עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה ליצור עמדת מדיה סנטר שמריצה XBMC, והמפרט שבפוסט הזה נראה לי מאוד רלוונטי לצרכים שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539327.msg4601494#msg4601494 לנוחות אני אעתיק את רשימת הדרישות לכאן: 1 - הרצת 720P ו1080P 2 - הרצת XBMC (עדיין לא החלטתי איזו מערכת הפעלה להתקין - WIN7 או LINUX?) 3 - שקט בעל איוורור טוב - אני רוצה להכניס אותו למגרה עם חור איוורור למזנון בסלון 4 - שלט רחוק 5 - WIFI בתקן N - במקום זה חשוב לי שה-WIFI יתמוך בתקנים האחרונים. אם N עונה על הדרישה מה טוב. 6 - אין צורך בHD, אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה מDOK, בהמשך אולי אעביר את הדיסק הפנימי 2.5" מהסטרימר 7 - אין צורך בתמיכה ב3D או בניגון בלוריי 8 - יש לי צורך ביציאת אודיו אופטית לחיבור לר…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by zion789,

חבר שלי הכין לי מפרט למשתמש כמוני-משחק הרבה משחקים אח"כ סרטים ואז מוזיקה(פרוטי,qbase,ומויקה לשמוע באמצעות הרמקולים של ALTEC LANSING שישי לי),אני התלהבתי ממנו,אבל השאלה אם צריך שיפורים,אינני מתכנן OC או משו,אבל רצוי שהמחשב יחזיק הרבה זמן(מעל 4 שנים),ככה שאני יודע שאני יחליף לו זכרון עם הזמן הארד דיסק וכו',יש לי מסך 17 אינטש,ואני מתכנן להחליף בעתיד כשיהיה כסף למסך 20 של DELL,חשוב לי נורא מהירות וביצועים! נורא,אז הנה המפרט לשיקולכם.. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1295 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤625 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2137 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 720…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Torian,

כמו שהכותרת אומרת, אשמח לדעת מה ההבדל בין שני הטכנולוגיות והאם הוא משמעותי בהשוואה מivy לsandy אני רוצה לרכוש מחשב אבל יש לו את המעבד sandy core i5 2320 האם המעבד הזה יחזיק לי בחמש שנים הרחוקות?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by yosi b,

המפרט המוצע: לוח אם Gigabyte GA-Z87N *(מדובר במארז מיני itx) מעבד Intel Core i7-4770K זיכרון Geil EVO Leggera 16GB DDR3 1600MHz כרטיס גרפי NVIDIA GeForce GTX660 OC 2GB N660-2GD5 * לכאורה אין בעיה להעמיס שכן הכוונה להשקיע בקירור איכותי* המחשב מיועד לגרפיקה תלת מימד והדמיה מתקדמת (פוטושופ מאיה אפטר וכו') ולשימושים ביתיים רגילים (סרטים אופיס וכו') - לא כולל משחקים כבדים. לדעתכם אפשר לנצל את הכסף (כ- 4390 על הרכיבים העיקריים) בצורה יותר חכמה ? לדעתכם מומלץ במיוחד להוסיף קצת לשידרוג חלק מהרכיבים ? אשמח לשמוע ותודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by סימה טל חן,

היי יש לי ילד בן 12 שמבקש מחשב גיימינג... לא ממש מבינה בזה...התקציב הוא בערך 2500 ש"ח...יש מחשב איכותי במחיר הזה? או שכדאי לחכות ולחסוך עוד?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. דרישות כלליות: שיהיה מסוגל להריץ SOLIDWORKS & MATLAB בצורה טובה יחסית מקווה לדגם חדש יחסית עם תמיכה בWindows 8.1 * משקל רצוי? אין חשיבות למשקל יותר מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא - לרוב יהיה מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) רק HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSataאין חשיבות - * כונן אופטי? לא חייב אבל עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אהלן! מבקש את עצתכם בקנית מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים, אבל גם לתקלוט (שזה אומר לפחות 16GB זכרון ומעבד עם ביצועים טובים - לא גיימר אבל גם לא מעבד מוחלש). התקציב שלי הוא עד 4000, ויש לי העדפה למחשב שיכול לשמש גם טאבלט, אבל זה לא קריטי - מה שהכי חשוב זה איזון בין ביצועים למחיר ומשקל (לא רוצה מחשב שמעל קילו וחצי). תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. נלך לפי החוקים, הכי קל: * מטרות המחשב? - כמצויין בכותרת. * גודל המסך? - לא משנה. * משקל רצוי? לא כבד מדי או ענק מדי, עד 2-2.5 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כמובן שעדיף סוללה כמה שיותר חזקה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - יציאת HDMI חובה, רצוי עם כניסת P2 ומסך HD. * בלוטות? - לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 500GB * צורב DVD? - כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? -- לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - Toshiba, Dell, Asus ואם תמליצו על חברה אחרת, אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ben29,

היי. אני מעוניין למכור את המחשב שלי. אני מעוניין לדעת כמה אני יכול למכור אותו. מצורף קבץ עם המפרט המלא שלו וקצת תמונת מצב.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני לאחרונה הרכבתי מפרט ב 8000 ש"ח בנועה מחשבים, ומפרט שקול לו בפנדה, אבל המפרט יוצא זול יותר ב 400 ש"ח אם אני קונה חלקים שונים בחנויות שונות ומרכיב במעבדה של אחת מהן. 1.האם באמת מומלץ לקנות רכיבים למחשב שלם מחנויות שונות, כשלי אין נסיון בהרכבתם, ללכת למעבדה ולסמוך עליהם שירכיבו לי את המחשב בלי רמאויות? 2.האם הרכבת מחשב מחלקים מחנויות שונות במעבדה זה דבר מקובל? 3.האם יש בעית אחריות? אם קניתי רכיב בחנות X שהורכב במחשב בחנות Y, אין כאן ביטול של האחריות? תודה

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by evman007,

שלום חברה ככה הגיע הזמן סוף סוף לשדרג קצת את המחשב שלי-חשבתי על שידרוג מעבד לוח כרטיס מסך ומארז המפרט שיש לי כרגע הוא: amd duron 2000 לוח של ecs שתיי סטיקים של זכרון 256 ddr 333 הארד דיסק אחד 40 גיגה 5400 עם bad sectors ועוד אחד 120 7200 כרטיס מסך 5200 pci צורב וסידי שאותם אני משאיר .מסך של מאג 770v עכבר אופטי פשוט ומקלדת של לוגיטק התקציב הוא בערך 2000 שקל אפשר קצת יותר... אני מעוניין לקנות מ ksp .

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. חומרה זה ממני והלאה, ולכן כשהחלטתי להשקיע סכום רציני בקניית מחשב חדש שישרת אותי נאנמה מחדרי החדש () החלטתי לפרסם פה מודעה אז ככה: 1. התקציב עומד על 10-15K. אני יודע שאתם אוהבים תקציבים מדוייקים, אבל חסכון זו לא מילה גסה. אז יש לי 15K להשקיע, אני מעדיף לא להגיע כלכך רחוק, אם אפשר. 2. מטרת המחשב תהיה לשעשע אותי ולהעסיק אותי, כלומר אינטרנט, אופיס, משחקים חדשים ועריכה גרפית דו-מימדית. תמונות, לא סרטים. 3. ציוד היקפי דרוש. מסך, מקלדת, עכבר, כל החבילה. 4. חשוב לי מאוד השקט של המחשב וגם המראה הכללי של המארז, ואני מוכן להשקיע בזה כסף. מבחינת מראה אני מעדיף מארז מטאלי, עם USB מאחורה, ואולי אורות יפים כאלו וחסרי משמעות. כי צעצועים זה חשוב. גם שחור מבריק זה נחמד. משהוא עם מראה…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by DarkInertia,

לפני פחות מ3 שבועות קניתי מקבוק פרו 13" מהדור החדש, ורציתי לחלוק את הדעה שלי עליו כאן, כי אני חושב שזה יכול לעניין מישהו. זה המוצר השני של אפל שאני קונה בחיים, הראשון היה אייפוד נאנו לפני 6 שנים... תמיד היה לי ווינדווס, החל בדוס, 3.1, 98, xp, ויסטה, 7, ומעולם לא הרגשתי שאני צריך משהו אחר, עד שהתחלתי ללמוד תקשורת חזותית בבצלאל השנה ונדרשנו לקנות מקבוק פרו. בהתחלה התנגדתי לרעיון אבל לבסוף ההנחה והתנאים הטובים שהציעו לנו שכנעו אותי שזו הזדמנות טובה לנסות משהו אחר. הלפטופ הקודם שלי היה HP touchsmart tx2500, מחשב נייד/טאבלט היברידי קטן וחמוד, שסבל מהתחממות יתר קשה אבל עשה את העבודה. אני שונא את אפל. אני לא שונא את המקבוק פרו 13" שלי. זה מחשב טוב. הוא לא כל כך קל, ממש ל…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by masterb,

שלום חברים, הזמנתי מחשב נייד "15.6 LED זיכרון 4GB DDR 3 מעבד Core i3 סדרה: Dell Inspiron N5010 במחיר 3,350 ש"ח: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7740265&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=dell שימושים משחקים, אינטרנט, סרטי HD מה אתם אומרים הן בקשר למוצר והן בקשר למחיר ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? >> עד 2,000 ש"ח עם רצון לפחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? >> לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? >> לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? >> סטודנט, עבודה עם תוכנת ה Office, בנוסף עובד כגרפיקאי פרילאנסר, רצוי שיהיה סבבה לעבודה עם Adobe Photshop עדכני, צפייה בסרטים (HD עד כמה שאפשר......) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). >> כמו שאמרתי, Office באופן תדיר/כבד כסטודנט. אותו דבר לגבי Photoshop. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by alex542,

אני צריך חוות דעת על המפרט הבא: מארז: K282 COOLERMASTER ספק כוח: APFC 500W FAN12 POWER MAN INWIN מעבד: CORE I5 4460 לוח אם: HASWELL 1150 B85M-G B85 ASUS כרטיס זיכרון: GEIL EVO VELOCE 4GBx2 DDR3 1600 MHz כונן קשיח: 1TB SATA3 WD BLUE צורב: OEM GH23NS SHTA LG DVDx24 DL כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX750 1GB-5 EVGA הצעת מחיר מאייבורי 3550 ש"ח. *המחשב נועד עבור חבר, השימוש העיקרי היה בתוכנת האדריכלות אוטוקוד ושהמחשב יוכל גם להריץ פיפא, קול אוף דיוטי ומנגר. הערות: *אני יודע שבמארזים בסגנון הזה נצבר אבק מקדימה יש מארז אחר שכדאי בסגנון הזה? בקשת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא חרי…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. בן שנה וחצי. מארז Fractal Design 3000 כרטיס מסך GTX 670 OC 2GB מעבד i7 2600 OC 4.3Ghz כונן SSD 128GB כונן קשיח 2TB מאוורר Scythe Mugen 3 לוח אם MSI Z774-43 עדיין באחריות ב-TMS. תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - אה כן, וזיכרון 8 ג'יגה. - - - תגובה אוחדה: - - - ספק כוח 520 או 600 לא בטוח, זה היה מזמן.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by the cube,

שלום לכולם אני סטודנט לתואר שני ואני מחפש מחשב לצורך לימודים ואולי עבודה עתידית אני רוצה לקנות בארץ, בלי כל הבלגן של קנייה בחו"ל, אחריות וכו' גודל המסך נובע מהנסיעות הרבות בתחבורה ציבורית, אני מחפש גודל שיאפשר לשבת איתו בנוחות באוטובוס בלי להפריע לנוסע לידי (15 זה גדול מדי) ולקרוא טקסטים בנוחות (בעיקר מאמרים באנגלית). אני חושב ש 12 אינץ' יהיה קטן מדי, אבל אשמח לשמוע את דעתכם. *השימושים העיקריים: office (כמובן), אינטרנט, עיבוד תמונה (לא פוטושופ, אבל משהו יותר מתקדם מ paintbrush), תמיכה מסויימת בתלת מימד (הצגת מודלים של מולקולות). משחקים - לא יותר מסוליטייר, אולי worms. *גודל המסך - כמו שציינתי, 13-14, 12 יישקל במקרים חריגים. * משקל רצוי - עדיפות לסביבות 2 ק"ג. אני סוחב אות…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אבקש המלצה למפרט מחשב שולחני עבור עריכה גרפית (תוכנות אדובי השונות). תקציב גמיש (בגדול מעדיף לא לעבור את ה-10,000 ש"ח...) שימוש עקרי - עריכה גרפית כבדה ואינטנסיבית (תוכנות ADOBE השונות - גם וידיאו גם פוטושופ) יחובר ל2 מסכי 4K. אין צורך בציוד היקפי. כונן קשיח למערכת הפעלה SSD וכונן קשיח גדול לשאר העניינים - משהו איכותי שלא ישווק חיים בעוד שנה-שנתיים! חשיבות שקט (5-6). ללא אוברקלוק. ללא גיימינג. אהיה מעוניין לרכוש אך ורק מחנות שמקבלת PayPal. (עדיפות איזור נתניה אך לא קריטי) המחשב צריך לשרת אותי לפחות ל3-4 שנים. יש לי מקלדת שעובדת על bluetooth - האם זה דורש צ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני רוצה שהמחשב שלי יריץ בצורה טוב (לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות) את BF4. יש לי כרגע - QUAD Q8400 2.66 GTS250 4GB RAM לוח אם דפוק של אינטל את BF3 אני מריץ סבבה. אני לא יודע אם לקנות רק כרטיס מסך RADEON HD7850 2GB בעלות של 1190 ש"ח או את המפרט הבא - I7 38320 3.6 RADEON HD7850 2GB 2X4GB זכרון SSD 120GB Asus P9X79 Deluxe s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 4xPCI-E בעלות כוללת של 5000 ש"ח (מארז וכו' אני אשתמש במחשב הקיים)

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by zuris,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10252 אני רוצה מחשב שיריץ משחקים על MED, משחקים כמו SC2,DB3 שיצא בעתיד ומשחקי רשת כמו dekaron,rohan וכאלה אני מתכוון להחזיר את המשחב משהו כמו 5-6 שנים אז שיהיה סביר , נראה לכם שהמחשב הזה יתאים? מה גם שזאת הפעם הראשונה שאני רואה את השם של החברה הזאת PACKARD BELL בחיים לא שמעתי עליה, למישהו יש ניסיון איתם? תודה רז

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by spike_staff,

שלום, אני מחפש נטבוק שישמש אותי ללימודים. מאוד חשוב לי שהוא יוכל להסתדר עם תוכנות כמו SOLID WORKS וPHOTOSHOP, ולא יהיה יותר גדול מ-13 אינצ'. מחיר עד 3500 אבל אם הדבר באמת שווה אפשר גם ב 4000. תודה לכל העוזרים..

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. CPU Athlon 939 3000 Venice CPU COOL 7200 LIGHT MB ASUS A8N-VM 939 http://usa.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=768&l1=3&l2=15&l3=231 MEM LD 256*2 = 512 MB PC 3200 MAXTOR 133 80GB 7200 8MB DVDRW LG 1.44 CASE COLORSIT MERCEDES 8011 PS 400W REAL * מחשב לשנה שנתיים לא יותר רציתי את ה 805 אבל הלוחות שתואמים לו יקרים ובלי VGA ON * ** מארז בין היפים שראיתי **

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by gshhar,

את המעבד הנ"ל כבר הבאתי מחו"ל ואת שאר הרכיבים אני עומד לקנות בארץ. התקציב שלי הוא גדול מראש אולם אני לא מאלו שמשחקים הרבה אז אני לא צריך כרטיס ממש חזק אבל אני רוצה אחד טוב,OC כמובן אני רוצה ובגלל זה אני רוצה שתמליצו לי על מערכת קירור מים טובה. בקיצור זה מה שהרכבתי: AMD Athlon 64 FX-57 Socket 939 - כאמור יש לי כבר DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D Corsair TWINX 1GB PC4000 2*512MB DDR 500 Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA X2 - אני מוריד ה מ ו ן. Leadtek Geforce PX6800 256Mb Retail PCI-Express SLI - מספק אותי מעל ומעבר,אני רק רוצה שיחזיק לי את כל המשחקים,בנוגע להגדרות אני ממש לא לחוץ על הגבוהות ביותר. Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card - בשביל האיכות שמע של המשחקים והסרטים. Lo…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by meshie,

שלום, לפני שבוע+ פתחתי אשכול חדש והתייעצתי איתכם טרם קניית מחשב. המפרט שהומלץ לי הורכב ב-TMS, אך מכיוון שנגיש לי יותר, אני שוקל לקנות מ-KSP. השתמשתי במפרטים המוכנים שלהם, כי זה נותן הנחה מסוימת, ושיניתי את הרכיבים לפי הצורך (את הכ.מסך אני ארכוש בנפרד). אשמח לקבל את חוות דעתכם על המפרט בכללי, וגם האם המארז בסדר? ומה לגבי הלוח אם? יספיק בגודל לכ.מסך?.. דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4590 3.3Ghz - GMR ADVANCED מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E,VGA, DVI, HDMI 1 זכרו…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים