עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by liranholis123,

שלום לכולם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ש"ח, מעדיף פחות אם ניתן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות אוטלוק, אקסל וורד, pdf,eDrawings . אקרוניס עבודה גם בתוכנה של הצעות מחיר לחלונות : wwww.operacompany.com התוכנה חושבת המון זמן, הוספתי מפרט למטה. אין הרבה פירוט באתר.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? סט מקלדת ועכבר מסך גדול לצפות בשרטוטים, אולי 32"? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by CyberBot,

עם מסך שימושים מאוד פשוטים ללא ווינדוס כרגע אין חריגה עד להתייעצות נוספת אבל תציגו אפשרות לא גבוהות על שתי שורות ודרישה אחת אני לא ימלא שאלון של השב"כ 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?זה של דוד שלי ז כרגע לא יודע אם הוא ירצה לחרוג אז ברגע שתהיה לי תשובה נוספת אעדכן אבל כרגע לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשבסופר מריו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט (כ-10 טאבים פתוחים במקביל בכרום), אופיס, מוזיקה, סרטים- סטרימיניג PLEX א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין לא מיעוד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6. המחשב …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Motiba,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך, אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?, הרצת מכונת וירטואליות,סרטי HD ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים מלפני שנה-שנתיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by almogco,

1. מה התקציב המקסימאלי?4-4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-GTA\BF4\CRYSIS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 רזולוצייה 1440*900+טלויזייה 40 FULL HD כך שאין צורך במסך כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. התקציב הוא 3200 בערך, מה דעתכם על המפרט הבא? הלכתי על AMD, פעם ראשונה בחיי. קצת מפחיד, אבל ביחס ביצועים-מחיר הוא בהרבה מעל אינטל.

7. Started by mystic-d,

איפה יש באזור המרכז חנויות שיש להם תצוגה של ניידים של דל שאפשר לראות ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אוקיי, אחרי הרבה באלגן שעשיתי לכם, והמון עזרה שקיבלתי פה, התבטלה האופציה של לקנות בארה"ב :-\ אין פה את המסך, וגם לא מקלדת ועכבר - אבל חוץ מזה אני רוצה לשמוע חוות דעת. ואם למישהו יש אתר אמריקאי שמקבל כרטיס אשראי ישראלי (ועם כתובת Billing ישראלית - כי NewEgg לא מקבלים) אני אשמח לשמוע. הצרכים הם - גלישה באינטרנט, משחקים מדי פעם, FHD, לחבר את הממיר למחשב/למסך (ולכן כרטיס טלוויזיה)+ להקליט, ספריית וידאו של HD, ושהמחשב יהיה שקט. כדאי להוסיף עוד הארד דיסק? תודה. הנה מפרט שהרכבתי בארץ: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ₪1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R ₪698 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39213 כונן קשיח Westren Dig…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש מחשב בארה"ב עבור שימושים מגוונים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, סביבת אינטרנט וכרטיסיות מרובות פתוחות, יישומי אופיס, צפייה בסרטים, קריאה מרובה מול המסך ויישומים מרובים פתוחים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6", IPS או טוב יותר, מט (אין צורך במסך מגע), שימוש בסביבת עבודה מגוונת, עבודה מול המסך בחוץ ובמשרד עם פלורסנטים. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקסט, אייקונים קטנים יותר) רזולו…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. אין צורך להכביר במילים. מחפש מחשב נייד פשוט וזול שיעשה את העבודה עד 1500 ש"ח. מתלבט בין השניים הבאים: https://www.groo.co.il/deal/1013922/asus-laptop/ https://www.groo.co.il/deal/1007816/leptop-hp-i3/ מה לדעתכם עדיף? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by LiavMe,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 (עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד ועבודה משרדית קלה( word excel) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DayZ Bf3/4 Gta V ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24אינץ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by MisterB,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה\הורדות, עבודה משרדית מעטה, צפיה בתכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אהלן לכולם... אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה חוות דעת על הפרט שהרכבתי לפני שאני קונה.... המפרט עוד לא סגור ויש לי בו את כל מה שאני צריך חוץ ממארז... דרך אגב.... הצעות למארז יתקבלו בשמחה כי אני לא יודע איזה לבחור (חשוב שהוא יהיה מ skypc) יש לי בערך עוד 200 ש"ח למארז אבל אני מוסיף בערך עוד 200 אז אני משקיע בערך 400 ש"ח למארז.... הכי חשוב שתגידו אם כל החלקים מסתדרים טוב אחד עם השני להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1436 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤549 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD3200YS 320GB ¤474 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200YS זיכרון Corsair DDR2…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בבנית מפרט ב-3000, ללא מסך. המחשב אמור לשמש 2 ילדים בגילאים 9-11 במשחקים מאוד פשוטים (SIMS לדוגמא) ואינטרנט. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by montella,

אני אנסה לפרט לפי חוקי הפורום על מנת לתת כמה שיותר מידע. אני סטודנט ומחפש מחשב נייד שישמש אותי בלימודיי. עד עכשיו השתמשתי בHP PAVILION ישן שקיבלתי עם מעבד AMD חלש (שדרגתי לו את הזכרון + סוללה) אך הוא שבק חיים. הגיע הזמן לחדש בסביבות 3000-3500 שח מטרות עיקריות של המחשב - אינטרנט (מספר חלונות ודפדפנים בו זמנית) יישומי אופיס (גליונות אלקטרונים באקסל) ישומים סטטיסטיים SPSS מטרות משניות (שעליהן אני אוותר אם זה לא נכנס לתקציב) צפיה בסרטים בשעות הפנאי + תוכנות שיתוף קבצים כמו יוטורנט ואי מיול (בד"כ אני משתמש בנייח בשביל זה) אבל זה לא העיקר כפי שכבר כתבתי. גודל המסך - עד עכשיו היה לי 15.6" והסתדרתי איתו מצויין, עבדתי גם עם מקבוק 14" שהרגיש לי בסדר. ז"א בין 14 ל15.6. משקל רצוי - …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by natanel102030,

בכמה בערך אני יכול למכור לפטופ i7 2630, עם 8g ראם ובנוסף כונן ssd של 180g? ללא אחריות בגלל השדרוג לssd אבל עם ביטוח חיצוני לעוד 10 חודש. מבחינה קוסמטית הוא ממש לא נראה חדש אבל לרוב פשוט מחברים אותו למסך ומשתמשים במקלדת ועכבר חיצוניים. שמור עם ביצועים נהדרים... סחב לי הנדסת תוכנה בי״ג-ד ושימושים אחרים בלי לעצור לחשוב מטען כחדש וסוללה שמורה טוב שהתרגלה למחזורים של פריקה וטעינה מלאים.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום שמי ג'רום ! אני מעוניין לרכוש מחשב שהשימוש העיקרי שלו הוא לצורכי גרפיקה: 2D כגון photoshop, Illustrator, Indesign 3D כגון: Maya, Lightwave אני מתכנן בעתיד לעבוד גם עם Adobe After effects Pro & Premire Pro אני צריך מחשב שיהיה כמה שיותר חזק ומהיר (כמובן במגבלות התקציב ). אני לא מתכוון לעשות OC וגם לא מפריע לי עם המחשב מרעיש (מבחינת מארז/ספק כח/מאווררים). אני מבין שהטכנולוגיה כל הזמן מתפתחת ואי אפשר לבנות מחשב שיהיה טוב כל הזמן, לכן ברכיבים כגון: מעבד, זכרונות, לוח-אם וכרטיס מסך צריך לשדרג פחות או יותר כל שנתיים (למי שרוצה לשמור על רמת המערכת שלו לאורך שנים). התקציב שאני בחרתי לרכישת המחשב הוא תקציב שהוא יקר לטעמי אבל הכרחי כדי לקבל מחשב טוב ומהיר. אני לפני שנתיים…

18. אהלן. בסוף 2008 וחצי ביקרתי פה באתר, ובעזרתכם האדיבה הרכבתי מחשב חדש שמשמש אותי עד עצם היום הזה. המפרט (שהורכב אז) היה Q9550 מרובע ליבות 3 ג'יגה-הרץ, 4Gb של זיכרון, מארז SopranoRS עם מאוורר נוסף בתוכו (אני לא זוכר את השם, אבל לא משנה), וכרטיס מסך בסיסי למדי (אבל עם חיבור לטלוויזיה), מכיוון שאני לא ממש משחק בו. המחשב משמש בעיקר להידור תכנות, פתיחת הרבה תכנות במקביל, ועבודה אינטנסיבית שדורשת כוח חישוב גדול. למה אני מספר לכם את זה? כי ההמלצה שלכם היתה מעולה. המחשב (גם היום) מהיר מאד ומספק תוצאות יפות. מה שכן, כיום הייתי רוצה להשתדרג למשהו אפילו יותר טוב -- עם החומרה המוצלחת ביותר שיש בשוק לצרכים שלי. לשם כך הייתי מעוניין לקבל המלצות למפרטים שונים, כאשר מדובר בקופסה בלבד …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by nadav1379,

אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך מפרט אני רוצה מפרט ב 4000 ואבל אין בעיה שזה יעבור קצת נגיד עד 4300 אני מעדיף מעבד אינטל אני לא צריך מסך אני צריך שהמחשב יהיה בנוי למשחקים ואינטרנט אני רוצה לקנות את המחשב באיבורי או בנטווקס אז אם אפשר חלקים שיש להם שם בגלל שאני לא רוצה שהם יגידו לי שאין להם את החלק והם יסימו לי משהו אחר שאני לא יודע אם הוא טוב השמח לתגובות וגם אם נגידו לי איפה עדיף לי לקנות אותו נטווקס או איבורי תודה לכל מי שיעזור לי

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Solarg,

היי, אשמח בבקשה להמלצה למחשב נייד לילדות בנות 6 ו-8. תקציב בסביבות 2500 ש״ח (אשמח לפחות אבל לא על חשבון איכות, מעדיף שזה יהיה משהו שישמש אותן לתקופת בית הספר). שימוש במחשב למטרות לימודים מהבית (אז משקל אולי פחות קריטי) וגלישה בסיסית (YOUTUBE) בעיקר. תודה מראש.

21. בניתי את המפרט הבא: https://pcpartpicker.com/list/CPtLbj PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant CPU: Intel Pentium G4620 3.7GHz Dual-Core Processor ($108.75 @ B&H) Motherboard: Asus PRIME B250M-PLUS Micro ATX LGA1151 Motherboard ($95.00 @ B&H) Memory: Corsair Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4-3200 Memory ($115.00 @ B&H) Storage: Western Digital Blue 4TB 3.5" 5400RPM Hybrid Internal Hard Drive ($169.99 @ B&H) Case: Antec P50 MicroATX Mini Tower Case ($64.99 @ B&H) Power Supply: EVGA SuperNOVA NEX 650W 80+ Gold Certified Fully-Modular ATX Power Supply ($79.89 @ B&H) Optical Drive: LG WH14NS40 Blu-Ray/DVD/CD Wr…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Yago,

שלום לכולם!!! המחשב הזה: http://www.pcone.co.il/product/view/1200 www.notebookcheck.net/Review-HP-Pavilion-dm3-1010eg-laptop.23337.0.html יש לי אופציה לקנות אותו מחבר טוב במחיר זול. מה דעתכם עליו? האם הוא טוב? לשימושי סטודנט (גלישה+אופיס)... חשוב לי גם חיי סוללה טובים (לפחות 3 שעות עבודה סבירה). אשמח לשמוע מה דעתכם. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 3,0 Ghz (800MHz, 2MB, S775, 64bit) 1550 1 1550 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AA8XE Fata1ty 1330 1 1330 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB A-DATA 580 2 1160 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E 2700 1 2700 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 120GB SATA 540 1 540 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total LG X16 150 1 150 מסכים? SONY Price Units Total TFT 17'' SDM S-73 (Silver) 1980 1 1980 Total price 9450 ¤ מה דעתכם ???? לגבי המסך יש לי כבר מסך כזה ואני מאוד מרוצה ממ…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by דור28,

המחשב צריך להריץ WINDOWS SERVER WINDOWS SQL עבור 11 משתמשים לחשבשבת מה עדיף? לחכות ל INTEL I7 920 => חדש בטח יסבול ממחלת ילדות תומך ב DD3 1600 שאלה אם יהיה לז שימוש או Q9550 => פחות מהיר מ E8500 אבל בעל 4 ליבות [ עוד שאלה אם יהיה להם שימוש] או שמספיק E8500=> מערכת הכי מהירה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. היי, אני אשמח לעט סטיילוס לטאבלט WINDOWS שלי....והייתי שמח מאוד אם היה לו קצה קשיח ודק - כמו זה שיש בעט של גלקסי נוט. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים