ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
איך המחשב הזה: *מעבד-E6600 מחיר-1710 *לוח אם:ASUS PSWDG2 מחיר-1554 *זכרון-CORSAIR DDR2 800 MHZ 1024MB מחיר-994 *כרטיס מסך-ASUS ATI RADEON 1950XTX מחיר-2496 *צורב-ASUS 1608P2 מחיר-243 *מארז+ספק- ANTEC SONATA מחיר-725 *קרור למעבד-156 שקל *דיסק קשיח-W.D 250G WD2500KS מחיר-359 סה"כ:8300 רז
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מחשב משרדי לצרכים די בסייסים - מיילים(OUTLOOK)/אופיס/גלישה מהירה בלי תקיעות ושיהיה בו הרבה מקום למסמכים. המליצו על המחשב הזה - http://www.wallashops.co.il/נייח-HP-דגם-ELITE-8100-4GB-1TB-i7-WIN-7/pi6NB0D65E1D ואשמח לקבל חוות דעת ממכם. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רציתי לחפש עזרה בקשר הרכבת מפרט לחבר שלי בלי מסך בתקציב של 5000 שח פלוס מינוס למשחקים, פוטושופ 3די מקס וכדומה.. רציתי גם לדעת מה עדיף, מפרט איי אמ די או אינטל במחיר הזה.. זה מחשב חדש וזה לא לאוברקלוק.. בבבקשה, ותודה מראש, אור.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט שהרכבתי סביר שיש מה לשפר ולשנות. יש מסך 23 רזולוציה עד 1920.1080 משחקים מעונין באופציה היחידי ששיחק הוא בצבא בשלב הזה אין לו זמן ועניין במשחקים יש לי צורב DVD במחשב הישן חיבור IDE השאלה אם כדאי להשתמש בו? מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray ₪335 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2C ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GG31MES2C כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪230 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ₪290 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23720 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 …
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד אהלן, אני סטודנט למדעי המחשב, מסיים עכשיו שנה א', ואני צריך מחשב נייד לצרכי הלמידה.. יש איזושהיא המלצה על דגם/מפרט ספציפי? (במחיר סביר כמובן) בנוסף, יש לי הנחה של 850 שקל על מחשבים של ASUS. הם החשבים טובים? אם כן, יש דגם ספציפי שמומלץ אצלם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
דגם ממשיך לסדרת ה-N56 המוצלחת, במחיר מפתיע בהתחשב במפרט החזק, מעבד I7, כרטיס מסך GTX 760M, מסך מט FHD, זיכרון 16GB (!), סוללת 6 תאים, מקלדת מוארת. http://www.microcenter.com/product/421115/N56JR-MH71_156_Laptop_Computer_-_Black_Aluminum במחיר מבצע כרגע של 1000$ בלבד בארה"ב. חיסרון - מסך לא IPS שזה קצת מבאס אבל בהשוואה לדגמי ה-N56 הקודמים אז המסך TN הוא מעל הממוצע ובהחלט ברמה טובה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם רק למחשבי LENOVO? איך הנקודה הזאת נקראת על מנת שאוכל לחפש מחשבים עימה ביתר קלות ואיזה חברות מספקות ניידים עם האמצעי הזה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני טס לאירופה לתקופה ומחפש מחשב לשימושים הבאים: - אינטנרנט ושיחות וידאו, אופיס וקצת סרטים. (ארדיסק 320G אמור להספיק) - אין לי חובה במערכת הפעלה, אבל כן רוצה אחריות בינלאומית. יש 3 דגמים שנראים לי רלוונטים: הזול בחבורה HP G62-B50SJ - עם שנה אחריות בינ"ל, מחיר אטרקטיבי. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12497 החזק בחבורה probook 4530s - שיש בו מסך מט (לא ראיתי את המסך מט שלו ספציפית ולא ברור אם זה חסרון או יתרון במקרה הזה), מצלמה משופרת -3 שנות אחריות בני"ל. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13297 והמגניב בחבורה ASUS KSE - שגם לו 3 שנות אחריות בני"ל. גרסה ללא מ.הפעלה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=1249…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. לקראת השנה השלישית ללימודיי (עוד מעט נגמרת שנה שנייה), החלטתי שהגיע הזמן לרכוש מחשב חדש. מכמה סיבות. ראשית- בעיקר בגלל המצב של המחשב הנוכחי שלי, ASUS EEE 1005HA. הוא באוגוסט הקרוב יחגוג יום הולדת שנתיים. סה"כ שירת אותי נאמנה, אך הסוללה שלו נדפקה-נטען רק עד 90% ובמקום 8-9 שעות שהחזיק לי פעם הוא אחרי 4 שעות מת. המסך נדפק עוד בתחילת הדרך (אם כי זו הייתה פאשלה שלי), המחשב איטי מדי עבורי, ובכל זאת-הגיע הזמן להשתדרג... לכן החלטתי שהגיע הזמן לחפש מחשב חדש לקראת שנת הלימודים הבאה (שאמורה להתחיל בסוף אוקטובר הקרוב, כלומר עוד כ-4 חודשים). בחיפושיי אחרי לפטופ, מצאתי מחשב שממש הדליק אותי- מחשב שהוא גם טאבלט (עם מגע כמובן) וגם עם מקלדת פיזית, וגם עם חלונות 7. השילוב …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, החלפתי את הצורב במחשב בSSD כפי שראיתי שהמליצו כאן, זה באמת היה ממש קל. מדובר בSSD מדגם samsung evo 840. לאחר שהוא הורכב למחשב, ביצעתי data migration בעזרת התוכנה של סמסונג וניתן לראות שכל הקבצים עברו לשם. מראש המטרה הייתה להריץ את מערכת ההפעלה מהSSD, אחרי ששכפלתי את הHDD אל הSSD, איך אני בוחר שהSSD יעלה בהפעלה? בBIOS אין אפשרות לבחור בין הכוננים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב-10,000 שקל למשחקים ללא ציוד היקפי אממ ושיחזיק ככה 3-4 שנים... אפשר לחרוג ה-300-400 שקל העיקר שיהיה לי מחשב ממש טוב למשחקים בשנים הקרובות. וגם המארז די חשוב לי.. ואני לא יודע מה עדיף כפול ליבה או 3700 אני כל הזמן מתלבט טוב אז בבקשה תבנו לי מפרט
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצה למחשב ספציפי או לסדרה כלשהי ואני כבר אבחר ממנה את הדגם הרצוי. המחשב ישמש בעיקר לפיתוח תוכנה ולהרצת מערכת הפעלה נוספת בוירטואליזציה. רצוי מעבד i5 M ומעלה, זכרון 6-8 ג'יגה לפחות (אפשר לשדרג לבד אם צריך), דיסק קשיח מכאני + SSD בנפרד (אפשר לשדרג לבד אם צריך). מבחינת מעבד אני צריך שהוא יהיה מעבד של אינטל ויתמוך ב- VT (Virtualization Technology), זה אמור להיות קיים בכל מעבד מסדרת i (אפשר לראות כאן). * מטרות המחשב? פיתוח + וירטואליזציה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי, HD READY זה אחלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי, רצוי קל יחסית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי * האם…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אשמח להמלצות למחשב לגיימינג 4K וגם למסך מתאים. מבחינתי חשוב שיהיו שני עוגנים: 1. מסך 4K שתומך בטכנולוגיית Gsync (חשבתי על asus rog swift pg279q). אפשר מבחינתי גם לפצל את הקניה של המחשב והמסך לשתי חנויות שונות. 2. כרטיס מסך מתאים למשחקיות 4K בפריים רייט מעל ל - 30 (ככל הנראה GTX 1080). 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות ה12 פלוס מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר בפחות אז בוודאי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי כ 14 שנה של שימוש במחשב נייד, נראה לי שהגיע הזמן לעבור למחשב נייד. השימוש העיקרי יהיה משרדי - מספר חלונות אינטרנט, יישומי אופיס למיניהם וכדומה. עם זאת, חשובים לי המהירות ואורך חיי הסוללה. מהמחשב של החברה התרגלתי קצת לתכונת הטאצ' שהיא די נוחה אך לא יודע עד כמה הכרחית. חשוב לציין, היום, אחרי התייעצות עם איש המכירות ב IVORY הזמנתי את ה LENOVO YOGA 2 לניסיון בסניף על תקן מוחדש / מוחזר (המהלך עלה 100 ש"ח) והוא אמור להגיע בימים הקרובים כדי שאוכל לנסות אותו ואז להחליט אם לרכוש אותו או לא. המחשב מכיל דיסק קשיח SSD 128GB, מעבד INTEL CORE I5, מסך 13", FULL HD וסוללה 6 תאים. המחיר אחרי הנחה של כ 900 ש"ח (בגלל היותו מוחדש / מוחזר) 3,700 ש"ח. לסיכום, מצד אחד אני רוצה …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי את המחשב הבא לשימוש משרדי (לא למשחקים ולא לתוכנות 3D). האם יש משהו שנראה לא סביר או שכדאי לשנות? מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 CM8068403358811 - Intel - Intel Core i5-8400 Coffee Lake Six cores CPU - 2.8 GHz - Max Turbo Frequency 4.0 GHz - Intel UHD Graphics 630 - Socket LGA1151v2 - 14nm - 9MB cache - 65W TDP - Tray - (Coffee Lake)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 785/769 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151v2 GA-B360M-HD3 - Gigabyte - 1151 V2 - B360 - 2x DDR4 2666MHz - VGA - DVI - HDMI - PCIe x16 - PCIe x4 - 2 x PCIe x1 - M.2 - 6x SATA - CrossFire CF - 6x USB 3.1 Gen 1 - 6x USB 2.0 - mATX... שלוש שנים אחריות כמות:…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי עד כמה משמעותי ההבדל.אם עוד 200 ש"ח משנים הרבה, מעדיפה להשקיע. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, עבודה על אופיס ואקסל. תוכנות גרפיות כמו Photoshop CS5 ואנימציה. לא בצורה מקצועית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך קיים DEL…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גם אני פה כמו רבים מעוניין להרכיב מחשב ב- 6K שיריץ משחקים כבדים ( CRYSIS למשל) ללא מסך וללא ציוד היקפי אני לא מתכנן OC (לא רואה סיבה לחנוק את המעבד) חשוב שיהיה זכרון גדול, נפח דיסק גדול (לפחות 500GB ) מקורר ושקט , ומארז טוב (יציאות USB רבות עדיפות לעליונות) . האם ניתן בתקציב הנ"ל ? (משחקים כבדים) תודה מראש לכל עזרה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצות למשהו שתואם את הצרכים שלי: * מטרות המחשב? מחשב שיתפקד כמחשב יחיד: צרכי משרדיים + סרטים + (לעיתים נדירות יותר) עבודות הקלטה ועריכת מוסיקה (סקיצות) עם CUBASE 7.5 וספריות דגימה כבדות. ללא גיימינג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6, העדפה למאט (אולי אהיה מוכן להתגמש על זה אם זה יהיה דיל ברייקר יחיד). זוויות הצפייה צריכות להיות יחסית טובות * רזולוציית המסך? נראה לי HD מספיק. שיהיה מודרני ומספיק טוב לסרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מינימום 3 כניסות USB ועדיף יותר, מקלדת מלאה * משקל רצוי? כמה שיותר קל, לא שיא הקריטיות. עד 3 ק"ג? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי, לא יצא הרבה…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מחשב חדש. אני צריך מחשב בעיקר לצורך עבודה משרדית וביתית (תוכנות אופיס, מנג'ר, גלישה מרובה באינטרנט וכו') אבל גם רוצה שהמחשב ישמש אותי ואת משפחתי לשעות הפנאי לצורך משחקים וצפיה בסרטים. קיבלתי הצעת מחיר של 3000 ש' על המפרט הבא: - מעבד אינטל קונרו E6300 - לוח אם של ASROCK דגם INTEL 945 - DVI 775 - זכרון DDR2 667 512MB - דיסק קשיח 160GB 7200RPM SATA 2 - כרטיס מסך NVIDIA 7300LE UP TO 512MB - צורב DVDRW*16 1. האם המפרט הנ"ל טוב ומתאים לצרכים שלי? או שיש לכם הערות והצעות לשיפור? 2. המוכר הציע לי אפשרות לשדרג את לוח האם ללוח 775 ASROCK CONROEXFIRE (עם אותו המפרט הנ"ל) בתוספת 80 ש'. האם כדאי? או האם כדאי לשדרג ללוח אם אחר בכלל? 3. בנוסף המוכר הציע לי את ה…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש לקנות לפטופ לאשתי, עד 2500₪ (או פחות כמובן אם אין צורך לנצל את כל התקציב). אני קצת פחדן מטבעי אז חשובה לי האחריות, איזה חברות נותנות יותר משנה? האם זה באמת חשוב מנסיונכם? כמו כן, יש לי נטיה כלפי לנובו בגלל שתמיד נראה לי שאיכות הבניה שלהם ממש טובה. הדרישות המלאות: תקציב: עד 2500 ש״ח מטרות המחשב? 95% עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), 5% צפיה בסרטים. גודל המסך? 15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משקל רצוי? אין מגבלות מיוחדות האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 Bluetooth? בוודאי גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג׳יגה כונן אופטי? לא האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלון: תקציב - 6000-7000 * מטרות המחשב? לדוגמה: אני מחפש מחשב נייד ללימודים שיריץ בקלות תוכנות כמו AUTOCAD, STRAP ו-OFFICE.... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רוצה מסך 13" אני סוחב אותו איתי הרבה, אז שלא יהיה כבד מידי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יו מינימום FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? כמה שיותר קל, יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סטנדרטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחד…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5,000₪ אם הכרחי, אבל בפועל מכוון ל3,500₪-4,000₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? יצירת מוזיקה (cubase), ללא צורך בגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל אם המאווררי סטוק שקטים יחסית אז מספיק טוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צור…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד שהשימוש העיקרי שלו יהי עיצוב פנים עם התוכנה DILIX3D. הדרישות מינימום שלה מבחינת מחשבים נייחים הם: מעבד- מעבד בעל ליבה כפולה במהירות 2.2 ג'יגה-הרץ (GHz) ומעלה זיכרון - 2 ג'יגה-בייט (GB) ל- windows xp' 3 ג'יגה בייט ל - windows vista דיסק קשיח - 1 ג'יגה-בייט של שטח פנוי כרטיס מסך - אנ-וידיאה ג'י פורס 8800 GT (nvidia ge-force 8800 gt) ומעלה תצוגה- רזולוציה של 768*1024 ומעלה הנתון העיקרי שקשה לי להשוות אותו מעולם הניחים לניידים הכ. מסך. אז איזה מחשב אני אוכל לקחת בתקציב הזה שלא יאכזב מבחינת ביצועים ? והאם התקציב ריאלי או שצריך להשקיע יותר ? תודה ..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: מתחיל ללמוד\לעבוד בסאונד כנראה יתחבר למיקסרים ויהיה הרבה סביב נושא הסאונד. כרטיס קול מעל הממוצע ככל שמאפשר התקציב עבודה עם תוכנות כגון abelton,cue base ועוד בסגנון הזה בקשר לזיכרון וכח עיבוד אני לא יודע אם מחשב של סאונד צריך הרבה ואיכותי אבל אם כן אז קחו בחשבון * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? משהו טוב ונוח לעבודה * משקל רצוי? לא קריטי, אם המ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-