ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי מחשב נייד של סמסונג מדגם np270. ניסיתי להתקין וינדאוס 7 במקום וינדאוס 8 כך: ביטלתי את ה SECURE BOOT בביוס, נכנסתי ל BOOT של ה CD של וינדאוס 7, מחקתי את המחיצה הראשית (שהיה מותקן בה וינדאוס 8) וכאשר באתי להתקין, הוא רשם לי שאין באפשרותי להתקין, מכיוון שסגנון המחיצה הוא GPT. עכשיו הבנתי שבוינדאוס 8 הם שינו שם את השיטה במערכת קבצים ושאני צריך להחזיר בחזרה ל MBR. האם זה נכון? ואם כן, מהי הדרך הקלה והמהירה לעשות זאת ? להתקין וינדאוס 8 מחדש ולשנות דרך ה CMD ? אשמח לעזרה, תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש שילוש המבוסס על DDR4. כרגע אין לי צורך ביותר מ8 גיגה זיכרון, אך חשוב סטיק אחד (סביר שאשדרג ל- 16 גיגה בהמשך). חשוב לי שהלוח יהיה איכותי שכן מדובר במחשב לטווח הארוך (המחשב הנוכחי כבר בן 8). המחשב מיועד לצפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ולא משהו מיוחד וכבד. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-GTA\BF4\CRYSIS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מעוניין לקנות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז אחרי הרבה שיקול דעת קניתי בסוף את האסוס N55SF. לאחר הקנייה התברר לי שהמעבד של המחשב הזה הוא 2630QM ולא 2670QM כמו שמצוין באתר. אך לא התווכחתי כי בכל זאת קיבלתי מחיר ממש מצוין. 4400 ש"ח... :-) השאלה שלי היא האם המעבד הזה יעשה לי בעיה עם משחקים? אם מישהו מעוניין לראות את הביקורת שלי על המחשב היא עוד מעט תופיע בזאפ. שאלה נוספת: המטען של המחשב ממש ענק! (ממש!) כ"כ שאי אפשר להתנייד איתו. אתם יודעים אם אפשר אולי לקנות מטען קטן יותר? או שהוא כ"כ גדול בגלל ה-I7? בנוסף, כמה עולה סוללה של 9 תאים של אסוס? כמה זמן היא מחזיקה? אני צריך להתנייד עם המחשב כשאני הולך לאונ'. אני לא מתכוון להריץ משחקים על סוללה חח.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם התבקשתי לבנות מפרט מחשב לקרוב משפחה בתקציב כולל של 3K וללא ציוד הקפי בכלל. קצת רקע-ילד בן 15 משחק הרבה במשחקי מחשב שדורשים גרפיקה גבוהה,אינטרנט ועבודה משרדית,צפייה בסרטים. הסתכלתי במפרטים הממולצים בטווח המחיר שלי כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135014§ion=293&target=%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92,%20%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8 הייתי רוצה ממכם כמה שינויים כמו לוח אם של חברה אחרת,הארד דיסק של 1T ,מארז קצת פחות מפואר, כל דבר שיכול להוסיף למפרט בהתאם לתקציב. *מעדיף שתי חנויות לפחות.באזור המרכז. תודה והמשך יום נעים!!
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
*** מעדיף המלצות מאנשים שהתנסו אישית במחשב שהם ממליצים. *** מחפש מחשב נייד חזק וחדש, בעיקר לעבודות גרפיקה כבדות, עריכת וידאו, וגם תכנות. חשובה לי איכות המסך, והשקט של המחשב. אעבוד רוב הזמן מול דיסק חיצוני, אבל את העריכה וה cache אשים על כונן ה SSD הראשי של המחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ש"ח. אפשר לחרוג צפונה לטובת שיפור רציני 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Adobe Lightroom Classic Adobe Lightroom Adobe Photoshop Vegas/Movie Studio VS Code 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
*עריכה* ערכתי את ההודעה בהתאם לחוקי הפורום. תודה רבה על הערה שלום חברים, תחילה אציין שלפני שפרסמתי את ההודעה, חיפשתי ברשימת המחשבים המומלצים אבל לא מצאתי משהו, ובכלל, אני מעדיף לקבל המלצה מהמבינים ביותר * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים. רצוי שיעבוד מהר למטרות אלה. * גודל המסך? 13 אינץ' * רזולוציית המסך? לא רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?עדיף מקלדת מוארת, אין דרישות מעבר לזה * משקל רצוי? כמה שיותר קל, לכל היותר 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI מספיק * Bluetooth? לא נחוץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בין 250GB ל500GB, רצוי SSD אך לא חובה * כונן אופטי? לא נחוץ * האם דרושה תמיכה בת…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
על אף נוכחתו הדלה של סטנדרט ה-4K בשוק, גרסה חדשה לתקן ה-Embedded DisplayPort מבטיחה את קיומם של מסכי 8K במחשבים ניידים (ומכשירים נוספים) בעתיד הלא רחוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%97%d7%95%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-4k-%d7%aa%d7%a7%d7%9f-%d7%94-displayport-1-4a-%d7%94%d7%97/
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד 14', חזק שיעבוד בעבודה מאומצת, המחשב משמש כמחשב עבודה + מחשב אישי יש לכם מחשב להציע ?? אשמח לתגובות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך מעט (לא חובה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה אינטנסיבית עם תוכנות כגון VM GNS וכו, עבודה משרדית ותכני HD. 3. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. -גודל/רזולוצית המחשב: 14'. 5. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כרטיס SSD עבור מערכת הפעלה, מעבד חזק,לפחות 8G זיכרון, כרטיס גרפי איכותי לצ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. ההודעה הזו תהיה יותר ארוכה מרוב ההודעות בפורום מפרטים, ואני מתנצל על זה מראש. אני אנסה להדגיש את הדברים החשובים במיוחד. אני עורך גרפי, ורוצה להתמקצע בתחום, וכחלק מהתהליך, גם לשדרג את המחשב שלי. זה נחמד מאד להיות עורך גרפי, אבל זה גם חבל מאד אם המחשב שלי לא יכול לעשות בדיוק את מה שאני רוצה, או לפחות בזמן שאני רוצה. אני עובד עם תכנות, בעיקר אלו של אדובי: Adobe Photoshop CS4 Adobe After Effects CS4 שתי התכנות האלו, לדוגמא, יודעות, על פי מה שהבנתי, לעשות ניצול חכם יותר של משאבי המערכת, של ריבוי ליבות (בעיקר 4 ליבות), ושל יכולות העיבוד של כרטיסי מסך מתאימים. (אני מאמין שקוראים לזה GPU). המחשב הנוכחי שלי עובד דיי בסדר, אבל דיי בסדר לא מספיק לי כרגע, והייתי שמח מאד לשדרג ח…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי להרכיב משהו עמיד לעתיד... מה דעתכם? 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפית, 4K, תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה maya, after effects, premiere, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. arma 3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, הארדיסק מסתובב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השק…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב-10,000 שקל למשחקים ללא ציוד היקפי אממ ושיחזיק ככה 3-4 שנים... אפשר לחרוג ה-300-400 שקל העיקר שיהיה לי מחשב ממש טוב למשחקים בשנים הקרובות. וגם המארז די חשוב לי.. ואני לא יודע מה עדיף כפול ליבה או 3700 אני כל הזמן מתלבט טוב אז בבקשה תבנו לי מפרט
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, תכננתי לקנות במקור את המחשב של דל מדגם Dell XPS9360 https://www.amazon.com/Dell-XPS9360-5642SLV-PUS-Laptop-Graphics-Silver/dp/B06X9T246R/ref=sr_1_2?s=electronics&rps=1&ie=UTF8&qid=1499523311&sr=1-2&keywords=Dell+XPS9360&refinements=p_85%3A2470955011%2Cp_n_condition-type%3A2224371011 אך אני נתקל בחוות דעות שונות על המחשב ובכאלו שחוו תקלות איתו. אשמח לשמוע ממכם אם למישהו יש אותו מה דעתו. במידה ולא אקנה את המחשב הנ"ל האופציה השניה שלי היא: https://www.amazon.com/dp/B01M18UZF5/ref=psdc_13896615011_t1_B071R3VL1V אשמח לשמוע כל דעה והמלצה שיש לכם. נ.ב האם האתר הבא אמין לקבלת …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, יש לי מחשב טוב שמשרת אותי, אני לא פריק של ביצועים או אוברקלוקינג, פשוט אני חובב חומרה ובא לי עכשיו לשדרג. הנה המפרט שלי: P4 1.7GHz Asus P4GX-MX NCP 256MB DDR 400MHz Gigabyte Radeon 9000 Pro WD 20GB 5400 אוקיי, אז הערכתי את צוואר הצינור של המערכת ככה, על פי סדר חשיבות (1= הכי חשוב) 1) הזיכרון - מעט מדי, 256 לא מספיק היום לכלום. בנוסף זה השדרוג הכי זול - 250 שקל? 2) דיסק קשיח - איטי וקטן בגודלו, היום ב300 שקל יש 40 ג'יגה עם 8 מגה באפר? 3) כרטיס מסך - כשקניתי אותו (ינואר 2003) הוא היה הבחירה התקציבית בין הGeforce4 MX440 לRadeon9700 שהיה הכי חזק בתקופתו. מהי הבחירה התקציבית של היום? חשוב להגיד שאני הפסקתי לעקוב בשנתיים האחרונות אחרי התפתחויות…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי חברים המחשב שלי בשנים האחרונות גוסס לו לאיטו. מסכים כחולים בשפע קריסות מסתוריות וכו. אשמח לעזרתכם להרכיב לי חבר חדש. שימו לב יש כרטיס מסך והארדיסקים. שקט זה קריטי. יש ציוד היקפי ומסך מעולה. תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימנג/פיתוח כבד/מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי אז הגעתי למסקנה שמשחקים כבר לא בשבילי ואין לי צורך במחשב נייח חדש, אני מעוניין במחשב נייד בתקציב עד 4,000 ש"ח עם חריגה של לא יותר מאשר 150 ש"ח. סידרתי לכם בטבלה שיהיה לכם יותר נוח לקרוא ולהבין (לפני זה היה ממש מסורבל ומבולגן). [TABLE=class: grid, width: 500, align: center] [TR] [TD]מטרות המחשב? [/TD] [TD]המחשב ישמש להכל, גלישה באינטרנט, אופיס, צפיה בסדרות, פוטושופ ומשחקים קלים (משחקי אינדי).[/TD] [/TR] [TR] [TD]גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? [/TD] [TD]גודל המסך אני מעדיף "15.6 לגבי המסך ניראה לי מאט (זה מה שמאפשר עבודה בחוץ לא?).[/TD] [/TR] [TR] [TD]רזולוציית המסך? [/TD] [TD]לא מאמין שבתקציב הזה יכנס 1920x1080, לדעתי 1366x768 גם אהיה מצויין.[/TD] [/TR] [TR…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב עדכני, זריז, מהיר, שקט ולטווח עבודה ארוך. אצטרך את עזרתכם לגביי הפריטים הבאים: מעבד אינטל, לוח אם, מאורר למעבד, זכרונות, ספק כוח, ומארז. יש ברשותי כבר הארד דיסק SSD+SATA III, כרטיס מסך, מסך, מקלדת עכבר. טיילתי קצת באתר של KSP, זה מה שיצא לי: מעבד אינטל : Intel Core i7 4820K 3.7Ghz 10MB L3 Cache s2011 - Box מאוורר למעבד : Antec Kuhler H2O 1250 Liquid Cooling System לוחות אם למעבדי אינטל : Gigabyte X79-UD3 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 2133Mhz, 4xPCI-E זכרונות : Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2133MHz ספקי כוח : Antec High Current Gamer 620W Modular Active PFC 13.5cm P…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שראיתם לפני כמה זמן כתבתי הודעה אבל הוספתי עוד כסף עכשיו אני קונה את הרכיבים של המחשב בחנות KSP עכשיו אני קונה משם רק* את הרכיבים ואבא של חבר שלי שהוא טכנאי מחשבים מרכיב לי אותו (אני לא סומך על החנות הם מניאקים ורמאים) אני מעוניין שיהיה במחשב: 120 ג'גה לפחות רצוי מעבד אינטל - שונא AMD צורב NEC 2510A DVD±R Double Layer ---590 כונן דיוידי מארז יפה וטוב - ספק כוח 480 לפחות אני מוסיף לו לדים ותאורה נוספת קירור למעבד ולארד-דיסק שיהיה מהיר מאוד לפחות 512 כרטיס מסך בינוני ומטה - המחשב לא לצורך משחקים כרטיס אודיו טוב - לא על המעבד ולא הכי יקר - רצוי קראיטיב בכלליות המחשב לצורך: קידוד סרטים, עריכת מוזיקה, צריבת סרטים ומוזיקה, יצירת מוזיקה, אינטרנט והורדות שירים **אין צורך בר…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש (אחרי 5 שנים עם הקודם), אבל אני כבר ממש לא בקיא בכל ההתפתחויות הטכנולוגיות בשנים האחרונות. בקיצור, ממבין גדול בנושא הפכתי לבור מוחלט שאין לו מושג מה קרה לכרטיסי המסך הישנים של ATI ו- NVIDIA (סדרת ה- Redaon למשל..) אז ניגש לעניין: 1) מטרות שימוש: מחשב ביתי לכל דבר, כלומר הוא ישמש לצרכים משרדיים וצורכי פנאי. פירוט: שימוש בתוכנות OFFICE, צפייה בסרטים, מוזיקה, משחקים (פה ושם, לא ברמה הגבוהה ביותר) וכיו"ב. 2) מבחינת המשחקים, אני לא ממש משחק במחשב. לפחות לא באופן גורף ועיקרי. מה שכן, לשחק מדיי פעם במשחק איכותי יהיה נחמד. כאמור, אין צורך בגרפיקה ברמה הגבוהה ביותר. העיקר שיעבוד ויראה טוב. 3) ציוד היקפי: אין צורך ברמקולים, מקלדת, עכבר, מסך. 4) …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ברשותי כרטיס שנקנה מחו"ל דרך אמאזון, כרטיס 6950 של HIS עם קירור סטוק. (מהסוג שמוציא חום מחוץ למארז) הכרטיס נפתח ל-6970 (וכולל DUAL BIOS המאפשר מעבר בין המצבים) וכולל 2GB של זכרון. כמה לדעתכם שווה הכרטיס ביד שנייה? (מצבו מצויין... כחדש, ללא שריטה ולא עבר OC מעבר לפתיחה ל-6970) תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הנטבוק ASUS 1015PN, הוציאו אותו לשוק (העולמי) לפני כ-4 חודשים. אבל כמו תמיד בארץ זה תמיד יהיה מאוחר יותר... עכשיו השאלה שלי היא מתי הוא יגיע לחנויות בערך? יש איזה הערכה כוללת למישהו? כמה זמן זה לוקח בדרך כלל? ואגב כל הנטבוקים מאותה הסדרה חוץ ממנו כבר קיימים בארץ מספר חודשים (חלקם גם שווק לפני מספר חודשים)... http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220850 אל תציעו הצעות כמו לקנות מחו"ל, אני יודע שזה יותר זול ומשתלם, אבל אני רוצה מקלדת גם בעברית ואחריות בארץ בלי כאב ראש. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקשה למפרט של מחשב אני רוצה מחשב מפלצתי לגיימינג ושירוץ במהירות שיא שמערכת ההפעלה תשב על פלאש דרייב SSD אני חייב מארז שוכב גם אם זה אומר HTPC אני צריך שהמחשב הזה יהיה מפלצת לפחות לחמש שנים אני יודע שזה דורש הרבה יצירתיות ממכם אבל אני מקווה שתצליחו תודה תקציב מקסימאלי : 6500-7000 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך : מומלץ לנצל את כל התקציב לאיזה צרכים המחשב : הכול בעיקר משחקים סרטים, מסמכים מוזיקה עריכת תמונות וסרטים במידה והמחשב מיועד לגיימינג :המשחקים הם בעיקר HEROES' DIABLO וכו' אני רוצה שהמחשב ידע להריץ משחקים בקסימום שלהם לפחות לחמש שנים הבאות מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית שאליה יחובר המחשב) : LCD 40" לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות מאוד האם יש רכיב שאין צ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים , אז ככה: מטרות המחשב שלא יתאמץ בכלל להפעיל ולהשתמש ב2 התוכנות . photopshop וIllustrator , ושימושים כללים skype \ office , אין שימוש במשחקים גודל המסך 13\15\17 מט משקל רצוי לא כל כך משנה - המחשב ישב לרוב בבית האם נדרש זמן סוללה ארוך? לרוב בבית אבל עדיין זה מחשב נייד... האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ( זה כבר סטדנרט לא? ) Bluetooth? לא קריטי האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף לפחות לשנה . האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן APPLE אבל לא …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש המלצה לנייד עם מסך 17.3, מעבד i7. מקלדת שתהיה בפריסה כמה שיותר דומה למקלדת מלאה (כלומר לוח מקשים בצד). רצוי עד 4000₪. יש המלצה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק שיתאים למשחקים (DOOM 3 , FAR CRY וכו'). אני לא מבין גדול בתחום - אז ממש אין לי מושג איך לגשת למלאכת החיפוש. איזה המלצות אתם יכולים לתת לי ?(גם ברמת המפרט וגם ברמת התקציב שלדעתכם צריך להשקיע בנושא). אני יודע שבדרך כלל לא ממומלץ לצפות ממחשב נייד שיסחוב את המשחקים הללו - אבל אני נוסע הרבה ולכן הניידות מאוד חשובה לי. תודה מראש, רם
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-