ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
נתחיל בלציין שאני קונה איפה שהכי זול. !! מה שמביא אותי לאילת מה שמביא אותי לksp/ivory אם יש שם עוד חנויות חומרה אשמח לשמוע עליהם. אני חייב לקנות מחשב חדש כי המחשב שלי ישן ואני חייב מחשב חדש. אני מעוניין במחשב לשימוש כללי אך גם כזה שיוכל להריץ משחקים חדשים. הסתכלתי על מפרטי הגיימינג באתר, והסיבה שאני כאן ולא הולך על אחד מהם אוטומטית היא שאני רוצה לברר האם אין שינויים שאפשר להכניס בהם בעקבות יציאת דגמים חדשים ו/או הורדות מחירים ו/או מבצעי סוף שנה. למשל הרכבתי מפרט הרבה יותר אטרקטיבי. אני אראה לכם את המפרט שבניתי ובאמת שאם מישהו מביא לי הצעה יותר טובה זה יהיה קצת מטורף אז ככה: המחיר לכל החבילה: 4440שח. מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אשמח להערות לשמוע הכל יע…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה מחשבי הנאמן שבק חיים ואני צריך לקנות מחשב חדש. השימושים שלי מעט השתנו מאז המחשב הקודם ועל כן מאוד אשמח לייעוץ בנוגע לדילמה בין מחשב נייח לנייד. שימושי העיקריים כיום הם גלישה באינטרנט, כתיבה (וורד), עריכת תמונות (פוטושופ) וכן צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. המחשבה על מחשב נייד עלתה עקב היכולת לקחת את המחשב איתי לכל מקום ולעבוד היכן שאני חפץ (ללכת לבית קפה ולכתוב למשל - זה נחמד). העניין הוא שאני צריך מחשב שיוכל לסחוב תוכנות יחסית כבדות כגון פוטושופ, וכן להישאר חזק כשאר במקביל רץ האינטרנט ומוזיקה. כמו כן, עקב העבודה על תמונות, אני צריך מחשב עם נפח אחסון גדול. כאשר המחשב יהיה בבית (ובסופו של דבר, אני מאמין שרוב הזמן הוא יהיה בבית), הוא יהיה מחובר למערכת סטריאו. מהי…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA IV, BF3, CRYSIS 2, GTA V, MW3. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
קרוב משפחה הביא לי לבדיקה איזה מחשב שהוא קיבל בשביל העבודה משהו נייד פשוט. Dell Latitude PP01L Pentium 3 722 256 MB Ram ATI AGPX 2 Mobile shit something (128) וכונן קשיח של 7 ג'יגה.... ויש על המקלדת חוץ מעברית ואנגלית גם אותיות סיניות כאלה או משהו ממלזיה אני לא יודע. בכל מקרה המחשב עובד בסדר כל עוד הוא מחובר לחשמל הבעיה מתחילה שברגע שמנתקים מהחשמל הסוללה מתרוקנת במהירות! בערך 8-12 אחוז ל2 שניות. עכשיו, להערכתי צריך להחליף את הסוללה כי זה מה שהוא גם אמר לי הבחור אז דעתי התחזקה. אני מחפש מי מוכר סוללות ומסתבר שסוללה לדבר הזה עולה 400 שקל ומעלה? יכול להיות? אפשר לקבל עזרה במציאת סוללות? עריכה: יכול להיות שהסוללה ממש ממש ריקה? כי נכנסתי לביוס של הנייד (בביוס כתוב שזה דל לטיטו…
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקנות מחשב נייד,בארצות הברית.חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים מהזמן האחרון ומעתיד. גדול מסך 15' אינץ ומעלה.חברות מוכרות כגון HP ASUS dell אחריות בין לאומית תקציב: 1000$ אפשרות חריגה קטנה. תודה רבה נ.ב כרגע יש לי HP dv6-2190us ואני מעוניינת לשדרג... במידה וחסר פרטים אשמח להרחיב בנושא
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
הי לכולם אני מחפש מחשב נייד ממש קטן, בגודל 10" או 9".. חשוב לי שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו. אני גמיש מבחינת המעבד: זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או Atom - שניהם בסדר. האם עדיין מייצרים מחשבים ניידים כאלה קטנים?
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למוצרים בכותרת, לוח האם צריך להיות AM2 מחברה מובילה ואמין, כלומר שיסחוב כמה שיותר, שיהיה לו כרטיס קול OB עם 6ערוצים ויציאה אופטית וכל שאר הקישקושים. הכרטיס מסך אמור להיות PCIE, אלו הדגמים שחשבתי עליהם: 7600GT של אחת החברות המובילות. 1900GT 1950PRO שזה הדגם המועדף עלי. ראיתי של ספייר (256, 512), וג'יקיוב. שמעתי שספייר מתחמם, איך ג'יקיוב ? תודה מראש על עזרתכם.
-
- 12 תגובות
- 689 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).יום יום ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כנראה 24 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כולם * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dark Souls 3, Witcher 3, FIFA16 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19'' ,1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך מפרט באזור 4000 שקל, עכשיו השימושים שלו יהיו בעיקר למשחקים, סרטים, ואינטרנט וגם קצת לעבודות משרדיות. אני כרגע לא צריך מסך (זה בשלב מאוחר יותר) וחוץ מזה אני לא צריך ציוד היקפי, אין לי שום העדפה לחברה מסויומת אז שחקו עם זה ;D אני חושב שאני יעשה OC אבל לא סגור על זה, בקטע של השקט אני לא רוצה מחשב שיעשה רעש של טרקטור אבל לא עד כדי כך יפריע לי אם הוא יעשה טיפה רעש. תודה מראש, וגו.
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המפרט מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. המפרט הוא עד 6000שקל מקסימום אבל רצוי מאוד! ואני מדגיש מאוד מתחת ל5700שקל. לא צריך שום ציוד היקפי פרט לעכבר אופטי רגיל של מיקרוסופט. אז הנה מה שחשבתי עליו : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : G…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שללללום, אני מחפש מפרט עבור מחשב לאחותי, לצרכי אינטרנט (מהיר, מן הסתם) ואופיס. הדרישה העיקרית שלי היא מחיר נמממממממוך ביותר. כלומר כמה שיותר זול, אך עם זאת שיהיה יעיל ושהאינטרנט לא יקרטע, וכנ"ל לגבי האופיס. אני מודע לזה שיש מפרטים שאולי עדיפים יותר/פחות, מאחר ויש כאלה שניתנים לשידרוג, ויש כאלה שכמו שהם, ישארו כך עד שהמחשב ימות- אשמח לשמוע הצעות לשני המקרים. כאמור, המחיר אמור להיות זול(!!!) אז אם אתם חושבים שלוח-אם שכולל כרטיס מסך (וכרטיסי קול ורשת, מן הסתם) יעשה את העבודה גם כן, מבלי לפגוע בביצועים יותר מידי- אז אשמח להצעות. (או אם יש אפשרות קיזוז למשל- תוספת זכרון RAM על חשבון כרטיס מסך נפרד, או להפך, משהו כזה) (צאו מנק' הנחה שלא יהיה צורך ביכולות גרפיות מורכבות או שמע א…
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם על מפרטים בתחום התקציב וגם על Tt אני נורא אוהב את ה עיצובים שלהם ובכלל את ה מארזים ו נורא אהבתי את ה armor ואולי את ה shark אבל אם אתם לא ממליצים לי על Tt בבקשה תגידו לי למה ומעבד רציתי את ה e6600 האם הוא יתאים מבחינת תקציב לוח נראה לי שתציעו לי את DFI נראה לי טוב אבל האם בעתיד ה קרוב יהיו אלטרנטיבות יותר טובות ממנו או ברמה שלו ציוד הקפי אני מעדיף לקנות לאחר כך כי נראה לי שמה שאני מחפש לא יכנס מבחינת התקציב ו מסך LCD 17 האם תוכלו להמליץ לי על אחד טוב אני מתכוון איכותי כמובן במכגרת התקציב וספק ה לבריטי נראה לי בחירה טובה לא? אם תציעו ותסבירו בבקשה (אני מתכוון לליברטי 400W) ו בכרטיס מסך נראה לי משהו של ATI או ה 1800 או 1900…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends ועוד משחקי רשת וגם משחקים שאמורים לצאת בקרוב שהם לא רשת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש למחשב נייד של אבי DDR2 במהירות 667 שני סטיקים של גיגה, חיפשתי קצת ברשת ומצאתי סטיק אחד של חברת GSKILL עם קירור אלומיניום עליהם והוא נראה ממש איכותי ובמחיר סביר גם..רק הבעיה היא שמצאתי את הסטיק בנפח כולל של 2GB ואני רוצה 2 של גיגה למען הטבה בביצועים בDC. המלצות חברי הפורום בבקשה,אני יודה לכולם,רק זה די דחוף כי מחר אני הולך לקחת אותם אז אם אפשרי למצוא אותם בנתונים שרציתי ולתת לי לינקים אודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית + תכני HD (בעיקר תמונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום, פוטושופ, אפטר אפקס, סוני ווגאס (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שעיקרי שימושיו יהיה שימוש מאסיבי בתוכנות AUTODESK, בעיקר AUTOCAD בשילוב תלת מימד של ADT שימושים נוספים: אינטרנט ואופיס... המטרה היא לבנות מפרט כמה שיותר חזק שיחזיק לאורך שנים עם אפשרויות שידרוג רבות במינימום תקציב מפרט המחשב צריך לכלול דברים מינימליים בלבד שהם:לוח,מעבד,זכרונות,מארז. כל שאר הציוד יש בידי ואני מתכוון להרכיבו בעצמי. אני צריך בעיקר המלצה לשילוב של לוח+מעבד(חומרת הליבה) שהאופטימלי לדרישותיי. לגבי תקציב אני מעדיף שלא לציין כי אין לי מושג מה המחירים. שוב, הדגשים העיקריים לשילוב של לוח+מעבד: 1.ביצועים מירביים בתוכנות אוטוקד,ADT, אך גם ביצועים טובים בשימוש שגרתי באינטרנט ומולטימדיה 2.אמינות לאורך זמן ואפשרויות שדרוג. למשל לפני כמה שנים קניתי מחשב פנטיום3 עם…
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב כבר שנה וחצי ולפני מספר חודשים התחילו להופיע לי מסכים כחולים כמו בתמונה המצורפת , שלחתי את המחשב למעבדה והם לא מצאו שום בעיה וטענו שיש בעית תוכנה . לאחרונה המסכים האלה נהיו ממש מטרד וקופצים בערך כל שעתיים של עבודה . הרצתי בדיקה בעצמי לזכרונות עם התוכנה MEM משהו מפורום תמיכה טכנית ולא מצאתי שום בעיה . לפני שאני שולח את המחשב למעבדה שוב יש הצעות ? מערכת הפעלה vista ביתית . [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
הנה המחשב תציעו שיפורים החלפות וכל מיני אופציות תודה CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 811.87 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Golden Dragon Value Memory [ ¤ 307.89 ] 2 Video Cards : Asus Geforce FX 5200 V9520 VS DVI VIVO 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 756.99 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 205.6 ] 1 Cases : Codegen Midi Tower L-6083-CA Front USB/Audio 400W Case w/handle [ ¤ 299.58 ] 1 …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עוד כמה ימים אני הולך להזמין מחשב חדש, אלו בגדול החלקים החשובים: Intel Core 2 Duo E8400 GB-EP43-DS3L 2xKingston 2GB-Ram 800Mhz DDRII Sapphire HD4870 512MB כמה אבנים שאני רוצה להוריד מהלב לפני הקנייה: 1. יש איזשהו סיכוי בעולם שתיהיה אי-תאימות בין הכרטיס מסך לבין הלוח אם? 2. אני קונה מארז TT Strike MX. עומק המארז הוא 50cm ואורך הכרטיס הוא 24cm -בעקרון נראה מספק אך מדובר במארז MIDI, הכרטיס ייכנס במארז הזה? 3. לחיבור הכרטיס מסך דרושים 2 חיבורים של 6Pin-75Watt - האם 2 מתאמי מולקס מגיעים יחד עם הכרטיס? 4. הדרישה של הכרטיס מסך היא ספק כוח של 500W. האם ספק 600W ג'נרי יעשה את העבודה?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי. אני מתכנן לקנות מחשב בתקציב של כ6000 ש"ח (מקסימום, עדיף גם לרדת מעט) כולל מסך למטרת משחקים. אני צריך שהמחשב יכלול מארז, לוח אם +זיכרון+מעבד (אין בעיה עם AMD), כרטיס מסך, מסך (אני לא בטוח שהתקציב יאפשר לי 19", ואם זה ידרוש הורדה משמעותית של האיכות של שאר הרכיבים אני מעדיף 17"), וכרטיס קול (אם הוא ONBOARD אני מניח שזה עדיף כי זה יקצץ במחיר). את הכונננים אני לוקח מהמחשב הישן. אין צורך ברמקולים תודה מראש לכל העוזרים עריכה: במחשבה שנייה אני מעדיף מערכת AMD, אין לי ניסיון רע איתם או משהו בסגנון והם יותר זולים לפי מה שידוע לי.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לקבל בבקשה הצעות למפרט מבוסס AMD 64Bit, ללא מסך (עם ציוד היקפי - אבל בלי רמקולים) בתקציב של כ-3500 ש"ח (מוכן להתגמש קצת אבל אם אפשר להשאר במסגרת התקציב אשמח...). כמה שאלות - איזה מעבד כדאי (כמה Ghz), באיזה Socket - ראיתי שההבדלים בין S-734 לS-939 לא גדולים כ"כ במחיר. איך ההבדל מבחינת ביצועים? ומה יותר משתלם? לוח אם - האם כבר עדיף לקחת PCI - E ? ואז עולה השאלה של איזה כרטיס מסך... חוץ מזה בניתי את המפרט הנ"ל: אשמח להצעות לשיפור/ייעול, האם אפשר להוריד את המחיר ו/או לקחת רכיבים טובים יותר? תודה רבה על העזרה! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX ₪ 1493 קרור למעבד : THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : CL-P0401 ₪ 238 לוח אם : ASUS MAXIMUS FORMULA ₪ 1244 זיכרון : CORSAIR DUAL CHANNEL 4096MB DDR2 800 (2048X2) DUAL XMS2 DHX CL 4-4-4-12 - TWIN2X4096-6400C4DHX ₪ 662 כרטיס מסך : BFG PCI-EX 2.0 GeForce 9800GTX OCX 512MB GDDR3 - RETAIL ₪ 1875 מארז : ANTEC P182-B w/o PSU ₪ 673 ספק כוח : THERMALTAKE THOUGHPOWER 750W- W0116RI- ₪ 636 צורב DVD : LG DVDRW GH-20N X20 - BLACK - SATA ₪ 137 סה"כ: 6958 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכם, *תקציב המקסימלי:3500 *.השימושים: עבודה משרדית,גלישה באינטרנט ,סרטים, וקצת משחקים * הגדרות גרפיות: בינוניות *שקט די חשוב לי,בסולם 9 * מתוכנן אוברקלוק בינוני * מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות: אין צורך *שידרוג עתידי לכרטיס מסך/זכרונות: יכול להיות שכן המפרט מעבד : Intel Core I5 760 2.8GHz 8MB LGA1156 - TRAY 904 ₪ זיגזג http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_1023&products_id=13383 קרור : THERMALTAKE ISGC-300 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3 COOLER 147 ₪ במבצע זיגזג http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=12257 לוח אם: DFI - LANPARTY DK P55-T3eH9 LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 690 ₪ ksp ht…
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב עם AMD XP 2000+ ו 512 MB SDRAM (שימו לב לא DDR-SDRAM). כרטיס המסך הוא רדאון 9000. את הקונפיגורציה המלאה תוכלו לראות בפרופיל המשתמש שלי. אני לא מרוצה מבצועי המחשב במשחקים. האם החלפת כרטיס המסך ל Radeon 9800 תשנה את המצב לחלוטין או שעדיין אני מוגבל בביצועים בגלל המעבד או רוחב פס קטן מו הזיכרון בגלל שהוא לא DDR? תודה. נ.ב. האם כדאי לחכות עם השידרוג לינואר? האם אמורה להיות ירידה במחירים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-