ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מחשב בשביל משחקים לא הכי כבדים יותר בשביל תוכנות כמו ADOBE PREMIERE 2 PRO , ADOBE AFTER EFFECTS , PHOTOSHOP וכו' .. אני רוצה מעבד AMD
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על המפרט הבא: מארז: K282 COOLERMASTER ספק כוח: APFC 500W FAN12 POWER MAN INWIN מעבד: CORE I5 4460 לוח אם: HASWELL 1150 B85M-G B85 ASUS כרטיס זיכרון: GEIL EVO VELOCE 4GBx2 DDR3 1600 MHz כונן קשיח: 1TB SATA3 WD BLUE צורב: OEM GH23NS SHTA LG DVDx24 DL כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX750 1GB-5 EVGA הצעת מחיר מאייבורי 3550 ש"ח. *המחשב נועד עבור חבר, השימוש העיקרי היה בתוכנת האדריכלות אוטוקוד ושהמחשב יוכל גם להריץ פיפא, קול אוף דיוטי ומנגר. הערות: *אני יודע שבמארזים בסגנון הזה נצבר אבק מקדימה יש מארז אחר שכדאי בסגנון הזה? בקשת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא חרי…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על המחשב תעשה גם עבודה משרדית וגם יראו עליו סרטים מדי פעם. לא ישחקו עליו משחקים בכלל. תוכנות עיקריות כאמור: autocad ו photoshop יש צורך גם במסך, עכבר ומקלדת שקט: לא קריטי אבל עדיף לא מתוכנן אוברקלוק יש לכלול מערכת הפעלה יש לכלול הרכבה בחנות עדיף חנות במרכז הארץ (ת"א והסביבה) או חנות עם שירות תיקונים VIP הצעה שקיבלתי בינתיים: לוח אם Asus P7H55-M Pro מעבד Intel Core i7 920 זיכרון Kingston KVR1333D3N9/2GX2 כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Green 1000GB 64MB צורב DVD Sony כרטיס מסך GeForce 220GT 1024MB מקלדת Logitech עכבר Logitech מארז HEC 434w ספק 500W HEC מסך מחשב Viewsonic VX2433WM LCD מחיר: 5000 תודה על העזרה!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לשדרג את המחשב העגלה שלי ששירת אותי נאמנה למעלה מ4 שנים. המטרה העיקרית היא ניגון סרטי HD 1080P כולל סרטי בלוריי מלאים(ששוקלים 40 גיגה בערך) ככה שהוא חייב להיות מספיק חזק. בקשר למשחקים,אני לא משחק יותר מדי אבל שיוכל להריץ לי GTA 4 וCALL OF DUTY בלי בעיות. כרגע המחשב מחובר ל2 מסכים. 22 אינץ 1680X1050 למטרות גלישה ומשחקים. 32 אינץ 1366X768 למטרת סרטי 720P. בקרוב אני רוכש מסך 37אינץ 1920X1080 אז לכן חשוב לי יכולת ניגון 1080P מלא. חשוב שתהיה יכולת האצת חומרה. לא מתוכנן OC,אין לי מושג איך לעשות. חשוב שיהיה יציאת SPDIF בלוח אם,כי אני מחבר אותו לרסיבר. איו צורך ב: מקלדת+עכבר מארז הרד דיסקים צורב מערכת הפעלה יש לי ספק של 550W האם אני צריך חדש? רצוי שיהיה שקט עד כ…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, כתבתי פה הודעה לפני כמה זמן. עזרתם לי מאוד אבל חלו כמה שינויים בנוגע לתקציב ורציתי לדעת אם יש אפשרות לשפר לפני שאבצע את הקנייה. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, עדיף להשאר בגבולות ה6000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7000 זה הגבול 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו, אנימציה, גרפיקה תוכנות: אפטר אפקטס, פרימייר (עריכת וידאו, HD), מאיה (שימוש קל בלבד), פוטושופ וכו'3. האם יש צורך בציוד הקפי ? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב של עד 3,5000, חריגה בשביל הוספת ssd, ram, אחריות 300. * מטרות המחשב? תכנות Eclipse visual Studio שיריץ Virtual Machine, גיימינג ברמה נמוכה, שיכול להזרים סרטים באיכויות גבוהות למסכים גדולים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14"-15" עדיפות למט(המחשב שלי עד כה היה מבריק. * רזולוציית המסך? HD - FHD - אני ממגדילי הפונטים של המחשב/דפדפן. אז לא יותר FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא חובה מקלדת מלאה, שתהיה נוחה להקלדה מרובה, שהפאד של העכבר לא ילחץ בעת ההקלדה. * משקל רצוי? עד .2 הולך להתנייד איתו פעמים בשבוע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל ל6 שעות(בידיעה שעוד שנתיים הזמן יקוצר בחצי) * ה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם ברכישת המחשב תקציב: 1000$ האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: 100$ מהם השימושים במחשב? לימודים, תכנות, תמונות, מוזיקה, גיימינג קל ציין שמות של משחקים בהם תשחק: CS:GO מתי מתוכננת הרכישה: חודש יוני-יולי האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: לא ללא מערכת הפעלה בקנייה- מעוניין להשתמש ב WINDS 10 גודל קשיח מינימלי: SSD מעל 128G האם לתת דגש למשקל המחשב: כן, לא מעל 3K האם לתת דגש לזמן סוללה: כן, ישנה חשיבות גודל צג רצוי: 15.6 - Touch האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מאזור מסויים: כן, ביוני אני מגיע ללוס אנגלס אשמח אם תשתפו אותי לגבי חנות מומלצת לרכישה באזור או שעדיף אונליין מבחינת המחירים ושליחה בתוך הסטייט. ואיך זה עובד בחזרה לארץ מבחינת המכס, אני מתכוון לא…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז לפני כמה שבועות נשרף לי הלוח אם ובגלל שהוא קצת יישן אני צריך לשדרג גם אותו וגם את המעבד והזכרונות . כמו כן עד עכשיו היה לי מחשב AMD אבל אני מחליף ל- INTEL בגלל שהיו יותר מידי בעיות עם הרכיבים המחשב בגדול לסרטים, אינטרנט וגיימינג כמה שאלות: המעבד Intel Ivy Bridge Core i5 3450 והמעבד i5 2120. הבנתי שה-2120 נותן כמעט אותם ביצועים בפחות מחיר, האם זה נכון? ואני גם מתלבט בין הלוח אם [Gigabyte GA-B75M-D3H והלוח MSI ZH77A-G43 Sata3 Usb3 DVA/DVI/HDMI. הבנתי שהלוח של MSI עדיף אבל מה אתם חושבים? האם ההבדל במחיר שווה והאם זה לוח עדיף לגיימינג? (לא מתכוון לעשות OC) המארז שכבר יש לי הוא isolo-230 וכרטיס מסך ATI RADEON HD 4780, וספק כוח של 550W תודה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני צריך מחשב לסטודנט(אקסל וסרטים הם השימושים הכי כבדים) כשהתקציב הוא 2000 ש"ח עם מסך עם גמישות קלה. המסך שעליו אני מתעקש ומוכן להתפשר מבחינת ביצועי המחשב הוא הדל 23" המוכר (אחרי 5 שנים עם 2007wfp דל הוכיחו את עצמם מבחינתי) לכן אצטרך את תוכן המחשב בלבד: -לוח -קשיח (עדיפות לSSD 60gb) -זיכרון -מעבד המחשב יורכב בתוך מארז שכבר יש לי, Antec NSK1380 ,ויקבל חיים מהספק המקורי 350W שמגיע עם המארז. לכן לוח ATX רגיל כבר יהיה גדול מידי. תודה ושבוע טוב.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דגם satellite c655 celeron cpu 900 2.20ghz 2.0gb ram מעבר לזה שהוא בסדר בשבילי לעבודה ,אינטרנט,סרטים (תומך HD) וכו' אני מאוד מרוצה ממנו מעניין אותי לדעת אם יש אופציה לשדרג אותו מבחינת הפעלת משחקים קצת יותר מתקדמים מהיכולת שלו (אפילו שידרוגים בקטנה לשפר אותו ברור לי שלהפוך אותו לסוס משחקים צריך לקנות מחשב אחר חדש) ואם כן איזה רכיבים אתם ממליצים כמה עולה ואיך עושים את זה ?... (: תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* גודל המסך? 14'' או 15'' * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * צורב DVD? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משנה יבוא אישי מחו"ל, לא משנה מהיכן, מה אתם אומרים על המפרט הבא? dell xps 14 Intel® Core™ i7-740QM (1.73GHz, 8 threads, turbo boost up to 2.93GHz, 6M cache) NVIDIA® GeForce® GT 425M 2GB 8GB Shared Dual Channel DDR3 במחיר של: 1279$ http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dndoex4&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=xps-14 המעבד והכרטיס מסך שווים את המחיר? האם יש תחליף למפר…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מערכת (ללא ממשק מסך+מקלדת וכו' יש כבר) עבור ביצועים גרפיים גבוהים במיוחד אבל לא לייעוד משחקים, אלא גרפיקת תלת מימד כבידה ביצועים גבוהים למערכת מבחינת רנרדרינג למי שמכיר, עם זכרון רב וכרטיס מסך שתומך ביישומים גרפיים. אשמח לקבל המלצות למפרטים שונים בתקציבים שונים.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע מחשב אני רוצה להוציא קצת כסף ולשפר אותו כמה שיותר. כרגע יש לי מפרט מעבד i5 3570K זכרונות 16GB 1333MHZ DDR3 SSD 128GB 1TB 7200RPM Gigabyte GTX770 4GB DDR5 Corsair 750W מארז מעפן וקטן שאפילו קירור מים לא נכנס בו. המסך שלי גם די סבבה Asus VG248QE 144Hz הדברים העיקריים שלי הם סטרימינג גיימינג ועריכת וידאו (פעם אחרונה שערכתי וידאו שרפתי חצי מחשב והוחלפו לי החלקים עם ניצול האחריות) אז על מה חשבתי כרגע איפה שאני יכול לחסוך ולהשאיר חלקים זה כרטיס מסך + ספק + זכרונות (אולי) שאר הדברים לא מספיקים לי אני צריך עזרה בלבחור מארז לוח אם חדש הארדסיקים חדשים (לא מספיק לי המקום בכלל ב2 הכוננים) מעבד אני די מאוכזב מהביצועים...כרגע ורציתי לשקול אפשרות אולי אפילו לעבור ל …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראו את המפרט המופיע בתמונה המצורפת הצורב,הספק (liberty 500 ) וכרטיס המסך כבר נמצאים ברשותי (קיבלתי אותם בעסקת חליפין ) . אבקש תגובתכם רק לגבי המעבד,הזיכרון, לוח האם ,המארז והדיסקים הקשיחים. מטרת המפרט היא להריץ את כל המשחקים ברזולוציה 1280*1024 ללא פילטרים על גבי xp וב- high quality ב- DX9 . fps הסביר בעיני הוא 25, ואני לא אסבול יותר מדי גם אם הוא ירד ל-20. המעבד הזה מגיע בקלות ל-3. 2 GHz ובזכות התמיכה שלו ב- 64-bit ניתן לקבל 18 אחוז תוספת ב-Fps אם משתמשים בגרסת - 64-bit של מערכת הפעלה .(ב-crysis לדוגמא ) המשחקים של היום אוהבים mhz ואין משמעות רבה למספר הליבות (גם ב-crysis עם העדכון האחרון אין ניצול ממשי של ריבוי הליבות). המעבד הזה הוא overclocker מצוין ואפילו עם הקיר…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז החלטתי שאני קונה לפטופ סוף סוף חח * מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?), אינטנרט , שמיעת מוזיקה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 או 17.3 אם המפרט טוב והמחיר גם סביר והמשקל כמובן * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר גבוה לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אם אפשר שיהיה מקלדת מוארת * משקל רצוי? עד 2.5 …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מחשב נייד LGE310 C27BE מעבד T3400,פירמטתי אותו והתקנתי בו ויסטה אולטימטיב, לאחר עליית המחשב במנהל ההתקנים מופיעים לי 3 דברים שלא הותקנו 1. בקר רשת 2.בקר אינטרנט 3. בקר אפיק SM אין לי את הדיסקים של המחשב פרט לwindows הפכתי את הרשת כדי למצוא דרייברים גם ניכנסתי לאתרLG שם בכלל הסתבכתי בבקשה את עזרתכם כדי שאוכל להשתמש במחשב. בתודה מראש, אלירן
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 2-3% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי, עריכת תמונות ועריכת ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? מתכנן לשבת עם…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי ההצלחה של המפרט שנתתם לחבר שלי, אבא שלו רוצה גם מחשב. הוא צריך מחשב לעבודה משרדית (מידי פעם רואה סרטים/סדרות) כולל את כל הציוד ההיקפי מלבד רמקולים. הוא רוצה הארד דיסק 250GB, ומסך רגיל ולא רחב (אז לא להמליץ על הפיליפס). אני יודע שמסך עם פאנל איכותי לא רחב מתחיל ב-1700 ש"ח, השאלה אם אפשר לדחוף הכל ל-3.5? נא לא לחרוג. תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור עמדת מדיה סנטר שמריצה XBMC, והמפרט שבפוסט הזה נראה לי מאוד רלוונטי לצרכים שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539327.msg4601494#msg4601494 לנוחות אני אעתיק את רשימת הדרישות לכאן: 1 - הרצת 720P ו1080P 2 - הרצת XBMC (עדיין לא החלטתי איזו מערכת הפעלה להתקין - WIN7 או LINUX?) 3 - שקט בעל איוורור טוב - אני רוצה להכניס אותו למגרה עם חור איוורור למזנון בסלון 4 - שלט רחוק 5 - WIFI בתקן N - במקום זה חשוב לי שה-WIFI יתמוך בתקנים האחרונים. אם N עונה על הדרישה מה טוב. 6 - אין צורך בHD, אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה מDOK, בהמשך אולי אעביר את הדיסק הפנימי 2.5" מהסטרימר 7 - אין צורך בתמיכה ב3D או בניגון בלוריי 8 - יש לי צורך ביציאת אודיו אופטית לחיבור לר…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ידידי, לאחר למעלה משנה שאני כבר סובל עם מחשב נוכחי (1001 סיבות) החלטתי סוף סוף לקנות מחשב חדש. אני לא רוצה לבזבז יותר מידי כסף, הרף שהצבתי לעצמי הוא כ2500-3000 "גג" שתמיד לצערי אני חוצה אותו, הרכבתי לעצמי מחשב ורציתי לדעת את דעתכם ועצות אם אפשר תמיד יתקבלו בברכה: Intel Core 2 Duo 4300 - 1.8 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 - 700 NIS ASUS P5W DH DELUXE (975X) - ATX - 1171 NIS 1GB KINGSTON DDR II - 667 - KINGSTON Original X2 - 400 NIS Thermaltake SwInG ATX MIDI Tower CASE - Black - 349 NIS CooLER Master - eXtreme Power 400W(RS-430-PMSR/P) - ATX - 220 NIS WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II - 300 NIS Leadtek GeForce PX8500 GT 256MB TDH - PCX - retail - 557 NIS TOTAL = …
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב חזק שיריץ חלק ויסטה ומשחקים לא הכי כבדים שיש .. מה שאני צריך זה מעבד לוח אם זכרון (לפחות 2 ג'יגה עדיפות ל4) דיסק קשיח (500 ג'יגה) צורב די וידי כרטיס מסך dx10 יחסית חזק מארז.. תודה רבה רבה לעוזרים ואני לא בטוח אבל נראה לי שאני מעדיף אינטל
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גם אני פה כמו רבים מעוניין להרכיב מחשב ב- 6K שיריץ משחקים כבדים ( CRYSIS למשל) ללא מסך וללא ציוד היקפי אני לא מתכנן OC (לא רואה סיבה לחנוק את המעבד) חשוב שיהיה זכרון גדול, נפח דיסק גדול (לפחות 500GB ) מקורר ושקט , ומארז טוב (יציאות USB רבות עדיפות לעליונות) . האם ניתן בתקציב הנ"ל ? (משחקים כבדים) תודה מראש לכל עזרה
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ELSA FALCOX X80 ATI RADEON X800PRO 256MB AMD64 BIT 3200+( WITHOUT COOLING) במעבד, במקום המאוורר שבא איתו, אני רוצה לשים את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=5213 Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard a-data 500ddr (1024, 2X512) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1103_1104&products_id=6124 ואני יירצה לעשות לו אוברקלוק, יילך סבבה האוברקלוק או שאני יריח שרוף? אה ושכחתי, אני גם צריך כונן קשיח!!! 80 ג'יגה בבקשה!!!! עצות?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאני מתכוון עבודה שוטפת זה אינטרנט הורדות סרטים והכי חשוב זה כשמספר תוכנות רצות בו זמנית כמה שפחות להרגיש איטיות אני משחק משחק FPS אחד ברשת ככה שמשחקים ממש לא חשובים לי 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? (אם אפשר לחסוך אז מצויין) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית , תכני HD , עריכה מידי פעם , ואינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).אין תוכנות ספציפיות פשוט המהירות זו שריטה אצלי וקשה לי עם מחשב איטי ...התדירות - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלו…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך מחשב לילד בן 13 שהמחשב בעיקר יהיה למשחקים... התקציב הוא 4500 שקל ואני צריך מסך כלול במחיר. המסך צריך להיות 17 אינץ שטוח לא דק... זיכרון 512 מינימום. דברים כמו עכבר מקלדת זה לא ממש חושב שיהיה פשוט וזול ועדיפות לעכבר אופטי. עכשיו ההתלבטות שלי היא במעבד ללכת כל AMD או אינטל ? ??? ובכרטיס מסך ללכת על ATI או Nvidia ? ??? לוח אם אני חושב ללכת על גיגה בייט.. בקיצור אני אשמח לקבל כל מפרט שתמליצו עליו ואני אשמח לקבל טיפים ועצות... תודה רבה !!!
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-