ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום, (מי שזוכר אותי, קרתה לי תקלה עם המפרט הקודם , לא משהו עם החנות משהו עם מקום העבודה שלי...) מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר, ושימושים בתוכנות לתיכנות כגון: אורקד , AVI codec , פוטושופ , ועוד תוכנה ששכחתי את שמה כרגעץ א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ - מזדמן, אורקד- תדירות גבוה והכי גבוה זה משחקים כמו Black ops , GTA4 , crysis , Justcase2 , BF , וכל שאר המשחקים. …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם הייתם מעדיפים : סה"כ מחיר ליח` כמות מוצר קטגוריה מק"ט 1,233.15 1,233.15 1 מעבד אינטל Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE מעבדים INTEL CDUO18 987.69 987.69 1 לוח אם GIGABYTE דגם GA-965P-DS3 לוחות אם עבור INTEL G965PDS3 549.36 274.68 2 זכרון CORSAIR VALUE DDR2 512MB 533Mhz זכרונות VS512MB533D2 1,051.97 1,051.97 1 כרטיס מסך POINT OF VIEW דגם GeForce 7600GT 256MB כרטיסי מסך PCX VGA150812 374.04 374.04 1 דיסק קשיח מדגם 1600JS מבית WD בגודל 160GIGA +8MB SATAII דיסקים קשיחים 516846 245.46 245.46 1 מארז מבית FOXCONN מדגם TLA436 מארזים + ספקי כוח FOXCON436 6 פריטים בעגלה 4,441.67 ש"ח סכום כולל מע"מ את זה? או את זה ? : מק"ט 549.36 2…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב ככה לבן דוד שלי נשרף כל המחשב היום אז בשעה טבוה ומוצלחת נחליף לו את ה גיפורס 4 440 MX שלו ואת הלוח האלום שם + סלרון שהיה לו יש 3000 ש"ח ל- לוח אם +מעבד + זיכרון + כרטיס מסך + מארז + צורב דיוידי אז יש כמה בקשות מעבד AMD64B בין 512 ל 1024 זיכרון לוח אם אני לא מבין בחדשים איזה שתגידו שנכון וטוב ילך כרטיס מסך רציני - נניח 6600GT מארז יפה עם ספק טוב (הוא כבר אמר לי לא קומפיוקייס הרגיל כי הוא לא אוהב את איך שהוא נראה) צורב דיוידי NEC 3540 אני מקווה שהסכום יהיה בסדר צריך שזה יהיה כולל הרכבה שיהיה בלוגיק ושלא יחרוג....יותר מידי מה 3000 ש"ח אם זה יהיה 3300 אז זה עוד בסדר אבל לא ביותר מידי, ולחרוג רק אם חייבים ואם חושבים שזה הכרחי :wink: תודה לכולם רועי:wink:
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מיועד לילד בן 6.5 בעיקר למשחקיו וללימודים חשוב מסך 17" טוב! מה דעתכם על ההצעה של שמיר מחשבים ל amd ב 3590 ש"ח עם שדרוג ל: כרטיס מסך mx 440 עם 128 מגה בתוספת 250 ש"ח מסך lg 17 f700b
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מהעבודה מחשב נייד T410 לנובו, ואני מאד מרוצה ממנו. ברצוני ל'שכפל' מחשב כזה פרטי, שיהיה נוח במיוחד: עכבר בילט-אין ומקלדת בילט-אין נוחים מאד גודל מסך - 14 אינצ' לערך משך זמן סוללה - לא קריטי, אבל כשעתיים עבודה יספיקו. זכרונות - 4GB מעבד - i5 M540 2.53 GhZ הארד דיסק - כ 1TB, אבל אם זה קריטי - אפשר להספק גם בחצי טרה. תקציב - כ 2,500 ש"ח. אם התקציב לא מתאים ויש משהו מומלץ בתקציב טוב יותר - אז חשוב לתת את האינפורמציה הזו. יעדי המחשב: בעיקר אופיס ואינטרנט, אבל כמו שאני מכיר את הילדים שלי - המחשב הזה יריץ די מהר גם PES וכו'. אשמח להמלצות, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי, רוצה מחשב חזק לשימושים שלו שיחזיק יחסית הרבה שנים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בפוטושופ ואיילוסטרייטור, מידול, ריג ואנימציה במאיה וC4D, ועריכת סרטונים בפרמייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לפי הסעיף הקודם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4k -לאילו הג…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,000 שקל, אפשר לחרוג טיפה אם הערך המוסף יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח תוכנה, זקוק להרבה RAM. יודע שבעבור למידת מכונה אזדקק לכרטיס גרפי עם הרבה זיכרון. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? חושב על להוסיף מסך 2K עם קצב רענון גבוה, כרגע לא מסתכל על זה, אבל כן חשוב לי שייתמך ע"י המחשב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שק…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים צהריים טובים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש בעיקר לתכנות אך גם למשחקים קלים מבחינתי דרישות סף הם Core - i7, 1TB SSD, 16GB RAM עשיתי קצת מחר על הGPU המובנה Intel Iris Xᵉ, וראיתי שהוא עושה אחלה עבודה ביחס לGPU הLOW LEVEL כמו MX 330, אז אין לי סיבה לחפש משהו אחר. תקציב כאמור עד עד 3.5K. בחיפושים ברשת מצאתי 2 מחשבים שחומרתית הם 1 ל1 אותו דבר, אותה סדרה אולם תת סדרה שונה (BQ2786W מול BQ2577W) אולם קיים פער של 400 ש"ח במחיר ואני לא מצליח להבין למה, למעט הבדל בצבע https://www.bug.co.il/brand/asus/color/black/vivobook/15/x1500ea/bq2577w https://ksp.co.il/web/item/236797 יש הסברים/תובנות או המלצה לדגם אחר…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני אשמח לקבל עזרה בבניית מחשב למשחקים כבדים שיחזיק לאורך זמן בתקציב של עד 7K אני מתכנן לעשות OC בעתיד הרחוק יותר אין צורך בציוד היקפי קניתי לפני יומיים את המסך הבא Samsung 226BW 22 אינץ' אז בקטע של כ.מ חשבתי אולי על 88GTS 640 או 2900XT או שאולי כדאי לי לחכות לירידת מכירים של יולי ולנסות להכניס GTX ועוד שאלה:יש שני סוגים של GTX נכון? מה ההבדל ביניהם? תודה מראש על העזרה
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,אני מחפשת לפטופ חדש לאחר ששלי שבק חיים,זה הדגם שנראה לי הכי נחמד ועונה לדרישותי,אך שמעתי שדגם זה מתחמם מאוד.האם יש מישהו שיכול לספר לי איך המחשב הזה, מה היתרונות ומה החסרונות,תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותו מה דעתכם עליו? השימוש הוא משרדי, סרטים ותוכנות (virtual dj) הוא צריך לפעול לפחות 4 שעות רצוף עם התוכנה הזאת, הוא יחזיק מעמד? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4256
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דגם ממשיך לסדרת ה-N56 המוצלחת, במחיר מפתיע בהתחשב במפרט החזק, מעבד I7, כרטיס מסך GTX 760M, מסך מט FHD, זיכרון 16GB (!), סוללת 6 תאים, מקלדת מוארת. http://www.microcenter.com/product/421115/N56JR-MH71_156_Laptop_Computer_-_Black_Aluminum במחיר מבצע כרגע של 1000$ בלבד בארה"ב. חיסרון - מסך לא IPS שזה קצת מבאס אבל בהשוואה לדגמי ה-N56 הקודמים אז המסך TN הוא מעל הממוצע ובהחלט ברמה טובה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני טס לאירופה לתקופה ומחפש מחשב לשימושים הבאים: - אינטנרנט ושיחות וידאו, אופיס וקצת סרטים. (ארדיסק 320G אמור להספיק) - אין לי חובה במערכת הפעלה, אבל כן רוצה אחריות בינלאומית. יש 3 דגמים שנראים לי רלוונטים: הזול בחבורה HP G62-B50SJ - עם שנה אחריות בינ"ל, מחיר אטרקטיבי. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12497 החזק בחבורה probook 4530s - שיש בו מסך מט (לא ראיתי את המסך מט שלו ספציפית ולא ברור אם זה חסרון או יתרון במקרה הזה), מצלמה משופרת -3 שנות אחריות בני"ל. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13297 והמגניב בחבורה ASUS KSE - שגם לו 3 שנות אחריות בני"ל. גרסה ללא מ.הפעלה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=1249…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות מחשב נייד בעוד כחודש - חודש וחצי.. אין לי ידע בכלל כמעט בחומרה של ניידים, כך שאני מסתמך עליכם בלבד. בגדול אני אהיה סטודנט, שגר מחוץ לבית - ובסופ"ש בבית. אני רוצה מחשב שאני אוכל לראות עליו סרטים, ובעיקר לשחק LOL. שומדבר חזק מידי. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים - League of Legends, צפיה בסרטים (אולי לחבר לטלוויזיה עם HDMI) * גודל המסך? לא קריטי. מעדיף לא קטן מידי... המשקל לא פאקטור * רזולוציית המסך? HD לפחות... אני מניח שזה המינימום? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שומדבר מיוחד.. שיהיה נוח * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות כבד, אבל מעדיף מחשב חזק מאשר מחשב קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיחזיק שעתיים בלי הטעה? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HD…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד:AMD ATHLON 4600 DUAL CORE AM 2 BOX לוח אם: NFORCE 590,DDR2 800,GIGABYTE GA-M59SLI-SD דיסק קשיחD 250GB SATA 2 KS 16MB 7200RPM מארז:THERMALTAKE SOPRANO BLACK+WINDOW DUAL ספק:THERMALTAKE 500W ACTIVE RFC +120MM+PC צורב:LG GSA-H10A DUAL L כרטיס מסךSAPPHIRE ATI RADEON X1900XT 512MBIT VIVO זכרון:GEIL 2GB KIT 1G 800MHZ(2GB( יש כמה דברים ששינינו למשל הזכרון קרוסייר ולא של GEIL והלוח אם אחר לא זוכר בדיוק אבל קצת יותר יקר עלה 1100 משהו כזה כל המחשב עלה 9800 כולל מע"מ)
-
- 37 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לבנות מחשב חזק לשימוש אישי מהחנויות KSP או IVORY או שילוב של שניהם. 8 GB ראם. SSD של 240GB מ - KSP (דגם ULTRA 2). 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? איכות בעדיפות ראשונה אבל תמיד טוב לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש אישי עם עומס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב ללימודים אקדמאיים לקרוב משפחה. הדרישות הן מאוד נמוכות, אופיס, מחשב מהיר ותו לא. תחילה חשבתי על הכרום בוק, אבל נדרש שטח אחסון (128 GB לפחות) למוזיקה ולהורדות, קשה להסתמך רק על האינטרנט, ולכן הכרוםבוק די ירד מהפרק וחזרתי ללוינדוס. דרישות: מסך קטן, עד 14 אינץ מעבד מהיר , עדיפות ל intel כונן קשיח (אין בעיה לרכוש מחשב עם שטח אחסון קטן ולהחליף בעצמי לSSD, עלות הכוננים נמוכה מאוד היום) אם אפשר אז כמובן מחשב כמה שיותר דק וקל. אין צורך בכרטיס מסך או ווינדוס. עדיפות לרכישה מארה"ב, אמאזון, ebay, במקרה הזה התקציב הוא 400 דולר (ועם יש דגם משמעותית טוב יותר, אני יכול גם לחרוג בעוד 50 דולר). אשמח מאוד לעזרתכם, ניסתי לחפש בעצמי אך הרוב הגדול של המחשבים הוא 15.6 וזה כ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות / להרכיב מחשב לצורך סרטים (קודי פופקורן וכו') ולא יודע מאיפה להתחיל. אשמח לפרטים מחירים חלקים ומה שביניהם. תודה מראש : )
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי שנקנה לפני 4 שנים מתחיל לעשות לי בעיות.. Nvidia Geforce 460gtx(איך שאני נכנס למשחקים המסך מתחיל לקרטע, הדרייבר של הכרטיס מפסיק לעבוד ואני מקבל ריסט..) עכשיו בכללי אני לא הכי בטוח שאני צריך להחליף אפילו.. אבל חיברתי כרטיס מסך אחר למחשב וזה לא עשה לי את הבעיות האלו.. עכשיו בזמנו שקניתי אותו אני חושב שהוא עלה לי בסביבות ה1500+ אני מחפש כרטיס למשחקים+ סרטים HD שיעבוד טוב בתקציב של 700-800 ש"ח.. יש דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד שיהיה ברובו בבית וישמש ללימודים, מדי פעם אקח אותו איתי ללימודים. חשבתי לקחת גודל 15 כדי שיהיה לי נוח עם המקלדת והמסך מאחר ורוב הזמן המחשב יהיה בבית. אתם חושבים שעדיף 14? אני יודע ש14 יותר נייד אבל ניראלי שיהיה פחות נוח לשימושים שלי. בכל אופן, אני רוצה מחשב שיהיה נוח לכתיבה, חובה ssd 256 ג'יגה יספיקו, ו8 ג'יגה זיכרון לפחות. אם מישו רכש מחשב או יודע על אופציה שהיא די בטוחה מבחינת הצרכים זה מצויין. אם אפשר אז שלמחשב יהיה זמן סוללה סביר. התקציב הוא עד 5 אלף, אם אפשר להביא בפחות אז מה טוב. חשוב שהמחשב יהיה נוח ועם מקלדת נוחה. תוכנות כבדות ומשחקים לא יהיו על המחשב. המקסימום הוא שאחבר אותו לטלוויזית 4k על מנת לראות סרטים. בקיצור…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי את המחשב הבא לשימוש משרדי (לא למשחקים ולא לתוכנות 3D). האם יש משהו שנראה לא סביר או שכדאי לשנות? מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 CM8068403358811 - Intel - Intel Core i5-8400 Coffee Lake Six cores CPU - 2.8 GHz - Max Turbo Frequency 4.0 GHz - Intel UHD Graphics 630 - Socket LGA1151v2 - 14nm - 9MB cache - 65W TDP - Tray - (Coffee Lake)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 785/769 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151v2 GA-B360M-HD3 - Gigabyte - 1151 V2 - B360 - 2x DDR4 2666MHz - VGA - DVI - HDMI - PCIe x16 - PCIe x4 - 2 x PCIe x1 - M.2 - 6x SATA - CrossFire CF - 6x USB 3.1 Gen 1 - 6x USB 2.0 - mATX... שלוש שנים אחריות כמות:…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב מוגבל מאוד, אני יודע ולמרות זאת אני צריך את המערכת שתתן ביצועים טובים ביותר בתחום עריכת הסאונד. רק אם אין מצב לבנות משהו של INTEL בתקציב, תתנו מפרטים לAMD. כרטיס מסך יכול להיות ONBOARD מבחינתי, משחקים לא חשובים פה. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני זקוק למפרט מחשב בסביבות 7000 ש"ח ללא ציוד הקפי (חוץ מרמקולים). המחשב מיועד למשחקים (לא גיימר כ"כ כבד אבל אני לא רוצה להיות מוגבל מבחינת כ.מסך). קידודי/צפייה בסרטים וגלישה. עדיף מחנות באיזור ת"א-ראשון לציון. נ.ב. 1. אני מעוניין במערכת שקטה (ישן באותו חדר). 2. לגבי אחריות - כמה KSP נותת עבור מערכת שנרכשה אצלה?? תודה מראש לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר יותר משנתיים אני חולם שיהיה לי מחשב שמשחקים בינוניים ומעלה יעבדו עליו כמו שצריך והנה זה בא, קיבלתי תקציב של עד 13,000 שח נטו לקנות את הקופסא שתריץ את המחשקים הכי כבדים בקלות ושיספיק לי לכמה שנים. השקעתי הרבה מחשבה לפני שבחרתי כל חלק. יתכן שטעיתי בכמה דברים אז אנא תקנו אותי אם טעיתי. כל המחירים לקוחים מ-PcHardware. Intel PIV 2.8C 800MHz -1949 Gigabyte GA-8KNXP Intel 875P -1375 nVIDIA GeForce FX 5900 Ultra -~3000 Corsair 256Mb Pc3200 Cas2 X2 -1010 Western Digital Raptor 36.7 10,000Rpm -928 Teac Floopy Drive -52 Asus DVD-ROM 16x48 -270 Sony E430P 19" FLAT -2623 Logitech MX700 Cordless -426 Antec Lanboy Aluminium Case -759 =12,392 שח אני עדיין לא סגור על הרמקולים, על ה…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-