עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Topaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות שצריך לתכנות, עבודה משרדית, צפייה בסרטים. בלי משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 במשקל נמוך, או 14 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לי בבית מחשב נייד dell inspirion N5040 וכנראה שהשתמשו במטען לא נכון (של HP)..וזה הרס לי את הבטרייה קניתי בטרייה חדשה..והמטען של HP באמת לא מטעין אותה.. אז אני רוצה לקנות מטען חדש של DELL ורציתי לדעת על איזה מטען אתם ממליצים? ואיפה כדאי לקנות אותו?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם, אז לא מזמן ביקשתי מפרט עד 6000 כולל ציוד היקפי, טרחתי הרבה ולבסוף הגעתי למפרט הסופי, רציתי לשמוע מה אתם חושבים, מה יש לשפר או להוסיף. כמו כן להוריד. תודה נ.ב רמקולים,קירור למעבד הם ציוד שהיה חשוב לי להשקיע, ולגבי המסך היו לי התלבטויות רבות, כנראה שאת הדגם הזה אקח, הדרישות לי בנוגע למסך הם 19",מותג עד 1300שקלים. הנה: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX קירור למעבד: SCYTHE NINJA PLUS REV [ .2 - 6 HEAT PIPES CPU COOLER] לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: ANTEC SONATA III 500W קירור למארז: Arctic Cooling AF12025L 120mm זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32M…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, אני זקוק ליעוץ בבניית מפרט למחשב לעריכת וידאו "חצי מקצועית" - אין צורך במחשב לעריכה נטו, אלא למחשב ביתי חזק מספיק כדי לקודד וידאו ולערוך בתוכנות וגאס ופרימייר. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מיועד לעריכת וקידוד וידאו. שימוש בתוכנות סוני וגאס ופרימייר 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? ניתן לוותר כרגע על כרטיס מסך חזק שיאפשר שימוש בשני מסכים במקביל, אבל חשוב שהלוח אם יתמוך בהרחבה לכזה בעתיד 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קר…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by d-boy,

לפני כשבוע ביקשתי מכם הצעות למפרטי מחשב - מצאתי מפרט שמצא חן בעיניי (ולא הומלץ על ידכם) , אשמח אם תוכלו לחוות את דעתכם על המוצר: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10469 אציין כי המחשב נועד לשימוש סטדרטי - גלישה, הורדות, צפייה אונליין בוידיאו, סרטים, משחקים מידיי פעם ושמיעת מוזיקה. בנוסף - אם מישהו מכם מכיר את החברה "שניידר" - מה יכול לספר לי עליה מבחינת השירות, וגם על שירות הלקוחות והמעבדה של HP. תודה רבה, דורון

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשרות לחריגה של כ500 או 600 שקל במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ולימודים (משחקים ספציפיים - RUST) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד, אני רוצה שהביצועים של המחשב יהיו בחשיבות הכי גבוהה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

7. Started by sivan renert,

הי מעוניינת לרכוש נייד דק וקל מסך 14 אינץ' לצרכי עריכה פשוטים ובעיקר הרבה עבודת מצגות מסמכים ואינטרנט. דגש על קל ודק עמיד ובטריה שעומדת בכמה שעות טובות. בעלות בין ה3 4 k מתלבטת לגבי שני הדגמים האלה בעקבות חיפוש שעשיתי. Asus VivoBook S14 S410UN Asus Zenbook UX430UN אשמח לחוות דעת יתרונות חסרונות. תודה מראש@

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by yuvalbs2,

שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד מדגם ASUS U35JC. http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LZlGKC46txkdwkkg אבל לפני כן אני רוצה לברר האם יש לו יכולת להוציא אות VGA ו-S-VIDEO. למחשב יציאת HDMI בלבד, אבל הבנתי שיש ניידים שמסוגלים להוציא דרך הHDMI גם אותות אנלוגיים מהסוג שציינתי בעזרת כבל פשוט(ללא ממיר) דוגמת הכבל הזה: http://www.dealextreme.com/p/gold-plated-1080p-hdmi-to-vga-audio-adapter-cable-1-2m-33557 ייתכן שכבל מסוג כזה אפילו כלול בבנדל שמתקבל עם המחשב, אבל זה לא כתוב בשום מקום באתרי המכירה שחיפשתי בהם. מישהו יודע איך ניתן לברר האם זה עובד או לא? כי נראה שהמשווקים של ASUS לא יודעים הרבה חוץ מלהזיז קופסאות...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב קיבלתי הצעה מאחת החנויות והיא : מארז עם USB קדמי שחור זכרון DDR-2 667 MHZ 1GB לוח אם Msi v2 945GCM-F צורב Sata dvd +- DL x18 מעבד אינטל E4500 CORE2DUO CONROE כרטיס מסך INTEL gma950 ob דיסק קשיח 160 GB 8MB SATA2HITACHI כ.רשת 10/100 ob כ.קול (8 ערוצים) ob7.1 + מסך דק 2 שניות LG dvi 1:500 בסך של 3000 ש"ח האם זה משתלם ? יש לציין כי כאשר פתחתי את המחשב התעורר בי חשד' מפני שעל המאוור של המעבד לא היה רשום חברה, היה נראה כאילו הם שמו מאוור אחר . מוזר... אשמח להצעות

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by יניבא,

שלום, שמי יניב, צלם סטילס, הייתי שמח לדעת מה הם היתרונות של מחשב MAC על מחשב PC ומה יותר מתאים לצלמים תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by thasson,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. רכיבים טובים אך לא מיותרים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן ללא הגבלה למרות שאני לא ממש רואה צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, הרצת מכונות ווירטואליות (עד 4 מכונות במקביל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF, NFS, SNIPER ELITE, AEROFLY RC7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 מסך…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by asaf20,

דגם satellite c655 celeron cpu 900 2.20ghz 2.0gb ram מעבר לזה שהוא בסדר בשבילי לעבודה ,אינטרנט,סרטים (תומך HD) וכו' אני מאוד מרוצה ממנו מעניין אותי לדעת אם יש אופציה לשדרג אותו מבחינת הפעלת משחקים קצת יותר מתקדמים מהיכולת שלו (אפילו שידרוגים בקטנה לשפר אותו ברור לי שלהפוך אותו לסוס משחקים צריך לקנות מחשב אחר חדש) ואם כן איזה רכיבים אתם ממליצים כמה עולה ואיך עושים את זה ?... (: תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, BF4, GTA V, FIFA 15 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אז הרכבתי מחשב, ההתלבטות שלי היא בתאכלס רק הלוח אם ששמתי. לא מתכנן oc, נטו גיימינג על 1080p( יודע ש1070 זה יותר מדי בשביל זה אבל זה כרטיס שיהיה אצלי הרבה שנים ) * הערה - אין במפרט ssd כי כבר יש לי אחד ואחבר אותו בעצמי מעבד: 879 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 לוח אם: 389 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B150M-D3H (DDR4) S1151 זכרון: 319 ₪ - * מבצע * - 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 כרטיס מסך: 2379 ₪ - * בהרכבת מחשב שלם * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 226 ₪ - WD 1T 3.5' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty מארז: 359 ₪ - * מבצע * - NZXT Source 340 Black - R…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי חברה קניתי מחשב חדש- תגידו לי איך הוא תמורת המחיר: P4 2.4 MSI 850E 256M RDRAM -800 MHZ- MSI GEFORCE 4 TI 4200 64 M AOC 17 " 7KLR FLAT 21H 80G 7200 RPM W/D DVD MSI *16 וכמובן מאז עכבר אופטי מקלדת כונן 1.4 רמקולים ומארז.. כרטיס קול לא הכי משהו אבל הוא 5.1 128 עלה לי 6000 ש"ח...מה אומרים? בדקתי באתרים אחרים והכל עולה בערך אותו הדבר עריכה של biodome: ברוך הבא לפורומים, להבא תקרא את הכללים ותדאג לכותרת עניינית בבקשה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייח אשר ישמש מספר משתמשים שונים בבית. קיים כבר כרטיס מסך מדגם GTX 1070 אשר יצורף למחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת מכונה וירטואלית, עריכה דו מימדית, צפיה בסרטים, עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ', 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by MPTG,

שלום לכולם, הרכבתי את המפרט הזה ורציתי לקבל את חוות דעתכם: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12296 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11914 כרטיסי מסך: GIGABYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12064 מארזים: Antec One Hundr…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by nimrodc,

היי אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט, תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K , אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג ( בעיקר MMos' ומשחקי FPS ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני ( מעדיף שילוב עם קירור טוב) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by deso,

אממ, אחריי כמה עדכונים ומפרטים, אני מביא את המפרט האחרון שלי (מצטער ששיגעתי פה כמה אנשים).. אחריי שאתם מסיימים לקרוא, תגידו לי על כל דבר אם הוא טוב או רע,ואל תרשמו לי מפרטים אחרים בבקשה. לוח אם- P5LD2VM Asus chipset 945 690 ש"ח מעבד- Pentium 4 3GHz 64bit Intel 945 ש"ח כרטיס מסך- nVIDIA GeForce NX6600 128MB PCIe MSI 920 ש"ח זיכרון (1)- Kingston 1024MB DDR2 533MHz PC4200 620 ש"ח צורב DVD- LG X16 +- Dual Layer 4167 230 ש"ח ספק כוח- Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA 290 ש"ח מאוור למעבד- ZALMAN CNPS7700-AlCu 775/478/754/939/94 285 ש"ח דיסק קשיח- Western Digital 160GB WD2000JS 530 ש"ח. מקלדת+עכבר של Microsoft אלחוטיים- 200 ש"ח. ראוטר (עד…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by kakiforu,

שלום אני מחפש מחשב נייד עד 2000 שקל חריגה מקסימלית 300 שקל ראיתי מספר מחשבים אשמח לחוות דעות בנוסף http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882282 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=878847 * מטרות המחשב: ללימודים ומשחקים קלים כמו cs:go (אם יש אופציה להחליף כרטיס מסך בעתיד אשמח לשמוע כי אין לי מושג חח) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב איזה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) משהו בין HD לבין FULL HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchp…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לפטופ להורים שלי (בני 70) - שימוש:סקייפ/גלישה באינטרנט/אופיס/צפייה בסרטים(מעונין לחשוף אותם לקודי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? FHD זה במק…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by LeVINCEoN,

מפרט טכני: מעבד: Intel Core i3-370M 2.4GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium מסך: 13.3’’ HD with LED Backlight רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 3GB DDR3 1066MHz דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: Intel GMA 4500MHD תקשורת אלחוטית: WiFe 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 8 תאים מימדים: 296x210x25.1 מ"מ (ג x ע x ר) משקל: 1.9 ק"ג, כולל סוללה מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: 3 x USB2.0 HDMI VGA RJ-45 יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון קורא כרטיסים אחריות: אחריות לשנתיים ע"י רונלייט הכי חשוב לי חיי סוללה, וכמובן כמה שיותר חזק יחסית למחיר... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, מה דעתכם על LG C500? צרכים: כאמור בסיסיים. חשוב במחשב: מהירות (אני עצבנית נורא), מצלמה עמידה בלחץ (אני מדברת המון דרך כל האפשרויות שיש ברשת והמצלמה תעבוד נון-סטופ). למה הגעתי דווקא אליו? נמצא במבצע של פלאפון ואני אוהבת הכל כלול. מערכת הפעלהגרסה מקורית של Windows® 7 Home PremiumמעבדIntel® Core™ i3-370M(2.40GHz), Smart Cache(Shared L3) 3MB, 35W Intel® Core™ i3-350M(2.26GHz), Smart Cache(Shared L3) 3MB, 35W Intel® Core™ P6000 (1.86GHz), Smart Cache(Shared L3), 3MB, 35Wמערך שבביםIntel HM55זיכרון המערכת‎1GB~ 4GB DDR3 1066MHzIntel® Turbo Memoryללאצג15.6" (39.5 cm) HD(1366*768) w/ LED BacklightגרפיקהIntel GMA HDדיסק קשיחמקסימום 500GBכונן אופטיDVD Super Multiתקשורתאלחוטי"I…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום רב ! אני מחפש עבורי מחשב נייד עם מסך 15.6 שישמש לצרכים כלליים ומשחקים קלים עכשיו חשבתי עד האייסר 5741g שמגיע עם מעבד i5 430m וכרטיס מסך 5470 הוא עולה בסביבות ה4000 ש"ח או שכדאי לי לקחת את האייסר 5742 שמגיע עם מעבד i5 460 וכרטיס מסך 420m האם המחשבים האלה יספקו את דרישותיי או שכדאי לי להוסיף עוד קצת כסף ולהשקיע במעבד i7

25. אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים. BF3 וכל RPGים ואסטרטגיות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 בגודל 23". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ושישארו גבוהות לזמן ארוך בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הק…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.