ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מעוניין לשדרג את המחשב העגלה שלי ששירת אותי נאמנה למעלה מ4 שנים. המטרה העיקרית היא ניגון סרטי HD 1080P כולל סרטי בלוריי מלאים(ששוקלים 40 גיגה בערך) ככה שהוא חייב להיות מספיק חזק. בקשר למשחקים,אני לא משחק יותר מדי אבל שיוכל להריץ לי GTA 4 וCALL OF DUTY בלי בעיות. כרגע המחשב מחובר ל2 מסכים. 22 אינץ 1680X1050 למטרות גלישה ומשחקים. 32 אינץ 1366X768 למטרת סרטי 720P. בקרוב אני רוכש מסך 37אינץ 1920X1080 אז לכן חשוב לי יכולת ניגון 1080P מלא. חשוב שתהיה יכולת האצת חומרה. לא מתוכנן OC,אין לי מושג איך לעשות. חשוב שיהיה יציאת SPDIF בלוח אם,כי אני מחבר אותו לרסיבר. איו צורך ב: מקלדת+עכבר מארז הרד דיסקים צורב מערכת הפעלה יש לי ספק של 550W האם אני צריך חדש? רצוי שיהיה שקט עד כ…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי זהו מפרט לחבר ואני מבקש כאן בעיקבות בערך שנה שלא בניתי מפרטים בעבר בניתי כאן להרבה פשוט אני לא רוצה להטעות אותו או להפיל אותו בחלקים ישנים כי אני כבר לא עקבתי המון זמן אחרי החלקים שיצאו 1 . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2000 אפשר להתגמש בסביבות 50 שקל לכאן או לכאן האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל או כלום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר להתגמש בסביבות 50 שקל לכאן או לכאן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים הכי גבוה שאפשר אני יודע קצת קשה להוציא את זה מהתקציב כנראה שהוא יצטרך להתפשר על משולש ליבה של AMD או משהו אחר CRYSIS COD PORTAL בקיצור ילד ש…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ביקשתי מחשב לגיימינג עד 4K, לא שקל יותר. זה מה שהציעו לי במגה מחשבים באשקלון: מעבד: Intel Core i5-4570 3.2 GHz 1150 HD לוח אם: GYGABYTE GA-H87M-D3H USB3 DDR3 SATA דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 1TB SATA3 7200RPM זיכרון:KINGSTON Preformance DDR3 8GB 1600MHz כרטיס מסך: GEFORCE GTX 660 2GB DDR5 HDMI 192BIT כרטיס קול: 8 HD CHANNEL Surround sound ON (o/b) כרטיס רשת: GIGABIT LAN 10/100/1000 ETHERNET (o/b) צורב דיוידי: HP DVD-RW X24 DUAL LAYER SATA מארז: TZ-ZAG HERO 29 4USB FRONT 120MMX3 מאוור: ZALMAN FOR 1155 FOR I5 ספק: THERMALTAKE 660WATT יצא בדיוק 4 אלף ש"ח. שווה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסיפור בקצרה , לקרוב שלי כנראה עומד למות המחשב. מדי כמה זמן הוא מקבל פסים מוזרים על המסך והמחשב נתקע לו. מניסיון שלי זה מעיד על כרטיס מסך תקול. הכרטיס הוא מובנה בלוח ונראה לי שבמוקדם או במאוחר כל הלוח ימות ואין מנוס מלחליף מחשב. המחשב הנוכחי הוא E5700 עם 2 גיגה זיכרון וזה מספיק לו. התבקשתי לעזור אבל אני לא כל כך מעודכן במה משתלם היום לקנות ומקווה שתעזרו לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר אז מעוניין לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט + אופיס א) במידה והמחשב…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציבהוא עד 4000 והמחשב מיועד לאמא שלי שטסה הרבה וצריכה מחשב שנוח לה לסחוב ושיוכל לשרוד ללא חשמל זמן רב ככל האפשר. השימושים יהיו רק עיבוד תמלילים, גלישה וסקייפ בעיקרון. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,380 ש"ח Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan 270 ש"ח LG DVD 16x48 OEM 153 ש"ח Westren Digital 120GB SATA II JS 8MB 7200RPM 505 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 860 ש"ח GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel 755 ש"ח GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,274 ש"ח Antec NeoPower 480 Watt 787 ש"ח Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 322 ש"ח Microsoft® Digital Media Pro Keyboard BX1-00019 160 ש"ח RAIDMAX Samurai 908 Gaming Case Yellow No PSU 705 ש"ח סה"כ 10,171 ש"ח תקציב…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני ניידים שמאוד עיניינו אותי והם בתקציב שלי, הראשון הוא http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7689&perur=2&t=1&c=320 השני הוא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=3190&products_id=26264 . עכשיו השימושים שלי הם לתכנות ראיית סרטים בHD הפעלה מרובה של אפליקציות וגם קצת משחקים. בבקשה אם אתם ממליצים על נייד מסוים אני אשמח אם תוכלו לאמר לי למה ומה ההבדל בין השניים. תודה רבה לכל העוזרים מראש...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא דרוש ציוד היקפי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרט…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.. האמת אני כבר דיי מיואש, מקווה אולי כאן יוכלו לעזור לי... אני מחפש כבר תקופה מחשב נייד שיצליח לעמוד בקיטריונים שלי, ומשום מה לא מוצא אשמח לעזרה.. אני מחפש ככה: מעבד: i5 , למרות שגם 7 יהיה מושלם אם קיים. זיכרון : לפחות 4 גיגיה כרטיס מסך: אשמח לאחד חזק GT330 ומעלה דיסק קשיח: רק SSD של 256 , וממש רוצה למצוא נייד עם DUAL SSD RAID 0 כמו הסוני אבל לא מוצא, מישהו? מסך: 13 אינץ , אפשרי אולי 14 אבל הוא צריך לעמוד בשאר הקיטריונים עובי: שהיה באמת דק ככול האפשר. ברמות של עובי הVGA .ולא יותר. זה עיקרון מאד חשוב שלי!! משקל: עד 1.5 קילו עם סוללה סוללה: לפחות 7 שעות עבודה אשמח גם ל10.. צורב לא מעניין מקלדת: במידה וקיימת מוארות יתרון משמעותי.. וכמובן שיהיה יפה.. כסף לא מש…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה הזמנתי היום את המפרט הזה בKSP, אני יכול לשנות עד יום ראשון, מה אתם אומרים הייתה לי התלבטות עם הלוח אם רציתי את ה-NF7-SL אבל אין כבר, וזה נראה לא רע גם. אשמח לקבל את חוות דעתכם כל המחשב. המחשב לא מיועד למשחקים, אלא לאינטרנט וישומי אודיו, ברמות של להקליט סקיצות, יש לי כרטיס קול חיצוני שלי תודה Athlon XP 2600+(333) 560 1 560 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-S2G (nForce2)sata,lan,usb2 480 1 480 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 490 1 490 כרטיסי מסך? ABIT Price Units Total GF FX5200 128MB AGPx8,DVI ,TV(Kit) 340 1 340 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 80GB (8MB) SATA 500 1 500 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Pric…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! מבקש את עצתכם בקנית מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים, אבל גם לתקלוט (שזה אומר לפחות 16GB זכרון ומעבד עם ביצועים טובים - לא גיימר אבל גם לא מעבד מוחלש). התקציב שלי הוא עד 4000, ויש לי העדפה למחשב שיכול לשמש גם טאבלט, אבל זה לא קריטי - מה שהכי חשוב זה איזון בין ביצועים למחיר ומשקל (לא רוצה מחשב שמעל קילו וחצי). תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוא מצורף כתמונה למסמך יש לכם אולי רעונות קצת שונים ? ואני צריך גם ראוטר, אבל כזה שלא מתחבר אוטומטית בגלל שהסיסמה שלי לאינטרנט משתנה אשמח לקבל המלצות תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה במחשב לחבר במחשב במחיר עד 4200 מקסימום (אם אפשר במחיר יותר נמוך עדיף) אין דרישה לתמיכה במשחקים ספיציפיים, ככל שרמת הגיימינג גבוהה יותר, יותר טוב. גודל מסך לא משנה לו, אני מעריך שהכי טוב יהיה 15.4 כיוון שזה גודל המסך הנפוץ ביותר. גודל דיסק לא רלוונטי. זמן בטריה לא רלוונטי, בדרך כלל יהיה מחובר לחשמל במיקומים שונים. משקל סביר, כנראה עד 3-3.5 ק"ג עדיף פחות. אם אתם ממליצים על מקום מסויים, עדיף מספר גבוה של תשלומים ככל הניתן.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הי לכולם, אני צריך המלצה למחשב. הדגשים שלי זה שיהיה של חברת DELL, מסך FHD עם פאנל IPS, כונן SSD במחיר של עד 3500 ש"ח. בנוסף, קיימת עדיפות למסך בגודל 15.6" אך בטוח לא יותר ומעבד או intel i5 או amd ברמה מקבילה. מעבר לזה גמיש יחסית. ואם נדרש לענות על זה באופן מלא אז בבקשה: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט אופיס וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם, אני אשמח שוב לעזרתכם, אני כרגע נמצא בקנדה ואני צריך לקנות פה מחשב לשנה הקרובה, לא בטוח אם אני אשאר גם אחרי העדפה שלי זה מ newegg.ca שזה אומר שהתקציב הוא בדולר קנדי. וגם אשמח שהרכיבים יהיו נמכרים מ newegg עצמם ולא איזה חנות שמפרסמת באתר בגלל השירות לקוחות אבל זה לא מאוד קריטי. המון תודה לכל העוזרים! זה ממש מציל הפורום הזה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1200$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ואנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצות לגבי נייד כפי שמצויים בכותרת. אני מתכנן לקנות אותו באילת. אני מעוניין להריץ משחקים דוגמת total war. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
<צונזר> אני רוצה לקנות מה אתם אומרים שווה? או חייבים לקנות WACOM ומה עם זה- <צונזר>
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה, הקונרו E6600 כבר הוזמן. הוא יגיע לארץ בספטמבר בטח ואני כבר חושב על לוח אם, זיכרונות, כרטיס מסך, מארז וספק כח. אז ככה. אני לא גיימר רציני ואני לא OC מטורף. אפשר להגיד כמעט בבירור שאני לא אעשה OC בכלל ואם כן אז משהו מאוד פשוט. אבל בכל זאת שתהיה את האפשרות אז אני חשבתי על המפרט הבא (עם כמה חורים שאולי תעזרו לי למלא) 1. לוח אם GA-965P-DS3. אני לא צריך SLI או משהו כזה וגם ככה אני חושב שזה לוח קצת מעבר למה שאני צריך אבל שיהיה. אני מקווה שהמחיר ירד קצת עוד מעט. 2. זיכרונות אני רוצה 2GB. עכשיו מגיע העסק האמיתי. 677 או 800 זה מאוד תלוי במחיר אבל אני גם לא ממש יודע כלום לגבי תזמונים של זיכרונות ואני לא אעשה OC כלומר אעבוד על הסטוק שלהם. אז חשבתי על זיכרונות פשוטים משהו …
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אז ככה... אני סטודנט ואני מעוניין במחשב נייד שיתן לי את כל מה שהנייח שלי יכול רק בנייד... כי עקב מעבר דירה וכו' אין מחשב נייח אז ככה יש שלושה מתמודדים לכתר: הראשון:MACBOOK AIR 13 הגרסא הבסיסית עם תוספת של 4 GB זכרון פנימי במחיר 1299 דולרים השני:HP ENVY Ultrabook 6t-1000 מה הסיפור של המחשב הזה? הוא טוב? בעד? נגד? השלישי:שבלי כל צל של ספק הוא חזק פה וכמובן הכי סקסי א-ב-ל אני בכל זאת רק סטודנט והוא יקר להרחריד הוא הMACBOOK PRO 15.6 רטינה אז זהו בגדול כל המחשבים נקנים בארה"ב ואני כבר כמה ימים לא יודע במה לבחור... אשמח לשמוע דעות בעד ונגד.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
על המחשב תעשה גם עבודה משרדית וגם יראו עליו סרטים מדי פעם. לא ישחקו עליו משחקים בכלל. תוכנות עיקריות כאמור: autocad ו photoshop יש צורך גם במסך, עכבר ומקלדת שקט: לא קריטי אבל עדיף לא מתוכנן אוברקלוק יש לכלול מערכת הפעלה יש לכלול הרכבה בחנות עדיף חנות במרכז הארץ (ת"א והסביבה) או חנות עם שירות תיקונים VIP הצעה שקיבלתי בינתיים: לוח אם Asus P7H55-M Pro מעבד Intel Core i7 920 זיכרון Kingston KVR1333D3N9/2GX2 כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Green 1000GB 64MB צורב DVD Sony כרטיס מסך GeForce 220GT 1024MB מקלדת Logitech עכבר Logitech מארז HEC 434w ספק 500W HEC מסך מחשב Viewsonic VX2433WM LCD מחיר: 5000 תודה על העזרה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום קניתי מחשב חדש אחרי שבועיים של בדיקות שוק של מה כדאי,אני יודה לכם אם תחוו את דעתכם ותציעו מה אתם הייתם מוסיפים\משנים: הרכיבים הנ"ל בלבד עלו לי 5600 ולהלן המפרט: מעבד p4 3Ghz 1m cache lga775 לוח אם asus p5ad2 deluxe intel 925x זכרון ddr2 533mhz 512mb samsung כ. מסך asus gforce pcx5900 128mb 256bit מארז foxconn 3gta 210 midi tower 300w תודה מראש על שיתוף הפעולה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR, INDESIGN - CS5 וצפיה בתכני HD (FULL HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כ…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, עד לא מזמן רציתי לרכוש את UX31A של אסוס, שלדעתי, על פניו נראה ultrabook מעולה. אבל לאור הביקורות הנוראיות שיש עליו ב-ZAP, הבנתי שצריך להתרחק ממנו כמו מאש. בעקרון מחפש ultrabook עם תכונות דומות לזה של UX31A, בדגש: מסך 13' ומעלה. דיסק קשיח SSD לא משנה מה הגודל מספיק גדול שיהיה אפשר להתקין עליו WIN וכמה תכונות חשובות, השאר יכול להיות בדיסק קשיח שני. משקל: ~1.4 או פחות (פחות זה טוב). זמן סוללה סביר של לפחות 5-6 שעות. מה שחשוב זה ניידות - אני סטודנט ואני רוצה שהסוללה תחזיק ליום לימודים ושיהיה קל משקל. תודה על ההמלצות נ.ב. אני רוכש בארץ, אשמח להמלצות מקומיות ובנוסף לא דגמים עתידיים.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-