ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך מפרט אני רוצה מפרט ב 4000 ואבל אין בעיה שזה יעבור קצת נגיד עד 4300 אני מעדיף מעבד אינטל אני לא צריך מסך אני צריך שהמחשב יהיה בנוי למשחקים ואינטרנט אני רוצה לקנות את המחשב באיבורי או בנטווקס אז אם אפשר חלקים שיש להם שם בגלל שאני לא רוצה שהם יגידו לי שאין להם את החלק והם יסימו לי משהו אחר שאני לא יודע אם הוא טוב השמח לתגובות וגם אם נגידו לי איפה עדיף לי לקנות אותו נטווקס או איבורי תודה לכל מי שיעזור לי
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אפשר לשדרג זיכרון למחשב נייד מ1 גיגה ל1.5? האם ארגיש שיפור בויסטה?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשוב לי שהמסך יהיה 24" ושאפשר יהיה לחבר שני מסכים לכרטיס המסך. חשוב שהמארז יהיה שקט וחסין לאבק (יחסית... שאני לא אצטרך לפתוח אותו כל שבועיים ולהוציא קילו אבק). שיהיה מקום לפחות ל 2 כוננים קשיחים, רצוי 3. אני צריך גם רמקולים, מקלדת ועכבר. אה ואם אפשר להכניס כונן SSD בתקציב או לפחות קרוב לתקציב, גם טוב. אם זה ממש לחוץ, אפשר להוריד כונן קשיח רגיל ולהשאיר רק SSD כי יש לי כונן קשיח מיותר באיזה מגירה...
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המחשבים האלה מי שמכיר,או ממליץ,ההבדלים במחירים כמעט אין הבדל הטושיבה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=30821 הHP http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=29568 השימוש הכללי הוא בעיקר לסרטים ,משחקים ברמה יחסית טובה,אינטרנט ושירים. יש לשים לב שהם אותו מפרט כמעט,רק שיש שוני קטן במעבד,שאני לא יודע אם הוא משמעותי,וגם אחריות ארוכה יותר של טושיבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לפני 4 שנים. כרטיס מסך כבר לא משהו. הוא נהרס.. יש לו כל מני ARITIFACTS וחום גבוהה. כתוצאה מ - ARITIFACTS הורדתי את השעונים של הכרטיס (under-clock) כדי שלא יהיו ARITIFACTS וכדי שהכרטיס יוכל לסחוב עוד זמן עד שאמצא כרטיס להחליף אותו. מאורר על 100% כבר חודש+ כי הטמפרטורה עלתה משמעותית, 51 IDLE. מגיע ל- 69 מאמץ. לא ניסיתי לשרוף אותו אז לא העמסתי יותר מדי. מעבד OC ל- 3.5 קירור למעבד בתמונה המצורפת. מאורר קטן מקדימה (מכניס אוויר), מאורר גדול מאחורה( מוציא אוויר). מאוורר על המארז 25 ס"מ מכניס אוויר מהצד. צריך כרטיס מסך חדש שיחליף ויהיה יותר טוב ושקט מ- 8800 GT. המליצו לי על Gigabyte GeForce GTX 460 דעתכם לגבי הגרסאות - 1GB עם Memory Interface 256bit וגם 32ROPs…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מיועד לילד בן 6.5 בעיקר למשחקיו וללימודים חשוב מסך 17" טוב! מה דעתכם על ההצעה של שמיר מחשבים ל amd ב 3590 ש"ח עם שדרוג ל: כרטיס מסך mx 440 עם 128 מגה בתוספת 250 ש"ח מסך lg 17 f700b
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת די דחוף לי לקבל תשובה עוד היום או מחר בבוקר! היה מפרט מצויין שאני הכנתי בעזרתכם מנעה מחשבים,אבל אבא ואח שלי(הארנק והנודניק שמקבל תמחשב,בהתאמה) החליטו על דעת עצמם לעשות היום תהזמנה בKSP והיא: NEC 3540 A מארז ג'נרי מכוער(עם ספק ג'נרי) וניס 3000+ טווינמוס 512MB PC3200 מעאפן (סטיק אחד) מסך דוחה של מאג WD 80 GIG S-ARA GB 6600 GT GB K8NF - 9 מגעיל האם יש איזושהי תקווה לאוברקלוק(ברוב טיפשותם הם ביקשו ת'סטפינג החדש,למרות שבפירוש אמרתי להם שבוע 17 או 23 ומעלה,האם כדאי להחליף?(1))? הכרטיס מסך לא נראה טוב לOC(האם כדאי להחליף לXFX?(2) הזכרון נראה מעאפן בטירוף,אין לי מושג איזה צ'יפ יש לו(האם כדאי להחליך (3)?) הלוח-אם מפחיד אותי לאללה,הוא נראה אחד מהלוחות האלה ש…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להקים מערכת עריכת תמונות חזקה אצלי בבית, עם מסך 2407 של DELL. בנוסף שימוש של מחשב זה צפיית סרטים, כולל גם HD. לגבי המשחקים - אני לא גיימר רציני, אין לי כל כך הרבה זמן פנוי לזה, אבל נגיד שאני אוהב לשחק קצת NFS, וגם רוצה שהמחשב יהיה טוב ל-DIABLO 3 לכשייצא. לא משנה לי יותר מידי AMD או INTEL. אני הייתי רוצה לעשות קצת OC. התקציב לא הכי מוגבל, אבל אני לא הייתי רוצה לשלם על דברים מסוימים שלא יהיה לי בהם צורך, כמו מרובע ליבות.. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב לכם אנשים יקרים. מחרתיים (עד שאני יסיים לכתוב את ההודאה זה יהיה מחר) אני משתחרר מהצבא והחלטתי לקנות מחשב חדש שתכליתו יצירת מוזיקה. מה שאני צריך מהמחשב הזה הוא שיעבוד מהר ויהיה לו סאונד מיקצועי, לכן אשמח אם אוכל לחסוך היכן שאוכל. בגדול הסכום המירבי הוא 5000 ¤ אבל איפה שאוכל לחסוך בלי שיפגע משמעותית בביצועים ובעשיה אני גמיש. מעבדCore"2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB http://www.intel.com/products/processor/core2duo/index.htm לוח אם (בחרתי בלוח כי אני רוצה שיהיה עליו כרטיס לחיבור 2 מסכים ושיתמוך במעבד ובזיכרון {למרות שכתוב 667 אני מתכן OC קליל כפיצוי}) ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E http://www.asrock.com/PRODUCT/ConRoe945G-DVI.htm זיכרון OC…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשבים לא ישרתו אותי. מחשב אחד לחברה שלי והשני לחבר. קראתי את כל הפוסטים האחרונים והלא אחרונים, אני מכיר את הדל וסטרו ואינספייר, קראתי על בעיית wifi באחד מדגמי הווסטרו. בכל אופן הבחירה הקלה תיהיה לקחת ווסטרו.אשמח לדעת אם יש הצעות מעניינות. לגבי הבת זוג שלי, היא צריכה מחשב שהשימושים העיקריים שלה יהיו תוכנות אופיס למיניהם(וורד, אקסל, פאוורוינט ושאר ירקות), כמו כן, רצוי שהמחשה ידע להריץ סרטים. מעבר לזה אין לה דרישות אך מה שאני מכיר זה שכדאי שהרזולוצית עבודה תיהיה גבוהה(1920*1200, תקנו אותי אם אני טועה). אבא שלה ביקש שהמחשב יהיה מעל הממוצע ויותר מהסטנדרט. לגבי החבר, אני מאמין שהוא צריך אותה חומרה אך הוא מתכנן ללמוד עיצוב ויהיה לו צורך שהמחשב יריץ חזק וחלק פוטושופ . אם איני …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר השדרוג האחרון ששיפר בהרבה את המחשב אני עדיין לא יכול להריץ את המשחקים שאני רוצה (בגלל המעבד...) אני רוצה לנסות לשדרג את החשב ומתלבט בין 3 אפשרויות: 1) החלפה של המעבד בלבד: מה שלא כל-כך משתלם כי באותו סכום (נראה לי משהו כמו: 800-1000 שקל) אני כבר יכול ללכת על מעבדים מכל הדורות החדשים יותר (כולל סקיילייק) 2) החלפה של המעבד והלוח מה שיאפשר לי ללכת על מעבד חדש יותר ולא ידרוש ממני להחליף את הזיכרונות הקיימים (הערכה שלי: 1200-1600 שקל) 3) ללכת על השילוש החדש ולהחליף כבר הכל (מעבד, לוח וזיכרונות) (בגלל זה אני מתקצב עד 3000) כרגע המפרט הקיים שלי מכיל: Intel i3-2130 Gigabyte GA-H77-DS3H Kingston DDR3 1600 240-Pin CL11 8GB*2 ASUS GTX 970 Turbo Samsung SSD 850 EVO 250GB WD Blue…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מחשב גיימינג לאחיין. לא צריך חזק מדי, אבל כולל מסך. עדיף בעיקרון KSP כי מגיע לאילת שבוע הבא והייתי מעוניין להזמין כבר מחר כדי שיהיה מוכן שם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים לתלמיד חטיבת ביניים וקצת גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. למשל FORTNITE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כבר זמן מה אני חושב לשדרג את המחשב מכיוון שהוא די זבלה ומעפן, חשבתי לקנות את החלקים הבאים: SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC Edition אני לא סגור לגבי החלקים למעלה מכיוון שאני לא יודע אם אני אקבל את התמורה המלאה למחיר שאני משלם, אני רוצה לשלם כ900-1000 לכרטיס מסך הכי טוב בהתאם למחיר ולזרוק 200-350 על זיכרון. בעיה נוספת היא שאני מפחד שהחלקים למעלה לא יהיו מתאימים למפרט שכבר יש לי והוא: INTEL DUAL CORE E2140 1 MB 800MHZ (אני מתכנן לעשות OC בהקדם האפשרי ואם זה אפשרי חח) לוח אם ECS 671T DDR2 512MB 667MHZ TWINMOS ואין לי כרטיס מסך ATX 400W אני אשמח לעצות, הארות, הערות ולכל דבר.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני זקוק למחשב ביתי בתקציב נמוך (כ-1500 ש"ח, +/- 200 ש"ח). שימושי המחשב: אינטרנט, פה ושם קצת סרטים (אשמח אם תהיה אפשרות סבירה ל-HD), עריכה בסיסית של תמונות (לא פוטושופ). הערה חשובה: המסך אתו יעבוד המחשב הוא מסך 22 עם כניסת HDMI. הייתי רוצה לא לחבר אותו ב-VGA ולכן מעדיף לוח עם יציאת HDMI או DVI. אפשר גם להוסיף כרטיס מסך אבל הבנתי שאחד היתרונות של המעבדים החדשים של אינטל הוא כרטיס המסך שעל המעבד. כמה שאלות: האם עדיף ללכת על פלטפורמת אינטל (Core i3 2100) או AMD? מארז וספק: בד"כ העדפתי Compucase+Hec - האם כרגע יש משהו שנותן תמורה טובה יותר למחיר? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להגיע עד 10,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג ועיצוב גרפי ( אינמציה בתלת מימד, פוטושופ, אילוסטרייטור ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יעבוד בעתיד עם מסך 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שנראה יותר משתלם מבחינת עלות/תועלת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, פוטושופ ו-3dStudioMax בצורה בסיסית (משמע לא צריך יכולת עיבוד היסטרית), זה מחשב להורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישוחקו משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו מסך 19 אינץ', יכו…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכת וידאו ואפטר אפקטס, אבל גם גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Premiere Pro CC, After Effects CC, Photoshop CC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC:U,GTAV,COD:AW וכל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כי עדיין לא קניתי מסך. אני משער שאקנ…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז התקציב עומד על כ 2K גג אני לא רוצה להשקיע יותר מידי וגם לא צריך מחשב שלם יש מארז ספק כוננים הארד דיסק של 80 אבל לא עליו להתבסס הפכתי אותו לנייד אני בעיקר גולש מוריד סרטים אשמח אם אפשר בתקציב הזה לכניס מחשב שיתמוך HD אם לא לא חשוב הכי חשוב זה מחשב שירוץ מהר חלק הארד דיסק כמה שיותר גדול ומחשב אמין אין העדפה למעבד לא משנה החברה בנוסף שתהיה אפשרות שדרוג בעתיד מעבד וכו' פתוח להצעות תודה מראש
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין WIN7 על מחשב זה שהתקנתי בו הרד דרייב חדש. כיוון שה- CD ROM בלפטופ לא תקין ניסיתי לעשות BOOT מUSB STICK וגם מ CD ROM חיצוני . כל נסיונותי לא צלחו - או שהמחשב לא זיהה את ההתקן החיצוני או שגם כאשר ההתקן מזוהה אני פשוט רואה מסך שחור עם אנדר סקור מהבהב...בשום שלב ה-SETUP לא מתחיל. יש למישהו רעיונות איך להתקדם מפה? פתוח גם לקבל המלצות למישהו מקצועי .... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
2.8 ghz 512mb fx 5600 p4p800 delux יש קטעים שהמחשב איטי מאוד.... אני לא גיימר כבד מאוד...
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד היום היו לי הרבה מחשבים נייחים, ואני מבין בנושא לא רע. מחשבים ניידים, היו לי מהעבודה, והיו כבירי כוח (לזמנם) עם משקל בהתאם. כעת אני מחפש מחשב נייד אישי, שישמש אותי לנסיעות עבודה – כלומר לא שימוש יומיומי. הסתכלתי ברשת לחפש קריטריונים – אבל אני לא יודע כמה הם אינטרסנטים של חנויות. ולכן גם המלצות אחרות שראיתי כאן בפורום פחות ברורות לי. לפי מדריך השאלות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הכי בסיסי... גלישה ואופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? יכול להיות לא גדול - אבל מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוק…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, אני משדרג מ- P4 1.3 ישן למחשב חדש. השימוש: - משחקים - התקנת virtual machines - Windows Longhorn המפרט: AMD ATHLON 64 3200 BOX MSI K8N Neo Platinum nVIDIA WD SATA 74GB 10000 RPM ELSA FALCOX 980FX PRO ATI RADEON 9800PR0 128MB A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 Pioneer DVR-108 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk Antec Sonata with 380W Power האם הכרטיס מסך לא צולע מדי בשביל השילוב? ספק כח של Antec TruePower 380W יספיק? דיסק של 10,000RPM יספק ביצועים שיצדיקו את העלות? זיכרון - עדיף 2X512 או 1X1024? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 וכן אפשר לחרוג אם יש שיפור משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות בינוני כבד,זכרון 64 כנראה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש רק בתוכנות קטנות כמו SKYPE וDEAMON TOOLS וכאלה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 3 אני רוצה לשחק לפחות על HIGH חלק.. .. RAGE.. SKYRIM.. THE WITCHER 2 ומשחקים כבדים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
העגלה שבקה ואני מעוניין להחליף למחשב שישמש בעיקר לעיבוד תמונה (פוטושופ) ועריכת וידאו בסיסית (וידאו של הילדים). במפרטים המומלצים לא ראיתי מפרט ספציפי לשימושים. אני יודע שאני רוצה 2G זיכרון. FIREWIRE . אם אפשר שיהיה בעל פעולה שקטה. הבנתי שDUAL CORE יתן הבדל גדול בביצועים. אני לא גיימר אז הכרטיס מסך יכול להיות בסיסי. המפרט ללא מסך והתקציב 5-6 K. מה את אומרים ?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-