עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חבר קונה מחשב, ובעזרתי בנינו מפרט ששימושיו הם משחקים ועבודה משרדית, כאשר הוא הולך לשחק על מסך 22 אינץ'. הוא לא מתכוון לעשות שום OC. הנה המפרט: Intel® Core™2 Quad Processor Q9450 - 1630 shekels EP35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, PCI-E‎ - 590 shekels ‏HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ - 995 shekels ‏ST3500320AS - 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II‎ - 318 shekels ‏Compucase CI-6A21 - 220 shekels W0070 - TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) - 199 shekels 2 סלוטים של זיכרון ddr2 800mh יש לי כבר. הסכום הוא : 3953 שקלים. (המפרט הוא מ-KSP) -יש לי התלבטות בלוח אם ‏EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E‎ - אחד שהמליצו עליו שעולה 5…

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by DaTHE,

שלום, (מי שזוכר אותי, קרתה לי תקלה עם המפרט הקודם , לא משהו עם החנות משהו עם מקום העבודה שלי...) מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר, ושימושים בתוכנות לתיכנות כגון: אורקד , AVI codec , פוטושופ , ועוד תוכנה ששכחתי את שמה כרגעץ א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ - מזדמן, אורקד- תדירות גבוה והכי גבוה זה משחקים כמו Black ops , GTA4 , crysis , Justcase2 , BF , וכל שאר המשחקים. …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אשמח לקבל הצעות בנוגע לכרטיס מסך שיעבוד לי הכי טוב במשחקים כבדים. יש לי מסך 19 אינץ', ואת המחשב אני עומד לקנות עם מפרט טוב לגיימינג, ההתלבטות היא בין הכרטיסים: HD4770, HD4850, HD4870, או בכלל של ניוידיה היותר עוצמתיים... האם עדיף ניוידיה DDR3 עם יותר זיכרון או שמא רדיאון עם DDR5? וגם אם אפשר לומר לי מאיזה חברה לקנות את הרכיב.. PALIT,CLUB3D, או שיש אחרות יותר טובות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  4. Started by חיפושית,

מעבד אינטל core duo , זיכרון G3, מסך 15, 3 שנות אחריות, מחיר בסביבות 2800. הדרישות שלנו מהנייד לא גבוהות. כתיבה, גלישה מתונה (לא הורדות מסיביות, לא גיימינג). מצד אחד לא צריך את חוד החנית הטכנטלוגי אבל בכל זאת משהו אמין ויעיל ואפקטיבי לאורך זמן. מישהו מכיר ויכול להמליץ? ואם כן - מה ידוע לגבי הסוללה (במפרט הטכני לא כ"כ מצאתי התייחסות לזה) תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dad11223,

בלי מסך מחשב בעיקר למשחקים

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  6. Started by liorrrb1991,

היי, אני בונה מחשב חדש (תקציב 11K כולל מסך, לגיימינג כבד) ואשמח לעזרה שלכם. עשיתי מחקר על רוב החלקים ובניתי כבר חצי מהמחשב לבד אבל יש כמה חלקים שאני עדיין לא בטוח לגביהם. אלו החלקים שבנתיים כבר החלטתי שיהיו הבחירה הכי טובה למפרט, אשמח לדעה שלכם אם אתם רואים משהו שאפשר לשנות/לשפר משמעותית בלי הבדל מחיר גדול מידי: לוח אם: ASUS - MAXIMUS-IX-HERO מעבד: i7-7700K Kaby Lake כרטיס מסך: ASUS GeForce GTX1070 ROG STRIX OC אכסון: 500GB Samsung 850 EVO SSD + WD Caviar Black 2TB (לא משחק עם אכסון, אני לוקח את הכוננים הכי אמינים בשוק, כבר נכוותי מקריסה פתאומית של דיסק בעבר ואיבוד מידע ולא רוצה לחוות את זה שוב) ספק כוח: EVGA - B2 - 850W אז מה שנשאר לי זה רק מארז,…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי מחשב של HP 6510EJ ,עם צורב SLIMTYPE DS8A1H האם משהו נתקל בבעיה שהצורב לא צורב דיסקים מסויימים ? אצלי הוא צורב רק את הדיסקים DVD-R של SILVERLINE ודיסקים CD-R רגילים אבל דיסקים של DVD-RW או DVD+R הוא מזהה אבל לא נותן לצרוב ניסיתי קרוב ל6 תוכנות צריבה שונות ולצורב לא מצאתי עדכונים. אם משהו יודע מה יכול להיות הבעיה אני אשמח לדעת. תודה.

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  8. שלום, עם תקציב של 800$ (קונה בניו אג), בסוף גירסתי עוד קצת והגעתי ל818$. אחרי אין ספור שאלות, טענות ושטויות כאלו ואחרים, הינה המפרט הסופי שהתקבל (בבקשה תגידו לי שהכל בסדר =[ ) Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM EVGA 320-P2-N815-AR GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card- Retail Antec earthwatts EA430 ATX12V v2.0 430W Power Supply - Retail G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL5D-2GBNQ - Retail GIGABYTE GA-P35-S3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard - Retail Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz LGA 775 Processor Model BX80557E…

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by דודיפלצת,

יש כל כך הרבה דגמים למכירה בארץ שפשוט אין לי אפשרות לעדכן בלי לפספס כמה.

• 2.1k תגובות
    • 257.4k צפיות
  10. אורח מבא
    Started by אורח מבא,

שלום, אשמח לעזרתכם - מחפש המלצה למחשב נייח, מקסימום עומס - תוכנות לעיבוד גרפי (ADOBE), ללא עריכת וידאו או גיימינג (וכמובן שימושים ביתיים סטנדרטיים). ומספר שאלות: האם מספיק זיכרון 8G או שרצוי 16G? מספיק i5 ? האם יש טעם בכרטיס מסך או שיספיק אחד שהוא build in על לוח האם? האם מספיק SSD בנפח קטן להתקנות בלבד ובנוסף HDD גדול? תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  11. Started by nisanez,

שלום לאחר המון המון חיפושים לאן לא הלכתי היו חנויות שהלכתי פעמיים הייתי בהרבה פורומים (אפילו נעלו לי פה דיום פעם חחח :-\) הגעתי למפרט הסופי המפרט שבעזרת השם זה מה שאני אקנה.. אז תביאו תגובות המפרט נלקח מאתר http://www.gibornet.co.il/ מחנות גיבור מחשבים חנות בנתניה נ.ב אני לא מתכוון לקנות מהאנטרנט אז אם אפשר הצעות שיפור (אני מקווה שלא יהיה כי עבדתי על המפרט הרבה...) אז מחנויות שקרובות לנתניה (תודה... ) אז אחרי שקראתם את ההקדמה הנה המפרט הסופי! שאלות לפני קריאה איך המסך והאם הספק יצליח להחזיק הכל (שימו לב הכרטיס זה עם OC אז הוא צורך יותר) אז הנה שם מחיר כמות סה''כ ENERMAX ספקי כוח ENERMAX ELT400AWT LIBERTY 400W ACTIVE PFC SATA 415.00 415.00 מחק BFG כרטיסי מסך BFG NV…

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  12. המחשב לעיבוד נתונים נטו, בלי משחקים וכו', למעשה הייתי קונה שרת אם המחירים היו שפויים. המפרט שחשבתי עליו: cpu: Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray mb: Asus P9X79 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 3xPCI-E ram x2: Corsair 4x8GB Vengeance Quad Channel CL10-10-10-27 ssd x2: 240/250/256 GB SSD psu: Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan cpu cooler: Noctua NH-D14 SE2011 CPU Cooler העלות אמורה לצאת בסביבות 6700, לא סגור לגבי: 1. לוח אם - לא חסר תגובות רעות של לוחות Asus P9X79 תקולים, למי שהלוח עובד כמובן מרוצים. במיוחד תלונות על סלוטים של זיכרון תקול, כאשר לי זה משמעותי כיוון שאני הולך להפעיל את כל השמונה. בגדול כל לוח אם מחברה אמינה המאפשר 64 גיגה יס…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מכונות ווירטאליות, עבודה משרדית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, virtual box, office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Hitman, HON, Dota2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' + 42 אינץ' 1920-1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, אני מחפש נייד עסקי מבית טוב, שיהיה קל וקומפקטי אבל עתיר ביצועים. חשוב לי שהמסך יהיה מט, ושאוכל להתחבר למסך LCD ביציאה דיגיטלית אין צורך במשחקים בכלל, השימוש הוא לתוכנות ייעודיות כבדות (גרפיקה ב-2D ותוכניות זוללות זכרון ועתירות חישובים אחרות) במקביל עם עבודה משרדית רגילה. דוגמה לתוכנות שפתוחות אצלי במקביל (בדרך כלל כולן יחד) ביום עבודה רגיל: Matlab, ArcGIS, SigmaPlot, Photoshop, Firefox, Word, Excel אחרי שיטוט בפורום חשבתי על כמה אפשרויות: Dell Vostro 1310 Lenovo T61 14.1 Dell latitude D630 התקציב גמיש (6-8K) כי אני מוכן לשלם קצת יותר על איכות הרכבה, עמידות ואחריות. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את המודל שמתאים לי (למשל בלנובו - יש איזה 100 תצורות), לאור הבקשות לעי…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, הסתכלתי נושאים שכתבתם לגביי מפרטים. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? - התקציב הוא עד 3,000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? - מחשב לעבודות - בין היתר גם הרצה של מכונות וירטואליות - VMWare, הרצת משחקים (אני לא גיימר אבל GEFORCE 9600GT יספיק לי), וגלישה באינטרנט. מחשב ביתי שייתן מענה לילדים ולבוגרים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - לא צריך שום ציוד הקפי, אני צריך רק מארז. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - אני לא צריך צורב, יש לי כבר צורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - INTEL, ומעדיף לוח אם של GIGABYTE. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? - הקירור חשוב לי כי היה לי כבר ניסיון עם זה שהמחשב מתחמ…

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  16. שלום אני מאיזור באר שבע ומעוניין להרכיב מחשב שיהיה מבוסס על מעבד אינטל החדש. התקציב הכולל הוא 4500 ש"ח והמליצו לי על מסך סמסונג 2333T + מקלדת ועכבר אלחוטי מיקרוסופט דגם 800 ששניהם עולים יחד כ1000 ש"ח. מה שמותיר לי למחשב עצמו כ 3500 ש"ח. אני מאפשר למומחים חריגה או חיסכון של 500 ש"ח בבניית המפרט. אני לא יודע לבצע אוברקלוקינג כך שלא אשתמש באופציה זו אך חשוב לי שבלוח יהיה פיירוויר לדגימת סרטים DV. כרגע מתוכננת עבודה בתוכנת פינקל סטודיו 14 ולאחר מכן אשקול מעבר לתוכת אדיוס 5 או 6. תודה מראש למשיבים !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, נא חוו דעתכם לפי קנייה חשוב לי השקט וגם אפשרות משחק (לא משהו רציני רב הזמן אסטרטגיה) - כיום מסתדר עם GEFORCE5200 חשובה לי גם האמינות לוח האם נבחר בגלל FIREWIRE מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤800 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤365 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤463 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD3650 512MB PCIe ¤359 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=44040 צורב ASUS DRW…

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  18. יש לי מחשב וזה המפרט אשמח אם תעזרו לי בתמחור שלו מעבד i7 2600 זכרונות 16gb 1333 ghz כוננים קשיחים WD 2TB X2 + WD 1TB כרטיס מסך ATI HD6870 לוח אם ASUS H67BL צורבים 1 sony 1 lg 1 מחיוחד לאקס בוקס שחכתי את השם שלו מארז zalman z11 plus ספק כח SeaSonic 660W Gold X-Series

• 3 תגובות
    • 15k צפיות
  19. שלום לכולם להלן מפרט: מעבד: Intel Core i7-7700 3.6GHz 8M LGA1151 לוח אם: Z270H STRIX GAMING LGA1151,USB3.1,M.2,MB מאוורר: Intel Thermal Solution TS15A LGA1151 CPU Cooler זיכרון RAM: 16GB 2400MHz DDR4 CL15 DIMM HyperX FURY Black - כפול 2 (סה"כ 32 ג'יגה זיכרון) SSD: 240GB SSDNow M.2 SATA 6Gbps (Single Side) כרטיס מסך: STRIX-GTX1060-O6G-GAMING (לשים לב שמדובר בגרסאת האוברקלוק) כונן קשיח: …

20. Started by psybrain,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 - עד 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , סרטים , תכני HD איכותיים ביוטיוב, הרצת משחקים על אולטרה ב 1080P לכמה שנים טובות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD, FIFA , FPS , FORZA , BF1 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות ג…

21. אהלן ותודה מראש. אחרי שנים מחוץ לתחום המחשבים הכל כבר נשמע לי כמו סינית ואני זקוק לעזרה. אז לקראת הקמבק המרהיב שלי: אני צריך נייד שרצוי שלא יעבור את ה-6000 ש"ח ואם אפשר נמוך יותר מה טוב.. המחשב ישמש לעבודה משרדית, עבודה כבדה על אינטרנט וגם עריכת גרפיקה דו-מימדית. האינטרנט צריך להיות אלחוטי, והמחשב יטייל קצת אז רצוי בטריה שתחזיק את ה-3 שעות, ומחשב שלא ישקול כמו משקולת. לא ברור לי מה קורה עם כרטיסים גרפים, אני לא מתכוון להריץ את DOOM 7 על המחשב, אבל אני ארצה שהוא יוכל להתעסק עם גרפיקה בצורה מכובדת, בעיקר פוטושופ. עריכת סרטים תהיה אופציה מבורכת אבל לא הכרחית. מסך של 15 אינצ' לפחות. צורב משולב DVD ו-CD. אין צורך ברמקולים, כרטיסי טלוויזיה או מקלדת.. אבל הומלץ לי לקנות עכבר חיצ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by gil15,

היי, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט, הערות והצעות לשיפור אם יש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000~ (עדיף לחרוג כמה שפחות) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך לד 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  23. שלום. קודם כל אני חייב להודות לאתר המעולה הזה שנותן אינפורמציה גדולה ועדכנית לכל התחום הזה. כעת אני צריך הצעה למפרט שאני מעוניין לקנות, לפי הנתונים הבאים: - אני מרבה לעבוד עם כמה תוכנות במקביל (גם כבדות וגם לא), כולל Photoshop, ולכן מאוד חשוב לי מהירות עבודה כאשר אני עובר מתוכנה לתוכנה שלא יתקע כלום - אני עובד עם pinnacle studio שזו תוכנה לעריכת סרטים שאותם אני מעביר מהמסרטה הדיגיטלית. בתוכנה זו דרוש משהו טוב לשפר את ה rendering של התוכנה (הפיכת הסרט ממצב ערוך לדיסק DVD מוכן לצפייה). - צורב DVD עמיד ביותר, כי אני אשתמש בו הרבה. - לא שחקתי עד עכשיו במחשב כמעט כי יש לי Geforce 2 מלפני 3 שנים ;D, אבל אני לא צריך כרטיס מסך יותר מסביר. - לא הבנתי לפי מה אתם ממליצים AMD או אינט…

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  24. שלום רב, בניתי מיפרט על פי המלצות שקיבלתי בפורום ואני הולך להזמין היום שני מחשבים. רצוי אפשרות שידרוג קל בעתיד למחשב בינוני - תוספת של כרטיס מסך סביב ה 600 ש"ח ותוספת זיכרון של עוד 2G. ולכן המיפרט צריך לתמוך בכך. המחשב מתחבר כרגע למסך CRT 17 של MAG (דגם 770 אם איני טועה) המיפרט הוא: AMD 5200 - כ 360 ש"ח ASUS M3A78 - כ- 400 ש"ח KINGSTONE 2G - כ 220 ש"ח (סטיק אחד כדי לאפשר הרחבה בעתיד) HEC 6c60 - כ 160 ש"ח Golden Tiger 450W - כ 140 ש"ח SG 500GB 32M - כ 310 ש"ח. LG X20 SATA - כ 120 ש"ח סה"כ 1710 ש"ח האם ניתן לשפר משהו ולהישאר בערך באותו תקציב ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by kuBBia,

דודים שלי ביקשו ממני עזרה בקניית מחשב צריך ציוד הקפי [מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים] אפשר לחרוג ב200 [עד 2700] המחשב לדברים פשוטים ביותר כך שלא צריך להשקיע בדיסק קשיח יותר מ40 ג"ב וצורב DVD עדיפות לאינטל תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.