ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,398 דיונים בפורום זה
-
אוקי, אז חבר שלי רוצה לקנות מחשב, והוא הרכיב מחשב בעזרת 2 חברים אחרים ואני גם המלצתי על כמה דברים. המטרה העיקרית של המפרט היא כמה שפחות כסף! כלומר מהחלקים הלא קריטים (כמו למשל מקלדת), לבחור את הכי הכי פשוטים שיש. ככה הוא רוצה. המפרט הוא : אז תנו תגובות על המפרט, ואם יש לכם עצות לשפר ולא לעבור את הסכום כסף הנ"ל תגידו אותם. חבר שלי שגם עזר להרכיב את המפרט לחבר שקונה, אמר שכדאי לו לקחת לוח שתואם איזה טכנולוגיה חדשה PCI-E וכרטיס מסך שעובד בטוכנולוגיה הזאתי. הוא אמר לי שהעברת הנתונים היא 16X (כפולה מזו של AGP 8X). אני אישית לא ממש מכיר את הדברים האלה, ואני המלצתי על כרטיס ?RADEON 9600XT TV,DVI 128MB? של Sapphir (ATI) באותו מחיר ב-ד-י-ו-ק! כמו הכרטיס שהם בחרו ל…
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מבצע בימים אלה הזמנה מחו"ל ואני מתלבט בין שני מחשבים , המיועדים בעיקר לגיימינג ולעבודה שוטפת מהירה. שני המחשבים הם: 1. http://www.ecomelectronics.com/prodinfo.phtml?id=3536 2. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp;jsessionid=XQKCT0FT3TI1PKC4D3DFAGA?skuId=9036483&type=product&id=1218011399812 ההתלבטות היא קצת קשה , מאחר ושניהם מחשבים חזקים יחסית, לגבי המסך , זה לא ממש משנה לי הגודל , אין לי בעיה עם ה 15.4 או ה 17. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש נייד לאשתי שיחזיק כמה שנים קדימה. צרכים עיקריים: עבודה בתכנת אוטוקד לאדרכילות. ראיתי את זה, מה דעתכם? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=796417 תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב LG R410-L225 מחשב יחסית ישן וחלש בעל מעבד: Intel® Pentium Dual Core T3400, 1MB L2 Cache, 2.16GHz, 667MHz FSB לאחרונה התחלתי לעבוד עם תוכנות עריכה כגון lightroom ופוטושופ והמחשב ממש איטי וכבד. אני מחפש מחשב חזק ומהיר, ואני אנסה להיות כמה שיותר ספציפי בכדי שתוכלו להמליץ לי עברתי, ראיתי וקראתי והעדיפות היא למעבד i7 הארד דיסק יחסית גדול, אבל בנקודה הזאת אני יכול להתפשר כי אני עובד עם HD חיצוניים. מבחינת משקל - עדיפות למשקל נמוך, אך אני יכול להתפשר על משקל עבור מחיר נמוך. חיבורים של USB 3 - חייב לפחות אחד. זיכרון - עדיפות ל 8MB. אין לי שום צורך במחשב למשחקים. גודל מסך - לא פחות מ 13.1. תקציב - בסביבות 4000, עדיף פחות, במידה ויש משהו ממש …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היתי בחנות מחשבים ליד הבית והציעו לי את המפרט הבא, רציתי לדעת מה אתם אומרים עליו: CPU: core 2 duo 1.86 GHZ 2MB E6300 fan for intel socket 775 intel isleton uATX lan100\ddr2 ddr2 twinmos 1024 mb 667 mhz (בסטיק 1) nec dvdrw 5170 black gecube pci-e X1950pro 256 mb WD 160 gb 8 mb cache 7200 rpm PSU cooler master extremel power 420W v2.0 coolermaster ELITE rc 330 cooler master case fan 120 mm המחיר 4.400 מה אתם אומרים על המפרט? כמה שאלות: באתי למוכר עם מפרט מוכן מ sky pc והוא אמר לי שהוא לא טוב מכמה סיבות א. שלוח אם הוא עם צ'יפסט 945 והוא לא יתן לי את מירב הביצועים ממעבד Core 2 duo והסיבה השניה היא שספק כוח של קולרמאסטר עם 350 וואט לא יחזיק לי מערכת כמו שהציעו לי . מה שהוא אמ…
-
- 12 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום למקצועני המפרטים. מבוקש מחשב טוב לגיימינג - ובמיוחד ל GTAV נקודות חשובות: נקודות USB3 מלפנים ומאחור SSD של 250 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי בעלות/תועלת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTAV -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצי…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני קונה מחשב מאתר המבצעים של קיי אס פי עכשיו זה המחשב ואני רוצה לציין שאני משדרג את הכרטיס מסך ל7600 ג'י אס וגם משדרג למסך אל סי די וכל המחשב יוצא לי 4500 אלף שזה התקציב שלי כולל מסך אל סי די ואני חושב ש4500 אלף מחשב כולל מסך אל סי די אני לא ימצא מחשב יותר טוב מזה..... [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מתלבטת בין 2 ניידים באותו מחיר- 3000 ש"ח. הראשון IBM T40 מתצוגה מעבד: מעבד:Intel Pentium Centerino M מהירות מעבד1.5 GHz זיכרון: נפח זיכרון : 512 MB מקסימום להרחבה:1024MB טכנולוגיה:DDR-SDRAM DDRRAM תצוגה: שטח תצוגה:14.1 in טכנולוגיה: Active Matrix LCD TFT רזולוציה: x768 XGA 1024 מולטימדיה: אינטגרציית וידאו: כרטיס זיכרון וידאו מותקן:16 MB Video Bus: AGP 4X כרטיס קול: Digital Audio 16-bit כוננים: כונן: CD דיסק קשיח: 40 GB תכונות: התקני קלט: מקלדת,Touchpad,Track Stick כרטיס רשת מובנה: Ethernet 10/100 Mbps יציאות וכניסות: מודם 56k V.90 כרטיס רשת Wireless+ LAN Network Access יציאות USB 2 ומע' הפעלה WINDOWS XP אחריות שנה של IBM השני: MSI חדש מעבד: מעבד:פנטיום M…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב תוך כמה ימים.... המפרט הוא כזה: AMD Athlon 3200+ 64 Venice - מעבד DFi LanParty Ultra-D - לוח אם Gygabyte 7800 GTX - כרטיס מסך Mushkin 1 GB 2x512 XP4000 2-2-2 Redline - זכרונות WD 120 GB 7200RPM SATA2 - הארד דיסק NEC ND-3540A Dual Layer DVD+R/W/DL 16x Black Bulk - צורב די וי די Thermaltake SViking VA4000 Black - מארז Thermalright XP-120 For Pentium 4 AMD Athlon 64 - היטסינק למעבד Thermaltake Thunderblade 120MM LED FAN Blue A1926 אחד למעבד ואחד לזכרונות..(בגלל שהבנתי שהם מתחממים בגלל מהירות העבודה שלהם.) עכשיו אחרי כל הבילבולי מוח שלי.... השאלה שלי היא זאת האם הספק הזה: OCZ 450W MODSTREAM יספיק .... ותחשבו על העתיד....למשל אובר…
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
המחשב בעיקר לצורכי עבודות משרדיות (אינטרנט - הורדת קבצים וגלישה, אופיס), צפיה בסרטים (לא מתחבר לטלויזיה בסלון וגם לא למערכת קולנוע ביתית - אין צורך לשים כרטיס קול מקצועי אם יש כרטיס בינוני ONBOARD יתקבל בברכה במידה ויש בהדל של שמים וארץ בין כרטיס נפרד ל- ONBOARD בהפרש מחיר מצחיק יתקבל בברכה. יש לציין שלא מתבצעות הקלטות למיניהן עם הכרטיס או דברים כאלו), עריכה גרפית ברמה בסיסית (עריכה בפוטושופ ברמה בסיסית ועריכת סרטים גם ברמה בסיסית - הוספת סאונד לתמונות, חיתוך קטעים וכו' - יש צורך בFIREWARE ON BOARD) מבחינת ציוד היקפי נדרש: צורב DVD (שיהיה תואם בצבע למארז - שחור), מקלדת ועכבר אופטי לא אלחוטיים משהו במחיר סביר ואמין (מייקרוסופט, לוג'יטק) אם יש בצבע שחור זה יהיה נחמד אין צור…
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לשימושים רב תכליתיים (ללא גיימינג) וכולל מעט עריכה גרפית, מעט סימולציות נומריות, מטלאב, אופיס , גלישה איטנסיבית (המון טאבים עובדים בו זמנית), תכני HD כולל חיבור ל LCD חיצוני. מתוכננת עבודה בעתיד על שני מסכים במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…
-
- 12 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב לחדר, הרוב הגדול יהיה סרטים ואינטרנט, כאשר אני מקווה לפנות מספיק זמן למשחקים בעתיד. אני מתכנן אובר קלוקינג בינוני, פשוט בגלל שהרכיבים של היום מאפשרים זאת ללא מאמץ... חשוב לי מאד שקט. ואמינות! (נכול לרגע זה אני חושב על גיגה בייט מסדרת ה DS בתור לוח אם). תודה על העזרה! ייתכן וזכרונות אני אביא מארה"ב פשוט בגלל הפרשי המחירים והנוחות היחסית של השליחה.
-
- 12 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן! אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בימים הקרובים, בדקתי טיפה באינטרנט לגבי חלקים ואני חושב שהבנתי בערך מה החלקים שאני מעוניין בהם. בכל זאת אשמח לדעתכם בנושא ולגבי 2 מפרטים שאני מתלבט ביניהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעקרון כל המשחקים החדשים, לטווח של שלוש שנים - 4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע על FHD, אש…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לוח אם שבו 1 חריץ הרחבה PCI Express ולפחות 2 חריצי הרחבה PCI רגילים הלוח צריך לתמוך גם ב -DDR2 רגיל וגם DDR3 עבור שדרוג עתידי. במחשב יותקן 2GB של זיכרון RAM מסוג DDR2 בתדר 1066MHZ חובה שהיה RAID חומרה מובנה בלוח שתומך ב 0.1 לפחות. כרטיס מסך עםעם 2 יציאות DVI. (יכול להיות מובנה בלוח או חיצוני ). כ. רשת 1000 MB למחשב מחובר מסך 19 אינטש בחיבור DVI ---(מה בא טוב כאן ) אין מגבלות תקציב,אבל צריך להיות ריאלי
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני פשוט לא מתמצא במעבדים החדשים ובלוחות אם החדשים , אז אם אפשר להרכיב מחשב במיוחד למשחקים ואולי אפילו לארח שרת , אסכים לתשובות. יש לציין שאני מעוניין במפרט עם מסך טוב אבל בגדול אם יש אפשרות באמת לפנק במחשב עם ביצועים(הכרטיס מסך חייב להיות איכותי) ללא מסך בתקציב הזה אז אפשר לדלג על המסך , מקסימום נקנה אותו בנפרד אבל אנא תציינו כמה שנים הביצועים האלה יתנו למחשב שלי לחיות ברמה הגבוהה תודה רבה חברה . נ.ב אם יש לכם שיקולים ואתם לא מפרסמים אז תפרסמו גם את השיקולים ומה כדאי יותר אני ככה יתעדכן יותר
-
- 12 תגובות
- 817 צפיות
-
-
גלשתי היום במחשב עם מסך מבריק ושמתי לב שהתמונה חיוורת/צבעים חלשים, אבל כשהזזתי את המסך מילימטר אחורה התמונה הייתה הרבה יותר טובה ,כשהזזתי את המסך מילימטר קדימה שוב התמונה חיוורת. האם זה כך בגלל שהמסך מבריק ? האם זה כך בכל המסכים המבריקים ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמות. מוצרים 1 AMD ATHLON XP 2000 + FAN 576 1 EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 699 1 Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz 555 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 701 1 1,018 Geforce 4 Ti 4200 128Mb WinFast A250LE TD MyVIVO 1 277 LITE-ON DVD 16*48 Retail 1 PANOASONIC FLOPPY 1.44 52 1 Simbadda Master III LV USB Front 400W Case 250 1 1,311 MAG FD786 17 1 Genius KB-10X PS2 ENG/Heb 36 1 Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM 87 1 81 Vantec ThermoFlow 80MM סה"כ 5,644 ש"ח המחשב לא מיועד לאוברקולק בשום צורה (או לפחות לא בעתיד הנראה כרגע לעין, אז להתעלם מאפשרויות האובר), ישמש למשחקים ואינט…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
דוד שלי צריך מחשב אך ורק לאינטרנט. הוא מעדיף לא לקנות יד שנייה אלא אחד חדש עם אחריות, אבל מעוניין לשלם כמה שפחות כסף. דרוש כל הציוד מלבד: רמקולים, עכבר, CD וFloppy. זה המפרט שאני בניתי: Motherboards for AMD : Elitegroup K7SOM SIS740 Motherboard w/CPU Duron 2000+ (VGA 64Mb, Sound, LAN, Modem) [ ¤ 514.01 ] 1 Memory : DDR-RAM 128MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 145.38 ] 1 Hard Discs : Nikimi 30GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 290.75 ] 1 Monitors : LG CRT 15" - 563N - Studioworks Monitor [ ¤ 578.50 ] 1 Keyboards : Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard [ ¤ 29.18 ] 1 Cases : Compucase-HEC Micro Tower CI-6K27 Front USB 300W Case [ ¤ 257.32 ] 1 הערות, הארות והמלצו…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי, אני שואל בשביל חבר על מפרט למשחקים. הדרישות הן: מעבד כפול ליבה (E4XXX או AMD X2 אבל עדיף אינטל). לוח אם מבוסס (אינטל בשביל מעבדי אינטל, ו-nForce בשביל AMD אבל עדיף אינטל), אין צורך במשהו מיוחד. זיכרון בנפח ג'יגה. כרטיס מסך DX10. וכמובן ספק+מארז. אין צורך בצורב DVD. במפרט הזה צריך גם ציוד הקפי: רמקולים. מסך 'LCD 17 המחשב כולל ציוד הקיפי צריך להיות בסביבות ה-4000 ש"ח, החנות צריכה להיות באזור ירושלים (עדיף KSP). המחשב מיועד לעבוד ב-XP, אבל יש מצב שהוא יעבוד לפעמים בויסטה. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לא להאמין איך הזמן טס, המחשב שלי עוד מעט חוגג יומולדת חמש כרגע כסף למחשב חדש אין, אם אני קונה אחד חדש אז זה מחשב מושקע בסביבות 4.5-5K המטרה היא לנסות להזיז בעוד כמה מטרים את העגלה הזאת במחינת משחקים המערכת במדיוק היא AMD 3800X2 939 לוח DFI ULTRA-D וזכרונות 1GB של טווינמוס... (היו ימים שהבאתי את המערכת הזאת מ 2GHZ ל2.7-8GHZ ) הבעיה המרכזית היא כמובן הכרטיס מסך X800GTO2 אם אתם זוכרים שכולם בזמנו אמרו שהוא אוברקלוקר מצויין ומסוגל להגיע לX850XTPE אני זוכר שבזמנו התריאו בפניי לגבי סוגיית Shader שבעתיד יצאו משחקים שיתמכו ב Shader 3 והכרטיס שלך לא יכול להפעיל את אותם משחקים כי הוא תומך בShader 2 אלה שתמכו בדעה זו הציעו לי לקנות את הכרטיס המתחרה מ NIVIDIA אם אני לא טועה- 6600GT…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
AMD Sempron 3000 , 1.6GHz, 256KB Cache - ¤299.00 ASUS M2V - ¤488.00 SUPER TALENT 1G 667MHZ - ¤550.00 Westren Digital WD800JD - ¤266.00 WinFast PX7600GS EXTREME TD256M - ¤637.00 COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300ART 20/24P שחור - ¤315.00 הרכבת מחשב + התקנת תוכנה - חינם - ¤0.00 SONY DVD-ROM DDU161510 - ¤100.00 סך הכל : ¤2,655.00 המעבד בסוקט AM2.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה שלום, אני מקבל בהמשך השבוע מעבד E6600 ו-2 גיגה זכרון 667mhz. לטובת זאת אני צריך את חלקי המחשב הבאים - כרטיס מסך, לוח אם, מארז וקירור למעבד. המחשב הולך לשמש להכל מהכל - סרטים, משחקים, גרפיקה וכו' ואוברקלוק... בינתיים בניתי את המפרט הבא - לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3 - מחיר - 615 ש"ח כרטיס מסך - Leadtek GeForce8800GTS 320mb - מחיר - 1579 ש"ח מארז - Enermax Chakra ECA3052 - מחיר - 368 ש"ח קרור למעבד - Sunbeam Tuniq Tower - מחיר - 251 ש"ח מאוורר למארז - Zalman Case Fan ZM-F3 120mm - מחיר - 50 ש"ח סה"כ 2863 ש"ח בסה"כ אני מרוצה מהמפרט, אך אם יש מקום לשיפורים אני אשמח לשמוע. ושאלה נוספת - יש לי ספק HEC Silent 375W, האם הוא יחזיק את המערכת בלי/עם אוברקלוק? תודה רבה,
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי, צריך עזרה בהרכבת מפרט ב-1.5K מיועד בעיקר לשימוש ביתי פשוט 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - מקסימום 500 אבל באמת רק אם אין ברירה. התקציב כמובן אינו כולל מסך. 1500 רק למחשב וגם צריך מסך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה באינטרנט, אופיס ואני מניח שגם תכני HD אם יש אפשרות וכו'. משהו בסיסי, לא יותר מדי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080. מסך יהיה כנראה 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהמשך לאשכול זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=509157.0 קבלתי הצעת מפרט נוספת שנאמר לי עליה שהיא טובה בהרבה מן ההצעה שניתנה לי פה ועל כן אני שואל האם היא באמת טובה יותר או זה סתם ניסיון למשוך אותי לחנות TMS השימושים כפי שנאמר באשכול הקודם: התקציב בסביבות 2500 שקל - עדיף לא לנצל את כולו אבל אפשר גם לגלוש מעבר אליו בכמה מאות שקלים שימוש המחשב הוא למספר דברים: עבודה משרדית - גלישה אופיס וכד' - אני רוצה שיהיה מהיר וטוב בתחום הזה, שיהיה אפשר לראות בו סרטים טוב ובנוסף לזה - שיעבוד טוב למשחקי מחשב (לא חזקים במיוחד אבל יחסית כן) כמו קאונטר סטרייק וכד' ככה שטוב שיעבוד גם לגיימינג אין צורך בציוד היקפי המפרט צריך לכלול את כל הרכיבים חשוב שהמחשב יהיה שקט - בסלום בערך …
-
- 12 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שבוע טוב מבקש עזרה בבניית מפרט למשחקים עבור בן 13. תנו לי את ה"BEST" שלכם ------ כמו תמיד.
-
- 12 תגובות
- 721 צפיות
-