עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by azmerald,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 אין אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מרבית העבודה היא עריכה גרפית 90% מהשימושים הגרפיים הם בפוטושופ. שימוש משני בניית אתרים ואפליקציות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

2. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, Fallout 4 , the division --ובגדול כל המשחקים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1200, 22" (T220P (Samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by yigael_o,

אני מעוניין בהמלצה במחשב לחבר במחשב במחיר עד 4200 מקסימום (אם אפשר במחיר יותר נמוך עדיף) אין דרישה לתמיכה במשחקים ספיציפיים, ככל שרמת הגיימינג גבוהה יותר, יותר טוב. גודל מסך לא משנה לו, אני מעריך שהכי טוב יהיה 15.4 כיוון שזה גודל המסך הנפוץ ביותר. גודל דיסק לא רלוונטי. זמן בטריה לא רלוונטי, בדרך כלל יהיה מחובר לחשמל במיקומים שונים. משקל סביר, כנראה עד 3-3.5 ק"ג עדיף פחות. אם אתם ממליצים על מקום מסויים, עדיף מספר גבוה של תשלומים ככל הניתן.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by INFERNO,

Athlon Xp 2000 + 550 nis Gigabyte GA-7vax 532 nis Micron DDR 512 333 Mhz 750 nis עכשיו כל מה שחסר לי זה קולר (משהו נורמלי עד 130 ש"ח) מארז (350 או 300 WATT) וכרטיס מסך (משהו חזק !! ) בתודות INFERNO

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. הרבה זמן עבר מאז שהתעסקתי עם מחשבים נייחים , אז הגיע הזמן להתחדש באחד כזה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא על חשבון דברים חשובים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים , אינטרנט ,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fifa 15 בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).בהתחלה יחובר למסך טלויזיה 32 , בהמשך נוסיף מסך מחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by DAX,

למי שזוכר את השרשורים הקודמים שלי, נאלצתי למרבה הצער להקטין בהרבה את התקציב... מי מכם יכול להגיד לי כל דבר שהוא על השלישיה הבאה: Athlon XP 1700+ JIUHB0302 - מחירו 412 ש"ח בפנדה. פנדה טורחים להוסיף את השורה הזו מהמעבד. אני מסופק אם זה באמת יהיה הדגם המדויק שאקבל וממילא אני לא יודע לפרש אות-אות את הקוד הזה, אני רק זוכר שקראתי במדריך OC כלשהוא שהדגם הספציפי הזה מתאים במיוחד. (בפנדה כנראה קראו את אותו המדריך...) Leadtek WinFast K7NCR18G-Pro - בפנדה עולה 733 ש"ח. אחרי חיפושים רבים ונואשים, הגעתי למסקנה שזהו הלוח היחידי שמיובא לארץ עם NForce2 IGP. Kingston 256MB 333MhZ CL 2.5 - KVR333X64C25/256 - מחירו 286 ש"ח בפנדה, 572 לשני מקלות. בסה"כ שלושתם ביחד יעלו 1431 ש"ח. בחנויות פנד…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by jermi123,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K (ללא ציוד הקפי) ,כן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג קל עריכה גרפית *קלה* 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אורות בקטנה מארז יפה (מעדיף צבע כהה) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 10…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by sabosal,

המחשב מתוכנן להחליף מחשב קיים, כך שרוב החלקים כבר קיימים. (מארז, ספק 400W (אם יספיק), מסך CRT איכותי מאוד, וכל השאר) לא יהיה OC בשום שלב. Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪507 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪267 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1941 GigaByte ATI Radeon 5850 Overclocked 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪749 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1220 MSI H61MU-E35 B3 H61 CHIPSET מוצר חדש באתר - במלאי, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.c…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, ברשותי המפרט הבא - WIN 8 Pro X64 Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 12GB RAM KINGSTON ATI 6950 2GB Flushed to 6970 Power supply 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVANCE Dell 2311h שברצוני לשדרגו ברכיבים הנ"ל - [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: mws_boxTop, width: 100%, align: center][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: mws_boxLeft][/TD] [TD] [TABLE] [TR] [TD=class: mws_boxCenter][TABLE=class: productListing, width: 100%] [TR] [TD=class: productListing-heading, align: center]Remove[/TD] [TD=class: productListing-heading]Product(s)[/TD…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by xpepx,

שלום. אני מחפש מפרט למחשב עד 1200 ש"ח. שיהיה מבוסס מעבד אינטל. לוח-אם איכותי עד כמה שניתן שיהיה מובנה בו כרטיס מסך, כרטיס קול וכרטיס רשת. מארז קטן וזול כמה שניתן שיכלול מאחור כמה יציאות USB של הלוח, ושתי יציאות USB מקדימה. צורב DVD הכי זול שיש. זכרון פנימי אם מתאפשר במסגרת התקציב 4GB אם לא אז 2-3GB. ספק אמין אך לא יקר מידי. 550W מספיק חזק? כמובן שיכלול מאוור-2 לקירור או מה שצריך. ללא מסך, ללא מקלדת, ללא עכבר, ללא רמקולים. חשוב לא לחרוג מ-1200 ש"ח. שימושים: גלישה באינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים ודברים בסיסים. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. באתי היום (ה21 )לחנות שממנה קניתי את הלפטופ הסברתי למוכר והוא התקשר למישהו ואמר לי שצריך להחליף את הלוח אם וזה יעלה לי 1800 או לשלוח להצעת מחיר במעבדה שלהם (האחריות לא עזרה לי פה). עכשיו הבנתי שאם אני קונה מחשב נייד וחשובה לי האחריות למעשה הוא עוד חצי בבעלותם. אני לא יכול לפתוח אותו אני לא יכול לראות מה קורה שם בפנים ואני חייב לסמוך על שירותי התיקונים שלהם בלבד. המחשב עוד עובד רק שהסוללה בקרוב תשאף לאפס. בהתחלת הסיפור ראיתי שהסימן שרואים למטה על המסך בוינדוס הראה לי שזה מחובר לחשמל והזזה קטנה והוא כבר לא מחובר לחשמל עד שהחתיכה התנתקה לגמרי. כמה תיקון כזה יכול לעלות לא כולל משלוח.או שכבר עדיף לתת לאבא שלי לסדר את זה וגמרנו עם האחריות.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אוקי אז אתמול קניתי מסך 20 אינץ של חברת benq דגם vl2040 והכל בסדר גמור עם המסך בזמן עבודה רק הבעייה זה כשמדליקים את המסך ואז את המחשב אז אין חיבור כאילו בין המסך למחשב הנייד ומה שקורה זה שהנורה על המסך בצבע כתום ורק כשמגיע השלב שהווינדוס עולה ומגיע המסך של אנא המתן ברוכים הבאים של ווינוז 7 אז מאותה הנקודה הזאת המסך החיצוני מקבל אות מהמחשב הנייד ולפני כן לא אז מדוע זה ככה והאם אפשר להגדיר בביוס במחשב נייד שיצליח לקרוא את המסך כבר מהרגע של ההתחלה אם כן איך החיבור בין המסך מוברג ומחוזק היטב גם בצד של המסך וגם בצד של המחשב הנייד החיבור הוא vga תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by hopla,

שלום רב. לאחר חיפוש ממושך לנייד שיחליף את המחשב הנוכחי שלי HP dv6-2190us. אני מחפשת מחשב שיהיה חזק יותר וטוב יותר.. נתקלתי ב http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=4931 איך הוא בהשוואה למחשב הנוכחי שלי? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157113 ואשמח להמלצות נוספות מחברי הפורום תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים. BF3 וכל RPGים ואסטרטגיות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 בגודל 23". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ושישארו גבוהות לזמן ארוך בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הק…

15. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד, בין היתר למשחקים, כרגע אני מתלבט אם לרכוש את המחשב הזה עם שדרוג ל8GB RAM: http://ksp.co.il/?store=KSP03&uin=17707 המעבד נראה טוב ורזולוציית המסך נראה לי מספיקה, וכפי שציינתי אני גם ירכוש אותו עם 8GB RAM. השאלה שלי היא האם כרטיס המסך הזה (635M) יספיק להרצת המשחקים החדישים על רמה גבוהה, והאם הדיסק הקשיח, שמהירותו 5400 בלבד ולא 7200, יקשה עליי משמעותית בעבודה שוטפת עם המחשב ועם משחקים חזקים, או שזה לא משמעותי כל כך, בנוסף - עד כמה מרגישים בהבדל בין מסך 1080 למסך הזה? אני לא יודע אם באמת שווה לי להוציא עוד 2000 שקל למשל על מחשב כזה : http://ksp.co.il/?store=karmiel&uin=17520 האם ההבדל בביצועים ובמחשקים באמת יהיה משמעותי? או שהמחיר בין הי…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. הי לכולם, אני צריך המלצה למחשב. הדגשים שלי זה שיהיה של חברת DELL, מסך FHD עם פאנל IPS, כונן SSD במחיר של עד 3500 ש"ח. בנוסף, קיימת עדיפות למסך בגודל 15.6" אך בטוח לא יותר ומעבד או intel i5 או amd ברמה מקבילה. מעבר לזה גמיש יחסית. ואם נדרש לענות על זה באופן מלא אז בבקשה: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט אופיס וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי לכולם, לאחי בן ה-13 יש מחשב עם AND 4400 כפול ליבה, 2GB זיכרון DDR2 וכ.מסך 8600GT. כל זה מונע ע"י ספק לא רע של FSP עם 300W. הוא טוען שמשחק כמו Blacklight לא רץ לו חלק. מאחר ואין לנו כ"כ תקציב למחשב חדש שעולה לערך 2500 ש"ח חשבתי לראות אם כדאי ואפשר לשדרג. הלוח אם הקיים הוא M61PME-S2 ולו רק שני סלוטים לזיכרון לכן אצטרך להחליף לשני סטיקים של 2GB כ"א - ראיתי שזה בסביבות 350 ש"ח. השאלה היא איזה כ.מסך יהווה שדרוג יחסית רציני ל-8600GT הקיים שלו, יכנס בתקציב של 350 ש"ח לערך וגם יתאים לספק הלא חזק מאוד שיש לנו - 300W כאמור. אשמח לשמוע כדאיות של העניין ובמידה וכן - הצעות קונקרטיות. תודה! נ.ב. אין זה משנה מאיזו חנות מדובר, אין בעיה להזמין את החלקים באינטרנט

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי, את עיקר העבודה אני מבצע על מחשב שולחני, אבל מדי פעם אני נאלץ לעבוד גם לא מהבית. חשוב שהמסך יהיה טוב וברור (עדיפות ל-IPS אם זה אפשרי, ואפילו רזולוציה גבוהה אם זה לא מוגזם מדי לגודל מסך) ביצועים טובים מכיוון שעלולות להיות הרבה תוכנות פתוחות במקביל. (Eclipse, Visual Studio, NetBeans, Adobe stuff, Android Emulators, Browser) ארגונומיה טובה ונוחות. זמן סוללה ומשקל לא כל כך חשובים, מכיוון שלרוב אני אמור לעבוד במקומות עם שקעים. כמובן שאם איכשהו אפשר לדחוף Ultrabook טוב זה יהיה מגניב. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים מעבר ל-4000 ש"ח אם זה ממש שווה את זה. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. לחברי הפורום שלום רב אני צריך מחשב נייד שיהיה מסוגל להריץ את שלושה התוכנות הבאות במקביל FOTOSHOPE INDESIGN אילוסטרייטור עכשיו מצאתי מחשב באחת הרשתות שמציע את המפרט הבא: (asus n550jv -cn191h) מעבד 2.4GH I7 4700 HQ זכרון 8GB דיסק קשיח 7200 RPM נפח כרגע לא חשוב כרטיס מסך של NIVIDIA GEFORCE GT 750M 2GB מסך FULL HD 1920X1080 על הקירור לא הופיע מידע עד כמה זה חשוב ? במחיר של 4900 באילת ואולי תהייה עוד הנחה מה אתם אומרים על המפרט הוא יעשה את את העבודה בצורה טובה? זה לעבודות גרפיקה בנסיעות או בחופשות וסופ"ש יש לי מחשב נייח בבית שעושה את העבודה כמו שצריך! ועוד שאלה אחרונה האם אפשר לראות מה המפרט של המחשב הנייח ופשוט לקנות מחשב נייד תואם עם אותו המפרט והוא ייתן לי ביצועים כמן …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by dorlevy,

אני בניתי מפרט שבנוי על P4 775 64BIT אני צריך שתגידו לי מה אפשר לשפר/להחליף... האם להחליף ל-AMD??? ותגידו לי אם הזיכרון מתאים ללוח אם כי בחלק מהמקומות אומרים שכן ובחלק אומרים שלא... Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 630 Box - 1430 IIyama 17 LCD ProLite E-430S-W8 Ms !!! - 1795 Thermaltake Silent PurePower 410Watt W00035 - 330 SunBeam Samurai Blue case - 350 Mitsumi floppy 1.44 - 55 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk - 320 MSI RX600XT-TD128 PCIe ATi Radeon X600XT 256-bit 128MB - 573 X2 WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM - 730 Corsair 1024MB (2x512MB) TWIN2X1024-5400UL PC5400 3-2-2-8 DDRII 675MHz - 2196 Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM - 65 ASUS …

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. היי, רציתי לברר משהו איתכם, יש לי מחשב נייד של אסוס (G73) והוא מגיע עם מערכת הפעלה מובנית בהארד דיסק שמגיע עם המחשב. החלטתי להחליף לא מזמן את ההארד דיסק המכני שמגיע עם המחשב ל-SSD. עכשיו אין לי את האפשרות להתקין מערכת ההפעלה דרך הריקברי יותר אז פניתי לאסוס בשביל לקבל דיסק של ווינדוס, כמו שהתמיכה של מיקרוסופט הורתה לי לעשות. אסוס אמרו לי שאם החלפתי הארד דיסק אני צריך לקנות מערכת הפעלה חדשה, אין אפשרות לקבל דיסק. השאלה היא האם זה נכון או שנפלתי על נציג אידיוט, כי זה ממש נשמע לי לא הגיוני... השיחה שלי עם נציג אסוס ישראל לפניכם: " שלום, זהו מרכז השירות המקוון של אסוס.שמי הוא Gilad. כיצד אוכל לסייע לך? 16:11 היי 16:11 שלום ליאור 16:11 ברשותי מחשב נייד של אסוס, החלפתי לו …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by tgl,

שלום לכולם מבקש את עזרתכם בבנית מחשב (וזיהוי צרכים) בין 4K ל 5K עם גמישות במידה ויהיה צורך . מחשב ללא צג וללא ציוד הקפי . שימושים : אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים דרכו בטלביזיה . התקנת VMWARE ובו סביבת פיתוח ( ביחוד בסיס נתונים ) -ז"א זכרון מתוגבר . לא למשחקים ולא OC. חובה : מארז ללא נורות \ לדים ואורות מיותרים וכמובן שקט (הוא קרוב לחדר השינה). וכמובן הרכבה . דבר נוסף - רצוי שיהיה מחנות בסביבה ( ראשל"צ \גוש דן) תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Zoltrix,

שלום לכולם, מחפש מחשב נייד (לאמא ) אני מאמין שאין לה צורך ביותר מצרכים בסיסיים. עיקר השימוש כנראה יהיה לגלישה ואולי טיפה OFFICE ( כלומר אקסל ווורד). מה שכן חשוב לי 1) יציאת HDMI 2) אחריות מורחבת בשביל הראש השקט שלה (ושלי) ל 3 שנים. 3) אם אפשר ואני לא רואה סיבה למה לא לקחת מעבד מסדרת Core i החדשה. נכון לעכשיו, אני נוטה לכיוון ‎Dell Inspiron N5010 לדוגמה מכאן http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=779&category_id=150&option=com_virtuemart&Itemid=52&vmcchk=1&Itemid=52 אשמח לשמוע הצעות / המלצות נוספות - אחרות על דגמים אחרים בשוק. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by לירון ס.,

1) תקציב?3900-4000 ש"ח 2) מטרות ? הרבה גלישה באינטרנט והרבה משחקים כבדים. 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ? לא 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? הראד דיסק וכרטיס קול. 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, סומך עליכם. 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו) לא 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב ? כן, במקום צורב רגיל, צורב DVD 8) האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? עדיף שיהיה שקט, כי אני ישן איתו כשהוא פועל. 9) האם אתה צריך הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה ? הרכבה בלבד 10) כיצד אתה תשלם על המחשב ? מזומן. אין מקום לחריגות. תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Iko89,

בקצרה .. אם רוצים לפרמט,נעזרים ב- one key Recovery ואז התוכנה מפעילה את קובץ התמונה של השחזור שמוחבא במחיצת D ואז הכל יפה ונחמד והמערכת מבצעת יעני פירמוט ואתה מקבל מערכת הפעלה מוכנה עם כל הדרייברים וכו . הבעיה שלי .. שמפאתי חוסר מקום, מחקתי את המחיצה המוסתרת (D) אני מוכר השבוע את המחשב ואין לי זמן לישלח אותו לחברה לכמה חודשים (זה מה שהם הציעו) אם מישהו יוכל להציע רעיון אני יותר מאשמח

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.