ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
AMD64 3500+ 90nm Winchester DFI nF4 LANParty UT Ultra-D Gigabyte Radeon X850 XT PE A-DATA 512x2mb PC3200 400Mhz Seagate 120gb, 7200rpm, 8mb SATA NCQ CoolerMaster Wavemaster Silver Aluminium MAG 786 PF Microsoft Multimedia Keyboard Black Logitech MX510 Thermaltake 480W W0010+PFC ANTEC Ultra-Violet Internal LED Light Tube מישהו פה בא ללאן פארטי של 3DV בסוף החודש??
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת די דחוף לי לקבל תשובה עוד היום או מחר בבוקר! היה מפרט מצויין שאני הכנתי בעזרתכם מנעה מחשבים,אבל אבא ואח שלי(הארנק והנודניק שמקבל תמחשב,בהתאמה) החליטו על דעת עצמם לעשות היום תהזמנה בKSP והיא: NEC 3540 A מארז ג'נרי מכוער(עם ספק ג'נרי) וניס 3000+ טווינמוס 512MB PC3200 מעאפן (סטיק אחד) מסך דוחה של מאג WD 80 GIG S-ARA GB 6600 GT GB K8NF - 9 מגעיל האם יש איזושהי תקווה לאוברקלוק(ברוב טיפשותם הם ביקשו ת'סטפינג החדש,למרות שבפירוש אמרתי להם שבוע 17 או 23 ומעלה,האם כדאי להחליף?(1))? הכרטיס מסך לא נראה טוב לOC(האם כדאי להחליף לXFX?(2) הזכרון נראה מעאפן בטירוף,אין לי מושג איזה צ'יפ יש לו(האם כדאי להחליך (3)?) הלוח-אם מפחיד אותי לאללה,הוא נראה אחד מהלוחות האלה ש…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8690 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For AM2/AM3 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8290 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE 890GPA-UD3H AM3, 890GX, DDR3 1333, ATI HD4290, HDMI, HD Audio http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10016 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12140 דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9444 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=1…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב הצנוע שלי, שכבר בן למעלה משנתיים, לראשונה ירד מתחת לקו הFPS הסביר במשחקים ואני תוהה האם שווה לי לשדרג חלק כזה או אחר בו. מדובר במחשב: Intel E5200@3.70GHZ G.Skill DDRII 800Mhz 2GBX2 DFI Lanparty G31 T2R Gainward GTX260 216SP 896GDDRIII Goldensample את הליבה של הכרטיס האצתי מ625 לסביבות ה670-680MHZ, כמו כן-הוספתי לזכרונות שלו ולSHADERS. הכל יציב לחלוטין והמחשב קר בכל חלקיו. אני משחק ברזולוציה 1680*1050 כל משחק שיצא בתקופה האחרונה עבד אצלי מעולה על הגדרות גבוהות, עד שרכשתי את BF3. הסינגלפלייר עובד מעולה על הגדרות גבוהות אפילו עם AA וHBAO אבל המולטיפלייר מרגיש כבד ואיטי במיוחד במפות "הרוסות"\כמות גדולה של שחקנים\כשאני מכוון עם כוונת טלסקופית של נשק. המחשב שלי אמנם ישן, …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב חדש בסביבות ה 6.5 -7 אלף אשמח לחוות דעת מדובר על מחשב לגיימינג ( וכו) כמו כן במקצועי אני גרפיקאי בתלת מימד עובד עם תוכנות (זי בראש ,מקס,מאיה,ואפטר) חשוב לי שיהיה שקט מהיר ושיחזיק זמן עד שאני יאלץ להחליף אותו עריכה : להלן השאלון :-[ 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגרפיקה בתלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוג…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! תקציב 1400 ש"ח אני צריך מסך מחשב כמה שיותר מכויל / מדויק מבחינת הגודל 19 אינץ זה מספיק לא אכפת לי שיהיה יותר גדול אבל לא על חשבון האיכות לא מעניין אותי אם יש לו MHZ או איך שזה נקרא עבור משחקי וידאו וכד איכפת לי שמתי שאני צופה בעבודות שלי התוצאות יהיו מדויקות וכן שיתמוך ב 4K תודה רבה לכל מי שענה לי
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב קומפקטי ברצוני להוסיף לו כרטיס מסך חיצוני, אבל לא ראיתי יצירת בולט , יש לו usb 3 בלבד, יש אפשרויות לכרטיס מסך בחיבור usb 3 ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אשמח למפרט של מחשב למשחקים קלים כמו פורטנייט וכאלה עד 3000
-
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
הסיפור בקצרה , לקרוב שלי כנראה עומד למות המחשב. מדי כמה זמן הוא מקבל פסים מוזרים על המסך והמחשב נתקע לו. מניסיון שלי זה מעיד על כרטיס מסך תקול. הכרטיס הוא מובנה בלוח ונראה לי שבמוקדם או במאוחר כל הלוח ימות ואין מנוס מלחליף מחשב. המחשב הנוכחי הוא E5700 עם 2 גיגה זיכרון וזה מספיק לו. התבקשתי לעזור אבל אני לא כל כך מעודכן במה משתלם היום לקנות ומקווה שתעזרו לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר אז מעוניין לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט + אופיס א) במידה והמחשב…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אלה החלקים שיש: Memory - 2x Corsair XMS3 - Memory - 2 GB - DIMM 240-pin - DDR3 - 1333 MHz / PC3-10600 - CL9 - 1.5 V - non-ECCPower supply - XFX Core Edition PRO850W - Power supply - ATX12V 2.2/ EPS12V 2.91 - 850 Watt Processor - AMD Sempron 145 / 2.8 GHz ( 2000 MHz ) - Socket AM3 - L2 1 MB - Box Motherboard - ASRock 970 Extreme4 - Motherboard - ATX - Socket AM3+ - AMD 970 Graphics cards -2 X MSI RADEON R9 290 4GD5 4GB DDR5 (V803-842R) כלומר crossfire יש גם מארז FULL TOWER מפלצתי משהו, אבל בינתיים הוא יספיק. חשבתי להוסיף: כונן DVD להחליף את המעבד ל- AMD FX 8-Core Black Edition כונן קשיח Kingston SSDNow V300 SV300S37A/240G 240GB SSD SATA III כפול 2 ב- raid0 זיכרון למח…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב?: עבודות משרדיות,הרבה סרטים ומוזיקה,פוטושופ,מעט משחקים(אולי שעה בשבוע) * גודל המסך? 15-16,לא מבריק,לא סובל את זה. * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאות סטנדרטיות HDMI וכו' * Bluetooth? מן הסתם * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 750 GB במינימום * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מקלדת גדולה ונוחה,מוארת(לא קריטי אבל בונוס) המליצו לי הרבה על הAsus N56JK-CN028H, האם יש לאן לעלות ממנו בתקציב המדובר?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כותרת: רכישת מחשב נייד - עד 3000שח - שיהיה אפשר לתכנת ולקחת ללימודים 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3000שח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500שח 2. מה שימושי המחשב ? לימודים => עבודה משרדית. (כל מה שמחקתי מהשאלון התשובה היא לא) 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: צריך שהמשקל שלו לא יהיה כבד מדי על מנת שיהיה נוח לסחיבה. => לכן הגודל מסך כנראה חייב להיות 13/14 אינץ' (לא מכיר 15אינץ שלא שוקלים הרבה). חיי סוללה חשובים כמובן. מעבד i3 טוב יספיק לי. (אם נשאר מקום בתקציב אז i5) 8 ראמ 500גיגה הארד 128גיגה SSD חובה! כרטיס מסך סביר. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200שקל לכל היתר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לפטופ.. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק ווינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור המרכז ,TMS או כל אחד אחר.. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?מחר או יומיים.. 11…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקופה של כמה שנים יפות שלא התעדכנתי בשוק החומרה, ואני לא יודע איזה מפרט להרכיב... אני צריך מפרט בתקציב של 4,000 פחות או יותר כולל ציוד הקיפי (מסך ומקלדת). המחשב ישמש לעבודה משרדית, משחקים וצפייה בסרטי HD. תודה!!!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם? המחשב למטרת הצגת סרטים, משחקים וגם לעבודה/לימודים. בקיצור, מחשב להכל. הגעתי למסקנה שכרגע אני לא צריך את ה-Creme de la Croppe, ועדיף להשקיע במחשב שאפשר לעדכן בעתיד. לוח אם טוב עם socket שיש תמיכה בו, כרטיס מסך יחסית זול שניתן יהיה להחליף בעוד שנתיים, וכו'. אם אפשר לעשות overclocking, מה טוב (למרות שללכת בכיוון ה-E4300 לא נמצא בטווח המחירים שלי). CPU: AMD Athlon 64 3800+ Socket AM2 680 NIS Motherboard: Asus M2N-E 591 NIS Memory: 2 * Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL3 670 NIS Video Card: ATI Radeon X1650 XT 256MB 845 NIS Hard Disks: Western Digital WD1600JS * 2 (RAID 1) 600 NIS Case, mouse, keyboard, monitor, desk - not included in price.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דיסקשיח גדול Hitachi Deskstar 7K1000 (1TB, 7200rpm) דיסקשיח מהיר למערכת ותוכנות Seagate ST3300655LC (15,000rpm, 300gb) התקן רשת GigaBit Lan 10/100/1000 או משולב על לוח האם זיכרון פנימי 2-GB Fully Bufferd (FB) ECC-REG DDR-2 1066 Qual Channel Compatible (Tested) כרטיס מסך משולב בלוח האם כרטיס עריכה עפ"י המלצתכם כרטיס קול Creative כלשהוא או משולב בלוח האם לוח אם Giga-Byte GA-9IVDTH-PL (2.1) מארז U4 Silent (Modded) Midi Tower ATX כ"כ שקט שחוץ מנורת חיווי לא אדע שהוא פועל מגן מתח: אספקה+הגנה עפ"י המלצתכם מיקלדת עריכה Logickeyboard LKB-PPRO-CHPC-UK מעבד Intel Quad-Core Intel® Xeon® processor E53451 מסך Jvc DT-V24L1DU 24" או תואם אחר מערכת הפעלה Microsoft Vista premium ספק…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שרכשתי מחשב HTPC חדש (בהזדמנות זו, תודה לכל אלה שעזרו לי בבחירת רכיבי החומרה) שמיועד לסלון, מתברר שהמחשב הישן שלי מתחיל לקרטע ולכן אני שוקל לרכוש מחשב חדש ליישומים ביתיים פשוטים כמו גלישה באינטרנט, מולטימדיה, כתיבת מסמכים וכדומה. דרוש לי גם ציוד היקפי-רמקולים, עכבר ומקלדת, ללא מסך. שקט ואסטטיקה לא חשובים לי הפעם, כי זה מחשב שמיועד לחדר שלי. בקטלוגים של "באג" צדו את עיני מחשבי HP Pavilion. הייתי מבקש לדעת מה חושבים המומחים על מחשבי מותג כאלה? האם יש להם חסרונות/מגרעות כלשהם, שחשוב לי לדעת לפני שאני קונה? הכוונה שלי, האם יהיה ניתן לשדרגם בעתיד? האם ניתן לבצע בהם שינויים כגון הוספת דיסק קשיח מהמחשב הישן? האם מחשב כזה יוכל לקבל בלי בעיות כל מני תוספות PLUG IN? ו…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולכם! כפי שכתבתי בכותרת אני מחפש מחשב נייד... עשיתי כבר סקר שוק והוא לא עזר לי בכלל, המוכרנים בחנויות נורא מיסתוריים בכל מה שנוגע להסבר ממשי על ניידים אבל בפורום קיבלתי קצת יותר הבנה... עכשיו תורכם להמליץ לי על נייד, עד עכשיו מצאתי אחד שממש התאים לי שהוא הacer 6930G. הוא כולל את כל הדברים שאני באמת רוצה... 500 ג'יגה הארדיסק. כרטיס מסך נוידה 9600. 4 ג'יגה זיכרון. CORE2DOU 2.0 נראה כאילו לא צריך יותר... העניין הוא שבאוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד... המחשב בגודל 16" לפי אייבורי, זה נשמע לי ענק!!! בנוסף המשקל שלו כמעט 3 קילו... והאחריות מאכזבת ביותר של שנה וכתוב במפורש בפורום שהאחריות הארוכה היא קריטית. יש מחשב עם נתונים חזקים כמו של המחשב הזה עם מסך 14.1"... עם אחריות …
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב חבר'ה אחרי שביקשתי פה חוות דעת על מפרט שהביאו לי . ראיתי שרוב המשתמשים אומרים שהוא מבוזבז וכו' הייתי רוצה לתת לכם לנסות להוציא את המיטב מכספי כדי שאני אצא מרוצה :] אז ככה המחשב בעיקר ישמש אותי למשחקים (משחקים כבדים + - ) אני מתכנן לבצע OC משמעותי אז ככה שכדי שיהיה זרימת אוויר וקירור מוצלחים . אני מעוניין במסך 22' איכותי שיספק לי צפייה איכותית ומהנה . יש אפשרות חריגה של כ500 ש"ח בערך . תודה רבה לכם !
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב די פשוט לשימושים של אופיס , וידאו , קצת משחקים פה ושם (לא משהו שדורש כוח עיבוד מאסיבי) מה ההבדל המהותי בין AMD לאינטל ? ראיתי שיש הבדל בכסף האם זה גם יורגש בפועל בביצועים? תקציב נאמר בין 1500-2000 . אין צורך ב: ד.קשיח , צורב-נגן תקליטורים , מקלדת ,עכבר ,מערכת הפעלה (אתקין בעצמי..) , מארז, מסך. יש צורך ב: מעבד ( או AMD או אינטל - אני לא מבין מה ההבדל לשימושים שציינתי ) גוף קירור פשוט ונחמד למעבד (ראיתי נראה לי של ארקטיק.. משהו כזה) לוח אם - שיתאים לשימושים ותו לא .(אין צורך בתכונות מיוחדות , לא יבוצע אוברקלוק למשל ) כרטיס מסך- הבדל בין מובנה על לוח האם לבין אחד סטנדרטי בינוני ? זיכרון-4GB בסטיק אחד (הכי זול DDR 3 1333Mhz) ,(יהיה הבדל מהותי אם זה יבוא כזוג 2X2 ?) …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני צריך מחשב לסטודנט(אקסל וסרטים הם השימושים הכי כבדים) כשהתקציב הוא 2000 ש"ח עם מסך עם גמישות קלה. המסך שעליו אני מתעקש ומוכן להתפשר מבחינת ביצועי המחשב הוא הדל 23" המוכר (אחרי 5 שנים עם 2007wfp דל הוכיחו את עצמם מבחינתי) לכן אצטרך את תוכן המחשב בלבד: -לוח -קשיח (עדיפות לSSD 60gb) -זיכרון -מעבד המחשב יורכב בתוך מארז שכבר יש לי, Antec NSK1380 ,ויקבל חיים מהספק המקורי 350W שמגיע עם המארז. לכן לוח ATX רגיל כבר יהיה גדול מידי. תודה ושבוע טוב.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כשקונים מחשב נייד, יש אפשרות לקנות אותו בלי מערכת הפעלה. (מגיע עם "FreeDOS") האם יש אפשרות לקנות את Windows 7 מאיזה מקום במחיר זול? (למשל, רשיון משומש של עסק שהפסיק להשתמש ב-Windows 7, ומוכר את הרשיון עבורה למישהו אחר?) אודה לכל מי שיכול לחדד את הנושא, והאם זה יוצא עדיף או לא, מבחינת מחיר. תודה card
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל סליחה על פתיחת Thread חדש, הקודם קצת נחטף ויש שינויים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך במידת האפשר, אני סבור שגם ככה הסכום גבוה מהדרוש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, סרטי HD מדי פעם, עריכה בפוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים החדשים, באטלפילד וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחו…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
<צונזר> אני רוצה לקנות מה אתם אומרים שווה? או חייבים לקנות WACOM ומה עם זה- <צונזר>
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות לעצמי מפרט שהוא גם מחשב מעולה וגם טוב לאובר קלוק וזה מה שיצא לי: CPU : AMD Athlon XP 2600+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 569.54 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 558.66 ] 1 Memory : CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 Low Latency CAS2 Memory [ ¤ 981.08 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD Athlon XP [ ¤ 173.21 ] 1 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 490.51 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [¤ 1529.95] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Towe…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-