עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי מאוד לחסוך, מקווה למצוא מפרט באזור 3500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת וידאו, אינטרנט. א) שימוש בתוכנות AVID Media Composer, SONY Vegas, Photoshop ב) המחשב לא מיועד למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. מעבר לרכיבים הכרחיים, זקוק לצורב DVD, ול-firewire. 5. זקוק למפרט מלא, אין חלקים קיימים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? השקט אינו קריטי, אך חשוב. נניח 7. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. למחשב הנ"ל אין ווינדוס אלא את מערכת ההפעלה של אפל. אפשר לשים שם מסמכים שנכתבו בווינדוס?, מחשב כזה יכול לתקשר עם מחשב של וינדוס? בכלל, אני לא אקבל איזה הלם מעבר? (ומה עם פיתרון של התקנת הווינדוס על מחשב כזה?)

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום רב , הגיע הזמן להחליף את המחשב נייד שלי באחד חדש, האמת שאני לא כל כך מבין בתחום קראתי קצת פוסטים בפורום והייתי רוצה להעזר בכם על מנת למצוא מחשב נייד שיתאים לי * מטרות המחשב: לימודים (הנדסת מכונות ) - הרצת תוכנות כבדות כמו מאלטאב, צפייה בסרטים hd (וחיבור לטלוויזיה), קצת משחקים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות (סטנדרטי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלוויזיה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא כל כך יודע מזה, ניסיתי לקרוא, זה נחוץ לדעתכם? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים אחריות- לא חייב בינלאומי * האם בתקציב …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ThomasB,

מחפש מחשב למטרת משחקים כמו באטלפילד 4 ונח לצפיה בסרטים גדול המסך: גדול יחסית 15 ומעלה, מסך מאט רזולוציה: FHD חיבורים מיוחדים: שום דבר מיוחד, חיבור usb.. זמן סוללה: רצוי שיחזיק הרבה יציאות מיוחדות: HDMI, VGA Bluetooth: כן כונן קשיח: בסביבות ה1tb כונן מהיר תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by AmorphisM,

שלום בניית מחשב למשחקים. לא צריך - * צורב * הארד דיסק צריך - LCD 19 inch (זמן תגובה - 8MS ומטה) מאיץ גרפי טוב תגידו לי איך זה ואם משהו חסר, אפשר טיפה למתוח את התקציב אם אין ברירה.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. צפוי להגיע תוך 3-4 ימים גגג מפנדס AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D eVGA GeForce 7800GT 256MB VIVO PCI-E PQI 1GB DDR400 PC3200 X2 =2048MB NEC ND-3550 Dual Layer 16X Bulk Gigabyte Aluminium Case GZ-FSCA1-ANB Black Blue Led HEC Win420 420W 20/24PIN הייתי יכול קצת לשפר בקטע של הספק...אבל אין כסף והוא יחזיק הכל ב-1000% הארד דיסק כבר יש לי WD 80GB 7200 8MB וזה מספיק לי בהחלט

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. 1. מה התקציב? 4500- 3000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים (בתכנון שלי זה גם לחזור לעיצוב וכו') 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?? מעדיף INTEL 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מתחבר למסך "19" 9. האם חשוב שקט?עדיף 10. האם מתוכנן OC?אולי בעתיד 11. במפרט למשחקים - כבדים+- ******חשוב: הכרטיס מסך כבר נקנה והוא לא נכלל בתקציב******* ****כל הציוד שלי מסתמך על האתר KSP**** טוב אז ככה אני בניתי לעצמי פה ושמה את המפרט וזה מה שיצא לי: ‏CM 690 NVIDIA Edition Black With Window (No PSU) קופסא כרטיס מסך: bfg nvidia 285GTX 2GB (אח שלי …

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Rockstatement10,

נייד די זקן, איטי. דגם HP 2230S מפרט INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM הסוללה שלו לא עובדת אז הוא עובד על חשמל בלבד כרגע. כמובן שאין אחריות.. כמה הדבר הזה שווה? וכמה יעלה מחשב יד2 שיהיה עדיף עליו בהרבה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אסוס הציגה לאחרונה נייד 15.6 אינצ' עם מפרט שלא כמו השם, רחוק מביצועים של אולטרה בוק ומציג את הטופ כמעט בתחום החומרה. מדובר ב-ASUS ZENBOOK Touch U500VZ בלי להכביר יותר מדי במילים, רק ניתן למפרט לסבר את העין - מעבד Intel Core i7-3612QM 2.1 GHz , זכרון בנפח 8 ג'יגה, כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 650M זוג כונני SSD מדגם ADATA XM11, לקבלת נפח כולל של 512GB מאפיינים פיזיים - מידות אורך-רוחב-גובה 254-380-20 מ"מ (כן, 20 מ"מ גובה) ומשקל של 2.2 ק"ג בלבד. סוללת 8 תאים, 70WH. והדובדן - מסך מט IPS בגודל 15 אינצ' ברזולוציה של 1920x1080. ביקורת על הנייד אפשר למצוא ברשת - http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-Zenbook-UX51VZ-U500VZ-Notebook.84246.0.html כמו שזה נראה, יש לאפל מתחרה חדשה …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by bommer,

חג שמח לכולם, אני מחפש מחשב נייד אולטרה בוק שישמש אותי ללימודי הנדסה, משחקים וסרטים הדברים החשובים לי הם: משקל המחשב,מעבד וזיכרון חזק,כרטיס מסך חזק,מסך 15׳ קראתי קצת שהולכים לצאת דגמים חדשים לאורך השנה עם סוג מעבדים חדש. המחשב אינו דחוף לי לתקופה זו ואין לי בעיה להמתין עד ספטמבר הסכום שאני יכול להוציא הינו 8000 ₪ כאשר יש לי אופציה לעוד טיפה אך אני חושב שזה מוגזם קצת תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום אני מחפש מפרט מחשב חלקי (חלק מהחלקים לוקח מהמחשב הקיים) התקציב שלי זה 10-10.5 אלף שקל המחשב צריך לשמש למשחקים ועבודה גרפית ברמה בינונית-גבוהה מאוד בעיקר בשימוש במאיה,פושטושופ cs6/cc,אילוסטריטור cs6/cc, אינדיזיין,מאדבוקס,זיברש ועוד ולמנועים גרפים יוניטי ואנריל 4 וישמש גם לתכנות,עריכת וידיאו (חובבני פלוס),סאונד ושימושי צילום (פוטושופ,לייט רום) בנוגע למסך אני רוצה מסך גדול 28" משהו באזור הזה עם איכות גבוהה (אפילו 4k אם יש משו טוב שיכנס בתקציב הכולל) שיהיה טוב גם לגיימינג וגם לגרפיקה רצוי שיהיה אפשר לחבר אותו למתקן אחיזה (לא חובה) חשוב לציין: המסך כרגע פחות חשוב לי מאחר ויש לי מסך טוב (פשוט רוצה לשדרג) וחייב להחליף מחשב אז מסך זה במידה ואפשר להכניס אותו בתקציב בפגיע מינ…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by k_700,

שיהיה מפרט טוב למשחקים, oc. תנסו להכניס לי את הכרטיס מסך X800GTO2 של Sapphire .... עכשיו החנויות שאני מעונין לקנות בהם זה פנדה,נועה, ksp. עכשיו לגבי מארז שיהיה עם חלון, אבל שיהיה שקט וטוב, ואם אפשר תוסיפו גם קירור למעבד.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by RAZIEL98,

שלום כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד חדש עכשיו מה שחשוב לי בו שיהיה עם כרטיס מסך טוב למשחקים מעבד דור 13 של אינטל אחסון גדול שיהיה חיבור לכבל רשת עכשיו ראיתי את המחשב הזה איך הוא והאם יש המלצות אחרות

14. Started by proevo4ever,

היי חברים *תקציב - 2500 מעדיף לא לחרוג מהתקציב * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, עריכה קלה של תמונות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשוב שיראו עם יש קצת שמש עליו .. גודל מסך 13.3 או 15.6 * רזולוציית המסך? מינימום HD READY * משקל - משקל ממוצע למחשב נייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 320GB * כונן אופטי? ממש לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, נדרשת אחריות לשלוש שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה שמספקת בארץ אחראיות טובה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. מטרות מחשב: עבודה משרדית, סרטים, אינטרנט ומוזיקה. גודל המסך: סטנדרטי 14-15. רזולוציית מסך: HD או FHD. משקל: לא חשוב, המחשב יימצא במשרד במשך רוב היום, פרט להעברה פעמיים ביום, 3 ימים בשבוע לכל היותר. זמן סוללה: לא חשוב, המחשב יימצא מול שקע חשמל. יציאות מיוחדות: HDMI. אין צורך בקורא כרטיסים, BLUETOOTH. שיהיה WIFI. אם אפשר לוותר על כונן CD, אז לוותר, כי כעת אפשר להעביר דרך USB. גודל וסוג כונן קשיח: אין חשיבות, אין צורך בנפח איחסון גדול כיוון שיש מחשב נייח ראשי, זה משמש לכתיבת וקריאת דוחות ומאמרים, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. מערכת הפעלה: ללא, אני יכול לקבל בחינם. אין העדפה לחברה מסויימת, אך מבדיקה שערכתי בטווח המחירים הללו מה שמצאתי ברוב המקרים הם מחשבי LENOVO. חיפשתי בעצמי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by thasson,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. רכיבים טובים אך לא מיותרים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן ללא הגבלה למרות שאני לא ממש רואה צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, הרצת מכונות ווירטואליות (עד 4 מכונות במקביל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF, NFS, SNIPER ELITE, AEROFLY RC7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 מסך…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שוב שלום, רציתי בבקשה חוות דעת אחרונה לפני שאני קונה את המחשב הזה, אם יש הצעות או משהו שכדאי לשנות במפרט אני אשמח לשמוע. הסכום הוא עד 6500 ש"ח מחשב שמיועד ל OC (אין צורך בצורב או ציוד נלווה) כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb BOX 1,325 ש"ח 1 Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 705 ש"ח 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 419 ש"ח 1 XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 835 ש"ח 1 Thermaltake Armor Junior Black 589 ש"ח 1 Enermax Liberty 400W Active PFC 470 ש"ח 1 Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL5 Twin2X2048-6400 1,780 ש"ח 1 SunBeam TUNIQ TOWER 120MM 265 ש"ח סה"כ 6,388 ש"ח * אשמח לתגובות,…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מחפש נייד\טאבלט עם מקלדת שיכולה להתקפל אל מאחורי המסך. מעדיף מערכת הפעלה אנדרויד. יש חיה כזו?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by rogichr,

1.האם זה יתכן שמחירו של המחשב בארץ יותר זול ממחירו בארה"ב? המחיר בארה"ב הינו 2.249$ . http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06b/321957-321957-64295-3740645-306995-3782222-3782253-3802789.html?jumpid=oc_R1002_USENC-001_HP%20EliteBook%202530p%20Notebook%20PC〈=en&cc=us והמחיר בארץ לקונפיגורציה דומה מתחיל ב8100 ש"ח. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717194 2. מי הם המתחרים הרצניים בקטגוריה הזאת לHP ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by BMWE,

שלום רב, אני רואה הרבה מפרטים (לדוגמה) בהם יש לוח אם עם chipset H410 / H510 שאיתו מגיע גם כרטיס מסך. האם באמת יש בו צורך? הרי בלוח עצמו יש גם כן יציאה למסך (VGA + HDMI)

21. Started by RP6,

שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד 13.3''. התקציב - בערך 4000 ש"ח. השימושים די בסיסיים - אופיס, אינטרנט, סרטים, וכו' + כמה תוכנות מתמטיות/סטאטיסטיות כמו סטטה. המחשב משמש כמחשב עיקרי בשבילי אבל אני גם נוסעת הרבה ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה קל. הציעו לי אתמול בבאג שני מחשבים של TOSHIBA: Satellite u-500 ifn ו-Satellite T130 - 11U. הבנתי שההבדלים העיקריים ביניהם הם בכרטיס מסך, בסוג המעבד ובזה שבT130 אין כונן דיסקים, מה שמוריד ממנו חצי קילו בערך. אשמח לשמוע עד כמה ההבדל בכרטיס מסך ובמעבד משמעותיים לשימושים הבסיסיים. בנוסף - האם שווה "לשלם" בחצי קילו נוסף בשביל הכונן דיסקים. מצרפת את המפרט של המחשבים: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=75138... http://www.zap.co.il/co…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. ידיד שלי יש לו את הטושיבה A300-149. הוא לא מסתדר עם מערכת ההפעלה הויסטה המותקנת בנייד, והוא מעוניין להתקין עותק של XP במקום הויסטה. האם Windows Vista® Home Premium Edition שמותקנת לו הוא לא זכאי לשנמוך נכון? הוא אמר שהוא ניסה למחוק את ויסטה אבל ה-RECOVERY של הויסטה תמיד עולה בחזרה. איך אפשר למחוק לגמרי את הויסטה ולהתקין XP, הוא הוריד כבר את הדריברים של XP למחשב שלו מאתר טושיבה. והאם צריך לשנות משהו בהגדרות של הביוס גם לגבי סוג הקשיח שהוא SATA? אשמח לכל כיוונון או עצה לפני שאני ''מתנפלת'' לו על המחשב...... חג שמח ח'ברה בבקשה עזרה ח'ברה מישהו התעסק עם סדרת A300 של טושיבה מבחינת מחיקת הויסטה והתקנת XP?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by AnX-,

אהלן, אשמח לעזרתכם ברכישת המחשב תקציב: 1000$ האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: 100$ מהם השימושים במחשב? לימודים, תכנות, תמונות, מוזיקה, גיימינג קל ציין שמות של משחקים בהם תשחק: CS:GO מתי מתוכננת הרכישה: חודש יוני-יולי האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: לא ללא מערכת הפעלה בקנייה- מעוניין להשתמש ב WINDS 10 גודל קשיח מינימלי: SSD מעל 128G האם לתת דגש למשקל המחשב: כן, לא מעל 3K האם לתת דגש לזמן סוללה: כן, ישנה חשיבות גודל צג רצוי: 15.6 - Touch האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מאזור מסויים: כן, ביוני אני מגיע ללוס אנגלס אשמח אם תשתפו אותי לגבי חנות מומלצת לרכישה באזור או שעדיף אונליין מבחינת המחירים ושליחה בתוך הסטייט. ואיך זה עובד בחזרה לארץ מבחינת המכס, אני מתכוון לא…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by RevBlue,

אז לפני כמה שבועות נשרף לי הלוח אם ובגלל שהוא קצת יישן אני צריך לשדרג גם אותו וגם את המעבד והזכרונות . כמו כן עד עכשיו היה לי מחשב AMD אבל אני מחליף ל- INTEL בגלל שהיו יותר מידי בעיות עם הרכיבים המחשב בגדול לסרטים, אינטרנט וגיימינג כמה שאלות: המעבד Intel Ivy Bridge Core i5 3450 והמעבד i5 2120. הבנתי שה-2120 נותן כמעט אותם ביצועים בפחות מחיר, האם זה נכון? ואני גם מתלבט בין הלוח אם [Gigabyte GA-B75M-D3H והלוח MSI ZH77A-G43 Sata3 Usb3 DVA/DVI/HDMI. הבנתי שהלוח של MSI עדיף אבל מה אתם חושבים? האם ההבדל במחיר שווה והאם זה לוח עדיף לגיימינג? (לא מתכוון לעשות OC) המארז שכבר יש לי הוא isolo-230 וכרטיס מסך ATI RADEON HD 4780, וספק כוח של 550W תודה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. המחשב מיועד למשחקים כבדים (סאן אנדראס אמריקז ארמי וכאלה), לסרטים והורדתם, עבודות בוורד לא כבדות אני ארצה גם לעשות אובר קלוק ומודינג למחשב תנו לי חוות דעת AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice 1,199 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 920 ש"ח NCP 512MB PC3200 DDR 400 510 ש"ח שתי יחידות 512 Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 960 ש"ח Leadtek WinFast PX6200 PCIe GeForce 6200 128MB Bulk 581 ש"ח NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 355 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 65 ש"ח Compucase 6919Black Super Midi Tower 400Watt 495 ש"ח Thermalright XP-120 for Intel P4&K8 260 ש"ח …

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים