ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
1) תקציב?3900-4000 ש"ח 2) מטרות ? הרבה גלישה באינטרנט והרבה משחקים כבדים. 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ? לא 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? הראד דיסק וכרטיס קול. 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, סומך עליכם. 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו) לא 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב ? כן, במקום צורב רגיל, צורב DVD 8) האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? עדיף שיהיה שקט, כי אני ישן איתו כשהוא פועל. 9) האם אתה צריך הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה ? הרכבה בלבד 10) כיצד אתה תשלם על המחשב ? מזומן. אין מקום לחריגות. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב HTPC שישמש אותי לסרטי HD וגם למשחקים (לא כבדים) רצוי שיהיה מעבד מבוסס אינטל מהסדרות החדשות רוצוי לוח אם מבוסס הציפסטים החדשים של אינטל ( P35 או G33 ) מארז עדיף עד 600 ש"ח רצוי מארז שוכב ספק כוח כבר בחרתי: Enermax Liberty 400W המחשב אינו מיועד ל OC.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
what would you say aboput this mifrat ? amd xp 200 gigabyte ga-tvax ddr-ram 256mb winbond 3200 volcano 9 all comes out in about 1670 shekels
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני שואל כאן. אז קודם כל תודה, פורום נהדר! המחשב הנ"ל אמור להיות: 1. חזק - מקווה לנצל אותו למשחקים גם ב-1440p ואולי להשתמש ב-GPU של המעבד כתוספת לכרטיס היעודי בעזרת DX12 (האם זה יהיה אפשרי?) 2. שקט! לא רוצה לשמוע אותו! זה הכי חשוב לי, בעצם. טוב, ועכשיו לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-5400-5700 ש"ח (לפי המפרטים שלמטה, חלק מהציוד באילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי, אם יש תועלת משמעותית... עד 500 ש'... כעיקרון די גמיש אבל לא רוצה להתפרע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, שימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אז סוף סוף קונים לי מחשב ;D התקציב -5500 ללא ציוד היקפי ללא צורך בOC הרכבתי את המפרט מIQPC מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1260 לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ¤630 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1730 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL ¤224 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤576 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤381 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤5574 המפרט הורכב ב - …
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אחרי שחפרתי לאבא שלי שאחים הקטנים שלי (5-8) צריכים מחשב חדש הוא קם והחליט לעשות את זה. אה מה מה, הבנתי שהסטנדרטים שלי למחשב לא עומדים עם ילדים קטנים, במיוחד בעניין מחיר ותמורה. כאן אתם נכנסים לעניין. אני צריך מחשב שיכול להריץ משחקים כמו: trine 1-2-3, ori in the blind forest ודומים להם וגם שיהיה זול. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול סוף סוף קניתי מחשב חדש אחרי 6 שנים עם המרצדס ששפך והפך לעגלה ישנה מפרט : דיסק קשיח 80GBWD 7200 זיכרון X2 256MB DDR2 533MHZ כרטיס רשת מובנה כונן 1.44 כרטיס מסך GE-FORCE FX5500 128MB AGP לוחASUS AGP P5S800 -VM P5 משולב 775 פין מעבד INTEL P4 3.0GHZ 1MB 533MHZ S775 מקלדת מולטימדיה PS2 סאונד - כרטיס קול 128 ל-6 ערוצים מובנה עכבר GPT אופטי PS2 צורב LG 52 32 52 זוג רמקולים 500W מסך AOC 17 שטוח סה"כ 3050 ש"ח שולם בצ'קים מחולק ל5 תשלומים חברת ידע מחשבים חדרה עכשיו אני ממש לא צריך יותר מזה אני ממש לא גיימר משחק אולי משחק שניים לא יותר מחשב אינטרנטי במיוחד ?? :s05:
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אפשר לשדרג זיכרון למחשב נייד מ1 גיגה ל1.5? האם ארגיש שיפור בויסטה?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה אחי אחרי ששכנתי אותו החליט ללכת על ניד במקום ניח המטרות מאוד בסיסיות אופיס\אינטרנט \קצת סירטי HD אבל לא דברים כבדים מזה ולא 200 אלף דברים שרצים כל הזמן התקציב שלו לזה הוא 2500 שקל כולל הכל ראיתי בארץ כבר מחשבים שיספיקו לו בתקציב הזה אבל המחשבה לקנות כבר מארצות הברית בחברות שנותנות אחריות בין לאומית אז קודם כל איזה חברות מאפשרות את זה בארץ ? מה בעניין המכס\מיסים יש את זה במחשבים נידים ? (משלוח לא צריך כי מישהו עושה את זה בשבילו ) ובכללי מה מומלץ לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, הזמנתי מחשב נייד "15.6 LED זיכרון 4GB DDR 3 מעבד Core i3 סדרה: Dell Inspiron N5010 במחיר 3,350 ש"ח: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7740265&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=dell שימושים משחקים, אינטרנט, סרטי HD מה אתם אומרים הן בקשר למוצר והן בקשר למחיר ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל החלקים הגיעו המחשב רץ מדהים , הנה כמה תמונות המעבד עומד על 4.7GHZ 1.30V - יציב , טמפרטורות מדהימות , הופתעתי בטירוף מהNOCTUA בנוסף אני אעשה בימים הקרובים OC לכרטיס מסך ואפרסם תוצאות של FIRESTRIKE TEST
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לכם אנשים יקרים. מחרתיים (עד שאני יסיים לכתוב את ההודאה זה יהיה מחר) אני משתחרר מהצבא והחלטתי לקנות מחשב חדש שתכליתו יצירת מוזיקה. מה שאני צריך מהמחשב הזה הוא שיעבוד מהר ויהיה לו סאונד מיקצועי, לכן אשמח אם אוכל לחסוך היכן שאוכל. בגדול הסכום המירבי הוא 5000 ¤ אבל איפה שאוכל לחסוך בלי שיפגע משמעותית בביצועים ובעשיה אני גמיש. מעבדCore"2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB http://www.intel.com/products/processor/core2duo/index.htm לוח אם (בחרתי בלוח כי אני רוצה שיהיה עליו כרטיס לחיבור 2 מסכים ושיתמוך במעבד ובזיכרון {למרות שכתוב 667 אני מתכן OC קליל כפיצוי}) ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E http://www.asrock.com/PRODUCT/ConRoe945G-DVI.htm זיכרון OC…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה המפרט --------------- ?Core2 Duo-E6300-1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache? ASUS ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 2 גיגה זיכרון!!! ?1GB Twinmos? 667 MHZ X 2 GALAXY ?7600GS 256MB DDRII, HDTV, DVI, PCI-E? ??Chieftec Bravo Black +2 מאוורים 1 של 120 מ"מ ואחד של 92 מ"מ ספק כוח ?PSU 500W MAX (400W True) (24pin כולל הרכבה במעבדה+אחריות סה"כ 4570 ש"ח!!!! מה אתם אומרים?!?!?............שווה?!? האם אוכל לעשות OC עם המערכת הזאת?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בכמה אתם אומרים שכדאי לי למכור את הלפטופ שלי? עקרונית אני לא הייתי צריך אותו. הייתי מסתדר עם נייח. קניתי אותו לפני כמעט 4 שנים כי קרה משהו שהצריך לפטופ. קיצר, אני דיי קצר במזומנים כרגע ואני בהחלט יכול להסתדר עם נייח. וכן המחשב גם קצת ישן, אז החלטתי שאולי אמכור אותו ואקנה נייח. השאלה בכמה נראה לכם שאוכל למכור כך שזה יכסה עלות נייח? מדובר באינספירון 1520 של דל. הוא עלה לי איזה 6000 שקל לפני 4 שנים. בנוסף השקעתי בו עוד 500 (החלפה של תאורת מסך). סכ"ה הוא ממש שמור. אם אמכור זה יהיה ללא כונן קשיח יש שם דברים שאני צריך. וגם ככה הכונן כבר חרוש. זה מגיע ביחד עם מערכת הפעלה חוקית (שזה כבר שווה בפני עצמו). מטען וסוללה. מצלמת רשת מובנת. 2GB זכרון. מעבד core2duo ולא מ…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב, אני מעוניין לרכוש באילת מחשב לגיימינג כבד, בעיקר משחקי MMO FPS. התאמתי לי את המפרט הבא ורציתי לקבל חוות דעת נוספת + לשאול כמה שאלות. אני מעוניין להכנס ל-OC ולהוציא כמה שיותר מהמעבד והכרטיס מסך: 265 מארז מחשב Corsair Carbide Series 200R - יעשה את העבודה? 250 ספק כח Corsair CP-9020050-WW VS550 VS Series 550W - זה ספק מספיק חזק\אמין לצרכים שלי? 665 לוח אם Asus Z87-A - לוח אם אולי קצת מוגזם\יקר, אבל נראה לי שווה תמורת האיכות שלו. 1008 Intel Core i5-4670K Box - אין tray ב ivory 178 מאוורר למעבד CoolerMaster Hyper 212 EVO [TABLE=width: 754] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]1208 Gigabyte NVIDIA GeForce GTX760 OC 2GB GDDR5 - לא בטח לגבי הכרטיס מסך…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד של סמסונג מדגם np270. ניסיתי להתקין וינדאוס 7 במקום וינדאוס 8 כך: ביטלתי את ה SECURE BOOT בביוס, נכנסתי ל BOOT של ה CD של וינדאוס 7, מחקתי את המחיצה הראשית (שהיה מותקן בה וינדאוס 8) וכאשר באתי להתקין, הוא רשם לי שאין באפשרותי להתקין, מכיוון שסגנון המחיצה הוא GPT. עכשיו הבנתי שבוינדאוס 8 הם שינו שם את השיטה במערכת קבצים ושאני צריך להחזיר בחזרה ל MBR. האם זה נכון? ואם כן, מהי הדרך הקלה והמהירה לעשות זאת ? להתקין וינדאוס 8 מחדש ולשנות דרך ה CMD ? אשמח לעזרה, תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב ישמש לעבודות Office בלבד אלא החלקים שאני חושב שאני ישאיר איתי מהמחשב הישן בשביל להרכיב חדש מסך: MAG 15 הרדיסק: Segate 6.4 Giga כרטיס מסך: Diamond 1 mega כונן סידירום: Sanyo X8 עכבר: Microsof PS/2 מה שאני צריך: מעבד, לוח אם, זכרון, מארז, ספק כוח, מקלדת תעזרו לי בבקשה להרכיב אותו בצורה הזולה ביותר תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ס, Long time... הרבה זמן לא הייתי בזירת החומרה, ואני לא בקיא בחומר ... אני מצטער שלא עשיתי מחקר קטן על העניין, אבל אני קצר בזמן, ואני סומך עליכם :) אז כמו שאתם רואים, אני צריך מחשב למשחקים, עם מסך LCD וציוד היקפי (בלי מדפסת). אין צורך בכרטיס טלויזיה או כרטיס קול (איכותי...). צורב DVD הוא בעדיפות שנייה, אבל גם בכלל לא יזיק שיהיה. הרכבה במקום (נכלל בתקציב). מחיר- 4500 ש"ח, משלם במזומן. תודה רבה!! עריכה: מסך רגיל, רמקולים 2.1 ממוצעים.
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך (אבל לא יותר מדי) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי: עבודה משרדית - תכנות , תכני HD. שימוש משני: עריכה גרפית, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse - תדירות גבוהה, Photoshop, After Effects, Unity - תדירות בינונית-נמוכה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assasins Creed, C&C General -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? והאם הוא יצליח להריץ סרטי HD? זו הדרישה המקסימלית גרפית שיש לי ממנו. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איפה ניתן לראות מבחר רב של ניידים לפני קנייה. כמעט כל מקום יש בעיקר hp . למישהו יש מושג איפה יש LG, Asus. והכי חשוב - thinkpads של לנובו. כמו כן, אני מחפש אתר שאפשר לפלטר בו לפי ניידים עם תצוגה מט (led). לא מצאתי עדיין.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב גיימנינג בתקציב של עד 3500 ש"ח כולל מסך מקלדת עכבר וכו' המחשב נועד להרצת משחקי רשת, סימולטורים וכו' ומעט גלישה התלבטות נוספת היא בין מחשב נייד לנייח
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ההבדל בין ה-ACER ONE D250 לבין ה-ACER 532 החדש עומד על כמה מאות שקלים, תלוי בחנות ובזמינות. השאלה האם ההפרש מוצדק או שחבל על הכסף... ה-532 גם בא עם WIN7 starter 32bit לעומת XP home 32bit איתו מגיע ה-D250. ל-XP אני יודע ש-1G מספק, השאלה מה המצב עם WIN7 - יספיק? רב תודות, גונן.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה הולך להיות קצת ארוך. מתנצל מראש. אני אתחיל בתשובות לשאלון הנדרש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הסבר בהמשך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920X1080. בעתיד יותר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע באיזה הגדרות שיחקתי ואיך לתקן את זה. יש לי LENOVO Y700T 15.6" ועוד משהו פחות קשור, הייתי רוצה שהמחשב ירוץ דרך הכרטיס הגראפי GTX960M ולא דרך INTEL 530, אפשר לשנות את זה? לפני יום וחצי רק כשנקנה לפני ששיחקתי בהגדרות הכל היה תקין עכשיו כשאני מרים את המכסה אז אז המסך שחור ואני צריך לשחק עם כמה מקשים (הפעלה, רווח) אני אפילו לא יודע על מה אני לוחץ, אבל באיזשהו שלב המסך מתעורר זה לא היה ככה בהתחלה. אני רוצה להבין למה זה קרה ולא ישר לשחזר גם אחרי השחזור זה ככה. מה שבטוח שמחוץ לווינדוס זה לא ככה, ולחיצה ארוכה על רווח כן מדליקה את המסך.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-