עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-hp-%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9c-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%9e%d7%92%d7%a2-fullhd-%d7%95%d7%92%d7%9d-%d7%a9%d7%91%d7%91/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by IdolAdmin,

שלום, אני צריך מפרט למחשב ביתי עם יכולות עיבוד לעריכת וידאו מהגו פרו. זה מה שאני בניתי..אני קונה באילת בשביל המחיר אז אני מכיר רק KSP..אם יש לכם מה להציע יתקבל בברכה.. הרכבתי בלי כרטיס מסך כי אני מאמין שהמעבדים החדשים אמורים לסחוב עיבוד גרפי כזה, מה אתם אומרים? http://ksp.co.il/?uin=19242#complist

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. טוב אז חודש הבא חבר שלי מגיע לארץ מארצות הברית ולכן החלטתי להתחדש בנייד חדש לצורך לימודים, שימוש שותף ומשחקים. עד עכשיו חשבתי עלGIGABYTE P34Gv2 או מחשבים של Aorus. * מטרות המחשב? שימוש יום יומי אינטרנט, סרטים, משחקים מכל הסוגים ולימודים. * גודל המסך? עד 14 עדיפות למסך מט * רזולוציית המסך: 1920X1080 FHD לא סגור לגבי IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2 ק''ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מכיוון שהמחשב מיועד למשחקים אני מבין שזמן הסוללה יהיה מוגבל ולכן עדיפות לכמה שיותר (באזור ה4 שעות יהיה נחמד). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? המחשב יהיה מחובר בבית למסך 24 של DELL אז תגידו לי אתם * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או כ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. אתחיל מהשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6700. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. במידת הצורך, עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כתלות בתועלת שתצמח מזה. עד כמה שהמצפון מאפשר לכם, אני סטודנטית מרודה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמה: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג (לפחות 720p) של משחקי מחשב (גיימינג). אם המחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). OBS ומשחק כשברקע כל מיני דברים נוספים הנחוצים לסטרים. שימוש כבד. אם המחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים שישוחקו על המחשב: כרגע אני רק עם SC2. בעתיד ארצה להתרחב אל 5 GTA ומשחקים נוספים. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by raviv1989,

מחפש מחשב לא למטרות גיימינג. רק למטרות לימודים ואינטרנט. * מטרות המחשב? לימודים ואינטרנט * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל דבר יהיה טוב * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מסך מגע יכול להיות נחמד, חשוב שהמחשב יהיה סופר שקט (עד כמה שניתן), מהיר ונוח לשימוש. המחשב לא למטרות גיימינג אז לא צריך כרטיס מסך חזק. אני רק ר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי אנשים, מבחינת גודל ומשקל - היא תשתמש בו בעיקר בבית (אולי פעם ב... פגישה עם לקוח) אז הוא לא חייב להיות קטן במיוחד (אפשר 15-17) או עם סלולה חזקה במיוחד, והיא תחבר לו מסך חיצוני 24" של דל. קבצים גדולים בפוטושופ, רצוי כמובן כמה שיותר זיכרון, וכונן קשיח מהיר, לא יודע אם זה אפשרי בתקציב. תלת מימד אינו עקרוני (מבחינת כרטיס NVIDIA וכו'). שיהיה מספיק נפח אחסון כי מורידה סדרות. כונן אופטי - רצוי. אחריות בינלאומית - לא קריטי. כן מעדיפים 3 שנים אחריות מקומית כשזו ניתנת. ווינדוס - רצוי. מכונת עבודה אמינה. נשמח לאופציות גם בקצה התחתון וגם בעליון של התקציב. תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Shayb25,

אני מעוניין במחשב נייד קל, ויחסית חזק מטרות: אופיס, אינטרנט, סרטים גודל מסך: 13.3 אבל אפשר 12 עד 14. מבריק/מט: לא משנה לי. רזולוצית מסך:FHD או יותר דרישות מיוחדות: אין. משקל רצוי : עדיף 1.4 ק""ג ופחות, אבל עדיף פחות. זמן סוללה: עדיף כמה שיותר יציאות מיוחדות: VGA, HDMI, Card Reader Bluetooth - רצוי כונן קשיח - גודל מינימלי וסוג: SSD 256 לפחות. כונן אופטי - לא תמיכה בתחנת עגינה - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - מספיק לי אחריות שאני אוכל לתקן אותו בארץ האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן אבל לא חייב האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - רק לא HP. כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - עדיף מעבד I5 או יותר, ושיהיה יחסית יפה אם אפשר. תקציב עד 6000 שקלים.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by dannyg,

רציתי לקנות מחשב ALL IN ONE של HP (קניתי לפני חצי שנה לאמא שלי ורציתי לקנות גם לעצמי). שמתי לב באתר של HP למחשב מיני שנתלה מאחורי המסך הרגיל ובעצם זה ממש מחשב רגיל ועוצמתי (שימוש ביתי בסיסי הכולל עריכת וידאו קלה של סרטונים משפחתיים). מחשב AIO עולה כ 5000 ש"ח (i5 מגע) ומכיל ממש הכל, המחשב השני לצערי חוץ מהאתר של HP לא ממש ראיתי באינטרנט. השאלה היא כמובן מה לקנות (בהנחה שמסך מחשב תקין יש לי, אם אבחר במחשב השני). http://www8.hp.com/il/he/products/desktops/product-detail.html?oid=7077090#!tab=features

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  9. Started by Zbbabir,

היי, אני צריך בבקשה המלצה על לפטופ, דרוש לפטופ עם מסך קטן (11-13 אינץ'), קל, רמקול סביר (ומעלה), לא למשחקים, לפחות 250GB טווח מחירים: עד 3000 ש"ח תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by shum_klum,

רכשתי מחשב נייד של אסוס: http://ksp.co.il/?select=.268..271..213.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23471&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הוא אמור להגיע היום או מחר. כיוון שאני הדיוט במחשבים, רציתי לדעת מה עליי לעשות בהפעלה הראשונה שלו כאשר אקבל אותו. המלצות לגבי טעינה ראשונה, איך להשתמש בסוללה בהתחלה, איך להתקין את מערכת ההפעלה וכו'.

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by tompkins20,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500, רק במידה והשדרוג הוא משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, BF4, Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ', 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? השאיפה היא לגבוהות כמובן 3. האם יש צורך בצ…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. בירור עבור חבר. למעשה כבר ביררתי על דגמים מסויימים ואני מתלבט ביניהם, אך אני מצרף את השאלון בכל זאת למקרה שיש אופציות טובות יותר. * מטרות המחשב: עבודה משרדית ועריכה גרפית דו ממדית (עיצוב חוברות ופרסומים), עריכת PDF גדולים עם Acrobat. * גודל המסך: "15.6. כמובן שמט עדיף, אם קיים במסגרת התקציב. * רזולוציית המסך? לא קריטי, ככל שמתאפשר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אמור לשמש כתחליף נייח, לא משמעותי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כנ"ל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כדאי VGA. ריבוי 3 USB (ולא רק 1) יכול להיות נחמד. אבל לא על חשבון שום דבר אחר. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה. לא מאמין שיש עם סלוט mSATA במסגרת התקציב, אבל אם י…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by hadarK,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימוש בתוכנה sketchup * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) גבוהה ככל האפשר, עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיפות לכך שהמקלדת תכלול numpad * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציא…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב חדש מכוון שלשדרג את מה שיש לי כרגע יהיה רק בזבוז כסף. אני לא יודעת מה נחשב לתקציב טוב למחשב גיימינג חזק, והכוונה שלי בחזק, זה אחד שיריץ את כל המשחקים שיש נכון לעכשיו ב-ULTRA. אין פשרות, חשוב לי ביצועים מאוד. אני יכולה לתת עוד פרטים לגבי מה המחשב צריך לכלול, כמו SSD, קירור טוב, מארז FULL TOWER.. אני עדיין לא רוצה מפרט מכוון שאני כנראה אקנה עוד הרבה זמן מחשב, אני פשוט רוצה לדעת מהוא התקציב המומלץ למחשב גיימינג טוב, שישאר טוב גם עוד ארבע שנים. עוד משהו שיכול להיות חשוב.. אני מתכוונת ללמוד בעתיד תכנות, C sharp וכול', אז אני מניחה שצריך מחשב עם מעבד חזק. תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. ברשותי מחשב כ-3 שנים. משמש בעיקר לגלישה, צפייה בסרטים ומעט משחקים לא כבדים. לאחרונה המחשב מרגיש מאוד כבד ואיטי (אין הרבה דברים שרצים ברקע, אין תוכנות לא רצויות). ברצוני לדעת האם ישנו רכיב/רכיבים שניתן או מומלץ לשדרג בעלות לא גבוהה אשר יביאו לשיפור ביצועי המחשב ויאפשרו חוויית שימוש ומשחק גבוהים יותר. מצ"ב המאפיינים שלו: מעבד- inetl i3 2100 3.1 לוח אם- asus p8h61 le b3 זכרון 1*4g 1333ddr3 ספק- 450w אין כרטיס מסך נפרד במידה ומומלץ לשדרג רכיב כלשהו, האם לבצע זאת בארץ או איביי? תודה

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  16. היי המכשיר הוא עבור חבר שלא מבין גדול במחשבים הוא ישמש אותו ליצירת קשר עם הבת שלו בגרמניה. רצויה חנות אמינה מאיזור אור יהודה מטרות המחשב? אינטרנט * גודל המסך? "15.6 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? יכול להיות מועיל * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בהתאם לתקציב * כונן אופטי? לא חושב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הוא מחפש נייד טוב לאינטרנט. התקציב הוא 2600 ש"ח. צריך שיכלול תיק ועכבר.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. מי שמכיר אני אשמח לשם / כתובת / אתר. כמובן שאני מחפש חנות אמינה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, eclipse, VMWare באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Team fortress 2, BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך ב…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by Nachum987,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של חברת ASUS, מדגם ZENBOOK UX31A שלו מאיץ גרפי מובנה מדגם INTEL HD4000. לפני מספר ימים פרמטי את המחשב והתקנתי עליו WIN 8.1 64-BIT. כשאני מנסה להתקין את הדייבר של הכרטיס מסך (גרסה: 15.33.30.64.3958) מהאתר של אינטל, ההתקנה נכשלת בטענה שהתקן אינו מאומת עבור מחשב זה. כדי לנסות לפתור את הבעיה, התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך מאתר התמיכה של ASUS (שם נכתב להתקין את הדרייבר במידה ושידרגת ל-WIN 8.1), אך ללא הועיל. שוב המערכת הפעלה לא נותנת לי להתקין את הדרייבר המעודכן מהאתר של אינטל. מה אני יכול לעשות ע"מ להתקין את הדרייבר המעודכן של הכרטיס מסך במחשב שלי? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום רב, Chevy היקר המליץ לי על המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=886528 לצערי המחשב הזה נגמר במלאי באילת. אך בשיטוטיי ראיתי לכאורה את אותו מחשב בדיוק במחיר מצויין: https://www.pc365.co.il/product-1532-Lenovo_Ideapad_G510_59404258_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 (ויותר מזה, באתר של KSP מופיע באותו דף את שני המק"טים על אותו מחשב, הקישור כרגע לא זמין כי אזל המלאי: http://ksp.co.il/?uin=21505 ) השאלה שלי היא, האם זה אותו מחשב בדיוק או שמא יש פה קאץ'? המק"טים הם: 59426602 ו 59404258. אשמח לתשובה כי אני כבר חייב לקנות מחשב. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by DotC,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - תכנות( Visual Studio, Eclipse.. ) משחק : CS:GO * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - בעיקרון 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - אפשר NUMPAD * משקל רצוי? - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא משנה * האם יש צורך בי…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Dvich,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש להכליל מסך בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by קלוקיי,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty Far Cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני ,גבוה ? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  24. שלום, יש לי מחשב Dell Inspiron 1520 בן כחמש שנים. הוא די עגלה מבחינת מהירות התגובה שלו ; עם או בלי קשר, מערכת ההפעלה שלו היא Windows Vista. תהיתי האם ההארד דיסק המכאני במחשב הוא צואר בקבוק שאחראי לרוב האיטיות, ואם כך האם שווה לי להתקין במקומו הארד דיסק SSD בעלות של כ-300 ש"ח. מה דעתכם? והאם יש בנצ'מרק או תוכנת דיאגנוסטיקה כלשהיא שתצביע על מקור האיטיות? תודה.

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by דורדור,

מתלבט בין שניהם http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=23084 http://ksp.co.il/?uin=23945 אשמח לשמוע דעתכם תודה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים