עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, Lenovo 50-70 מתאים לצרכים שלי, אבל אומרים שהוא פולט הרבה חום. האם זה צריך להטריד אותי? האם זה פוגע בתקינות שלו? קישור לפרטים מדויקים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14657 תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by kobiiakobi,

בעקבות מותו של לוח האם שלי בטרם עת ומותו של הספק ומותו של כרטיס המסך שלי ועקב אי מציאת לוח אם שתומך במעבד i7 עם סוקט 1156 החלטתי על שדרוג המחשב ברשותי מחשב עם מארז מסוג aero rs9 http://www.cclonline.com/product/101560/EN52771/Cases/Aerocool-RS-9-Black-Gaming-Case/CAS0742/ זכרונות kingston 4X2g ddr3 1600 מאוורר של zalman הארד דיסק המחשב אמור להיות לגיימרים התקציב הוא בין 3000-4000 אין צורך במסך

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  3. Started by pickitup,

[TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50][/TD] [TD=width: 100%]אחותי צריכה לפטופ ללימודים שלה, היא התחילה לא מזמן תואר בן 4 שנים בכלכלה וחשבונאות ואני מחפש לה מחשב נייד 13"+- שיצליח להחזיק לפחות 4 שנים. הדרישות הן שיריץ חלק אופיס, אינטרנט, סרטים, וכיוב' טאצ' יבוא כייתרון שיהיה דק (אולטראבוק) וקל, עם SSD תקציב עד 6 אלף שקל תודה (אני מנסה לערוך את הכותרת להוסיף מחיר אבל אי אפשר) [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by amosexy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1350 - יש לי מעבד ודיסק א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משפטית.. ככל הנראה המון מופעים של אופיס ואינטרנט פתוחים במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אופיס ואינטרנט - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת עכבר - נוחים לעבודה, רמקולים סבירים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מעבד : INTEL® CORE…

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  5. Started by Chumlee,

המחשב מיועד להרבה דפדפנים ברקע , שעות רבות של עבודה הרבה מולטי טאסק של אופיס , מוזיקה , למעלה מ 30 דפדפנים ברקע שיזוז מהר ולא יתקע , לא למשחקים , עריכה סרטים , תוכנה הקלטה מסך Sganit יש הבדל בביצועים בין זיכרון 1333 ל 1600 ? ללא OC תודה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by guyb7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח, ניתן לחרוג ל-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אינטנסיבי (IDE, וירטואליזציה והרבה פרוססים שרצים בו זמנית) רזולוציית מסך טבעית: 1680x1050, גודל מסך: 22" 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קיים הארד-דיסק של 1TB שמשמש כארכיון שאפשר להשתמש בו (לא חובה) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 - לא חשוב במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?? לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by cozic,

שלום, אני מעוניין לעזור לחבר לקנות נייד חדש. נמאס לו מהנייד הישן שלו (משנת 2008, ויסטה והוא כבר החליף פעמים סוללה - העלות המצטברת כבר לא מתאימה לו, לא מעוניין לחכות לפעם שלישית...) ממה שהבנתי ממנו, אלה הפרטים: * תקציב: 2600 (ניתן לעלות לכיוון 3000 אך בהחלט עדיף להשאר באזור 2600) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15.6 מינימום האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? אינטרנט אלחוטי (אם אפש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Ori ZEE7,

רכשתי השבוע את המחשב מהסדרה הנ"ל עם המפרט הבא: i5-4210U 4GB DDR3L 1600Mhz 500GB 5400RPM + 32GB mSATA SSD אני מעוניין להחליף את הכונן בSSD. בחנות שממנה רכשתי את המחשב אמרו לי שאני יכול לשים רק msata. לאחר שיטוט קצר באינטרנט אני רואה שיש אפשרות להוסיף SSD msata או להחליף את הכונן הקיים שהבנתי שהוא בחבור SATA רגיל. שאלתי היא אם כל כונן SSD יוכל להיכנס במקום הכונן הקיים. ובמידה ואחליט לשים SSD msata, האם כאן כל SSD בחיבור msata יתאים?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, אני מעוניין במחשב נייד עם תקציב של 3000-4000 המחשב בעיקרון לעבודה משרדית אשמח אם תתנו לי הצעות למחשב טוב שיחזיק מעמד כמה שנים טובות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by igalh,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=862305 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=877440 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=887343 לנובו דל או אסוס? בבקשה תעזרו לי אני תקוע בלי מחשב...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gildan,

תקציב: 3000-3,500 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה משרדתית.. גימינג כמו Gta iv עריכות מוזיקה virtul dj cubase ולפעמים טיפה פוטושופ וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף שיהיה בגודל של 15+ * רזולוציית המסך? מעדיף FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כרטיס קול 5.1 אם יש דבר כזה במחשב נייד לא חייב.. אבל זה יהיה נחמד * משקל רצוי? משקל נורמלי לא חייב להיות קליל העיקר שיהיה טוב אבל לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הייתי שמח לסוללה של 5 שעות+-, כמובן שעדיף יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת מסך נורמלית (VGA או HDMI) אני בעיקרון מע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי, אודה מאוד לעוזרים. מעוניין לקנות נייד סביר עד איכותי לשנים הקרובות לשימושי: פנאי (שיוכל להריץ הרבה טאבים ובכלל, כמה תוכנות בו זמנית)+משחקים(קלים יחסית)+עריכה (לא מקצועית בעזרת תוכנת עריכה) עסקי (מסוגל להריץ מצגות ותוכנות עזר לעבודה). מעוניין להשקיע all total באיזור ה3200 שח עם חריגות קלות במקרה הצורך. מה חשוב לי: מסך- 14-15.6 אינץ', אני חושב שעדיף לחסוך וללכת על ה14 כשאני משקיע את ההפרש באיכות המחשב. מסך מט. דורש יציאת HDMI. האם זה אומר שהמחשב יהיה FHD? ואם לא, לגבי איכות הרזולוציה אני פתוח לעצות. סרטים אראה אך ורק דרך הטלויזיה לאחר שחיברתי דרך הHDMI. מעבד- מעוניין במעבד איכותי שיהיה מהיר בכמה (4-5) שנים הקרובות, חשבתי על i5 4200M עם זכרון פנימי של 4GB (עם אופציה להר…

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? כרגע 5000 במידה והכרחי לחרוג מהמחיר אפשר לציין זאת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? באמת שאם אפשר אז למה לא אבל לא מתפשר מבחינת איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם הכרחי כמה שצריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לאולפן הביתי - משמע הפקה ויצירת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE 7.5 , Abelton Live , ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב לאולפן בלבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יחובר למסך FULL HD 40 אינצ'…

• 26 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. Started by new_shady,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לתיכנות וגלישה באינטרנט. חשוב לי שיהיה מהיר עם SSD, סוללה טובה ולא כבד מידי. חשבתי על LENOVO YOGA 2 PRO. מה דעתכם על 13 אינץ' לתיכנות (אני לומד מדעי מחשב) ומה אתם חושבים על הרזולוציה הגבוהה של המחשב? עלולה ליהיות בעייתית? 3200 x 1800 Lenovo Yoga 2 Pro 2in1 13.3" TouchScreen Laptop Intel Core i7 8GB Memory 256GB Solid State Drive Yoga 2 Pro - 59418309 - Best Buy

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by talvi8942,

היי, אני מתכנן לשדרג את המחשב ויש לי כמה רכיבים שאני שומר מהמחשב הישן רציתי לקבל חוות דעת לגבי המפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ואפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ושימוש במכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. acu , dying light ואת כל המשחקים החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאיל…

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  16. Started by AxeOr,

אהלן יש לי לנובו B590 יש סיכוי כלשהו להשתמש במטען נייד של סלולרי כדי להטעין אותו ? לדוגמא אחד כזה - http://www.mi.com/sg/mipowerbank10400/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, אני מחפש מחשב נייד, יהיה בשימוש בעיקר לאופיס, אינטרנט וצפיה בסרטים (גם מקומית וגם צפיה ישירה באינטרנט) התקציב הוא עד 3000 ש"ח בלי מקום למשחק כל כך, אבל אני מניח שיהיה אפשר להוסיף 100 ש"ח אם יש דגם שמצדיק את זה * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, צפיה ישירה באינטרנט * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך? אין דרישה מהותית לFull HD, אבל יתקבל בברכה אם ייכנס בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה עם numpad * משקל רצוי? אין דרישה מיוחדת (עד 3 קילו), אם יש משהו קל יחסית ועדיין בתקציב, אז בוודאי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא מהרגיל\ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI * Bluetooth? לא חוב…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, הגיע הזמן להשתדרג במחשב (אני מחליף כל 4-5 שנים), ואני מחפש מחשב שיהיה נוח לעבוד, לגרפיקה קלה וגם למשחקים (למרות שאני לא גיימר כבד). מצאתי שני מחשבים ואני מתלבט הראשון של HP (עולה 5,800 ש"ח), והשני של Acer (עולה 6,800 ש"ח) (חשוב לציין שיש לי לפטופ של אייסר ב-5 השנים האחרונות ואני מרוצה מאוד!) הייתי שמח לשמוע את דעתכם, והאם השינוי הזה בכרטיס המסך שמעלה את המחיר ב-1000 ש"ח שווה את זה? תודה רבה! מחשב HP: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: ValueSpecification_dark]Win 8.1 std[/TD] [TD=class: NameSpecification_dark, align: right]מערכת הפעלה[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: TopicSpecification, width: 100%, colspan: 3, align: right][/TD] [/TR] […

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by sollito,

* מטרות המחשב? בעיקר סרטים ואינטרנט, מדי פעם שימוש בתוכנות גרפיקה ו3D כולל רינדורים (סולידוורקס, רהינו, פוטושופ) בגלל זה העדיפות ל-i7 * גודל המסך? 15.6 עדיף מאט * רזולוציית המסך? פחות חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הייתי רוצה להשאיר את הVGA לחיבור מקרן כי אני די מיושן * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? המחשב האחרון היה טושיבה והייתי מאוד מרוצה, * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע …

• 19 תגובות
    • 4.5k צפיות
  20. Started by sivan787861,

כרטיס מסך מדגם: SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 XT WITH BOOST נקנה בTMS. יתרת אחריות: 28 חודשים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו FIFA ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: חובב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA - NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על …

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by amir_tat,

מבקש המלצה למחשב all in one. שימושים עיקריים - תוכנות משרדיות, אינטרנט, קצת עריכת וידאו (בקטנה). תקציב - כמה שפחות עדיף עד ~3500 תודה!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  23. פירקתי את המכסה האחורי של המחשב הנייד שלי - Asus N550JV. הברגים רוכזו בשקית אשר לצערי אבדה. אני רוצה לרכוש ברגים חדשים בכדי שאוכל לסגור ולהדק בחזרה. כיצד ניתן לדעת מהי מידת הברגים הנדרשת למחשב? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. המחשב הוא של דל: http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=25947&zap=1 זה המפרט שלו: תיאור:Dell יצרן Dell XPS 8700 XP-RD33-7628 דגם Mini Tower מודל מכונה לוח אם Intel® Z87 Express Chipset לוח אם מעבד 4th Gen Intel Core i5-4440 processor (6M Cache, up to 3.3 GHz) מעבד זיכרון 8GB Dual Channel DDR3 1600MHz - 2 DIMMs נפח 24GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 1TB 7200 RPM SATA Hard Drive 6.0 Gb/s גודל דיסק כוננים 16X CD/DVD burner (DVD+/-RW), write to CD/DVD DVD Multi Burner תקשורת 10/100/1000 כרטיס רשת Dell Wireless 1703 802.11b/g/n, Bluetooth v4.0+LE Wireless גרפיקה NVIDIA GeForce GT 635 1GB DDR3 כרטיס גרפי סאונד Integr…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by raviv1989,

האם המחשב הזה מתאים לצרכים סטודנטיאליים? יש לי אפשרות לקנות אותו בדיוטי פרי במחיר נמוך משמעותית מהארץ. העיצוב המהירות והקלות של המכשיר גרמו לי לבחור בו ולעבור מוינדוס. במסגרת הלימודים אני לרוב פותח קבצי pdf אבל אני חושב שבהמשך אצטרך להשתמש באופיס גם, האם זה בעיה?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים