, וכ. מסך, שאלה הדברים היחסית קלים במחשב (מבחינת משקל וגודל) מה שאני מחפש זה חלקים בעלי יחסות עלות/ביצועים הכי טובים במעבדים חשבתי לבקש שיביא לי קונרו E6600 אבל אני לא יודע אם הוא משתלם מבחינת עלות/ביצועים, הוא יוצא פחות משתלם מה 6400 או 6300 ? כרטיסי מסך חשבתי על ה1900XT, אבל הוא דיי יקר ואני לא בטוח שהוא משתלם.…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מצליח להחליט על מפרט למחשב לסלון שיהיה BareBone. דרישות מהמחשב: שיהיה במארז BareBone ולא איזה ATX. הקלטה מממיר של יס. שיהיה עם כרטיס קול חזק בשביל מערכת קולנוע ביתית. DVD שרצוי גם צורב DVD ואם לא אז רק DVD. 802.11 g יציאת DVI (אלא אם יש איזה הצעות לחיבור טוב יותר לפלזמה) וכרטיס מסך שיחזיק משחקים(לפחות Radeon 9200) ורק כרטיסי ATI. שלט רחוק (IR) וגם מקלדת ועכבר אלחוטיים. במחיר סביר!(לא חובה אם יקר מידי) FireWire USB2 *3 רוצה מערכת מבוססת INTEL וכניראה עם WINDOWS XP MEDIA EDITION אני לא יודע על איזה מארז כי יש המווון מארזים. לא חייב ליהיות הכל מאותה החנות. אני צריך מערכת במחיר של כ 5000 שקל כולל רמקולים! תודה לכל מי שעוזר. כל טיפ והצעה תתקבל בברכה .
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, המתנתי עד עכשיו עם הקנייה בגלל הפשלה של INTEL, לפי מה שהבנתי הבעיה אכן נפתרה. אז הגיע הזמן לחגוג. כבר הוצאתי מעל 2000 שח עבור המסך, אז יש לכם עוד 4500 שח לביזבוזים. 1. התקציב כפי שציינתי בסביבות 4500 שח.עדיף לחסוך עם ניתן. מארז וכן הלאה. במידת הצורך, ניתן לחרוג מהתקציב ב 500 שח. 2. המחשב נועד לעבודה בתוכנה גרפית תלת מימדית כגון Rino, ומשחקים ב 3D כגון two worlds 2 ,tomb rider. את המסך כבר קניתי, מסך 120Hz לתלת מימד LG W2363D.המסך ברצולוציה FHD 1080/1920 . 3. רצוי גם ציוד היקפי מקלדת ועכבר,אני לא צריך משהו מיוחד "wire less או ל- gameming". 4. הכי חשוב המלצה, היכן לקנות את המשקפיים IR ולא RF !!! 5. אין כל כוונה לבצע אוברקלוק. לא מבין ולא מכיר משהו שמבין,…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 3 שנים וזה המפרט שלו (מה שהצלחתי להוציא מהחשבונית של החנות) מעבד intel pentium 3 xeon processor לוח אם G31-M7 (Manufacturer BIOSTAR Group) זכרונות 2 GB KINGSTON כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) מסך FLATRON L1932TQ מערכת הפעלה Microsoft Windows XP Professional sp3 הבן של שגם הוא לא מבין במחשבים רוצה לקנות את המשחק שיוצא בקרוב ונקרא Assassins Creed brotherood השאלות 1. האם המחשב שיש לי מתאים להריץ את המשחק ואיזה שדוג הוא צריך 2. אם הוא לא מתאים האם המפרט למחשב משחקים שבהמלצות של האתר (במחיר 2,760 ש"ח) מתאים 3. האם אני צריך לשדרג גם ל windows 7 והאם 64 bit נדמה לי שיש מספיק שאלות לשלב זה אשמח לקבל תשובות וחוות דעת תודה מיקי
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני כרגע בארה״ב ואני עומד לקנות מחשב נייד לפני הלימודים באוקטובר. ללנו ו יש כמה מבצעים קצת פסיכיים בשבוע הקרוב ושקלתי לקנות את הZ380(http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:item.detail?GroupID=457&Code=21293HU&category_id=64DEBC61352CBFDB511F907A0F13AD21) עכשיו הסתכלתי באתר שלהם והדגם לא מופיע בתמיכה באחריות בינלאומית אבל על פי המדריך כאן באתר שווה גם לדבר עם IBM ישראל לראות אם האתר אכן מעודכן, וכשניסיתי להתקשר דרך סקייפ הופניתי למעבדת CPM בארץ אבל יש להם מספר 1800 שאי אפשר לחייג אליו מחו״ל וזה דיי קשה לעשות את כל הבירורים האלו מאייפון(כמו שבטח אפשר להבין מאיך שההודעה שלי נראית) בכל מקרה מדובר בדגם חדש לפי מה ש…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. בסוף 2008 וחצי ביקרתי פה באתר, ובעזרתכם האדיבה הרכבתי מחשב חדש שמשמש אותי עד עצם היום הזה. המפרט (שהורכב אז) היה Q9550 מרובע ליבות 3 ג'יגה-הרץ, 4Gb של זיכרון, מארז SopranoRS עם מאוורר נוסף בתוכו (אני לא זוכר את השם, אבל לא משנה), וכרטיס מסך בסיסי למדי (אבל עם חיבור לטלוויזיה), מכיוון שאני לא ממש משחק בו. המחשב משמש בעיקר להידור תכנות, פתיחת הרבה תכנות במקביל, ועבודה אינטנסיבית שדורשת כוח חישוב גדול. למה אני מספר לכם את זה? כי ההמלצה שלכם היתה מעולה. המחשב (גם היום) מהיר מאד ומספק תוצאות יפות. מה שכן, כיום הייתי רוצה להשתדרג למשהו אפילו יותר טוב -- עם החומרה המוצלחת ביותר שיש בשוק לצרכים שלי. לשם כך הייתי מעוניין לקבל המלצות למפרטים שונים, כאשר מדובר בקופסה בלבד …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה מחשב כנראה עוד שבוע, איך המפרט הזה ? 2x Twinmos 512MB DDR400 PC3200 1x ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 SAPPHIRE RADEON X1600XT 256MB PCI-E 1100 ¤ 1 1x Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 1x Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse OEM 1x AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice Stepping E6 1x Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי,אני רוצה לקנות מחשב נייד מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה העיקרית היא,אינטרנט : רשתות חברתיות,Youtube,רדיו ועוד'... מטרות נוספות הם צפייה בסרטים ומשחקים. מבחינת המשחקים,המחשב מיועד לילדים בני 14,אני לא יודע מה רמת ההבנה שלהם במשחקים החדשים בשוק או במחשב בכלל מבחינת כך שההגדרות יותר גבוהות במשחקים דורשות יותר מהכרטיס מסך ועוד... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפי זאפ בטווח המחירים הזה,15.6 יהיה גודל טוב...אך לא חייב להציע מחשב לפי הגודל מסך... מסך מבריק. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים ר…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם מסך שימושים מאוד פשוטים ללא ווינדוס כרגע אין חריגה עד להתייעצות נוספת אבל תציגו אפשרות לא גבוהות על שתי שורות ודרישה אחת אני לא ימלא שאלון של השב"כ 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?זה של דוד שלי ז כרגע לא יודע אם הוא ירצה לחרוג אז ברגע שתהיה לי תשובה נוספת אעדכן אבל כרגע לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשבסופר מריו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בזמן האחרון עם משחקים וקיוויתי שתוכלו לעזור לי. אני משתמש במחשב הבא: http://www.google.com/products/catalog?q=asus+g50vt&hl=en&cid=2792198814059583131&os=tech-specs (בשלי רק יש 2.4 GHZ, כל היתר נראה לי זהה) לאחרונה, כאשר אני מנסה להפעיל משחקים (בפרט: CIV 5, FALLOUT 3ת mass effect 2) אני נתקל בבעיות ביצועים שלא היו כשהייתי משחק במשחקים האלה לפני שלושה חודשים (כשהיו לי חיים ) מה שקורה זה שלאחר כמה דקות של משחק ישנה דקה ארוכה של איטיות ואז הכל חוזר לקדמותו - וחוזר חלילה. ניסיתי להוריד את ההגדרות וזה לא עזר. ניסיתי לעקוב אחרי הזיכרון\המעבד בזמן שזה קורה ולא ראיתי שהם עמוסים. לכן חשדתי בכרטיס המסך. כל זה כמובן אחרי שפירמטתי. השאלה ש…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב צריך להריץ WINDOWS SERVER WINDOWS SQL עבור 11 משתמשים לחשבשבת מה עדיף? לחכות ל INTEL I7 920 => חדש בטח יסבול ממחלת ילדות תומך ב DD3 1600 שאלה אם יהיה לז שימוש או Q9550 => פחות מהיר מ E8500 אבל בעל 4 ליבות [ עוד שאלה אם יהיה להם שימוש] או שמספיק E8500=> מערכת הכי מהירה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אסוס הציגה לאחרונה נייד 15.6 אינצ' עם מפרט שלא כמו השם, רחוק מביצועים של אולטרה בוק ומציג את הטופ כמעט בתחום החומרה. מדובר ב-ASUS ZENBOOK Touch U500VZ בלי להכביר יותר מדי במילים, רק ניתן למפרט לסבר את העין - מעבד Intel Core i7-3612QM 2.1 GHz , זכרון בנפח 8 ג'יגה, כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 650M זוג כונני SSD מדגם ADATA XM11, לקבלת נפח כולל של 512GB מאפיינים פיזיים - מידות אורך-רוחב-גובה 254-380-20 מ"מ (כן, 20 מ"מ גובה) ומשקל של 2.2 ק"ג בלבד. סוללת 8 תאים, 70WH. והדובדן - מסך מט IPS בגודל 15 אינצ' ברזולוציה של 1920x1080. ביקורת על הנייד אפשר למצוא ברשת - http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-Zenbook-UX51VZ-U500VZ-Notebook.84246.0.html כמו שזה נראה, יש לאפל מתחרה חדשה …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - [glow=red,2,300]עבודה משרדית[/glow], תכני HD, [glow=red,2,300]משחקים,[/glow] עריכה, גרפיקה וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? [glow=red,2,300]1280*1024[/glow] * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? [glow=red,2,300]משחקי רשת mmorpg[/glow] [glow=red,2,300]מה שיבוא ליד- לא כולל GTA IV[/glow] * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/[glow=red,2,300]בינוניות[/glow]/גבוהות)? . האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, [glow=red,2,300]צורב[/glow] למשל)? עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? [glow=red,2,30…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט מתנה לבר מצווה לילד. התקציב המקסימלי הוא 4 אלף ואני יודע שמדובר בתקציב לחוץ ולכן מאד זקוק לפתרונות יצירתיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 200 שקל, עדיף להימנע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימושי מולטימדיה בסיסיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים עכשוויים (גם FPS וגם RPG חדשים). -מהי הרז…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 10000 ש"ח למחשב נייד,חדש לא משומש כמובן . המטרה שלי היא למשחקים כבדים יחסית ולמולטימדיה. חשבתי לקנות 120 GB ןמעבד CORE 2 DUO T7600 אני לא זקוקה לציוד היקפי אני יכולה להסתדר בלי כרטיס קול מאוד איכותי זה לא מאוד קריטי ואני ממש לא צריכה כונן דיסקטים ואיזה כרטיס מסך מומלץ יש? די התאהבתי בסוני VAIO כי העיצוב הוא די חשוב ויש להם עיצובים אסתטיים אני ממש זקוקה למחשב כמה שיותר שקט מסך לפחות 15.4 או 17 משקל אני מעדיפה מתחת ל 3.5 ואני זקוקה ללפחות 1024 RAM אני מעדיפה 2048 ראיתי באתר של סוני את הנזכר למעלה ואפילו 200 GB וזה עלה 8000+ הבעיה היא שזה נמכר רק באמריקה איפה אפשר למצוא משהו דומה פה בארץ? ויש המלצות לעוד חברות איכותיות עם מפרט דומה?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן :-) בכמה שבועות האחרונים אני מחפש ומתעניין בלפטופ והגעתי לפורום כאן בסופו של דבר.. החלטתי גם להתייעץ אתכם. מטרת המחשב: תכנות, אינטרנט, צפייה בסרטים ואופיס.. לא למשחקים וכו'. גודל המסך: 14 אינץ' זה אחלה, הוא רוב היום יהיה מחובר למסך נייח (אולי אז עדיף 13.3?) רזולוציה: HD זה מספיק.. משקל רצוי: עד 2 ק"ג, כי כשאני אצטרך לקחת אותו + מטען לא רוצה יותר מדי משקל מעבד: מחיפושים שעשיתי אני מאמין שמספיק לי i5 מהגרסאות החדשות שלו.. אין לי צורך בi7 שמקפיץ את המחיר. האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, יהיה מחובר למטען רוב היום. יציאות מיוחדות: חשוב לי שיהיה חיבור HDMI, לא רוצה להתעסק עם מתאמים.. bluetooth: לא חובה.. כונן קשיח: פה יש לי שאלה אליכם גם - האם כדאי לקנות 250 ג'יגה SSD ולהסתו…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1.התקציב מקסימאלי - אם כי תתכן גמישות קלה למפרט שיהיה מיטבי בשבילי . 2.עבודה מישרדית - גיליונות אקסל מרובי נתונים ונוסחאות כ100 מגה גודלם+ תוכנות נוספות פתוחות במקביל + מספר דפדפנים פתוחים בו זמנית. כמו כן המחשב ישמש גם לגיימינג קל עד בינוני אך לא חשובה לי הרזולוציה הכי גבוהה או ההגדרות הגבוהות ביותר של המשחק. כמו כן צפיה בסרטים. 3.דרוש מסך . 4.חוץ מכונן דיסקטים צריך הכל . 5.--- 6.השקט חשוב ברמה 6-7 אם עוד ישאר משהו מהתקציב אשמח ששימושו יהיה למחשב שקט יותר. 7.לא מתוכנן במחשב אוברקלוק 8.אין צורך בהרכבה בחנות,יש מי שמרכיב לי, כ"כ אין צורך במערכת הפעלה. 9.אני גר בבני ברק ויש לי את אייבורי ו-KSP בסביבה,אבל הבנתי שהם לא כאלה מומלצים,כך שאשמח לשמוע את דעתכם ל…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אישתי רוצה מחשב נייד וזה לא משאיר לי ברירה... השימוש העיקרי יהיה לגלישה באינטרנט. פה ושם סרטים (לא HD) , קריאה, צפיה בתמונות, משחקים לא כבדים. לפי מיטב הבנתי כל מחשב נייד היום יכול לספק צרכים אלו. האם זה נכון? מה שחשוב זה גודל מסך של 14-15 אינץ', ושירות של הספק. חיי סוללה אינם חשובים, אבל שלא יהיה פחות משעתיים. המשקל כן חשוב, 3 קילוגרם גג ועדיף כמה שפחות. יש הרבה דגמים של HP, COMPAQ, LENOVO, DELL, ACER, FIJITSU שהינם בתקציב שלי ואני לא יודע אם ההבדלים בינהם משמעותיים לשימושים שלי או לא. איזה מעבד עדיף? האם T4200 הוא המועדף בדגמים הזולים? או לקחת T3400 או סלרון? האם 2GB זכרון יספיק ? האם יש חשיבות למאיץ הגרפי מעבר למאיץ המובנה? או שמאיץ גרפי לא יקר ישפר משמעותית את הצפיה ב…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אמי זקוקה למחשב נייד ובמקרה נתקלתי בפרסומת של אופיס דיפו למחשב TOSHIBA L455-S5009 ב2,000 ש"ח. זה המחשב: http://laptops.toshiba.com/laptops/satellite/L450/L455-S5009 הדבר היחיד ש"מדאיג" אותי פה זו ההודעה הזו באתר של טושיבה: המפרט נראה לי לא רע בכלל והמחיר גם נראה מצויין. יש קאץ'? השימושים של אמא שלי אגב, הם שימושים משרדיים מאוד פשוטים. אינטרנט ואופיס, מדי פעם סרטים/סרטונים אבל לא יותר. בעיקר גלישה וWORD או EXCEL.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דרישות עיקריות: * מטרות המחשב: תכנות, סרטים משחקים חדשים (לרבות GTA V, העיקר שיריץ באופן שניתן לשחק ללא תקיעות). * גודל המסך: 13.3-14 * רזולוציית המסך: FHD. * זמן סוללה ארוך: 5 שעות לכל הפחות של עבודה סטנדרטית. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256SSD רוכש באילת אני מתבלט בין: Asus UX303LN http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22282 (קיימת גם גרסאת SSD). Lenovo Yoga 3: i5: http://ksp.co.il/?uin=26590 i7: http://ksp.co.il/?uin=26589 אציין כי היה נעול על האסוס, אבל אז הגיח היוגה. אשמח אם תוכלו בבקשה להכריע עבורי איזה מחשב מתאים יותר עבורי (בדגש גם על איכות, אמינות ואורך חיים וביצועים). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתחרר ואני לא בקיא כ"כ בחומרה ואני כבר כמה ימים שובר תראש מחשב פועל 24/7, כ-2 משתמשים אינטנסיביים.. משחקים, הורדות, אינטרנט(+רשת).. שימוש די אינטנסיבי והציפיות פה גבוהות מה כבר ביקשתי 100fps OC - מעניין אותי ולכן אשאיר אופציה פתוחה לתחום הזה ועדיף לקחת חלקים שיתאימו ל OC עתידי D: amd/intel-עד היום הייתי חסוד של אינטל, אבל האלטרנטיבה ש AMD מציעה מעניינת אותי מאוד ;] 2gb ram - ראיתי שזה הכי משתלם... case - יפה, מאוורר, עדיף עם חלון, ומוכן להשקיע +200 על מד טמפרטורות שיציג לי מה הולך בפנים.. לוח אם סוס עם ביוס סוס בטח יש לכם לינקים לכל מיני בנצ'ים של חומרה.. link me אם אפשרי.. עכשיו בגדול התקציב הוא 4,4.5 5 יהיה כואכ לשלם אבל בטח שמשתלם... כאמור, הרבה זמ…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, WATCHDOGS COD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אילת! 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ES…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-