עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, לאחר תקופה ארוכה בחול (טיול אחרי צבא) המחשב שברשותי כבר כמה שנים, אינו עומד בציפיות הנדרשות ממנו (משחקים) להלן המפרט, [TABLE=class: section, width: 643] [TR] [TD=class: primary-title, align: right]Processor[/TD] [TD=class: value]Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: secondary-title, align: right]Manufacturer[/TD] [TD=class: value]Intel[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: secondary-title, align: right]Speed[/TD] [TD=class: value]2.4 GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: secondary-title, align: right]Number of Cores[/TD] [TD=class: value]4[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: section, width: 643] [TR] [TD=class: primary-title, align: right]Video Card[/TD] [TD=…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אבקש המלצה למפרט מחשב שולחני עבור עריכה גרפית (תוכנות אדובי השונות). תקציב גמיש (בגדול מעדיף לא לעבור את ה-10,000 ש"ח...) שימוש עקרי - עריכה גרפית כבדה ואינטנסיבית (תוכנות ADOBE השונות - גם וידיאו גם פוטושופ) יחובר ל2 מסכי 4K. אין צורך בציוד היקפי. כונן קשיח למערכת הפעלה SSD וכונן קשיח גדול לשאר העניינים - משהו איכותי שלא ישווק חיים בעוד שנה-שנתיים! חשיבות שקט (5-6). ללא אוברקלוק. ללא גיימינג. אהיה מעוניין לרכוש אך ורק מחנות שמקבלת PayPal. (עדיפות איזור נתניה אך לא קריטי) המחשב צריך לשרת אותי לפחות ל3-4 שנים. יש לי מקלדת שעובדת על bluetooth - האם זה דורש צ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by jetman,

Samsung spinpoint f3 hd502hj דגם[ATTACH]6721[/ATTACH]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by TRBH,

שלום, אני רוכש את הנייד שלי בארה"ב, הדרישות שלי הן שהמחשב יהיה מהיר ויעיל, הן בעבודות: משרדיות, צפייה בסרטים בזמני הפנוי, עריכה בפוטושופ קלה ובתור סטודנט למדעי המחשב שיחזיק מעמד איתי במשך כל התואר. אני כיום משתמש במחשב נייד די ישן למטרת הלימודים והוא ממש איטי, שוקל 2.5 ק"ג למרות שזה לא מטריד אותי וחיי הבטרייה שלו נורא קצרים (תוך שעה הוא יכול להיגמר), וזאת הבקשה השנייה מהמחשב, שחיי הסוללה שלו יהיו יותר ארוכי טווח ממנו. בדקתי מספר מחשבים בגודל ''15.6: I5: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=8910487&CatId=4935 **************** http://www.abt.com/product/78611/Lenovo-20C6008SUS.html I7: http://www.abt.com/product/78609/Lenovo-20C6008…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני מעונין שיהיה לי מחשב חדש וטוב לצורך השתמשות ממוצעת.יעוני (יש דבר כזה יעוני?) משחקים, סרטים, אינטרנט מהיר הדפסה,תכנות,צריבה,ריקוד סביב המחשב בבגדים של אחותך תוך שאתה צועק "גם אני עושה שוק עם גיל חובב",וכו'. עכשיו יש לי בעיה שאני מעודכן, בערך כמו שזבולון מוששוילי לא גרוזיני (מי שלא הבין אז-זבולון מוששוילי הוא גרוזיני ואני לא מעודכן). ואני רוצה להבין מה לקנות,מה המחירים הממוצעים של השוק ,למה דבר אחד עדיף על אחר,מי באמת רצח את חביטוש(או לורה פלמר,אני לא זוכר). אנא עזרו לי. בתקווה לעזרה LKAZAI החיידק הידידותי. ???

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Nikor,

שלום רב לכולם, אני מעוניין ב HTPC עבור צפייה בכבלים + בתכני HD + הקלטה של תוכניות + וגלישה באינטרנט. בנושא המפרט חשבתי על משהו בכיוון הזה: מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box ¤680 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4400 לוח אם ASUS P5K-E/WIFI-AP ¤949 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31109 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤417 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤713 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P800R22GK כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE ¤449 http://skypc.co.il/product.asp?pid=WIN-PVR150 צורב Pioneer DVR-112D X18 DVD ¤172 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR112D מארז כולל ספק Antec …

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by kdani,

היום כבר אפשר למצא ניידים עם מעבד XEON, אשמח לשמוע אם משהו בקיא בפרטים אלו מהמעבדים עדיף למחשב נייד (מטרה - גרפיקה, תכנות, אולי גם VM על המחשב) מבחינת ביצועים, צריכת חשמל, עלות/תועלת ? שמתי לב שאין הרבה השוואות ברשת בין שני המעבדים בהקשר הזה (כנראה בגלל שמדובר במשפחה אחרת, אבל לשם שינוי אפשר להכניס את שניהם לאותו מחשב היום)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני מחפש נייד עד 3,000 ש"ח: * מטרת המחשב היא 90% עבודה משרדיות (אינטרנט ואופיס) והשאר צפיה בסרטים ומוסיקה. * גודל המסך הרצוי הוא 15.6" (לא מבריק). * המשקל לא מאוד קריטי. * מבחינת זמן עבודה - אשמח ל-3 שעות עבודה לפחות. לא יודע מה הסטנדרט. * צריך להיות HDMI ו-בלוטות'. * כונן HDD של לפחות 500 מגה בזול. עדיף יותר אם נכנס בתקציב וכמובן שעדיף במהירות 7200. * עדיף צורב DVD. אם זה מוריד את ההיצע, יש בהחלט נכונות לשקול צורב חיצוני. * כונן Bluray לא נחוץ. * צריכים להיכנס בתקציב רישיון למערכת הפעלה. * יש לי באופן אישי חיבה למחשבי דל ולנובו, אבל זה ממש לא מחייב. תודה רבה למגיבים, אשמח לספק עוד מידע אם צריך.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, קניתי את רוב הרכיבים הבאים ורציתי לדעת אם כולם מתאימים מבחינת המקום הפיזי במארז והן מבחינת התאימות הטכנית: לום אם: GIGABYTE Z370P D3 מעבד: i7 8700K קירור למעבד: Noctua NH-D15 זכרון kingston 16gbX4 1rx4 pc4 2666v rc212ksm26rs4/16hai :RAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti (Gigabyte) 11GB מארז: Sharkoon SKILLER SGC1 Window ATX תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by lordon,

הי, אני צריך מפרט למחשב שמיועד לעיצוב גרפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ולחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי. תוכנות בשימוש - illustrator, photoshop, indesign גרסה cs5 או cs6. שימוש כבד. המחשב לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך - 23"-24" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך בעכבר, מקלדת, מסך 23…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by urich,

חשבתי פשוט על המפרטשלה5000 העדכני עם מסך 17 אינץ שטוח ב1000 שקל אבל בלי רמקולים בנתיים ודים אחד של 512 מגה באופן זמני!!. חוץ מזה אני ראיתי בפנדה את המארז6a19 רק עם ספק 400 שאני ילך עליו וניקח עכבר mx510 מה אתם אומרים? ואיפה ניתן לרכושבירושלים מחברה אמינה (כזאת שתתן שרות ולאתעלם אחרי חצי שנה) כי מבין הרציניים ראיתי בעיר הקודשרק ksp מי מכיר עוד

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by OFRbd10,

שלום, אודה להמלצת המומחים לרכישת מחשב בהרכבה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 ש"ח, רצוי פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, גלישה, משחקים, יצירת מוזיקה, עריכת סרטונים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לכלול הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי במיוחד המשקל אורות מינימליים בלבד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…

13. שלום חבר שלי צריך מחשב לעבודה משרדית פחות או יותר.. (ללא משחקים או דברים כבדים יותר מדי..) מה שצריך להיות: AMD3000\P4 3.0GH 512 זיכרון מספיק בהחלט 80 גיגה נפח כ.מסך FX5200\R9250 צורב רגיל וכונן DVD דיי פשוטים.. לא צריך שום ציוד הקפי חוץ מכמובן עכבר מקלדת ורמקולים... שיהיו נוחים ויתנו הרגשה של רמה טובה זהו זה שחקו בעיקרון איך שנראה לכם ושיצא משהו טוב ... לא צריך להיות יקר העסק הזה... בנפרד אני צריך מסך 17 אינץ פשוט לא יקר (לא שטוח ולא דק).. תודה

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by bbbbbb,

* גודל המסך? 14'' או 15'' * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * צורב DVD? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משנה יבוא אישי מחו"ל, לא משנה מהיכן, מה אתם אומרים על המפרט הבא? dell xps 14 Intel® Core™ i7-740QM (1.73GHz, 8 threads, turbo boost up to 2.93GHz, 6M cache) NVIDIA® GeForce® GT 425M 2GB 8GB Shared Dual Channel DDR3 במחיר של: 1279$ http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dndoex4&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=xps-14 המעבד והכרטיס מסך שווים את המחיר? האם יש תחליף למפר…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היי, אני מעוניין במחשב נייד שיחליף לי את המחשב נייח בבית מכיוון שאני רוב היום לא נמצא בבית וגם בבית אני מעדיף להתנייד עם המחשב. מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט, מיילים וסרטים! בקשר למשחקים אני לא GAMER , אבל מידי פעם אשמח לשחק ב FIFA או משהו כזה ואם יש אפשרות לשחק במשחקים יותר חזקים עדיף שיהיה. * גודל המסך? אני מעדיף 13-14 אינץ אבל במידה והמחשב קל גם 15 זה בסדר. * רזולוציית המסך? עדיפות גבוהה ל QHD או לרטינה מכיוון שאני אוהב לראות סדרות וסרטים באיכות גבוהה. * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל ולא לבנה אבל לא זקוק למחשב במשקל של MACBOOK AIR * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. אבל עדיפות מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? בעיקרון נורא חשוב HDMI ו ?USB3 אבל זה קיים בכל מחשב היום. גו…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. נלך לפי החוקים, הכי קל: * מטרות המחשב? - כמצויין בכותרת. * גודל המסך? - לא משנה. * משקל רצוי? לא כבד מדי או ענק מדי, עד 2-2.5 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כמובן שעדיף סוללה כמה שיותר חזקה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - יציאת HDMI חובה, רצוי עם כניסת P2 ומסך HD. * בלוטות? - לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 500GB * צורב DVD? - כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? -- לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - Toshiba, Dell, Asus ואם תמליצו על חברה אחרת, אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם שוב... בנתי שתי מפרטים לחבר שלי האחד מנועה מחשבים והשני מKSP. רציתי לדעת מה דעתכם על המפרטים ומה דעתכם על כרטיס המסך בפרט. שינויי יתקבלו בברכה עד לתקציב של 2.5K לא מעבר. תודה רבה על העזרה. אלדד כהן. המפרטים מופיעים בקבצים המצורפים. [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by shdor,

מחשב htpc שיעבוד עם מדיה סנטר... ולפעמים לשחק איתו גם משחקים נחמדים לא חזקים במיוחד פיפא וכאלה. שיעבוד בו ויסטה בלי בעיה. מארז קטן ככל האפשר. אין צורך בציוד הקפי. תודה (:

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מחשב למטרות עבודה משרדית. (אינטרנט, מסנג'ר, אופיס לפרטיו, וכולי.) המפרט מגיע מאתר גטאיט במחיר של 1690 ש"ח, כולל המסך. כמו כן ישמש למשחקים כבדים כמו סוליטייר ושולה המוקשים. (לא מעבר..) כמו כן, האם ניתן לחבר ללוח אם המצורף כרטיס מסך ATI X800XL שנקנה לפני כחמש או שש שנים?[br]פורסם בתאריך: 18.02.2011 בשעה 19:03:32 BTB

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by prelly,

אני צריך המלצה לקניית מחשב נייד. מתגובות ששמו פה אנשים אני ראיתי את המחשב הזה ודי אהבתי אני צריך רק חוות דעת ואם לפי דעתכם לא מומלץ אז אשמח לשמוע על הצעות למחשבים אחרים אז ככה- אני צריך את המחשב לסרטים (Full HD) אני מחבר את המחשב לטלוויזיה. קצת משחקים והרבה אינטרנט. עכשיו הוא נראה לי די מתאים המחשב חוץ מזה שהוא 500GB (SATA) 5400rpm‎ ‎ ולא7200rpm משמעותי? והאם לקנות בksp את המחשב? ואם לא למה לא? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by evman007,

שלום חברה ככה הגיע הזמן סוף סוף לשדרג קצת את המחשב שלי-חשבתי על שידרוג מעבד לוח כרטיס מסך ומארז המפרט שיש לי כרגע הוא: amd duron 2000 לוח של ecs שתיי סטיקים של זכרון 256 ddr 333 הארד דיסק אחד 40 גיגה 5400 עם bad sectors ועוד אחד 120 7200 כרטיס מסך 5200 pci צורב וסידי שאותם אני משאיר .מסך של מאג 770v עכבר אופטי פשוט ומקלדת של לוגיטק התקציב הוא בערך 2000 שקל אפשר קצת יותר... אני מעוניין לקנות מ ksp .

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אהלן חבר'ה, אני מתכנן ממש בקרוב לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים כבדים, סרטים סדרות, גלישה וכו' בתקציב של בערך 6500-7000 ש"ח(היה יותר נמוך קודם אבל בסוף לא קניתי איפה שתכננתי אז העליתי אותו). זה בערך המפרט, יש משהו שכדאי לשנות או שהכל בסדר? ראיתי שיש גרסא של ה1070 עם עוד מאוורר ואולי גם טיפה יותר מהירה ב50 שקל יותר(Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming), עדיף ללכת עליה? המארז, הספק והקירור מספיק טובים? האם כדאי להוסיף עוד מאורר/שניים למארז? מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי מעבד: 1359 ₪ - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151 לוח אם: 759 ₪ - Gigabyte GA-Z170X-Gaming 3 S1151 זכרון:…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, Fallout 4 , the division --ובגדול כל המשחקים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1200, 22" (T220P (Samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by evy,

אני מתלבט בין שני המחשבים האלה מי שמכיר,או ממליץ,ההבדלים במחירים כמעט אין הבדל הטושיבה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=30821 הHP http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=29568 השימוש הכללי הוא בעיקר לסרטים ,משחקים ברמה יחסית טובה,אינטרנט ושירים. יש לשים לב שהם אותו מפרט כמעט,רק שיש שוני קטן במעבד,שאני לא יודע אם הוא משמעותי,וגם אחריות ארוכה יותר של טושיבה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. <צונזר> אני רוצה לקנות מה אתם אומרים שווה? או חייבים לקנות WACOM ומה עם זה- <צונזר>

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים