עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Rivking134,

אהלן חבר'ה, יש לי מחשב נייד בן יומיים i7 - 4700MQ SSD 256GB GT 755M SLI 4GB GDDR5 16GB RAM המחשב ממש טוב רק יש בעיה בגיימינג, כשאני משחק BF4 על אולטרא גם עם 40FPS לדוגמא יש לאגים וגליצ'ים מוזרים אני חושב שקורים לזה microstuttering שהורדתי לHIGH הבעיה לא הייתה מורגשת וכמעט לא קיימת, אבל למשל בFAR CRY 3 לא משנה איזה הגדרות אני שם, המשחק לא שחיק בעליל ניסיתי שני סוגי דרייברים 331 ו333.75 שהוא בטא נראה לי, בקיצור קראתי קצת באינטרנט וראיתי שאם מבטלים את הSLI אז הבעיה נעלמת אבל לא ניסיתי כי מה הפואנטה קניתי חיה למשחקים ותוכנות טובעניות. האם מישהו נתקל בבעיה יודע מה עושים עם זה ? אגב ניסיתי אדפטיב וי-סינק דרך הכלי של NVIDIA וגם ניסיתי לעדכן ביוס של הכרטיס השני דרך האתר של לנובו …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. איזה מחשב נייד יותר איכותי https://ksp.co.il/?uin=46741&select=.268..271..214..2639. מסך 14 https://ksp.co.il/?uin=43119&select=.268..271..213..2639. מסך 13.3

3. Started by Shlagr,

מעבד: Intel Pentium 4, 2800 MHz לוח אם: Intel Plumb Island D845EPI זיכרון: 512 DDR כרטיס מסך: 64 NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X דיסק קשיח: ExcelStor Technology J680 מהירות 7200 RPM גודל 80GB חשוב לי ביקורת על הלוח אם שלי..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by tgl,

שלום לכולם מבקש את עזרתכם בבנית מחשב (וזיהוי צרכים) בין 4K ל 5K עם גמישות במידה ויהיה צורך . מחשב ללא צג וללא ציוד הקפי . שימושים : אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים דרכו בטלביזיה . התקנת VMWARE ובו סביבת פיתוח ( ביחוד בסיס נתונים ) -ז"א זכרון מתוגבר . לא למשחקים ולא OC. חובה : מארז ללא נורות \ לדים ואורות מיותרים וכמובן שקט (הוא קרוב לחדר השינה). וכמובן הרכבה . דבר נוסף - רצוי שיהיה מחנות בסביבה ( ראשל"צ \גוש דן) תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by mrraz,

אני מעוניין לבנות מחשב שיתחבר ל סוני 29 שלי דרך SVIDEO להקרנת סרטים DIVX אני אחבר לו עכבר אלחוטי ורמקולים 2+1 עם חיבור קבוע לרשת ו ADSL אני לא רוצה לעבוד עליו, רק סרטים ומוזיקה מישהו מכיר מועמדים מתאימים? ראיתי שיש הצעות נחמדות של מחשבי Barebone

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. המחשב מיועד למשחקים כבדים (סאן אנדראס אמריקז ארמי וכאלה), לסרטים והורדתם, עבודות בוורד לא כבדות אני ארצה גם לעשות אובר קלוק ומודינג למחשב תנו לי חוות דעת AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice 1,199 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 920 ש"ח NCP 512MB PC3200 DDR 400 510 ש"ח שתי יחידות 512 Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 960 ש"ח Leadtek WinFast PX6200 PCIe GeForce 6200 128MB Bulk 581 ש"ח NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 355 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 65 ש"ח Compucase 6919Black Super Midi Tower 400Watt 495 ש"ח Thermalright XP-120 for Intel P4&K8 260 ש"ח …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אוקי המפרט הזה כבר בהזמנה אבל אני עוד יכול לשנות אותו ואשמח לשמוע דעות עליו AMD ATHLON XP 2800 EPOX 8RDA3 GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon WD 80GB 7200RPM 8 MB Hercules 3D Prophet 9700 PRO Radeon 128MB LITE ON 52X24X52 Thermaltake Highest Xaser III V2000A Antec 350 Watt Thermaltake VOLCANO 11 Cold Cathode Fluorescent Lamp בנתיים לא מתוכנן OC אבל אולי בעתיד מה אתם אומרים על הזכרונות ? :-X כי לי אין מושג תודה מראש אסי

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Processor: Athlon 2000XP *incl. Volcano 7Plus* Motherboard: Gigabyte 7VAX Memory: 512DDR Samsung 3200 HD: WD 80GB 8MB Buffer Video Card: Gigabyte Radeon 9000 Pro 64MB CDR: Liteon X48/x12/x48 PSU: Enermax EG 365P VE (350W) Case: Chieftec Dragon AX-01SLD w/ Window Keyboard: Logitech Internet Navigator Special Edition Mouse: Logitech MX500 ------------------------------------------------------------------------------- 5,608Nis המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט, יישומי אופיס, וקצת משחקים הצעות לשיפור/שינוי יתקבלו בברכה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש לי 3000 ש"ח, אולי טיפה יותר בשביל קניית הרכיבים הבאים: מעבד לוח אם + 1394 FIREWIRE 512 זכרון כרטיס מסך מארז אני יודע שזה לא המון... המחשב ישמש בעיקר לגרפיקה, 3D, 2D, ועריכת ווידאו....גם למשחקים לעיתים...(פחות קריטי) מה המלצתכם תנו מפרט.... בין אם זה AMD ובין אם זה PENTIUM...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני מעוניין למצוא מחשב נייד עם הדרישות המינימליות הבאות: X800 256MB\ כרטיס שווה בכוחו הגרפי. 1Gb RAM 100Gb HD מעבד נייד של אינטל Pentium M או מעבד שתומך 64 ביט. מסך גדול מ15" כרטיס קול 5.1 לפחות צורב DVD חיבורי USB2 , FireWire,BT,כרטיסי זיכרון (SD חשוב במיוחד),IR ,WIFI G 54MB,DVI,S-Vide,2*PCMCIA. רצוי מחשב עם אפשרויות שדרוג (הוספת זיכרון בעיקרון...) מחיר של עד 20,000 ש"ח . עדיף מחשב עם חברה שעומדת מאחוריו ורצוי שיהיה גם יבואן שעומד מאחוריו בארץ. אפשר גם לתת מחירים של מוצרים שצפויים לצאת בחודשיים שלושה הקרובים כי זה לא לקנייה מידית אלא תוך חודשיים שלושה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, ברשותי מחשב די ישן: pentium3 1.13GHz 1GB SDRAM כ.מסך gforce2 עם מאורר קטן שמרעיש. דיסק WD 160 GB IDE מארז ענתיקה, אני משאיר את הצד פתוח כדי שיתאוורר. ספק הכוח גם עם מאורר רועש. Windows XP כרטיס usb2. השימוש שלי בו הוא גלישה, צפייה בסרטים, פיתוח תוכנה ולעיתים עריכה פשוטה בפוטושופ. אין לי שום צורך להרצת משחקים. הבעיה איתו היא: מאווררים רועשים, איטיות כללית, איטיות קשה בהרצת IntelliJ עם תוכנות אחרות או עם הדפדפן, איטיות קשה בהרצת סרטי יוטיוב וגלישה רגילה במקביל, כל צפייה בסרט יוטיוב או דיויקס מאטה את מהירות האינטרנט, סרט סטרימינג מקרטע עקב ביצועים חלשים והאטה בהורדה, חיבור של התקן usb2 כלשהו אל הכרטיס כמעט ומשתק את המחשב. המחשב שורד סבבה וכמעט הכל אפשרי לביצוע איתו, פש…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אם אני מצליח להשיג מחשב מאק מחו"ל ומביא אותו לארץ, הוא נמצא תחת אחריות בינלאומית במידה וקורה משהו? ואם כבר, ידוע לכם על מה האחריות בדיוק? כי שמעתי שיש אחריות גם על נפילות, נוזלים שחודרים למחשב ועוד כמה דברים...(אם נגנב המחשב ???) אם לא, איזה מחשבים כן מאפשרים אחריות בינלאומית ולאיזה תקופה בדיוק? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. מישהו יודע לומר לי מה ההפרש ביצועים בין הארד דיסק "רגיל" בנייד- 5400, לבין אילו שמשולב בהם Flash בשביל מערכת ההפעלה/Caching ? מנסיון אישי, כוננים קשיחים איטיים הם לרוב צוואר בקבוק בביצועים שוטפים ועליית מערכת ההפעלה. האם כוננים משולבים משפרים ביצועים אלו משמעותית?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולכם! כפי שכתבתי בכותרת אני מחפש מחשב נייד... עשיתי כבר סקר שוק והוא לא עזר לי בכלל, המוכרנים בחנויות נורא מיסתוריים בכל מה שנוגע להסבר ממשי על ניידים אבל בפורום קיבלתי קצת יותר הבנה... עכשיו תורכם להמליץ לי על נייד, עד עכשיו מצאתי אחד שממש התאים לי שהוא הacer 6930G. הוא כולל את כל הדברים שאני באמת רוצה... 500 ג'יגה הארדיסק. כרטיס מסך נוידה 9600. 4 ג'יגה זיכרון. CORE2DOU 2.0 נראה כאילו לא צריך יותר... העניין הוא שבאוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד... המחשב בגודל 16" לפי אייבורי, זה נשמע לי ענק!!! בנוסף המשקל שלו כמעט 3 קילו... והאחריות מאכזבת ביותר של שנה וכתוב במפורש בפורום שהאחריות הארוכה היא קריטית. יש מחשב עם נתונים חזקים כמו של המחשב הזה עם מסך 14.1"... עם אחריות …

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שוב שלום, רציתי בבקשה חוות דעת אחרונה לפני שאני קונה את המחשב הזה, אם יש הצעות או משהו שכדאי לשנות במפרט אני אשמח לשמוע. הסכום הוא עד 6500 ש"ח מחשב שמיועד ל OC (אין צורך בצורב או ציוד נלווה) כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb BOX 1,325 ש"ח 1 Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 705 ש"ח 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 419 ש"ח 1 XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 835 ש"ח 1 Thermaltake Armor Junior Black 589 ש"ח 1 Enermax Liberty 400W Active PFC 470 ש"ח 1 Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL5 Twin2X2048-6400 1,780 ש"ח 1 SunBeam TUNIQ TOWER 120MM 265 ש"ח סה"כ 6,388 ש"ח * אשמח לתגובות,…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. * מטרות המחשב?: עבודות משרדיות,הרבה סרטים ומוזיקה,פוטושופ,מעט משחקים(אולי שעה בשבוע) * גודל המסך? 15-16,לא מבריק,לא סובל את זה. * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאות סטנדרטיות HDMI וכו' * Bluetooth? מן הסתם * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 750 GB במינימום * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מקלדת גדולה ונוחה,מוארת(לא קריטי אבל בונוס) המליצו לי הרבה על הAsus N56JK-CN028H, האם יש לאן לעלות ממנו בתקציב המדובר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מבקש מפרט לסבתא שלי, הצורך שלה הוא בעיקר שיחות ב-Skype ומשחקי בריג' אונליין, הייתי גם מוסיף שרצוי מחשב שיוכל להריץ סרטוני יוטיוב ב-1080p בצורה חלקה לגמרי. אין צורך ב: מסך, מקלדת, עכבר. אם חייבים אז אפשר טיפה לחרוג מה-1500 שקל. אשמח גם לקבל המלצות על חנות טובה ואמינה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. כותרת: רכישת מחשב נייד - עד 3000שח - שיהיה אפשר לתכנת ולקחת ללימודים 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3000שח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500שח 2. מה שימושי המחשב ? לימודים => עבודה משרדית. (כל מה שמחקתי מהשאלון התשובה היא לא) 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: צריך שהמשקל שלו לא יהיה כבד מדי על מנת שיהיה נוח לסחיבה. => לכן הגודל מסך כנראה חייב להיות 13/14 אינץ' (לא מכיר 15אינץ שלא שוקלים הרבה). חיי סוללה חשובים כמובן. מעבד i3 טוב יספיק לי. (אם נשאר מקום בתקציב אז i5) 8 ראמ 500גיגה הארד 128גיגה SSD חובה! כרטיס מסך סביר. תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אחי טס לחו"ל וביקש ממני לרכוש עבורו מחשב. התקציב הרצוי הוא משהו הגיוני(לא 26K), אך במידה והלפטופ מתייקר בכדי לענות על כל הדרישות, אין בעיה. * מטרות המחשב? אינטרנט/אופיס ווידאו. עבור מולטיטסקר כבד. * גודל המסך? שלא יהיה קטן, ויהיה עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה. * משקל רצוי? אין בעיה אם יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך ככל האפשר - ישומש בטיסות ובמלונות בעיקר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא משהו מיוחד. * בלוטות? למה לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יכול להיות נחמד. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by vizido,

שלום חברים, רציתי להתייעץ איתכם. יש לי תקציב של כ 8,000-10,000 שקל לקנית מחשב נייד. הדרישות החשובות שלי במחשב: מסך - אני עובד על תוכנות גרפיות כמו פלאש ופוטושופ ולכן חשוב לי מסך כמה שיותר טוב ויחסית גדול. משקל - שיהיה כמה שיותר קל אמינות - אחריות ושירות מהיר מהירות - וכמובן עדיפות למעבד כמה שיותר חזק וזכרון של 1 ג'יגה. מה דעתכם?

21. אהלן חבר'ס, Long time... הרבה זמן לא הייתי בזירת החומרה, ואני לא בקיא בחומר ... אני מצטער שלא עשיתי מחקר קטן על העניין, אבל אני קצר בזמן, ואני סומך עליכם :) אז כמו שאתם רואים, אני צריך מחשב למשחקים, עם מסך LCD וציוד היקפי (בלי מדפסת). אין צורך בכרטיס טלויזיה או כרטיס קול (איכותי...). צורב DVD הוא בעדיפות שנייה, אבל גם בכלל לא יזיק שיהיה. הרכבה במקום (נכלל בתקציב). מחיר- 4500 ש"ח, משלם במזומן. תודה רבה!! עריכה: מסך רגיל, רמקולים 2.1 ממוצעים.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by סעדה,

אהלן. בקרוב אני מתכנן להביא מחשב חדש עקב התיישנותה של העגלה הנוכחית שלי, והופנתי לפורום של יודעי דבר מחבר שלי שמבין במחשבים אמר לי לקבל חוות דעת. אני כנראה הולך לחכות לדור הבא של INTEL, יש תחזית לעלות/כוח שלהם? ומתי הם יצאו כמובן. ועוד דבר, במפרט של 8~9K בערך יהיה ניתן להכניס 16GB RAM מעבד מהחדשים של INTEL ו980GTX (אלא אם כן יש כרטיס יותר חזק מ980GTX? או שיבוא דור חדש? מי יודע..) אין צורך בSSD כך שהעלות מדברת רק על מעבד כרטיס מסך ולוח אם ברובה המכריע. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Ovid,

כרגע יש לי E8400 , HD6450 , 4GB DDR2 ספק hiper M-630w בסה"כ לשימושים שלי זה מחשב בסדר, אבל למרות שהמערכת הפעלה מותקנת על SSD , אני לא מרוצה מהמהירות שלו. אולי זה כי המערכת הפעלה המותקנת היא 7 ולא 8 (לא סובל את 8) , אבל אני מרגיש איטיות לפעמים קרובות במיוחד בדפדפן (OPERA) ,אגב הוא לוקח יותר מ1.5 גיגה זיכרון לאחר זמן מסויים,כנראה יעזור לי להעלות את הזיכרון ל8 גיגה... ולפעמים יש איזה תקיעות מעצבנות ,אמנם לא לעתים קרובות כמובן אבל הגיע הזמן להשתדרג. השימושים שלי הם הכל חוץ מגיימינג בעיקרון. - סרטי HD ( גם ניגון מהכונן וגם סטרימינג 1080P) - מולטיטסקינג של תוכנות מרובות בלי שום תקיעה או גמגום (גם אם פוטושופ,דפדפן עם עשרות טאבים ,בנוסף לתוכנות "כבדות" רצות במקביל ) - חילוץ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Sharon12435,

מטרת המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים וסדרות, גיימינג קל (כגון סימסיטי 5) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.3, לא יודע מה ההבדל בין מבריק ללא מבריק אבל שיהיה טוב. * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה במחיר הנוכחי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) -כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אם יהיה hdmi זה יהיה מגניב * Bluetooth? אם אפשר אז כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?כמה שיותר * כונן אופטי?מה זה? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?מה זה? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם ב…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Tal13,

היי אני מעוניין לרכוש RTX 2070SUPER ורציתי לדעת איזה דגם עדיף לקנות? ומה ההבדל בניהם?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.