עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by emmp,

שלום לכולם . אשמח שתעזרו לי עם בניית מפרט מחשב לחבר . מחשב לעבודה עם תוכנת rhino3d למידול תכשיטים ורינדור קל - תקציב מינמלי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - תקציב מקסימלי 3,500 עדיף גם פחות אם אפשר משהו סביר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה בתלת מימד עם תוכנת rhino3d - עיצוב תכשיטים בתוכנה די קלילה כולל רינדור קל מידי פעם וכמובן גלישה וסרטונים ביוטיוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - המלצה למסך לא יקר תתקבל בשמחה שאר ציוד לא ממש 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף ל…

2. Started by sergey_k,

שלום במפרת אני לא צריך מסך מיקלדת עכבר 1.44 CDROM גם לא צריך צורב גם יש לי רמקולים גם יש לי מארז יש לי .ספק אני צריך וצורב DVD אני צריך תרכיבו תטוב ביותר בתקציב הזה למטרת מישחקים . [glow=red,2,300]אני רוצה רק אינטל[/glow]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. תקציב: 3600 ש"ח. מטרה: משחקים נטו אבל כמובן שיהיה VISTA READY על כל מה שמשתמע מכך. OC: בשום פנים ואופן לא. אין חובה לנצל את התקציב במלואו, אבל אני לא צריך לקצץ לטובת רכיבים אחרים, ככה שאם יש צורך, תתפרעו. תודה רבה. נ.ב. אני מתקין את גרסת ה-Ultimate 64 אם זה משנה משהו...

4. Started by nimrodc,

היי אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט, תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K , אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג ( בעיקר MMos' ומשחקי FPS ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני ( מעדיף שילוב עם קירור טוב) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום, אני מתעניין מאוד בנייד הבא: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1811 זה Dell Inspiron 6400, עם מעבד Core 2 duo T7200, ועם שדרוג זכרון ל-2 ג'יגה. אשמח לחוות דעת כללית על הנייד הזה. בגדול אני עדיין לא סגור עליו לגמרי, למרות שהוא היחיד שבנתיים מצאתי בתקציב של 8,000 וקצת שיש לו מעבד Core 2 Duo, שלוש שנות אחריות, 2 ג'יגה זיכרון, וצג לא מבריק. אני מאוד רוצה לראות את המחשב בעיניים לפני שאני קונה אותו, כדי להתרשם מאיכות הבניה בכלל ומאיכות המסך בפרט. לכן, אשמח מאוד אם מישהו שיש לו את הנייד הזה יאפשר לי לראות אותו ולהתרשם ממנו (חשוב שזה יהיה Inspiron 6400 חדש יחסית, אבל לא חשוב שהמפרט יהיה זהה). אם יש מישהו כזה מאיזור המרכז אשמח אם הוא/היא יצור איתי ק…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. ערב טוב, מבקש חוו"ד על המפרט הבא לעבודה משרדית בחברה. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אין הגבלה, אבל לא צריך להביא דברים סתם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - אופיס, קורל דרו, פורטושופ (לא עריכה כבדה בעיקר וקטורים וסמלים), מולטיטאסקינג -מספר תכנות פתוחות במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין - לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - כן, הכל אלחוטי, מחשב אחד עם מסך, מחשב אחד ללא מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - רמקולים. 5. …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אבקש המלצה למפרט מחשב שולחני עבור עריכה גרפית (תוכנות אדובי השונות). תקציב גמיש (בגדול מעדיף לא לעבור את ה-10,000 ש"ח...) שימוש עקרי - עריכה גרפית כבדה ואינטנסיבית (תוכנות ADOBE השונות - גם וידיאו גם פוטושופ) יחובר ל2 מסכי 4K. אין צורך בציוד היקפי. כונן קשיח למערכת הפעלה SSD וכונן קשיח גדול לשאר העניינים - משהו איכותי שלא ישווק חיים בעוד שנה-שנתיים! חשיבות שקט (5-6). ללא אוברקלוק. ללא גיימינג. אהיה מעוניין לרכוש אך ורק מחנות שמקבלת PayPal. (עדיפות איזור נתניה אך לא קריטי) המחשב צריך לשרת אותי לפחות ל3-4 שנים. יש לי מקלדת שעובדת על bluetooth - האם זה דורש צ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by mike666,

שלום, אני מחפש נייד 13' לטובת סביבת פיתוח VS אחרי הרבה קריאה בחרתי ב V13 בגלל שהוא דק וקל ומוגדר בין NoteBook ל LapTop מבחינת הביצועים ( אולי יותר דומה לNoteBook) נכנסתי לאתר של דל לבצע הזמנה וראיתי שהם הוסיפו עוד דגם חדש חדש - שנראה כמו בדיוק מה שאני מחפש מסך 13 עם מעבד I3 באותו מחיר של ה V13 - שזה 669$ רק שהדגם החדש 3300 כולל מצלמה משופרת מעבד משופר בהרבה וכונן DVD צורב הנה הבעיה. חבר שמגיע מארה"ב בסוף החודש יכול להביא לי את הV13 שזה מחשב שנבדק בהרבה אתרים וקיבל ציונים טובים אבל המעבד שלו יחסית חלש - המשלוח יגיע תוך שבוע מהיום. אם אני מזמין את הדגם החדש שעל פניו נראה הרבה יותר טוב אבל לא "מוכר" המשלוח יגיע בסוף החודש (בדקתי באתר של דל) ואצטרך לעבוד עם חברת שליחוי…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by xtaza,

אני רוצה מכור את המחשב הזה ומישהו רוצה מחר לבוא לקנות ב1800 Operating System Microsoft Windows XP Professional CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Intel Billings 2 D845EBG2 (6 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audio) Motherboard Chipset Intel Brookdale i845E System Memory 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type AMI (02/26/03) Display Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) Monitor LG F700B [17" CRT] (1230515) שטוח Multimedia Audio Adapter Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - AC'97 Audio Controller [A-1] Storage Disk Drive Maxtor 6Y060L0 (60 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) Optical Drive CD-ROM Drive Keyboard Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard Mouse …

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Coca Cola,

היום כבר שילמתי ללוגי'ק על המפרט הבא: MX510 + סתם פד הזה עם הג'ל (טוב נו אני מעדיף ככה מאשר לקחת X800XL :-* ) WD 200GB Logitech Media Keyboard DFI LanParty NF4 ULTRA-D 512MB SAMSUNG *2 Altec Lansing ATP3 NEC 3540 A64 3000E6 tray TT TR2 (הזמנתי glacialtech אבל אמרו שנגמר המלאי ואין בכלל בארץ אז נתנו אותו באותו מכיר, השאלה שלי האם זה קירור טוב? שקט? ) Leadtek 7800GT 6A19 Black (השאלה של יהיא האם ה-300W שבאים עם המארז יספיקו למפלצת 7800?) LG L1750HQ תודה רבה לכל העונה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום ידידי, לאחר למעלה משנה שאני כבר סובל עם מחשב נוכחי (1001 סיבות) החלטתי סוף סוף לקנות מחשב חדש. אני לא רוצה לבזבז יותר מידי כסף, הרף שהצבתי לעצמי הוא כ2500-3000 "גג" שתמיד לצערי אני חוצה אותו, הרכבתי לעצמי מחשב ורציתי לדעת את דעתכם ועצות אם אפשר תמיד יתקבלו בברכה: Intel Core 2 Duo 4300 - 1.8 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 - 700 NIS ASUS P5W DH DELUXE (975X) - ATX - 1171 NIS 1GB KINGSTON DDR II - 667 - KINGSTON Original X2 - 400 NIS Thermaltake SwInG ATX MIDI Tower CASE - Black - 349 NIS CooLER Master - eXtreme Power 400W(RS-430-PMSR/P) - ATX - 220 NIS WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II - 300 NIS Leadtek GeForce PX8500 GT 256MB TDH - PCX - retail - 557 NIS TOTAL = …

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. להסביר לי למה יש 2 כרטיסי מסך? להלן קישור למוצר: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=57XDSj2LxRg41F0d ולהלן המפרט מאמזון משם הוזמן What's in the Box ASUS UL30Vt-X1 AC Adapter 8 cell Battery Pack Warranty Information Cards Specifications Operating System: Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Display: 13.3-inch HD LED-backlit Widescreen (1366 x 768) Intel Platform: Intel Core2 Duo processor SU7300 (1.3GHz) Graphics: Switchable: Intel GMA 4500MHD and ASUS DGE powered by NVidia GeForce G210M with 512MB VRAM Wireless: WLAN 802.11b/g/n (draft 2.4GHz n) LAN: 10/100/1000 Mbps Ethernet Memory: 4GB DDR3 DRAM, 2GB x 2 (upgradable to 8GB) Storage: 500GB 5,400RPM Hard Dr…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by zachbachar,

אהלן אני מבקש מפרט למחשב עד 7K+-,ללא ציוד היקפי. מחשב למשחקים הכי כבדים שיש בשוק ושייצאו בזמן הקרוב. אפשרות ל CF\SLI מלא בעתיד (שתהיה לי האפשרות לפחות..) אפשרות לOC בינוני,אם אפשר מהחנות אז אחלה.. אם אין בעיה מבחינת תמיכה של משחקים,אז עדיף הרבה זיכרון כדי שהמחשב יריץ 64BIT (אם זה ויסטה או WIN7 החדש,כי יש לי את שניהם). חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. ולא לפחד להשתמש בכל התקציב,כי אני יודע שהכי משתלם זה לשמור כסף בצד לכ.מסך חדש בעוד כמה זמן,אבל הכסף הזה נמצא אצלי עכשיו ולא יהיה לי אותו לעוד הרבה זמן.. עדיף מחנות באזור השרון או לפחות ממרכז הארץ דבר נוסף אני משתמש קבוע ב2 מסכים של 22" בו-זמנית. בנוסף להם יש לי בחדר מסך טלווזיה 37" שכשאני צריך אני מחבר אותו במקום אחד מה…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, חבר מתכנן לחבר שלושה מסכי 24" Dell U2412M למחשב שלו בעלי חיבור DVI ו-DisplayPort. התקציב הוא מקסימום 2000 ש"ח. חוץ מזה יהיה למחשב שימושים משרדיים בסיסים ולא צורך בעוצמה. העדפה לחנות שבמרכז (גוש דן פחות או יותר) חוץ מזה אין דרישות מיוחדות - אין תוכנות ספציפיות, לא לגיימינג, ללא מערכת הפעלה, ללא ציוד היקפי, ללא חיבורים מיוחדים (חוץ מחיבורים למסך). כל עוד זה לא מחייב אין אפשרות לחריגה מ2000 ש"ח ואם אפשר לחסוך אז לחסוך מהתקציב. תודה רבה, עומר

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. - ראשית אני מבקש להתייחס להודעה ברצינות, אני לא עושה כאן צחוק מאף אחד. - בלי תגובות של "חבל תחסוך"\"לא משתלם" וכו'. המחשב למטרת משחקים, ללא ציוד היקפי (אין צורך לנסות לדחוף בכוח), לא לOC (למרות שלא יזיקו מאווררים אקסטרה בגלל מזג האוויר בקיץ) יש אפשרות חריגה עד 25K תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. כותרת תודה

17. שלום רב, החלטתי בשעה טובה לקנות מחשב, רק מה התקציב לחוץ . את רוב הקניות הרציניות שלי אני עושה דרך האינטרנטף היה לי נסיון כבר מקניית מחשב מכמה חנויות שונות- כדי להוזיל עלויות, קצת קוראים על החנות ולא צריכות להיות בעיות. טוב מספר שאלות: 1)אני מעוניין לקנות E4300 , עם זכרונות KINGSTON של 667MHZ, מה שיביא בעבודה של 1:1 ל333X9=2997MHZ ושם אני רוצה לעצור-זו המטרה ,לא רוצה לשבור שיאים, לא רוצה לחפש את השמיים- רוצה לקנות את המעבד הזול ביותר ולעשות אותו ברמה של החזק ביותר בסטוק, עם זכרונות פשוטים. בנתיים גם המעבד וגם הזכרונות עומדים בקריטריונים (אם בשלב מסוים אני מתחיל לטעות אני אשמח לתגובות כי זו התייעצות ואשמח לגלות אם טעיתי במשהו-הקניה תהיה נכונה יותר). 2)נשאר הלוח אם . כאן …

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by shashkavil,

שלום אנשים אני נמצא בפני תחילת בניית בית פרטי והיתי מעונין במחשב מולטימדיה ביתי אשר יהיה בסלון אליו תחובר טלויזיה ומגבר לקולנוע ביתי. מעונין שלמחשב יהיה כרטיס קול איכותי, צורב DVD, כרטיס טלויזיה שתומך ב- HDTV, DVI וביכולת להקליט תוכניות מממיר דיגיטלי של HOT. בנוסף דרוש שהמחשב יוכל להתחבר לאינטרנט על מנת להוריד סרטים וסדרות לצפיה. כמו כן עכבר אלחוטי לשליטה ממרחק של עד 5 מ'. האם ישנה מערכת הפעלה יעודית למחשב מולטימדיה? תודה, טל נ.ב. אין צורך במסך מחשב (יחובר לטלויזיה)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by osagron,

שלום מראש סליחה על הבורות..... המאוורר במחשב שלי (MSI) נשבר והצלחתי למצוא מאוורר חדש מהמאורר יוצאת מעין צלע קירור למעבד ולכרטיס מסך(אני מניח שוב סליחה) שמתי לב שב"מפגש" בין צלע הקרור למעבד הייתה מעין חתיכה כחולה של חומר רך מישהו אמר לי שזו כרית טרמית שאלתי היא האם זה נחוץ,מאיפה קונים והאם אפשר לשים משהו אחר במקום(קראתי שיש משחה טרמית) תודה עודד

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by dodomomo1986,

אשמח להמלצות לultrabook, עדיפות ל-convertible/hybrid (יכול להפוך גם לטבלט). מטרת המחשב: - גלישת אינטרנט והורדת קבצים גדולים לפרקי זמן גדולים. - הקרנת סרטים ב-full hd וב-3d בחיבור למסך גדול. - שימוש סטודנט למדעיי המחשב (תוכנות פיתוח/זמן סוללה גבוהה). - חווית שימוש מהירה (גם לעוד מספר שנים קדימה). מעוניין שיהיה: - מעבד: פה אשמח להסבר, הייתי רושם i5 אבל אני מבין שיש i3 שיכול להיות יותר טוב מ-5i בחלק מהמקרים. - גודל מסך 13" או 14" (עדיפות ל-14 אבל לא חובה) - מסך מגע - מינימום 4 GB זיכרון אם אפשרות הרחבה ל-8 - ssd (הבנתי שהיום אם אפשר אז חבל שלא) - מעבד דור רביעי -haswell : לא חובה אבל עדיף (זמן סוללה, ואולי גם התחממות פחותה יותר). דגמים שחבתי עליהם: Asus Transforme…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. ברשותי מחשב נייד אשר ישמש אותי בעיקר בבית, והשאלה היא האם כדאי להשתמש בנייד שהסוללה אינה מחוברת לנייד על מנת למנוע מחזוריות של טעינה חוזרת של הסוללה שוה ושוב. כפי הבנתי שהמטען מחובר והסוללה בתוך הנייד, נוצר מצב שהנייד ניזון מהסוללה ברגע שהיא מתרוקנת המטען טוען את הסוללה שוב וכך חוזר וטוען. וכפי שידוע לסוללות יש מגבלה של כמות הטעינות עד שהם שובקים חיים. אשמח לתגובות...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. * מטרות המחשב: מתחיל ללמוד\לעבוד בסאונד כנראה יתחבר למיקסרים ויהיה הרבה סביב נושא הסאונד. כרטיס קול מעל הממוצע ככל שמאפשר התקציב עבודה עם תוכנות כגון abelton,cue base ועוד בסגנון הזה בקשר לזיכרון וכח עיבוד אני לא יודע אם מחשב של סאונד צריך הרבה ואיכותי אבל אם כן אז קחו בחשבון * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? משהו טוב ונוח לעבודה * משקל רצוי? לא קריטי, אם המ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. היי חברה קניתי מחשב חדש- תגידו לי איך הוא תמורת המחיר: P4 2.4 MSI 850E 256M RDRAM -800 MHZ- MSI GEFORCE 4 TI 4200 64 M AOC 17 " 7KLR FLAT 21H 80G 7200 RPM W/D DVD MSI *16 וכמובן מאז עכבר אופטי מקלדת כונן 1.4 רמקולים ומארז.. כרטיס קול לא הכי משהו אבל הוא 5.1 128 עלה לי 6000 ש"ח...מה אומרים? בדקתי באתרים אחרים והכל עולה בערך אותו הדבר עריכה של biodome: ברוך הבא לפורומים, להבא תקרא את הכללים ותדאג לכותרת עניינית בבקשה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Guy_1710,

אני סטודנט למדעי המחשב ומחפש מחשב נייד חדש * מטרות המחשב? בעיקר לימודים, אז חשוב שיהיה קל ונוח להקליד עליו. סרטים ומשחקים לא כבדים הם מטרה משנית. * גודל המסך? חשוב שיהיה מסך איכותי מאוד, בכל מקרה לא מעל 15.6 ולא מתחת ל13.3 * רזולוציית המסך? 1920x1080 או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מאוד num pad, ובכללי שהמקלדת תהיה programmer friendly. * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אבל לא על חשבון איכות בניה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 3.0 USB לפחות 2 חיבורים. HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD בלבד, לא כונן היברידי. 250 גיגה, אם יהיה 512 אפילו טוב יותר * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתח…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי מחשב גיימינג עם המפרט הבא ואני מבקש לשדרג אותו כי אני מבין שיש צוואר בקבוק בין כרטיס המסך ולמעבד וזה גורם לי לא לנצל את מירב הכוח שיש בכ. מסך. מעבד: i7 10700k 3.8GHZ כרטיס מסך: 12GB RTX 3080Ti לוח אם: Asus Prime-z490-a זיכרון: DDR4 16GB Dual 1. אני מבין שהבעיה היא במעבד, אבל זה אומר שאני צריך להחליף גם לוח ? או שמספיק לי להשיג מעבד חזק יותר ? 2. ראיתי שלוח האם תומך עד i711700 ו- i911900 במקסימום. 3. חשוב לי להגיע לרמת ביצועים של 180FPS לפחות, כיום אני מקבל 120-130. אשמח לייעוץ מהיר ומקצועי. תודה וסופ"ש נעים, רועי

דיונים חדשים בפורומים