עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד (Dell Inspiron 1545, Core2 Due T6400) שהיה מתחמם קצת אז פירקתי את המאוורר שלו וניקיתי שכבה עבה של אבק שממש אטמה את היציאה של האוויר מהמחשב. מאחר ולא היה לי משחה תרמית החזרתי את המעבד כמו שהיה מלפני כן בלי לגעת בכלום. המחשב עובד במצב מנוחה על בערך 50 מעלות. (לפי CoreTemp & Hwinfo באזור ה-40 מעלות, ולפי HWmonitor באזור ה-50 מעלות) האם אני חייב להחליף משחה תרמית ולשים חדשה, או שזה בסדר? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by coron10,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים קלים בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני רוצה להשתדרג בלפטופ (שלי כבר בן 5, של אייסר והוא עבד בצורה מצויינת). להלן התשובות הנדרשות: מטרות: עבודה בכלי אופיס, וגם משחקים שונים (אני לא גיימר מטורף אבל אני אוהב לשחק), כמו כן עריכה גרפית בפוטושופ. גודל מסך: אני מעדיף את ה-17.3 מאחר והמשקל הוא לא פונקציה. מבריק/מט: לא משנה לי. רזולוצית מסך: לא מבין בזה כל כך. דרישות מיוחדות: אין. משקל רצוי : לא משנה לי כל כך מאחר ואני לא מטייל איתו בכל יום. זמן סוללה: עדיף כזה שיחזיק אתה שעתיים בלי טעינה. יציאות מיוחדות: VGA, HDMI, Card Reader Bluetooth - רצוי גודל מינימלי וסוג: 1TB אין צורך ב SSD כונן אופטי - כן, צורב. תמיכה בתחנת עגינה - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - מספיק לי אחריות שאני אוכל לתקן אותו בארץ האם בתקציב צרי…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by yagelk,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ופיתוח Android וJAVA. * גודל המסך? 14. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?עדיפות לtrackpoint. אבל לא חובה. * משקל רצוי? פחות מ2.1 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אכן. לפחות 4 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3 לפחות 2. * Bluetooth? לא חייב אבל נחמד שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HD- לפחות 500GB. זיכרון RAM - לפחות 8GB. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: צבע שחור, עדיפות למסך מגע. עדיפות לקניי…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by Chumlee,

המחשב מיועד להרבה דפדפנים ברקע , שעות רבות של עבודה הרבה מולטי טאסק של אופיס , מוזיקה , למעלה מ 30 דפדפנים ברקע שיזוז מהר ולא יתקע , לא למשחקים , עריכה סרטים , תוכנה הקלטה מסך Sganit יש הבדל בביצועים בין זיכרון 1333 ל 1600 ? ללא OC תודה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  6. Started by pickitup,

[TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50][/TD] [TD=width: 100%]אחותי צריכה לפטופ ללימודים שלה, היא התחילה לא מזמן תואר בן 4 שנים בכלכלה וחשבונאות ואני מחפש לה מחשב נייד 13"+- שיצליח להחזיק לפחות 4 שנים. הדרישות הן שיריץ חלק אופיס, אינטרנט, סרטים, וכיוב' טאצ' יבוא כייתרון שיהיה דק (אולטראבוק) וקל, עם SSD תקציב עד 6 אלף שקל תודה (אני מנסה לערוך את הכותרת להוסיף מחיר אבל אי אפשר) [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by cozic,

שלום, אני מעוניין לעזור לחבר לקנות נייד חדש. נמאס לו מהנייד הישן שלו (משנת 2008, ויסטה והוא כבר החליף פעמים סוללה - העלות המצטברת כבר לא מתאימה לו, לא מעוניין לחכות לפעם שלישית...) ממה שהבנתי ממנו, אלה הפרטים: * תקציב: 2600 (ניתן לעלות לכיוון 3000 אך בהחלט עדיף להשאר באזור 2600) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15.6 מינימום האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? אינטרנט אלחוטי (אם אפש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by igalh,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=862305 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=877440 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=887343 לנובו דל או אסוס? בבקשה תעזרו לי אני תקוע בלי מחשב...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by gildan,

תקציב: 3000-3,500 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה משרדתית.. גימינג כמו Gta iv עריכות מוזיקה virtul dj cubase ולפעמים טיפה פוטושופ וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף שיהיה בגודל של 15+ * רזולוציית המסך? מעדיף FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כרטיס קול 5.1 אם יש דבר כזה במחשב נייד לא חייב.. אבל זה יהיה נחמד * משקל רצוי? משקל נורמלי לא חייב להיות קליל העיקר שיהיה טוב אבל לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הייתי שמח לסוללה של 5 שעות+-, כמובן שעדיף יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת מסך נורמלית (VGA או HDMI) אני בעיקרון מע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי, אודה מאוד לעוזרים. מעוניין לקנות נייד סביר עד איכותי לשנים הקרובות לשימושי: פנאי (שיוכל להריץ הרבה טאבים ובכלל, כמה תוכנות בו זמנית)+משחקים(קלים יחסית)+עריכה (לא מקצועית בעזרת תוכנת עריכה) עסקי (מסוגל להריץ מצגות ותוכנות עזר לעבודה). מעוניין להשקיע all total באיזור ה3200 שח עם חריגות קלות במקרה הצורך. מה חשוב לי: מסך- 14-15.6 אינץ', אני חושב שעדיף לחסוך וללכת על ה14 כשאני משקיע את ההפרש באיכות המחשב. מסך מט. דורש יציאת HDMI. האם זה אומר שהמחשב יהיה FHD? ואם לא, לגבי איכות הרזולוציה אני פתוח לעצות. סרטים אראה אך ורק דרך הטלויזיה לאחר שחיברתי דרך הHDMI. מעבד- מעוניין במעבד איכותי שיהיה מהיר בכמה (4-5) שנים הקרובות, חשבתי על i5 4200M עם זכרון פנימי של 4GB (עם אופציה להר…

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  11. Started by Ori ZEE7,

רכשתי השבוע את המחשב מהסדרה הנ"ל עם המפרט הבא: i5-4210U 4GB DDR3L 1600Mhz 500GB 5400RPM + 32GB mSATA SSD אני מעוניין להחליף את הכונן בSSD. בחנות שממנה רכשתי את המחשב אמרו לי שאני יכול לשים רק msata. לאחר שיטוט קצר באינטרנט אני רואה שיש אפשרות להוסיף SSD msata או להחליף את הכונן הקיים שהבנתי שהוא בחבור SATA רגיל. שאלתי היא אם כל כונן SSD יוכל להיכנס במקום הכונן הקיים. ובמידה ואחליט לשים SSD msata, האם כאן כל SSD בחיבור msata יתאים?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yakir4u,

מה התקציב המקסימאלי? 700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רק מעבד…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by amosexy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1350 - יש לי מעבד ודיסק א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משפטית.. ככל הנראה המון מופעים של אופיס ואינטרנט פתוחים במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אופיס ואינטרנט - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת עכבר - נוחים לעבודה, רמקולים סבירים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מעבד : INTEL® CORE…

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  14. Started by kobiiakobi,

בעקבות מותו של לוח האם שלי בטרם עת ומותו של הספק ומותו של כרטיס המסך שלי ועקב אי מציאת לוח אם שתומך במעבד i7 עם סוקט 1156 החלטתי על שדרוג המחשב ברשותי מחשב עם מארז מסוג aero rs9 http://www.cclonline.com/product/101560/EN52771/Cases/Aerocool-RS-9-Black-Gaming-Case/CAS0742/ זכרונות kingston 4X2g ddr3 1600 מאוורר של zalman הארד דיסק המחשב אמור להיות לגיימרים התקציב הוא בין 3000-4000 אין צורך במסך

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה לא קריטי אז כמובן שעדיף לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משמעותי אפשר לפזול לכיוון ה-4 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים העיקריים הם מולטימדיה (תכני HD), גלישה ומדי פעם משחקים קלילים יחסית (מנג'ר LOL וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מתכוון להריץ על המחשב ויז'ואל סטודיו ללימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים הם בעיקר משחקים קלילים, אני משחק בעיקר בקונס…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by new_shady,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לתיכנות וגלישה באינטרנט. חשוב לי שיהיה מהיר עם SSD, סוללה טובה ולא כבד מידי. חשבתי על LENOVO YOGA 2 PRO. מה דעתכם על 13 אינץ' לתיכנות (אני לומד מדעי מחשב) ומה אתם חושבים על הרזולוציה הגבוהה של המחשב? עלולה ליהיות בעייתית? 3200 x 1800 Lenovo Yoga 2 Pro 2in1 13.3" TouchScreen Laptop Intel Core i7 8GB Memory 256GB Solid State Drive Yoga 2 Pro - 59418309 - Best Buy

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by AxeOr,

אהלן יש לי לנובו B590 יש סיכוי כלשהו להשתמש במטען נייד של סלולרי כדי להטעין אותו ? לדוגמא אחד כזה - http://www.mi.com/sg/mipowerbank10400/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Firefix,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO GTA V BF 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות וגלישה באינטרנט * גודל המסך? מתלבט בין 14 ל15 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מעדיף שיהיה קל אבל לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיהיה מהיר ושקט * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- מסך מגע, ושהמחשב יהיה שקט כמה שניתן. לא סובל ללמוד ולשמוע רעשים מהמחשב. אחרי שקראתי כל מיני פוסטים פה הגעתי ל2 מחשבים ששמתי עליהם עין : http://ksp.co.il/?s…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by udist,

חיבורי הSATA של לוח האם עושים המון בעיות וחשבתי שאולי זו הזדמנות לשדרג את לוח האם ואולי גם מעבד. המפרט הקיים: Intel i5 2500K LGA1155 cooler master v8 radeon 6950 g skill 8GB x2 האם יש לוח אם חדש שאוכל להעביר את המעבד (והקירור) אליו או שהתושבת ישנה ואני צריך לשדרג גם את המעבד? תקציב - עד 500 ללוח אם, עד 1000 למעבד (ורק אם צריך)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by sivan787861,

כרטיס מסך מדגם: SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 XT WITH BOOST נקנה בTMS. יתרת אחריות: 28 חודשים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו FIFA ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: חובב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA - NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על …

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ניתן לחרוג, אך העדיפות היא לחסוך אם אפשר. 2. מה שמושי המחשב? עמדת ניטור למערכת ייעודית, עמדה שרצה 24 שעות. העבודה דורשת למעלה מ20 טאבים בכרום פתוחים בו זמנית + מספר סקריפטים שרצים ברקע אחת לכמה זמן ותופסים משאבי זכרון בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שיהיה שקט? 7, עדיפות לנסות ולשמור על השקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 8. האם ישנה העדפה היכן לרכוש את המחשב? לא. אזור תל אביב- הרצליה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב, במהלך השבועיים הקרובים. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? רק שידע להתמודד עם העומס המופעל עליו בו זמנית ושלא יישחק מהר. 11. האם חשוב לשמור על …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by amir_tat,

מבקש המלצה למחשב all in one. שימושים עיקריים - תוכנות משרדיות, אינטרנט, קצת עריכת וידאו (בקטנה). תקציב - כמה שפחות עדיף עד ~3500 תודה!

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  25. פירקתי את המכסה האחורי של המחשב הנייד שלי - Asus N550JV. הברגים רוכזו בשקית אשר לצערי אבדה. אני רוצה לרכוש ברגים חדשים בכדי שאוכל לסגור ולהדק בחזרה. כיצד ניתן לדעת מהי מידת הברגים הנדרשת למחשב? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים