עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בס"ד היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 שקלים, אבל יש אופציה לקנות באילת וגם אין לי בעיה לקנות מהאינטרנט א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך אבל אין לי גם בעיה לבזבז את כל התקציב אבל לא להוסיף על דברים מיותרים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד סביבות ה5,500 אם השינוי אכן יהיה שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כמחשב הראשי שלי, מבחינת משחקים, צפיה בסדרות / סרטים, עבודה משרדית, וייתכן שבעתיד גם מעט עריכה גראפית, וכמובן גם ללימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במ…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אפשר להשאיר מחשב נייד מחובר לחשמל קבוע למשך חודש ? זה לא יעשה נזק לסוללה או למחשב ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אהלן לכולם... אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה חוות דעת על הפרט שהרכבתי לפני שאני קונה.... המפרט עוד לא סגור ויש לי בו את כל מה שאני צריך חוץ ממארז... דרך אגב.... הצעות למארז יתקבלו בשמחה כי אני לא יודע איזה לבחור (חשוב שהוא יהיה מ skypc) יש לי בערך עוד 200 ש"ח למארז אבל אני מוסיף בערך עוד 200 אז אני משקיע בערך 400 ש"ח למארז.... הכי חשוב שתגידו אם כל החלקים מסתדרים טוב אחד עם השני להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1436 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤549 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD3200YS 320GB ¤474 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200YS זיכרון Corsair DDR2…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by DARK-MIND,

שלום לכולם, חבר שלי קונה מחשב בתקציב של 10,000 ש"ח כולל מסך. הצרכים של חבר שלי מהמחשב הם: משחקים, OC וקצת עריכה. המפרט: CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 588.25 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit [ ¤ 1462.07 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 [ ¤ 159.65 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 669.87 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4,000 (מעוניין לשים עליו כרטיס מסך ישן שיש לי כרגע, ולאחר כמה חודשים לקנות כרטיס ראוי באיזור ה2,000). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים כלליים + גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בשלב זה, לא (יש לי מסך ישן שאחליף בהזדמנות). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין לי צורך בHDD נוסף. צריך רק NVME 500\1000, תלוי בהפרשי מחירים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. המחשב לא יהיה בחדר שינה, אבל אשמח …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אהלן חברים (מלא זמן לא ביקרתי כאן ) אציג לכם את מצבי ואת התלבטויותיי אני עוד 3 וחצי חודשים מתחיל ללמוד משפטים, וכמובן שאני בעניין של מחשב נייד. עליי לציין שאני הרבה זמן מתעסק בתחום המחשבים (כולל פעילות בפורומים השונים מגיל די צעיר, יש מצב שמכירים אותי כאן מפורומים אחרים P: ), ולכן אני יכול לומר ולדעת מה אני מחפש בדיוק. בזמנו ראיתי את מחשב ה-MSI WIND אצל מישהו, ויצא לי "לשחק" איתו קצת. מאוד התרשמתי, הן מביצועיו והן מהעובדה שזמן הסוללה הוא די טוב. בנוסף, בתור סטודנט איני צריך מחשב עבור משחקים ותוכנות כבדות, אלא עבור כתיבת עבודות וכתיבה בשיעורים בלבד (וכמובן אינטרנט). בעיקר זמן הסוללה חשוב לי. נתקלתי במלא מחשבים ניידים נחמדים, אך זמן הסוללה שלהם הוא בלחץ 3 שעות. לעומת…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by wombat,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ 2700 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנט, בעיקר לוורד/אקסל/אינטרנט אך בעתיד יתכן שימוש בתוכנות כבדות יותר כמו SPSS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי סימס, לא יותר מזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by entire,

שלום לכל המבינים בנושא ! אני צריך את עצתכם בנוגע למפרט מסוים. אני לא מבין כ"כ במחשבים ניידים אך משהו חסר לי בעין במפרט , הכרטיס מסך. והינה הוא המפרט : משהו מוזר לי בזה שלא רשום כרטיס מסך . שאלה שניה כמה אמור לעלות מפרט כזה? תודה ! לינק לתמונה http://shay4.coi.li/computern.jpg

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אהלן חברים לאחר האשכול הזה (שאפשר למחוק אותו מנהלים, מצטער) גיבשתי דעה לגבי המפרט. בחרתי בחלקים שמתאימים למק כי אני מתקין גם מק+וינדוס, אך גם אם לא אצליח להתקין מק כמו שצריך אשאר עם וינדוס.רציתי לשמוע חוות דעת בבקשה על המפרט לפני שאני קונה אותו עד מחר.התיכנון הוא לעשות OC למעבד למקסימום (האם כדאי לעשות גם לחלקים אחרים ?) CPU i7 2600K - 1490 KSP CPU COOLING Noctua NH-D14 - 310 KSP MOTHERBOARD Gigabyte Z68X-UD5-B3 - 1220 KSP MEMORY 4X4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 - 1160 KSP HARD DRIVERS Crucial SSD 128GB - Already owned DeskStar 2TB 7200RPM 64MB 6Gb/s SATA III - 790 KSP DeskStar 2TB 7200RPM 64MB 6Gb/s SATA III - 790 KSP VIDEO CARD PNY QUADRO 4000 2GB…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1098 לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ¤642 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - GV-NX86T256D - HEATSINK - RETAIL ¤808 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS ¤445 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤556 ספק כוח: THERMALTAKE TR2 POWER 500W - W0093RI ¤398 מחיר סופי: ¤3947 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il המחשב מיועד לעבודה שותפת (אינטרנט, מוסיקה, סרטים וכו'.)

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by trovlet,

1. מה התקציב המקסימאלי: 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחס: אם אפשרי אבל לא פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1050 ( אולי אשדרג לאחר הקניית מחשב) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לפי דעתי לא, אבל יש לי ספק שהוא בן 4 שנים עם 650WATT ורציתי לדעת אם אפשרי לכלול אותו או שעדיף שלא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על ה…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. היי, המחשב הנייד הקודם שלי התקלקל ואני מחפש חדש תקציב: עדיפות לעד 3200, אם קיימת אופציה בקצת מעל אז אפשר לצרף * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות, צפייה בסרטים ואולי קצת מטלב אבל לא משהו שדורש תלת מימד וכו' * גודל המסך? מסך בגודל 14 או 13 * רזולוציית המסך? פחות משמעותי, רוב הזמן כשיהיה נייח יחובר למסך חיצוני אין עוד דרישות משמעותיות חוץ מדרישה לאחריות של 3 שנים וחברה אמינה שבאמת מממשת את האחריות שלה תודה עמרי

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by נדב אייל,

קניתי מקלדת בארה"ב ולצערי היא לא נוחה לי. אני מעוניין למכור אותה ולא יודע כמה אפשר לבקש עליה. היא היתה בשימוש כשבועיים, מעבר לזה היא נקיה וחדשה. אין כיתוב בעברית. עלתה לי 660 ש"ח כולל משלוח. המודל: Topre Type Heaven

14. בס"ד שלום רב, מבקש את עזרתכם ביצירת מפרט עבור גרפיקה, המחשב מיועד עבור שימוש בCS5 כאשר תוכנות פתוחות במקביל. שאלות מנחות בפורום - 1. מה התקציב המקסימאלי? - סביב ה7K כולל מסך ותוכנות (מ"ה + אופיס + AV) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך, הדגש הוא ל cost-effective ומחשב שעובד חלק ומהר ללא תקיעות והמתנות מיותרות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ניתן כל עוד משתלם ונותן מענה לביצועים חלקים עם התוכנות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - CS5, כולן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by tgl,

שלום לכולם מבקש את עזרתכם בבנית מחשב (וזיהוי צרכים) בין 4K ל 5K עם גמישות במידה ויהיה צורך . מחשב ללא צג וללא ציוד הקפי . שימושים : אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים דרכו בטלביזיה . התקנת VMWARE ובו סביבת פיתוח ( ביחוד בסיס נתונים ) -ז"א זכרון מתוגבר . לא למשחקים ולא OC. חובה : מארז ללא נורות \ לדים ואורות מיותרים וכמובן שקט (הוא קרוב לחדר השינה). וכמובן הרכבה . דבר נוסף - רצוי שיהיה מחנות בסביבה ( ראשל"צ \גוש דן) תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by רז יחזקאל,

איך המחשב הזה: *מעבד-E6600 מחיר-1710 *לוח אם:ASUS PSWDG2 מחיר-1554 *זכרון-CORSAIR DDR2 800 MHZ 1024MB מחיר-994 *כרטיס מסך-ASUS ATI RADEON 1950XTX מחיר-2496 *צורב-ASUS 1608P2 מחיר-243 *מארז+ספק- ANTEC SONATA מחיר-725 *קרור למעבד-156 שקל *דיסק קשיח-W.D 250G WD2500KS מחיר-359 סה"כ:8300 רז

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Miyota,

תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Sven,

שלום רב, קיים ברשותי מחשב שרובו בן כ- 6 שנים ולמרות שהוא עובד (כמעט) בלי בעיות אני מרגיש בחוסר ביצועים מסוים בעיקר במולטיטאסקינג וזמני טעינה במשחקים. על כן, התחלתי לחשוב שאולי כדאי לי לשדרג אותו קצת אבל לשמור חלק מהחומרה הקיימת כדי להוזיל עלויות. פשפשתי קצת במדור יד שניה אך לא מצאתי יותר מדי דברים מעניינים. התקציב שלי הוא לכל היותר 2000 שקלים, בלי חריגה. מטרות המחשב הם גלישה באינטרנט (טאבים מרובים) האזנה למוזיקה, עבודה עם אופיס ומשחקים מזדמנים - דברים כמו sw:tor, coh, warhammer 40k, ויריות למיניהם. אני משתמש במסך 22" של דל ברזולוציה של 1680*1050. אינני צריך צורב, דיסק קשיח, ספק וציוד היקפי, המפרט הנוכחי שלי נמצא מתחת לתמונת הפרופיל. (לצורך העניין הספק הוא sii 520w של סיסו…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום רב. שאלת תם בנוגע להבאת מחשב נייד מחו"ל. אם אני קונה מחשב נייד בחו"ל ומביא אותו לארץ, האם אני יצטרך לעברת את המקלדת? או שלא אצטרך לעשות כלום בכדי שאוכל לכתוב בעברית? איך זה עובד? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000-8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Squad, ArmA 3, The Witcher 3, Rainbow 6 Siege -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 23" 60 Hz -לאילו הגדרו…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם חבר מחפש מחשב נייד 13.3, עד 1.8 ק"ג לשימושי אינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים. עם צורב ו-HDMI תקציב - 4000 ש"ח מה מומלץ ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by token_toker,

שלום לפורום, אני מעוניין לרכוש מחשב סלוני (מחליף HTPC קיים) המהווה גם מחשב גיימינג בתקציב של עד 6500 (ניתן לחרוג ב-500) מעוניין שיהיה כמה שיותר שקט ושיוכל להריץ משחקים על גרפיקה מקסימלית. אין צורך בציוד היקפי וגם לא ב-OC. יחובר למסך נוכחי 51" FHD. משחקים עיקריים כדוגמת: FIFA, NBA, HALO, WOT, SWBF, FALLOUT ומשחקים עתידיים. לכלול SSD אחד של 512 (יש לי כבר HDD 4T). תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by אריק פרלס,

היי אני מעוניין לקנות בחודש הקרוב מחשב נייח. עיקר השימוש בו הוא סקצ'אפ ומנוע רינדור של V-RAY . ( לא משו סופר מקצועי אבל..) כרטיס מסך מתוך הנחה ש 3080 עולה כמו 2080 (לפי ההדלפות) אז אני כנראה אקנה את הכרטיס מסך הזה. ויש לי כבר כרטיס RAM אחד של 8GB... וגם כונן SSD של סמסונג מה שמותיר אותי עם 5000 שח (חריגה עוד 500 שח) אני חשבתי על: https://www.tms.co.il/143529 יש מישו שחולק עלי או שטוען למפרט אחר? אולי בכלל על בסיס AMD? האם צריך מארז FULL TOWER? או לוח אם אחר? תודה מראש לעונים(:

24. Started by gidi828,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. אני סטודנט המעוניין לרכוש מחשב נייד לצרכים ביתיים וכן לתכנות. אני מתלבט בין המחשבים הבאים ואשמח אם מישהו יכול להגיד לי מה עדיף. http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=5058#prodtop http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a460m.htm או לחלופין מחשב מאיביי שעולה סה"כ 3035 ש"ח מפרט: HP 8440P ELITE HP 3 YEARS WARRANTY Weight 5.1 lbs Processor Intel Core i5 520M / 2.4 GHz Max Turbo Speed 2.93 GHz Cache Memory Type L3 cache Installed Size 3 MB RAM Installed Size 2 GB / 8 GB (max) Technology DDR3 SDRAM - 1333 MHz Type Serial ATA Serial ATA Interface Serial ATA-300 Hard Drive 250 GB - Serial ATA-300 - 7200 rpm Optical Storage Type …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום חברים! ניסיתי לעשות את זה לבד, בדקתי באתרים והסתכלתי בסרטונים, אבל המבחר גדול והידע שלי קטן, אז אשמח לקבל מכם עזרה! תודה מראש כמובן 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעיקרון 10,000, אני לא מאמין שיש צורך לעבור את זה, אבל אשמח לשמוע אם תמצאו ביותר/פחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב ואנימציה תלת מימדית בתוכנות כמו בלנדר ומאיה. אני גם משתמש בפוטושופ, אפטר אפקט ואילוסטרייטור, אבל אני מאמין שהשימוש העיקרי יהיה תוכנות התלת מימד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך ל…

דיונים חדשים בפורומים