עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by NuXeR,

היי, ברשותי כרטיס שנקנה מחו"ל דרך אמאזון, כרטיס 6950 של HIS עם קירור סטוק. (מהסוג שמוציא חום מחוץ למארז) הכרטיס נפתח ל-6970 (וכולל DUAL BIOS המאפשר מעבר בין המצבים) וכולל 2GB של זכרון. כמה לדעתכם שווה הכרטיס ביד שנייה? (מצבו מצויין... כחדש, ללא שריטה ולא עבר OC מעבר לפתיחה ל-6970) תודה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ronmar,

יש לי מחשב כבר 3 שנים בערך ואני חושב שהגיע הזמן לשדרג אותו ולנצל את הBF.. איפה אפשר וצריך לשדרג אותו כדי שיריץ משחקים כבדים חלק כמו GTA V, NBA 2K 15..

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by arielg,

שלום אני קונה עכשיו dell vostro 3350 יש לי אפשרות לשדרג את הזיכרון מ 4 ל 8 ג'יגה (העלות זניחה) אני מתכוון להשתמש במחשב לאנליזות matlab בעיקר, אבל יש מצב טוב ש 4 ג'יגה יספיק לי האם שדרוג ל8 ג'יגה יגרום לסוללה להחזיק פחות? האם יש חסרונות אפשריים נוספים? תודה אריאל

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3768 הדגמים הגיעו! כל אחד מהם יותר יפה מהשני. עזבו את הטכנולוגיה המובנית בהם: את ה- Solid State Drive שאפשר לשים ב-XPS M1330, את התאורת LED האחורית, את כרטיסי המסך של 8400M GS, את האפשרות לכונן Blue Ray. גם אפשר לבחור את הצבע של המחשב! כנסו לאתר של DELL ותראו מה זה אתר ידידותי למשתמש וחווית קניה של מחשב נייד. אני מחכה ליום שבו יהיה אפשר להרכיב ככה מחשב בארץ. אני מתלבט בין ה-XPS M1330 ל- Inspiron 1420. מה דעתכם? דרך אגב, אפשר לבחור שם מעבד עם 800MHZ FSB אבל הזכרונות הם רק 667MHZ. זה משמעותי?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Avraham Yurkevich,

* מטרות המחשב? המחשב נועד לשימוש כפול 1. מחשב נייד ללימודים (בעיקר אופיס) 2. שימוש כמחשב בייתי לכל דבר (בבית אני מחבר אותו לסט אלחוטי ומסך 22 חיצוני) שישמש לגלישה באינטרנט (לפחות 6-7 כרטיסיות במקביל) צפיה בתוכן fhd בעת הגלישה (מסך מפוצל) * גודל המסך? עדיפות ל13.3-14 (המחשב הנוכחי הוא 15.6) * רזולוציית המסך? עדיפות לfhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קומפקטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך מינימום 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות 2 יציאות USB 3.0 * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB עדיפות לכונן SD למערכת הפעלה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 4K אבל אפשר למתוח טיפה למעלה בשביל משהו שבאמת שווה את זה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס וכו'). גלישה מרובת טאבים. תכני HD (המחשב יחובר לטלוויזיה). תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב ביתי - משפחתי עם דרישות צנועות (אופיס, אינטרנט, מוזיקה) וגיימינג קל-בינוני (פיפא, שר הטבעות וכו'). תקציב 2000-2500 - עדיף לקצה הנמוך של הסקלה. הרכבתי משהו ראשוני להתחיל איתו, אשמח להערות - בעיקר לגבי בחירת מעבד, לוח אם וכרטיס מסך: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪277 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪315 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + Seasonic 350W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מח…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. כלומר אלה עם צ'יפסט 400, כמו B450 וכו'. זה אמנם נאמר כבר באתר, בדיון אחר, אבל מן הראוי לתת לזה דגש חזק יותר, וזו מטרת הת'רד הזה. https://www.itworldcanada.com/article/amd-zen-3-processors-will-be-incompatible-with-400-series-and-older-motherboards/430513 לידיעתכם ושיקולכם .

9. Started by reuven61,

אני לא צריך הכי חדש והכי טוב. אני רק צריך שזה יתן לי להריץ full hd בלי בעיות. התקציב של שתיהם עד 400 ש"ח ועדיף פחות (גם יד שניה או עודפים עם אחריות זה טוב) משהו טוב למשתמש ביתי.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם את המחשב הראשון שלי הרכבתי לפני כ5 שנים בעזרתכם, אשמח לעשות זאת שוב, אחרי המון לבטים אם להשקיע ב-vostro 3560 מחשב נייד בינוני-, הבנתי שהוא לא יספק את דרישותי, ולכן אני פונה אליכם אני צריך מחשב עם כמה שפחות כבלים, קניתי usb wireless, עכבר אלחוטי, והדבר היחידי שאצטרך לחבר לחשמל זה את הכבל של כונן המחשב, המסך, המקלדת והמסך לכונן המחשב. במידה ו"קפצתי מעל הפופיק" בדרישותי ביחס לתקציב אשמח לקבל את המפרט המקסימלי שאפשר להוציא מהתקציב שלי. תודה רבה מכל הלב לכל העוזרים, מעריך זאת מאוד 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, מבחינת קנייה בחנות אמינה במחירי השוק. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתק…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by arigo,

היי מחפש לרכוש למחשב לוח ומעבד חדשים כרגע יעבוד לאינטרנט, משחקים קלים ואופיס המלצות בבקשה

13. Started by beni123,

חבר שלח אלי מפרט שהזמין והייתי רוצה חוות דעת מארז IN WIN שחור פאנל מבריק USB וסאונד קדמי ספק כח A.PFC 3Y 450W FAN12 POWER MAN INWIN לוח אם G41TM-P33 1GLAN MSI מעבד אינטל 2.93GHz 3MB CORE 2 DUO E7500 מאוורר למארז COLD BIT 12CM זכרון JETRAM TRANSCEND 2GB DDR2 800MHz דיסק קשיח פנימי 320GB SATA2 7200 16MB WD צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS בעיקר מה שאני מעונין לדעת זה על הספק והזכרון לי יש ניסיון עם אייבורי ו - MSI וניסיון טוב אז ככה שלא אכפת לי להזמין בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ironman405,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב,קיבלתי הצעת מחיר על המחשב הבא: evga geforce 8800 Gts 320 MB WD 250 GB-16 mb KS-7200 RMP thermaltake swing window atx midi tower case thermaltake tr2 470W gigabyte ga-965p-ds3 1gb twinmos ddr 2 667 * 2 intel core 2 duo 6600 4 mb cache 6800 שקל אני מעוניין לדעת אם שווה להחליף את המעבד ב 6300 (אני יחסוך 800 שקל) השאלה אם יש הבדל משמעותי בביצעוים כי ה 6600 בא עם 4 מגה CACHE אשמח לקבל עזרה

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. כבר יותר משנתיים אני חולם שיהיה לי מחשב שמשחקים בינוניים ומעלה יעבדו עליו כמו שצריך והנה זה בא, קיבלתי תקציב של עד 13,000 שח נטו לקנות את הקופסא שתריץ את המחשקים הכי כבדים בקלות ושיספיק לי לכמה שנים. השקעתי הרבה מחשבה לפני שבחרתי כל חלק. יתכן שטעיתי בכמה דברים אז אנא תקנו אותי אם טעיתי. כל המחירים לקוחים מ-PcHardware. Intel PIV 2.8C 800MHz -1949 Gigabyte GA-8KNXP Intel 875P -1375 nVIDIA GeForce FX 5900 Ultra -~3000 Corsair 256Mb Pc3200 Cas2 X2 -1010 Western Digital Raptor 36.7 10,000Rpm -928 Teac Floopy Drive -52 Asus DVD-ROM 16x48 -270 Sony E430P 19" FLAT -2623 Logitech MX700 Cordless -426 Antec Lanboy Aluminium Case -759 =12,392 שח אני עדיין לא סגור על הרמקולים, על ה…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ortapiero,

קיים בכלל דבר כזה? לא כלכך מצאתי בגוגל... או שיש תחנות עגינה אוניברסליות כאלה שזה קופסא שפשוט אליה מתחבר הכל ואז יש כבל אחד שמתחבר ללפטופ? סתם מנחש... בקיצר, האם קיימת תחנת עגינה ללנובו יוגה 3? תודה =]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by r89641,

היי מבקש את דעתכם לגבי בחירת החלקים להרכבת מחשב. מעבד Amd Ryzen 5 3600 3.6Ghz AMD BOX כרטיס מסך Asus GTX 1050 Ti Cerberus 4GB OC GDDRS 2XDVI HDMI DP PCI-E לוח אם Gigabyte A520M HAM4, AMD A520 ,DDR4 PCI-E, DVI, HDMI כונן קשיח Crucial MX500 CT250MX500SSD1 250GB SSD SATA III מארז מחשב Generic MicroATX Black זכרון מבקש המלצה בין 16-32 gb

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שליש מהמחשבים הניידים מתקלקלים בתוך 3 שנים גרף זהה אך ברור יותר לפי סוג תקלה: נטבוקים לעומת ניידים בסיסיים וניידים יקרים: מה דעתכם? הסקר באנגלית (המקור) מצורף ב-PDF באדיבותו הרבה של Ivan. תודה. והנה הלינק המקורי: http://www.squaretrade.com/pages/laptop-reliability-1109/ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני מעוניין לרכוש מערכת (ללא ממשק מסך+מקלדת וכו' יש כבר) עבור ביצועים גרפיים גבוהים במיוחד אבל לא לייעוד משחקים, אלא גרפיקת תלת מימד כבידה ביצועים גבוהים למערכת מבחינת רנרדרינג למי שמכיר, עם זכרון רב וכרטיס מסך שתומך ביישומים גרפיים. אשמח לקבל המלצות למפרטים שונים בתקציבים שונים.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by pro,

pii - 233 mhz corsair sdram 256mb x2 gigabyte ati radeon 9000 pro maxtor 80gb 7200rpm intel desktop board cc820 rioch cdrw 24/10/40 apple studio display 15" hercules gamesurround fortissimo 7.1 זה לאומת המפרט הישן שלי (תבדקו) זהו מה שאני צריך (אל תאירו לי על המעבד בבקשה) תודה ;D

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום שמי ג'רום ! אני מעוניין לרכוש מחשב שהשימוש העיקרי שלו הוא לצורכי גרפיקה: 2D כגון photoshop, Illustrator, Indesign 3D כגון: Maya, Lightwave אני מתכנן בעתיד לעבוד גם עם Adobe After effects Pro & Premire Pro אני צריך מחשב שיהיה כמה שיותר חזק ומהיר (כמובן במגבלות התקציב ). אני לא מתכוון לעשות OC וגם לא מפריע לי עם המחשב מרעיש (מבחינת מארז/ספק כח/מאווררים). אני מבין שהטכנולוגיה כל הזמן מתפתחת ואי אפשר לבנות מחשב שיהיה טוב כל הזמן, לכן ברכיבים כגון: מעבד, זכרונות, לוח-אם וכרטיס מסך צריך לשדרג פחות או יותר כל שנתיים (למי שרוצה לשמור על רמת המערכת שלו לאורך שנים). התקציב שאני בחרתי לרכישת המחשב הוא תקציב שהוא יקר לטעמי אבל הכרחי כדי לקבל מחשב טוב ומהיר. אני לפני שנתיים…

22. פעם ראשונה שאני שואל כאן. אז קודם כל תודה, פורום נהדר! המחשב הנ"ל אמור להיות: 1. חזק - מקווה לנצל אותו למשחקים גם ב-1440p ואולי להשתמש ב-GPU של המעבד כתוספת לכרטיס היעודי בעזרת DX12 (האם זה יהיה אפשרי?) 2. שקט! לא רוצה לשמוע אותו! זה הכי חשוב לי, בעצם. טוב, ועכשיו לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-5400-5700 ש"ח (לפי המפרטים שלמטה, חלק מהציוד באילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי, אם יש תועלת משמעותית... עד 500 ש'... כעיקרון די גמיש אבל לא רוצה להתפרע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, שימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש…

23. Started by yoavba19,

שלום לכולם, אני חדש פה אז לא בטוח אם זה הפורום הנכון אבל אשמח לתשובה. יש לי לפטופ HP DV6000 שבזמן האחרון התצוגה שלו מאוד כהה (אני מצליח לראות את הווינדוס רק כאשר אני מאיר עם פנס על המסך), אני מנסה לסדר את הבעיה לבד אבל הגעתי לנקודה בה אני לא בטוח אם הבעיה היא באינוורטר של המסך או המסך עצמו. במהלך הבדיקה ניתקתי את האינוורטר והמסך עדיין מעביר תמונה האם זה מעיד על בעיה באינוורטר ? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by stingeR-,

מה אתם הייתם מעדיפים : סה"כ מחיר ליח` כמות מוצר קטגוריה מק"ט 1,233.15 1,233.15 1 מעבד אינטל Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE מעבדים INTEL CDUO18 987.69 987.69 1 לוח אם GIGABYTE דגם GA-965P-DS3 לוחות אם עבור INTEL G965PDS3 549.36 274.68 2 זכרון CORSAIR VALUE DDR2 512MB 533Mhz זכרונות VS512MB533D2 1,051.97 1,051.97 1 כרטיס מסך POINT OF VIEW דגם GeForce 7600GT 256MB כרטיסי מסך PCX VGA150812 374.04 374.04 1 דיסק קשיח מדגם 1600JS מבית WD בגודל 160GIGA +8MB SATAII דיסקים קשיחים 516846 245.46 245.46 1 מארז מבית FOXCONN מדגם TLA436 מארזים + ספקי כוח FOXCON436 6 פריטים בעגלה 4,441.67 ש"ח סכום כולל מע"מ את זה? או את זה ? : מק"ט 549.36 2…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. יש ברשותי מחשב של אייסר. בבית אנימתחבר דרך ראוטר לנטוויזן. בכל מקום אחר שאני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית אחרת, המחשב מזהה את הרשת האלחוטית (ללא סיסמא) עם אות חזק מאוד. כשאני מנסה להתחבר החיבור לוקח זמן ארוך מהרגיל, ואז אני מקבל הודעה שהחיבור unseccessful, ואז מופיע לי limited access, ואני לא מצליח לגלוש או להתחבר למסנג'ר למשל. חשוב לציין שגם בבית מופיע לי. Limited access אבל אני גולש ומתחבר להכל ללא בעיה. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים