ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
שלום! לפני שבע שנים קניתי את המחשב הנייח שלי שמשמש אותי עד היום (עם מעט שידרוגים של זיכרון/הרדיסק) בעזרתכם. הפורום הוכיח את עצמו, וראיתי אנשים שהחליפו שלוש מחשבים בזמן ששלי עדיין מחזיק. אבל הגיע זמנו לעבור הלאה.. חשוב לי להדגיש כמה דברים כללים לפני השאלות הרגילות. המחשב זה רוב החיים שלי! אני רגיל לעבוד עם מחשב I7 עם ארבע ליבות, 16 ג'יגה זיכרון, ו 256 SSD עם שני מסכי 24 (בעבודה). ויש לי גם מק פרו עם מפרט דומה בן כמה חודשים. בגדול אני משתמש במחשב בצורה מסיבית - פיתוח תוכנה (ווב בעיקר), מכונות וירטואליות, DB, שרתים, עשרות טאבים של כרום/פיירפוקס פתוחים ביחד עם מסמכים של האוניברסיטה. ואם יש משהו שאני שונא זה לחכות למחשב.. (מה שעם המחשב הקשיש שלי קורה הרבה ולכן אני כב…
-
- 29 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תוכלו להציץ המפרט שקבלתי לעסק מחנות במרכז הארץ. היכן ניתן לשדרג,לשנות והאם המחיר אטרקטיבי. המון תודה... מצ"ב קובץ jpeg עם המפרט שהתקבל מהחנות נקודות: תקציב- עד 6500 K (מקסימום) שימוש- משרד אדריכלים: יצירת הדמיות, גרפיקה, מידול בתלת מימד תוכנות עבודה בשגרה:3dsmax, revit, vray, skechup,autocad (סצנות רינדור מורכבות אינם דבר שבשגרה). רזולוצית מסך: fhd מסך כפול אין צורך להקפיד על שקט ישנה חשיבות למניעת התחממות יתר היות ותוכנות הדמיה עובדות מס' שעות ובניצול רב של המעבד. בנוסף, למיתב ידיעתי, תוכנות אלו מנצלות בעיקר את הCPU והGPU גם כן חשוב, אך פחות (לא מעוניין בכרטיס גרפי מהסדרות המקצועיות, אלה מסדררת הגיימינג. מהירות תנועה חשובה לנו יותר מדיוק גרפי). א…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מפרט מחשב שירוץ סבבה אבל שלא יזחל...ביישומי אינטרנט, שיהיה בו גם מספיק מקום סתם להוריד סרטים וכו... תקציב בין 1000 ל1500 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) office וגלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה האם מבריק או מאט, גודל המסך קטן עד סטנדרטי (עדיפות לקטן, לא notebook אבל אם זה מייקר, אוותר) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי?עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לחבר. להלו התשובות שלו לשאלון: תקציב: עד 3000 שח עם אפשרות חריגה ל3500 שח. איפה ירכש המחשב - ישראל שימושים: סרטים,סדרות,אינטרנט,קצת פוטושופ ומשחקים קצת כבדים כמו GTA IV גודל מסך: 14-15 אינץ׳ אין עדיפות למבריק/מט זמן סוללה: 6 שעות מקלדת מלאה חובה. יציאות חשובות: hdmi ועדיפות למינימום שלושה חיבורי USB שיהיה WiFi עם קליטה טובה, BT פחות קריטי מבחינת האחסון עדיפות להארד דיסק 1TB יש צורך בכונן אופטי עם עדיפות לבלוריי אבל לא קריטי. חובה שיכלל בתקציב גם מערכת הפעלה ווינדוס 7/8. בתודה מראש על כל המלצה שתינתן
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוכש את הנייד שלי בארה"ב, הדרישות שלי הן שהמחשב יהיה מהיר ויעיל, הן בעבודות: משרדיות, צפייה בסרטים בזמני הפנוי, עריכה בפוטושופ קלה ובתור סטודנט למדעי המחשב שיחזיק מעמד איתי במשך כל התואר. אני כיום משתמש במחשב נייד די ישן למטרת הלימודים והוא ממש איטי, שוקל 2.5 ק"ג למרות שזה לא מטריד אותי וחיי הבטרייה שלו נורא קצרים (תוך שעה הוא יכול להיגמר), וזאת הבקשה השנייה מהמחשב, שחיי הסוללה שלו יהיו יותר ארוכי טווח ממנו. בדקתי מספר מחשבים בגודל ''15.6: I5: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=8910487&CatId=4935 **************** http://www.abt.com/product/78611/Lenovo-20C6008SUS.html I7: http://www.abt.com/product/78609/Lenovo-20C6008…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, תודה מראש על העזרה! מחפש מעבד intel i5 - הדגם יכול להיות 4590 או 4690, אם ממש צריך, אפשר גם 4460 (בגדול - סומך עליכם) מחפש 8 GB RAM (אשמח לשמוע את דעתכם לגבי סטיק אחד או שני סטיקים, בכל מקרה, צריך אפשרות עתידית להרחבה) ועוד שאלה אחת - יש לי HD של חצי טרה במחשב הנוכחי (מלפני כ-5 שנים) - האם אפשר להעביר אותו למחשב החדש כדי לחסוך עלויות? (במקרה שכן - התקציב שלי יורד ל-3700) 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך - מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כמה מאות שקלים, רק במידה והשיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - ביתי, תכנות ומשחקים א) במידה …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש, עדיפות היא לI5 או I7 עם 8GB+ זכרון(עם אפשרות הרחבה), SSD(או לפחות אפשרות להחליף לSSD) וכרטיס מסך טוב מסך עם רזולוציה של 1080 או יותר ועם איכות סבירה (שלא יהיו יותר מידי עיוותי צבע כשמסתכלים מהצד). USB3 אין לי צורך בכונן אופטי. השימושים שאני צריך אותו בשבילם הם בעיקר: פיתוח: ווב \ אנדרויד \ משחקים הרצת מכונות וירטואליות דרך VMWare משחקים חדשים (אבל אפשר לוותר קצת אם זה יוצא יותר מידי יקר) גרפיקה (מידול תלת מימד, פוטושופ, אילוסטרטור...) אין לי דרישה למסך מגע או מערכת הפעלה. האם אתם ממליצים לקנות מחשב חדש או שכדאי למצוא יד שניה? מה אתם אומרים על המחשב הזה? האם הוא יכול לשמש למטרה: http://ksp.co.il/?uin=24621
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם התועלת הנוספת נמוכה ביחס למחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? Assassin's Creed Black Flag, Far Cry 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed Unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1366/768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם …
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין גדול במחשבים ולכן אני צריך את עזרתכם. ראיתי ב K.S.P את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=15940 רציתי לדעת איך הוא לגיימינג והאם יחזיק לי ל 2-3 שנים הקרובות. מחיר מקסימלי 4000 שקל, אני קונה את המחשב באילת כדי להפחית כמה שאפשר בהוצאות. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב עבור גיימינג אני מניח שבעיקר אצטרך להוסיף כרטיס מסך אבל אני מצרף את החומרה שלי בכל מקרה כי אני לא ממש סגור מה צריך: Intel i5-2500K 3.3ghz לוח אם msi z68a-g45 Gen3 socket 1155 מאוורר למארז חברת NZXT ,140mm geforce GTX570 Twintech 1.28gb DDR5 8gb Elixir DDR3/1333MHZ מארז HEC Cougar solution ספק ANTEC vp550 strictly power 45a 12v מאוורר scythe cooler mugen 2 intel 1156 התקציב נע בין 1200-1700 שח ותלוי בעיקר בשאלה אם צריכים שדרוגים נוספים בנוסף לכרטיס מסך (קירור,מקום וכו) המטרה היא להגיע לאותה נקודה שהייתי בה לפני שלוש שנים בדיוק - מריץ הכל על מקס איכות ללא בעיות תודה !!
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי, יש לי את samsung np530u4e-s01 כבר שנתיים ואני חושב שלעולם לא ממש נהנתי ממנו.. הוא תמיד היה איטי להחריד ובזמן האחרון זה כבר יותר מדי בשבילי. אני יודע שמותקן לי כרגע כונן SSD בגודל 32 גיגה ואני רוצה להחליף אותו למשהו גדול יותר ובכך להתקין עליו את מערכת ההפעלה. אני מנסה למצוא איזה כונן מותקן לי במחשב כרגע ומה הגודל שלו כדי לקנות משו בגודל זהה ואני לא מצליח למצוא. אני אשמח אם מישהו יכול להגיד לי איזה כונן אני אמור לקנות בשביל שאני אוכל להתקין אותו במחשב שלי וגם אם מישהו יודע איך לעשות את זה. בכללי למישהו יש את המחשב הזה גם כן ויש לו אטיות כמו שאני מרגיש? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 2500 ש"ח, אפשר להשקיע עד 3000 ש"ח אם שווה את זה, מעניין אותי לדעת אם יש משהו שווה לקנות לאור המבצעי Black Friday. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית עם פוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" או 15.6" ועדיפות למסך מאט * רזולוציית המסך? 1366x768 או 1920x1080 (לא משנה לי). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות ללפחות 3.5 שעות, כמובן שמעדיף כמה שיותר (בעבודות משרדיות). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB3. * Bluetooth? לא חשוב כל כך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות, עם יש אפשרות ליותר אז מצויין. * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הפעלתי היום את המחשב שלי אחרי הרבה חודשים שלא השתמשתי בו וכשאני שם אותו בטעינה זה מה שמופיע לי בלוגו של הסוללה למטה: "0 available plugged in not charging windows 7". מישהו יודע איך אני יכול לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינג HIGH-END שיתמוך ב4k ללא ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל-בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור תל אביב והסביבה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הבא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? שדרוגי RAM, וכרטיס מסך 12. הערות נוספות, פירוט מורחב…
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב? לדוגמה: אני מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי בסיסי(אינטרנט, אופיס וכו') + עריכה גרפית ברמה בסיבית בפוטושופ(דו מימדית) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל13 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? - עד 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימל…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, ברצוני לרכוש מחשב כבר מיום ראשון. אם החוו"ד תיהיה חיובית לגביו - עמיד, מהיר ולטווח ארוך אז אני לא אחשוב פעמיים. Intel Core i3 4360 3.7Ghz 4MB L3 Cache s1150 מאוורר למעבד - Original Intel CPU Cooler לוח אם - Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E,VGA, DVI, HDMI זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT כרטיס מסך - On Board Intel HD Graphics 4600 דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב דיוידי - Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata ספק כוח - Antec 300W Active PFC BP300P PSU מארז - CoolderMaster Elite 241 Mid Tower Black Case No PSU זה יוצא סה"כ 2000 ש"ח וזה התקציב שלי. אז מה דעתכם? …
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, נא להתעלם מהדיון הקודם שלי (מחכה שימחקו אותו או משהו), שיניתי את הדרישות אחרי שקראתי קצת תגובות פה בפורום אני מחפש מחשב לגיימינג, סביב ה4500, המחשב צריך לכלול מעבד i5 (כנראה ה4590), 8 GB RAM וכרטיס מסך אני שואף ל GTX970. חוץ מזה צריך SSD של 128, וצריך HD של 1TB. דרישה חשובה - שהמארז יהיה עד גובה 43.5 סנטימטר. אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כמה מאות שקלים, אם זה מה שיעשה את ההבדל בין GTX970 או לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - ביתי, תכנות ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
התקציב 1000 שקל בערך + - מחשב משמש לגלישה וסרטים רזולציה HD יש לי מחשב בין 6 שנים אני רוצה להעביר את CD והרדיסק קניתי בנוסף SSD של 128 גיגה יש לי כרטיס מסך HD5670 מארז יש לי של + ספק 400 וואט של HEC [h=1][/h] בגדול אני צריך לוח פשוט וטוב בלי דברים מיוחדים זיכרון ומעבד ואם צריך אז גם קרור למעבד הענין שאני צריך שהחנות תעשה לי את הרכבה כי אין לי מושג בנושא אני מהקריות אז חנות מהאזור יהיה מעולה או גג נתניה כי יש לי חבר שגר שם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה לא השתמשתי במחשב הנייד הזה הרבה זמן (מחשב נייד MSI). בפעם האחרונה שהשתמשתי בו (לפני כמה חודשים) גם אז הוא לא עבד ונראלי שהתעסקתי לא נכון עם הווינדוס או משהו והוא נפגע, אין לי מושג מה קרה אז. בכל מקרה, עכשיו כשדלקתי אותו זה עשה כל מיני עידכונים (הנה תמונה אחרי ההודעה הזאת כשאני לוחץ על Finish הווינדוס לא עולה וזה מראה לי כמה אפשרויות כדי לתקן את זה: אני רק רוצה לציין שניסיתי את האפשרות הראשונה (Startup Repair) אך לאחר כמה דקות זה אומר שזה לא הצליח לתקן את הבעיה. ניסיתי גם את האפשרות האחרונה ברשימה להתקין מחדש את הווינדוס אבל זה נותן לי שגיאה "windows could not display the images available for installation" אשמח לעזרה =/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב יהיה בעיקר למשחקים אך יתפקד גם לשימושים כלליים ובין היתר גם לשימוש במספר תוכנות במקביל לצורך לימודי מדעי המחשב. זה בשביל חבר והוא מעוניין שכל המשחקים יעבדו חלק בהגדרות הכי טובות בו מכיוון שהוא יבלה הרבה ברכבת שיעביר תזמן. תקציב? הבנתי שעד 7000 חשוב לו מסך 15.6 רזולוצייה 1920 בלה בלה הוא לא אמר לי לשאול אבל השאלה עד כמה באמת משתלם להוציא על מחשב נייד שכמו שאני מניח שכולנו יודעים לא משתווה לנייח ואחרי שנה אחת בודדות סביר להניח שכבר לא כל המשחקים יעבדו בו חלק, בניגוד מנייח שיכול בכיף להחזיק 3 שנים בקנייה חכמה. לאחר חפירה קטנה מצאתי 2 דגמים מעניינים https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13255 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14446 השאלה היא, האם ההבדל בין השניים…
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
אהלן! מחפש מחשב בשביל חברה. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הדגם: Lenovo IdeaPad U330p http://ksp.co.il/?uin=25452 באתר notebookcheck.net קצת קטלו אותו. בזמנו קניתי לאחותי, Lenovo IdeaPad U430p, אבל ראיתי שב-KSP כבר לא מוכרים את הדגמים בטווח של התקציב וב-IVORY יש רק את הדגם הזה בתקציב: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13467 בכל אופן אני אשמח לדגמים מומלצים בתקציב של עד 3,500: * מטרות? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) + צפייה בסרטים * גודל המסך? באזור ה-14 לא חשוב מבריק או מט * משקל רצוי? בין 1 ל-2 קילו, יותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * מערכת הפעלה כלולה * שאר המאפיינים לא קריטיים תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי חיפוש מייגע ברחבי הרשת הגעתי לשני המחשבים הנל: Lenovo B5400 MB824IV http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-b5400-mb824iv?aff=Zap מחיר זול. מעבד M עם כרטיס מסך סביר(למרות שרשום 1GB לא מצאתי שיש גרסא כזו, בכל מקרה אברר עם החנות לפני קניה) Toshiba Satellite L50-A-1D5 http://www.winprice.co.il/Product.asp?PID=L50-A-1D5&Cat2ID=0&Cat2Cat1ID=17&Rnd=05/12/2014%2018:17:42 הבדל של 800 שח מהקודם. מעבד I7 4700M רשת GIGABIT השאלה המתבקשת האם 800 ש"ח הבדל שווים את הבדל הביצועים בין המעבדים ושאר ההבדלים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-