עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש מחשב נייד עד 1500, שימושים: תוכנות כמו visual studio, לראות סרטונים בסטרימינג, משחקים נוסטלגיים (כמו 3 generals, warcaft), וסטרימינג מקונסולה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות כמו visual studio, לראות סרטונים בסטרימינג, משחקים נוסטלגים (כמו 3 generals, warcaft), וסטרימינג מקונסולה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים נוסטלגים (כמו 3 generals…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי 3200 ש"חא) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עבודה משרדית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) מחשב לעבודה (פרנסה) מצגות כבדות של מאות מגהבייטים, ותוכנות עיצוב פנים כבדות יחסית . שימוש אינטנסיבי מאוד! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא לגיימינג בכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

צריך מחשב למשחקים עד 5300ש"ח לא כולל מסך אבל שיהיה עם צורב. תודה מראש, gonzila

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני בונה מפרט לחבר שלי ב- 7000 ש"ח. המטרות שלו הוא משחקים ושמיעת מוזיקה בעיקרון. 1100 הולך למסך של ויוסוניק va172 או משהו כזה (זה שהיה בידיעות אחרונות) ועוד בערך 700 אולי יותר לרמקולים creative i-trigue 3300. ככה שנשארו 5200 ש"ח למחשב עם עכבר ומקלדת. הצעתי לחבר שלי את ה- 6600gt כיוון שהוא רוצה כרטיס לשנתיים בערך ואז לקנות איזה mid-end חדש שיצא אז(זאת אומרת שהוא צריך ספק חזק אני חושב). חשבתי על משהו כמו: Amd athlon 62 bit 3000 winchester מעבד nforce 4 של ג'יגה בייט (הרגיל, לא האולטרה) לוח אם geforce 6600gt של איזו חברה כלשהיא (לא נראה לי שצריך את זה עם האוברקלוק כי הוא יחליף כרטיס עוד שנתיים אבל מה שנראה לכם) W.D 160 GB Sata הארדיסק Logitech MX 510 עכבר Genius KB-21E (סתם …

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. OK אז בוא אני יגיד לכם מה אני צריך: צורב DVD, המחשב כולל מסך לפחות "17 (לא חובה LCD אבל אפשר) וכרטיס מסך חזק במיוחד שישרוד שנתיים לפחות בשוק, כרטיס קול 5.1, פתרונות קירור, מארז כמובן וכל השאר לשיקולכם... אם תוכלו לרשום את שם החנות ממנה הוצאתם את המחירים זה יהיה נפלא! תראו אני לא מבין מי יודע מה גדול אז אפשר לומר שאתם תקבעו את מה יהיה המחשב הבא שלי! אני איש טוב אז תשקיעו בתגובה שלכם אתם מוזמנים לשלוח לי גם פרחים או אלכוהול כמובן שתסגירו את עצמכם מפני שאם תשלחו פרחים אני יידע שאתם קוראים "הזמן הורוד" ואם תשלחו אלכוהול אני יידע שאתם בקטע של "בלייזר" (כבוד!!!) אז בקיצור מה אני מזיין לכם בשכל אני בסה"כ הכל רוצה מפרט אז תעזרו לי אחים גיבורים שלי! תבורכו!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by shalem1996,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות משחקים קלים(gta san andreas הכי כבד שירוץ עליו), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או 17.3 מבריק * רזולוציית המסך? רצוי FHD אם אין אפשרות אז HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? דבר ראשון ללא trackpoint דבר שני אפשרי נאמפד * משקל רצוי? לא עקרוני הוא תחליף לנייח * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא עקרוני כל כך הוא לרוב יישב בבית אבל אפשרי 5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, usb 3.0 , RJ45 * Bluetooth? לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB הכי טוב ומהיר שנכנס בתקציב * כונן אופטי? הכוונה לצורב? אז כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא בהכרח * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. מעוניין ברכישת נייד קל לנשיאה, עם סוללה חזקה. אם אפשר לכלול בתקציב מסך מגע זה יתרון, תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה אם זה הכרחי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, office 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רועש מדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב שיהיה ק…

8. Intel pentium 4 3000mhz prescott מארז ATX מהודר כולל יציאות USB קידמית לוח אם תומך FSB 800mhz, מעבד Intel pentium 4 3000mhz prescott כונן 1.44,זיכרון DDR 512MB 400MHZ , צורב SAMSAUNG cd-r 52x32x52 דיסק קשיח smasung 80gb 7200rpm מקלדת 108 מקשים, עכבר + גלגלת, רמקולים, כרטיס רשת 10\100 (לא צריך שום דבר מאלו) כרטיס קול 7 ערוצים O\B כרטיס מסך O\B 3dforceup to 128mb (בעיקרון כרטיס רשת רמקולים מקלדת ועכבר אינם נחוצים לי בכלל) עכשיו המחשב מיועד למשחקים... שאלתי אותם אם אפשר לעשות שינויים אז הם אמרו כן שאלתי אותם כמה יעלה לשים כרטיס מסך ATI Radeoon 9600pro 256mb אמרו לי עוד 700 ש"ח השאלה שלי היא אילו שאלות ספציפיות עלי לשאול אותם על החומרה שניתנת לי מה כדאי לשנות במפרט הנ"ל והאם …

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לפורום האהוב עלייי אני צריך שתגידו לי את דעתכם על המפרט הזה: מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT NF7-S2G (nForce2)sata,lan,usb2 זכרונות DDR 500 512MB A-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 כרטיסי מסך PINE XFX FX5500 128MB TV כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול CREATIVE Audigy 2 Value כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM ASUS x52 ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים 2429 ATX MIDI PFC, usb ,silver מקלדות none עכברים none רמקולים CREATIVE LX220 מסכים None מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Computer מחיר 3320

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by evy,

אני מתלבט בין שני המחשבים האלה מי שמכיר,או ממליץ,ההבדלים במחירים כמעט אין הבדל הטושיבה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=30821 הHP http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=29568 השימוש הכללי הוא בעיקר לסרטים ,משחקים ברמה יחסית טובה,אינטרנט ושירים. יש לשים לב שהם אותו מפרט כמעט,רק שיש שוני קטן במעבד,שאני לא יודע אם הוא משמעותי,וגם אחריות ארוכה יותר של טושיבה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. * את המעבד+לוח+כ.מסך+זיכרון אני מביא מארה"ב אם זה משנה משהו * גיגה זיכרון: PDP Patriot PDC1G3200+XBLK לוח: K8N Neo4 Platinum מעבד: 939 3000+/3200+ (עוד לא החלטי - תלוי במחיר בעוד חודש כאשר אקנה) כ. מסך: 6600GT (לצערי הרב 6800 בPCIE עולה המון!) צורב DVD: Nec 3520A עוד כונן DVD לקריאה בלבד, וHD 120GB. +פלופי (אולי) נדמה לי שזהו. אם שכחתי משהו אז תודיעו לי בבקשה. אני די מתלהב מהמראה של Chenbro Xpider PC61166 Screwless (שחור/כחול) אבל אין לי מושג איך זרימת האויר שלו. בנוגע לספק, אני מעונין בספק יציב ושקט. *אני בשום אופן לא רוצה חלון במארז, כך שלא אכפת לי מה הצבע של הספק. ** אני לא מתכוון לבצע OC, כך שאין צורך לקחת צריכת חשמל גבוהה יותר בחשבון.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, אני מבקש מפרט מחשב למשחקים ב2700 ש"ח. המפרט בלי ציוד היקפי! המשחקים שאני רוצה לשחק במחשב הם: call of duty hitman gta pes crysis ועוד... כתראו למטה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 לא יותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים וגם קצת עבודה ואינטרנט. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים כמו call of duty hitman ועוד.. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).זה למשחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר ל…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by LIOR1994,

האם זה מקום לקנות ממנו מחשב נייד יש להם מבצע מחשב DELL S4520 ב-2500 שקל אשמח מאוד לחוות דעת אני גר בקריית אונו אם יש חנות אחרת מומלצת אשמח לשמוע

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב לבית למשחקים סרטים ומוזיקה . התקציב בערך 3500 הייתי בKsp וזה המפרט שנתנו לי מה אתם חושבים עליו מעבד intel i5 4430 3.0ghz Arctic cooling alpine 11 rev.2 לוח אם Asus h87-pro lga11500 זכרונות g.skill ares 2*4gb ddr3 כרטיס מסך gtx650 ti oc קשיח wd caviar blue 1tb ספק seasonic 500w ומארז sharkoon rex3 תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by spz,

שבת שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לשימושים כללים בגדול. כזה שאוכל להפעיל עליו סרטי HD בלי שיתעייף לי, ושהמעבד לא יתיישן תוך 3 חודשים. לקחת אותו ללימודים כמה פעמים בשבוע ובגלל זה אני עדיף שיהיה קטן וקל, עם זמן סוללה ארוך ככל האפשר. בשימוש השוטף אני צריך אותו לכתיבת עבודות וקריאת מאמרים, גלישה באינטרנט, מוסיקה וסרטים (עם יציאת HDMI). חשוב שההנדסת אנוש שלו תיהיה טובה כמו מקלדת נוחה וזוויות מסך מספקות, וגם אחריות כמו שצריך. עדיף גם מסך מט וצורב דיוידי אבל אני מניח שאפשר להתפשר. הדגמים ששמתי עליהם עין DELL Inspiron n4030 DELL Inspiron n3010 Dell Latitude 13 LG T-380 Lenovo ThinkPad Edge 13 NV122IV‎ Asus Eee PC 1215N Lenovo Thinkpad Edge 0217-22G 13.3 …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by The Ball,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית - לימודים * גודל המסך? 13.3" * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4.5 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד HDMI, לא חובה * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אוקטובר נכנס ואיתו הלימודים... הגעתי לשני המחשבים האלה ואחרי דילמות רבות עדיין אין לי מושג מה עדיף. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-350m.htm http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=WD865EA&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he היתרון של ה DELL זה שיש לו 3 שנים אחריות והוא יותר קל. היתרון של HP זה כרטיס…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by xxxlr1,

אשמח אם תבנו לי מפרט מחשב בתקציב 2500 ש"ח - ללא חריגות. עוד פרטים: * דיסק קשיח 500GB * שלא יכלול צורב * שלא יכלול מסך * אם יכנס בתקציב כרטיס מסך שתומך בDX11 ואם צריך עוד פרטים תגידו לי ואני יתן. תודה. עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Call of Duty, Battlefield, L4d וכו' ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעי…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by mystic-d,

איפה יש באזור המרכז חנויות שיש להם תצוגה של ניידים של דל שאפשר לראות ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by hardgore1,

הי, אני מתעניין עכשיו ב ssd. אמרו לי שיש מספר גבהים (*גובה פיזי) ושכדאי לשאול, שלא יהיה פדיחות שזה לא נכנס פיזית במחשב -מה הגובה המקסימלי שאפשר לשים בלפטופ זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by dani2111,

הנה המפרט: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 5600 DualCore OEM AM256DCT ¤ 1035 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 464 1 מארזים Raidmax COBRA שחור ¤ 386 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W ¤ 436 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667N ¤ 210 2 קשיחים WD 160GB 8 IDE WD1600JB ¤ 308 1 כרטיסי מסך Leadtek Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 749 1 כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤ 36 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 187 2 הרכבת מערכת הרכבת מחשב חדש מחלקים ¤ 134 1 מחיר סופי: 4342 התקציב הוא 4500 שקל ללא אפשרות חריגה. המחשב הוא בעקרון להכל אבל בעיקר לאינטרנט ומחשקים לא ממש כבדים כמו black …

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by KF,

אני צריך המלצה למחשב נייד עם הנתונים הבאים. 13.3 מט. I5. 8GB. 500GB 128 SSD בתצורה של M-SATA. רציתי לרכוש מחשב דומה עם חריץ M.2 אך חנויות מחשבים כאן בארץ לא יודעות במה מדובר ולא מוכרות את החלק. לא מעוניין להתעסק עם הזמנות מחו"ל למינהן. תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום רב, החלטתי בשעה טובה לקנות מחשב, רק מה התקציב לחוץ . את רוב הקניות הרציניות שלי אני עושה דרך האינטרנטף היה לי נסיון כבר מקניית מחשב מכמה חנויות שונות- כדי להוזיל עלויות, קצת קוראים על החנות ולא צריכות להיות בעיות. טוב מספר שאלות: 1)אני מעוניין לקנות E4300 , עם זכרונות KINGSTON של 667MHZ, מה שיביא בעבודה של 1:1 ל333X9=2997MHZ ושם אני רוצה לעצור-זו המטרה ,לא רוצה לשבור שיאים, לא רוצה לחפש את השמיים- רוצה לקנות את המעבד הזול ביותר ולעשות אותו ברמה של החזק ביותר בסטוק, עם זכרונות פשוטים. בנתיים גם המעבד וגם הזכרונות עומדים בקריטריונים (אם בשלב מסוים אני מתחיל לטעות אני אשמח לתגובות כי זו התייעצות ואשמח לגלות אם טעיתי במשהו-הקניה תהיה נכונה יותר). 2)נשאר הלוח אם . כאן …

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by liorkim,

1.מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא בערך 5.3K עם אפשרות לחריגה במידה וזה משתלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) השימוש במחשב יהיה מרובה והוא מיועד לגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע חשוב לי שהמחשב יריץ את The Witcher 3 ואת Dragon age Inquisition אבל בגדול אני רוצה להיות מסוגל להריץ את הקוטרים הגדולים שיצאו בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1080X1920 עם אפוציה לעוד מסך בעתיד אם זה משנה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. היי, אני מעוניין במחשב נייד שיחליף לי את המחשב נייח בבית מכיוון שאני רוב היום לא נמצא בבית וגם בבית אני מעדיף להתנייד עם המחשב. מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט, מיילים וסרטים! בקשר למשחקים אני לא GAMER , אבל מידי פעם אשמח לשחק ב FIFA או משהו כזה ואם יש אפשרות לשחק במשחקים יותר חזקים עדיף שיהיה. * גודל המסך? אני מעדיף 13-14 אינץ אבל במידה והמחשב קל גם 15 זה בסדר. * רזולוציית המסך? עדיפות גבוהה ל QHD או לרטינה מכיוון שאני אוהב לראות סדרות וסרטים באיכות גבוהה. * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל ולא לבנה אבל לא זקוק למחשב במשקל של MACBOOK AIR * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. אבל עדיפות מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? בעיקרון נורא חשוב HDMI ו ?USB3 אבל זה קיים בכל מחשב היום. גו…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by prelly,

אני צריך המלצה לקניית מחשב נייד. מתגובות ששמו פה אנשים אני ראיתי את המחשב הזה ודי אהבתי אני צריך רק חוות דעת ואם לפי דעתכם לא מומלץ אז אשמח לשמוע על הצעות למחשבים אחרים אז ככה- אני צריך את המחשב לסרטים (Full HD) אני מחבר את המחשב לטלוויזיה. קצת משחקים והרבה אינטרנט. עכשיו הוא נראה לי די מתאים המחשב חוץ מזה שהוא 500GB (SATA) 5400rpm‎ ‎ ולא7200rpm משמעותי? והאם לקנות בksp את המחשב? ואם לא למה לא? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים