ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
תקציב - מקסימום 2500 . אם יש ב-2000 או פחות, מה טוב מטרות המחשב - בעיקר אינטרנט ואופיס גודל המסך - 13-16 משקל רצוי - לא קריטי סוללה - שעתיים-שלוש זה בסדר אין צורך ביציאות מיוחדות או בכונן DVD נפח כונן קשיח גם לא קריטי במיוחד איו העדפה לחברה מיוחדת, אחריות עדיף ל-3 שנים (לא צריך בינלאומית) ממש לא חובה שיבוא עם מערכת הפעלה העדפה למחשב שלמישהו יצא להתנסות בו ... תודה רבה :-)
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחיר למחשב בלבד - ללא מסך. המחשב אמור לשמש את הוריי (רצוי שיהיה מספיק חזק לתמוך בחלונות 7 ושיהיה מספיק טוב למספר שנים). 1. תקציב מקסימלי 2300 ש"ח (פלוס מינוס איזה 200-300 שקל) 2. מחשב ביתי (לעבודה משרדית) - אינטרנט, אופיס, תמונות. 3. יש צורך רק במקלדת, עכבר ורמקולים (לא קריטי). אין צורך במסך 4. רצוי מחשב שקט. 5. אין צורך במערכת הפעלה. כן יש צורך בהרכבה 6. רצוי שיהיה ניתן לרכוש באזור הרצליה/רעננה/תל אביב. ksp ו-ivory זה נוח מאוד. תודה רבה,
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/dr6clngh האם המפרט טוב יחסית לתקציב של 5.5k? אם אני הולך לכיוון של oc, ומחליף את המעבד ב3570k אני יראה קצת יותר שיפור בfps בbf3 למשל? חשוב לי גם לשמור קצת על אופק לשדרוגים בעתיד. בעיקר של הכרטיס מסך. האם הספק כח, הזכרונות והלוח אם מתאימים לoc בכלל? ד"א, חשבתי להזמין בשבוע הבא אבל ראיתי שצפויה ירידת מחירים של ati. מתי אתם חושבים שזה יכנס לתוקף? תודה, יונתן.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, את עיקר העבודה אני מבצע על מחשב שולחני, אבל מדי פעם אני נאלץ לעבוד גם לא מהבית. חשוב שהמסך יהיה טוב וברור (עדיפות ל-IPS אם זה אפשרי, ואפילו רזולוציה גבוהה אם זה לא מוגזם מדי לגודל מסך) ביצועים טובים מכיוון שעלולות להיות הרבה תוכנות פתוחות במקביל. (Eclipse, Visual Studio, NetBeans, Adobe stuff, Android Emulators, Browser) ארגונומיה טובה ונוחות. זמן סוללה ומשקל לא כל כך חשובים, מכיוון שלרוב אני אמור לעבוד במקומות עם שקעים. כמובן שאם איכשהו אפשר לדחוף Ultrabook טוב זה יהיה מגניב. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים מעבר ל-4000 ש"ח אם זה ממש שווה את זה. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב ביתי - משפחתי עם דרישות צנועות (אופיס, אינטרנט, מוזיקה) וגיימינג קל-בינוני (פיפא, שר הטבעות וכו'). תקציב 2000-2500 - עדיף לקצה הנמוך של הסקלה. הרכבתי משהו ראשוני להתחיל איתו, אשמח להערות - בעיקר לגבי בחירת מעבד, לוח אם וכרטיס מסך: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪277 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪315 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + Seasonic 350W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מח…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נטבוק, התקציב הוא בעיקרון 2000 ש"ח אבל אני יודע שנטבוקים יכולים להתחיל בכ1300 ש"ח, ואין טעם להוציא יותר כשהמחשב ישמש רק לכתיבה בוורד, גודל המסך 10 עד 12 אינצ' אך הפרמטר החשוב ביותר הוא משקל נמוך, כמה שיותר נמוך. איכות בנייה נורמלית גם כן יכולה לעזור אבל שלא תבוא בעלות גבוהה מידי. לא חובה מערכת הפעלה אם יש הבדל במחיר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אולי הדרישות שלי קצת מוגזמות לתקציב הנ"ל, אבל אני מקווה שלא. אני רוצה מפרט טוב למשחקים, אין צורך במסך. הייתי מאוד מאוד מאוד רוצה אילו כרטיס המסך היה GF 6800GT (אם לא כדאי אז אני מניח ש Radeon 9800 pro יספיק), ואני רוצה 1gb זכרון. כמו כן אני רוצה מעבד Athlon 64 3000+. אני לא מתכוון לעשות OC. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מוצר דגם מעבד AMD Athlon 64 3000 ***VENICE*** לוח אם GIGABYTE GA-K8NXP nForce 4Ultra זיכרון GEILL DDR 1 GB MB 400 MHZ צורב די וי די LG DVDRW 52X32X52x8 כונן קשיח W.D 120 GB SATA2 7200RPM כרטיס מסך GIGABYTE NVIDIA PCI EXPRESS: Geforce FX6600GT 128 mb DDR III כרטיס סאונד 8 channel High Definition Audio On Board כרטיס רשת lan 10/100 On Board מארז VITA Midi + USB x2 front מפואר כונן 1.44 SONY 1.44 מצלמת אינטרנט מקלדת עכבר רמקולים MATRIX MICROSOFT MOUSE OPTI מערכת הפעלה WIN XP HOME מחיר: 5800 שח
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני כימעט סגור על מיפרט כלשהו, ונישאר "רק" מעבד וכרטיס מסך. נישאר לי 4500 שקל לשני החלקים....המעבד צריך להיות amd 939 והכרטיס מסך pci-e (הלוח-אם הוא DFI N4 ultra) מטרת המחשב היא משחקים כבדים וגם oc.... החלקים חייבים להיות מ נעה תודה מראש install
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, אני משדרג מ- P4 1.3 ישן למחשב חדש. השימוש: - משחקים - התקנת virtual machines - Windows Longhorn המפרט: AMD ATHLON 64 3200 BOX MSI K8N Neo Platinum nVIDIA WD SATA 74GB 10000 RPM ELSA FALCOX 980FX PRO ATI RADEON 9800PR0 128MB A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 Pioneer DVR-108 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk Antec Sonata with 380W Power האם הכרטיס מסך לא צולע מדי בשביל השילוב? ספק כח של Antec TruePower 380W יספיק? דיסק של 10,000RPM יספק ביצועים שיצדיקו את העלות? זיכרון - עדיף 2X512 או 1X1024? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אל תיבהלו מהמחיר אבל השקעתי לא קצתבאיסוף הכסף וההורים החליטו להירתם ולעזור קצת...אבל בעיקרון ה20 מתחלק למחשב לגיימינג+מארזים ומודינג, ומסך של 18אינטץ' (לא 17 ולא 19!!!) מעדיף של Viewsonic מהדגמים החדשים...אז כבר הלך רוב הכסף 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?20K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)מחשב לגיימינג OC ולמודינג אני מזכיר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.מסך מעולה של 18" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צור…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה, הרכבתי שני מפרטים,אחד מזיגזאג מבוסס קונרו,והשני מנועה מבוסס AMD. אם אפשר חוות דעת על המפרטים. C2D: 1 Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,241.92 ש"ח 1 GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 1,034.76 ש"ח 2 1GB PQI DDR II - 667- PQI Original 983.78 ש"ח 1 Sapphire Radeon X1800XT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL 1,820.94 ש"ח 1 Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 134.01 ש"ח 1 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 386.10 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK 199.02 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE - no PSU 245.84 ש"ח 1 HEC-400W (400TRT) - ATX 2 319.36 ש"ח 1 התקנת רכיבי…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי.. קונרו.. מKSP (יש להם סניף ברעננה ) כעיקרון אני רוצה את המארז Supertalent יש לי כבר מין מפרט אבל אני ממש ממש ממש לא בטוח בנוגע ללוח אם.. Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 512MB Twinmos (X2) Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E 160GB SATA II 7200RPM 8MB NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Supertalent CA-601UFK Black Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin יוצא5785שקל.. כמה שאלות... איך הלוח אם? אפשר להוציא מפרט יותר טוב בתקציב?
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה שמסומן בריבוע שחור זה השדרוג שאני חשבתי לעשות, האם כל המפרט + השדרוג שווה? או לא? אם לא, אז מה לשנות? התקציב הוא 3200-3500 תודה מראש!
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט מחשב חלקי (חלק מהחלקים לוקח מהמחשב הקיים) התקציב שלי זה 10-10.5 אלף שקל המחשב צריך לשמש למשחקים ועבודה גרפית ברמה בינונית-גבוהה מאוד בעיקר בשימוש במאיה,פושטושופ cs6/cc,אילוסטריטור cs6/cc, אינדיזיין,מאדבוקס,זיברש ועוד ולמנועים גרפים יוניטי ואנריל 4 וישמש גם לתכנות,עריכת וידיאו (חובבני פלוס),סאונד ושימושי צילום (פוטושופ,לייט רום) בנוגע למסך אני רוצה מסך גדול 28" משהו באזור הזה עם איכות גבוהה (אפילו 4k אם יש משו טוב שיכנס בתקציב הכולל) שיהיה טוב גם לגיימינג וגם לגרפיקה רצוי שיהיה אפשר לחבר אותו למתקן אחיזה (לא חובה) חשוב לציין: המסך כרגע פחות חשוב לי מאחר ויש לי מסך טוב (פשוט רוצה לשדרג) וחייב להחליף מחשב אז מסך זה במידה ואפשר להכניס אותו בתקציב בפגיע מינ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר השדרוג האחרון ששיפר בהרבה את המחשב אני עדיין לא יכול להריץ את המשחקים שאני רוצה (בגלל המעבד...) אני רוצה לנסות לשדרג את החשב ומתלבט בין 3 אפשרויות: 1) החלפה של המעבד בלבד: מה שלא כל-כך משתלם כי באותו סכום (נראה לי משהו כמו: 800-1000 שקל) אני כבר יכול ללכת על מעבדים מכל הדורות החדשים יותר (כולל סקיילייק) 2) החלפה של המעבד והלוח מה שיאפשר לי ללכת על מעבד חדש יותר ולא ידרוש ממני להחליף את הזיכרונות הקיימים (הערכה שלי: 1200-1600 שקל) 3) ללכת על השילוש החדש ולהחליף כבר הכל (מעבד, לוח וזיכרונות) (בגלל זה אני מתקצב עד 3000) כרגע המפרט הקיים שלי מכיל: Intel i3-2130 Gigabyte GA-H77-DS3H Kingston DDR3 1600 240-Pin CL11 8GB*2 ASUS GTX 970 Turbo Samsung SSD 850 EVO 250GB WD Blue…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקיצור המחשב צריך לבוא קומפלט כולל מסך דק כמובן 19 אינץ' . המחשב יקנה מאייבורי בב"ש . המחשב בעיקר לצורכי גלישה באינטרנט ומשחקים כמו פיפא ומנג'ר ונבא החדשים . הכי חשוב שהמחשב ירוץ הכי חלק שאפשר .
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לקבל מפרט למחשב למולטי טאסקינג (הורדות, פוטושופ, גלישה, תכנות, סרטים - בו-זמנית) עד 5K. אפשר יותר ואפשר פחות. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5K במזומן אפשר לגלוש ויהיה נחמד אם זה יצא פחות 2. מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים -בינוניים, סרטים, הורדות (טורנטים וHTTP בו-זמנית), עריכה גרפית (דו-מימד בעיקר) לפעמים בו-זמנית (רוצה שירוץ חלק) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? עכבר ומקלדת אלחוטיים - איכותיים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, אבל רצוי חנות באיזור אשדוד או ת"א 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של ה…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציבהוא עד 4000 והמחשב מיועד לאמא שלי שטסה הרבה וצריכה מחשב שנוח לה לסחוב ושיוכל לשרוד ללא חשמל זמן רב ככל האפשר. השימושים יהיו רק עיבוד תמלילים, גלישה וסקייפ בעיקרון. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אמי זקוקה למחשב נייד ובמקרה נתקלתי בפרסומת של אופיס דיפו למחשב TOSHIBA L455-S5009 ב2,000 ש"ח. זה המחשב: http://laptops.toshiba.com/laptops/satellite/L450/L455-S5009 הדבר היחיד ש"מדאיג" אותי פה זו ההודעה הזו באתר של טושיבה: המפרט נראה לי לא רע בכלל והמחיר גם נראה מצויין. יש קאץ'? השימושים של אמא שלי אגב, הם שימושים משרדיים מאוד פשוטים. אינטרנט ואופיס, מדי פעם סרטים/סרטונים אבל לא יותר. בעיקר גלישה וWORD או EXCEL.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש את הדרך הכי זולה לקנות את המחשב המכיל את המילה האחרונה מבחינת מפרט טכני, ויש לי ידע טכני כדי להרכיב מחשב. אני רואה שאני יכול להזמין מאמזון את כל הרכיבים ולהרכיב לבד (או לתת לטכנאי), זה עולה בערך 15K. (זה כולל מארז, ספק כוח וכו') אם אני מזמין מחשב מוכן מאחד מהמותגים (KSP \ אייבורי \ TMS) העלות זהה (15K) אבל המפרט מעט נמוך יותר (מעבד דור 12 במקום 13, SSD טיפה פחות מהיר וכד') בקיצור, נראה שהכי זול להזמין חלקים בנפרד. מה החסרונות של להזמין את החלקים ישירות מאמזון? (בהנחה שאני יודע להרכיב ויודע לבחור רכיבים שיודעים לדבר אחד עם השני).
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא באזור ה10000שח, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Photoshop + AfterEffects עריכת סרטונים בPremier Pro + Filmora 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, יש לי היום מחשב נייד של אסוס עם מסך ברמה די נמוכה. אני מחפש מחשב נייד חדש כשרוב מה שמעניין אותי זה מסך באיכות הגבוהה ביותר שאפשר למצוא. אני עובד שעות רבות מול המחשב, בעיקר הרבה קריאה וכתיבה ולכן חשוב לי מאוד מסך איכותי שיאפשר עבודה של שעות רבות מולו. מצ"ב שאלון כנדרש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K, אפשרי לחרוג לשם קבלת תמונה איכותית ומסך איכותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? קריאה מרובה, כתיבה מרובה, אינטרנט, סרטונים מצגות וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכי…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בימים הקרובים אני מבצע רכישה של נייד מהדגם Lenovo Edge 13 V2 או הדגם המדוייק : 0217-3BG - NV13BIV לאחר חיפוש מקיף ברשת הממצאים לא אחידים אודות החומרה ואני רוצה להיות בטוח שאני לא קונה חתול בשק. איך ניתן להשיג פרטים מקיפים ומדוייקים על הנייד הנ"ל? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-