ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 675 ש"ח AMD ATHLON XP 2400 + FAN 965 ש"ח Gigabyte GA-7VA KT 400 455 ש"ח Winbond DDR 256MB 2700/333mhz 260 ש"ח Gigabyte ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB 690 ש"ח BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL 274 ש"ח COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACKHEC 300 + USB 345 ש"ח IIYAMA 19 VISION MASTER 1451 1,031 ש"ח Logitech Z-340 381 ש"ח Logitech wheel mouse optical oem 75 ש"ח Genius KB 16 Multimedia PS2 HEB/ENG 73 ש"ח סה"כ 5,223 ש"ח בקשר למסך, אני לא בטוח ... יש לכם המלצה אחרת באותו מחיר ל 19 אינץ? כרטיס מסך סביר? אולי כדי לי בכלל ללכת על …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד של טושיבה שנקנה לפני כשנה בארה''ב. עם הזמן הוא נהפך לאיטי יותר ויותר. עכשיו כמעט ושהוא לא זז , סרטונים נתקעים והעבודה עליו לא נוחה כלל. לכן החלטנו לנסות לפרמט אותו. למחשב אין כונן CD / DVD מה האופציה אחרת לגבי ההתקנה? בנוסף יש דרייברים של הWIFI והסאונד , רציתי לדעת כיצד ניתן לגבות אותם על המחשב לפני הפירמוט. ובכללי , תהליך הפירמוט (וגרסאת הווינדוס) זהה למחשב נייח נכון? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי ? 4000 ש"ח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? לנצל . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? 100 ש"ח . 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . Far cry 3,BF3,ACR,COD8 . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ,1920X1080 . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? לא . 5. עד…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אז אתמול קניתי מסך 20 אינץ של חברת benq דגם vl2040 והכל בסדר גמור עם המסך בזמן עבודה רק הבעייה זה כשמדליקים את המסך ואז את המחשב אז אין חיבור כאילו בין המסך למחשב הנייד ומה שקורה זה שהנורה על המסך בצבע כתום ורק כשמגיע השלב שהווינדוס עולה ומגיע המסך של אנא המתן ברוכים הבאים של ווינוז 7 אז מאותה הנקודה הזאת המסך החיצוני מקבל אות מהמחשב הנייד ולפני כן לא אז מדוע זה ככה והאם אפשר להגדיר בביוס במחשב נייד שיצליח לקרוא את המסך כבר מהרגע של ההתחלה אם כן איך החיבור בין המסך מוברג ומחוזק היטב גם בצד של המסך וגם בצד של המחשב הנייד החיבור הוא vga תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. לאחר חיפוש ממושך לנייד שיחליף את המחשב הנוכחי שלי HP dv6-2190us. אני מחפשת מחשב שיהיה חזק יותר וטוב יותר.. נתקלתי ב http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=4931 איך הוא בהשוואה למחשב הנוכחי שלי? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157113 ואשמח להמלצות נוספות מחברי הפורום תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אז ככה אני היום או מחר רוכש מחשב חדש אשמח לדעת האם זה מחשב טוב לתקציב שלי או שאפשר להוציא יותר טוב מזה? והאם שווה ללכת על הרייזן או להישאר אם אינטל? מצרף את הלינק למפרט שאני חושב לרכוש https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=145463
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט למחשב גיימינג: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 1,000 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Dragon Age: Inquisition, The Witcher 3, Fallout 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , זה מה שקראתי ב FAQ , אשמח לתשובה לפני שאני משדרג סתם. מצורפת תמונה מCPU-Z [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב מתוכנן להחליף מחשב קיים, כך שרוב החלקים כבר קיימים. (מארז, ספק 400W (אם יספיק), מסך CRT איכותי מאוד, וכל השאר) לא יהיה OC בשום שלב. Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪507 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪267 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1941 GigaByte ATI Radeon 5850 Overclocked 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪749 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1220 MSI H61MU-E35 B3 H61 CHIPSET מוצר חדש באתר - במלאי, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.c…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך בלי פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.הדוגמא הכי קיצונית כרגע watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).18 אינצ' D: -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, את עיקר העבודה אני מבצע על מחשב שולחני, אבל מדי פעם אני נאלץ לעבוד גם לא מהבית. חשוב שהמסך יהיה טוב וברור (עדיפות ל-IPS אם זה אפשרי, ואפילו רזולוציה גבוהה אם זה לא מוגזם מדי לגודל מסך) ביצועים טובים מכיוון שעלולות להיות הרבה תוכנות פתוחות במקביל. (Eclipse, Visual Studio, NetBeans, Adobe stuff, Android Emulators, Browser) ארגונומיה טובה ונוחות. זמן סוללה ומשקל לא כל כך חשובים, מכיוון שלרוב אני אמור לעבוד במקומות עם שקעים. כמובן שאם איכשהו אפשר לדחוף Ultrabook טוב זה יהיה מגניב. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים מעבר ל-4000 ש"ח אם זה ממש שווה את זה. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באג פרסמו מעט מחשבים נייחים ולרוב הם די מעפנים אבל אחד נראה נחמד: https://www.bug.co.il/brand/hp/color/black/omen/obelisk/875/1005nj/i7 הכי מפתה בו זה לו כרטיס 2080. אבל לא מצאתי מידע על המחשב עצמו והרכיבים פרט לזה שהזיכרון הוא של hyper x סדרת fury כנראה. נראה נחמד או שההנחה זניחה? עד אז חשבתי על מחשב מבוסס מערכת amd, 3600, 450/570 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, סליחה מראש על הפוסט הארוך. אני מחפש לפטופ עם מעבד i5/i7 בעל 4 ליבות לפחות שיש לו תמיכה NATIVE במסך חיצוני 4K 60hz. למיטב ידעתי יש אפשרות לקבל 4K 60hz ע"י אחת מהשיטות: HDMI 2.0 Thunderbolt 3 USB TYPC C with Display port עכשיו לעניין, יש לי כרגע Dell inspiron 5379 שאין לו USB C אלא רק USB 3. כדי להוציא ממנו 4K 60HZ רכשתי העמדה של דל D6000 שאמור לקחת יציאת USB (גם USB 3) ולהוציא ממנה 4K 60HZ דרך מה שנקרא DisplayLink. זה עובד על הפנים, המחשב הופך להיות מאוד לאגי, כשכותבים הטקסט מופיע עם לאג ובקיצור לא עובד כמו שצריך. היות ומדובר ב- Display port דרך USB אני מאוד חושש לקנות לפטופ שיש לו USB C אשר תומך ב D…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, עד לא מזמן רציתי לרכוש את UX31A של אסוס, שלדעתי, על פניו נראה ultrabook מעולה. אבל לאור הביקורות הנוראיות שיש עליו ב-ZAP, הבנתי שצריך להתרחק ממנו כמו מאש. בעקרון מחפש ultrabook עם תכונות דומות לזה של UX31A, בדגש: מסך 13' ומעלה. דיסק קשיח SSD לא משנה מה הגודל מספיק גדול שיהיה אפשר להתקין עליו WIN וכמה תכונות חשובות, השאר יכול להיות בדיסק קשיח שני. משקל: ~1.4 או פחות (פחות זה טוב). זמן סוללה סביר של לפחות 5-6 שעות. מה שחשוב זה ניידות - אני סטודנט ואני רוצה שהסוללה תחזיק ליום לימודים ושיהיה קל משקל. תודה על ההמלצות נ.ב. אני רוכש בארץ, אשמח להמלצות מקומיות ובנוסף לא דגמים עתידיים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מחשב גנרי למשפחה - משמע אינטרנט אופיס סרטים וקצת משחקים. הבחור שרוצה את המחשב נעול משום מה על איבורי והביא לי את המפרט הזה, שנשמע זול מידי: AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT (לוח אם ) MSI K9N NEO FULL ATX 160GB SATA2 7200 RPM 1024 DUAL DDR II 667MHz צורב SONY/LG/NEC X 16 DVD. GEFORCE 6200TC 128MB UPTO 256MB SAMSUNG 740N (מסך) (בנוסף גם מקלדתעכבר, מארז וכו') מפרט מלא כאן: http://ivory.co.il/product.asp?productid=177&CatCode= בכל אופן גם ג'יגה זיכרון גם מסך דק של סמסונג... מה הקצ' כאן? ושאלה נוספת - מה הולך עם מעבדי ה 64 BIT ? זה תפס בכלל? זה לא דורש מערכת הפעלה מיוחדת? דריברים? קצת סיפור, לא? תודה לכל העונים.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם של ABIT שמתעים P4 478 AGP X8 5 PCI 4 IDE ו SATA עם משהו יכול לתת לי לינוק ללוח אם קזה זה היא מצויין אגב עם אתם יכולים תנו לי ינק ללוח אם טוב של 2 מעבדים P4 478
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רציתי לחפש עזרה בקשר הרכבת מפרט לחבר שלי בלי מסך בתקציב של 5000 שח פלוס מינוס למשחקים, פוטושופ 3די מקס וכדומה.. רציתי גם לדעת מה עדיף, מפרט איי אמ די או אינטל במחיר הזה.. זה מחשב חדש וזה לא לאוברקלוק.. בבבקשה, ותודה מראש, אור.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, WATCHDOGS COD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אילת! 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ES…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, איך אפשר לדעת האם ללוח יש בקר NVME? אני מניח שללוחות חדשים כן אבל אני רוצה לדעת איך אפשר לוודא אני מתעניין למשל ב ASUS PRIME X570-P ב Manual האזכור היחיד ל NVME הוא זה: NVMe RAID modeThis item allows you enable or disable the NVMe RAID mode. Configuration options: [Disabled] [Enabled]
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ממשיך לסדרת ה-N56 המוצלחת, במחיר מפתיע בהתחשב במפרט החזק, מעבד I7, כרטיס מסך GTX 760M, מסך מט FHD, זיכרון 16GB (!), סוללת 6 תאים, מקלדת מוארת. http://www.microcenter.com/product/421115/N56JR-MH71_156_Laptop_Computer_-_Black_Aluminum במחיר מבצע כרגע של 1000$ בלבד בארה"ב. חיסרון - מסך לא IPS שזה קצת מבאס אבל בהשוואה לדגמי ה-N56 הקודמים אז המסך TN הוא מעל הממוצע ובהחלט ברמה טובה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם רוצה חוות דעת למחשב נייד הזה למטרות גיימינג כבד כמו באטלפילד 3-4 COD החדש וכו'.. (משפחה קונים לי מאילת) http://ksp.co.il/?uin=24023 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז סוף סוף קונים לי מחשב ;D התקציב -5500 ללא ציוד היקפי ללא צורך בOC הרכבתי את המפרט מIQPC מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1260 לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ¤630 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1730 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL ¤224 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤576 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤381 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤5574 המפרט הורכב ב - …
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 300 שקל או 1000 שקל כולל מסך! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD, SILKROAD,DIABLO3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז התקציב עומד על כ 2K גג אני לא רוצה להשקיע יותר מידי וגם לא צריך מחשב שלם יש מארז ספק כוננים הארד דיסק של 80 אבל לא עליו להתבסס הפכתי אותו לנייד אני בעיקר גולש מוריד סרטים אשמח אם אפשר בתקציב הזה לכניס מחשב שיתמוך HD אם לא לא חשוב הכי חשוב זה מחשב שירוץ מהר חלק הארד דיסק כמה שיותר גדול ומחשב אמין אין העדפה למעבד לא משנה החברה בנוסף שתהיה אפשרות שדרוג בעתיד מעבד וכו' פתוח להצעות תודה מראש
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אשמח לשמוע מבעלי המחשבים הנ"ל, מה בערך זמן הסוללה האמיתי בשתי רמות: - שימוש בסיסי: אינטרנט, אופיס, מוזיקה - שימוש יותר אינטנסיבי: צפיה מתמשכת (כאילו 10) של סירטוני youtube ברמה נמוכה, או סרט מלא. אני גם עושה מוזיקה ומתכנת, אבל על זה הרוב לא ידעו לענות, אני מניח. על ה-Q330 אני מוצא נתונים שונים בכל מני כתבות, או בסקירות ב-youtube (מישהו דיווח על 2.5 שעות של שימוש לא מאוד אנטנסיבי). אודה לכם אם תענו לי, וולטר
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-