עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AWings,

מחפש מחשב גיימינג בין טווחי עלויות של 5500 עד 5800 שקל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיפות שלא, אבל אם זה משמעותי אז עד 200 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד וקל כאחד. league/valorant/bf/random steam games וכו וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין כזה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום רב לכם אנשים יקרים. מחרתיים (עד שאני יסיים לכתוב את ההודאה זה יהיה מחר) אני משתחרר מהצבא והחלטתי לקנות מחשב חדש שתכליתו יצירת מוזיקה. מה שאני צריך מהמחשב הזה הוא שיעבוד מהר ויהיה לו סאונד מיקצועי, לכן אשמח אם אוכל לחסוך היכן שאוכל. בגדול הסכום המירבי הוא 5000 ¤ אבל איפה שאוכל לחסוך בלי שיפגע משמעותית בביצועים ובעשיה אני גמיש. מעבדCore"2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB http://www.intel.com/products/processor/core2duo/index.htm לוח אם (בחרתי בלוח כי אני רוצה שיהיה עליו כרטיס לחיבור 2 מסכים ושיתמוך במעבד ובזיכרון {למרות שכתוב 667 אני מתכן OC קליל כפיצוי}) ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E http://www.asrock.com/PRODUCT/ConRoe945G-DVI.htm זיכרון OC…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by eins,

שלום, אשמח לעזרתכם להמלצה למחשב נייד לסטודנטית שמתחילה לימודים התקציב דל יחסית - בסביבות 2000 שקלים אם יש מחשב שהוא שובר שיוויון שעולה קצת יותר נא לפרסם אם אפשרי שמערכת אופיס כבר תהייה מותקנת במחשב אם דבר כזה קיים גודל מסך מינימום 13 אינץ וסוללה כמה שיותר חזקה בתקציב תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום רב. המפרט שמצוין למטה מבוסס על מפרט שראיתי פה מאחד מחברי הפורום למישהו עם צרכים דומים לשלי. לפי השאלון שלכם, אלו הדרישות שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא קריטי. מעדיף מערכת חזקה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה באמת קריטי לא נעשה סיפור מעוד 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי סטנדרטי. קצת משחקי רשת. תוכנות אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי ה…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by idann,

תקציב 6.5K~. מטרות גיימינג, תכנות וחישובים הנדסיים. מפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 CM8068403358316 - Intel - i7-8700 Coffee Lake Six cores CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 4.6 GHz - Intel UHD Graphics 630 - Socket LGA1151v2 - 14nm - 12MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1432/1403 ₪ פתרונות קרור - מאווררים למעבדים DCACO-FP701-CSA01 - Arctic - Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 - 775/1150/1151/1155/1156/1366/AM3/AM2 /AM2/939 - 115W - 127mm (H) - Ultra quiet - 92mm - PWM fan... שנה אחריות כמות: - 1 - 102/100 ₪ לוחות אם - In…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by k_700,

שיהיה מפרט טוב למשחקים, oc. תנסו להכניס לי את הכרטיס מסך X800GTO2 של Sapphire .... עכשיו החנויות שאני מעונין לקנות בהם זה פנדה,נועה, ksp. עכשיו לגבי מארז שיהיה עם חלון, אבל שיהיה שקט וטוב, ואם אפשר תוסיפו גם קירור למעבד.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. מפרט מחשב למערכת משרדית: חלקו מבוסס על הרשימה המומלצת. AMD Athlon XP 2500 + Barton Tray CPU ---> 584 Chaintech 7NIF --->564 DDR Ram 512 MB Winbond 2700 --- 451 WD 40GB 7200 8MB Buffer ---409 Teac Floppy --- 51 CDROM A-Open x56 --- 128 LiteOn 52/24/52 Retail CDRW --- 280 Conexant 56k PCI Modem --67 Microsoft MultiMedia Keyboard+Optical Mouse Kit -- 155 Genius sp-G04 120w Speakers --- 47 Compucase-HEC CI-6825 --- 227 Monitor: Mag-796 FD 17" Diamondtron איזה מאוורר כדאי לקחת ? לא מצאתי את זה שהמלצתם עליו ב - PC-Hardware . איך המסך שבחרתי ביחס ל - LG 795FT ? תרגישו חופשיים לשנות כל דבר במפרט, מלבד מהירות המעבד (אני קונה את זה עבור מישהו שרואה רק מהירות עיבוד לנגד עינ…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. תרכיבו לי בבקשה מחשב עם מעבד של אינטל, המחשב לא אמור לכלול כונני דיסקים ודיסקטים, כרטיס קול כרטיס מסך ומסך

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Guy Ziv,

שלום לכם, איך אפשר לדעת האם ללוח יש בקר NVME? אני מניח שללוחות חדשים כן אבל אני רוצה לדעת איך אפשר לוודא אני מתעניין למשל ב ASUS PRIME X570-P ב Manual האזכור היחיד ל NVME הוא זה: NVMe RAID modeThis item allows you enable or disable the NVMe RAID mode. Configuration options: [Disabled] [Enabled]

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Blue Eyes,

שלום, בפעם האחרונה שביקשתי מפרט עזרו לי פה מאוד ואני בא לפה פעם נוספת להתייעץ בקשר למפרט לקרובי משפחה שלי. אני צריך הצעות למפרט למחשב בסיסי שישמש בעיקר ל - - תוכנות צ'אט (מסנג'ר, ICQ, סקייפ) - גלישה - הורדת ושמיעת שירים - יישומי Office לא צריך מחשב חזק מידי, אני רוצה משהו פשוט לשנתיים. החלקים שאני צריך : - לוח אם (עדיף כזה עם כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים) - כרטיס מסך - מעבד (עדיף AMD) - צורב - כונן דיסקים - כונן דיסקטים - זכרון 512 - מארז (לא משהו מצועצע) - כונן קשיח (הנפח יקבע לפי המחיר הכולל, אם יצא יקר מידי אז אני ארצה כונן עם נפח קטן יחסית, אם יצא זול אני יקח עם כונן עם נפח גדול יותר) אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. פעם ראשונה שאני שואל כאן. אז קודם כל תודה, פורום נהדר! המחשב הנ"ל אמור להיות: 1. חזק - מקווה לנצל אותו למשחקים גם ב-1440p ואולי להשתמש ב-GPU של המעבד כתוספת לכרטיס היעודי בעזרת DX12 (האם זה יהיה אפשרי?) 2. שקט! לא רוצה לשמוע אותו! זה הכי חשוב לי, בעצם. טוב, ועכשיו לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-5400-5700 ש"ח (לפי המפרטים שלמטה, חלק מהציוד באילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי, אם יש תועלת משמעותית... עד 500 ש'... כעיקרון די גמיש אבל לא רוצה להתפרע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, שימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש…

12. Started by Tilien,

היי, אני מחפש מפרט לידידה שלי היא לומדת אנימציה בתלת מימד וגיימרית 1. מה התקציב המקסימאלי? --- 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Zbrush , V-ray ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני יודע שהיא משחקת דוטה , אבל העדפה לכרטיס מסך שיחזיק דברים יותר מאסיבים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט זול ב3000 ש"ח מקסימום, הדרישות שלי הם: 1.כוח עיבוד כמה שיותר חזק, אני צריך לבצע *הרבה* חישובים עם המעבד, יותר מהר יותר טוב. יש גם מצב לאוברקלוקינג. 2. כרטיס מסך סביר מינוס, זה לא מחשב למשחקים. 3. לא צריך צורב, מסך, מארז, מקלדת, עכבר, רמקולים וכדומה. 4. אני מעדיף פנטיום 4 אבל אין לי שום בעיה לקנות את'לון אם הוא יתאים יותר לדרישות. 5. המחשב יקנה רק בעוד 3 שבועות אז אם יש משהו ששוה לחכות, אין בעיה. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by RawSteel,

יש לי כאן : צורב , סי די רום , דיסק קשיח ודיסק FLOPPY. אני צריך : שילוש קדוש , מארז וכרטיס מסך. תנו לי בבקשה 2 מפרטים. אחד פנטיום אחד אי אמ די. אני מניח שבAMD יהיה כרטיס מסך יותר טוב, אבל בכל זאת תמליצו לי. השימושים הם משחקים, אינטרנט, MP3.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מטרות עיקריות : CAD , אדובי למניהם , ריינו ותלת מימד נוספים . מסך : נראה לי ש 15.6 אלא אם כן מישהו למישהו יש הצעה למסך גדול יותר ( קטן יותר אני לא רוצה ) כרטיס מסך : חזק שיתאים לתוכנות ושיהיה אמין בנתיים המתמודדים העיקריים הם LEVONO W520 והDELL XPS 15 החדש , מה אתם אומרים ? למישהו יש עצה ? יש מחשב יותר טוב / משתלם שעלי לשקול , בבקשה תעזרו אני רוצה להזמין ! תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. המחשב הישן כבר לא סוחב ואני בקושי מריץ FSX ואם אני מוסיף Add On אז בכלל הוא מקרטע, גם במשחקים אחרים הוא לא משהו אז החלטתי שהגיע הזמן להתקדם למשהו חדש וחזק יותר, אשמח לעזרתכם, אני מעוניין במחשב חזק שיריץ FSX ותוספות, אני לא חובב של אוברקלוק ואני מעוניין להתקין VISTA כדי להנות מ DX10, כרגע יש לי מסך 22' LCD ואני חושב להחליף מתי שהוא בעתיד ל 24' של DELL. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט לחבר שלי. התקציב שלו הוא 7000 שקל. לא כולל מסך ולא כולל פרטים נילווים (מקלדת, עכבר וכו'...). אני רוצה לעזור לו כי כל פעם הוא קונה בתקציב גבוהה והוא יכול לקנות במחיר כזה משהו הרבה יותר טוב ממה שהוא מתכנן. אודה לכם אם תעזרו לי בעזרתי. בתודה מראש אלדד. ;D

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by pitter,

שלום, מבקש חו"ד למפרט הבא, מבוסס INTEL, בדגש על ביצועים לגיימינג ו.. מארז שקט. תודה! מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.93GHz 940 - BOX ₪2905 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD5 ₪1511 זיכרון: [..] G.SKILL 6114MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL8 - RIPJAWS - F3-12800CL8T-6GBRM ₪816 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5870 1GB GDDR5 - GV-R587D5-1GD-B - RETAIL ₪2252 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪136 מארז: [..] ANTEC SOLO w/o PSU ₪440 ספק כוח: [..] ENERMAX LIBERTY 620W : ELT620AWT ₪654 דיסק קשיח: [..] WD CAVIAR BLACK 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : WD1001FALS ₪508 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות חינם למזמינים מעל 3000 ש"ח ₪0 מחיר ס…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. תודה!! יש לי כבר כרטיס לעריכת וידאו

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by dee,

לאחר ששני המחשבים האחרונים (ב-4 שנים האחרונות) הוזמנו ע"פ המפרט שקיבלתי בעזרתכם והתוצאות היו מעולות, אני שב וחוזר בפעם השלישית (גלידה ? ). מחפש המלצה למפרט מהיר ככל שניתן למחשב שיריץ תוכנות אופיס, שימוש אינטרנט סטנדרטים ו...זהו. אין צורך בציוד היקפי. כרטיס מסך צריך להיות כזה עם יציאת DVI. שוב, תודה רבה על הנכונות לעזור !

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עדיפות לחיסכון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן מלבד אחריות. אנא ראו סעיף 12. 2. מה שימושי המחשב? - גלישה, סרטים, סדרות, תוכנת מסחר במניות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - תוכנת מסחר במניות, לא יודע עדיין ספיציפית איזה אבל תהיה כתובה ב-.NET. שימוש תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - כן, אין צורך בכרטיס מסך נפרד. כל עוד מה שיש על הלוח תומך HD, זה מספיק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש ל…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by or6310,

. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג BF4 ועוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF4 GTA V DAYZ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). או 19 או 21 אינץ' לא זוכר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Lishay,

היי, אני מחפש לקנות לפטופ בזמן הקרוב מאוד ואפילו פתחתי כאן אשכול לפני כמה זמן אבל עדיין יצאתי לא סגור בעניין הזה. הגעתי להחלטה מקריאה באינטרנט ואפילו מכאן שכדאי לבחור לפטופ מהשלושה שבהשוואה הזו: http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=850751,841883,841047 דבר ראשון אם תוכלו למצוא לפטופ שלדעתכם יהיה טוב יותר מאלו שנמצאים כאן ברשימה, אשמח לשמוע. השימושים שלי בגדול הם כללים, אינטרנט וקצת עריכה גראפית עם אופציה למשחקים לא קלים אבל גם לא כבדים מדי.. התקציב שלי הוא עד 4000. הבנתי שה NP370 הוא מומלץ אבל לא מצאתי את הדגם הזה עם אותו כ. מסך ( 8750M ), ברוב המקומות אם קוראים בין השורות אז שינו את המפרט ושמו כרטיס מסך פחות טוב. רק באתר הזה מצאתי את הלפטופ הנ"…

24. Started by Nemesis,

לוח: Intel DQ67SW עם vPro ו-AMT לצורך שליטה מרחוק. מעבד: i5-2500 זכרון: 4x4GB G-Skill 1333MHz גוף קירור: Arctic Cooling Freezer 13, או לחילופין גוף קירור מקורי של אינטל. תודה,

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Br33z3R,

שלום, רציתי לדעת מתי בערך אמורים להגיע מעבדי Sandy Bridge של אינטל? ואם למישהו יש הערכה על השפעת המחירים של המפרטים הקיימים? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים