ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
היי חברה. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש לטובת: office,matlab לראות סרטי full hd דרכו לטלויזיה, לשחק קצת fifa 15 עליו. הלכתי לKSP והמליצו לי על הדגם: [h=1]Toshiba Satellite L50-B-27N[/h]אני לא ממש חזק במחשבים ניידים במיוחד של toshiba. מישהו מכיר עליו משהו? איך toshiba במחשבים ניידים בכלל? ולמה KSP וIVORY מורידים אותו מהמדפים ומציינים שהמחיר עליו אינו סופי ויש ללכת לחנות על מנת לקבל מחיר סופי? http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..2183..99..347.&list=1&sort=2&glist=0&uin=26342&txt_search=&buy=&minprice=2910&maxprice=3123 בנוסף למחשב הזה ראיתי מחשב דומה של ASUS בIVORY: [h=1]X554LJ-XX435H[/h]https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15955 מה …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, לקראת הלימודים מחפש לקנות נייד, התקציב כעיקרון עד 500 אבל אם יהיה צורך אפשר גם חריגה קטנה. המחשב אמנם יהיה לרוב בשימוש כללי בלבד (גלישה, קצת אופיס וכו'), עם צפייה בסרטים אך חשוב לי שתהיה אופציה להריץ משחקים וכמו שצריך למרות שזה לא יקרה יותר מדי, המחשב גם צפוי "למשוך" כמה שנים אז יהיה נחמד אם יהיה לפחות קצת רלוונטי גם בהמשך הדרך. בעקבות דיון שהיה לא מזמן מאוד שמתי עין על Lenovo IdeaPad Y560 שהוא בעל מפרט די מרשים יחסית למחיר, דגם עם מעבד i5 עולה 4625 (http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=4856), אין לי צורך בדגם עם i7 וסה"כ יש כרטיס מסך Radeon 5730 שהוא מהחזקים שיש. אמנם אין לי בעיה עם מסך 15.6 כמו שיש לו אבל אני לא אשקר אם אני אגיד שאני מעדיף אחד קטן יותר. כמובן ש…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב הינו לבית ויהווה כתחליף למחשב הביתי השימושים היחידים יהיו השימושים הבייתים הרגילים..מוזיקה אינטרנט וכדומה...ללא משחקים כבדים כלשהם תודה,...ואשמח לעזרה כמה שיותר מהר די דחוף לי להיום
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית כל, התרשמתי מאוד מהמקצועיות והסבלנות של חברי הפורום ואני מודה לכם מראש על עזרתכם. אני מחפש מחשב DTR עבור בני הנוער שלי. אי אפשר להגדיר אותם כגיימרים אבל הוא ישמש גם עבור משחקים כדוגמת Battlefield Bad Company 2 המחשב יקנה בארץ בתקציב 5500 פלוס מינוס משיטוט בחנויות ובאינטרנט יצאתי מבובל לגמרי בחנות אחת המליצו על HP 2130 בחנות שניה טושיבה L 505-141 ובחנות שלישית דל 1558 אני אישית חשבתי על LENOVO, כי לי אישית יש דגם עתיק של IBM R51 שעובד מצויין כבר 5 שנים, ללא תקלות. אבל בכל החנויות אמרו לי- LENOVO זו לא האייכות של IBM האם זה נכון? היות והמחשב יהיה כמעט כל הזמן רק בבית, המשקל וזמן סוללה לא קריטיים, ומה שהכי חשוב זה ביצועים וכמובן אמינות ואחריות. לגבי מות…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בזמן האחרון עם משחקים וקיוויתי שתוכלו לעזור לי. אני משתמש במחשב הבא: http://www.google.com/products/catalog?q=asus+g50vt&hl=en&cid=2792198814059583131&os=tech-specs (בשלי רק יש 2.4 GHZ, כל היתר נראה לי זהה) לאחרונה, כאשר אני מנסה להפעיל משחקים (בפרט: CIV 5, FALLOUT 3ת mass effect 2) אני נתקל בבעיות ביצועים שלא היו כשהייתי משחק במשחקים האלה לפני שלושה חודשים (כשהיו לי חיים ) מה שקורה זה שלאחר כמה דקות של משחק ישנה דקה ארוכה של איטיות ואז הכל חוזר לקדמותו - וחוזר חלילה. ניסיתי להוריד את ההגדרות וזה לא עזר. ניסיתי לעקוב אחרי הזיכרון\המעבד בזמן שזה קורה ולא ראיתי שהם עמוסים. לכן חשדתי בכרטיס המסך. כל זה כמובן אחרי שפירמטתי. השאלה ש…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך אבל בלי להתפשר על איכות ב) במידת הצורך\ עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב , עבודה משרדית, תכני HD שימוש ביתי סטנדרטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?כן רצוי ,אבל בלי להתפשר על איכות הרכיבים של המחשב (ציוד היקפי לא חייב להיות ברמה גבוהה למעט הרמקולים שיהיו באיכות טובה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן ורצוי גם מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. זקוק להמלצה…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מישהו סיפר לי על הפורום הזה ואני ממש מקווה שמישהו יוכל לעזור לי להגיע לפתרון כי אני כבר ממש משתגעת! העיניין הוא כזה- אני צריכה מחשב DELL חזק לתוכנות גרפיות. המחשב שאני שוקלת לקנות הוא DELL 1520 T7500 עם מפרט מצויין של 2.2 זיכרון, 160, Nvidia 256, וכו..הבעייה היא איפה?! בהתחלה כמעט קניתי מהטכנאי שלי אבל אז שמעתי שהכי כדאי מK.S.p אבל כשהלכתי לשם, גיליתי שאכן יש להם את אותו המחשב עם אותו מפרט, כשרק מספר הדגם שונה- DELL 1520 1886 בעוד בזאפ ראיתי שיש עוד 2 דוגמאות- 1887 ו 2084 (שהוא הכי זול מבינהם 5,700 לעומת 6,200 שk.s.p דורשים). אני מנסה לחסוך כסף אז רוצה לקנות מן הסתם את היותר זול אבל לא מבינה מה פשר המספר 1886 לעומת 2084 או 1887 אם המפרט הוא אותו מפרט!! אני שמה 3 …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברה! אחי נמצא כרגע בחו"ל - ואני רוצה לקפוץ על ההזדמנות הזאת ולסנג'ר אותו שיביא לי מחשב חדש(כמובן בחלקים...). אס ככה-אני צריך מעבד וכמובן לוח אם חדשים, אני רוצה מחשב למשחקים - ז"א כרטיס מסך חזק יחסית וזכרון טוב כמובן. לגבי הרד דיסק- יש לי כבר 200 ג'יגה -ולמרות שהם ב מערך IDE (כן כן יש אנשים שיש להם כזה עדיין...) נראה לי שזה בסדר.. כונן דיוידי לא צריך גם...כמובן שאני לא יכול להעמיס על אחי מארז וספק(האומנם?) אז את זה נקנה בארץ... תודה על העזרה חברה- יש פה אחלה פורום(לא שהייתם צריכים את האישור שלי) אז לסיכום: תקציב : 2000-2500 ש"ח חנוק... לוח אם- תומך כל הטכנולוגיות החדשות - sata 2 ddr 2/3 pci-e וכו...(תמיכה בסרטי בלו ריי וhddvd) מעבד- עוד לא החלטתי intel או amd - את זה…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בעקבות הפעם הקודמת אני מעוניין בהמלצה למחשב בסיסי הקניה הייתה טובה בסקאיי פי.סי אז הייתי רוצה המלצה למפרט שם (בראשון לציון). דרישות - מה התקציב המקסימלי? 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ]לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן[/font] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גלישה באינטרנט, הורדת סרטים וצפייה לא במחשב, משחקים קלים ברזולוציה לא גבוהה, אופיס. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא.[/ 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דרוש צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-7. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר בלפטופ. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3,000. חריגה רק אם ממש קוסט אפקטיבי - 10%. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כמובן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקשה למפרט של מחשב אני רוצה מחשב מפלצתי לגיימינג ושירוץ במהירות שיא שמערכת ההפעלה תשב על פלאש דרייב SSD אני חייב מארז שוכב גם אם זה אומר HTPC אני צריך שהמחשב הזה יהיה מפלצת לפחות לחמש שנים אני יודע שזה דורש הרבה יצירתיות ממכם אבל אני מקווה שתצליחו תודה תקציב מקסימאלי : 6500-7000 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך : מומלץ לנצל את כל התקציב לאיזה צרכים המחשב : הכול בעיקר משחקים סרטים, מסמכים מוזיקה עריכת תמונות וסרטים במידה והמחשב מיועד לגיימינג :המשחקים הם בעיקר HEROES' DIABLO וכו' אני רוצה שהמחשב ידע להריץ משחקים בקסימום שלהם לפחות לחמש שנים הבאות מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית שאליה יחובר המחשב) : LCD 40" לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות מאוד האם יש רכיב שאין צ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
(1) תקציב, התקציב נע סביב 3700 שקל אני יכול להגיע איתו עד ל 4000 שקל בקלות מעבר לזה זה בעיה (אלה אם זה משהו ממש ממש משמעותי). (2) מטרות המחשב: משחקים:סדרת טוטאל וואר, ,NWN2 אינטרנט, לראות סרטים הורדות ושליחות כבדות. אני גם מחליף מערכות הפעלה מדי פעם בין לינוקס לווינדוס ולומד שפות צד שרת. (3) ציוד הקפי:החשמל פה לא יציב אז אני צריך מכשיר שישב לפני המחשב ויספוג קפיצות מטח והפסקות חשמל בשבילו. (4) לא צריך כונן דיסקטים. (5) אין העדפה לחברה מסויימת רק לחלקים בלי עופרת ואם יש חלקים (עם אותם ביצועים) שחוסכים יותר בחשמל ובשביל שני אלה אני יכול להוסיף עוד 200-300 שקל אבל שלא יוריד את הביצועים. (6) המחשב יכול להיות מכוער, אבל עדיף שיהיה שקט כי הוא נמצא בחדר שינה, אני ישמח ליד זה ציו…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כל הזמן מתלבט אם לקנות את המחשב עכשיו או להמתין עוד חודש. כל הDirectX 10.1 הזה גורם לי לרצות לדחות את הקנייה. כדאי בכלל לדחות אותה? בכל אופן בניתי את המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤963 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6550 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ¤647 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39209 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤480 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ¤615 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28560 צורב Sony Nec - Optiarc AD5170A X18 DVD ¤147 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD5170A כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB ¤36 http://skypc.co.il/produ…
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, הנני מבקש המלצה בשביל מחשב לחבר. המחשב ישמש לצרכים הכי בסיסיים שיש - גלישה באינטרנט, הורדת ושמיעת מוסיקה, סרטים בפורמטים הכי פשוטים כמו AVI, ללא שום HD או MKV ותוכנות אופיס למיניהם כמו WORD,ACROBAT וכו'. התקציב עד 1500 ש"ח גג, בעיקרון החבר אמר שעד 1200 ש"ח ככה שאם אפשרי להיכנס גם לסכום הזה זה גם בסדר. למרות התקציב הנמוך, אין פירושו שאני מבקש מחשב שהוא פנטיום 2...חשוב שהמחשב יעבוד כמו שצריך, ללא שום תקיעות(בהתבסס על הצרכים של משתמש ציינתי),יהיה בעל מרכיבים איכותיים ולא ירעיש יותר מדי - אני לא מבקש קירור הכי שקט שיש במחיר של 500 ש"ח, אבל גם שלא ירגיש כי יש לו תחנת רכבת בבית. דיסק קשיח כמה שיותר גדול בלי לצאת ממסגרת התקציב שציינתי. *אין צורך במקלדת,מסך,רמקולים,רק המא…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה אני מתכנן בשבוע הבא לרכוש מחשב גיימינג חדש מאחר שהמחשב שלי כבר בקושי סוחב סופרמריו . חפרתי וחקרתי המון עד שהגעתי למפרט הסופי הזה . אמרו לי לחכות לi5 אבל אין לי מושג מתי הוא אמור להגיע לארץ . בעיקרון אני סגור על הכרטיס מסך על הזכרונות על הקירור ועל המסך המצויין של DELL . אני מתלבט לגבי הלוח אם כי אני הולך לעשות OC רציני אני מתכנן להגיע עם המעבד ל 4.0GHZ . אני גם מאוד מתלבט בין ה4890HD TOXIC לבין ה BFG nVIDIA GeForce GTX 275 896MB DDR3 PCIe ההבדל בין שני הכרטיסי מסך הוא 20 שקלים . אני לא מבין מה מיוחד בטוקסיס אומרים שהוא כמעט משתווה לGTX285 אבל מה שיש בוא זה כולה קרור יותר טוב וOC מהמפעל אז אני יכול לקנות HD4890 רגיל ולהגיע איתו לOC בהרבה יותר חזק מזה של המפעל …
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט די בינוני, אפילו נמוך, הדרישות נמוכות 1. מעבד סביר 2. לוח פשוט, אך, אני מעוניין ב8 חיבורי SATA, עקב ריבוי הHDD והכוננים האופטיים. 3. ספק חזק שיחזיק את הכוננים הנ"ל (אני לא הולך להתפרע עם כ. מסך זוללי הספק), מצד שני יהיה קירור מים ומאווררים 4. זכרון - 1 GB יעשה את העבודה 5.כ. מסך, אין שום בעיה עם OB, במקרה הגרוע , אחד זול מסדרה 8 . לגבי הHDD, אני פשוט אעשה "מכרז" בין כמה חנויות על כמות של HDD, אני מאמין שאני אשקיע כ300 ש"ח על כל HDD . מבחינתי אין שום בעיה עם רכיבים בעלי פוטנציאל לOC, ויש לי עדיפות לכאלו.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים באוניברסיטה. דוד שלי גר שארצות הברית והוא יכול להזמין לי מחשב מ newegg ולהביא לי אותו לארץ. נתחיל בשאלה הקטנה יותר: איך מסתדרים עם העניין של המקלדת? נראה לי שהפתרון של הדבקת מדבקות עם האותיות בעברית הוא קצת בעייתי מבחינתי, כי אני די בטוח שהן יתקלפו (+ זה פחות יפה). דבר שני, על איזה מחשב אתם ממליצים? מה שחשוב לי במחשב הוא: שיהיה בעל יכולת עיבוד טובה - אם אני הולך ללמוד הנדסת תוכנה אני אריץ עליו visual studio + sql server וכו'. שיהיה נייד - חשוב ביותר. לא בא לי לסחוב מחשב כבד שלא יהיה קטן מדי, ולא גדול מדי - נראה לי שלא יהיה לי נוח להסתדר עם מסך 12'', מצד שני, צריך שיהיה נייד. שהסוללה שלו תחזיק לאורך זמן - כדי שאני לא אצטרך להטעין אותו…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני צריך מפרט למחשב שמיועד לעיצוב גרפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ולחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי. תוכנות בשימוש - illustrator, photoshop, indesign גרסה cs5 או cs6. שימוש כבד. המחשב לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך - 23"-24" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך בעכבר, מקלדת, מסך 23…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות לפטופ בזמן הקרוב מאוד ואפילו פתחתי כאן אשכול לפני כמה זמן אבל עדיין יצאתי לא סגור בעניין הזה. הגעתי להחלטה מקריאה באינטרנט ואפילו מכאן שכדאי לבחור לפטופ מהשלושה שבהשוואה הזו: http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=850751,841883,841047 דבר ראשון אם תוכלו למצוא לפטופ שלדעתכם יהיה טוב יותר מאלו שנמצאים כאן ברשימה, אשמח לשמוע. השימושים שלי בגדול הם כללים, אינטרנט וקצת עריכה גראפית עם אופציה למשחקים לא קלים אבל גם לא כבדים מדי.. התקציב שלי הוא עד 4000. הבנתי שה NP370 הוא מומלץ אבל לא מצאתי את הדגם הזה עם אותו כ. מסך ( 8750M ), ברוב המקומות אם קוראים בין השורות אז שינו את המפרט ושמו כרטיס מסך פחות טוב. רק באתר הזה מצאתי את הלפטופ הנ"…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך רק את מה שכשתבתי למעלה בקיצר אני צריך מעבד לוח אם וכרטיס מסך התקציב הוא עד 4550 שח.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה המפרט שלי: AMD Athlon 64 3200+ (S-939) ASUS A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, (2xPCI-E) RAM DDR 400 512MB Kingmax CL3 *4 (2G RAM) SAPPHRE X850XT PLATINUM EDITION VIVO CREATIVE 7.1 Audigy ZX (box) H.D. SATA MAXTOR 200GB H.D. IDE: SEAGATE 120G 60G, IBM 60G, Hitachi 40G. all 7200 & 8M.B מגירה ל H.D. בקר IDE A: 1.44 *2 DVD LG X16 CDRW LG 52 x 32 x 52 DVD Recorders NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 Zalman 7000 ATX FullTower Supertalent alum MAG TFT 17'' 776 +DVI ואני עוד בקרוב קונה: Thermaltake 80MM 4 Channel VR Case Fan A1873 היה לי ספק 700W ג'נרי או משהו כזה. קיצור המחשב עבד זבל ונתתי לו להתקרר כמה דקות ושהדלקתי שמעתי בום ובקיצור, הספק כוח גמור לגמרי ואני מחפש …
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, הייתי צריך עזרה בקשר ללוח אם ומעבד (בפורום המתאים) וקצת חרגתי מהנושא אז אני אתחיל כאן מהתתחלה רק יותר קשור. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בלי מסך, מקלדת, עכבר וכו' רק את המחשב עצמו, ואני לא יודע איזה רכיבים אני לא צריך הארדדיקס כי כבר יש לי ואני לא צריך כרטיס מסך כי גם אותו יש לי בקשר לכל השאר, כאן אני צריך את העזרה שלכם איזה רכיבים כדאי, אני לא מחפש מחשב על שיחזיק לי לכמה שנים טובות אני צריך מחשב שיחזיק לי שנה-שנה וחצי ושיפעיל משחקים בלי בעיות התקציב לכל זה הוא בסביבות ה2000-2500 שקל אני חוזר, אני לא צריך כרטיס מסך או הארדדיסק! תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 3 שנים וזה המפרט שלו (מה שהצלחתי להוציא מהחשבונית של החנות) מעבד intel pentium 3 xeon processor לוח אם G31-M7 (Manufacturer BIOSTAR Group) זכרונות 2 GB KINGSTON כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) מסך FLATRON L1932TQ מערכת הפעלה Microsoft Windows XP Professional sp3 הבן של שגם הוא לא מבין במחשבים רוצה לקנות את המשחק שיוצא בקרוב ונקרא Assassins Creed brotherood השאלות 1. האם המחשב שיש לי מתאים להריץ את המשחק ואיזה שדוג הוא צריך 2. אם הוא לא מתאים האם המפרט למחשב משחקים שבהמלצות של האתר (במחיר 2,760 ש"ח) מתאים 3. האם אני צריך לשדרג גם ל windows 7 והאם 64 bit נדמה לי שיש מספיק שאלות לשלב זה אשמח לקבל תשובות וחוות דעת תודה מיקי
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, 1. תקציב מקסימלי 3K (עדיפות ללחסוך כמה שיותר) 2. מערכת צריכה להיות מבוססת על מעבדי AMD וזיכרון G4. 3. שימושי מחשב (עריכת גרפיקה ווידאו חובבנית וצפיה בסרטי HD). - תוכנות עיקריות בשימוש PhotoShop, Pinaccle Studio, ProShow Producer, Ofiice - המחשב לא מיועד למשחקים - המסך שאליו יחובר המסך הוא Dell 2209WA LCD. 4. אין צורך בציוד היקפי. 5. אין צורך בצורב. 6. אין צורך בדיסק קשיח שגדול מ- 500G ויש לקחת בחשבון שלמחשב יחוברו 2 דיסקים קשיחים נוספים. 7. חשוב שיהיה שקט יחסי 7 בסולם של 1 עד 10. 8. לא מתוכנן אוברקלוק. 9. יש צורך לכלול הרכבת מחשב, אין צורך במערכת הפעלה. 10. איזור מגורים השרון/מרכז. 11. ייתכן בעתיד שדרוג של זכרון. תודה רבה מראש לכלהעוזרים, שלומי
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-