עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי! אבא שלי קונה מחשב חד שוחשבתי על זה כמפרט לעבודה משרדית בלבד: № Code Product Price Quant. Summ 0 5776 17" LG L1730B DVI (12ms) LCD Monitor 1799.00 ¤ 1 1799 ¤ 1 4328 A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 389.00 ¤ 1 389 ¤ 2 5342 Albatron Geforce FX5200LP1 AGP 128Mb DVI Video Card 299.00 ¤ 1 299 ¤ 3 4210 AMD Athlon 64 2800 Tray CPU 679.00 ¤ 1 679 ¤ 4 338 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W 329.00 ¤ 1 329 ¤ 5 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 6 4950 Gigaybyte GA-K8NS nForce3 250 Socket 754 Motherboard 499.00 ¤ 1 499 ¤ 7 2886 Lite-On 52/32/52//16 Combo CD-RW/DVD-ROM 239.00 ¤ 1 239 ¤ 8 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 9 550…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by prelly,

אני צריך המלצה לקניית מחשב נייד. מתגובות ששמו פה אנשים אני ראיתי את המחשב הזה ודי אהבתי אני צריך רק חוות דעת ואם לפי דעתכם לא מומלץ אז אשמח לשמוע על הצעות למחשבים אחרים אז ככה- אני צריך את המחשב לסרטים (Full HD) אני מחבר את המחשב לטלוויזיה. קצת משחקים והרבה אינטרנט. עכשיו הוא נראה לי די מתאים המחשב חוץ מזה שהוא 500GB (SATA) 5400rpm‎ ‎ ולא7200rpm משמעותי? והאם לקנות בksp את המחשב? ואם לא למה לא? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים באטלפילד 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש ר…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by BoA,

שלום לכל חברי הפורום. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בתקציב של 10 אלף שקל. מטרת המחשב היא למשחקים כבדים, זה הדגש, רק למשחקים שהיה מחשב-על בבקשה. שהמפרט יכולל כמו-כן מסך 19' אינץ' שטוח, נחמד לא חייב הכי טוב, אבל אמין. ציוד הקפי מלא: שיכלול בבקשה עכבר ומקלדת אלחוטיים ורמקולים, אבל לא משהו בומבסטי אלא משהו סטנדרטי הדגש הוא יותר על איכות המחשב בלהריץ משחקים ושהציוד ההקפי יהיה יותר צנוע בבקשה. תודה רבה לכם אני מצפה לתגובתכם.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by asi1998,

אני מתכנן לקנות נייד השבוע. הוא ישמש לי לאינטרנט,אופיס סרטים ולימודים. אני אמור ללמוד שנה הבאה "מערכות מידע" תואר שיש בו גם תכנות. על פי מה אני אמור לקבוע את גודל המסך? שראיתי מסכים בגודל של 13.3 זה נראה לי קטן מדי. חוץ מזה אני לא יודע עד כמה זה פרקטי לקחת מחשב נייד למכללה. האם מישו יכול להגיד לי איזה גודל מסך כדאי לי לקנות כרגע? *** אני יודע שאני יכול לחכות לשנה הבאה ולראות מה יהיו הצרכים שלי בלימודים, אבל כרגע אני ללא מחשב ואני ממש זקוק לאחד. ההתלבטות העיקרית שלי היא הגודל. תודה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי, רוצה מחשב חזק לשימושים שלו שיחזיק יחסית הרבה שנים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בפוטושופ ואיילוסטרייטור, מידול, ריג ואנימציה במאיה וC4D, ועריכת סרטונים בפרמייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לפי הסעיף הקודם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4k -לאילו הג…

7. אהלן חברים, כפי שניתן להבין מהכותרת אני מחפש לרכוש מחשב נייד שיחליף את המחשב השולחני שלי. מצאתי לי כבר כמה מתמודדים פוטנציאליים אך אשמח לשמוע עוד הצעות ממכם בגדול, אני די מתלבט בין בחירה בנייד מתקדם עם שבב מרובע ליבות, מסך FHD וכרטיס מסך ייעודי שיעלה כ-5,000 ש"ח, לבין בחירה בנייד בעל מפרט צנוע יותר שיוכל לעלות 3,000 ש"ח או משהו בסביבה הזאת - אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה תהיה הבחירה המושכלת ביותר בהתבסס על הדרישות שלי. מטרות המחשב: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט במספר רב של טאבים במקביל ועבודה בפוטושופ. אם אפשר לקחת בחשבון גם הרצה של משחקים "קלים" יחסית (פיפא 14, NBA 2k14) זה יהיה נחמד. מסך: גודל 15 אינץ'. הרזולוציה פחות חשובה לי, אך אני כן מחפש נייד עם מסך איכותי שיציע בהיר…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. קניתי מחשב מיני דגם X140 של LG, ובחוברת המצורפת רשום שיש לטעון את הסוללה במלואה לפני שימוש ראשון. לא כתוב כמה זמן צריך לטעון. איך אני אמור לדעת שהסוללה טעונה במלואה? יש נורה שמהבהבת אדום-ירוק בזמן הטעינה. מה זה אומר ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. מוצר דגם מעבד AMD Athlon 64 3000 ***VENICE*** לוח אם GIGABYTE GA-K8NXP nForce 4Ultra זיכרון GEILL DDR 1 GB MB 400 MHZ צורב די וי די LG DVDRW 52X32X52x8 כונן קשיח W.D 120 GB SATA2 7200RPM כרטיס מסך GIGABYTE NVIDIA PCI EXPRESS: Geforce FX6600GT 128 mb DDR III כרטיס סאונד 8 channel High Definition Audio On Board כרטיס רשת lan 10/100 On Board מארז VITA Midi + USB x2 front מפואר כונן 1.44 SONY 1.44 מצלמת אינטרנט מקלדת עכבר רמקולים MATRIX MICROSOFT MOUSE OPTI מערכת הפעלה WIN XP HOME מחיר: 5800 שח

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by The Ball,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית - לימודים * גודל המסך? 13.3" * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4.5 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד HDMI, לא חובה * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אוקטובר נכנס ואיתו הלימודים... הגעתי לשני המחשבים האלה ואחרי דילמות רבות עדיין אין לי מושג מה עדיף. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-350m.htm http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=WD865EA&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he היתרון של ה DELL זה שיש לו 3 שנים אחריות והוא יותר קל. היתרון של HP זה כרטיס…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. מה התקציב המקסימאלי? בין 3,500-4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא יש שיפור ממש משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Starcraft 2 ובעיקר משחקי אסטרטגיה ו -RPG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפי…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. כמו שכתוב בכותרת, ישמש למכונות וירטואליות כדבר הכבד ביותר. מסך עדיפות ל-15, אם יש משהו טוב יותר עם 13, אפשר להתפשר. יותר חשוב שיהיה לא מבריק קשיח כמה שיותר גדול מינימום 500 כרטיס מסך שיכול להריץ גם סרטים מידי פעם באיכות HD יציאות USB 3 יציאה למסך חיצוני E-SATA לא חובה אבל אם יש יהיה נחמד WIFI RJ45 BT צורב DVD מצלמה ומיקרופון מובנה לא חובה די חשוב איכות בניה, שהמשטח עליו שמים את הידיים בזמן כתיבה לא ישקע למטה. סוללה, כמובן כמה שיותר זמן ולפחות 3 שעות. משקל עד 3.5 קילו היתי אומר שהרכישה תהיה מארה"ב, אבל המחשבים שם מגיעים לרוב עם שנת אחריות אחת (בארץ כ-3 שנים) והפרש של כמה מאות שקלים ולכן אני חושב שעדיף בארץ. אבל אם יש משהו יוצא מהכלל, אני פתוח לחו"ל (6 אלף ש"ח למחשב נטו).

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית(אני סטודנט). גרפיקה(תוכנת לייטרום Lightroom לצלמים). ואשמח שתישאר האופציה לעריכת מוזיקה (קיובייס Cubase). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת לייטרום Lightroom לצלמים- שימוש תדיר. קיובייס Cubase- לעיתים רחוקות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by סימה טל חן,

היי יש לי ילד בן 12 שמבקש מחשב גיימינג... לא ממש מבינה בזה...התקציב הוא בערך 2500 ש"ח...יש מחשב איכותי במחיר הזה? או שכדאי לחכות ולחסוך עוד?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Hen Faibish,

שלום לכולם , אני צריך מחשב גם לדברים פרטיים וגם לעבודה ... ביקר תכנות , מתכוון גם לעשות לו דואל בוט WINDOWS AND LINUX / בניתי איזה שהוא מפרט באחד האתרים (צירפתי בתור תמונה) רציתי שתסתכלו ותתנו דעתכם , תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 817.74 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, USB 2.0) [ ¤ 524.57 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 350.88 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 598.91 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9700 128MB Retail Video Card [ ¤ 1779.06 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.57 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM MSI 16/48 Retail [ ¤ 230.35 ] 1 Monitors : 17" CTX FP705 FLATRON Monitor [ ¤ 976.03 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by z800,

שלום, זקוק למפרט הבא - מסך 14 אינץ' מעבד i5 Haswell (החסכוני מספיק). כונן SSD (נפח החל מ-120). מקלדת מוארת. עדיפות לתוצרת Dell. מערכת הפעלה כלולה. סוללה טובה. די מקובע על הדרישות. באחרונה רכשנו 4 ניידים של דל מסדרת הלטיטוד ואנחנו מרוצים, הציבו לי דרישה לאחד נוסף עם המפרט שלמעלה (לא קריטי לטיטוד). אם אפשר המלצה גם מהיכן לרכוש אשמח, כל ה-4 שרכשנו היו מחודשים אז זו גם אפשרות. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by IsraeliDude1,

אנחנו מתכוונים לקנות מחשב חדש לבית. היעד הוא בעיקר משחקים. אני ואחי גיימרים כבדים. התקציב הוא *עד* 9000 ש"ח. אם יש חריגות, רצוי שיהיו רק כלפי מטה. זו מתנת בר מצווה שהיתה לאחי בשנה שעברה ועוד לא קנו לו, וגם ככה התקציב גבוה, ולא נראה לי שההורים ישמחו אם נדחוף את הסכום יותר מזה. צריך לכלול: * מסך (מוכנים ומעדיפים להתפשר על איכות בקטע הזה, ממש אין צורך במשהו של מעל 1200 ש"ח) * מקלדת * עכבר (logitech G5) * העדפה למעבדי AMD * לפחות ג'יגה אחד של RAM * דיסק קשיח של 250+ ג'יגה * צורב DVD אין צורך: * מארז יקר במיוחד * רמקולים * כל שאר ההיקפיים אני מודה מראש לכל מי שמקדיש מזמנו לעזור לנו בנושא. מאוד מעריך את עזרתכם

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי חבר'ה להלן המפרט של הדגם - מחשב נייד מבית HP בעל מסך 15.6 אינטש, מעבד Intel® Core™ i7-9750H 2.60GHz - 4.50GHz, זיכרון פנימי בנפח 16GB, כונן קשיח בנפח 1TB, כונן SSD בנפח 256GB, מאיץ גרפי NVIDIA GeForce® GTX 1650 4GB וכולל מערכת הפעלה אין לי כל כך ידע במחשבים אז אם צריך עוד משהו תגידו. ואם לדעתכם הנתונים לא מספיקים , אשמח לאלטרנטיבות. התקציב הוא עד 5K. תודה רבה יובל

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. הוא צריך מחשב מבוסס אינטל עם זיכרונות ddr333, מיועד למשחקים. הוא צריך מפרט דחוף, בתקציב של עד 4600ש"ח כולל המסך, לא צריך רמקולים ולא צריך צורב, ולא dvd. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. רוצים נייד גיימינג מאסיבי שמתחבר לארגז חיצוני וידע לשמור על קרירות בכל מקום ובכל מצב? הכירו את ה-GX700 של אסוס, שמשלב גאונות וטירוף באריזה אחת לכתבה: http://hwzone.co.il/אסוס-מתפרעת-עם-מחשב-נייד-שכולל-עמדת-קיר/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by reuven61,

אני לא צריך הכי חדש והכי טוב. אני רק צריך שזה יתן לי להריץ full hd בלי בעיות. התקציב של שתיהם עד 400 ש"ח ועדיף פחות (גם יד שניה או עודפים עם אחריות זה טוב) משהו טוב למשתמש ביתי.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Psychopath,

אני מתכנן לקנות נייד בקרוב, תקציב גבוהה יחסית של 8000 ש"ח (עם חריגות למקרה הצורך)... סקרתי את השוק והכל ממש חלש פרט לחברה אחת: www.alienware.com אלה שני מחשבים שאני שוקל: http://www.alienware.com/product_detail_pages/Aurora_m9700/aurora-m_overview.aspx?SysCode=PC-LT-AURORA-M-9700&SubCode=SKU-DEFAULT http://www.alienware.com/product_detail_pages/Area-51_m5790/area-51m_overview.aspx?SysCode=PC-LT-AREA51M5790&SubCode=SKU-DEFAULT תגיבו מה דעתכם ואם יש משהו שאני לא לוקח בחשבון. הפחד היחיד שלי זה שהאחריות בחו"ל... אוליי יש אלטרנטיבה טובה בארץ ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by דאגלס,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ל נסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, סקייפ, SPSS, משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by kdani,

היום כבר אפשר למצא ניידים עם מעבד XEON, אשמח לשמוע אם משהו בקיא בפרטים אלו מהמעבדים עדיף למחשב נייד (מטרה - גרפיקה, תכנות, אולי גם VM על המחשב) מבחינת ביצועים, צריכת חשמל, עלות/תועלת ? שמתי לב שאין הרבה השוואות ברשת בין שני המעבדים בהקשר הזה (כנראה בגלל שמדובר במשפחה אחרת, אבל לשם שינוי אפשר להכניס את שניהם לאותו מחשב היום)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים