עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש לאח שלי מחשב HTPC - תקציב : עד 2500 גג - שימוש : מדיה סנטר -סלוני- (מסך 37" 720P כרגע, בעתיד מסך ל1080) 1) לראות סרטים באיכות טובה 2) גלישה באינטרנט 3) משחקים ברמה גרפית נמוכה-בינונית (PES 11, Magicka וכדומה) - אין צורך בציוד היקפי - לא יודע על רכיב שאני זקוק לו - מפרט מלא - רמת שקט 6-8 (כמות רעש שלא תפריע לראות סרט שקט נראה לי סביר) - בלי OC - אין צורך במערכת הפעלה (יופעל על WIN7 רצוי 64BIT) - אין העדפה ברשת מסויימת, גר ברמת השרון - צריך HDMI OUT וOptic Out SPDIF וUSB קידמי - לא מתוכנן שדרוג מפרט בהמשך חשוב לציין שמהחשב יושב בתוך שלב במעמד בסגנון : http://www.bikudo.com/photo_stock/955833.jpg יש אפשרות לעשות חור מאחורה כדי לשפר את זרימת האוויר אז מומלץ שיהיה מאו…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. טוב חבר'ה אחרי שביקשתי פה חוות דעת על מפרט שהביאו לי . ראיתי שרוב המשתמשים אומרים שהוא מבוזבז וכו' הייתי רוצה לתת לכם לנסות להוציא את המיטב מכספי כדי שאני אצא מרוצה :] אז ככה המחשב בעיקר ישמש אותי למשחקים (משחקים כבדים + - ) אני מתכנן לבצע OC משמעותי אז ככה שכדי שיהיה זרימת אוויר וקירור מוצלחים . אני מעוניין במסך 22' איכותי שיספק לי צפייה איכותית ומהנה . יש אפשרות חריגה של כ500 ש"ח בערך . תודה רבה לכם !

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Yaron Cohen,

שלום חברים. לאחר קריסתו של מחשב הגיימינג שלי אני נאלץ לפנות למחשב חדש. ישבתי וחשבתי והרכבתי את המחשב הבא.... הצרכים: מחשב גיימינג חזק שיריץ את כל המשחקים החדשים בקלילות של 60 FPS על אולטרא התקציב: 7K 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה, לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by castro,

מה דעתכם על המחשב ? מעבד: Intel Core 2 Duo T9300 מהירות: 2.5GHz זיכרון: 4GB מהירות זיכרון: 800MHz דיסק קשיח: 320GB מהירות דיסק: 5400RPM זה בקיצור המחשב, מה אומרות הביקורות עליו בערך? האם הוא בנוי טוב, וכדומה?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד יד שנייה לשימוש בעיקר לגלישה עם מלא טאבים פתוחים ולצפייה בסרטי HD אני רוצה לקנות יד שנייה משיקולים אידיאולוגים (לא לתמוך כספית בתעשייה) ושיקולים כלכליים מפרט מינימלי: זיכרון- 4GB? כונן SSD- לפחות 64GB חיבור HDMI למסך DELL שיש לי כבר מצלמה קדמית- לא חייב משקל- כמה שפחות- חשוב לי מאוד שיהיה בסביבות הקילו-קילו וחצי. (לאפשרות שאני אקח אותו לחו"ל ואסחוב אותו איתי בתיק על הגב) מסך- לא קטן מדי ולא גדול מדי, לא צריך משהו מיוחד.. אבל שיהיה נעים לגלישה וצפייה בסרטים. האם צריך יותר מ4GB? האם יהיה הבדל משמעותי? אני לא רוצה שהגלישה עם הרבה טאבים תגרום למחשב לקרטע . מה אני צריך לחפש בלוחות יד שנייה? האם החברה משנה משהו? מעבד? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. הראשון: מפרט Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1157 1 Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 742 1 Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤ 443 1 SEAGATE 250Gb SATA II 16MB 3250410AS ¤ 389 1 Albatron Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DualDVI Retail ¤ 1660 1 1 847 ANTEC P150 Quiet PC Case 430W -- לא סגור לגביו... Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 185 1 מחירים סופיים: 5423---<5314 [מזומן] השני מפרט מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX ¤ 1555 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R ¤ 833 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 291 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 450 1 זיכ…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. טוב אז הגעתי למסקנה שזה 3 המפרטים שהכי מתאימים לי ואני צריך לבחור רק אחד מהם... איזה מפרט הכי טוב מביניהם??? תקציב: 1500 ש''ח מטרה: מחשב ביתי לשימוש בסיסי, ללא גיימינג... מפרט מס' 1: מעבד: Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪535 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GA-H81M-S2H כמות: 1 - מחיר: ₪245 מארז: IPPON MicroATX MC-02 380W 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪206 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪235 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪265 סה"כ: ₪1529 המחירים הינם כוללים מע"מ …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by naamani3,

http://ksp.co.il/?select=.269..396..52.&list=1&sort=3&glist=1&uin=16014&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0#complist המחשב ישמש ללימודים (תואר ראשון מדעי המחשב) סרטים וקצת משחקים- לא גיימינג כבד ולא חשוב לי שיריץ הכל על אולטרה. בעיקר חשוב לי שייסחוב כמה שיותר זמן ואני לא ייתבאס עליו עוד שנה (תאכלס מספיק לי גם מחשב ב2500 אבל אני מניח שהוא לא יריץ אפילו פיפא עוד שנה-שנתיים). כמה נקודות שיש לי התלבטות לגביהן: * SSD - אין לי מושג בזה, לא מבין מה ההבדלים ועד כמה המהירות קריאה\כתיבה היא קריטית (הבנתי שיש הבדלים בין קריאה וכתיבה לבלוקים קטנים וגדולים והרבה שטויות כאלה להגיד את האמת לא מבין בזה). שורה תחתונה אני צריך SSD שעליו אני מתקין את מ"ה …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. תגובה 17 :]

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. היי אני רוצה מפרט למחשב חזק לעיצוב גרפי, MAYAY MAX וכל חברייהם, מארז אני נעול על מארז של טורמל טייק שעולה 900 שקל אז לא לכלול מארז, דיסק קשייח יש לי שניים כל אחד 500 GB אז גם לא צריך בגדול מה שדרוש זה מעבד לוח זיכרון צורב האממ ואם שכחתי משהו סט מקלדת ועכבר איכותיים למרות שזה לא קריטי, גם בלי מסך. עדיפות לפנטיום למרות שגם לא כזה קריטי תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by jetman,

שלום לכם ,אני השבוע בעזרת ה' קונה נייד , חיפשתי מפרט שיש לו מסך לא מבריק אך קימת ואין כאלו כיום בשוק ,לפחות לא במפרט ששווה קניה, עד כמה באמת מפריעה שיש מסך מבריק ? אני ניסיתי כמה ניידים ,אומנם זה נראה יותר יפה וצבעים יפים יותר ,אך השאלה העם זה נוח לקריא ? כי בעקרון הנייד ישמש לגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים על מסך LCD נפרד , מה אתם אומרים ? ללכת על מבריק או לחפש בכל זאת מט ? הקטע המעצבן שברוב הניידים כלל לא כתוב עם המסך מבריק או לא , או לחפש מפרט קצת יותר חלש שיש לו מסך לא מבריק בקיצור השאלה בעם נוח לעבוד מול מסך כזה לזמן ממשוך יחסית ? כמו שכתבתי מקודם הנייד יהיה לרוב בבית ויש לנו תאורה רגילה בבית ,אז אני מבין שזה לא יהיה כלכך נורה ? כן באמת הרבה יותר נעים לראות מבריק ,אבל…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. יש לי בבית מחשב נייד של HP, דגם pavilion dv6000. עשיתי הפעלה מחדש למחשב, התחיל התקנה רגילה של XP דרך הדיסק שלו, אבל בחלון הכחול של ההתקנה (עוד בהתחלה) אני מקבל הודעה שהדיסק הקשיח לא זוהה. אני יודע שאני אמור להביא דרייבר מסויים, כמו שאני עושה עם המחשב הנייח שלי, שמאפשר זיהוי של הדיסק הקשיח, אבל אני לא מוצא את הדרייבר הזה. מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ma4351,

מחפש מחשב בתקציב של 3500 ש"ח אך חשוב שיהיה באתר כמו וואלה שופס או מקום שמאפשר 36 תשלומים ללא ריבית.. הניידות חשובה לכן חשבתי על לא יותר מ13" כרטיס מסך נפרד-אני קצת עובד עם גרפיקה. יותר מזה אני לא כל כך מבין אשמח לשמוע עצות והמלצות.. ראיתי את http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?ai=2568684 מה אתם אומרים עליו? איך הכרטיס מסך שלו? לא ראיתי את הכרטיס מסך הזה במאמר על כרטיסי מסך, למה הוא לא מופיע?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. בבקשה מפרט למשרד + קצת משחקים לילדים מעבד i5 כולל היקפי ומסך סה"כ עד 2500

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם, אני קונה מחשב נייח חדש למטרות גיימינג שישמש אותי, בתקווה, ב5-6 השנים הקרובות, עם אפשרות לשדרוג באמצע הדרך. 1. התקציב 6000 ש"ח ואמור לכלול מחשב וציוד היקפי מלא כולל מסך חדש. א. מעוניין למצות את התקציב. ב. במידת הצורך, יכול לחרוג בעד 1000 ש"ח ממנו. 2. המחשב ישמש ללימודים, מדיה ומשחקים. א. שימוש יומיומי בתוכנות משרדיות בסיסיות (אופיס, דפדפן). שימוש מזדמן בתוכנות סטטיסטיות (R, מאתלב, סטטה וכו'). ב. אני מעוניין להיות מסוגל להריץ כל משחק שיצא בשנים האחרונות ואת מרבית המשחקים החדשים שיצאו בשנים הקרובות, בהגדרות גרפיות גבוהות, על רזולוציה 1080p 3. ציוד היקפי: מעוניין לקנות מסך חדש של 1080p בגודל 22-25 אינץ', חשוב שיהיה איכותי. בנוסף מחפש אוזניות טובות. כמו כן קונה מקל…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי! אני רוצה לקנות מחשב נייד שהמטרה העיקרית שלו היא גיימינג. סביבות ה5000. שיהיה חיבור HDMI, USB 3, וסאונד, הדברים הבסיסיים שיש במחשבים בתקציב הזה. מבחינת גודל מסך אין משהו מסויים רק רצוי גדול ככל האפשר. גיימינג גם יכול להיות מחוץ לבית , אז "15.6 נשמע לי טוב נניח. לגבי משקל גם כן, רצוי קל אבל זה לא כל כך מהווה אופציה עבורי. שעות עבודה סבירה מבחינתי היא 6-7 אבל גם אפשר לחרוג לכאן או לכאן. עדיפות ל 3 שנים אחריות. התיעצויות: 1. יש את המחשב הזה שנראה לי מתאים ונמצא בפוסט הנעוץ של המחשבים המומלצים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18079 רציתי לשמוע עד כמה הוא באמת שווה את זה ועוד אפשרויות קניה אולי…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Avi617,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, מטלב, תכנות, סימולציות למעגלים חשמליים, קצת משין לרנינג ועיבוד תמונה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה מערכת הפעלה …

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by shachar112,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כמחשב פיתוח וגיימינג משחקים כבדים כמו Mass Effect, Gears of War, Crysis, Assassin's Creed, משחקי רשת כמובן כגון Guild Wars 2 צריכים לעבוד חלק על נתוני הגרפיקה הגבוהים ביותר המחשב יהיה מחובר ל 3 מסכים (יש לקחת את זה בחשבון ביציאות של כרטיס המסך), 2 מסכי עבודה בגודל 23/24 אינטצ' ברזולוציה 1080p ומסך נוסף הוא מסך טלויזיה בגודל 50" גם כן ברזולוצית 1080p המסכים יהיו מחוברים בו"ז למחשב בתצורת Extend Desktop, בהרצת משחקים כמובן שרק מסך אחד יהיה שמיש, הטלוי…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by jobazuka,

מבקש המלצות למפרט לעריכת וידאו ביתית עם תוכנת STUDIO 14 תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. כלומר אלה עם צ'יפסט 400, כמו B450 וכו'. זה אמנם נאמר כבר באתר, בדיון אחר, אבל מן הראוי לתת לזה דגש חזק יותר, וזו מטרת הת'רד הזה. https://www.itworldcanada.com/article/amd-zen-3-processors-will-be-incompatible-with-400-series-and-older-motherboards/430513 לידיעתכם ושיקולכם .

21. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד עם זיכרון SSD שמשלב גם זיכרון רגיל. 4G RAM ומעלה כרטיס מסך לא צריך להיות עם ביצועים גבוהים מסך 15' ומעלה מעבד i3 או i5 לוח אם סביר (לא נדרש להריץ משחקים של גיימרים) אשמח להמלצות לדגמים במחירים עד 5000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. מוצר דגם מעבד AMD Athlon 64 3000 ***VENICE*** לוח אם GIGABYTE GA-K8NXP nForce 4Ultra זיכרון GEILL DDR 1 GB MB 400 MHZ צורב די וי די LG DVDRW 52X32X52x8 כונן קשיח W.D 120 GB SATA2 7200RPM כרטיס מסך GIGABYTE NVIDIA PCI EXPRESS: Geforce FX6600GT 128 mb DDR III כרטיס סאונד 8 channel High Definition Audio On Board כרטיס רשת lan 10/100 On Board מארז VITA Midi + USB x2 front מפואר כונן 1.44 SONY 1.44 מצלמת אינטרנט מקלדת עכבר רמקולים MATRIX MICROSOFT MOUSE OPTI מערכת הפעלה WIN XP HOME מחיר: 5800 שח

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייח חדש שישמש לצרכים ביתיים ולימודים וגם לגיימינג מעבד - Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם - Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב - LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM מסך כבר יש לי - Dell P2314H אשמח לשמוע חוות דעת לגבי הרכיבים הנ"ל, חשבתי על אפשרות של לקנות את הרכיבים האלו מksp אילת ואת השאר (כרטיס מסך ומארז+ספק כוח מאחת החנויות המומלצות פה) וכך להוזיל את העלות הכוללת של המחשב, מה דעתכם? האם המפרט בסדר? ואיזה מארז+ס…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by dekken,

ובכן, אני מחפש מפרט למחשב גיימינג כבד. שיוכל להריץ לי משחקים כמו BulletStorm, Crysis 2 בכייף ובקלות, וכמובן משחקים שיצאו בעתיד הרחוק. יש לי העדפה לכרטיסי מסך של ATI, עקב חוויות גרועות עם Nvidia, אבל מה שתשימו יעבוד. אני לא מבין גדול ב OC, אבל אם זה יהיה פשוט מספיק, או מישהו מהחנות יוכל לעשות את זה בשבילי, יהיה מעולה. יש לי כבר מסך Dell U2311H. 1080p כמו כן אני לא צריך כונן קשיח, יש לי 1TB של סמסונג. למרות שאפשר להוסיף כונן SSD להריץ עליו את המערכת הפעלה, אם נשאר תקציב עודף. חשוב מאוד: שיהיה ספק מודולרי, נמאס לי מהכבלים. ושיהיה מארז גדול ומאוורר. חנות באזור ראשון לציון/תל-אביב. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. המחשב אמור להגיע מחר וזה תמונה של הקבלה עם כל הרכיבים , http://img833.imageshack.us/img833/597/hfgr.jpg כרטיס מסך יגיעה בהמשך, אם מישהו יוכל להמליץ על אחד עד ה 500 שקל, המחשב ישמש למשחקים כמו GTA IV ותוכנות עריכה כמו פוטושופ, Sony Vega . תודה רבה לעונים (:

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים