עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מחפש מחשב נייד עד 4.5k, הוא צריך להריץ Matlab ו-Eclipse (אני אשמח אם אני אוכל גם להריץ עליו איזה משחק או 2...) בעקרון אני יודע שאני רוצה 2GB זכרון, ומסך של ''15, אבל אני לא ממש מכיר מעבדים של ניידים אז פה אני צריך את העזרה שלכם. וחוץ מזה חשוב לי נורא שהחלק העליון במחשב לא יתחמם אחרי 15 דקות של עבודה. אני קונה אותו בארה"ב (המחיר הוא עבור הדגם בארץ), אבל אם אתם מכירים דגם שעדיין לא יצא בארץ אז אני אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by davis5,

רוצה לשדרג את לוח אם מעבד וזיכרון כמובן יש לי כרטיס מסך agp תודה

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  3. אחרי חודשיים של מחקר שווקים וקריאה של מאות עמודי פורום וביקורות סוף סוף הרכבתי את המחשב החדש שלי. Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard Corsair VS512MB400 512Mb 3200 CAS2.5 Value Memory x2 dual chanel Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwles 17` Viewsonic VA712 + Speakers 8ms LCD Monitor Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers Teac DVW516G002 16/8/4/16//48/24/48 DVD±RW AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX Logitech MX510 Red High Performance PS2 | USB Optical Mouse MSI RX800XL Enermax 350W EG365P-VE FMA 20/24Pin Power Supply מה אתם חושבים? כל זה יצא לי פחות מ 6000 ש"ח שווה לא?

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  4. מה אתם אומרים? מה הייתם משנים? לקירור אני כנראה אקח את הTuniq Tower 120 [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  5. Started by Dark Respect,

AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX לוח אם - ASUS M2N-E כרטיס מסך - PALIT PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL זיכרון - OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K מארז - JSP-TECH H-550C - MID TOWER - BLACK + EZCOOL 400W PSU האם PALIT היא חברה טובה לכרטיס הזה? אם לא אז מאיזו חברה כדאי לי להזמין את הכרטיס הזה? (אני לא מתכנן OC) [שאלתי כבר בפורום תצוגה אבל לא ענו לי וזה דחוף, אני רוצה להזמין מיד כשאני מקבל את התשובות] ואם למישהו יש איזה הערות על המפרט אני אשמח לשמוע. המחיר כולל הרכבה הוא 2576 בIQPC.

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  6. https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=24857&iszap=1 לכאורה מפרט חדיש ביותר עם רכיבים שקראתי עליהם ביקורות טובות. במיוחד המעבד וכרטיס המסך. הבעיה שאני לא מכיר את לנובו ואת הדגם הזה בפרט. אני מעוניין לשמוע חוות דעת ממי שיש לו כל וריאציה של Ideapad. למיטב הבנתי בישראל יש מנהג לקחת בסיס רעוע יחסית של מחשב נייד ולשדרג אותו מעל ומעבר. לא מצאתי בשום מקום בעולם את ה320 עם כזה מפרט. האם לא נוצר צוואר בקבוק במצב כזה? האם המחיר לא קצת נמוך מדי באופן חשוד? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 8.4k צפיות
  7. Started by eran256,

אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט מחשב למשחקים כבדים, אני הולך לעשות oc עד ל4ghz. מעבד רק e8400. חשוב שיהיה שקט . תודה מראש ערן. +המלצות לחנויות

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  8. שלום, אשמח להמלצה על מפרט מחשב נייח לעריכת וידאו / תמונות וגם שיהיה לגיימינג קליל (העדיפות העליונה היא עריכת וידאו). תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 4000-4500 ניתן לחרוג מעט אם זה שווה את זה משעמותית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית - וידאו ותמונות. ספציפית על תוכנות Premier Pro, Photoshop, MC Avid. בנוסף יהיה נחמד אם יהיה אפשר להירץ עליו משחקים באיכות סבירה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לד…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. שלום לכם אני רוצה מפרט למחשב בתקציב של 4000 -4500 השימוש הנידרש ביותר הוא שימוש ביתי לגלישה רבה באיטרנט, לשמירה של שירים תמונות ומסמכים , הורדות , קצת משחקים לא כבדים וצפייה מועטה בסרטים וסדרות שאני מוריד אני רוצה שהמחשב יהיה זריז כי הוא פועל הרבה שעות ביום. בקשר למארז אני רוצה מארז שטוח כמו זה - http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&fldID=38&fldVal=HTPC&ShowSenon=1 תמליצו לי על אחד טוב תודה מראש

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב ? וירטואליזציה וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, כבד\פרנסה. VMware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?RAM 5. …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by SaXtoR,

שלום, אני צריך מפרט מחשב למשחקים, עבודות משרד, אינטרנט, סרטים, והשאר.. המחשב אמור לכלול: מסך 22 אינץ', לא פחות.. עם רזלוצייה גבוהה, תמיכה בHD, ניגדויות כמה שיותר טובה.. לא WIDE SCREEN, רגיל. מעבד דואל קור או אפילו קוואד אם אפשר 2 ג'יגה ראם, אם אפשר 4 (800 מגה הרץ, אז עדיף 2X2 או 2X1) 500 ג'יגה הארדיסק מינימום מארז גדול ומפואר, שיהיה לו מודינג וחלון שקוף מהצד, עם לדים וכו'...שהיה מאולמניום וקל, חשוב מאוד שיכלול שתי כניסות USB קדימה , וFIREWARE. !!!! כרטיס מסך די חזק, שיחזיק כל משחק היום בהגדרות סבבה, אפילו את קרייסיס מקלדת ועכבר.. רמקולים. ברמה סבירה, לא צריך להגזים, לא צריך יותר מדי גם להזניח ספק כוח איכותי שיסחוב הכל ולא יקלקל את החומרה בעת הפסקת חשמל או קפיצת /עליית מתח…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום אני מתכוון להחליף לוח ומעבד ועקב כך גם כרטיס מסך ובנוסף יפנק את עצמי בספק נורמאלי אני מתכוון לחסוך כמה שניתן חשוב לי שיהיה אפשר לעשות אובר קלוק בינוני לא יותר ולגביי הכרטיס מסך לא מתכוון להריץ על הכי גבוה.בעיקר סרטים ומשחקים אבל שוב לא ברמה הכי גבוהה נראה לי חשוב שיהיה DX10 המעבד הוא זמני לתקופת מעבר עד שיהיה כסף או חשק למשהו חזק יותר מעבד D2C 2180 _מחיר 472 שקל לוח גיגהבייט GA-P35-DS3_מחיר 615 שקל קירור פריזר 7 _125 שקל ספק OCZ STEALTHXSTREAM 600W_550 שקל כרטיס מסך כאן יש התלבטות בין משהו מבוסס על 8600GT או HD2600PRO/XT בערך 600 שקל סך הכל יוצא 2400 תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני אשתדל לא להאריך במילים, יש לי כרגע מפרט מחשב, ציוד היקפי ממש טוב ומארז שאני מאוד מרוצה ממנו - אפשר לראות הכל במפרט מימין. הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1600X1200, וכרטיס המסך שלי מתחיל לזייף. השאלה היא אם לרזולוציה הזאת, כשאני אקנה כרטיס מסך חדש, האם המעבד אחרי האוברקלוק לא יהווה צוואר בקבוק? זה מוביל לעוד שאלה - האם לשדרג למרובע ליבה, או כבר להחליף פלטפורמה (=לוח אם) לגמרי? אז השאלה היא כזאת - נאמר שיש לי כסף, מה לעשות איתו? לשדרג כרטיס מסך ל... לדוגמה, HD 4870 1GB שיחזיק עד שיכנס חזק עידן ה-DX11, וזהו? או לשדרג כרטיס מסך וגם מעבד למרובע ליבה LGA 775 של אינטל, ואז לעשות לו אוברקלוק בשביל שיהיה חזק? או לחכות כמה זמן, לתת לאתרי הביקורות לעבור למשחקי DX11 בבדיקות, לראות …

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  14. Started by hio,

שלום לכולם.... קודם כל רציתי להגיד שאני משתמש חדש באתר (שמאוד מצא חן בעיניי) והגעתי אליו אחרי חיפושים ארוכים אחר מפרטי מחשב שיענה לצרכים שלי. בעקרון, אני סטודנט שעיקר הזמן מוריד שירים וסרטים ולא עוסק בגרפיקה (בכלל) ולפעמים משחק (למשל: מקס פיין, דום וכו'). הצלחתי לדוג איזשהו מפרט שאני חושב שהוא מוצלח ובשבילי מותחל מדי.למה? כי מבדיקה ראשונית במס' חנויות יוצא לי מאוד יקר. חשבתי אם תוכלו לייעץ לי איפה כדאי ואיפה אני יכול להוריד מרמת המפרט ועדיין להנות ממחשב טוב, חזק ואמין. נ.ב - אם תוכלו להמליץ לי מה לקנות איפה שחסר? למשל צורב די.וי.די? זכרון.. אז זה המפרט עד כה: Xp2600 AMD מעבד K7N2 DELTA - ILSR MSI לוח אם GEFORCE 5900 NVIDIA כרטיס מסך 2X256 = 512 DDR מ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Shiker,

היי חברים ושבוע טוב, אני מעוניין במחשב גיימינג, יש לי מחשב כבר היום עם כרטיס מסך שאותו אעביר למחשב החדש, הכרטיס מסך הינו Asus 1060 GTX 6Gb strix את המפרט שאני רוצה הוא ואשמח שתעזרו לי להשלים את התמונה הכוללת: מעבד: Intel Core i9 10900X 3.7GHZ קירור למעבד: נראה לי עדיף קירור מים, מה אתם אומרים ? לוח אם: Asus, תומך למעבד, רצוי עם יכולת WIFI מובנה ו- BT - מקסימוס וכו' מארז: Corsair obsidian זיכרונות: איזה תצורה עדיף לעבוד פה ? אני מעדיף בין 16 גיגה ל- 32 גיגה זיכרון SSD למערכת הפעלה: 500GB שטח דיסק קשיח: 2 כוננים של 2 טרה כל אחד שיפעלו, מתלבט אם לשים SSD או רגיל, ההבדל במחיר משמעותי ? ספק כוח: משהו מתאים לפי צריכת הח…

16. Started by udiudi,

התקציב: 3,500 ש"ח שימוש עיקרי למחשב הינו עבודה משרדית, עריכה גראפית ופיתוח תוכנה וכמובן צפייה בסרטי HD. תוכנות שאשתמש בהן: Photoshop, ZendStudio, בנוסף אשתמש בVirtualBox על מנת לעבוד גם בווינדוס [אני משתמש בלינוקס]. לא צריך ציוד הקפי כלל מלבד קורא/צורב CD ו-DVD. השקט לא הכי חשוב לי, אם לפי הדירוג 10 = השקט קריטי אז מבחינתי 5 יהיה מעולה. לא מתוכנן אוברקלוק, אני אתקין לינוקס בעצמי אבל כן מעדיף שהחנות תרכיב את המחשב. אני גר באזור המרכז - חנויות באזור זה יש לא מעט, לא משנה לי ממש באיזו חנות ארכוש את המחשב. אני כן רוצה eSata, לא מעוניין בFW. הRAID לא ממש חשוב לי - אני אקנה בעתיד כונן קשיח חיצוני. בנוגע לכרטיס מסך: אני מתכנן לרכוש מסך נוסף בעתיד, חשוב לי שיהיו 2 חיבורי DVI לכ.…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by bouscher,

אהלן פורום מפרטים (: ברשותי טלוויזיה 37" של שארפ ואני מעוניין לצרף לה מחשב שיענה על כל הדרישות של מערכת בידור בייתית (כרגע מחובר אליה מחשב רגיל, אבל אני מעוניין להחזירו לשולחן). מה אני מחפש בגדול: -מפרט שיעלה באזור ה-2K (אם יש איזה שדרוג ממש ממש טוב, אז אפשר חריגה קטנה) -מחשב שיריץ סרטי HD בצורה חלקה (שתהיה יציאת HDMI למחשב, חובה מבחינתי) -כרטיס קול טוב, שילך עם המחשב -נפח דיסק של טרה אחד -אין צורך ברמקולים או במערכות היקפיות אחרות (מקלדת/עכבר אלחוטיים למשל) בנוגע לחנויות, אני מעדיף חנויות שהן באזור חיפה והקריות (KSP ונעה מחשבים לדוגמה). אני לא מבין בתחום של HTPC, אז הארות והערות יתקבלו בברכה תודה מראש ויום טוב

18. כמו שאמרתי אני מקציב למערכת מחשב 4000+- שתתאים למשחקים כבדים כוללת OC ללא ציוד היקפי וללא מסך אני מתכוון לקנות מאייבורי. לכן אני לא יודע כמה יעלה לי. ויהיה לי תנאים להם בשביל להסדיר את הרמאויות שלהם. אז אל תנסו לשכנע לא ללכת.. כי היום יותר מאוחר אני נוסע לשם לקבל הצעת מחיר... בעקבות זאת אין לי את המחיר היחסי ובעקבות זה אני מתלבט בין רכיבים. שישארו במסגרת התקציב היות ואייבורים מאוד זולים יחסית לחנויות אחרות , בהרבה.. אוקי המפרט שבניתי.(אין לכם מה לבחור לי מהאפשרויות) [glow=red,2,300][shadow=red,left]מפרט למחשב:ללא כולל מסך וללא ציוד הקיפי[/shadow][/glow] [glow=red,2,300]מעבד:[/glow] INTEL CORE 2 DUO E6550 או INTEL CORE 2 DUO E8400 [הבחירה שלי] [glow=red,2,300]קירור למעבד:[…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי?8000 למפרט ועוד 1000 למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לפי דעתי זה מספיק אבל אני מעדיף לנצל אותו עד הסוף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים ביותר Metro/Crysis/Gta/Skyrim+ מודינג כבד לגראפיקה של כל משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900x1200 -לאילו הגדרות ג…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ktulu,

שלום, מוצע לי המפרט הבא במחיר 5000 ש"ח. השאלה האם המפרט שווה את המחיר (יש לציין שמוצע לי במחיר מוזל דרך חבר). אני בחרתי את המפרט ככה שתניחו שאני באמת צריך את הכל. CPU AMD 64/3000+/640K S754 BOX - מעבד DDR PC400 KVR400X64C3A/512MB - זכרון MB GA-K8NS-PRO S754/800 - לוח אם HDD SATA MAXTOR 160GB/7200RPM/8M - דיסק קשיח VGA FX5700LE PALIT 256M AGP8TD - כרטיס מסך CASE FRONTIER MERIDIAN /LCD BLK - מארז DVDRW+/- LG 4163 X16 OEM W/SFT - צורב די וי די DVD LG x16/48 IDE OEM - די וי די רום FDD 1.44M SONY IDE OEM - פלופי CRT 17" LG F700P FLATRON - מסך KB MS MULTIMEDIA H/E PS2 - מקלדת MOUSE MS WHEEL OPTI PS2/USB - עכבר הרכבת מערכת - 87 ש"ח. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. בשביל משחקים מעבד אינטל לפחות 2GH 40 GB HD radeon 9600pro or better לפחות 256DDR מסך LCD (יעני שטוח/לא פולט הרבה קרינה) לוח אם שיתאים למה שאמרתי מקודם עם איזה מאוורר נורמאלי לא צריך מקלדת ועכבר אם זה לא יספיק אז עד 5000 תודה לעוזרים!! מזמן לא כתבתי פה!! אחח איזה כיף לחזור (SCHOOL )

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם רציתי לדעת אם המחשב הזה יתאים לסרטים אירנטרט איסיקיו בלבד מחשב נייד compaq armada 1120 שמור מאוד עם תיק נשיאה Hard Drive :800M: Windows 95 CPU Type: 100MHz 8 MB RAM [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  23. שלום, אני צריך מפרט מחשב למשחקים לילד בן 8 כולל ציוד היקפי מסך, מקלדת ועכבר בסביבות ה2000-2500 ש"ח שמשחקים כמו COD4 יעלו עליו בצורה סבירה רצוי שהחנות תהיי קרוב לאיזור המרכז/ת"א תודה.. עריכה: התקציב עלה ל3500 עם אפשרות חריגה עד 200 ש"ח יאללה מומחים אני רוצה לראות מה אתם מציעים

• 11 תגובות
    • 947 צפיות
  24. שלום לכולם,דבר ראשון תודה. אני מחפש מחפש שיספק לי את כל הדרישות שאני צריך , אני לא עושה אוברקלוקינג(אין לי מושג מה זה,פשוט ראיתי הרבה בפורום תמושג הזה) או כל דבר אחר. אני צריך את המחשב למטרות משחקים וסרטים,בעיקר משחקים. יש לי מסך בבית ככה שאני לא צריך מסך,או מערכת הפעלה. אני מעדיף חנות שאפשר להזמין את המחשב וזה יגיע במשלוח עם עדיפות לכמות גבוהה של תשלומים(אפשר להזמין באינטרנט). אני גר באזור של אשדוד ככה שאם יש חנות באשדוד או משהו בסביבה זה גם יהיה מצויין (לא אייבורי). אין לי כל כך מושג במחשבים חלקים של מחשבים וכו'. ולכן אם אפשר פירוט על חלקים וכו' אשמח לשמוע. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by Chamuelm,

אחותי צריכה מחשב (עדיף נייד) שיריץ את התוכנות הבאות: AutoCAD Architecture 2008 Revit Photoshop התקציב: עד 4000 ש"ח אם זה ממש לא משתלם ועדיף מחשב נייח אז אפשר גם המלצה למחשב נייח (למרות שזה לא הפורום).. תודה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.