ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, חבר שלי התחיל לימודי הדריכלות והוא צריך מחשב נייד. השימושים הם : שימוש שישי ויומיומי ( סרטים אינטרנט וכו' ) השימוש המשני הוא ללימודי אדריכלות כמוכן הרצת תוכנות כבדות כמו AutoCad וכו' ( אמור למשוך משהו כמו 8 שנים ... כמובן שסביר להניח ש 8 שנים הוא לא יחזיק ... אבל כמה שיותר יותר טוב ). תקציב עד 5K עם חריגה קטנה ( רצוי פחות ) עכשיו, לפני שאני ממליץ לו באופן סופי על מחשב אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי מס' מחשבים : המועדף ביותר הוא : studio-1558-i7 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-i7.htm ויש את אלה : Lenovo G560 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=G5603XG&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he Lenovo ThinkPad Edge 0301-DHG http://www.spacen…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, אני אשמח שוב לעזרתכם, אני כרגע נמצא בקנדה ואני צריך לקנות פה מחשב לשנה הקרובה, לא בטוח אם אני אשאר גם אחרי העדפה שלי זה מ newegg.ca שזה אומר שהתקציב הוא בדולר קנדי. וגם אשמח שהרכיבים יהיו נמכרים מ newegg עצמם ולא איזה חנות שמפרסמת באתר בגלל השירות לקוחות אבל זה לא מאוד קריטי. המון תודה לכל העוזרים! זה ממש מציל הפורום הזה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1200$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ואנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד חדש לתכנות, גיימינג קל ואינטרנט (60% תכנות, 30% גיימינג(Minecraft ומשחקים בסגנון הזה) 10% אינטרנט). הגבול הוא 3000 ש"ח, ואני חייב את זה מ-KSP. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות תיכנות ואבטחת מידע, משחקים קלים כמו MINECRAFT ו-AMNESIA. * גודל המסך? יותר מ-NOTEBOOK מסך רגיל * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא יודע כמה שיותר ככה יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא אבל אם יהיה אז זה יהיה מגניב * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כו…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי Dell XPS 17 (נייד) שמכיל כרטיס מסך חיצוני Nvidia GeForce 555M. המחשב עובד כמו שצריך והכל רק שהוא לא מזהה את הכרטיס מסך הפנימי של המעבד. כלומר, לפי מה שאני מבין, במעבדי i7 Second Generation (לפחות בזה) יש בתוך הCPU גם GPU של אינטל בשם Intel HD Graphics. אחרי מחקר קצר שעשיתי, להבנתי הבעיה היא שבBIOS, בתוך תפריט נסתר, הוגדר שהכרטיס המסך היחיד שיש (תוכנתית) זה הכרטיס החיצוני של Nvidia - או במילים אחרות הכרטיס הפימי של Intel נעול ברמת הBIOS. הBIOS שלי מעודכן לגרסה A17. אני צריך את הכרטיס מסך של אינטל בשביל טכנולוגיית הIntel My-WiDi אשר יכולה לעבוד אך ורק עם הכרטיס הפנימי. הפתרון כפי שאני מבין הוא פריצה של הBIOS כדי להציג את התפריט הנוסף ושם פשוט להגדיר שיש שני כ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי עכשיו אפשרות לקנות MACBOOK AIR 13 - 128GB מחו"ל (רוסיה) ב1400 דולר. אשמח לקצת עזרה לפני האוקי הסופי שאני נותן (אני צריך לתת תשובה עוד היום). - הבנתי שהם נותנים אחריות אירופית (מה זה אומר?). - בדקתי שהמחשב מגיע 100% בשפה האנגלית (בלי מקלדת ברוסית) - יש סיבה לבדוק גם מערכת הפעלה? - מה אתם עוד ממליצים לבדוק? תודה לעוזרים,
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מחשב למישחקים נקודה. הכרטיס מסך הוא 7800GTX 512M של ליטק. זה קבוע. כל השאר לפי בחירתכם... לא צריך עכבר ומיקלדת. לא צריך רמקולים. עדיפות ל AMD כמובן. מה שצריך זה : לוח אם ,דיסק קשיח,זיכרון,מסך,מארז,ספק טוב,מעבד ו צורב דיוידי. תחסרו את עלות כרטיס המסך מהתקציב. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין במחשב אשר ימוקם בסלון ושתקציבו לא יעלה על 2,500 ש"ח. שימושי המחשב: -עבודה שוטפת -גלישה אינטרנט ושימוש בישומי אופיס -צפייה בסרטים ובסדרות, גם באיכות גבוהה -האזנה למוזיקה -הקלטת וצפייה בתכנים בעזרת כרטיס טלוויזיה בעל שלט אשר מותאם לחלונות 7 (או ויסטה לצורך העניין) בקשות: -שקט עד כמה שאפשר -נפח איכסון גדול (עדיפות לטרהבייט) -מארז שוכב יש להוסיף כי כמו שציינתי קודם לכן, על מחשב זה הולכת לרוץ מערכת הפעלה חלונות 7 עם תוכנת המדיה סנטר. יישומים כגון Google Earth, תמונות ומצגות למיניהן, משחקי דפדפן קלילים ותוכנות קלות לעריכת תמונות (לא פוטושופ). במידה ואת\ה חושבים שאפשר להפיק שיפור רב והכרחי לצורת עבודה שוטפת עם הדברים הנ"ל בעזרת תוספת מסוימת לתקצ…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב HP DV6000, בן 2.5 שנים. בכמה חודשים האחרונים יש כיבויים רנדומליים של המחשב באמצע עבודה- פשוט נכבה. האם זו הסוללה או משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום פורום יקר! לפני הכל - תודה רבה על העזרה!!! רכשתי טלוויזיית panasonic CX600 וסאונד בר Harman Kardon SB35, ועכשיו - אני מחפש את המחשב שיעזור לי להפיק את המקסימום מספריית המדיה שלי (מוזיקה קלאסית וסרטים) על גבי שני המכשירים האלה. מעבר לשימוש השוטף כמחשב מדיה, אשתמש במחשב גם לגרפיקה בדו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור. בלי עריכת סרטים). הדרישות העיקריות שלי מהמחשב הוא שהוא יהיה קטן, שקט, ואסתטי (המחשב ימוקם על מדף בסלון). הנטייה הראשונית שלי הייתה לכיוון המק מיני, אבל אני לא קשור רגשית לאפשרות הזו תוכלו לעזור לי בהמלצה על מפרט במחיר סביר? על הסקאלה שבין מחיר לאיכות - אני מעדיף איכות על פני מחיר. תודה רבה פורום יקר!!!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה? הזכרון אני מחליף אותו ל16 ג'יגה, ובעקרון אני צריך מחשב ללימודים אינטרנט סרטים סדרות, לא משחקים http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%93%D7%9C-dell-inspiron-n5558-7630
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ערב טוב, ראיתי בKSP וב-BUG שני מחשבים שדיי אהבתי מבחנת מפרט : 1. מחשב נייח Desktop Intel Core i5 7500 3.4Ghz - GMR HAVOC - קישור חנות KSP . 2. מחשב שולחני HP Pavilion PC 570-p011nj -לבן - קישור חנות BUG . **הדרישות שלי הם גיימיניג (דיי בסיסי) - FIFA 18, Tekken 7 , DiRT4 וכו'... כמה שאלות קטנות: 1. מה עדיף באופן כללי ? BUG או KSP ? 2. מה עדיף ? את המחשב של BUG או KSP ? 3. האם אתם מכירים אלטרנטיבות אחרות ? חנויות , מחשבים אחרים וכו'... **אלטרנטיבה -הרכבת מחשב דרך KSP תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי זהו מפרט לחבר ואני מבקש כאן בעיקבות בערך שנה שלא בניתי מפרטים בעבר בניתי כאן להרבה פשוט אני לא רוצה להטעות אותו או להפיל אותו בחלקים ישנים כי אני כבר לא עקבתי המון זמן אחרי החלקים שיצאו 1 . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2000 אפשר להתגמש בסביבות 50 שקל לכאן או לכאן האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל או כלום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר להתגמש בסביבות 50 שקל לכאן או לכאן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים הכי גבוה שאפשר אני יודע קצת קשה להוציא את זה מהתקציב כנראה שהוא יצטרך להתפשר על משולש ליבה של AMD או משהו אחר CRYSIS COD PORTAL בקיצור ילד ש…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש ולמרות שבהתחלה חשבתי על כונן 500GB בהמלצת הפורום החלפתי לכונן Samsung 1TB F3 HD103SJ מכיוון שהמחירים היו כמעט זהים. בבית גיליתי שיש הבדל מהותי בין כונני 500GB ו 1T וזה הרעש שהם מוציאים. בהתחלה לא הרגשתי הבדל משמעותי אבל כשמתחילים להעמיס על הכונן (למשל ביצוע disk check מחלון המאפיינים של הכונן ) עוצמת הרעש עולה. הנה לינק להשוואת רעשים Sound Level - during Database-Type I/O [dBA] http://www.tomshardware.com/charts/2009-3.5-desktop-hard-drive-charts/Sound-Level,1032.html מסתבר שתחת עומס כונני 500MB רועשים בסביבות 40-43db וכונני 1T בסביבות 47-49db אני יכול לומר מנסיון שאני כמעט לא שם לב לרעש של 41db אבל 48db ממש מציק לי באוזן. (יש לציין שעוצמת הקול היא…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה. יש לי כמה התלבטויות, הראושנה האם אתם ממליצים לקנות הארד דיסק של 500 גיגה רק למערכת ההפעלה ובנוסף האררד דיסק של טרה להורדות וכדומה? לוח אם , האם כדאי לרכוש לוח אם שונה בעקבות גילוי התקלה שפורסם עליה זיכרון : כמה חשוב העניין הזה של סוג הזיכרון? האם כדאי לחסוך שם כמה שקלים? כרטיס מסך, אני לא גיימר אך כן אוהב את האופצייה של משחק פה ושם לכן לקחתי כרטיס מסך בינוני, האם אתם ממליצים לי לקחת כרטיס מסך אחר במסגרת התקציב שלי? יש לי מסך samsung 2233 21.5 שוקל להחליץ לdell ips 24 למרות שכנראה זה לא יקרה בקרוב עקב מגבלות תקציביות אם יש לכם המומחים איזהשהם הערות או הארות מקצועיות אני אשמח לשמוע, כמו כן האם כדאי להחליף מארז לאחד אחר או ספק כוח לאחד אחר השימושים במחשב זה הרצת י…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב טושיבה שאני מעוניין לפרמט, אפשר דרך מפורטת איך לעשות את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/13/ART2/540/514.html?hp=13&cat=133&loc=51
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בניתי מפרט שבנוי על P4 775 64BIT אני צריך שתגידו לי מה אפשר לשפר/להחליף... האם להחליף ל-AMD??? ותגידו לי אם הזיכרון מתאים ללוח אם כי בחלק מהמקומות אומרים שכן ובחלק אומרים שלא... Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 630 Box - 1430 IIyama 17 LCD ProLite E-430S-W8 Ms !!! - 1795 Thermaltake Silent PurePower 410Watt W00035 - 330 SunBeam Samurai Blue case - 350 Mitsumi floppy 1.44 - 55 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk - 320 MSI RX600XT-TD128 PCIe ATi Radeon X600XT 256-bit 128MB - 573 X2 WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM - 730 Corsair 1024MB (2x512MB) TWIN2X1024-5400UL PC5400 3-2-2-8 DDRII 675MHz - 2196 Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM - 65 ASUS …
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב עוד מעט משכורת ואני לא מתאפק יותר חייב להחליף מחשב!!! אז הדברים שאני צריך זה : 1) מעבד 2) לוח אם (אני רוצה +8RGA אבל אין אותו בזיג זג שאצלהם אני רוצה להזמין מחשב.) 3) כרטיס מסך (בסימן שאלה! ) 4) הרד דיסק 5) זכרון לא צריך שום ציוד היקפי ולא צריך קירור. עכשיו הנה המפרט שאני חושב עליו (אם יש לכם הצעות לשיפור אני ישמח לשמוע ) CPU - AMD Athlon XP 1700 - 266FSB (RETAIL - 3 Year Warranty) + FAN - 393.63 NIS MB -ABIT NF7 ver 1.2 (nforce2) - ATX - 574.12 NIS HD - WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 - 620.42 NIS MEMORY - 512MB TwinMos DDR PC3200/400 - 495.41 NIS ------------------ 2083.58 NIS התקציב יכול להיות גם 3000 אבל אני לא בטוח בקשר לכרטיס מסך. חשהתי על ה …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי חברים, הגיע הזמן להחליף את הגרוטאה למאנסטר טראק אני יודע שכולם כל הזמן אומרים שלקנות מחשב ב9000 שקל כל שנתיים שלוש זה בזבוז גדול, עדיף לקנות ב-5000 כל שנה, אבל ב-5000 שקל אפשר לשדרג רק את הבפנוכו של המחשב (מעבד זיכרון כרטיס מסך וכו....) וצריך שיהיה כבר את הדברים שלא מחליפים (מארז, מסך,דיסק קשיח וכו), ולכן אני קונה פעם אחת ב-9000 ואז אני יקנה כל פעם בפחות. המחשב מיועד למשחקים. אוקי אז זה המפרט: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1305.61 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard [ ¤ 821.1 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 277.25 ] 2 Hard Discs : Wester…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! התקציב שלי הוא בערך 6000- 6500 ש"ח אני מתלבט בין 2 מחשבים שאחד מבוסס AMD ואחד אינטל! המטרה שלי היא ביצועים במשחקים , אולי אני יעשה אובר קלוק בעתיד הרחוק, ושישמר לאורך זמן (5 שנים בערך). אז הנה המפרטים - 1 Compucase super Midi Tower CI 6A19 320 ש"ח 1 Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,097 ש"ח 1 Asus P4P800 Deluxe 778 ש"ח 1 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 488 ש"ח 1 EACAN E1100A 5.1 + REMOTE 464 ש"ח 2 Samsung 512MB DDR 400 Original 1,031 ש"ח 1 ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail 1,880 ש"ח סה"כ 6,059 ש"ח או: 1 Compucase super Midi Tower CI 6A19 320 …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה במצאית הרכיבים שיש בכותרת יש לי כרטיס מסך R9600XT 256MB ומעבד פנטיום 4 2.8 http://www.geocities.com/gil_dror_batz/w6g.jpg אני אוברקלוקר מתחיל והתקציב שלי הוא 1500 והמקסימום זה 2000 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מחשב חדש. אני צריך מחשב בעיקר לצורך עבודה משרדית וביתית (תוכנות אופיס, מנג'ר, גלישה מרובה באינטרנט וכו') אבל גם רוצה שהמחשב ישמש אותי ואת משפחתי לשעות הפנאי לצורך משחקים וצפיה בסרטים. קיבלתי הצעת מחיר של 3000 ש' על המפרט הבא: - מעבד אינטל קונרו E6300 - לוח אם של ASROCK דגם INTEL 945 - DVI 775 - זכרון DDR2 667 512MB - דיסק קשיח 160GB 7200RPM SATA 2 - כרטיס מסך NVIDIA 7300LE UP TO 512MB - צורב DVDRW*16 1. האם המפרט הנ"ל טוב ומתאים לצרכים שלי? או שיש לכם הערות והצעות לשיפור? 2. המוכר הציע לי אפשרות לשדרג את לוח האם ללוח 775 ASROCK CONROEXFIRE (עם אותו המפרט הנ"ל) בתוספת 80 ש'. האם כדאי? או האם כדאי לשדרג ללוח אם אחר בכלל? 3. בנוסף המוכר הציע לי את ה…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חודש הבא התקציב שלי הוא 8000 עד 9000 שקל תנו לי מפרט חזק ומעולה בבקשה.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנט זקוק למחשב נייד לגלישה, קריאת מסמכים, תיכנות, צפייה סרטים (לרוב HD אך גם DVDRIP מדי פעם). רוצה מחשב מהיר שעומד בעומס: אני עושה לרוב מולטי טסקינג, פותח כמה טאבים בדפדפן בזמן ש VS פתוח ואז מפעיל סרט בזמן שביטורנט רץ ברקע. מסך מט חובה, גודל המסך 15.6", מבחינת סוללה לא ממש חשוב, לרוב ליד שקע, מספיק שיחזיק שעתיים, דיסק קשיח GB320 זה מספיק. די נסגרתי על דל עקב ביקורות שראיתי. 2 המחשבים ששמתי עליהם עין הם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=756068 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767651 אני מתכוון להרחיב ל-4GB זיכרון ותאורת מקלדת (כשניתן) וכנראה אתקין WIN7 64 ביט (מקבל את מערכת ההפעלה חינם אין צורך לרכוש). הראשון יקר יותר ב-600 ש"ח (אחרי הרחבת זיכרון…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי HP DV3-2150ej יש לי סרט ב HD 1080P וחיברתי את המחשב ל TV וניגנתי את הסרט הסרט קרטע לאורך כל הדרך קול + תמונה. שמתי לב שכאשר הסרט מתנגן המעבד עובר ל 100% ניצול. שאלתי היא כזו האמת באמת קשה למחשב לנגן את זה!? אולי בגלל המעבר ל TV? או שפשוט יש איזה משהוא שמכביד על המחשב? תודה רן
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-