עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני מחפש מחשב נייד קטן שישמש אותי בעיקר לסרטים/אינטרנט/ מטלות תכנות. רוב הזמן המחשב ישמש כמחשב נייח ויתחבר למסך חיצוני. נתקלתי בשני המחשבים האלו [h=1]Lenovo IdeaPad M30-70 MCF27IV[/h] [h=1]Lenovo IdeaPad S310 5943-5390[/h] ההפרש במחירים זעום (בסביבות 5 שקלים), אבל אני לא מצליח להבין מה ההבדלים בניהם. חוצמזה, מאחר ורוב הזמן המחשב הזה הולך להיות באותו מקום, התלבטתי אם לא כדאי לקנות intel NUC במקום מחשב נייד. תודה רבה, מאיר

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. היי, אשמח לחוות דעת לגבי המפרט וכמה שאלות.. המחשב לצרכי גרפיקה 2D (חבילת אדובי מלאה- צרכי פרנסה) +אינטרנט, אופיס ותוכנות אחרות...אין עריכת וידאו,רינדור או גיימינג. Intel i5 4590 Quad Core Tray Arctic Freezer 7 Pro Rev. 2 Gigabyte GA-H97-HD3 Crucial 8GB 1600MHz DDR3 Samsung SSD 120G 2.5" Sata3 840 EVO Seagate 1TB 3.5" Sata3 7200 64MB Lite-On DVD-RW x24 Sata iHAS124 NZXT H230 PSU 600W Gigabyte Geforce GTX760 2G D5 OC Microsoft Win 7 Home Prem 64Bit Eng שאלותי: האם זיכרון של 8 מספיק? האם לפצל ל-2X4? מה המשמעות של הפיצול – האם מהירות? האם לבקש שמערכת ההפעלה תהיה על אחד מהכוננים הקשיחים והשני ישמש לשאר? מה דעתכם על המארז? איזה דגם אחר של מארז ל…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by Leonsver1,

. מה התקציב המקסימאלי?3.7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך אבל לא לחסוך על ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?GAMING א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 FAR CRY 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני מנחש 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם. התקציב שלי הוא בין 4000-5000 ₪ התקציב די גמיש משום שאני רוצה שהמחשב יהיה חזק כמה שיותר ויתן לי את מה שנדרש, אבל שהיחס של יעילות/מחיר יהיה כמה שיותר גבוה. אני מוכן לחרוג מהתקציב אם זה יעלה משמעתית את הביצועים וכמו כן אני מעוניין לחסוך במחיר אם זה מוריד רק בקצת את הביצועים. המחשב מיועד לעסק, בעיקר לעבודה עם תוכנות של עריכת תלת מימד. (הוא ישמש גם לעבודות גרפיקה, תיכנות, עבודה משרדית וגם לצפייה בסרטים ולשימושים ביתיים אבל זה יותר שולי) אני יבצע שימוש בתכנות של AutoDesk (רוויט, אוטוקאד ואולי 3DMAX) בתכנות תלת מימד כמו Rhino ואולי עוד.. גם בתכנות של רינדור (הדמיות) ובתכנות גרפיקה של adobe. אני מאמין שהמסך שאני יקנה בשביל המחשב הזה הוא מסך עם רזולוציה של 1080p…

5. Started by d0s,

אהלן , אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג, הסתכלתי כאן באתר וראיתי מפרט שתואם את התקציב שלי : http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/21 יש לי עבר טוב עם KSP אז רציתי לראות את המפרטים שהם מציעים וקיבלתי מפרט יחסית דומה : http://ksp.co.il/?uin=15890 רציתי לקבל את חוות הדעת שלכם על ההבדל בין המפרטים, האם המחיר שמוצע ב KSP עבור המפרט הוא הוגן או שלבדוק עוד אופציות ? תודה !

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Mpro,

יש ברשותי מחשב נייד של ACER עם מעבד אינטל P6200 לא הצלחתי למצוא את הדגם המדוייק של המחשב הנייד, הוא דיי ישן בן 4 שנים בערך התקנתי עליו את מערכת ההפעלה אובונטו והוא עובד דווקא יפה מאוד הייתי רוצה לשדרג אותו עם SSD כלשהו או הגדלת הזיכרון האם זה אפשרי? יש פתרונות אחרים?

• 13 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. לא ידעתי היכן לפרסם את הפוסט הזה כי הוא עוסק במספר פיתרונות חומרה שונות. יש לי צורך בביצוע מניפולצייה בתמונות . הכוונה היא לקחת תמונות ולהוסיף בתוכם חצים מלווים בכיתוב בכתב יד באמצעות עט סטילוס . אין לי מושג בתחום . האפשרויות למיטב הבנתי הן כדלהלן : 1. לרכוש לוח שירטוט כתיבה אלקטרוני כמו wacom bambo שזה בעצם פד משטח מגע וסטילוס שמתחברים ב usb. היתרון שהעלות היא זולה כ 200 ש"ח וניתן להשתמש בו גם עם המחשב השולחני וגם עם הנייד שלי שיש לו מסך מט שמקל על השימוש בו . החיסרון הוא שהניידות מוגבלת ומסורבלת ויתכן שכמו הרבה אנשים לפני,יהיה לי קשה להתרגל לצורת העבודה הנידרשת , של שימוש בסטילוס על משטח שמונח על השולחן ובו זמנית צפייה במסך שנימצא מול העיינים . 2. לרכוש נייד היב…

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ואילוסטרטור באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. ה…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Or94,

שלום, קניתי לפני חמישה חודשים את המחשב lenovo flex 2 14. המחשב עבד מעולה אבל אתמול בערב בזמן גלישה באינטרנט המחשב פשוט נתקע וקפא. כיביתי אותו ועכשיו הוא נדלק אבל לא מגיע לווינדוז. ניסיתי ללחוץ על הכפתור novo אבל לא הצלחתי. לא התקנתי שום דבר בזמן האחרון. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by errrr,

אני רוצה לקנות מחשב נייד באיזור 3000-4000 ש"ח. התקציב כולל מערכת הפעלה (ווינדוס 8.1). השימושים המרכזיים בו הם גלישה, Office וצפיית סרטים (גם במחשב וגם עם חיבור לטלוויזיה). אם אפשר להריץ עליו גם משחק NBA מהשנים האחרונות - אדרבא. המחשב מיועד לסטודנט, ולכן צריך להיות קל יחסית, ובו זמנית עם מסך 15 אינץ'. לא קריטי שהסוללה תחזיק הרבה זמן, אבל מן הסתם שזה לא יזיק. כנ"ל לגבי שקט וקירור (לא יזיק). לגבי המקלדת - כדאי שתהיה מוארת, ועדיף שתהיה כמה שיותר דומה למקלדת רגילה (עד כדי הNumpad). תודה (:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by no-laptop,

שלום רב, אני מחפש לקנות שני מחשבים ניידים לשימושים שונים: מחשב ראשון: * מטרות המחשב? מיועד לסטודנטית למדעי המחשב, אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, visual studio וכד'. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למסך 15 אינץ'. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות פלוס מינוס * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר להכניס SSD בתוספת קטנה מה טוב * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף שלא HP אותן הדר…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. היי יש לי כיום מחשב המבוסס על מעבד E8400, לוח אם P35dsl של GB, 4 GB זכרון ובתוספת כרטיס מסך די ישן יחד עם מארז Sonata 3 ודיסק קשיח intel ssd 540. חשבתי לשדרג את המעבד+לוח+זכרון וכרטיס מסך בתקציב של 2,000-2,500 ש"ח ולהשאיר את המארז וכן את הדיסקים הקשיחים והצורב. השימושים העיקריים שלי הם משרדיים, מולטימדיה וקצת משחקים. האם ניתן בתקציב הנ"ל להשיג תוצאה ראויה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dimka323,

לפי האתר של ASUS מחשב N56JK יכול להגיע בתצורה של מסך FHD IPS וגם בתצורה FHD שלא IPS www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N56JK/specifications Display15.6" 16:9 HD with EWV (1366 x 768) /Full HD (1920x1080)/IPS FHD (1920x1080) Asus Splendid Video Intelligent Technology, Zero Bright Dot , anti-glare לא מצאתי ברשת ביקורת על תצורה N56JK-CN028H שנמכרת בארץ ולכן אני פונה לכאלה שרכשו את הנייד הנ"ל ויכולים לבדוק את העניין בעזרת תוכנה פשוטה.

• 27 תגובות
    • 9.8k צפיות
  14. עם גרסה מיוחדת ששוקלת פחות מה-MacBook Air של אפל, מסך QHD, שבבי 14 ננומטר, קשיחות צבאית ועיצוב מלוטש - ה-Folio 1020 החדש של HP רוצה לכבוש את ליבם של אנשי העסקים ברחבי העולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%99%d7%a3-%d7%94%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-hp/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייב, אפשר לחרוג נגיד עד 300 ש"ח בערך, אבל אם יש משהו ממש משתלם וטוב עד תציעו ונשקול את העניין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends, Guild Wars 2, Dragon Age Inquisition, ועוד כל מיני MMO RPG שהולכים לצאת שהוא משחק, וכל המשחקים החדשים המדוב…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. ערב טוב, האם ריאלי מבחינת רעש ונוחות לקנות מחשב לגיימינג לטובת מיקומו בסלון (חיבור לטלויזיה מן הסתם)? במידה ויש כזו חייה, אשמח לעזרתכם בהצעה למפרט אשר יתאים לדרישות לעיל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500-5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - יחובר לטלויזיה בסלון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Far Cry 4 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום! לפני שבע שנים קניתי את המחשב הנייח שלי שמשמש אותי עד היום (עם מעט שידרוגים של זיכרון/הרדיסק) בעזרתכם. הפורום הוכיח את עצמו, וראיתי אנשים שהחליפו שלוש מחשבים בזמן ששלי עדיין מחזיק. אבל הגיע זמנו לעבור הלאה.. חשוב לי להדגיש כמה דברים כללים לפני השאלות הרגילות. המחשב זה רוב החיים שלי! אני רגיל לעבוד עם מחשב I7 עם ארבע ליבות, 16 ג'יגה זיכרון, ו 256 SSD עם שני מסכי 24 (בעבודה). ויש לי גם מק פרו עם מפרט דומה בן כמה חודשים. בגדול אני משתמש במחשב בצורה מסיבית - פיתוח תוכנה (ווב בעיקר), מכונות וירטואליות, DB, שרתים, עשרות טאבים של כרום/פיירפוקס פתוחים ביחד עם מסמכים של האוניברסיטה. ואם יש משהו שאני שונא זה לחכות למחשב.. (מה שעם המחשב הקשיש שלי קורה הרבה ולכן אני כב…

• 29 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. Started by llrefael,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום רב, אשמח אם תוכלו להציץ המפרט שקבלתי לעסק מחנות במרכז הארץ. היכן ניתן לשדרג,לשנות והאם המחיר אטרקטיבי. המון תודה... מצ"ב קובץ jpeg עם המפרט שהתקבל מהחנות נקודות: תקציב- עד 6500 K (מקסימום) שימוש- משרד אדריכלים: יצירת הדמיות, גרפיקה, מידול בתלת מימד תוכנות עבודה בשגרה:3dsmax, revit, vray, skechup,autocad (סצנות רינדור מורכבות אינם דבר שבשגרה). רזולוצית מסך: fhd מסך כפול אין צורך להקפיד על שקט ישנה חשיבות למניעת התחממות יתר היות ותוכנות הדמיה עובדות מס' שעות ובניצול רב של המעבד. בנוסף, למיתב ידיעתי, תוכנות אלו מנצלות בעיקר את הCPU והGPU גם כן חשוב, אך פחות (לא מעוניין בכרטיס גרפי מהסדרות המקצועיות, אלה מסדררת הגיימינג. מהירות תנועה חשובה לנו יותר מדיוק גרפי). א…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. צריך מפרט מחשב שירוץ סבבה אבל שלא יזחל...ביישומי אינטרנט, שיהיה בו גם מספיק מקום סתם להוריד סרטים וכו... תקציב בין 1000 ל1500 תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by I7210I,

שלום אני מחפש מחשב נייד * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) office וגלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה האם מבריק או מאט, גודל המסך קטן עד סטנדרטי (עדיפות לקטן, לא notebook אבל אם זה מייקר, אוותר) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי?עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני מחפש מחשב נייד לחבר. להלו התשובות שלו לשאלון: תקציב: עד 3000 שח עם אפשרות חריגה ל3500 שח. איפה ירכש המחשב - ישראל שימושים: סרטים,סדרות,אינטרנט,קצת פוטושופ ומשחקים קצת כבדים כמו GTA IV גודל מסך: 14-15 אינץ׳ אין עדיפות למבריק/מט זמן סוללה: 6 שעות מקלדת מלאה חובה. יציאות חשובות: hdmi ועדיפות למינימום שלושה חיבורי USB שיהיה WiFi עם קליטה טובה, BT פחות קריטי מבחינת האחסון עדיפות להארד דיסק 1TB יש צורך בכונן אופטי עם עדיפות לבלוריי אבל לא קריטי. חובה שיכלל בתקציב גם מערכת הפעלה ווינדוס 7/8. בתודה מראש על כל המלצה שתינתן

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by TRBH,

שלום, אני רוכש את הנייד שלי בארה"ב, הדרישות שלי הן שהמחשב יהיה מהיר ויעיל, הן בעבודות: משרדיות, צפייה בסרטים בזמני הפנוי, עריכה בפוטושופ קלה ובתור סטודנט למדעי המחשב שיחזיק מעמד איתי במשך כל התואר. אני כיום משתמש במחשב נייד די ישן למטרת הלימודים והוא ממש איטי, שוקל 2.5 ק"ג למרות שזה לא מטריד אותי וחיי הבטרייה שלו נורא קצרים (תוך שעה הוא יכול להיגמר), וזאת הבקשה השנייה מהמחשב, שחיי הסוללה שלו יהיו יותר ארוכי טווח ממנו. בדקתי מספר מחשבים בגודל ''15.6: I5: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=8910487&CatId=4935 **************** http://www.abt.com/product/78611/Lenovo-20C6008SUS.html I7: http://www.abt.com/product/78609/Lenovo-20C6008…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, תודה מראש על העזרה! מחפש מעבד intel i5 - הדגם יכול להיות 4590 או 4690, אם ממש צריך, אפשר גם 4460 (בגדול - סומך עליכם) מחפש 8 GB RAM (אשמח לשמוע את דעתכם לגבי סטיק אחד או שני סטיקים, בכל מקרה, צריך אפשרות עתידית להרחבה) ועוד שאלה אחת - יש לי HD של חצי טרה במחשב הנוכחי (מלפני כ-5 שנים) - האם אפשר להעביר אותו למחשב החדש כדי לחסוך עלויות? (במקרה שכן - התקציב שלי יורד ל-3700) 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך - מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כמה מאות שקלים, רק במידה והשיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - ביתי, תכנות ומשחקים א) במידה …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש, עדיפות היא לI5 או I7 עם 8GB+ זכרון(עם אפשרות הרחבה), SSD(או לפחות אפשרות להחליף לSSD) וכרטיס מסך טוב מסך עם רזולוציה של 1080 או יותר ועם איכות סבירה (שלא יהיו יותר מידי עיוותי צבע כשמסתכלים מהצד). USB3 אין לי צורך בכונן אופטי. השימושים שאני צריך אותו בשבילם הם בעיקר: פיתוח: ווב \ אנדרויד \ משחקים הרצת מכונות וירטואליות דרך VMWare משחקים חדשים (אבל אפשר לוותר קצת אם זה יוצא יותר מידי יקר) גרפיקה (מידול תלת מימד, פוטושופ, אילוסטרטור...) אין לי דרישה למסך מגע או מערכת הפעלה. האם אתם ממליצים לקנות מחשב חדש או שכדאי למצוא יד שניה? מה אתם אומרים על המחשב הזה? האם הוא יכול לשמש למטרה: http://ksp.co.il/?uin=24621

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.