עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדיות וקצת משחקים (לא כבדים אבל גם לא כאלה קלים)וקצת סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13 ל 15 הסוג לא משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)( FHD (1920X1080( * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מוארת * משקל רצוי? מחשב נייד ראשון שלי אז אני לא מבין כולכך כמה נחשב לכבד אבל א…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני רוצה שתתאימו לי את המחשב הכי טוב בתקציב הזה 10 אלף שלא יהיה מאיוורי ודגש למהירות גבוה של שימוש ויכולת העמסה שיהיו על המחשב כמה משחקים ביחד לא בהכרח פועלים באותו הזמן. תודה מראש דרך אגב מהר המחשב שלי נהרס וההורים לא מרשים הרבה במחשב שלהם. תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום, אשמח לקבל את עזרתכם בקניית מחשב לפיתוח. התקציב בלתי מוגבל. עניין הביצועים הוא חשוב ביותר. אני רוצה להריץ עליו לינוקס, המשקל לא חשוב. חשוב שתהיהי אפשרות ל- docking station. בגדול, נראה לי שהמפרט של ה- ThinkPad W530 אמור להתאים לי, החסרון היחיד שמצאתי בו הוא שאין אפשרות לרכוש אותו עם SSD (יכול להיות שאני טועה ויש אפשרות?) נראה לי ש- SSD יתן לי שיפור רציני בביצועים. אני יודע שסדרת ה- thinkPad נחשבת למוצלחת, לכן הלכתי לכיוון. מה דעתכם? האם אתם מכירים מחשב אחר שיתן את אותם היתרונות? תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by saharb14,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני צריך לפטופ חזק לעריכת סרטים ועיצובים גרפיים. תקציב : 5000 שקל. אני מוכן להוסיף עוד אלפייה לא יותר. חשבתי על שתי אופציות, חדשה וישנה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12451 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12505 אני צריך כוח, ביצועים ועיבוד גרפי חזק. אם אפשר לא לכלול חבילות קירור בתקציב כי אני אקנה בנוסף מחוץ לתקציב. אני דיי נעול על ה"אינספיירון" אבל אפשר לשדרג את ה XPS ולהוסיף לו כל מיני דברים שישדרגו אותו בטירוף כמו ראם ו SSD, אשמח לקבל חוות דעת מכם.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by gll,

כמובן הכל תקין כולל המאוררים תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by shlomi1234,

* מטרות המחשב? שימוש משרדי קל (אינטרנט ואופיס ) , סרטים וומשחקים ישנים בקטנה ( סטייל קוד2 , אנריל 2004 וכדומה). * גודל המסך? 15.4 / 15.6 * משקל רצוי: לא ממש משנה , יהיה לרוב מקובע * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא , יהיה מחובר רוב הזמן למקור מתח כך שסוללה של שעתיים ככה זה מספיק.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חשוב שיהיה יציאת HDMI! * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160-250 GB * צורב DVD? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא וגם אם אפשר שיהיה בלי מערכת הפעלה כדי להוזיל מחיר , מה טוב. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. הי, אני אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב לשימוש הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 זה התקציב המקסימלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (וורד, דפדפן אינטרנט וכד׳) ולצפייה בסרטים בסטרימינג (לא משחק במשחקי מחשב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by A.J,

שלום,אני מחפש המלצה למחשב נייד לשימוש כללי ב3000 אלף בערך אפשר לחרוג קצת עם יש משהו ששווה את זה. אני משחק בעיקר רק במשחק אחד(league of legends) והיתי רוצה שהוא יריץ אותו בצורה חלקה בהגדרות בינוניות לפחות. זמן סוללה ומשקל לא מעניין אותי, רצוי 15 אינץ', עדיפות למסך כמה שיותר טוב ודיסק קשיח של 7200RPM או משולב עם SSD. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by atari3,

דגם Lenovo Yoga 3 Pro M-5Y70 כסוף ללא שריטות או פגמים מיוחדים התקנה נקיה של ווינדואז 8.1. נקנה בKSP במרץ השנה, אחריות לשנה תודה! עריכה: עלה ללא מעמ 5470 (נקנה באילת)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by idann,

תקציב 6.5K~. מטרות גיימינג, תכנות וחישובים הנדסיים. מפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 CM8068403358316 - Intel - i7-8700 Coffee Lake Six cores CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 4.6 GHz - Intel UHD Graphics 630 - Socket LGA1151v2 - 14nm - 12MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1432/1403 ₪ פתרונות קרור - מאווררים למעבדים DCACO-FP701-CSA01 - Arctic - Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 - 775/1150/1151/1155/1156/1366/AM3/AM2 /AM2/939 - 115W - 127mm (H) - Ultra quiet - 92mm - PWM fan... שנה אחריות כמות: - 1 - 102/100 ₪ לוחות אם - In…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by raorian,

אז אחרי הרבה שיקול דעת קניתי בסוף את האסוס N55SF. לאחר הקנייה התברר לי שהמעבד של המחשב הזה הוא 2630QM ולא 2670QM כמו שמצוין באתר. אך לא התווכחתי כי בכל זאת קיבלתי מחיר ממש מצוין. 4400 ש"ח... :-) השאלה שלי היא האם המעבד הזה יעשה לי בעיה עם משחקים? אם מישהו מעוניין לראות את הביקורת שלי על המחשב היא עוד מעט תופיע בזאפ. שאלה נוספת: המטען של המחשב ממש ענק! (ממש!) כ"כ שאי אפשר להתנייד איתו. אתם יודעים אם אפשר אולי לקנות מטען קטן יותר? או שהוא כ"כ גדול בגלל ה-I7? בנוסף, כמה עולה סוללה של 9 תאים של אסוס? כמה זמן היא מחזיקה? אני צריך להתנייד עם המחשב כשאני הולך לאונ'. אני לא מתכוון להריץ משחקים על סוללה חח.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אהלן חבר'ס, Long time... הרבה זמן לא הייתי בזירת החומרה, ואני לא בקיא בחומר ... אני מצטער שלא עשיתי מחקר קטן על העניין, אבל אני קצר בזמן, ואני סומך עליכם :) אז כמו שאתם רואים, אני צריך מחשב למשחקים, עם מסך LCD וציוד היקפי (בלי מדפסת). אין צורך בכרטיס טלויזיה או כרטיס קול (איכותי...). צורב DVD הוא בעדיפות שנייה, אבל גם בכלל לא יזיק שיהיה. הרכבה במקום (נכלל בתקציב). מחיר- 4500 ש"ח, משלם במזומן. תודה רבה!! עריכה: מסך רגיל, רמקולים 2.1 ממוצעים.

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Yaron Cohen,

שלום חברים. לאחר קריסתו של מחשב הגיימינג שלי אני נאלץ לפנות למחשב חדש. ישבתי וחשבתי והרכבתי את המחשב הבא.... הצרכים: מחשב גיימינג חזק שיריץ את כל המשחקים החדשים בקלילות של 60 FPS על אולטרא התקציב: 7K 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה, לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אהלן לכולם... אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה חוות דעת על הפרט שהרכבתי לפני שאני קונה.... המפרט עוד לא סגור ויש לי בו את כל מה שאני צריך חוץ ממארז... דרך אגב.... הצעות למארז יתקבלו בשמחה כי אני לא יודע איזה לבחור (חשוב שהוא יהיה מ skypc) יש לי בערך עוד 200 ש"ח למארז אבל אני מוסיף בערך עוד 200 אז אני משקיע בערך 400 ש"ח למארז.... הכי חשוב שתגידו אם כל החלקים מסתדרים טוב אחד עם השני להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1436 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤549 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD3200YS 320GB ¤474 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200YS זיכרון Corsair DDR2…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ehudtr,

מעוניין במחשב רגיל לבית,לשימוש באינטרנט,עבודה עם תוכנת office,,צילום והדפסה במדפסת הקיימת. אין צורך בעכבר ומקלדת אבל המסך הוא עם החיבור הישן שיש בו פינים ויכול להיות שאצטרך מתאם או לקנות מסך חדש.חשוב לי גם שהמקום בו אקנה את המחשב יוכל להעביר לי מהדיסק הקשיח הישן את הקבצים ששמרתי למחשב החדש.תודה!

16. אהלן! אני קונה מחשב חדש והרכבתי מפרט שנראה לי סבבה, אשמח לקבל חוות דעת עליו. CPU: Intel P4 D930 CPU Fan: Arctic Cooling Freezer 7 Pro M.Board: Asus P5LD2SE Video Adapter: SAPPHIRE RADEON X800GTO 256MB Memory: 2X Samsung DDR2 512MB,667MHz HD: 2X WD2000JS 200GB,7200RPM, 8MB DVD : LG GSA-4167B Case: Compucase 6A21 P.S : Enermax 450W,EG565AX-VE Monitor: Samsung 19'' 931B בקשר לזכרון אני לא ממש יודע מה ההבדל בין CL5 ל CL3 אז אני מניח שאת הטוב יותר מביניהם. ובקשר למארז וספק כח אני לא ממש בטוח שזו הבחירה הנכונה והשקטה יותר אז אודה אם יש למישהו הצעה טובה יותר. המחשב מיועד לעבודה ומולטי-טסקינג כבד וגם למשחקים (לא ממש כבדים). אשמח לקבל עצות תודה ;D

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, מדובר על מחשב שמיועד לשימוש ביתי רגיל, מה דעתכם על המפרט הבא, מה הייתם מציעים לשפר/לשנות מעבדי אינטל: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P7H55-M LX s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II (יש אפשרות לשדרג לדיסק של WD, מה עדיף??) כרטיסי מסך: Intel HD Graphics כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות: Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים: Huntkey / 2206 Midi ATX Black (No PSU) ספקי כוח: Golden Tiger 450W Rea…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי אני רוצה מפרט למחשב חזק לעיצוב גרפי, MAYAY MAX וכל חברייהם, מארז אני נעול על מארז של טורמל טייק שעולה 900 שקל אז לא לכלול מארז, דיסק קשייח יש לי שניים כל אחד 500 GB אז גם לא צריך בגדול מה שדרוש זה מעבד לוח זיכרון צורב האממ ואם שכחתי משהו סט מקלדת ועכבר איכותיים למרות שזה לא קריטי, גם בלי מסך. עדיפות לפנטיום למרות שגם לא כזה קריטי תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by sysaviz,

היי אני מחפש מחשב נייד 14', חזק שיעבוד בעבודה מאומצת, המחשב משמש כמחשב עבודה + מחשב אישי יש לכם מחשב להציע ?? אשמח לתגובות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך מעט (לא חובה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה אינטנסיבית עם תוכנות כגון VM GNS וכו, עבודה משרדית ותכני HD. 3. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. -גודל/רזולוצית המחשב: 14'. 5. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כרטיס SSD עבור מערכת הפעלה, מעבד חזק,לפחות 8G זיכרון, כרטיס גרפי איכותי לצ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי, בת-דודה שלי רוצה לקנות מחשב נייד חדש והיא ראתה את ההצעה הבאה באינטרנט ומתלבטת אם לקנות: http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=572&AuctionId=7699845 היא סטודנטית והשימושים היחידים שלה במחשב יהיו אינטרנט וכתיבת עבודות. ההצעה הזו שווה? ואם יש לכם להציע משהו אחר טוב יותר עד 2500ש"ח אז זה יתקבל בברכה. תודה מראש, יובל

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. היי אנשים יקרים, תודה רבה ליואב על העצות הנהדרות והניתוח הנהדר ולעוד כמה תותחים שעזרו בפרטי. פירסמתי פוסט פה בו התלבטתי בין 2 קונספטים של שדרוג המערכת מ-0 - השקעה במעבד 13700K+לוח+זכרון תואמים, ושדרוג GPU עתידי, או הפוך, השקעה ב-GPU כרגע (4070TI), עם מעבד לא רע 13500. נקודת היסוד הייתה שיש לי עקב העבודה מסך 4K, 60HZ - זה לא ישתנה, אני לא אקנה מסך נוסף.. ולכן צריך להתאים את המשחקים ל-4K. תודות לעצות המעולות הבנתי שכרגע יקר מאוד לרכוש תמיכה ב-4K חזק, לא משנה מה אעשה - תוסיפו את זה לעובדה שבעתיד אשדרג מסך ל-4K עם HZ גבוה יותר, ולעובדה שתודות לעבודה כבר עלה ביכולתי לרכוש כמה מוצרים מהטופ (מעבד, זכרונות, SSD) במחירים הרבה יותר נמוכים ממה שאני יכול לרכוש …

22. Started by brk2k,

אני מנסה לבנות לעצמי מפרט שהוא גם מחשב מעולה וגם טוב לאובר קלוק וזה מה שיצא לי: CPU : AMD Athlon XP 2600+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 569.54 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 558.66 ] 1 Memory : CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 Low Latency CAS2 Memory [ ¤ 981.08 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD Athlon XP [ ¤ 173.21 ] 1 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 490.51 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [¤ 1529.95] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Towe…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Hitman_47,

אני רוצה מחשב טוב למישחקים בעיקר והרבה עבודות רשת אני רוצה כמובן ללכת על AMD 64 הציאו לי את המחשב הזה אבל אני לא כלכך מבין עם הלוח טוב או לא אז עם זה טוב ועם למישהו יש עוד הצאות תודה ... Athlon64 3800+ (S-939) 2100 ש"ח לוח אם: ASUS ! A8V-Deluxe (s939) SataRaid, No WiF 720ש"ח זיכון DDR 400 512MB 400MHz V-DATA? 260ש"ח כרטיס מסך ASUS ! TD 256MB DVI,TV,PCI-E? 6800 2348ש"ח דיסק קשיח WESTERN DIGITAL 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD? 510ש"ח

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ramf,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק שיתאים למשחקים (DOOM 3 , FAR CRY וכו'). אני לא מבין גדול בתחום - אז ממש אין לי מושג איך לגשת למלאכת החיפוש. איזה המלצות אתם יכולים לתת לי ?(גם ברמת המפרט וגם ברמת התקציב שלדעתכם צריך להשקיע בנושא). אני יודע שבדרך כלל לא ממומלץ לצפות ממחשב נייד שיסחוב את המשחקים הללו - אבל אני נוסע הרבה ולכן הניידות מאוד חשובה לי. תודה מראש, רם

25. המחשב הישן כבר לא סוחב ואני בקושי מריץ FSX ואם אני מוסיף Add On אז בכלל הוא מקרטע, גם במשחקים אחרים הוא לא משהו אז החלטתי שהגיע הזמן להתקדם למשהו חדש וחזק יותר, אשמח לעזרתכם, אני מעוניין במחשב חזק שיריץ FSX ותוספות, אני לא חובב של אוברקלוק ואני מעוניין להתקין VISTA כדי להנות מ DX10, כרגע יש לי מסך 22' LCD ואני חושב להחליף מתי שהוא בעתיד ל 24' של DELL. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים