ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אשמח לחוות דעתכם על המפרט הבא עבור מתכנת בתודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך מפרט אני רוצה מפרט ב 4000 ואבל אין בעיה שזה יעבור קצת נגיד עד 4300 אני מעדיף מעבד אינטל אני לא צריך מסך אני צריך שהמחשב יהיה בנוי למשחקים ואינטרנט אני רוצה לקנות את המחשב באיבורי או בנטווקס אז אם אפשר חלקים שיש להם שם בגלל שאני לא רוצה שהם יגידו לי שאין להם את החלק והם יסימו לי משהו אחר שאני לא יודע אם הוא טוב השמח לתגובות וגם אם נגידו לי איפה עדיף לי לקנות אותו נטווקס או איבורי תודה לכל מי שיעזור לי
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם של ABIT שמתעים P4 478 AGP X8 5 PCI 4 IDE ו SATA עם משהו יכול לתת לי לינוק ללוח אם קזה זה היא מצויין אגב עם אתם יכולים תנו לי ינק ללוח אם טוב של 2 מעבדים P4 478
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ANTEC ATLAS 550W EPS 1100 (noa) ASUS P5B Deluxe WiFi-AP 1540 (noa) Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU 2050 (logic) Zalman CNPS9500 LED 92mm Fan Cooler for PIV/AMD 319 (pclogic) CD-ROM Asus x 52 88 (logic) EVGA e-Geforce 7950GX2 01G-P2-N592-AX 1024MB DVI Video Card 3770 (logic) Creative X-Fi Xtreme Music Retail Sound Card 740 (logic) Seagate 250GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ S-ATA II HDD 560 (pclogic) זה בגדול המפרט חסר לי זכרונות כדי שאני אוכל לעשות OC למעבד כדי שיגיע ל- 3GHZ... מה אתם ממליצים בנוסף אם משהו לא נראה לכם מהמפרט אנא הפנו אותי לחלופה אחרת...
-
- 38 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב כזה בעיקר לגלישה באינטרנט אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים בצורה "ניתנת למשחק" עד 4300 שקל עם מסך LCD17 בלי לחרוג בשקל מהתקציב
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציבהוא עד 4000 והמחשב מיועד לאמא שלי שטסה הרבה וצריכה מחשב שנוח לה לסחוב ושיוכל לשרוד ללא חשמל זמן רב ככל האפשר. השימושים יהיו רק עיבוד תמלילים, גלישה וסקייפ בעיקרון. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקצרה .. אם רוצים לפרמט,נעזרים ב- one key Recovery ואז התוכנה מפעילה את קובץ התמונה של השחזור שמוחבא במחיצת D ואז הכל יפה ונחמד והמערכת מבצעת יעני פירמוט ואתה מקבל מערכת הפעלה מוכנה עם כל הדרייברים וכו . הבעיה שלי .. שמפאתי חוסר מקום, מחקתי את המחיצה המוסתרת (D) אני מוכר השבוע את המחשב ואין לי זמן לישלח אותו לחברה לכמה חודשים (זה מה שהם הציעו) אם מישהו יוכל להציע רעיון אני יותר מאשמח
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אם מישהו זוכר הייתי פה לפני כשלושה שבועות וקיבלתי הצעה למפרט, כמו שאפשר להבין עוד לא יצא לי לקנות, לאחר כמה שינויים מזעריים מאוד במפרט אשמח לקבל חוות דעת לפני הקנייה ואשקול את מה שתציעו. 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל בסך הכל. אם זה תכנות - כרגע זה סתם יהיה וירטואל אופיס אבל בעתיד אני מאמין שזה יעבור לסביבות פיתוח קצת יותר דורשות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ ואולי עוד מיני תוכנות בס…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אז כמו שרשום בכותרת אני מעוניין לרכוש בשבועות הקרובים מחשב נייד חדש, *התקציב שלי בסביבות ה3000-4000 ש"ח. *בעצם מחשב לסטודנט, ככה שמטרות עיקריות זה עבודות משרדיות, משחקים בינוניים, סרטים וכו'. *גודל המסך חשוב לי שיהיה נייד ולא כבד, כי אני כן מתכוון להסתובב איתו והוא לא יהיה פשוט במקום מחשב נייח, ככה שנגיד 14 אינץ' או 15 אינץ' קליל ולא מגושם. *רזולוציה העיקר חשוב שיהיה HD עם צבעים איכותיים שיהיה נחמד לראות עליו סרטים וסדרות, גודל ספציפי קצת פחות משנה. *דרישות מיוחדות: לא מעוניין בטאצ' אלא אם כן זה ממש מחשב מצוין והטאצ' זה רק תוספת נחמדה, מקדלת וטאצ' פד סטנדרטיים. *משקל רצוי שוב כמו שאמרתי בגודל של המסך, חשוב לי שהמחשב יהיה נוח לנשיאה, אז עד ה2 ק"ג ולא הרבה מעבר…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מחפש לרכוש מחשב נייד חדש תקציב עד 4500-5000 ש"ח שימושים עיקריים - אינטרנט , מוזיקה וחיבור לטלוויזיה ואם אפשר אז שיפעיל גם את המשחק NBA2K16 לאחר התלבטויות הגעתי למחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=27205 [h=1]מחשב נייד עם מסך מגע - Lenovo Yoga 500-15 80N6002SIV - צבע שחור[/h]מוזמנים להציע הצעות נוספות
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט למחשב גיימינג: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 1,000 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Dragon Age: Inquisition, The Witcher 3, Fallout 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 2-3% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי, עריכת תמונות ועריכת ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? מתכנן לשבת עם…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעדיף שיכלל במפרט רכיבים שיש עליהם ביקורות המלצות וחוות דעת חיוביות ושהם נותנים ביצועים ביחס לתקציב ולמחיר וביחס לדרישות ולשימושים שלי חשוב לי לציין שאני רוצה מחשב טוב ויציב עם ביצועים ושקט....8 ג'יגה זיכרון של חברה מובילה ומעבד ולוח אם מהחדישים... בנוסף ספק כוח טוב ויציב ואמין ומארז איכותיים של חברה מובילה בתחום 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב?גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, כתיבת עבודות לסטודנט וורד ואקסל, האזנה למוסיקה=שימוש ביתי ומשרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, כתבתי פה הודעה לפני כמה זמן. עזרתם לי מאוד אבל חלו כמה שינויים בנוגע לתקציב ורציתי לדעת אם יש אפשרות לשפר לפני שאבצע את הקנייה. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, עדיף להשאר בגבולות ה6000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7000 זה הגבול 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו, אנימציה, גרפיקה תוכנות: אפטר אפקטס, פרימייר (עריכת וידאו, HD), מאיה (שימוש קל בלבד), פוטושופ וכו'3. האם יש צורך בציוד הקפי ? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod4 tf2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440 על 900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מפרט למחשב מדיה סנטר בתקציב של סביבות 2,000 ש"ח. המחשב אמור לשמש כמחשב רגיל שיחובר לטלוויזיה לגלישה באתרים, הורדת סרטים ושירים ובעיקר לצפייה ישירה בערוצים שונים היות ואין לנו יס או הוט. חשוב לציין שיש לנו בלו ריי ומקרן קול... אז שיהיו חיבורים מתאימים וכרטיס קול שיתמוך בעניין הזה. אני מעדיפה מפרט עם מעבד של אינטל, אני לא מבינה הרבה אבל אני סומכת עליהם יותר. ובעיקר חשוב המארז, אם אתם יודעים איזה חנויות יש להם מבחרים גדולים אז אשמח לקבל המלצות. תודה רבה מראש, מחכה לעזרתכם!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הנייד הוא LENOVO 3000 N500 4233-3DG הדרייבר הוא למקשי fn במחשב- hotkeys. במערכת המקורית - ויסטה, יכולתי להפעיל הרבה פונקציות במחשב בעזרת מקשי FN דוגמת כיבוי והדלקה של כרטיס WIFI, שליטה על hibernate ועוד. כעת לאחר התקנת WINDOWS 7 הפונקציות האלו כבר לא נגישות. הדרייבר קיים באתר של לנובו רק לויסטה. דרך אגב, בויסטה היה גם חיווי על המסך לעוצמת שמע ותאורה (OSD). אני לא זוכר אם זה מגיע עם הדרייבר הקודם או שיש לזה דרייבר משלו. אשמח לפתרון. תודה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב והחלטתי לקנות DELL נייד , השימוש שלי הוא דיי כללי אינטרנט סרטים הורדות יכול להיות שאעבוד קצת עם סאונד( cubase )אני רוצה מחשב חזק שיחזיק לי מעמד לכמה שנים טובות, ההתלבטות שלי מתחלקת לשתיים: האם המחיר של ה-xps 15 מצדיק אותו ועדיף על ה-inspiron 15R ? והאם כדאי לי לקנות מחו"ל בגלל הפרשי המחיר...? ****לשתי הדגמים שאני מתלבט יש מעבד Intel® Core™ i5-480M (2.66GHz, 4Threads, turbo boost up to 2.93Ghz, 3M cache) תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט למחשב למשחקים עד 3000 ש"ח... טופס בקשת מפרט למחשב נייח התקציב: 3000 השימושים של המחשב: פרט למה המחשב יהיה מיועד המחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה): כן המחשב מיועד למשחקים, אילו משחקים: כן GTA IV, BATTLEFIELD 3, BATMAN ARKHAM CITY FIFA 2012 וכו... המחשב מיועד לתוכנות, אילו תוכנות: תוכנות רגילות = מסנג'ר וכו'... המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבודו עם תוכנות עריכה של מוזיקה: לא המחשב מיועד לעריכה גראפית, אילו תוכנות תשתמש: לא אתה מתכנן OC (המהרת חלקים במחשב): לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך(שני כרטיסי מסך או יותר) - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - כרגע או בעתיד?(מיועד לתקציבים גבוהים): לא בכל מחשב יש דיסק קשיח, גודלו קובע כמה מקום יהיה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי אייבורי מציעים מפרטים די בזול, ורציתי לדעת מה דעתכם.. אני מחפש מחשב בסיסי לנערה בת 16 שישמש לסרטים אינטרנט ומוסיקה..כלום מעבר לזה ןאני מנסה לבזבז פחות מאלף מאתיים שח... אני מודע למוניטין של אייבורי ורציתי לדעת אם לדעתכם שווה לקחת צאנס על המיפרט הבא: מארז איכותי מותג IN-WIN ספק כח מותג IN-WIN Power Man 350W יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית Active PFC שנתיים אחריות לספק הכח מעבד 3 שנים אחריות--AMD Athlon™ II Dual Core 260 3.2GHz לוח Gigabyte דגם 3 שנים אחריןות --GA-M68MT-S2 Hitachi 500GB SATA2 16MB Buffer 3 שנים אחריות 3 שנים אחריות -Kingston 2GB DDR3 1333MHz צורב LG SATA DVD שנתיים אחריות אני יכול להחליף את הספק ל FSP 300-60HCN 300W אבל רק עם שנה אחריות כל העניין…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לפני 4 שנים. כרטיס מסך כבר לא משהו. הוא נהרס.. יש לו כל מני ARITIFACTS וחום גבוהה. כתוצאה מ - ARITIFACTS הורדתי את השעונים של הכרטיס (under-clock) כדי שלא יהיו ARITIFACTS וכדי שהכרטיס יוכל לסחוב עוד זמן עד שאמצא כרטיס להחליף אותו. מאורר על 100% כבר חודש+ כי הטמפרטורה עלתה משמעותית, 51 IDLE. מגיע ל- 69 מאמץ. לא ניסיתי לשרוף אותו אז לא העמסתי יותר מדי. מעבד OC ל- 3.5 קירור למעבד בתמונה המצורפת. מאורר קטן מקדימה (מכניס אוויר), מאורר גדול מאחורה( מוציא אוויר). מאוורר על המארז 25 ס"מ מכניס אוויר מהצד. צריך כרטיס מסך חדש שיחליף ויהיה יותר טוב ושקט מ- 8800 GT. המליצו לי על Gigabyte GeForce GTX 460 דעתכם לגבי הגרסאות - 1GB עם Memory Interface 256bit וגם 32ROPs…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש את הדרך הכי זולה לקנות את המחשב המכיל את המילה האחרונה מבחינת מפרט טכני, ויש לי ידע טכני כדי להרכיב מחשב. אני רואה שאני יכול להזמין מאמזון את כל הרכיבים ולהרכיב לבד (או לתת לטכנאי), זה עולה בערך 15K. (זה כולל מארז, ספק כוח וכו') אם אני מזמין מחשב מוכן מאחד מהמותגים (KSP \ אייבורי \ TMS) העלות זהה (15K) אבל המפרט מעט נמוך יותר (מעבד דור 12 במקום 13, SSD טיפה פחות מהיר וכד') בקיצור, נראה שהכי זול להזמין חלקים בנפרד. מה החסרונות של להזמין את החלקים ישירות מאמזון? (בהנחה שאני יודע להרכיב ויודע לבחור רכיבים שיודעים לדבר אחד עם השני).
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכם, איך אפשר לדעת האם ללוח יש בקר NVME? אני מניח שללוחות חדשים כן אבל אני רוצה לדעת איך אפשר לוודא אני מתעניין למשל ב ASUS PRIME X570-P ב Manual האזכור היחיד ל NVME הוא זה: NVMe RAID modeThis item allows you enable or disable the NVMe RAID mode. Configuration options: [Disabled] [Enabled]
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות לו מחשב לגרפיקה. והוא החליט שהוא יבנה את המפרט. מפרט: האם זה יתאים לגרפיקה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-