עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לדעתי פחות חשוב להשקיע במעבד, (בגלל הייעוד), אני חשבתי על לוח אם טוב, וכרטיס מסך טוב. בלי מקלדת, מסך או עכבר וכ'ו. בואו נגיד שאני מותח עד שלוש וטיפה. :-[ :-[ :-*

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by mrraz,

אני מעוניין לבנות מחשב שיתחבר ל סוני 29 שלי דרך SVIDEO להקרנת סרטים DIVX אני אחבר לו עכבר אלחוטי ורמקולים 2+1 עם חיבור קבוע לרשת ו ADSL אני לא רוצה לעבוד עליו, רק סרטים ומוזיקה מישהו מכיר מועמדים מתאימים? ראיתי שיש הצעות נחמדות של מחשבי Barebone

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום! אני מחפש מפרט למחשב גיימינג, בעיקר לסימולטור DCS WORLD. הרעיון הוא למחשב שיחזיק תקופה ויוכל לעבור רק שדרוג במידה וצריך. קיימים כרגע מספר רכיבים שאעדיף להשתמש בהם כדי להוזיל את העלויות אם ניתן וזה לא יוצר ירידה משמעותית בביצועים - 1600Mhz CL9 DDR3 Ballistix Crucial 2x8GB (16GB) 250GB SSD Samsung EVO 1TB WD 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מרבי - 6000 ש"ח, מעדיף להוזיל את העלות עד כמה שאפשר ללא התפשרות באיכות או אפשרות לשידרוג בעתיד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, בעיקר DCS WORLD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

4. Started by גיל2727,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 וכן אפשר לחרוג אם יש שיפור משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות בינוני כבד,זכרון 64 כנראה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווי…

5. Started by Rivking134,

אהלן חבר'ה, יש לי מחשב נייד בן יומיים i7 - 4700MQ SSD 256GB GT 755M SLI 4GB GDDR5 16GB RAM המחשב ממש טוב רק יש בעיה בגיימינג, כשאני משחק BF4 על אולטרא גם עם 40FPS לדוגמא יש לאגים וגליצ'ים מוזרים אני חושב שקורים לזה microstuttering שהורדתי לHIGH הבעיה לא הייתה מורגשת וכמעט לא קיימת, אבל למשל בFAR CRY 3 לא משנה איזה הגדרות אני שם, המשחק לא שחיק בעליל ניסיתי שני סוגי דרייברים 331 ו333.75 שהוא בטא נראה לי, בקיצור קראתי קצת באינטרנט וראיתי שאם מבטלים את הSLI אז הבעיה נעלמת אבל לא ניסיתי כי מה הפואנטה קניתי חיה למשחקים ותוכנות טובעניות. האם מישהו נתקל בבעיה יודע מה עושים עם זה ? אגב ניסיתי אדפטיב וי-סינק דרך הכלי של NVIDIA וגם ניסיתי לעדכן ביוס של הכרטיס השני דרך האתר של לנובו …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by z94x2,

שלום לכולם, אני חושב שהכותרת מספרת הכל אבל אולי נוסיף בכל זאת המחשב מיועד למשחקים, ולמרות שאני לא צריך שכל המשחקים ירוץ על דרישות מקס', יש חשיבות לכך שמשחקים ירוצו ולאורך זמן, והכוונה לאורך זמן כוללת בתוכה אפשרות לשדרוג בעתיד(תוספת זיכרון למשל) המחשב יושב בחדר שישנים בו, אז לגבי השקט זה עקרוני שלא ירעיש יתר על המידה(כמה זה יתר על המידה? לא יודע סומך עליכם שתבינו ;D) בציוד ההקפי אני זקוק לעוד עצה, כעיקרון אני צריך מקלדת ועכבר חדשים, התלבטתי אם לקנות נייידים, כמה זה כדאי? כמה הם יציבים במשחקים וכדומה?(לצורך ההקפי אני מוכן לחרוג ב100-200 מהתקציב) תודה לכל העוזרים :yelclap:

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. המחשב הצנוע שלי, שכבר בן למעלה משנתיים, לראשונה ירד מתחת לקו הFPS הסביר במשחקים ואני תוהה האם שווה לי לשדרג חלק כזה או אחר בו. מדובר במחשב: Intel E5200@3.70GHZ G.Skill DDRII 800Mhz 2GBX2 DFI Lanparty G31 T2R Gainward GTX260 216SP 896GDDRIII Goldensample את הליבה של הכרטיס האצתי מ625 לסביבות ה670-680MHZ, כמו כן-הוספתי לזכרונות שלו ולSHADERS. הכל יציב לחלוטין והמחשב קר בכל חלקיו. אני משחק ברזולוציה 1680*1050 כל משחק שיצא בתקופה האחרונה עבד אצלי מעולה על הגדרות גבוהות, עד שרכשתי את BF3. הסינגלפלייר עובד מעולה על הגדרות גבוהות אפילו עם AA וHBAO אבל המולטיפלייר מרגיש כבד ואיטי במיוחד במפות "הרוסות"\כמות גדולה של שחקנים\כשאני מכוון עם כוונת טלסקופית של נשק. המחשב שלי אמנם ישן, …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. מדובר במחשב נייד שיעבוד כמחשב נייח 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס + כרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3.…

9. Started by SerenB,

שלום לכולם, קודם כל סליחה על פתיחת Thread חדש, הקודם קצת נחטף ויש שינויים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך במידת האפשר, אני סבור שגם ככה הסכום גבוה מהדרוש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, סרטי HD מדי פעם, עריכה בפוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים החדשים, באטלפילד וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחו…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולכם! כפי שכתבתי בכותרת אני מחפש מחשב נייד... עשיתי כבר סקר שוק והוא לא עזר לי בכלל, המוכרנים בחנויות נורא מיסתוריים בכל מה שנוגע להסבר ממשי על ניידים אבל בפורום קיבלתי קצת יותר הבנה... עכשיו תורכם להמליץ לי על נייד, עד עכשיו מצאתי אחד שממש התאים לי שהוא הacer 6930G. הוא כולל את כל הדברים שאני באמת רוצה... 500 ג'יגה הארדיסק. כרטיס מסך נוידה 9600. 4 ג'יגה זיכרון. CORE2DOU 2.0 נראה כאילו לא צריך יותר... העניין הוא שבאוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד... המחשב בגודל 16" לפי אייבורי, זה נשמע לי ענק!!! בנוסף המשקל שלו כמעט 3 קילו... והאחריות מאכזבת ביותר של שנה וכתוב במפורש בפורום שהאחריות הארוכה היא קריטית. יש מחשב עם נתונים חזקים כמו של המחשב הזה עם מסך 14.1"... עם אחריות …

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by איתי ב,

היי חברים צהריים טובים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש בעיקר לתכנות אך גם למשחקים קלים מבחינתי דרישות סף הם Core - i7, 1TB SSD, 16GB RAM עשיתי קצת מחר על הGPU המובנה Intel Iris Xᵉ, וראיתי שהוא עושה אחלה עבודה ביחס לGPU הLOW LEVEL כמו MX 330, אז אין לי סיבה לחפש משהו אחר. תקציב כאמור עד עד 3.5K. בחיפושים ברשת מצאתי 2 מחשבים שחומרתית הם 1 ל1 אותו דבר, אותה סדרה אולם תת סדרה שונה (BQ2786W מול BQ2577W) אולם קיים פער של 400 ש"ח במחיר ואני לא מצליח להבין למה, למעט הבדל בצבע https://www.bug.co.il/brand/asus/color/black/vivobook/15/x1500ea/bq2577w https://ksp.co.il/web/item/236797 יש הסברים/תובנות או המלצה לדגם אחר…

12. בן דוד שלי רוצה ליקנות מחשב באיזור ה7K כולל אביזרים נלווים... מסך LCD 19 יכול להיכנס בתקציב הזה?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by lotem98,

דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i3 4160 3.6Ghz - IR6 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 4160 3.6Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך MSI GTX750Ti OC 2GB GDDR5 VGA DVI HDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 צורבי DVD: צורב פנימי Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Sata - צבע שחור כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות: On Board 10/100/100…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by haviv822,

לא להאמין איך הזמן טס, המחשב שלי עוד מעט חוגג יומולדת חמש כרגע כסף למחשב חדש אין, אם אני קונה אחד חדש אז זה מחשב מושקע בסביבות 4.5-5K המטרה היא לנסות להזיז בעוד כמה מטרים את העגלה הזאת במחינת משחקים המערכת במדיוק היא AMD 3800X2 939 לוח DFI ULTRA-D וזכרונות 1GB של טווינמוס... (היו ימים שהבאתי את המערכת הזאת מ 2GHZ ל2.7-8GHZ ) הבעיה המרכזית היא כמובן הכרטיס מסך X800GTO2 אם אתם זוכרים שכולם בזמנו אמרו שהוא אוברקלוקר מצויין ומסוגל להגיע לX850XTPE אני זוכר שבזמנו התריאו בפניי לגבי סוגיית Shader שבעתיד יצאו משחקים שיתמכו ב Shader 3 והכרטיס שלך לא יכול להפעיל את אותם משחקים כי הוא תומך בShader 2 אלה שתמכו בדעה זו הציעו לי לקנות את הכרטיס המתחרה מ NIVIDIA אם אני לא טועה- 6600GT…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by natanel102030,

בכמה בערך אני יכול למכור לפטופ i7 2630, עם 8g ראם ובנוסף כונן ssd של 180g? ללא אחריות בגלל השדרוג לssd אבל עם ביטוח חיצוני לעוד 10 חודש. מבחינה קוסמטית הוא ממש לא נראה חדש אבל לרוב פשוט מחברים אותו למסך ומשתמשים במקלדת ועכבר חיצוניים. שמור עם ביצועים נהדרים... סחב לי הנדסת תוכנה בי״ג-ד ושימושים אחרים בלי לעצור לחשוב מטען כחדש וסוללה שמורה טוב שהתרגלה למחזורים של פריקה וטעינה מלאים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by skot,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe: PhotoShop, Illustrator, InDesign, premiere ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Processor: Athlon 2000XP *incl. Volcano 7Plus* Motherboard: Gigabyte 7VAX Memory: 512DDR Samsung 3200 HD: WD 80GB 8MB Buffer Video Card: Gigabyte Radeon 9000 Pro 64MB CDR: Liteon X48/x12/x48 PSU: Enermax EG 365P VE (350W) Case: Chieftec Dragon AX-01SLD w/ Window Keyboard: Logitech Internet Navigator Special Edition Mouse: Logitech MX500 ------------------------------------------------------------------------------- 5,608Nis המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט, יישומי אופיס, וקצת משחקים הצעות לשיפור/שינוי יתקבלו בברכה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום ! המפרט הוא בשביל אבא של חבר... אין העדפה לאינטל או AMD. ב-5000 שקל צריך לכלול מסך שטוח לפחות 17 אינץ' (לא LCD !) תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by eviatarp,

* מעבד: Intel Core i7 4790K 169 קירור למעבד:Arctic Freezer i30 1662 כרטיס מסך:gigabyte gtx970 g1 * כונן קשיח: 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD 479 ספק: Seasonic M12II-750 Bronze 750W 322 מארז: Corsair Carbide 300R Compact נקנו זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600 746 לוח אם: Gigabyte GA-Z97MX-Gaming 5 *מעבד וכונן קשיח נקנים ב1900 ש"ח מחבר *כל השאר מתכנן לקנות בKSP אילת אני מתכנן לעשות oc ובעתיד גם sli אשמח לחוות דעת על המפרט, עצות לשיפור וכ'ו

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by NadavAfuta,

אז כך, יש לי תקציב של עד 5500 בשביל לשדרג את המחשב שלי, אני רוצה שהוא יריץ ויסטה בצורה מעולה, וישפר את הביצועים במשחקים (אני ממש חולה גרפיקה). אין צורך בציוד הקפי, יש לי כבר. לא צריך מערכת הפעלה ובלה בלה, אז הנה המפרט הנוכחי: מעבד- AMD Athlon 64 3200+ Socket 939 לוח אם- MSI K8N Diamond הארדיסק- 80GB Sata2 RAM - יש לי 1GB רם, לא זוכר מהירות כ.מסך - MSI nVidia 7900GT אני חושב ללכת יותר לכיוון של שדרוג המעבד,כרטיס המסך, הDDR וההארדיסק, ואם אתם חושבים שצריך קירור אז תגידו אני חושב שחריגה עד 6000 ש"ח אפשרית.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מישהו יודע לומר לי מה ההפרש ביצועים בין הארד דיסק "רגיל" בנייד- 5400, לבין אילו שמשולב בהם Flash בשביל מערכת ההפעלה/Caching ? מנסיון אישי, כוננים קשיחים איטיים הם לרוב צוואר בקבוק בביצועים שוטפים ועליית מערכת ההפעלה. האם כוננים משולבים משפרים ביצועים אלו משמעותית?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Crazypineapple,

היי חברים תאני סטודנטית שמחפשת מחשב נייח, ממש אשמח לעזרתכם כולל המלצה איפה לקנות אני מחפשת מחשב, אין לי מסך, צריכה ווינדוס חוקי. השימוש העיקרי יהיה עבודה בוורד, מצגות קריאה וחיפוש בספרים של אלפי עמודים בpdf חייב להיות מהיר! זה הכי חשוב לי! רצוי כמה שיותר שקט, אין עדיפות לגודל... תודה!!!!!!!!!! ענקית !!!! אני עוברת ממקבוק וחיבת את עזרתם אז אם למישהו יש עצה טובה וארוכה ואין לו כח לכתוב אני אשמח להתקשר אליו

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אהלן, חבר הולך להביא לי בקרוב נייד מחו"ל. לאחר התלבטות קלה החלטתי ללכת על ה-Thinkpad X61 - מחשב קל מאוד, עם מוניטין מצוין, וכרגע גם במבצע ובמחיר טוב. אבל זה משאיר כמה שאלות - ראשית, האם לקנות את ה-X61 או את ה-X61s? הראשון בא עם מעבד חזק יותר, Core 2 Duo T8300, והשני עם מעבד שאמור לחסוך חשמל, Core 2 Duo L7500 LV. שנית, על איזה כרטיס רשת ללכת? ברירת המחדל היא ThinkPad 11a/b/g Wi-Fi wireless LAN Mini-PCIe US/EMEA/LA/ANZ, אבל אפשר לשדרג ל-Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (supporting Centrino Pro). יש סיבה לשדרג? שלישית, מה זה בדיוק Wireless WAN, והאם גם כאן כדאי לשדרג מברירת המחדל של Verizon Sierra CDMA2000 ל-AT&T? רביעית, על איזה גרסה של הויסטה ללכת? ברירת המחדל היא Hom…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by סעדה,

אהלן. בקרוב אני מתכנן להביא מחשב חדש עקב התיישנותה של העגלה הנוכחית שלי, והופנתי לפורום של יודעי דבר מחבר שלי שמבין במחשבים אמר לי לקבל חוות דעת. אני כנראה הולך לחכות לדור הבא של INTEL, יש תחזית לעלות/כוח שלהם? ומתי הם יצאו כמובן. ועוד דבר, במפרט של 8~9K בערך יהיה ניתן להכניס 16GB RAM מעבד מהחדשים של INTEL ו980GTX (אלא אם כן יש כרטיס יותר חזק מ980GTX? או שיבוא דור חדש? מי יודע..) אין צורך בSSD כך שהעלות מדברת רק על מעבד כרטיס מסך ולוח אם ברובה המכריע. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מבקש מפרט לסבתא שלי, הצורך שלה הוא בעיקר שיחות ב-Skype ומשחקי בריג' אונליין, הייתי גם מוסיף שרצוי מחשב שיוכל להריץ סרטוני יוטיוב ב-1080p בצורה חלקה לגמרי. אין צורך ב: מסך, מקלדת, עכבר. אם חייבים אז אפשר טיפה לחרוג מה-1500 שקל. אשמח גם לקבל המלצות על חנות טובה ואמינה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.