ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
מפרט למחשב למשחקים , מחירו 3440 ש"ח , מה דעתכם על המפרט ? האם שווה את המחיר וכיצד ניתן להוזיל בעלויות שכן התכנון הראשוני היה מקסימום 2800 ש"ח (גמיש) : מעבד ( 554 ש"ח ) - intel core i3 530 box לוח אם ( 582 ש"ח ) - gigabyte ga-h55m-ud2h כרטיס מסך (611 ש"ח ) - connect3d ati redeon hd5670 1024mb ddr5 זכרון (676 ש"ח) - g.skill ddr3 4096mb 1333mhz cl 7-7-7-21 eco דיסק קשיח (242 ש"ח ) - seagate st3500418 as 3.5" 500gb sata2 16mb מארז ללא ספק (168 ש"ח) - coolermaster cmp-350 ספק (313 ש"ח) - chieftec a-135 550w יחידת קירור (196 ש"ח) - coolemaster hyper 212 plus הרכבה - 100 ש"ח למרות שהמסך 19 אינצ העדפתי כרטיס מסך 1024mb למען האופק השידרוגי . במה אפשר להמיר כך שלא יפגום באיכות אב…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש מחשב נייד בשביל חברה. היא סטודנטית שמעוניינת במחשב קל ונוח, עם זמן סוללה ארוך ופליטת חום נמוכה כמה שפחות. מיועד לגלישה באינטרנט, עבודה משרדית. אשמח לקבל המלצות לדגמים ספציפיים. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם זה אפשרי לנתק את המסך מהנייד הישן שלי ולחבר לו חיבור VGA או DVI ?? כדי לחבר אות בתור מסך שני ???
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באג פרסמו מעט מחשבים נייחים ולרוב הם די מעפנים אבל אחד נראה נחמד: https://www.bug.co.il/brand/hp/color/black/omen/obelisk/875/1005nj/i7 הכי מפתה בו זה לו כרטיס 2080. אבל לא מצאתי מידע על המחשב עצמו והרכיבים פרט לזה שהזיכרון הוא של hyper x סדרת fury כנראה. נראה נחמד או שההנחה זניחה? עד אז חשבתי על מחשב מבוסס מערכת amd, 3600, 450/570 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2550 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל בשביל כרטיס מסך וRAM טובים יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח חריגה (ל2650 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GAMING בינוני (FAR CRY 3, CALL OF DUTY BLACK OPS 2, TRIBES ASCEND BORDERLANDS 2...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ציינתי כבר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 או 1600X900 הוא לא בטוח (מסך 22 אינ…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 300 שקל או 1000 שקל כולל מסך! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD, SILKROAD,DIABLO3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות שצריך לתכנות, עבודה משרדית, צפייה בסרטים. בלי משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 במשקל נמוך, או 14 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח להערכת מחיר של המחשב כיום : של כל המחשב(מורכב) וגם כל חלק אם אפשר. i5 - 3550 @ 3.30Ghz + קירור פשוט של זלמן 8GB Kingston (4gbx2) 500GB WD Blue Z77-D3H (oc, cf, m-sata) Seasonic 500W (80+ Bronze) Sharkoon Vaya Value ( 2 fans) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע מחשב אני רוצה להוציא קצת כסף ולשפר אותו כמה שיותר. כרגע יש לי מפרט מעבד i5 3570K זכרונות 16GB 1333MHZ DDR3 SSD 128GB 1TB 7200RPM Gigabyte GTX770 4GB DDR5 Corsair 750W מארז מעפן וקטן שאפילו קירור מים לא נכנס בו. המסך שלי גם די סבבה Asus VG248QE 144Hz הדברים העיקריים שלי הם סטרימינג גיימינג ועריכת וידאו (פעם אחרונה שערכתי וידאו שרפתי חצי מחשב והוחלפו לי החלקים עם ניצול האחריות) אז על מה חשבתי כרגע איפה שאני יכול לחסוך ולהשאיר חלקים זה כרטיס מסך + ספק + זכרונות (אולי) שאר הדברים לא מספיקים לי אני צריך עזרה בלבחור מארז לוח אם חדש הארדסיקים חדשים (לא מספיק לי המקום בכלל ב2 הכוננים) מעבד אני די מאוכזב מהביצועים...כרגע ורציתי לשקול אפשרות אולי אפילו לעבור ל …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עוד לא רוצה לקנות מחשב חדש אבל אולי בעתיד אני כן ירצה, לכן אני שואל איזה מחשב גיימינג אני יוכל לקנות ב 4,800 ש"ח עם כרטיס מסך GTX970 ? אם זה אפשרי במחיר הזה? ואם 2TB זיכרון? וכרטיס זיכרון 4X+4X? בכוונה לא פתחתי לפי הטופס כי זאת רק שאלה. שאני ארצה לקנות בטוח אז אני יפתח ע"פ הטופס.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי נייד של dell מדגם vostro 5480: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=27337&txt_search=5480&buy=&minprice=0&maxprice=0 ולצערי המסך מגע מזהה נגיעות כאשר אני בכלל לא נוגע במסך. סרטון שממחיש את הבעיה: מה שניסתי לעשות זה לשחזר את הוינדוס לברירת מחדל, וגם החלפתי את הדרייבר לזה של מיקרוסופט ועדיין הבעיה נמשכת. לפני שאני פונה לאחריות, רציתי לשאול אם למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? אם זו בעיה בחומרה זה די מבאס כי אני לא אוהב שפותחים את המחשב ומנסים לסדר שם דברים, בטח לא במחשב חדש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כמות. מוצרים סה"כ 1 Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 645 ש"ח 1 Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 1,230 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 AMD 64 3000 939 Oem 512MB DDR 3200 Dual 2x256 1,995 ש"ח +קירור TERMALRIGHT מחשב לכל השימושים (כולל משחקים)... אם יש למישהו הערות , שינויים, יתקבלו בברכה...
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סבתא שלי עובדת מהבית, והיא צריכה מחשב נייד לשימושים משרדיים(היא לא משחקת שום דבר כבד יותר מסוליטר ). המחשב חייב להיות מאוד מאוד אמין, כי הוא יחזיק חומר חשוב מאוד עבורה - הפרנסה שלה ויהיה גיבוי למחשב הנייח שהוא סוס זקן. יהיה מעולה אם זה במקרה גם יהיה מחשב שיש לו שירות בבית הלקוח. אבל זה לא חובה, כי אני לא יודעת כמה זו דרישה מציאותית. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מחשב לגיסי. רשימת הדרישות לא מטורפת - זה מחשב לגלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים וצפייה בסרטים דרך חיבור HDMI. אני המלצתי לו על אחד מהמחשבים הבאים של חברת DELL: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN50102G אבל הוא טוען שיש הטוענים שיש בעיה עם היבואן בארץ והמליצו לו ללכת על מחשב של HP, בזמנו לעומת זאת, כשאני קניתי את הנייד שלי, אמרו לי להתרחק מHP בדיוק מאותה בעיית יבואן. אנשים, אנא עזרו לי לפתור את חידת האמינות בחברות. אם חברת HP לא בעייתית במתן שירות, הרי שהמחשב הזה גם עומד בתנאים ויותר משתלם כספית: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7741574 שאלה קטנה בנוסף: האם יש שינוי משמעו…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* גודל המסך? 14'' או 15'' * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * צורב DVD? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משנה יבוא אישי מחו"ל, לא משנה מהיכן, מה אתם אומרים על המפרט הבא? dell xps 14 Intel® Core™ i7-740QM (1.73GHz, 8 threads, turbo boost up to 2.93GHz, 6M cache) NVIDIA® GeForce® GT 425M 2GB 8GB Shared Dual Channel DDR3 במחיר של: 1279$ http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dndoex4&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=xps-14 המעבד והכרטיס מסך שווים את המחיר? האם יש תחליף למפר…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב נייד חדש ללימודים והדרישות שלי הן: התקציב שלי הוא בערך: 5000 (עדיף פחות) מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית בסיסית (לא חייב) מסך 13.3 (אני לא סגורה על אם אני מעדיפה מבריק או מט) משקל רצוי: עד 1.5 קילו, מאוד חשוב כי אני סטודנטית ואני כל היום סוחבת את המחשב זמן סוללה: לפחות 4 שעות עדיפות ל-3 USB כונן קשיח: שילוב כלשהו עם SSD כשלדעתי 128GB לא יספיקו לי (ללא כונן אופטי) אחריות ל-3 שנים (למרות שאם אפשר להרחיב אז זה גם בסדר) מערכת הפעלה כלולה בתקציב עדיפות לחברת ASUS שהבנתי שהם טובים דרישות מיוחדות: מקלדת מוארת, מסך מגע (אני לא ממש בטוחה לגבי זה) בעיקרון אני מתלבטת בין 2 דגמים: אסוס Asus ZenBook Touch UX302LA-C4004H:htt…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, המפרט שלי קצת ישן, ורק עכשיו מתחיל לאכזב אותי במשחקים האחרונים.. מדובר ב: intel core i5 750@3360MHZ + Scythe ninja2, Gigabyte P55-UD2, Gskill 4GB ,1600MHZ X2, Gigabyte ATI 5850 1GB, Samsung F3 500GB X2, Cougar 550W NZXT Zero2 אני מתלבט בין בניית מפרט חדש לגמרי, או לשדרג רק את הכ.מסך (למשהו באיזור ה1000ש"ח) והוספת SSD לטובת מערכת ההפעלה.. מה דעתכם? ברור לי שעניין התקציב משחק תפקיד פה, אבל השאלה אם המפרט הנוכחי טרם מיצה את עצמו, וחבל להחליף. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, לאחי בן ה-13 יש מחשב עם AND 4400 כפול ליבה, 2GB זיכרון DDR2 וכ.מסך 8600GT. כל זה מונע ע"י ספק לא רע של FSP עם 300W. הוא טוען שמשחק כמו Blacklight לא רץ לו חלק. מאחר ואין לנו כ"כ תקציב למחשב חדש שעולה לערך 2500 ש"ח חשבתי לראות אם כדאי ואפשר לשדרג. הלוח אם הקיים הוא M61PME-S2 ולו רק שני סלוטים לזיכרון לכן אצטרך להחליף לשני סטיקים של 2GB כ"א - ראיתי שזה בסביבות 350 ש"ח. השאלה היא איזה כ.מסך יהווה שדרוג יחסית רציני ל-8600GT הקיים שלו, יכנס בתקציב של 350 ש"ח לערך וגם יתאים לספק הלא חזק מאוד שיש לנו - 300W כאמור. אשמח לשמוע כדאיות של העניין ובמידה וכן - הצעות קונקרטיות. תודה! נ.ב. אין זה משנה מאיזו חנות מדובר, אין בעיה להזמין את החלקים באינטרנט
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבוד במולטי טאסקינג...(גלישה באינטרנט , הורדות , צפייה בסרטים, צריבה) ואני שומר לעצמי את האפשרות לשחק בעתיד.... המפרט שבניתי הולך ככה: (מצורף קובץ) 1. אשמח לתגובות ... הצעות... רק במסגרת התקציב (3400 ש"ח) 2. האם עדיף לקחת את הלוח אם ללא כרטיס מסך מובנה ולהכניס בו כרטיס מסך זול שיכנס באותו סכום? 3. אשמח לקבל חוות דעת על המארז והספק.... תודה רבה לכל העוזרים. נ.ב - אין צורך במסך ואביזרים נילווים. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות מחשב חדש עכשיו קניתי מסך DELL 2407WFP ואני צריך רק את המחשב עצמו בלי עכבר מקלדת ורמקולים שאותם אני מביא מnewegg. לגבי רמקולים אני כבר הזמנתי משם את הZ-5500. ועכבר אני אקח או את הHABU או את הG5. ומקלדת משהו סטנדרטי. אפשר לחרוג רק אם זה הכרחי. מה גם מאוד חשוב אני רוצה לעשות רשת בבית בין שניי מחשבים עכשיו מה שמאוד חשוב זה שהראוטר לא יפריע למהירות הורדה ולעלאה. יש לי 1.5 הורדה ו 0.5 העלאה. הבנתי שיש איזושהי בעיה עם ראטורים בארץ. לא מפריע לי להביא את הראטור ושני הנתבים מחו"ל אם החלקים שם יותר אייכותים. מתוכנן OC והמחשב למשחקים כבדים. מה שכן אני לא רוצה להביא חלקים מארה"ב רק אם זה הכרחי ואין אותם בארץ. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, סליחה מראש על הפוסט הארוך. אני מחפש לפטופ עם מעבד i5/i7 בעל 4 ליבות לפחות שיש לו תמיכה NATIVE במסך חיצוני 4K 60hz. למיטב ידעתי יש אפשרות לקבל 4K 60hz ע"י אחת מהשיטות: HDMI 2.0 Thunderbolt 3 USB TYPC C with Display port עכשיו לעניין, יש לי כרגע Dell inspiron 5379 שאין לו USB C אלא רק USB 3. כדי להוציא ממנו 4K 60HZ רכשתי העמדה של דל D6000 שאמור לקחת יציאת USB (גם USB 3) ולהוציא ממנה 4K 60HZ דרך מה שנקרא DisplayLink. זה עובד על הפנים, המחשב הופך להיות מאוד לאגי, כשכותבים הטקסט מופיע עם לאג ובקיצור לא עובד כמו שצריך. היות ומדובר ב- Display port דרך USB אני מאוד חושש לקנות לפטופ שיש לו USB C אשר תומך ב D…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 (אפשר לקנות באילת) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות וגיימינג קל ( LEAGUE FO LEGENDS / FORTNITE ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אם יהיה אפשר להשיג את המחשב ללא ווינדוס וככה להוזיל אשמח 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם... בקרוב אני נוסע ללימודים בארה"ב ואני זקוק למחשב נייד ללימודים וגם שיאפשר לי לשחק בFLIGHT SIMULATOR (אני יודע שזה לא המצב האולטימטיבי אבל זה מה יש ) שמתי לב שבארה"ב המפרטים קצת שונים מאלה שבארץ אשמח להסבר גם על זה.. בקיצור הינה הדרישות שלי מעבד: I5 לפחות - בקיצור אתם יודעים את העבודה.. מסך: 15.6 אינץ רצוי שיהיה FULL HD בעדיפות אפילו שלא יהיה טאץ' כרטיס מסך: משהו סביר שיוכל להריץ FLIGHT SIMULATOR בצורה טובה זיכרון RAM: 8 ג'יגה מינימום זיכרון: עדיפות ל1 TARA משקל: אני לא חושב שאזיז אותו יותר מידי אבל רצוי שיהיה במשקל סביר אשמח אם תמליצו לי מאיזה חנויות אפשר לקנות ארה"ב בעיקרון אני אהיה בFL אבל בארה"ב אפשר לעשות משלוחים והכל אז לא בעיה ... תודה לעוז…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד I5 4670K לא עבר OC מעולם. לוח אם ASUS Z87 DELUXE זיכרון 8 GB 1600 קינגסטון 1600 SSD 480GB סאן דיסק אולטרא 2 דיסק 8TB סיגייט דיסק 3 TB WD כפול 2 יח דיסק 2TB WD כפול 2 יח כרטיס מסך ASUS GTX 670DC2 ספק כח SEASONIC 620 מאוורר מעבד NOCTUA לא זוכר את הדגם... מארז THERMALTAKE ARMOUR REVO SNOW EDITION לבן קירור מארז מאווררים מקוריים של המארז שקטים במיוחד ומארז קריר מאוד.. אודה למומחים כאן לתמחור הוגן לדעתכם ?! תודה והמשך ערב טוב . חיים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא לחרוג בכלל, כמה מאות שקלים במקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ועבודה על סביבת .NET א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio 2015 / SQL management studio שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA כגון witcher 3 / shadow of mordor / x com 2 etc... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-