ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
או קיי אז אני החלטתי שהגיע הזמן להחליף מחשב (חוץ מהדברים הרגילים -> CDR FLOPPY וכו) בכל מקרה אני הולך לעשות אוברקלוק דיי רציני (לא לכרטיס מסך, הוא חם מאוד ככה וככה, אלא אם אני אמצא דרך אפקטיבית מאוד לקרר אותו ) וכמובן אני רוצה מחשב שיריץ לי את המשחקים החדשים ביותר בדרך הטובה ביותר (גם תגידו אם אתם חושבים שזה יריץ את DOOM 3 ו HL2 בדרך הטובה ביותר?) אז בניתי לי מפרט (מה שבאדום זה מה שאני יעביר מהמחשב הנוכחי לחדש) הערה : אל תשימו לב למחיר כרגע רק תנו דעה על המפרט ואני צריך דעה - P4 2.4C HT 800 FSB Mboard Abit IC7-G /IC7 / IC7-Max3 (תעזרו לי מי מבניהם לבחור ואם זה המאקס3 כדאי לי לחכות?) Mem Gel DDR-Ram 512 (2X256MB) 4000 DC (500 Mhz) Ultra low latency dual channel memory…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני הייתי מאוד שמח לשמוע באיזה נייד כדי לבחור המחשב צריך לשמש לדברים בסיסים ולגיימינג כמו Skyrim, Diablo 3(לא נתכנן לשחק על HIGH) - --------------------------DELL Inspiron N5520 I5------------------------ מחשב נייד DELL Inspiron N5520 I5 מפרט: מעבד: Intel Core i5-3210M up to 3.1GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium SP1 64bit מסך: 15.6’’ HD WLED with TruLife רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 6GB 1600MHz DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7670M 1GB כונן: DVD תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 סוללה: 6 תאים מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים אחריות לשלוש שנים באתר הלקוח …
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום רב אני חדש בפורום הזה המליצו לי על הפורום הזה .אז פתחתי משתמש ואני גם ימליץ חברים הקיצר אני קונה מחשב נייד ורציתי לדעת עם אתם יכולים לעזור רציתי לדעת עם המחשב טוב למחיר שלו אז הנא הלינק:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5153&CatCode=315 !תודה לעוזרים! ^^ פליז לא לנעול זה חשוב לי
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש, יש לי הצעה של מפרט ואשמח לשמוע את דעתכם. יהיו עליו פוטושופ ופרמייר ובכלל הוא מיועד לעבוד קשה הוא צריך להיות עלי כל הזמן אז לא לקחתי מחשב גדול יותר וכבד יותר ובבית אני אעבוד על מסך חיצוני ומקלדת וכו (ואולי מעגן?) זה המפרט: יצרן: HP דגם: Mobile Workstation ZBOOK 14 מערכת הפעלה: Windows 7 Pro ממדים: 21X237X339 cm משקל: 1.62 kg תצוגה: צג SVA eDP +HD עם תאורת לד אחורית - 14'' רזולוציה: 1600X900 כרטיס גרפי: AMD FirePro M4150 תמצלמה: ערכת שבבים: מערך שבבים משולב במעבד מעבד: Intel Core i7 5600U מהירות מעבד: 2.6 GHz חריצי זיכרון: שני רכיבי SODIMM נפח זיכרון: 8 GB …
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב עם חנות מחשבים וזה המפרט מה דעתכם בכללי אני רוצה מחשב שיהיה חזק מבחינת אינטרנט והורדות מהירות וכו.. זה מה שחשוב לי וזה מה שבניתי intel pentium d 925 duall cor 3gh 2*2mb l2 lgs775 gigabyte ga-945gzm-s2 זה לוח שכולל הכול ddr 1g 667mhz cl5 twinmos hitachi 160gb sata 8mb 7200rpm סט מקלדת מולטימדיה * עכבר מיקרוסופוט מסך benq fp71g plus 8ms זה המפרט בכללי האם הוא טוב וחזק בשביל הורדות ובעיקר עבודה באינטרנט תודה
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הרגע הW566N שלי הגיע ואני לא מצאתי בשום מקום כמה זמן להטעין את המחשב בפעם הראשונה לפני השימוש...
-
- 11 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
המחשב יהיה תחליף שולחני, ככה שמבחינת מסך The bigger the better 17 או 16, גם 15 אפשרי אבל פחות עדיף. אני רוצה של חברה עם אחריות טובה, יציאת HDMI חובה. מבחינת דרישות חומרה אני צריך שהוא יוכל להתמודד עם קידוד סרטים, משחקים קלילים, קצת תכנות ועיצוב בגדול כמה שיותר חזק יותר טוב, כי אני רוצה שהוא יחזיק כמה שיותר זמן. התקציב כפי שמצויין בכותרת הוא 7.5K ומה שהסתכלתי עליו בינתיים הוא זה: Dell Studio 1747touch Dell Studio XPS16 Dell Studio 1558 Sony Vaio VPC-F123FX/B Toshiba A660-10W מה מהם הכי מומלץ? אולי משהו אחר בתקציב?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מועניין לקנות מספר חלקים למחשב ולצרפת לחלקים קיימים שיש לי ולבנות מחשב טוב אשמח לכמה שיותר המלצות ותגובות תודה החלקים שאני צריך: מעבד לוח אם מארז מערכת קירור ספק כוח זיכרונות תקציב: 3.5 אלף צרכים( שימושים): 1. מחשב חזק לmulti tasking, עריכת גרפיקה כבדה(תלת מימד, עיצוב וידאו ועיבוד וידאו) תוכנות תלת מימד כגון maya, 3dmax, autocad כל תוכנות של adobe למניהים 2. מחשב חזק שגם יריץ כל משחק שקיים בשוק כולל farcry ברמה טובה 3. דבר נוסף אני מעוניין המחשב שיהיה ניתן לשדרג בעתיד ברמה טובה+ ובנוסף שיתאים לרכיבים עתדיים שעלולים לצאת כגון(מעבדים, כרטיסי מסך, זיכרנות) אשמח לקבל גם טווחי מחירים+ מקומות שבהם כדאי לקנות( מקומות עם שירות אמינות ואחריות) מסך קיים: מסך …
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב של לנובו דגם Z580 הוא הגיע עם סטיק של 4GB DDR3 1600MHZ אני רוצה להוסיף עוד 4GB. השאלה איזה זכרון לקנות כדי שיעבוד טוב עם הזכרון שיש לי כבר. הנה המאפיינים של הזכרון שמותקן אצלי, לא מצאתי יצרן RAM Memory slots Total memory slots 2 Used memory slots 1 Free memory slots 1 Memory Type DDR3 Size 4096 MBytes Channels # Single DRAM Frequency 799.0 MHz CAS# Latency (CL) 11 clocks RAS# to CAS# Delay (tRCD) 11 clocks RAS# Precharge (tRP) 11 clocks Cycle Time (tRAS) 28 clocks Command Rate (CR) 1T Physical Memory Memory Usage 63 % Total Physical 3.87 GB Available Physi…
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
נתחיל בלציין שאני קונה איפה שהכי זול. !! מה שמביא אותי לאילת מה שמביא אותי לksp/ivory אם יש שם עוד חנויות חומרה אשמח לשמוע עליהם. אני חייב לקנות מחשב חדש כי המחשב שלי ישן ואני חייב מחשב חדש. אני מעוניין במחשב לשימוש כללי אך גם כזה שיוכל להריץ משחקים חדשים. הסתכלתי על מפרטי הגיימינג באתר, והסיבה שאני כאן ולא הולך על אחד מהם אוטומטית היא שאני רוצה לברר האם אין שינויים שאפשר להכניס בהם בעקבות יציאת דגמים חדשים ו/או הורדות מחירים ו/או מבצעי סוף שנה. למשל הרכבתי מפרט הרבה יותר אטרקטיבי. אני אראה לכם את המפרט שבניתי ובאמת שאם מישהו מביא לי הצעה יותר טובה זה יהיה קצת מטורף אז ככה: המחיר לכל החבילה: 4440שח. מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אשמח להערות לשמוע הכל יע…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה מחשבי הנאמן שבק חיים ואני צריך לקנות מחשב חדש. השימושים שלי מעט השתנו מאז המחשב הקודם ועל כן מאוד אשמח לייעוץ בנוגע לדילמה בין מחשב נייח לנייד. שימושי העיקריים כיום הם גלישה באינטרנט, כתיבה (וורד), עריכת תמונות (פוטושופ) וכן צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. המחשבה על מחשב נייד עלתה עקב היכולת לקחת את המחשב איתי לכל מקום ולעבוד היכן שאני חפץ (ללכת לבית קפה ולכתוב למשל - זה נחמד). העניין הוא שאני צריך מחשב שיוכל לסחוב תוכנות יחסית כבדות כגון פוטושופ, וכן להישאר חזק כשאר במקביל רץ האינטרנט ומוזיקה. כמו כן, עקב העבודה על תמונות, אני צריך מחשב עם נפח אחסון גדול. כאשר המחשב יהיה בבית (ובסופו של דבר, אני מאמין שרוב הזמן הוא יהיה בבית), הוא יהיה מחובר למערכת סטריאו. מהי…
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA IV, BF3, CRYSIS 2, GTA V, MW3. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
קרוב משפחה הביא לי לבדיקה איזה מחשב שהוא קיבל בשביל העבודה משהו נייד פשוט. Dell Latitude PP01L Pentium 3 722 256 MB Ram ATI AGPX 2 Mobile shit something (128) וכונן קשיח של 7 ג'יגה.... ויש על המקלדת חוץ מעברית ואנגלית גם אותיות סיניות כאלה או משהו ממלזיה אני לא יודע. בכל מקרה המחשב עובד בסדר כל עוד הוא מחובר לחשמל הבעיה מתחילה שברגע שמנתקים מהחשמל הסוללה מתרוקנת במהירות! בערך 8-12 אחוז ל2 שניות. עכשיו, להערכתי צריך להחליף את הסוללה כי זה מה שהוא גם אמר לי הבחור אז דעתי התחזקה. אני מחפש מי מוכר סוללות ומסתבר שסוללה לדבר הזה עולה 400 שקל ומעלה? יכול להיות? אפשר לקבל עזרה במציאת סוללות? עריכה: יכול להיות שהסוללה ממש ממש ריקה? כי נכנסתי לביוס של הנייד (בביוס כתוב שזה דל לטיטו…
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקנות מחשב נייד,בארצות הברית.חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים מהזמן האחרון ומעתיד. גדול מסך 15' אינץ ומעלה.חברות מוכרות כגון HP ASUS dell אחריות בין לאומית תקציב: 1000$ אפשרות חריגה קטנה. תודה רבה נ.ב כרגע יש לי HP dv6-2190us ואני מעוניינת לשדרג... במידה וחסר פרטים אשמח להרחיב בנושא
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
הי לכולם אני מחפש מחשב נייד ממש קטן, בגודל 10" או 9".. חשוב לי שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו. אני גמיש מבחינת המעבד: זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או Atom - שניהם בסדר. האם עדיין מייצרים מחשבים ניידים כאלה קטנים?
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למוצרים בכותרת, לוח האם צריך להיות AM2 מחברה מובילה ואמין, כלומר שיסחוב כמה שיותר, שיהיה לו כרטיס קול OB עם 6ערוצים ויציאה אופטית וכל שאר הקישקושים. הכרטיס מסך אמור להיות PCIE, אלו הדגמים שחשבתי עליהם: 7600GT של אחת החברות המובילות. 1900GT 1950PRO שזה הדגם המועדף עלי. ראיתי של ספייר (256, 512), וג'יקיוב. שמעתי שספייר מתחמם, איך ג'יקיוב ? תודה מראש על עזרתכם.
-
- 12 תגובות
- 694 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).יום יום ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כנראה 24 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כולם * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dark Souls 3, Witcher 3, FIFA16 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19'' ,1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך מפרט באזור 4000 שקל, עכשיו השימושים שלו יהיו בעיקר למשחקים, סרטים, ואינטרנט וגם קצת לעבודות משרדיות. אני כרגע לא צריך מסך (זה בשלב מאוחר יותר) וחוץ מזה אני לא צריך ציוד היקפי, אין לי שום העדפה לחברה מסויומת אז שחקו עם זה ;D אני חושב שאני יעשה OC אבל לא סגור על זה, בקטע של השקט אני לא רוצה מחשב שיעשה רעש של טרקטור אבל לא עד כדי כך יפריע לי אם הוא יעשה טיפה רעש. תודה מראש, וגו.
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המפרט מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. המפרט הוא עד 6000שקל מקסימום אבל רצוי מאוד! ואני מדגיש מאוד מתחת ל5700שקל. לא צריך שום ציוד היקפי פרט לעכבר אופטי רגיל של מיקרוסופט. אז הנה מה שחשבתי עליו : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : G…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שללללום, אני מחפש מפרט עבור מחשב לאחותי, לצרכי אינטרנט (מהיר, מן הסתם) ואופיס. הדרישה העיקרית שלי היא מחיר נמממממממוך ביותר. כלומר כמה שיותר זול, אך עם זאת שיהיה יעיל ושהאינטרנט לא יקרטע, וכנ"ל לגבי האופיס. אני מודע לזה שיש מפרטים שאולי עדיפים יותר/פחות, מאחר ויש כאלה שניתנים לשידרוג, ויש כאלה שכמו שהם, ישארו כך עד שהמחשב ימות- אשמח לשמוע הצעות לשני המקרים. כאמור, המחיר אמור להיות זול(!!!) אז אם אתם חושבים שלוח-אם שכולל כרטיס מסך (וכרטיסי קול ורשת, מן הסתם) יעשה את העבודה גם כן, מבלי לפגוע בביצועים יותר מידי- אז אשמח להצעות. (או אם יש אפשרות קיזוז למשל- תוספת זכרון RAM על חשבון כרטיס מסך נפרד, או להפך, משהו כזה) (צאו מנק' הנחה שלא יהיה צורך ביכולות גרפיות מורכבות או שמע א…
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם על מפרטים בתחום התקציב וגם על Tt אני נורא אוהב את ה עיצובים שלהם ובכלל את ה מארזים ו נורא אהבתי את ה armor ואולי את ה shark אבל אם אתם לא ממליצים לי על Tt בבקשה תגידו לי למה ומעבד רציתי את ה e6600 האם הוא יתאים מבחינת תקציב לוח נראה לי שתציעו לי את DFI נראה לי טוב אבל האם בעתיד ה קרוב יהיו אלטרנטיבות יותר טובות ממנו או ברמה שלו ציוד הקפי אני מעדיף לקנות לאחר כך כי נראה לי שמה שאני מחפש לא יכנס מבחינת התקציב ו מסך LCD 17 האם תוכלו להמליץ לי על אחד טוב אני מתכוון איכותי כמובן במכגרת התקציב וספק ה לבריטי נראה לי בחירה טובה לא? אם תציעו ותסבירו בבקשה (אני מתכוון לליברטי 400W) ו בכרטיס מסך נראה לי משהו של ATI או ה 1800 או 1900…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends ועוד משחקי רשת וגם משחקים שאמורים לצאת בקרוב שהם לא רשת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מחפש למחשב נייד של אבי DDR2 במהירות 667 שני סטיקים של גיגה, חיפשתי קצת ברשת ומצאתי סטיק אחד של חברת GSKILL עם קירור אלומיניום עליהם והוא נראה ממש איכותי ובמחיר סביר גם..רק הבעיה היא שמצאתי את הסטיק בנפח כולל של 2GB ואני רוצה 2 של גיגה למען הטבה בביצועים בDC. המלצות חברי הפורום בבקשה,אני יודה לכולם,רק זה די דחוף כי מחר אני הולך לקחת אותם אז אם אפשרי למצוא אותם בנתונים שרציתי ולתת לי לינקים אודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית + תכני HD (בעיקר תמונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום, פוטושופ, אפטר אפקס, סוני ווגאס (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-