עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Lukin,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ומשחקים (לדוגמא Overwatch, Total war) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן א…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. אני רוצה מסך בערך ב1200 ~ 1400 שקל .. ואני רוצה את Q6600 ו 2 גיגה זיכרון ו Gforce 8800 אני לא יודע כמה זה יעלה לי ב22 ליולי לכן אני שואל אותכם כמה זה יעלה ב22 ליולי ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by hopla,

שלום רב. לאחר חיפוש ממושך לנייד שיחליף את המחשב הנוכחי שלי HP dv6-2190us. אני מחפשת מחשב שיהיה חזק יותר וטוב יותר.. נתקלתי ב http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=4931 איך הוא בהשוואה למחשב הנוכחי שלי? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157113 ואשמח להמלצות נוספות מחברי הפורום תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Schaap,

Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX העולה 1000 ש"ח או Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHZ 12MB 1333MHZ BOX 1230 ש"ח או Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 BOX 1100 ש"ח מה עדיף? המעבד יעבוד בשיתוף פעולה עם PNY nVidia Quadro FX580 512MB . המפרטים של הE8500 והQ9550 מוצעים עם זיכרון 4GB DDR2 1066MHZ DUAL CHANNEL, בעוד הi5 750 מוצע עם 4GB DUAL CHANNEL DDR3 1333MHZ. הפרש המחירים הוא סביב ה100 ש"ח, כך שההחלטה היא בסופו של דבר איזה מעבד+זיכרון יעיל יותר לכרטיס הנ"ל. תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by alex542,

אני צריך חוות דעת על המפרט הבא: מארז: K282 COOLERMASTER ספק כוח: APFC 500W FAN12 POWER MAN INWIN מעבד: CORE I5 4460 לוח אם: HASWELL 1150 B85M-G B85 ASUS כרטיס זיכרון: GEIL EVO VELOCE 4GBx2 DDR3 1600 MHz כונן קשיח: 1TB SATA3 WD BLUE צורב: OEM GH23NS SHTA LG DVDx24 DL כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX750 1GB-5 EVGA הצעת מחיר מאייבורי 3550 ש"ח. *המחשב נועד עבור חבר, השימוש העיקרי היה בתוכנת האדריכלות אוטוקוד ושהמחשב יוכל גם להריץ פיפא, קול אוף דיוטי ומנגר. הערות: *אני יודע שבמארזים בסגנון הזה נצבר אבק מקדימה יש מארז אחר שכדאי בסגנון הזה? בקשת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא חרי…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. * תקציב: 5,000 ש"ח. * מטרות המחשב: תכנות, הפעלת שרתים וירטואלים, סרטים, משחקים קלים. * גודל המסך: 13.3'-14' (IPS) * רזולוציית המסך: FULL HD 1080x1920 * משקל רצוי: 2 קילו ומטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 6 שעות בשימוש רגיל* במינימום (*ויז'ואל סטודיו, גלישה עם מספר טאבים פתוחים, סרטוני יוטיוב, שירים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: רצוי, לא מחייב. * הערות: עקב הדחיפות, הרכישה מתבצעת בארץ, אך יש אפשרות לרכוש בדיוטי-פרי אם העניין אכן כדאי. *** כרגע ה-Lenovo Yoga 14 הוא מועמד מוביל. מה שמפריע לי בו זה שאיכות הצבעים במסך לא גבוהה וכן יש לו Mini HDMI ולא חיבור HDMI רגיל. תודה …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by 3p,

אחרי ההצלחה של המפרט שנתתם לחבר שלי, אבא שלו רוצה גם מחשב. הוא צריך מחשב לעבודה משרדית (מידי פעם רואה סרטים/סדרות) כולל את כל הציוד ההיקפי מלבד רמקולים. הוא רוצה הארד דיסק 250GB, ומסך רגיל ולא רחב (אז לא להמליץ על הפיליפס). אני יודע שמסך עם פאנל איכותי לא רחב מתחיל ב-1700 ש"ח, השאלה אם אפשר לדחוף הכל ל-3.5? נא לא לחרוג. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום, ברשותי המפרט הבא - WIN 8 Pro X64 Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 12GB RAM KINGSTON ATI 6950 2GB Flushed to 6970 Power supply 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVANCE Dell 2311h שברצוני לשדרגו ברכיבים הנ"ל - [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: mws_boxTop, width: 100%, align: center][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: mws_boxLeft][/TD] [TD] [TABLE] [TR] [TD=class: mws_boxCenter][TABLE=class: productListing, width: 100%] [TR] [TD=class: productListing-heading, align: center]Remove[/TD] [TD=class: productListing-heading]Product(s)[/TD…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, אני סטודנט בן 16, אני צריך לקנות מחשב נייד ללימודים + שימוש אישי , אין לי ידע רחב, אבל אני קראתי כתבה ומצאתי את המחשב הנייד : Packard Bell EasyNote TJ75-JO-200IL http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8333&perur= במחיר 4500 ש"ח, השאלה - האם כדאי לי , ואם כן היכן אני אמצא אותו . חשוב לי סרטים, יציאות (HDMI&VGA), ואי-פיי , 320GB או 500GB, מוסיקה, מסך טוב, זיכרון, צבע שחור/כסוף (נורמלי), סוללה חזקה לא חשוב לי - במשחקים אני לא נוגע, אולי סוליטר מידי פעם, משקל (התאמנתי מספיק בשביל זה) תודה מראש, ליאב Facebook - Liav Eliyahu

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by xpepx,

שלום. אני מחפש מפרט למחשב עד 1200 ש"ח. שיהיה מבוסס מעבד אינטל. לוח-אם איכותי עד כמה שניתן שיהיה מובנה בו כרטיס מסך, כרטיס קול וכרטיס רשת. מארז קטן וזול כמה שניתן שיכלול מאחור כמה יציאות USB של הלוח, ושתי יציאות USB מקדימה. צורב DVD הכי זול שיש. זכרון פנימי אם מתאפשר במסגרת התקציב 4GB אם לא אז 2-3GB. ספק אמין אך לא יקר מידי. 550W מספיק חזק? כמובן שיכלול מאוור-2 לקירור או מה שצריך. ללא מסך, ללא מקלדת, ללא עכבר, ללא רמקולים. חשוב לא לחרוג מ-1200 ש"ח. שימושים: גלישה באינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים ודברים בסיסים. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by yanivtv68,

ביקשתי מחשב לגיימינג עד 4K, לא שקל יותר. זה מה שהציעו לי במגה מחשבים באשקלון: מעבד: Intel Core i5-4570 3.2 GHz 1150 HD לוח אם: GYGABYTE GA-H87M-D3H USB3 DDR3 SATA דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 1TB SATA3 7200RPM זיכרון:KINGSTON Preformance DDR3 8GB 1600MHz כרטיס מסך: GEFORCE GTX 660 2GB DDR5 HDMI 192BIT כרטיס קול: 8 HD CHANNEL Surround sound ON (o/b) כרטיס רשת: GIGABIT LAN 10/100/1000 ETHERNET (o/b) צורב דיוידי: HP DVD-RW X24 DUAL LAYER SATA מארז: TZ-ZAG HERO 29 4USB FRONT 120MMX3 מאוור: ZALMAN FOR 1155 FOR I5 ספק: THERMALTAKE 660WATT יצא בדיוק 4 אלף ש"ח. שווה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לרכוש שילוש המבוסס על DDR4. כרגע אין לי צורך ביותר מ8 גיגה זיכרון, אך חשוב סטיק אחד (סביר שאשדרג ל- 16 גיגה בהמשך). חשוב לי שהלוח יהיה איכותי שכן מדובר במחשב לטווח הארוך (המחשב הנוכחי כבר בן 8). המחשב מיועד לצפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ולא משהו מיוחד וכבד. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. מפרט למחשב למשחקים עד 3000 ש"ח... טופס בקשת מפרט למחשב נייח התקציב: 3000 השימושים של המחשב: פרט למה המחשב יהיה מיועד המחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה): כן המחשב מיועד למשחקים, אילו משחקים: כן GTA IV, BATTLEFIELD 3, BATMAN ARKHAM CITY FIFA 2012 וכו... המחשב מיועד לתוכנות, אילו תוכנות: תוכנות רגילות = מסנג'ר וכו'... המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבודו עם תוכנות עריכה של מוזיקה: לא המחשב מיועד לעריכה גראפית, אילו תוכנות תשתמש: לא אתה מתכנן OC (המהרת חלקים במחשב): לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך(שני כרטיסי מסך או יותר) - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - כרגע או בעתיד?(מיועד לתקציבים גבוהים): לא בכל מחשב יש דיסק קשיח, גודלו קובע כמה מקום יהיה…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב - משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? הבסיס הוא i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by bigkatan,

בקיצור המחשב שלי כבר ישן מאוד וצריך רענון רציני. אני משתמש לרוב בגלישה, סרטים ולימודים. הוא מאוד מאוד איטי ובנוסף אני רוצה עכשיו להריץ עליו קצת משחקים לא חייב הגדרות אופטימליות וכ'ו. הסכום שאני מעוניין להשקיע בערך 1500 שקלים וניתן לחרוג מעט מהתקציב. המפרט הקיים: intel core 2 duo e6300 1.86GHZ motherboard Gigabyte 945-s3 ddr2 1024 mb Nvidia Geforce 7600 GS 256mb תודה לעוזרים. שיהיה שבוע טוב!!!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. המחשב החדש יורכב בתוך מארז קיים של COLORSIT לאחר שיפורקו ממנו כל חלקי המחשב הישן (מסיבות אישיות) אין צורך בציוד היקפי או במערכת הפעלה במחשב תותקן מערכת הפעלה מסוג XP PRO ולא ויסטה אני מעונין שהמעבד יהיה מסוג Q9550 או חזק יותר אבל לא I7 הספק חייב להיות לפחות 600W TP הגודל המינימלי של הזכרון יהיה 4GB במהירות גבוהה מ-800MH האם כדאי או רצוי להוסיף למעבד קירור מיוחד ומאיזה סוג אבקש שהמפרט יתבסס על כרטיס מסך מסוג ATI4890 בלבד (נקנה בחנות FOXPC ב-1050 ש"ח שהם כמובן חלק מהתקציב הכולל של כ-5000 ש"ח) המסך הקיים הוא P2350 של סמסונג ברזולוציה של 1900-1080 תודה מראש לכולכם על התייחסות לבקשה, ממתין בקוצר רוח לתגובותיכם

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום למומחים. המחשב מיועד לילדה של קרוב משפחה. הילדה בת 12. הוא אומר שהיא לא משחקת במשחקים "כבדים" אבל אני לא חושב שהוא יודע מה זה משחקים כבדים, מה גם שהמחשב אמור להחזיק כמה שנים אז הייתי כן רוצה להכניס חומרה כמה שיותר חזקה שנכנסת במסגרת התקציב (דהיינו כרטיס מסך למשחקים). השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח. ללא חריגות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סרטים, משחקים, אופיס (בית ספר), גלישה וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD…

18. היי, אני אמור להתחיל ללמוד הנדסת תוכנה באוניברסיטה הפתוחה ואני צריך לקנות מחשב נייד אך אין לי מושג מה לחפש. האם הלימודים האלו דורשים מחשב חזק? אני מניח שלא טוב מסך קטן מידי כי אני אמור לראות הרבה הרצאות בוידאו. אין לי הרבה להשקיע בזה אבל אני ישלם מה שצריך כדי לא להתאכזב, אבל אני לא יודע איזה רמה של מחירים אני אמור לחפש בכלל. אתם יכולים לתת לי כיוון, כדי שאני ידע איזה מפרט לבקש? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום רב, החלטתי בשעה טובה לקנות מחשב, רק מה התקציב לחוץ . את רוב הקניות הרציניות שלי אני עושה דרך האינטרנטף היה לי נסיון כבר מקניית מחשב מכמה חנויות שונות- כדי להוזיל עלויות, קצת קוראים על החנות ולא צריכות להיות בעיות. טוב מספר שאלות: 1)אני מעוניין לקנות E4300 , עם זכרונות KINGSTON של 667MHZ, מה שיביא בעבודה של 1:1 ל333X9=2997MHZ ושם אני רוצה לעצור-זו המטרה ,לא רוצה לשבור שיאים, לא רוצה לחפש את השמיים- רוצה לקנות את המעבד הזול ביותר ולעשות אותו ברמה של החזק ביותר בסטוק, עם זכרונות פשוטים. בנתיים גם המעבד וגם הזכרונות עומדים בקריטריונים (אם בשלב מסוים אני מתחיל לטעות אני אשמח לתגובות כי זו התייעצות ואשמח לגלות אם טעיתי במשהו-הקניה תהיה נכונה יותר). 2)נשאר הלוח אם . כאן …

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. באתר של DELL מצאתי רשימה של 10 (!) ייבואנים שנותנים שירות ותמיכה על המוצרים של דל בישראל http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/israel?c=il&l=he&s=bsd אם יש למישהו מידע או המלצות מהניסיון , מאיזה מהייבואנים הללו עדיף לרכוש ניידים של דל ( האחריות והתמיכה טובים יותר) ? מאיזה ייבואן לא מומלץ לרכוש מחשב ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם.. האמת אני כבר דיי מיואש, מקווה אולי כאן יוכלו לעזור לי... אני מחפש כבר תקופה מחשב נייד שיצליח לעמוד בקיטריונים שלי, ומשום מה לא מוצא אשמח לעזרה.. אני מחפש ככה: מעבד: i5 , למרות שגם 7 יהיה מושלם אם קיים. זיכרון : לפחות 4 גיגיה כרטיס מסך: אשמח לאחד חזק GT330 ומעלה דיסק קשיח: רק SSD של 256 , וממש רוצה למצוא נייד עם DUAL SSD RAID 0 כמו הסוני אבל לא מוצא, מישהו? מסך: 13 אינץ , אפשרי אולי 14 אבל הוא צריך לעמוד בשאר הקיטריונים עובי: שהיה באמת דק ככול האפשר. ברמות של עובי הVGA .ולא יותר. זה עיקרון מאד חשוב שלי!! משקל: עד 1.5 קילו עם סוללה סוללה: לפחות 7 שעות עבודה אשמח גם ל10.. צורב לא מעניין מקלדת: במידה וקיימת מוארות יתרון משמעותי.. וכמובן שיהיה יפה.. כסף לא מש…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by psybrain,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים HD, מוזיקה, מולטימדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF1, פיפא, COD, TW3 וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

23. מפרט סופי לפני קנייה - חוו דעה האם טוב מספיק? אנא זרקו הערות בצורה חופשית (עניניות) שיפורים והמלצות תודה לכולם!! Cpu Cooler : Thermaltake Volcano 7 Plus Cpu : Amd Athlon Xp 1800 MoBo : Gigabyte 7VAX VIA KT400 Memory : Samsung Original 512mb DDR PC2700 333mhz Hd : WD 80GB 7200 JB SE 8mb cach Sc : Hercules Fortissimo III 7.1 Cd Rom : BenQ 32x10x40 Floppy : Teac 1.44 Floppy Case : Compucase 6919 Black super midi + 300W HEC Monitor : CTX 19' PR960F

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ZiX,

שלום , יש לי מחשב נייד של טושיבה שנקנה לפני כשנה בארה''ב. עם הזמן הוא נהפך לאיטי יותר ויותר. עכשיו כמעט ושהוא לא זז , סרטונים נתקעים והעבודה עליו לא נוחה כלל. לכן החלטנו לנסות לפרמט אותו. למחשב אין כונן CD / DVD מה האופציה אחרת לגבי ההתקנה? בנוסף יש דרייברים של הWIFI והסאונד , רציתי לדעת כיצד ניתן לגבות אותם על המחשב לפני הפירמוט. ובכללי , תהליך הפירמוט (וגרסאת הווינדוס) זהה למחשב נייח נכון? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. איזה מחשב נייד יותר איכותי https://ksp.co.il/?uin=46741&select=.268..271..214..2639. מסך 14 https://ksp.co.il/?uin=43119&select=.268..271..213..2639. מסך 13.3

דיונים חדשים בפורומים