עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד. הוא ישמש בעיקר לעבודה משרדית. חשוב שלא יהיה כבד אך שהמסך יהיה כמה שיותר גדול, ושישמש לכ-3 שנים ומעלה. הנה עוד כמה פרטים: * מטרות המחשב - בעיקר עבודה משרדית, גלישה, צפיה בסרטים וכו׳ * גודל המסך - חשוב שלא יהיה גלוסי ושלא יהיה קטן - עדיף סביב ה-15. * משקל - חשוב שלא יהיה כבד - המטרה היא לקחת אותו ללימודים והעבודה באופן יומיומי. * זמן סוללה - שיהיה סביר אבל לא על חשבון המשקל. * כונ ן קשיח - אין דרישות מיוחדות. אם אפשר SSDלכונן הראשי - מצוין. * כונן אופטי - עדיף, אבל אולי כדאי להתרפשר כאן בשביל משקל נמוך. * חברה - אין העדפה לחברה מסויימת, אבל השירות חשוב מאוד. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by user1552,

אני עוד לא רוצה לקנות מחשב חדש אבל אולי בעתיד אני כן ירצה, לכן אני שואל איזה מחשב גיימינג אני יוכל לקנות ב 4,800 ש"ח עם כרטיס מסך GTX970 ? אם זה אפשרי במחיר הזה? ואם 2TB זיכרון? וכרטיס זיכרון 4X+4X? בכוונה לא פתחתי לפי הטופס כי זאת רק שאלה. שאני ארצה לקנות בטוח אז אני יפתח ע"פ הטופס.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - יהיה נחמד לחסוך אבל לא על חשבון המטרה של המחשב כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כרגע נגיד ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - בעיקר אני רוצה אותו בשביל The Witcher 3. להריץ על הגדרות הכי גבוהות (ללא uber sampling כמובן ) אני מאמין שאם אני אבנה מחשב עבורו כל שאר הדברים ירוצו בדרך אגב. -מהי הרזולו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, אז כמו שרשום בכותרת אני מעוניין לרכוש בשבועות הקרובים מחשב נייד חדש, *התקציב שלי בסביבות ה3000-4000 ש"ח. *בעצם מחשב לסטודנט, ככה שמטרות עיקריות זה עבודות משרדיות, משחקים בינוניים, סרטים וכו'. *גודל המסך חשוב לי שיהיה נייד ולא כבד, כי אני כן מתכוון להסתובב איתו והוא לא יהיה פשוט במקום מחשב נייח, ככה שנגיד 14 אינץ' או 15 אינץ' קליל ולא מגושם. *רזולוציה העיקר חשוב שיהיה HD עם צבעים איכותיים שיהיה נחמד לראות עליו סרטים וסדרות, גודל ספציפי קצת פחות משנה. *דרישות מיוחדות: לא מעוניין בטאצ' אלא אם כן זה ממש מחשב מצוין והטאצ' זה רק תוספת נחמדה, מקדלת וטאצ' פד סטנדרטיים. *משקל רצוי שוב כמו שאמרתי בגודל של המסך, חשוב לי שהמחשב יהיה נוח לנשיאה, אז עד ה2 ק"ג ולא הרבה מעבר…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): 3500 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 500 • האם לנצל את כל התקציב או ףלנסות לחסוך? עד 4000, תתפרעו . כמובן שאם אפשר לחסוך, אז למה לא שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל בינוני | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: titanfall, titanfall2, csgo, battlefield 4 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) אין חשיבות (גודל המארז חשוב גם לזרימת אוויר טובה) • האם תבצע Overc…

6. הי לכולם, אני צריך המלצה למחשב. הדגשים שלי זה שיהיה של חברת DELL, מסך FHD עם פאנל IPS, כונן SSD במחיר של עד 3500 ש"ח. בנוסף, קיימת עדיפות למסך בגודל 15.6" אך בטוח לא יותר ומעבד או intel i5 או amd ברמה מקבילה. מעבר לזה גמיש יחסית. ואם נדרש לענות על זה באופן מלא אז בבקשה: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט אופיס וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אהלן. התקציב מאוד מזערי, כ1000 שח, לא נדרשת מערכת הפעלה. מחשב לצורכי לימוד בלבד - שיוכל להחזיק וורד,אקסל,וגלישה במספר כרטיסיות בו זמנית. גודל - 15.6 אשמח להצעות * בדקתי בksp ומצאתי את הדגמים הבאים - https://ksp.co.il/?select=.268..271..211.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

8. אהלן, אני צריך להרכיב (ולקנות) מפרט למחשב שישמש כשרת קבצים מרכזי למשרד קטן (משהו כמו 4-5 עמדות). השרת מבחינתי הוא איזשהו מקום שבו ירוכז המידע של המשרד (מסמכים, מסמכים סרוקים ותוכנת ניהול לקוחות שלא לוקחת הרבה משאבים), הוא ישמש גם כשרת מדפסות וכשרת פקסים (צריך מודם, מן הסתם). כפועל יוצא צריך שיהיה לו נפח דיסקים גדול (200-250 גיגה) וצריה להיות לו שרידות גבוהה (חשבתי על RAID-0). הוא יהיה דלוק כל הזמן אבל לא יעשה הרבה עיבודים מעבר לזה כך שצריך להתחשב גם בזה. מבחינת מערכת הפעלה, זה תקציב נפרד - אבל המחשבה היא על Windows Server 2003. מה דעתכם? מצריך התייחסות מיוחדת בחומרה? מישהו יכול להרכיב מפרט שיענה על הדרישות האלה? תודה רבה.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by bommer,

חג שמח לכולם, אני מחפש מחשב נייד אולטרה בוק שישמש אותי ללימודי הנדסה, משחקים וסרטים הדברים החשובים לי הם: משקל המחשב,מעבד וזיכרון חזק,כרטיס מסך חזק,מסך 15׳ קראתי קצת שהולכים לצאת דגמים חדשים לאורך השנה עם סוג מעבדים חדש. המחשב אינו דחוף לי לתקופה זו ואין לי בעיה להמתין עד ספטמבר הסכום שאני יכול להוציא הינו 8000 ₪ כאשר יש לי אופציה לעוד טיפה אך אני חושב שזה מוגזם קצת תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם, אני סטודנט ומתכנן לקנות מחשב נייד חדש בתקציב של עד 5K אפשר לחרוג קצת... השימושים הם: לימודים (אופיס, טקסט וכו' ) וגלישה. חשוב לי מאד שהמקלדת תהייה נוחה להקלדה ושהמחשב יהיה קל לנשיאה (מתכוון להתנייד איתו הרבה) ומסך מספיק נוח לדרישות האלו -לא קטן מידי ולא ענק!! המחשב לא ישמש למשחקים או סרטים ואני מעדיף שיגיע ללא מערכת הפעלה. דרישות נוספות: מעבד חזק, נפח דיסק מינימום 160GB מינ' זיכרון 2GB וחברה איכותית ומומלצת עם שירות טוב. אני מודע לזה שקיים מבחר עצום ונכנסו הרבה חברות שעד לא מזמן לא היו חזקות בשוק הניידים-הבלבול הוא אדיר ולכן אודה לכם אם תוכלו לתת המלצות שיגלמו בתוכן גם את איכות המוצר והחברה שמאחוריו ולא רק את איכות המיפרט ובנוסף אם אתם יודעים מאיפה …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מפרט למחשב למשחקים עד 3000 ש"ח... טופס בקשת מפרט למחשב נייח התקציב: 3000 השימושים של המחשב: פרט למה המחשב יהיה מיועד המחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה): כן המחשב מיועד למשחקים, אילו משחקים: כן GTA IV, BATTLEFIELD 3, BATMAN ARKHAM CITY FIFA 2012 וכו... המחשב מיועד לתוכנות, אילו תוכנות: תוכנות רגילות = מסנג'ר וכו'... המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבודו עם תוכנות עריכה של מוזיקה: לא המחשב מיועד לעריכה גראפית, אילו תוכנות תשתמש: לא אתה מתכנן OC (המהרת חלקים במחשב): לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך(שני כרטיסי מסך או יותר) - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - כרגע או בעתיד?(מיועד לתקציבים גבוהים): לא בכל מחשב יש דיסק קשיח, גודלו קובע כמה מקום יהיה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by tal75,

כרטיס גראפי NVIDIA 6600 (חייב להיות צ'יפסט של nvidia- אילוצי תוכנה ) הייתי מעדיף את ה - FX540 אם היתי יכול להרשות לעצמי.... שני ג'יגה זיכרון לא יודע של מי .. מעבד פנטיום D 930/920 (גם כן מאילוצי תוכנה חייב להיות פנטיום ) כפול ליבה 64 ביט לוח Gigabyte 945P GA-8I945P Pro הרד דיסק 80 ג'יגה SAT 2 מארז מגניב עם ספק כח 550 מה אומרים? קיבלתי הצעת מחיר של משהו באזור ב5500 שקל מיועד בעיקר לגרפיקה ולווידאו צריך שיהיה מחשב חזקקקק

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכם ותודה מראש. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות + לימודים, משחקים בינוניים פלוס בעיקר PES וכאלה, אולי קצת יריות מגוף שלישי וצפיה בסרטים. * גודל המסך? עד 13.3. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, אבל אוכל להסתדר גם עם 3.5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) ? בעיקרון לא, אבל אני מניח שהם גם ככה מגיעים עם כרטיסי המסך. * בלוטות? כמובן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB-320GB. * צורב DVD? לא מחייב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ACER, DELL, אבל בגדול אין עדיפות ואשמח לשמוע הצעות. * מערכת הפעלה? עדיפות ל-XP או למשהו שיאפשר לי לשדרג לWINDOWS 7 בזול. * הערות נוספות? מעדיף שיהיה כמה שיותר שקט וכמה שפחות חם …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Iko89,

בקצרה .. אם רוצים לפרמט,נעזרים ב- one key Recovery ואז התוכנה מפעילה את קובץ התמונה של השחזור שמוחבא במחיצת D ואז הכל יפה ונחמד והמערכת מבצעת יעני פירמוט ואתה מקבל מערכת הפעלה מוכנה עם כל הדרייברים וכו . הבעיה שלי .. שמפאתי חוסר מקום, מחקתי את המחיצה המוסתרת (D) אני מוכר השבוע את המחשב ואין לי זמן לישלח אותו לחברה לכמה חודשים (זה מה שהם הציעו) אם מישהו יוכל להציע רעיון אני יותר מאשמח

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Teknik,

שלום, אשמח להערכת מחיר של המחשב כיום : של כל המחשב(מורכב) וגם כל חלק אם אפשר. i5 - 3550 @ 3.30Ghz + קירור פשוט של זלמן 8GB Kingston (4gbx2) 500GB WD Blue Z77-D3H (oc, cf, m-sata) Seasonic 500W (80+ Bronze) Sharkoon Vaya Value ( 2 fans) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בבנית מפרט ב-3000, ללא מסך. המחשב אמור לשמש 2 ילדים בגילאים 9-11 במשחקים מאוד פשוטים (SIMS לדוגמא) ואינטרנט. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום. יש לי כרגע מחשב אני רוצה להוציא קצת כסף ולשפר אותו כמה שיותר. כרגע יש לי מפרט מעבד i5 3570K זכרונות 16GB 1333MHZ DDR3 SSD 128GB 1TB 7200RPM Gigabyte GTX770 4GB DDR5 Corsair 750W מארז מעפן וקטן שאפילו קירור מים לא נכנס בו. המסך שלי גם די סבבה Asus VG248QE 144Hz הדברים העיקריים שלי הם סטרימינג גיימינג ועריכת וידאו (פעם אחרונה שערכתי וידאו שרפתי חצי מחשב והוחלפו לי החלקים עם ניצול האחריות) אז על מה חשבתי כרגע איפה שאני יכול לחסוך ולהשאיר חלקים זה כרטיס מסך + ספק + זכרונות (אולי) שאר הדברים לא מספיקים לי אני צריך עזרה בלבחור מארז לוח אם חדש הארדסיקים חדשים (לא מספיק לי המקום בכלל ב2 הכוננים) מעבד אני די מאוכזב מהביצועים...כרגע ורציתי לשקול אפשרות אולי אפילו לעבור ל …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מחפש נייד\טאבלט עם מקלדת שיכולה להתקפל אל מאחורי המסך. מעדיף מערכת הפעלה אנדרויד. יש חיה כזו?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי לכולם בסוף החודש חבר שלי טס לארצות הברית ואמור להביא לי משם מחשב נייד אני מעוניין להשקיע עד 1000 דולר כולל הכולל( תיק עכבר שטויות דומות )למחשב אני צריך מחשב לצרכי לימודים ולצרכי מדיה (שימוש גם לצפיית סרטים ,אבל לא הכי קריטית) כ"כ מחשב שיהיה עמיד כמה שאפשר בנסיעות ותנודות(אני לא יודע לשמור על דברים יותר מדי) אדם שמתעסק בייבוא מחשבים מארצות הברית אם שירות אמין ובטוח שהרבה אנשים קנו ממנו ומאוד מרוצים הציע את ההצעה הבאה למחשב ב3600 ש"ח בתנאי שאני דואג להביא את המחשב מארצות הברית דרך החבר. אציג את המפרט ואשמח אם תעזרו להכריע האם לקבל את המפרט או לשלוח אדם שאיננו מבין גדול לקנות לי מחשב עסקי בסכום הנ"ל המפרט: מחשב hp 6910p חדש 3 שנים אחריות (עד אוקטובר 2011) עסקית עד הבי…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא לחרוג בכלל, כמה מאות שקלים במקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ועבודה על סביבת .NET א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio 2015 / SQL management studio שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA כגון witcher 3 / shadow of mordor / x com 2 etc... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי יש לי חבר שבונה אולפן קטן והוא צריך מחשב להקלטות... זה מה שהוא כתב לי: יש לי תקציב של 2000 שקל אולי 2200 למחשב כולל מסך אני לא צריך גרפיקה טובה למשחקים או מהירות מטורפת צריך מחשב שיכול לסחוב תוכנות הקלטה כבדות יחסית עם מהירות נורמלית והרבה זיכרון לכל החומר. זה נשמע לי קצת בעיתי אבל אני חושב שאולי זה אפשרי עם כרטיס מסך מובנה וכאלה אני אודה לכם מאד אם תנסו להרכיב משהו נורמלי עם כרטיס קול מתאים... תודה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. חומרה זה ממני והלאה, ולכן כשהחלטתי להשקיע סכום רציני בקניית מחשב חדש שישרת אותי נאנמה מחדרי החדש () החלטתי לפרסם פה מודעה אז ככה: 1. התקציב עומד על 10-15K. אני יודע שאתם אוהבים תקציבים מדוייקים, אבל חסכון זו לא מילה גסה. אז יש לי 15K להשקיע, אני מעדיף לא להגיע כלכך רחוק, אם אפשר. 2. מטרת המחשב תהיה לשעשע אותי ולהעסיק אותי, כלומר אינטרנט, אופיס, משחקים חדשים ועריכה גרפית דו-מימדית. תמונות, לא סרטים. 3. ציוד היקפי דרוש. מסך, מקלדת, עכבר, כל החבילה. 4. חשוב לי מאוד השקט של המחשב וגם המראה הכללי של המארז, ואני מוכן להשקיע בזה כסף. מבחינת מראה אני מעדיף מארז מטאלי, עם USB מאחורה, ואולי אורות יפים כאלו וחסרי משמעות. כי צעצועים זה חשוב. גם שחור מבריק זה נחמד. משהוא עם מראה…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אז ככה, קודם כל שלום לכולם, אני חדש בפורום והמליצו לי עליו כפורום טוב לבניית מפרטים. אז...לפני כמה ימים נהרס לי המחשב, הלוח אם התחמם יתר על המידה ובקיצור הלך לעולמו. התקציב שלי כאמור דיי נמוך, כ2000 ש"ח. (גמיש איזה מאה או מאתיים למעלה). הפעולות שאני עושה במחשב: המחשב שלי הוא מרכז הורדות בעקרון, של סרטים וסדרות...(אני לא צריך יותר מ500 גיג'ה של HD בגלל שיש לי כונן נייד של 1TB) כמובן עבודה משרדית של ההורים, אופיס אקרובט וכול'... אם אפשר לכוון למחשב שיוכל לעבוד עבודה מרובה, כלומר להפעיל סרט לדוגמא וביחד עם זאת גם דפדפן, ואופיס וכו'. עוד דבר, מפענח HD...יש לי טלוויזיה HD בחדר ואני אשמח לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה בHD. דבר אחרון אם זה לא מוגזם, להפעיל קצת משחקים עליו. לא ברמה…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by reviZor,

שלום אנשים אני לאחרונה קראתי הרבה על Asus XG Station שזהוא כרטיס מסל חיצוני לנייד, אך לא מצאתי מאיפה לקנות ואפילו לא מחיר. אז הייתי מאוד רוצה שתגידו לי אם הדבר אכן קיים ומה מחירו, כמובן אם ישנם כרטיסי מסך אחרים אני ישמח לדעת יותר פרטים בנושא. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Rockstatement10,

דגם: HP 2230S. מפרט: INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM המחשב בן כמה שנים, הסוללה שלו לא תקינה ועובד על חשמל. מה גם שהוא מתנתק אחרי שהוא מגיע לשולחן העבודה ואנחנו לא יודעים למה זה קורה... יש טעם לזרוק דבר כזה? אנחנו קונים מחשב חדש בתקופה הקרובה, אבל מחשב באיזור ה-1000 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.