ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
לגיימר לא צריך ציוד בקפי בלי מסך עדיף AMD אין צרוך בפול ליבה תודה
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם בפורום המדהים הזה. אז ככה: אני DJ ויוצר מוזיקה כולל MASTERING והפקות משהו כמו 6 שנים (בעיקר פסייטראנס למי ששואל). המחשב נקנה לפני 3 שנים וזה הזמן לשדרג ולעלות ברמה. המחשב באמת אחד האמינים והיציבים ביותר שנתקלתי בהם אפילו היום כשאני רואה חברים שקונים ב8 ועדיין הוא נותן פייט לא קטן *המחשב הוא לצורכי AUDIO אבל לא מוגבל לזה, יש גם קידודי VIDEO רבים וטובים והמון שטח דיסק שמתבזבז מהר מאוד ואני צריך לבצע איחוי, מחיקות, צריבות וגיבויים לפרוייקטים כמעט כל יום. התקציב הוא 2200+/- המפרט הקיים בקצרה: Gigabyte GA965P-S3 Intel C2D E6600 2400Mhz Kingston 2048MB Dual Channel (512*4) CL5 DDR2 800MHz WD Caviar Blue 320GB 16MB SATAII 7200RPM - G - 320GB VSTI/SOFT/MUSIC/V…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי קצת מיקס של חלקים ואני לא סגור על חלקם, לכן אשמח לעזרה על המלצות בנוגע לחומרה שמתאימה לחלקים שכבר יש ברשותי. יש לי - DDR5 5600mhz 40cl Kingston fury gen4 nvme wd sn850 X 2 כרטיס מסך 1660S או Ti משהו בסגנון. עד כאן מה שכבר ברשותי. מעבד אני אקנה 13700K או 13600K, אני רוצה לפסול את ה- i7 רק בגלל הקירורים המטורפים שצריך עבורו. מארז - נוטה לכיוון phanteks 400 או משהו בסגנון. ספק - חשבתי על Antec HCG 750W. קירור למעבד - ראיתי שבאמזון יש דגם שנקרא Thermalright Peerless Assassin 120 SE עם המלצות טובות והוא יחסית זול. השימוש הוא תכנות, מערכות וירטואליות, קימפול קוד ופה ושם קצת גיימינג. אני לא צופה ש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בדרך כלל רק קורא אבל לא מצאתי תשובה על השאלה הזאת אז הנה: הם יש מחשב נייד וקטן, עם מסך 12" פחות או יותר, עם כרטיס מסך של ATI או nVidia? היחידים שמצאתי הם: DELL XPS 1210 ACER Ferrari לצערי הם טיפ-טיפה יקרים :-[ האם יש פתרון זול יותר או רק ללכת על הקטגוריה הבאה (14")? תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
P35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, DDR2, DDR3, PCI-E- 650 GA-P35-DS3L - 570 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC CL 4-4-4-15- 330 INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX- 1300 CONNECT3D Radeon HD3870 512MB DDR4 PCIe2.0- 1240 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II- 510 V1 Copper 110mm Blue Led CPU Cooler- 275 Thermalright Ultra 120 Xtreme - 333.58 ToughPower W0103 600W PFC (24pin)- 490 ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT - 530 CORSAIR HX 520W - 585 סה"כ 4868 צריך את דעתכם על המפרט , תודה עריכה: עשיתי את השינויים בלוח , גוף קרור , וספק כוח
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב, יש לי 4 אלף שקל בעיקר לפוטושופ CS4 כולל עבודה עם קבצי RAW כבדים עדיף שיריץ משחקים טוב ואם יש אפשרות לחבר שני מסכים זה יכול להיות נחמד אבל לא חובה אני לא כלכך מעודכן במה שקורה היום מבחינת מחשבים, המחשב האחרון שקניתי היה לפני 5 שנים... תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מחשב לגיימינג | עד 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? התקציב המקורי הוא 2800 שקל, אז בין 2800-3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה) המשחקים הכי מתקדמים כיום, ולא יזיק אם יפעיל משחקים בצורה יעילה גם בעתיד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. GTA4, BATTLEFIELD BC2, GUILD WARS2, COD, המשחקים עם הדרישות הגבוהות ביותר בשוק ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה לא, מעדיף שיהיה FPS גבוה במשחקים מהסוג הזה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280-1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? נרשם * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כחודש עזרו לי בפורום (תודה רוני =) ) לבנות את המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/95w4e1bv הבעיה היא שהיום הלוח אם הזה כבר לא קיים בtms. למישהו יש הצעה אחרת? בנוסף הצלחתי להשיג קצת כסף אז אני רוצה לקנות כונן ssd במקום כונן רגיל כי יש לי שני כוננים חיצוניים של 2t ו1t. ראיתי שמציעים פה את samsung 840 EVO מה אתם אומרים? הפוסט הקודם: http://hwzone.co.il/community/threads/549751-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99-%D7%A7%D7%A6%D7%AA-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-2000-2500-%D7%A9-%D7%97#.VBBegdLFycF
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב PC שישמש לעבודות עיצוב גרפי בלבד (פוטושפ, פלאש, אילוסטרייטור וכיו"ב). חשוב שיהיה מהיר ויציב (ככל הניתן, במסגרת התקציב). - המחשב יעבוד עם קבצים כבדים, לפעמים גם מעל 1.5GB - אין צורך ביכולות סאונד מיוחדות - המחשב ישמש לעבודה יום יומי, לצרכי פרנסה - לא יישוחקו משחקים במחשב - אין צורך בציוד הקפי - אין צורך בחלקים כמו כרטיס טלויזיה, אבל כן בכרטיס רשת אלחוטי - חשיבות השקט: 7 - לא מתוכנן אוברקלוקינג - אין צורך במערכת הפעלה - מבחינת החנות והמיקום, אין עדיפויות. חשוב בעיקר המפרט ולפיו כבר אפעל למציאת החנות. אם זה הכרחי, אז העדיפות היא לאזור באר שבע ואפשרי גם תל-אביב - אין העדפות מבחינת גודל המארז - אין כרגע תכנון לשדרוג עתידי…
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום רב מחפש מפרט מחשב כולל ציוד היקפי ומסך 27 אינץ לתלמיד עד 5000 ש"ח המחשב ישמש לתכנות ושימושי אופיס, עם אפשרות למשחקים בהגדרות נמוכות
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
- 1 follower
-
-
ניקיתי את המקלדת עם סמרטוט טיפה לח, ומאז חלק מהמקשים לא עובדים כמו שצריך. בהתחלה כל פעם זה היה מקשים אחרים אבל עכשיו זה נשאר רק החיצים. זו מקלדת של מחשב נייד, היא לא ממש נרטבה יותר מידי, נראה לי שמה שגרם לבעיה היה זה שלחצתי על מלא מקשים באותו זמן, כשהמחשב עבד. יש למישהו מושג מה ניתן לנסות ? גם כשאני מנסה לכבות את המחשב, להסיר את הבטריה וכד זה לא עובד. אותם מקשים לא עובדים גם בביוס ולא רק בחלונות וגם לא מוציאים את המחשב מ"שינה". כל עזרה תתקבל בברכה, זה נייד של LG דגם R400.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, לפני שאטרידכם עם עוד מפרט, רציתי להגיד שעברתי על הפורום כמה דפים אחרונה, ולא מצאתי שום מפרט שראיתי שעומד בדרישות שלי.. כך שהחלטתי לפרסם בקשה לעזרה ממי שמומחה בעיניין וליבו טוב עליו לעזור לי צרכי למפרט הם: אני מתכנת אינטרנט, ומעצב גם בפוטושופ ופלאש במקביל לפעמים, ויוצא שהרבה תוכנות כבדות פתוחות אצלי, אני רוצה מחשב שיתמודד עם העומס. דבר נוסף, חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט שקט, אם אפשר אז מארז קטן, כי גם אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזית פלסמה HD לראות סרטים. גם כרטיס 5.1 טוב לא יזיק, אבל אם יקר לא חובה. אולי כדאי גם אהרדיסק איכותי גדול, שיהיה הרבה מקום. עדיף אחד או שניים נפרדים? המפרט לא אמור לכלול ציוד נלווה, רק את המחשב עצמו. כמובן שאין מה להשק…
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני FHD, בלוריי מלא, תלת מימד SBS ומלא ומוסיקה (FLAC ו- 24BIT 92/192KHZ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק למדיה (סרטים/סדרות ומוסיקה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל: ASUS A8sc http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5803&perur=2&t=1&c=331 מחיר סופי שסוכם כולל תוספת של 1 ג'יגה: 6330 ש"ח LG R405-S.C2BCE 2.0GHz http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=1336 מחיר סופי שסוכם כולל תוספת של 1 ג'יגה 5930 ש"ח ההבדלים במפרט הם במעבד 2mb קאש ב LG מול 4mb קאש ב- ASUS . נוסף לכך ל ASUS יש חיבורי DVI ו FireWire ול LG אין. השימושים שלי בשני החיבורים בתדירות מאוד נמוכה. אשמח להמלצה. תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זקוק למחשב משחקים ב3.4K מקסימום ממש מקסימום בלי חריגות ב3.5K. ללא ציוד היקפי, ללא צורב DVD וללא OC. אני מעוניין בלוח אם עם אפשרות לCF בעתיד, כרטיס מסך חזק, זה חשוב לי נורא מכיוון שבעתיד כשהמחשב יתחלש אוכל לשפר את המעבד ולהוסיף כרטיס מסך בהתאם, חשבתי על הלוח אם EP45-DS3 בנוסף, יש לי עוד הדיסק קשיח של 150GB שאני מעוניין לצרף למחשב, אז זה יכול אולי לחסוך קצת. עוד משהו, אני מעוניין במארז Raidmax Sagitta (לא 2) ו4GB זיכרון RAM אם יש אפשרות גם להוסיף קורא כרטיסים פנימי 3.5" אבל זה ממש לא חובה. אני הרכבתי את המפרט הבא: אך נתקעתי בספק, האם יתאים בעתיד לCF וגם בקשר למעבד אני קצת לא החלטי.. (מאתר www.cobrapc.co.il ) RAIDMAX SAGITTA ₪338.00 1 ₪338.00 GIGABYTE GA-EP45-DS3 ₪643.0…
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המכובד, אשמח לעזרתכם להצעת מפרט על פי השאלון הבא: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב יחסית קשיח של 3000 אלא אם יש סיבה ממש טובה לחרוג במעט. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב ישמש לעבודה משרדית - אופיס, אינטרנט, שיחות זום וכו׳. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך מומלץ שיתאים לזוג מבוגר (70+). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ח…
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, המפרט נמצא בלינק הזה http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2189 מה אתם אומרים על המפרט הזה בשביל משחקי מחשב?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב בלי שכן שלי. הוא הולך להתחיל למוד הנדסת חשמל. אין לו מושג איזה תוכנות או יישומים הוא ישתמש בתואר לצערי אז מהבחינה הזו אין לי עוד מידע שאני יכול לתת לכם לצערי. כרגע הוא משתמש במחשב עם מסך 15.6 אינץ' והוא רוצה להישאר בגודל המסך הזה (אפשרות גם ל-14 אינץ' אבל 15.6 נראה לו סבבה) התקציב הוא עד 4500 ש"ח עם אפשרות חריגה ל-5000 ש"ח אם זה ממש שווה. ועכשיו את שאר הפרטים אתן לפי השאלון של הפורום: * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ואולי קצת Autocad (זו סתם הערכה שלי) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ'. עדיפות למסך מגע. אם יש מאט אז אפשר אבל לא יודע אם יש מסכי מגע עם גימור מאט אז לא קריטי. * רזולוצי…
-
- 22 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
http://img219.imageshack.us/img219/2877/assfuck9py.jpg ודעות לגבי החנות www.noacomp.co.il האם קניתם משם?(החנות ממוקמת בחיפה[יש לה משלוחים]) האם עשו לכם בעיות וכו' וכמובן האם המפרט טוב
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם חוץ מהמראה וממשקל קצת יותר נמוך, יש ל U36SD יתרון על ה- U31SD? האם יצא למישהו לעבוד אם אחד מהדגמים והוא יכול לכתוב קצת רשמים (בעיקר על חסרונות)? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל אם זה יהיה שווה את זה מבחינת רמת הביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרות לחריגה בסיבות 500 שקל +/- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת ודיאו/גראפית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן sony vegas,photoshop, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim, gta v,day z וכו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1400x1050 אני חושב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 15 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
מה ההבדל אם יש? מי יותר טוב? מי יותר חדש? מי יותר טוב לגרפיקה? מי יותר טוב לרשת אלחוטית? מי יותר יפה? אם מישהו יודע כמובן...לא מאלה שלא יודעים. תודה מקרב יד http://www.atheros.com/pt/whitepapers/Centrino_vs_Pentium_whitepaper.pdf
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום, אחרי עיון במפרטים המומלצים ובאשכולות האחרונים יצאתי דיי מבולבל, אודה לעזרתכם בהרכבת מפרט לפי הבקשות הבאות: א. תקציב מקסימאלי: 2000 שקלים א) ניתן לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- ניתן לחרוג ב-500 ש"ח בתקציב. ב. המחשב מתחבר לשני מסכים אחד 43 אינץ' (חיבור HDMI חובה) והשני 24 אינץ' (חיבור VGA רגיל) מיועד לצפייה בתכני HD בעיקר, גלישה באינטרנט והאזנה למוזיקה. אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל המחשב יפעל כל הזמן 24/7. ג. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: רצוי כמה שיותר שקט מפני שהמחשב יפעל ללא הפסקה והוא נמצא בחדר שינה נניח 6-7 (אם זה לא מוגזם) וכמובן רק אם זה במסגרת התקציב, הנתון לא הכי קריטי ואין צורך שיבוא על גבי ביצועים. ד. אין שום צורך ב-OC. ה. אין צ…
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בעזרה בהרכבת מפרט למחשב המיועד לקולנוע ביתי בלבד, כלומר ישב בסלון מעל הרסיבר ויציג סרטים/תמונות/סדרות שנמצאות על גבי מחשב אחר בבית (קיימת רשת אלחוטית בבית והמחשב הסלוני צריך להתחבר אליה). יהיה נחמד גם לשחק במחשב מול הטלוויזיה איזה פיפא, מרוץ מכוניות וכו', אם זו לא תוספת משמעותית במחיר. חשוב גם כרטיס טלוויזיה ע"מ שיהיה אפשר להקליט סדרות/סרטים. עוד חשוב שהוא יהיה מאוד שקט. ודבר אחרון, זה הפורום הכי שימושי שנתקלתי בו בחיים שלי תודה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום הזמנתי את המפרט הבא Core i5 4690k מעבד Z97-A לוח אם Gtx770 supercloack acx cooler 2g evga כרטיס מסך 8 גיגה ראם זיכרון ללא כונן ssd יש להדגיש ( לא רואה את התועלת בו..) - האם בהתאם לנתונים האלו אני יצליח להריץ את arma 3 על הכי גבוה ללא קירטועים וכדומה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-