עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני צריך עזרה במצאית הרכיבים שיש בכותרת יש לי כרטיס מסך R9600XT 256MB ומעבד פנטיום 4 2.8 http://www.geocities.com/gil_dror_batz/w6g.jpg אני אוברקלוקר מתחיל והתקציב שלי הוא 1500 והמקסימום זה 2000 תודה מראש לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד למטרות לימודים ומידי פעם סרטים רגילים (לא HD), חשוב שיהיה קל ובעל מקלדת נוחה. אני מחפש מחשב יחסית מהיר (אני מניח שזה פונקציה של זיכרון גדול לא?) לא בהכרח חזק (אני לא מתכוון להפעיל עליו משחקים כלל). אין חשיבות לHDD גדול. שיהיה לו WIFI ועדיפות לBT. יש משהו מומלץ (עדיף שיעלה כמה שפחות. 3000 זה ממש גג). תודה מראש על הסבלנות.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם, ראשית כל, התרשמתי מאוד מהמקצועיות והסבלנות של חברי הפורום ואני מודה לכם מראש על עזרתכם. אני מחפש מחשב DTR עבור בני הנוער שלי. אי אפשר להגדיר אותם כגיימרים אבל הוא ישמש גם עבור משחקים כדוגמת Battlefield Bad Company 2 המחשב יקנה בארץ בתקציב 5500 פלוס מינוס משיטוט בחנויות ובאינטרנט יצאתי מבובל לגמרי בחנות אחת המליצו על HP 2130 בחנות שניה טושיבה L 505-141 ובחנות שלישית דל 1558 אני אישית חשבתי על LENOVO, כי לי אישית יש דגם עתיק של IBM R51 שעובד מצויין כבר 5 שנים, ללא תקלות. אבל בכל החנויות אמרו לי- LENOVO זו לא האייכות של IBM האם זה נכון? היות והמחשב יהיה כמעט כל הזמן רק בבית, המשקל וזמן סוללה לא קריטיים, ומה שהכי חשוב זה ביצועים וכמובן אמינות ואחריות. לגבי מות…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by jermi123,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K (ללא ציוד הקפי) ,כן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג קל עריכה גרפית *קלה* 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אורות בקטנה מארז יפה (מעדיף צבע כהה) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 10…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. בעיקרון הוא לשימוש משרדי אופיס אווטלוק איטנרנט וכו' המחשב הוא לאבא שלי אבל גם אני אשתמש בו לפעמים ככה שהוא צריך להפעיל סרטים באיכות גבוהה וגם משחקים נגיד אני ארצה להתקין עליו NEED FOR SPEED שיהיה מחשב שבאמת שווה את המחיר (שוב אני אזכיר בין 6 ל 7 אלף) תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. טוב אז אחרי שחיכתי הרבה חודשים למעבד 64ביט בסוקט 939 כבר נמאס לי לחכות שזה יגיע למחיר שפוי לכן חשבתי לקנות מעבד ולוח אם פשוטים וזולים ואז עוד כמה חודשים... חצי שנה... אני יחליף אותם למעבד 64ביט ב939 עם לוח אם חדש שתומך בכל הדברים החדשים שעדיין לא הגיעו\יצאו (PCI-E\SLI\DDR2\ETC) לכן חשבתי על מעבד AMD2500 + לוח טוב וזול ... הדילמה הכי גדולה שלי היא לגבי הזכרונות ,אני רוצה משהו טוב להרבה זמן שיחזיק ב oc מכובד זה המפרט הזמני שהרכבתי מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 1572 Antec H.Perf Plus View 1000 AMG Case P/S not inc 649.98 ¤ 1 649.98 ¤ אם יש לכם משהו דומה טוב תמליצו 1 1679 AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K) Tray CPU 499.99 ¤ 1…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Kenny,

רציתי לדעת כמה דברים לגבי המארז הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=2192 או בשמו : Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black דבר ראשון , לא ממש הבנתי לפי מה שקראתי... כמה מאווררים אני מקבל יחד איתו? ואיפה הם ממוקמים? ועוד כמה אני יכול להכניס ? הכוונה לכמה כבר הכינו לי מקום.. (מעין פלסטיקים כאלה שתופסים) ולאיזה סוג מאוורר (גודל) ואם מישהו ראה\עבד\או שיש לו אותו .. אז איך הוא? תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=466525&prodTypeId=321957&prodSeriesId=453246&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=228 האם אפשרי לשים WIN 7 על הלפטופ הזה? מה המערכת הכי קלה שרפשר לשים על המחשב הנל? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. היי, אשמח להמלצה על דגם מחשב נייד מוצלח לפי הצרכים הבאים: לא חברה בבעלות סינית (לא לנובו ואחרות). מגבלה מוזרה, אני יודע :-) מחיר הכי נמוך שאוכל. מוכן לשלם במשקל שיעמוד במשימות עריכת תמונות. אני משתמש ב-Affinity, וראיתי באתר שלהם (כאן) שהדרישות למחשב Windows הן: ראיתי שיש כל מיני Dell Inspiron סביב 5000 ש״ח. יש דגם ספציפי שתוכלו להמליץ? זה סדר הגודל של המחיר? תודה מראש

10. שלום לכולם, האם נתקלתם או שמעתם על התופעה של חימום יתר בכלל של המחשב ובפרט של החלק העליון השמאלי של מחשב - היכן שמניחים את יד שמאל ע"מ להקליד? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by NightElf,

שלום. ברצוני לקנות מחשב ללא מסך ב3000 ש"ח פלוס מינוס. אני סטודנט והדרישות מהמחשב הן: גלישה והורדה (אמיול, אי-דונקי), צפייה בסרטים ומשחקים מדי פעם (לא ברמת גיימר). הדילמה שלי היא בין אינטל ל-AMD 64. אני דיי לא מבין באוורקלוקינג, ואם זה לא מסובך/מסוכן אני מניח שאוכל ללמוד זאת... עוד פרט חשוב... את המחשב אני מתכוון לקנות מ-KSP כך שאם תוכלו להצמד למחירון שלהם זה יהיה נחמד (אם מותר...). אני מקווה שזה אפשרי במחיר. ותודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם חריגה של 500 ש"ח בערך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים למשל elden ring או cyberpunk2077 ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך יקנה בנפרד, כנראה RTX3080 שארכוש בארה"ב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב למדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…

13. שלום! תקציב 1400 ש"ח אני צריך מסך מחשב כמה שיותר מכויל / מדויק מבחינת הגודל 19 אינץ זה מספיק לא אכפת לי שיהיה יותר גדול אבל לא על חשבון האיכות לא מעניין אותי אם יש לו MHZ או איך שזה נקרא עבור משחקי וידאו וכד איכפת לי שמתי שאני צופה בעבודות שלי התוצאות יהיו מדויקות וכן שיתמוך ב 4K תודה רבה לכל מי שענה לי

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by איתי ב,

היי חברים צהריים טובים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש בעיקר לתכנות אך גם למשחקים קלים מבחינתי דרישות סף הם Core - i7, 1TB SSD, 16GB RAM עשיתי קצת מחר על הGPU המובנה Intel Iris Xᵉ, וראיתי שהוא עושה אחלה עבודה ביחס לGPU הLOW LEVEL כמו MX 330, אז אין לי סיבה לחפש משהו אחר. תקציב כאמור עד עד 3.5K. בחיפושים ברשת מצאתי 2 מחשבים שחומרתית הם 1 ל1 אותו דבר, אותה סדרה אולם תת סדרה שונה (BQ2786W מול BQ2577W) אולם קיים פער של 400 ש"ח במחיר ואני לא מצליח להבין למה, למעט הבדל בצבע https://www.bug.co.il/brand/asus/color/black/vivobook/15/x1500ea/bq2577w https://ksp.co.il/web/item/236797 יש הסברים/תובנות או המלצה לדגם אחר…

15. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים באוניברסיטה. דוד שלי גר שארצות הברית והוא יכול להזמין לי מחשב מ newegg ולהביא לי אותו לארץ. נתחיל בשאלה הקטנה יותר: איך מסתדרים עם העניין של המקלדת? נראה לי שהפתרון של הדבקת מדבקות עם האותיות בעברית הוא קצת בעייתי מבחינתי, כי אני די בטוח שהן יתקלפו (+ זה פחות יפה). דבר שני, על איזה מחשב אתם ממליצים? מה שחשוב לי במחשב הוא: שיהיה בעל יכולת עיבוד טובה - אם אני הולך ללמוד הנדסת תוכנה אני אריץ עליו visual studio + sql server וכו'. שיהיה נייד - חשוב ביותר. לא בא לי לסחוב מחשב כבד שלא יהיה קטן מדי, ולא גדול מדי - נראה לי שלא יהיה לי נוח להסתדר עם מסך 12'', מצד שני, צריך שיהיה נייד. שהסוללה שלו תחזיק לאורך זמן - כדי שאני לא אצטרך להטעין אותו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היי, מישהו סיפר לי על הפורום הזה ואני ממש מקווה שמישהו יוכל לעזור לי להגיע לפתרון כי אני כבר ממש משתגעת! העיניין הוא כזה- אני צריכה מחשב DELL חזק לתוכנות גרפיות. המחשב שאני שוקלת לקנות הוא DELL 1520 T7500 עם מפרט מצויין של 2.2 זיכרון, 160, Nvidia 256, וכו..הבעייה היא איפה?! בהתחלה כמעט קניתי מהטכנאי שלי אבל אז שמעתי שהכי כדאי מK.S.p אבל כשהלכתי לשם, גיליתי שאכן יש להם את אותו המחשב עם אותו מפרט, כשרק מספר הדגם שונה- DELL 1520 1886 בעוד בזאפ ראיתי שיש עוד 2 דוגמאות- 1887 ו 2084 (שהוא הכי זול מבינהם 5,700 לעומת 6,200 שk.s.p דורשים). אני מנסה לחסוך כסף אז רוצה לקנות מן הסתם את היותר זול אבל לא מבינה מה פשר המספר 1886 לעומת 2084 או 1887 אם המפרט הוא אותו מפרט!! אני שמה 3 …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אז ככה סוף סוף קניתי מחשב חדש תגידו מה דעתכם: Gigabyte GA-K8N51GMF-9 nForce4 + VGA 939 Bulk Motherboard AMD Atlon 64 3000+ 939 @ Winchester Thermaltake TR2-M6 SE(K8) CPU Cooler for AMD64 Kingston 512 MB Pc 3200 400MHz *2 Gigabyte GeForce 6600GT 128MB 128BIT W.D 80 GB Foxconn TLA570A 520WATT בקרוב אני מחליף את הספק כוח! איך המחשב בסך הכל? אני לא איזה גיימר שמשחק יותר מידי!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. הראשון: מפרט Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1157 1 Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 742 1 Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤ 443 1 SEAGATE 250Gb SATA II 16MB 3250410AS ¤ 389 1 Albatron Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DualDVI Retail ¤ 1660 1 1 847 ANTEC P150 Quiet PC Case 430W -- לא סגור לגביו... Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 185 1 מחירים סופיים: 5423---<5314 [מזומן] השני מפרט מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX ¤ 1555 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R ¤ 833 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 291 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 450 1 זיכ…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by cxzvcxv,

מעבד: i5 2320 כרטיס מסך: AMD 6950 8GB RAM לוח אם: gigabyte z77ds3h הארד דיסק: seagate st3500413as 500gb ספק כוח: silverstone sst st60f es מאוורר: evercool buffalo 1156 עוד מאוורר: SCYTHE COOLER STREAM 120MM 1600RPM מארז: silverstone precision black x1 120 V2 כמה המחשב הזה שווה כיום ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Canter-Points,

אני לא מצליח להחליט על מפרט למחשב לסלון שיהיה BareBone. דרישות מהמחשב: שיהיה במארז BareBone ולא איזה ATX. הקלטה מממיר של יס. שיהיה עם כרטיס קול חזק בשביל מערכת קולנוע ביתית. DVD שרצוי גם צורב DVD ואם לא אז רק DVD. 802.11 g יציאת DVI (אלא אם יש איזה הצעות לחיבור טוב יותר לפלזמה) וכרטיס מסך שיחזיק משחקים(לפחות Radeon 9200) ורק כרטיסי ATI. שלט רחוק (IR) וגם מקלדת ועכבר אלחוטיים. במחיר סביר!(לא חובה אם יקר מידי) FireWire USB2 *3 רוצה מערכת מבוססת INTEL וכניראה עם WINDOWS XP MEDIA EDITION אני לא יודע על איזה מארז כי יש המווון מארזים. לא חייב ליהיות הכל מאותה החנות. אני צריך מערכת במחיר של כ 5000 שקל כולל רמקולים! תודה לכל מי שעוזר. כל טיפ והצעה תתקבל בברכה .

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד שהשימוש העיקרי שלו יהי עיצוב פנים עם התוכנה DILIX3D. הדרישות מינימום שלה מבחינת מחשבים נייחים הם: מעבד- מעבד בעל ליבה כפולה במהירות 2.2 ג'יגה-הרץ (GHz) ומעלה זיכרון - 2 ג'יגה-בייט (GB) ל- windows xp' 3 ג'יגה בייט ל - windows vista דיסק קשיח - 1 ג'יגה-בייט של שטח פנוי כרטיס מסך - אנ-וידיאה ג'י פורס 8800 GT (nvidia ge-force 8800 gt) ומעלה תצוגה- רזולוציה של 768*1024 ומעלה הנתון העיקרי שקשה לי להשוות אותו מעולם הניחים לניידים הכ. מסך. אז איזה מחשב אני אוכל לקחת בתקציב הזה שלא יאכזב מבחינת ביצועים ? והאם התקציב ריאלי או שצריך להשקיע יותר ? תודה ..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by overload,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה משרדית בסביבות ה5500 ש"ח וצריך ליהיות בו גם DVD. למישהו יש הצעות למפרט ואיפה כדאי לי לקנות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. היי, אני די סגור על מה שאני רוצה לקנות אבל תמיד כדאי לבדוק ולא להצטער אחר כך. 1090 ₪ - Intel Quad Core i5 4670K 3.4Ghz S1150 765 ₪ - MSI Z87-G45 GAMING S1150 370 ₪ - 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 1900 ₪ - * חדש במלאי! * - Sapphire Radeon R9 290 4GB GDDR5 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 810 ₪ - Fractal Design Define R4 Titanium + FSP Raider 650W BUNDLE מחיר סופי: 5245 ₪ אני יודע שהמעבד מיועד לאוברקלוקינג ואני כן מתכוון לעשות אבל עקב תקציב אני אשאר בנתיים עם קירור סטוק ובעתיד שאקנה קירור נפרד אתחיל לעשות את האוברקלוקינג - במילים אחרות, אני לא מתכוון לבצע אוברקלוקינג בקירור סטוק. אני כן מחפש איפה אפשר לחסוך בלי לוותר על ביצו…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by zinguala,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע עדיין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אז ככה, קודם כל שלום לכולם, אני חדש בפורום והמליצו לי עליו כפורום טוב לבניית מפרטים. אז...לפני כמה ימים נהרס לי המחשב, הלוח אם התחמם יתר על המידה ובקיצור הלך לעולמו. התקציב שלי כאמור דיי נמוך, כ2000 ש"ח. (גמיש איזה מאה או מאתיים למעלה). הפעולות שאני עושה במחשב: המחשב שלי הוא מרכז הורדות בעקרון, של סרטים וסדרות...(אני לא צריך יותר מ500 גיג'ה של HD בגלל שיש לי כונן נייד של 1TB) כמובן עבודה משרדית של ההורים, אופיס אקרובט וכול'... אם אפשר לכוון למחשב שיוכל לעבוד עבודה מרובה, כלומר להפעיל סרט לדוגמא וביחד עם זאת גם דפדפן, ואופיס וכו'. עוד דבר, מפענח HD...יש לי טלוויזיה HD בחדר ואני אשמח לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה בHD. דבר אחרון אם זה לא מוגזם, להפעיל קצת משחקים עליו. לא ברמה…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים