עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד יד שנייה לשימוש בעיקר לגלישה עם מלא טאבים פתוחים ולצפייה בסרטי HD אני רוצה לקנות יד שנייה משיקולים אידיאולוגים (לא לתמוך כספית בתעשייה) ושיקולים כלכליים מפרט מינימלי: זיכרון- 4GB? כונן SSD- לפחות 64GB חיבור HDMI למסך DELL שיש לי כבר מצלמה קדמית- לא חייב משקל- כמה שפחות- חשוב לי מאוד שיהיה בסביבות הקילו-קילו וחצי. (לאפשרות שאני אקח אותו לחו"ל ואסחוב אותו איתי בתיק על הגב) מסך- לא קטן מדי ולא גדול מדי, לא צריך משהו מיוחד.. אבל שיהיה נעים לגלישה וצפייה בסרטים. האם צריך יותר מ4GB? האם יהיה הבדל משמעותי? אני לא רוצה שהגלישה עם הרבה טאבים תגרום למחשב לקרטע . מה אני צריך לחפש בלוחות יד שנייה? האם החברה משנה משהו? מעבד? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by losha,

קניתי נייד ושכאשר אני מתקין וינדוס אני מעוניין שיהיה לי לפני הכניסה לוינדוס בחירה בין שני כניסות אחת ועיברית ואחת ברוסית כלומר שאם אני ילחץ על האיקון שמסמל עיברית הוינדוס יהיה בעיברית וכאשר אני לוחץ על האייקון ברוסית אני מעוניין שהוינדוס יהיה ברוסית.. איך אני עושה את זה?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Yellow,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 ש''ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים,אינטרנט והמון תוכנות שרצות ברקע,חובה 1GB לפחות (אם יהיה ניתן להכניס 2GB זה יהיה טוב) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן,שהכרטיס מסך יהיה של NVIDIA 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמ…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום, אשמח לדעת באיזה מחיר הגיוני להציע למכירה יד שנייה את המחשב הישן שלי ששירת אותי נאמנה בשנים האחרונות: מעבד: Intel Core 2 QUAD Q6600 Ghz 8MB cach LGA 775 קירור למעבד: Tuniq Tower 120 CPU cooler מארז: Gigabyte GA-EP45-DS3 (P45) - ATX דיסק קשיח: Seagate Barrcuda7200.11 500GB 32mb - Sata זיכרון: OCZ DDR2 Titanium Edition 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 צורב: LG DVD-RW GH20 x20 DUAL LAYER (black) SATA- bulk מארז: GIGABYTE - aluminum 3D AURORA series Super Tower - BLACK ספק: Enermax Modu82+ Series (EMD525AWT) 525W PSU כרטיס מסך: GeForce GTX 560 אשמח לדעתכם

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by RAPIDFIRE,

שלום , BIGBOX יוצאים במבצעים על 2 ניידים מחשב נייד קל במיוחד 995 גרם אייסר ACE דגם A150 http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=995&ProductID=14582&VariantID=14587〈=he או ASUS EeePC 1000H http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=997&ProductID=14597&VariantID=14598〈=he מה זה המעבד הזה 1.6 ATOM שווה בכלל ? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by jetman,

שלום לכם ,אני השבוע בעזרת ה' קונה נייד , חיפשתי מפרט שיש לו מסך לא מבריק אך קימת ואין כאלו כיום בשוק ,לפחות לא במפרט ששווה קניה, עד כמה באמת מפריעה שיש מסך מבריק ? אני ניסיתי כמה ניידים ,אומנם זה נראה יותר יפה וצבעים יפים יותר ,אך השאלה העם זה נוח לקריא ? כי בעקרון הנייד ישמש לגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים על מסך LCD נפרד , מה אתם אומרים ? ללכת על מבריק או לחפש בכל זאת מט ? הקטע המעצבן שברוב הניידים כלל לא כתוב עם המסך מבריק או לא , או לחפש מפרט קצת יותר חלש שיש לו מסך לא מבריק בקיצור השאלה בעם נוח לעבוד מול מסך כזה לזמן ממשוך יחסית ? כמו שכתבתי מקודם הנייד יהיה לרוב בבית ויש לנו תאורה רגילה בבית ,אז אני מבין שזה לא יהיה כלכך נורה ? כן באמת הרבה יותר נעים לראות מבריק ,אבל…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by gidi828,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. אני סטודנט המעוניין לרכוש מחשב נייד לצרכים ביתיים וכן לתכנות. אני מתלבט בין המחשבים הבאים ואשמח אם מישהו יכול להגיד לי מה עדיף. http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=5058#prodtop http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a460m.htm או לחלופין מחשב מאיביי שעולה סה"כ 3035 ש"ח מפרט: HP 8440P ELITE HP 3 YEARS WARRANTY Weight 5.1 lbs Processor Intel Core i5 520M / 2.4 GHz Max Turbo Speed 2.93 GHz Cache Memory Type L3 cache Installed Size 3 MB RAM Installed Size 2 GB / 8 GB (max) Technology DDR3 SDRAM - 1333 MHz Type Serial ATA Serial ATA Interface Serial ATA-300 Hard Drive 250 GB - Serial ATA-300 - 7200 rpm Optical Storage Type …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by katzar,

המטרות שלי במחשב הם בעיקר משחקים כבדים וסרטים של hd המסך שלי הוא 22 אינץ' ורזולוציה 1920x1080 ואם אתם רוצים לתת לי עצות למפרט שונה אז שיהיה רק מ- ksp או tms. מחשב מורכב מ ksp: מעבד: 695 ש"ח Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8091 קירור למעבד: 110 ש"ח Arctic Freezer 64 Pro http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3884 לוח אם: 365 ש"ח 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11870 כרטיס מסך: 1150 ש"ח HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8691 זיכרון: 235 ש"ח 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11914 דיסק קשיח: 189 …

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לא הרבה), תכנות, סרטים (HD). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio - כל הזמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא משהו כבד במיוחד. (יש לי כבר כרטיס מסך ואני לא רוצה להחליף אותו כרגע..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של 24 אינץ ובשביל לראות סרטים מסך 32 אינץ -לאילו הגדרות…

10. Started by Y.k,

שלום רציתי לדעת מה אתם אומרים על המפרט הנ"ל .. אם יש משהו לשנות אני אשמח לדעת .. בעיקרון התקציב הוא 5000 אפשר חריגות קטנות אבל לא משהו רציני.. תודה מראש (מצורף קובץ של המפרט למקרה שלא שמתם לב חחח) [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by omer11a,

היי, אני מתחיל ללמוד בקרוב בטכניון, ואני זקוק למחשב שישמש אותי גם במעונות וגם בבית. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסדרות/סרטים, משחקים עדכניים יחסית. אני גם רוצה להריץ עליו VM, אז כדאי שיהיה חזק מספיק. * גודל המסך? מט. 15.4 (אפשר גם קצת יותר קטן) * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? אין. עדיף לא כבד מדי, כי אני מתכנן לעשות איתו נסיעות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד אם אפשר יהיה לחבר למסך אחר ו/או לקשיח חיצוני. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB. אם אפשר לשלב SSD למערכת הפעלה, זה יכול להיות נחמד. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Xane,

מעבד: AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core קירור למעבד: Thermaltake BigTyphoon כרטיס מסך: eVGA Geforce 7800GT 256MB PCI-E כרטיס קול: Creative Sound Blaster Audigy 2 Value לוח אם: DFI Lanparty nForce4 SLI-DR זיכרון: OCZ PC3200 DDR400 1GB (2*512) Dual Channel Platinum Rev. 2 כונן קשיח: Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA II ספק כוח: OCZ PowerStream 520W צורב דיוידי: NEC ND-3540A Dual Layer 16x Black מארז: Sunbeam Transformer Black מסך: Viewsonic 19" CRT P97F Black Silver אז ככה, אני הולך לעשות OC למעבד, מ-2.0GHz @ 2.4GHz ומי שכבר חקר על זה יודע שאין משתלם מזה, ה-eVGA 7800GT בא כבר עם אוברקלוק של 445MHz לליבה ו-1070MHz לזיכרון, עדיף על הכרטיס של Leadtek לדעתי וגם…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אהלן. אני עומד לפני קניית מחשב, וניתקלתי בהתלבטות קשה. התקציב הוא עד 8500, כמובן שאני מעדיף להוציא כה שפחות. השימושים הולכים להיות רבים, משחקים, עריכה וידאו\תמונות, קידוד, ניגון HD, וכמובן שגם עבודות משרדיות. די הייתי סגור על הhp dv5-1190 שכולל מפרט נחמד מאוד, אך לאחר שימוש בו עושה רושם שהוא גדול מידי, והמסך לא להיט בכלל. ראיתי את המפרט של הDell studio xps 16 שעושה רושם נחמד מאוד, אך לא מצאתי אותו בשום מקום, ככה שאין לו מושג מה מחירו ומה גודלו. חיפשתי גם מחשב מApple, ששם יש לי כרגע 20% הנחה, אבל למרות זאת המחשבים יקרים מידי. קיים מחשב המציג ביצועים טובים, אך גם בנוי היטב הן באיכות והן בגודל? (כדוגמת MBP) בעיקרון אני מעדיף מסכים קטנים (13\14) אך אני חייב להתפשר עקב הדרישה …

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by newDesktop,

היי, רציתי לדעת מה דעתם, אני מעונין במחשב פשוט לשימוש משרדי כמו המפרטים שמצויים בחלק "מפרטים מומלצים". קראתי שמומלץ מאוד לשלב היום כונן SSD למערכת ההפעלה בנוסף לדיסק קשיח רגיל. כיצד הייתם ממליצים לשלב (דגמים ספציפיים) באחד המפרטים הקיימים? למה כדאי לשים לב בקניית כונן SSD? תודה

15. המשחקים הם COD, BBC2, CRYSIS ונוספים בסגנון. האם המפרט הבא מתאים לדרישות? מעבד Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם H67M-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI זכרונות ‏2GB Mushkin CL9‎ X2 כרטיס מסך ‏HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E ‎ דיסק קשיח ‏500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ‎ צורב ‏DVD±RW GH22NP x22 Black IDE (Oem)‎ קירור למעבד ‏Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 ‎ מארז ‏Elite 335 Black (No PSU) ‎ ספק כוח ‏520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail)‎

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by jobazuka,

מבקש המלצות למפרט לעריכת וידאו ביתית עם תוכנת STUDIO 14 תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש לי מחשב משפחתי (Phenom II מ 2009) ועובד (הדיסק והזיכרון שודרגו במהלך השנים), איטי לתוכנות של היום, קופא מידי פעם וכמה פיקסילים שרופים. הגיע הזמן להתחדש :) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תלוי מאוד בכמה צריך להשקיע כדי להתאים לשימוש, כ 3500 ואפשר להעלות עד 5000 במקרה הצורך. אם התקציב הזה לא יכול לענות על הדרישות מהמחשב, אשמח לפידבק. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צפייה בנטפליקס וכו' משחקים: fortnite ,stumble guy, bluestacks, tabletop simulator במשחק tabletop simulator יש הרבה אובייקטים שצריך לטעון על המסך, ואח"כ רובם המוחלט סטטיים, אני לא יודע לאיזה תכונה של כרטיס המסך זה משוייך…

19. המחשב יקנה בארצות הברית העדפה שלי היא לסוני vaio אבל לא חייב, גדול מסך 13.3 עד 15 העדפה ל 13, המחשב הוא ללימודים אינטרנט וקצת משחקים קלים צריך שהוא יהיה כמה שיותר קל מכיוון שאני יסחוב אותו ללימודים. מאד חשוב לי איכות בנייה , ואמינות!. תודה לכל מי שעוזר

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by roey1,

שלום , עברתי על כמה וכמה שירשורים פה ואני צריך את עזרתכם גם. * מטרות המחשב? תואר ראשון במדעי המחשב , אינטרנט , אופיס וכו' , משחקים אולי FIFA לא יותר, חיבור המחשב לטלויזיה והרצת סרטים 1080HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם קיים בגודל הזה מקלדת מלאה זה עדיף * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB , אם יש אפשרות עתידית להוספת SSD זה עדיף * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by castro,

מה דעתכם על המחשב ? מעבד: Intel Core 2 Duo T9300 מהירות: 2.5GHz זיכרון: 4GB מהירות זיכרון: 800MHz דיסק קשיח: 320GB מהירות דיסק: 5400RPM זה בקיצור המחשב, מה אומרות הביקורות עליו בערך? האם הוא בנוי טוב, וכדומה?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Ese Blese,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K ללא המסך וללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים: COD fortnite America's Army ועוד. קצת עריכת תמונות, Ligteroom 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

23. Started by mlunker,

אני מנסה לבנות מפרט פשוט ללא ציוד היקפי בסביבות ה2.5K: מעבד, לוח-אם, זיכרון, מע' הפעלה, ספק ומארז (קירור וכרטיס מסך אם ידרש) המחשב ישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ואפליקציות OFFICE. 2 הדרישות ה"מיוחדות" שלי הן יציאת HDMI (שתזין LCD בגודל 42 אינצ' במרחק 10מ') ויציאת DVI שתזין את מסך המחשב. האם אני יכול להסתפק בלוח-אם לדרישות שלי או שאני זקוק לכרטיס מסך? אם לוח-אם, איזה? אם כרטיס מסך, אז איזה שילוב יעמוד בדרישות העלות שלי? תודה mlunker

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by rotemC,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל גג (800$) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש הצדקה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-100$. רק אם ממש כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כולם עבודה משרדית+עריכת וידאו קלה+עריכת סאונד+מעט גיימינג+צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בגדול את המשחקי FPS שהוא יצליח להריץ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by talje,

שלום רב אני מעוניין במחשב אשר ימוקם בסלון ושתקציבו לא יעלה על 2,500 ש"ח. שימושי המחשב: -עבודה שוטפת -גלישה אינטרנט ושימוש בישומי אופיס -צפייה בסרטים ובסדרות, גם באיכות גבוהה -האזנה למוזיקה -הקלטת וצפייה בתכנים בעזרת כרטיס טלוויזיה בעל שלט אשר מותאם לחלונות 7 (או ויסטה לצורך העניין) בקשות: -שקט עד כמה שאפשר -נפח איכסון גדול (עדיפות לטרהבייט) -מארז שוכב יש להוסיף כי כמו שציינתי קודם לכן, על מחשב זה הולכת לרוץ מערכת הפעלה חלונות 7 עם תוכנת המדיה סנטר. יישומים כגון Google Earth, תמונות ומצגות למיניהן, משחקי דפדפן קלילים ותוכנות קלות לעריכת תמונות (לא פוטושופ). במידה ואת\ה חושבים שאפשר להפיק שיפור רב והכרחי לצורת עבודה שוטפת עם הדברים הנ"ל בעזרת תוספת מסוימת לתקצ…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים