ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אמי זקוקה למחשב נייד ובמקרה נתקלתי בפרסומת של אופיס דיפו למחשב TOSHIBA L455-S5009 ב2,000 ש"ח. זה המחשב: http://laptops.toshiba.com/laptops/satellite/L450/L455-S5009 הדבר היחיד ש"מדאיג" אותי פה זו ההודעה הזו באתר של טושיבה: המפרט נראה לי לא רע בכלל והמחיר גם נראה מצויין. יש קאץ'? השימושים של אמא שלי אגב, הם שימושים משרדיים מאוד פשוטים. אינטרנט ואופיס, מדי פעם סרטים/סרטונים אבל לא יותר. בעיקר גלישה וWORD או EXCEL.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי היום מחשב נייד של אסוס עם מסך ברמה די נמוכה. אני מחפש מחשב נייד חדש כשרוב מה שמעניין אותי זה מסך באיכות הגבוהה ביותר שאפשר למצוא. אני עובד שעות רבות מול המחשב, בעיקר הרבה קריאה וכתיבה ולכן חשוב לי מאוד מסך איכותי שיאפשר עבודה של שעות רבות מולו. מצ"ב שאלון כנדרש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K, אפשרי לחרוג לשם קבלת תמונה איכותית ומסך איכותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? קריאה מרובה, כתיבה מרובה, אינטרנט, סרטונים מצגות וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכי…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא באזור ה10000שח, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Photoshop + AfterEffects עריכת סרטונים בPremier Pro + Filmora 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום השתחררתי מהצבא ואני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לשנים הבאות בעיקר למשחקים ואינטרנט חשוב שיהיה מעבד טוב זיכרון טוב וכרטיס מסך טוב - שישמש למספר שנים בנוסף שהמסך יהיה 17 אינץ'. ניתן לחרוג קצת מהתקציב.... תודה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ידיד שלי יש לו את הטושיבה A300-149. הוא לא מסתדר עם מערכת ההפעלה הויסטה המותקנת בנייד, והוא מעוניין להתקין עותק של XP במקום הויסטה. האם Windows Vista® Home Premium Edition שמותקנת לו הוא לא זכאי לשנמוך נכון? הוא אמר שהוא ניסה למחוק את ויסטה אבל ה-RECOVERY של הויסטה תמיד עולה בחזרה. איך אפשר למחוק לגמרי את הויסטה ולהתקין XP, הוא הוריד כבר את הדריברים של XP למחשב שלו מאתר טושיבה. והאם צריך לשנות משהו בהגדרות של הביוס גם לגבי סוג הקשיח שהוא SATA? אשמח לכל כיוונון או עצה לפני שאני ''מתנפלת'' לו על המחשב...... חג שמח ח'ברה בבקשה עזרה ח'ברה מישהו התעסק עם סדרת A300 של טושיבה מבחינת מחיקת הויסטה והתקנת XP?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב - מקסימום 2500 . אם יש ב-2000 או פחות, מה טוב מטרות המחשב - בעיקר אינטרנט ואופיס גודל המסך - 13-16 משקל רצוי - לא קריטי סוללה - שעתיים-שלוש זה בסדר אין צורך ביציאות מיוחדות או בכונן DVD נפח כונן קשיח גם לא קריטי במיוחד איו העדפה לחברה מיוחדת, אחריות עדיף ל-3 שנים (לא צריך בינלאומית) ממש לא חובה שיבוא עם מערכת הפעלה העדפה למחשב שלמישהו יצא להתנסות בו ... תודה רבה :-)
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חושב לרכוש כנראה בשבועות הקרובים מחשב חדש אני גר באזור חולון - גבול מערב ראשון אני רוצה להשתמש בו בעיקר למשחקים !! , אינטרנט ,מוזיקה, אני צריך הרבה מקום לאחסון של הרבה קבצים מהרשת הביתית שלי , וסרטים לאחי, וכמובן שצריך לשתף הרבה קבצים כדי לצבור קרדיט. חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר יחזיק מעמד לאורך זמן וגם טכנולוגית אני לא בעד שדרוגים כל כמה זמן ... *על המחשב הזה אני ישתמש במסך 60@DELLU2311H 1920X1080 , *על המחשב הזה אני ישתמש ברמקולים של MICROLAB FC330 *ואני צריך המלצה לקניה של עכבר ופד של RAZER הנה לכם מה שעשיתי תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים ומה כדאי לי לבחור תודה גדולה לעוזרים ולמגיבים -מ-ר-א-ש- ! [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בימים הקרובים אני מבצע רכישה של נייד מהדגם Lenovo Edge 13 V2 או הדגם המדוייק : 0217-3BG - NV13BIV לאחר חיפוש מקיף ברשת הממצאים לא אחידים אודות החומרה ואני רוצה להיות בטוח שאני לא קונה חתול בשק. איך ניתן להשיג פרטים מקיפים ומדוייקים על הנייד הנ"ל? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים, החברה רוצה לקנות מחשב, אשמח לקבל מפרט לפי הצרכים הבאים: 1. תקציב 2500 ש"ח 2. חנות KSP 3. השימושים שיעשו במחשב הם בעיקר בעבודה משרדית וצפייה ובסרטים (הייתי שמח שלמחשב תהיה את האפשרות להריץ תכני HD) 4. המפרט צריך לכלול ציוד הקפי - מקלדת עכבר, מסך ורמקולים. -בעניין הציוד ההקפי - רמקולים 2.1 עד 200-300 ש"ח מכיוון שהמחשב ישמש גם כמערכת וגם לצפייה בסרטים ומסך איכותי רחב 21-24. 5. כן הייתי רוצה שתתייחסו לעניין של השקט אבל לא צריך להגזים. 6. אשמח אם תכניסו במפרט את המוטיב של להשאיר את המחשב כמה שיותר "חי" הכוונה שיהיו אפשרויות שדרוג בעתיד כמו זכרון, מעבד וכאלה מבלי לקנות חצי מחשב. ושאלה קטנה לסיום, האם קיימים היום כרטיסי מסך בנויים אשר מסוגלים להריץ תכני HD ? תודה…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הנייד הוא LENOVO 3000 N500 4233-3DG הדרייבר הוא למקשי fn במחשב- hotkeys. במערכת המקורית - ויסטה, יכולתי להפעיל הרבה פונקציות במחשב בעזרת מקשי FN דוגמת כיבוי והדלקה של כרטיס WIFI, שליטה על hibernate ועוד. כעת לאחר התקנת WINDOWS 7 הפונקציות האלו כבר לא נגישות. הדרייבר קיים באתר של לנובו רק לויסטה. דרך אגב, בויסטה היה גם חיווי על המסך לעוצמת שמע ותאורה (OSD). אני לא זוכר אם זה מגיע עם הדרייבר הקודם או שיש לזה דרייבר משלו. אשמח לפתרון. תודה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם ברכישת המחשב תקציב: 1000$ האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: 100$ מהם השימושים במחשב? לימודים, תכנות, תמונות, מוזיקה, גיימינג קל ציין שמות של משחקים בהם תשחק: CS:GO מתי מתוכננת הרכישה: חודש יוני-יולי האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: לא ללא מערכת הפעלה בקנייה- מעוניין להשתמש ב WINDS 10 גודל קשיח מינימלי: SSD מעל 128G האם לתת דגש למשקל המחשב: כן, לא מעל 3K האם לתת דגש לזמן סוללה: כן, ישנה חשיבות גודל צג רצוי: 15.6 - Touch האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מאזור מסויים: כן, ביוני אני מגיע ללוס אנגלס אשמח אם תשתפו אותי לגבי חנות מומלצת לרכישה באזור או שעדיף אונליין מבחינת המחירים ושליחה בתוך הסטייט. ואיך זה עובד בחזרה לארץ מבחינת המכס, אני מתכוון לא…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש שילוש המבוסס על DDR4. כרגע אין לי צורך ביותר מ8 גיגה זיכרון, אך חשוב סטיק אחד (סביר שאשדרג ל- 16 גיגה בהמשך). חשוב לי שהלוח יהיה איכותי שכן מדובר במחשב לטווח הארוך (המחשב הנוכחי כבר בן 8). המחשב מיועד לצפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ולא משהו מיוחד וכבד. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז אני צריך מחשב נייד ללימודים, הדברים היחידים שממש מציקים לי זה מקלדת והסוללה, אני צריך שישרוד דיי הרבה זמן בלי הטענה כדי שאני יוכל ללמוד רצוף. אני רוצה שהמקלדת תיהיה בגודל סביר, לא משהו כמו נטבוק\MINIPC וכו'.. זה ממש יכול להרוג אותי להקליד עם זה. אני הולך להתקין עליו לינוקס, רוב הסיכויים שאני גם אתכנת בעזרתו, אבל אני לא הולך לעשות איתו הרבה חוץ מהקלדת טקסטים ו.. כן זה בערך הכל. תודה לעוזרים :ם
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור למעבד Thermaltake V1 ¤1705 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-V1 לוח אם GIGABYTE GA-X38T-DQ6 ¤1235 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39303 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 250GB SATA2 ¤419 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ST3250410AS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤425 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3870 DDR4 HDMI 512MB PCIeX2 ¤2680 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV393 צורב ASUS DRW-1814BL X18p DVD ¤180 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30906 מארז כולל ספק Antec Titan 650-EC 650W ¤1179 http://skypc.co.il/product.asp?pid=0761345-01565-3…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 675 ש"ח AMD ATHLON XP 2400 + FAN 965 ש"ח Gigabyte GA-7VA KT 400 455 ש"ח Winbond DDR 256MB 2700/333mhz 260 ש"ח Gigabyte ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB 690 ש"ח BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL 274 ש"ח COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACKHEC 300 + USB 345 ש"ח IIYAMA 19 VISION MASTER 1451 1,031 ש"ח Logitech Z-340 381 ש"ח Logitech wheel mouse optical oem 75 ש"ח Genius KB 16 Multimedia PS2 HEB/ENG 73 ש"ח סה"כ 5,223 ש"ח בקשר למסך, אני לא בטוח ... יש לכם המלצה אחרת באותו מחיר ל 19 אינץ? כרטיס מסך סביר? אולי כדי לי בכלל ללכת על …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז לאחר חודש + באתר הנפלא הזה, וטונות של עצות, הזמנתי היום את המפרט למחשב החדש שלי. רציתי לשאול אם נראה לכם ששכחתי משהו או אם משהו לא נראה מתאים AMD A64 +3200 Winchester OEM ZALMAN CNPS7000B-Cu MSI K8N Neo2 Platinum OCZ 1024MB Dual Channel PC3200 Platinum Series Sapphire Radeon 9800 128MB WD Raptor 74GB 10K RPM NEC ND-3500A Dual Layer DVD-R LG DVD 16X48 Mitsumi 1.44 Altec lansing ATP 3 2.1 Antec Sonata Case + Antec TruePower 380W PS Viewsonic VP171B 17 LCD
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעתכם על המפרט הבא עבור מתכנת בתודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחיר למחשב בלבד - ללא מסך. המחשב אמור לשמש את הוריי (רצוי שיהיה מספיק חזק לתמוך בחלונות 7 ושיהיה מספיק טוב למספר שנים). 1. תקציב מקסימלי 2300 ש"ח (פלוס מינוס איזה 200-300 שקל) 2. מחשב ביתי (לעבודה משרדית) - אינטרנט, אופיס, תמונות. 3. יש צורך רק במקלדת, עכבר ורמקולים (לא קריטי). אין צורך במסך 4. רצוי מחשב שקט. 5. אין צורך במערכת הפעלה. כן יש צורך בהרכבה 6. רצוי שיהיה ניתן לרכוש באזור הרצליה/רעננה/תל אביב. ksp ו-ivory זה נוח מאוד. תודה רבה,
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למחשב הנ"ל אין ווינדוס אלא את מערכת ההפעלה של אפל. אפשר לשים שם מסמכים שנכתבו בווינדוס?, מחשב כזה יכול לתקשר עם מחשב של וינדוס? בכלל, אני לא אקבל איזה הלם מעבר? (ומה עם פיתרון של התקנת הווינדוס על מחשב כזה?)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. קראתי לא מעט בפורום בשבועיים האחרונים אחרי ששנים לא הייתי בעניינים. תודה לכל המנהלים והמגיבים שמאפשרים פורום כ"כ מקצועי ומעניין. אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט מחשב חדש עם הנתונים הבאים... : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם אפשר יהיה לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש קריטי, אשקול חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הוא עבורי ולשתי בנותי המתבגרות (גדולה בת 10). שימוש עיקרי הוא הורדות סרטים וסדרות. בנוסף אני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ בצורה חלקה משחקים עדכניים עם הדרישות הגבוהות ביותר. יש לי צורך גם ב - Fir…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה יש באזור המרכז חנויות שיש להם תצוגה של ניידים של דל שאפשר לראות ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לקבל מפרט למחשב למולטי טאסקינג (הורדות, פוטושופ, גלישה, תכנות, סרטים - בו-זמנית) עד 5K. אפשר יותר ואפשר פחות. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5K במזומן אפשר לגלוש ויהיה נחמד אם זה יצא פחות 2. מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים -בינוניים, סרטים, הורדות (טורנטים וHTTP בו-זמנית), עריכה גרפית (דו-מימד בעיקר) לפעמים בו-זמנית (רוצה שירוץ חלק) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? עכבר ומקלדת אלחוטיים - איכותיים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, אבל רצוי חנות באיזור אשדוד או ת"א 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של ה…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם רק למחשבי LENOVO? איך הנקודה הזאת נקראת על מנת שאוכל לחפש מחשבים עימה ביתר קלות ואיזה חברות מספקות ניידים עם האמצעי הזה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר בדיקות מקיפות מצאתי לנכון כי המחשב החזק ביותר בגודל מסך 13.3 וברמת מחיר עד 5500 הוא: dell inspirion n3010 עם מעבד core i5 450 2.4ghz קיבלתי אותו ברשת באג במחיר של 4900 ש"ח והשאלות שלי הן: א) האם ישנה איזה אטלרנטיבה של חברה אחרת למחשב עם מסך 13.3 לעוצמה שמספק מחשב זה (אני לא רוצה את HP PAVILLIO) ב) האם המחיר שקיבלתי מבאג הוגן ? (ברור לי שהם קצת יקרים יותר מהחנויות הפרטיות, אני מוכן לשלם עד 150 ש"ח יותר בשביל שירות ואחריות) ג) האם ביחס למפרט כדי לשדרג חלק כלשהו במחשב במידה וניתן אשמח לשמוע כל אשר עולה בדעתכם בנוגע למחשב זה יתרונות/חסרונות וכו' ... המפרט: Intel® HM57 Express Chipset לוח אם core i5 450 2.4ghz זיכרון פנימי 4 גיגה (2x2048) 800MHz DDR2 500GB…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים קלים, צפייה בסרטים. * גודל המסך? בינוני * משקל רצוי? קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן אבל לא להגזים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מה זה אומר? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בכללי צריך לגלישה באינטרנט, משחקים לא מי יודע מה כבדים, מסנג'ר, סרטים , מוזיקה וכו'. לא משהו כבד ביותר. אני חייב אפשרות קנייה עם PayPal. אין לי דרכים אחרות לשלם תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-