עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by שחפון,

חג שמח לכולם חבר'ה רציתי שוב את עצתכם בנוגע לחיפוש מפרט למחשב טוב שישרת אותי בלימודים במשךל 3 שנים ופרט לכך לסרטים אינטרטנ ומוזיקה ולכן הדרישות שלי לא בשמיים יחסית.. זכרון 4 ג'יגה עם לפחות 800 מגה הרץ אבל אפשר טיפה יותר תלוי במחיר הארד דיסק לפחות 160 ג'יגה עם מהירות של מקס' 7200 RPM מעבד טוב וחזק מסך רגיל לחלוטין 13.3 אינץ' בעדיפות הגבוהה ביותר....אבל כרטיס מסך שיהיה לפחות טוב שאוכל לראות סרטים באיכות טובה... כל היציאות האפשריות עם עדיפות ל HDMI,ESATA, FIREWIRE.. WI-FI ולוטות' חייב שיהיו ומצלמה ומשהו נגד חטטנים במכללות כמו מפענח טביעת אצבע , מצלמה גם כן תעזור ואחריות של לפחות 3 שנים ומשקל אפשרי במקס 2.5 קילו ואפשר לחרוג טיפה מהמחיר .. חוץ מזה שמעתי על משהו שנקרא משטחי ק…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. טוב אז הגעתי למסקנה שזה 3 המפרטים שהכי מתאימים לי ואני צריך לבחור רק אחד מהם... איזה מפרט הכי טוב מביניהם??? תקציב: 1500 ש''ח מטרה: מחשב ביתי לשימוש בסיסי, ללא גיימינג... מפרט מס' 1: מעבד: Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪535 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GA-H81M-S2H כמות: 1 - מחיר: ₪245 מארז: IPPON MicroATX MC-02 380W 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪206 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪235 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪265 סה"כ: ₪1529 המחירים הינם כוללים מע"מ …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום רב, החלטתי בשעה טובה לקנות מחשב, רק מה התקציב לחוץ . את רוב הקניות הרציניות שלי אני עושה דרך האינטרנטף היה לי נסיון כבר מקניית מחשב מכמה חנויות שונות- כדי להוזיל עלויות, קצת קוראים על החנות ולא צריכות להיות בעיות. טוב מספר שאלות: 1)אני מעוניין לקנות E4300 , עם זכרונות KINGSTON של 667MHZ, מה שיביא בעבודה של 1:1 ל333X9=2997MHZ ושם אני רוצה לעצור-זו המטרה ,לא רוצה לשבור שיאים, לא רוצה לחפש את השמיים- רוצה לקנות את המעבד הזול ביותר ולעשות אותו ברמה של החזק ביותר בסטוק, עם זכרונות פשוטים. בנתיים גם המעבד וגם הזכרונות עומדים בקריטריונים (אם בשלב מסוים אני מתחיל לטעות אני אשמח לתגובות כי זו התייעצות ואשמח לגלות אם טעיתי במשהו-הקניה תהיה נכונה יותר). 2)נשאר הלוח אם . כאן …

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אז הרכבתי מחשב, ההתלבטות שלי היא בתאכלס רק הלוח אם ששמתי. לא מתכנן oc, נטו גיימינג על 1080p( יודע ש1070 זה יותר מדי בשביל זה אבל זה כרטיס שיהיה אצלי הרבה שנים ) * הערה - אין במפרט ssd כי כבר יש לי אחד ואחבר אותו בעצמי מעבד: 879 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 לוח אם: 389 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B150M-D3H (DDR4) S1151 זכרון: 319 ₪ - * מבצע * - 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 כרטיס מסך: 2379 ₪ - * בהרכבת מחשב שלם * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 226 ₪ - WD 1T 3.5' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty מארז: 359 ₪ - * מבצע * - NZXT Source 340 Black - R…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) ניתן לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? משחקים, כגון : Pes, NBA, Football Manager, COD וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? ברצוני לקנות מסך חדש, על כן אינני יודע. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? יש צורך, במסך, מקלדת ורמקולים - אין העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מניח שלא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? השקט אינו קריטי, אך שלא ירעיש במידה בלתי נסבלת - 4, אם זה לדוגמא על חשבון ביצועי המחשב העדיף מחשב מרעיש במקצת. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע מה זה, לכ…

6. שלום חברים לכבוד יום הולדתי וגם לכבוד זה שהמחשב לנובו שלי בן 4 וכבר דורש תיקונים פה ושם אז הגעתי למסקנה שהוא עשה את שלו ואפשר ללתת אותו לילדים שלי שבעיקר יראו בו סרטים אני מחפש נייד לעבודה שלי (טכנאי מחשבים) שהדרישות הם שיהיה קל ושיהיה אפשר להעזר בו בבדיקות אצל לקוחות כמו בדיקת רשת ומסכים וכו' הנייד של LG לדעתי עונה לקירטריון אך אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמכיר וגם ממי שמכיר את ח.י שנותנים את האחריות אני יודע שהשירות של טושיבה שניתן על ידי מפעיל הוא מזעזע וגם השירות של דל שמיוצג על ידי ניופאן אם אני זוכר נכון הוא לא משהו בכלל אך על ח.י לא שמעתי עדיין התקציב לנייד הוא 4000 ש"ח זה הלינק למחשב: http://www.lg.com/ca_en/computer-products/notebooks/LG-T380-L.ARA4BA9.jsp וזה אחת הח…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by c5123,

הי אני רוצה לקנות מחשב חדש ב 6 עד 7K המחשב בשביל משחקים כמו Oblivion יש כמה חלקים שאני לא צריך : HD יש לי 260G ,סיד רום וצורב ,מסך,ו sound card טוב אז מה אתם ממליצים?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. צרכים: שיהיה כמה שיותר קל, ואמין, יציאת SVIDEO חובה, ניגון HD גם (HDMI זה פלוס), מסך לא מבריק גם יתרון אבל ספק אם באמת אשתמש בו הרבה בחוץ. רוב השימוש יהיה סרטים ושימוש משרדי. אלו שמשכו את תשומת ליבי הם: LG R405-A.C216E מחיר: ב-3900 ש"ח (לאחר תוספת של 200 ש"ח לשלוש שנים אחריות). יתרונות: כונן קשיח 250GB, שלוש שנים אחריות במחיר סביר, בין הקלים בין ה-14" ב-2.3KG, משטח עכבר חביב לשימוש. חסרונות: מעבד מיושן באס 533mhz, ויסטה בייסיק, מראה ככה-ככה, הכי מפריע לי הבטריה - אני לא מוצא מידע כמה זמן היא מחזיקה, כמעט אין עליו מידע כמו שצריך ברשת גם לא יודע אם הוא חם מדי או מרעיש, מסך מבריק. LG קצת חדשה בתחום הניידים. HP DV2750ej מחיר: בערך 4000 ש"ח למזומן עם שנה אחריות (שידרוג …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום חברים! ניסיתי לעשות את זה לבד, בדקתי באתרים והסתכלתי בסרטונים, אבל המבחר גדול והידע שלי קטן, אז אשמח לקבל מכם עזרה! תודה מראש כמובן 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעיקרון 10,000, אני לא מאמין שיש צורך לעבור את זה, אבל אשמח לשמוע אם תמצאו ביותר/פחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב ואנימציה תלת מימדית בתוכנות כמו בלנדר ומאיה. אני גם משתמש בפוטושופ, אפטר אפקט ואילוסטרייטור, אבל אני מאמין שהשימוש העיקרי יהיה תוכנות התלת מימד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך ל…

10. 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה, עדיפות לחיסכון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of tanks, Smite, Skyrim... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by edensade,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם... בקרוב אני נוסע ללימודים בארה"ב ואני זקוק למחשב נייד ללימודים וגם שיאפשר לי לשחק בFLIGHT SIMULATOR (אני יודע שזה לא המצב האולטימטיבי אבל זה מה יש ) שמתי לב שבארה"ב המפרטים קצת שונים מאלה שבארץ אשמח להסבר גם על זה.. בקיצור הינה הדרישות שלי מעבד: I5 לפחות - בקיצור אתם יודעים את העבודה.. מסך: 15.6 אינץ רצוי שיהיה FULL HD בעדיפות אפילו שלא יהיה טאץ' כרטיס מסך: משהו סביר שיוכל להריץ FLIGHT SIMULATOR בצורה טובה זיכרון RAM: 8 ג'יגה מינימום זיכרון: עדיפות ל1 TARA משקל: אני לא חושב שאזיז אותו יותר מידי אבל רצוי שיהיה במשקל סביר אשמח אם תמליצו לי מאיזה חנויות אפשר לקנות ארה"ב בעיקרון אני אהיה בFL אבל בארה"ב אפשר לעשות משלוחים והכל אז לא בעיה ... תודה לעוז…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד. הוא ישמש בעיקר לעבודה משרדית. חשוב שלא יהיה כבד אך שהמסך יהיה כמה שיותר גדול, ושישמש לכ-3 שנים ומעלה. הנה עוד כמה פרטים: * מטרות המחשב - בעיקר עבודה משרדית, גלישה, צפיה בסרטים וכו׳ * גודל המסך - חשוב שלא יהיה גלוסי ושלא יהיה קטן - עדיף סביב ה-15. * משקל - חשוב שלא יהיה כבד - המטרה היא לקחת אותו ללימודים והעבודה באופן יומיומי. * זמן סוללה - שיהיה סביר אבל לא על חשבון המשקל. * כונ ן קשיח - אין דרישות מיוחדות. אם אפשר SSDלכונן הראשי - מצוין. * כונן אופטי - עדיף, אבל אולי כדאי להתרפשר כאן בשביל משקל נמוך. * חברה - אין העדפה לחברה מסויימת, אבל השירות חשוב מאוד. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by AmorphisM,

שלום בניית מחשב למשחקים. לא צריך - * צורב * הארד דיסק צריך - LCD 19 inch (זמן תגובה - 8MS ומטה) מאיץ גרפי טוב תגידו לי איך זה ואם משהו חסר, אפשר טיפה למתוח את התקציב אם אין ברירה.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by RainbowInBlack,

טוב ככה לבן דוד שלי נשרף כל המחשב היום אז בשעה טבוה ומוצלחת נחליף לו את ה גיפורס 4 440 MX שלו ואת הלוח האלום שם + סלרון שהיה לו יש 3000 ש"ח ל- לוח אם +מעבד + זיכרון + כרטיס מסך + מארז + צורב דיוידי אז יש כמה בקשות מעבד AMD64B בין 512 ל 1024 זיכרון לוח אם אני לא מבין בחדשים איזה שתגידו שנכון וטוב ילך כרטיס מסך רציני - נניח 6600GT מארז יפה עם ספק טוב (הוא כבר אמר לי לא קומפיוקייס הרגיל כי הוא לא אוהב את איך שהוא נראה) צורב דיוידי NEC 3540 אני מקווה שהסכום יהיה בסדר צריך שזה יהיה כולל הרכבה שיהיה בלוגיק ושלא יחרוג....יותר מידי מה 3000 ש"ח אם זה יהיה 3300 אז זה עוד בסדר אבל לא ביותר מידי, ולחרוג רק אם חייבים ואם חושבים שזה הכרחי :wink: תודה לכולם רועי:wink:

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Weihenstephan,

מבחינת איכות חומרים ובניה? האם הפלסטיק זול כמו במחשבי ג'יגהבייט או שאלה מחשבים מומלצים בדרך כלל? זה המחשב שאני רוצה איך הוא? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3678

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. צפוי להגיע תוך 3-4 ימים גגג מפנדס AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D eVGA GeForce 7800GT 256MB VIVO PCI-E PQI 1GB DDR400 PC3200 X2 =2048MB NEC ND-3550 Dual Layer 16X Bulk Gigabyte Aluminium Case GZ-FSCA1-ANB Black Blue Led HEC Win420 420W 20/24PIN הייתי יכול קצת לשפר בקטע של הספק...אבל אין כסף והוא יחזיק הכל ב-1000% הארד דיסק כבר יש לי WD 80GB 7200 8MB וזה מספיק לי בהחלט

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג ולעיצוב כמו פוטושופ תוכנות צילום ועריכה אני לא מבין בזה ואני צריך עזרה בבניית מחשב או המלצות על מחשבים בנויים משהו במחיר בין 3000-4000 שח

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני צריך את עזרתכם/דעתכם על מחשב חדש לבית השימוש העיקרי הוא לסטודנט להכנת עבודות באופיס ולמידה אבל בעתיד (עוד שנתיים הלימודים נגמרים) שיהיה גם מחשב של הילדים למשחקים (מדובר בילדים קטנים ולא גיימרים ) או לשמש כמחשב מדיה לאחת הטלוויזיות לקחתי את הדגם שניתן להוסיף לו כונן נוסף כדי שאם בעתיד יהיה צורך באחסון יהיה ניתן להוסיף הרד דיסק (נניח תמונות וסרטונים של המשפחה ו/או סרטים לילדים) - כרגע 250GB נשמע לי מספיק ללימודים הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]NUC6i3SYH[/td] [td]מחשבים קטנים במיוחד - מחשבי Barebone NUC6i3SYH - Intel - NUC SFF Barebone …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Topaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות שצריך לתכנות, עבודה משרדית, צפייה בסרטים. בלי משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 במשקל נמוך, או 14 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by pitter,

שלום, מבקש חו"ד למפרט הבא, מבוסס INTEL, בדגש על ביצועים לגיימינג ו.. מארז שקט. תודה! מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.93GHz 940 - BOX ₪2905 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD5 ₪1511 זיכרון: [..] G.SKILL 6114MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL8 - RIPJAWS - F3-12800CL8T-6GBRM ₪816 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5870 1GB GDDR5 - GV-R587D5-1GD-B - RETAIL ₪2252 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪136 מארז: [..] ANTEC SOLO w/o PSU ₪440 ספק כוח: [..] ENERMAX LIBERTY 620W : ELT620AWT ₪654 דיסק קשיח: [..] WD CAVIAR BLACK 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : WD1001FALS ₪508 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות חינם למזמינים מעל 3000 ש"ח ₪0 מחיר ס…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, הרכבתי מפרט לתקציב מקסימלי של 5000 ש"ח למשחקים. אשמח אם תוכלו לדרג אותו, להעביר ביקורת או סתם לייעץ. תודה מעבד: [..] INTEL 3470 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.2Ghz - TRAY ₪864 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H77-D3H ₪482 זיכרון: [..] CRUCIAL 8GB DDR3 1600 CL11 ₪379 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX760 REV2.0 "OC WINDFORCE 3X" 2GB GDDR5 - RETAIL ₪1345 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 BLACK SATA - זמין במלאי ₪104 מארז: [..] ANTEC SONATA ELITE w/o PSU ₪318 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 520W - RETAIL - זמין במלאי ₪329 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA 4 ₪153 דיסק קשיח: [..] WD GREEN 1TB SATA3 ₪308 דיסק קשיח 2: SAMSUNG SSD 840 EVO 120GB - לרוכשי מחשב חדש ! ₪464 הרכבת מחשב: [..] הר…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. יש לי בבית מחשב נייד dell inspirion N5040 וכנראה שהשתמשו במטען לא נכון (של HP)..וזה הרס לי את הבטרייה קניתי בטרייה חדשה..והמטען של HP באמת לא מטעין אותה.. אז אני רוצה לקנות מטען חדש של DELL ורציתי לדעת על איזה מטען אתם ממליצים? ואיפה כדאי לקנות אותו?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 - אפשר לחרוג בעד 200~ ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות לשקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? הרעיון של מחשב MINI ITX תמיד קרץ לי, אך לא חובה במידה והדבר לא ישתלם 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,000 שקל, אפשר לחרוג טיפה אם הערך המוסף יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח תוכנה, זקוק להרבה RAM. יודע שבעבור למידת מכונה אזדקק לכרטיס גרפי עם הרבה זיכרון. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? חושב על להוסיף מסך 2K עם קצב רענון גבוה, כרגע לא מסתכל על זה, אבל כן חשוב לי שייתמך ע"י המחשב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שק…

25. ערב טוב, אני מחפש מחשב נייד בשביל חברה. היא סטודנטית שמעוניינת במחשב קל ונוח, עם זמן סוללה ארוך ופליטת חום נמוכה כמה שפחות. מיועד לגלישה באינטרנט, עבודה משרדית. אשמח לקבל המלצות לדגמים ספציפיים. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.