עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by barakooda,

ללא עכבר ומקלדת ומסך יתכן שידרוג בעתיד קניה KSP כולל עם מערכת הפעלה מותרת חריגה קלה מאד לא יבוצע אוברקלוק תודה לעוזרים (:

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  2. אהלן, אני מחפש מחשב נייד לידידה שרוצה להתחיל ללמוד פוטושופ, ולראות סדרות. יש לי ניסיון טוב עם DELL ככה שאני מעדיף שיהיה שלהם. בערך עד 3,000 ש"ח אבל אפשר להתגמש * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) פוטושופ, צפייה בסרטי HD, אופיס, גלישה ברשת * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15", מאט עדיף * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מה שעדיף לדעתכם לשימושים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה,…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, צפייה בסרטים ואופיס אבל יכול להיות שפעם ב.... ארצה איזשהו משחק קליל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:ממש בקושי אולי משחקים שלא דורשים יכולות גרפיות מיוחדות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. heroes 6 נגיד מצריך הכי הרבה גראפיקה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 24" נר…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  4. מישהו שמע או יש לו קישור לנייד החדש של דל שעומד להגיע? הנייד ששמעתי שעומד להחליף את הDELL 1535 . DELL 1537. למישהו יש קישור למפרט? מה יהיה ההבדל במעבדים וכו'? תודה!

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
    • 0 תגובות
    • 467 צפיות
  5. Started by Void,

שלום חבר'ה, הרבה זמן שלא הייתי פה והתגעגעתי אז החלטתי לחזור... שאלתי היא כזו, יש לי 2000 שקל ואני רוצה לשדרג את המחשב, אני רוצה להביא זיכרונות מעבד לוח אם והרדיסק 500 גיגה לפחות מבוסס אינטל. אני רוצה שתתנו לי מפרט הכי טוב ומשתלם ושיהיה טוב לאוברקלוקינג. עכשיו כמה שאלות יש לי ביג טייפון הוא מתאים למעבדים החדשים? הספק שלי של OCZ יתאים(מופיע במפרט)? יש לי הארד דיסק SATA הם תומך גם היום או שכולם כבר SATA 2? אם יהיה מפרט טוב והוא יגיע גם ל2500 אז סבבה :] תודה!

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Started by camera,

שלום לכולם, אחי מעוניין לשחק משחקי מחשב ברמה גבוהה וכמעט קנה PS4 ואז נודע לו שמחשב ברמה גבוהה יוכל להפעיל משחקים ברמת גרפיקה משמעותית טובה יותר מPS. במחשב הוא יוכל להשקיע 4K, טכנאי מחשבים שימכור לנו את המחשב (יש לו אינטרס לומר שהמחשב טוב יותר...) טוען שבסכום כזה יהיה ניתן להפעיל משחקים ברמה הכי גבוהה (Crysis, Thief, BF4 וכו') בגרפיקה מקסימלית בFBS טוב, האם זה נכון?, אני מניח שהוא התכוון למחשב כז בערך: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10196 אם זה נכון אז למה יש מחשבי גיימרים הרבה יותר יקרים אם למשחקים אין צורך בכאלה ביצועים? מה היתרונות לPS4 מול מחשב באופן כללי. תודה רבה!, הוא קצת לחוץ על זה, אשמח לתשובות ממי שמבין.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by tehnodrom,

חבר שלי שאל אותי ולא היה לי ממש איך לענות לו תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  8. אהלן... לאחרונה החלטתי לקנות מחשב נייד שישמש אותי ללימודים באוניברסיטה וכמחשב אישי בבית. אני מחפש מחשב חזק יחסית שיוכל לשמש אותי למשך כל תקופת הלימודים שלי ודהיינו לפחות ל- 5 שנים הבאות. עיקר שימושו של המחשב יהיה מן הסתם הרבה אופיס ואינטרנט אך גם תוכנות 3D כבדות כמו SolidWorks. כרטיסי המסך הנפוצים של אינטל או סיס שמותקנים ברוב המחשבים הניידים פשוט לא מספיקים לתוכונות כמו סוליד, אך יחד עם זאת אין לי תקציב לקנות לפטופ עם כרטיס Open GL או מקבילו מבית נוידיה. על כן אני מחפש את תחום הביניים של כרטיסי המסך X700 של ati או 6600GO של Nvidia. המערכת עצמה צריכה להתבסס על סונומה ובעלת 512 מ"ב זיכרון פנימי לפחות. שאר הדברים יותר גמישים. הודה לכם אם תוכלו לעזור לי למצוא דגם של אחת מהחב…

9. Started by dudiko,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב לצרכים הבאים: התקנת תוכנות כגון : visual studio, eclipse, VMWare ועוד מגוון שונה של תוכנות המהוות סביבות עבודה לשפות תכנות... המחשב צריך להיות חזק ושלא יקרטֵעַ לי ברגע שאני אפתח מכונה וירטואלית ביחד עם ויזואל סטודיו. יחד עם זאת, כרטיס מסך שיאפשר לי הרצת סרטי HD. כרטיס קול מספיק טוב. דיסק קשיח של 1TB. וזהו בגדול. האמת, אני לא כ"כ מבין בשוק הרכיבים היום ואיזה חברות הולך יותר ואילו פחות. אני גם לא סגור כ"כ על טווח המחירים בשביל מחשב עם יכולות כאלו אז הבמה שלכם מה שכן, אעדיף לשמוע מחיר בין 2000 ל-3000. תודה מראש, דודי

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  10. שלום, אשמח להמלצות לרכישת מחשב נייד - לא MAC מסך לפחות 14 אינצ' - RAM 16GB SSD 512 i7 (generation?) לא צריך: מסך מגע, טביעות אצבע, וכיוצא באלה. תודה מראש ! מחשב ראשון לצרכי תכנות :) לכן ממש אשמח לעצות נוספות תודה מראש וחג שמח !

11. ללא מקלדת עכבר ורמקולים כותרת

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  12. היי חשוב לי שלנייד יהיו לפחות 7-8 שעות לתת לי בעבודה סבירה. השימושים של המחשב הם בסיסיים, לא נדרשת חומרה לגרפיקה\משחקים. חשבתי על הדגם [h=1]Toshiba Tecra R840-109[/h]http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=795396&cid=5762 אשמח לדעת אם בטווח המחיר הזה יש דגם מוצלח יותר. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  13. שלום אני מנסה ליצור באמצעות הRESCUE & RECOVERY דיסק לשחזור המערכת. המערכת לא מצליחה ליצור אותו. אני מקבל את ההודעה הזו "an internal error has caused this process to fail" יש לציין שבדקתי את הגדרות הביוס,כל התוכנות והחומרה במחשב מעודכנות,וניסיתי גם עם CD וגם עם DVD ובכל פעם אותה הודעה. כמו כן אני מודע לכך שאפשר ליצור את המדיה רק פעם אחת,ואף פעם לא יצרתי כזו תודה מראש

14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא אכפת לי אבל אם אפשר פחות מ5 אלף אז זה בסדר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר קצת פחות אם זה משתלם.2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ו כדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: CSGO על איכות הכי גבוהה FIFA 2015 הGTA החדש שיצא וכל משחק חדש שיצא אני רוצה שיעבוד לי על האיכות הכי גבוהה . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני צריך מסך אני רוצה מסך אי…

• 25 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. מצורף הקובץ עם המפרט והאם יש לכם המלצה על מארז טוב ואיכותי שבא עם ספק 400 וואט ושידע לקרר כמו שצריך את המפרט שלי בסכום של 5000 ש"חי??? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  16. שאלה. מתי המחשבים יתמכו בזיכרונות DDR5 האם יש צפי מה שבטוח אני לא אביא מחשב חדש שלא תומך DDR5 היום עשיתי קצת חיפוש על רכיבי מחשב והם עדיין יקרים האם צפוייה להיות ירידת מחירים ? תודה

17. Started by eyarit,

לפני חודשים התייעצתי איתכם על מפרט אבל דברים השתנו בקצב אש...אז חזרתי למקורות ואחרי מעקב אחרי המפרטים בניתי לעצמי מפרט שזקוק לאישרורכם ברשותכם. * לוח אם: IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E (ב560ש"ח). * מעבד: ...... INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB (ב 970 ש"ח). * זכרון ראם: TWINMOS 1024MB (1024X1) DDR2 667MHz CL5 (ב 687 ש"ח). * כונן קשיח : Western Digital 320GB SATA II 16MB 7200RPM WD3200KS (ב491 ש"ח). * מסך : LG 19" L1970HR 2MS LCD (ב1700 ש"ח). * מארז: Thermaltake Soprano VB1000SWS (ב468 ש"ח). * ספק כוח: ליברטי 400w. אם כך מה שנשאר לפחות להתחלה הוא איזה כרטיס מסך לבחור, תחילה חשבתי ללכת על : SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1650PRO 256MB DDR3 DVI TV…

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by master7,

מעבדP4 3G LGA 775 530 90NM 1MB לוח אם MSI 865PE NEO3 GLAN 775 זכרון DDR 256M 400 MHZ*2 דיסק קשיח WD 80G 8M SATA כרטיס מסך MSI GEFORCE FX5200 128 DDR אני לא בדיוק גיימר רציני פה ושם פיפא וGTA זה הדברים היחידים שאני משחק! אני יותר מוריד סרטים מEMULE זה הדבר העיקרי שאני עושה עם המחשב!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by gevAA,

שלוום לכולם ! אני צריך עזרה בלהרכיב מחשב שיהיה כמה שיותר חזק למשחקים, בלי ציוד היקפי ומסך. רק אם אפשר להכניס תמארז הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1609 ו..זהו בגדול אני לא ממש מתעסק עם כל הנושא של החומרה אז אם אפשר בבקשה עזרה :] רק בקשה אם אפשר לינק לחנות ממנה בניתם תמפרט.

• 13 תגובות
    • 708 צפיות
  20. חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד ... בין 3000-3500 בלי חריגה של שקל מ 3500 !!! הוא צריך תמחשב לאייסי אינטרנט ולשחק פיפא ופאס 2009 ... חשוב שיעבוד מהר ולא ייתקע ויהיה איטי .... לא אכפת לי מאיזה חנות המחשב ... רק שיהיה מאיזור המרכז.. תודה!!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by yotam1988,

שלום לכולם, אבקש את המלצותיכם לגבי רכישת לפטופ היברידי! אני צריך נייד שיהווה גם טאבלט בעת הצורך, ולכן הלפטופ ההיברידי הוא מה שאני מחפש. שימושים נדרשים: מקסימום הצגת סרט, שימוש קליל בפוטושופ ושימוש מסיבי באופיס. מה שנקרא, שהמחשב יעבוד מהר מצד שני, אני רוצה טאבלט על בסיס ווינדוז בשביל ישיבות, דיונים וכשאני מרצה מול קהל. תקציב: עד 3500 שקלים. תודה רבה מראש! יותם.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, צריך המלצות למפרט נייד עד 5000 ש"ח עבור הדרישות הבאות: 1. מטרות - בסיסיות (אינטרנט, סרטים מדי פעם, קצת תיכנות) מתאים לשימוש עם XP ולינוקס (אם בכלל יש לזה משמעות כלשהיא... :-[) לא למשחקים 2. גודל המסך - 15 אינ'(או 15.4). 3. מעבד ?Intel Core Duo או Intel Core Duo 2 3. משקל - עד 3. 4. דיסק של 80 G לפחות, צורב DVD, עם משטח מגע (ולא כל מיני כפתורי-עכבר לא נוחים...) , אין צורך במצלמה מובנית למרות שמקרופון יהיה נחמד, אין צורך בבלותות'. 5. אחריות טובה ואמינה (לא בהכרח בינלאומית) בשאיפה שנתיים.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by bendale,

אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים,תוכנות צפיה בסרטים וחיבור לטלויזיה lcd ,עבודה,אינטרנט ותוכנות האם המחשב הזה טוב? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&cat=2020

24. Started by ornadotans,

אמנם לא הכי קשור לפורום, אבל בכל זאת אני מנסה לתקן טעות טיפשית שעשיתי. הבאתי מארה"ב מעבד מעבד חדש עבור לוח שנמצא ברשותי ללא שימוש. לא השקעתי בבדיקה מוקדמת וכמובן שיצא שהסוקט לא מתאים. לכן אני מעוניין למכור את המעבד במחיר שנקנה. מי שמעוניין במעבד I5-4570S חדש לחלוטין בקופסא סגורה יכול להיכנס. דותן

• 1 תגובה
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.