עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by LazyCat,

מישהו יודע איפה ניתן להשיג בארץ את הדגם של i5+8GB+256GB במחיר סביר (כולל מקלדת ועריסה) ? יש גם אופציה להזמין מחו"ל (השאלה מאיפה).

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by oded6188,

אני מעוניין לקנות את המחשב הנ"ל, הדליק אותי הקטע שהוא שוקל פחות מקילו!!! הבעיה היא שהוא נמכר בארץ אך ורק בצבע לבן... ואני מפחד שזה יצהיב עם השנים... מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Crash5,

שלום חברים, מחפש מחשב נייד מהדגמים ASUS, DELL לצרכים הבאים: צפיית סרטים ב- HD תמיכה בפוטושופ עריכת סרטים של GOPRO אופצייה לכרטיס SSD זיכרון פנימי מעל 4GB אשמח לעזרתכם האדיבה :-)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by daniesto,

. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נסו לחסוך אם ניתן לעמוד בדרישות גם ללא הסכום המלא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, ספציפית CS GO חשוב לי שהמחשב יעמוד בדרישות של המשחק ויריץ אותו בצורה מעולה וחלקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אהלן חבר'ה, מתחיל אוטוטו ללמוד וצריך טאבלט + נייד, מה שאומר היברידי זה הפתרון. ההיברידי ישמש לדברים בסיסיים ויכלול יציאות USB וHDMI. כמו כן תהיה הרבה כתיבה ושימוש באופיס כך שחובה שהמקלדת תהיה נוחה. הבנתי שה-T100 של ASUS הוא אחלה מכשיר, אבל קראתי שאיכות המסך מאכזבת ובכלל ווינדוס 8 כבד עליו. לאסוס יש דגמים איכותיים וזולים יותר כמו TF103 אבל מבוססי אנדרואיד. 1) האם ה-QuickOffice משמש באמת תחליף לאופיס? ובעיקר בעברית. 2) האם יש דגם אחר שאתם ממליצים עליו? בתודה מראש, שרון

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  6. בוקר טוב! יש לי מחשב נפלא של אסוס (נדמה לי ששמו הוא U31SD) שמלווה אותי כבר שלוש שנים (כל התואר הראשון). כל שקעי הUSB שלו הפסיקו לעבוד, כששלחתי את המחשב לחברה, הם הציעו להחליף לי את כל לוח האם ב-1500 שקלים. מכיוון שהתיקון יקר מאוד, חשבתי כבר לקנות מחשב חדש (אלא אם יש מישהו שחושב שאני לא בטוח צריך מחשב חדש, אשמח לשמוע למה). שתי הדרישות המרכזיות: סוללה ומשקל. הסוללות של ASUS נפלאות ונטענות אחת ל 8-10 שעות. זה מעולה מבחינתי ואני אשמח שגם במחשב הבא תהיה לי כזו סוללה. היה לי גם מחשב יחסית קל, ואשמח שגם הבא יהיה כזה. בלי קשר, אני רוצה שהמחשב יפעל חלק ותקין ולא יהיו לו יותר מדי בעיות אם נעשה את זה לפי השאלון שלכם, אז להלן: מטרות המחשב? שימוש בסיסי לסטודנט. * גודל המסך? אני חושב …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by noodle,

שלום חברים, אני צריך מפרט למחשב, הנה הפרטים המלאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, משחקים, עריכת מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA, MANAGER וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. * מטרות המחשב: מתחיל ללמוד\לעבוד בסאונד כנראה יתחבר למיקסרים ויהיה הרבה סביב נושא הסאונד. כרטיס קול מעל הממוצע ככל שמאפשר התקציב עבודה עם תוכנות כגון abelton,cue base ועוד בסגנון הזה בקשר לזיכרון וכח עיבוד אני לא יודע אם מחשב של סאונד צריך הרבה ואיכותי אבל אם כן אז קחו בחשבון * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? משהו טוב ונוח לעבודה * משקל רצוי? לא קריטי, אם המ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by raul53,

יש לי את המחשב הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=841492 יש לי את המעבד הזה Intel Pentium B940, האם הוא תומך במערכת 64, איך אפשר לדעת? יש לי עכשיו 2GB, אוכל להוסיף לו עוד 2GB? זה יתאים http://ksp.co.il/?uin=15166?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום מחפש לשדרג את המחשב קצת, אני לא גיימר בדיוק אבל חשוב לי שהפרו/פיפא יעבדו חלק וכמובן לשימוש ביתי (פייסבוק יוטיוב סרטים ועבודה באופיס). חשבתי על לשדרג הכל פרט לספק כוח (450W) וכרטיס מסך (ATI RADEON 4800 512MB) סכום לבזבוז כ1500 שקל עם חריגה של עד 500 שקל אם זה ממש ממש נחוץ (לא קריטי לי להשאר עם אותו מארז בשביל תוספת חומרה איכותית יותר). ללא ציוד הקפי. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by פנחס:),

לא משנה מה אני עושה תמיד הhdmi בהגדרות קול מראה שהוא לא מחובר הקטע הוא שאני מחבר אותו לטלויזה הוא מעביר תמונה מצויין אבל לא מעביר קול ניסיתי כבל אחר עידכנתי את כרטיס המסך עידכנתי את ההתקן עצמו בהגדרות במנהל ההתקנים הכול תקין ואין שגיאות מה עושים?? המחשב הוא asus n550 וכרטיס המסך הוא 750m gt מצרף תמונה התמונה צולמה שהטלויזיה מחוברת ויש תמונה של המחשב בטלויזיה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Idan Oliel,

שלום, רציתי לקבל את דעתכם על המחשב המצויין בכותרת, נפלה בידי הזדמנות לרכוש אותו במחיר טוב יחסית.האם יש אזהרות מיוחדות? האם יש הצעות טובות יותר עד סכום של 5 אלף? אני מצרף אתר עם מפרט של המחשב. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13255 תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום רב, נועצו בי לצורך רכישת מחשב לבחור העומד להתגייס בעוד חודשים ספורים. היות שאני לא גיימר ולא שיחקתי מאז היותי בן 15 בערך (..כן.. עברו איזה 25 שנה מאז ) - אלא אני "רק" טכנאי מחשבים - הגעתי הלום להיוועץ במומחים ובאנשים היותר מקצועיים. אז נתחיל ברשותכם.. ראשית דבר: התקציב שניתן לי הוא מקסימום 4700 ש"ח. בהיותי טכנאי כאמור - יש ברשותי מארז + זכרונות דיסקים קשיחים וכו' אך לדעתי אלו הם זכרונות שלא יתאימו לצרכים של הגיימר המתחיל אפילו (אלא אם יש לישהו רעיון מה אוכל לעשות עם זכרונות של 4GB + 2GB עם DVD, ועם דיסק קשיח של חצי טרה...) בכל מקרה קיבלתי הצעה אחת מאייבורי והייתי שמח לדעת האם היא קונקרטית? אציין שהתקציב הקודם, עמד על 4000 שח ולכן ההצעה או המפרט המצ"ב יחסית "…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. מישהו יכול לעזור בבקשה ולהמליץ על חנות שמוכרת את הציוד הזה? מחפש בטרייה CMOS / BIOS של Sony Vaio VGN-CR490. מצאתי כל מיני דברים באי ביי אבל אני מעדיף לקנות בארץ - יעלה עוד כמה שקלים אבל תהיה אחריות. http://www.genuine-cmos-battery.com/sony-vaio-vgn-cr490-cmos-battery.html http://www.ebay.com.sg/itm/Sony-VAIO-PCG-5K1L-VGN-CR490-CMOS-PRAM-Backup-Battery-800-/291112415332?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43c7a6f064 תודה ושבוע טוב, אפי

15. Started by sheepush,

היי, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לצורכי גיימינג, יש לי כרגע את המחשב הזה: AMD Athlon II X3 445 Processor 4GB RAM ATI Radeon HD 5670 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 400W אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך ולהוסיף זכרון אז קיבלתי את ההצעה הבאה: Sapphire 7950 3GB GDDR5 Retail BULK DUAL X G.Skill 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-4GNT Seasonic SS-550RT 550W 45A@12V 80+GOLD bulk אני מעוניין לשחק במשחקים כגון Watch Dogs, Ryse ו-Assassin's Creed החדש כשיצא אבל לא בהגדרות גבוהות האם זו הצעה טובה? האם הרכיבים החדשים מתאימים לקיימים? האם לא יווצר איזשהו צוואר בקבוק או משהו כזה? תודה רבה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. מחשב לסטודנט לניהול מערכות מידע, יש כאן למטה את תוכנית הלימוד אם יעזור לכם לראות מה הצרכים: https://www.mta.ac.il/managementAndEconomy/Pages/it.aspx * גודל המסך? או 14 או 15 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? WIFI, משטח נוח להקלדה, בלוטות * משקל רצוי - לא הכי גבוה כי מדי פעם לקחת ללימודים וזה.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שיהיה SSD אבל לא קריטי.. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכ…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום! הזמנתי את המסך 34UM95 של LG והוא בעל רזולוציה של 3440X1440. נאמר לי בשרשור בפורום מסכי מחשב שהמחשב שלי יריץ את המסך, אך בחצי מכמות ה FPS שיש לי כעת (בגלל שהרזולוציה כפולה) אך עכשיו גיליתי שהכרטיס מסך הנוכחי שלי (Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E) תומך ברזולוציה של עד 2560X1600! וזה רק ב Dual Link DVI, ואני בכלל משתמש ב DVI "רגיל". האם זה אומר שהמסך בכלל לא יציג את ה Native resolution שלו גם בווינדוס? או רק במשחקים? לטרוח בכלל לחבר את המסך החדש? לא מצויין באתר של הכרטיס מסך אם הוא יתמוך ברזולוציה הזאת אם אחבר אותו אותו ב DP-MiniDP (יש סיכוי?) המפרט של המחשב הנוכחי שלי: מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2 לוח אם: …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. לאחר שראינו את מערכת החלונות 95 על שעון חכם, מגיע תורו של הראש הסיני להשוויץ עם מחשב חלונות 8.1 שלם בגודל דומה לזה של דיסק-און-קי ממוצע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%94%d7%a1%d7%aa%d7%95%d7%91%d7%91-%d7%a2%d7%9d-pc-%d7%91%d7%9b%d7%99%d7%a1-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%9e%d7%9c%d7%90-%d7%a9%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a5-%d7%97%d7%9c/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Albetron,

מה התקציב המקסימאלי? 7.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג ואפשר גם לרדת מתחת ל7 אם אין תמורה טובה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בעוד 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 40 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר. ג.עד כמה חשוב קירור? חשוב מאוד. ד.האם מתוכנן OC? לא מתוכנן OC בכלל לשום רכיב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של…

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by ASTR4L,

מסך asus vg248qe g-sync. מסך ללא פיקסלים מתים כמו חדש עם G-Sync של nvidias.

21. Started by Tomerz9,

. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בעד 500 שקל אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 32 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב חלקית 4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Or_s2006,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של 4000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים,עבודה עם התוכנה Android studio * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 מאט * רזולוציית המסך?FHD * משקל רצוי?עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB3 * כונן אופטי? כן צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. Started by YARONGT,

אוקי חברים גדל לי התקציב מפעם קודמת עכשיו השאלה שלי היא אם להביא מערכת מחשב מבוססת 2011-3 או 1150 2011-3: [h=1]MSI X99S SLI Plus[/h] [h=1]Intel Core i7 5820K[/h] [h=1]G.Skill Ripjaws-4 4x4GB DDR4 2400Mhz[/h] או 1150: [h=1]Asus Maximus VII Ranger[/h] [h=1]Intel Core i7 4790K 4.0Ghz[/h] [h=1]G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz SNIPER Edition[/h] בבקשה מי שיכל לומר לי -בקצרה- אם זה שווה או שעדיף תושבת 1150 עם המפרט הראשון. תודה רבה

• 31 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. Started by meshie,

שלום, לפני שבוע+ פתחתי אשכול חדש והתייעצתי איתכם טרם קניית מחשב. המפרט שהומלץ לי הורכב ב-TMS, אך מכיוון שנגיש לי יותר, אני שוקל לקנות מ-KSP. השתמשתי במפרטים המוכנים שלהם, כי זה נותן הנחה מסוימת, ושיניתי את הרכיבים לפי הצורך (את הכ.מסך אני ארכוש בנפרד). אשמח לקבל את חוות דעתכם על המפרט בכללי, וגם האם המארז בסדר? ומה לגבי הלוח אם? יספיק בגודל לכ.מסך?.. דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4590 3.3Ghz - GMR ADVANCED מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E,VGA, DVI, HDMI 1 זכרו…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים