עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי פתחתי תרד', אך הוא נעצר באמצע על המפרט הבא: אני פותח חדש כי אסור להקפיץ הודעות -- OK אז אני אזכיר, המחשב יהיה בעיקר לעבודה עם משחקים, מסדי נתונים, גרפיקה ו -autocad. אז למה שהגענו זה: מוצר חנות מחיר Intel core 2 duo e4300 957 Abit IB9 540 Leadtek PX8800 GTS TDH PCI-E 320MB 1825 OCZ 2*1GB 800MHZ CL4 886 Western Digial 160GB SATAII 301 Liberty 400 465 Hec 6a21 210 צורב DVD BENQ 151 סה"כ 5335 ש"ח עכשיו בגלל שאני מתכוון להגיע איתו עם OC למינימום 3.4 אז אני קונה: Tuniq Tower 120 255 מה דעתכם? איפה יש מקום לשיפור? תודה. הא כן, ושכחתי להזכיר, חשבו מאוד מאוד מאוד הוא יציבות, שהמחשב לא יעשה פתאום ריסטרט, המחשב יעבוד שבועות ללא כיבוי..

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by BlackDiablo,

אני צריך שני מפרטים למשחקים, OC , אינטרנט , בלה בלה בלה... אחד ב7K לחבר שלי ובשבילי אני צריך אחד ב2000$ אבל אני לא יודע את מה להביא מהארץ ואת מה מחו"ל... אני גם רוצה לחכות לR520 אז שמתי 550$ בצד לX900XT או PRO מה שיעלה מסביבות המחיר הזה... גם חבר שלי רוצה X900 אבל אני עוד לא יודע את המחירים של כל כרטיס אז אני לא יודע עוד איזה כרטיס הוא יכול לקנות אז אצלי אני משאיר 550-600$ בצד לכרטיס מסך ואצל חבר שלי כמה שישאר אחרי כל הדברים שצריך במחשב בלי ציוד היקיפי ובלי צורבים ושטויות..[ תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Nikor,

זקוק לעזרה, מעדכן את הרכיבים שבכותרת. רוצה להתקדם למעבדים החדשים של אינטל, אשמח לרעיונות עבור חלוקת התקציב. כעקרון מעדיף לוחות של Asus וזיכרונות של gskil או corsair. אין שימוש עיקרי אחד מוגדר, זקוק למחשב חזק all rounder. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. היי חבר׳ה, אני מחפש לקנות מחשב שישמש אותי לגיימינג ותיכנות ויחזיק משהו כמו 5 שנים כשבשנים המאוחרות זה בסדר אם המשחקים ירוצו גם על הגדרות medium. קיבלתי מפרט במקום אחר שאשמח לשמוע עליו חוות דעת *לינק* אני עונה על השאלון של הפורום בנוסף ואשמח לקבל מכם מפרטים שהרכבתם אתם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי 7000, ניתן לחרוג בעד 1000 אם יש סיבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש בעיקר לגיימינג, תיכנות וצפייה בסרטים, אולי אעשה מעט סטרימינג אבל זאת אפשרות קלושה ולא שימוש מרכזי מתוכנן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צו…

5. Started by shnoogyg,

היי היי, מחפש לקנות מחשב עבודה לאימי העוסקת באדריכלות ועיצוב פנים. אני מחפש מחשב שיריץ בעיקר תוכנות CAD, אך גם יוכל לתפקד גם בשימוש בתוכנות אדובי (תכלס אילוסטרייטור ופוטושופ, לא פרימייר וכאלה) מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 (ניתן לחרוג מעט במידת הצורך (גג גג 5500 - עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (CAD, בלי רוויט, פוטושופ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - ופה יש נקודה חשובה - המסך צריך להיות גדול (לפחות 27, ושיהיה איכותי, עם פלטת צבעים טובה) 4. האם יש רכיב ב…

6. Started by haviv822,

לא להאמין איך הזמן טס, המחשב שלי עוד מעט חוגג יומולדת חמש כרגע כסף למחשב חדש אין, אם אני קונה אחד חדש אז זה מחשב מושקע בסביבות 4.5-5K המטרה היא לנסות להזיז בעוד כמה מטרים את העגלה הזאת במחינת משחקים המערכת במדיוק היא AMD 3800X2 939 לוח DFI ULTRA-D וזכרונות 1GB של טווינמוס... (היו ימים שהבאתי את המערכת הזאת מ 2GHZ ל2.7-8GHZ ) הבעיה המרכזית היא כמובן הכרטיס מסך X800GTO2 אם אתם זוכרים שכולם בזמנו אמרו שהוא אוברקלוקר מצויין ומסוגל להגיע לX850XTPE אני זוכר שבזמנו התריאו בפניי לגבי סוגיית Shader שבעתיד יצאו משחקים שיתמכו ב Shader 3 והכרטיס שלך לא יכול להפעיל את אותם משחקים כי הוא תומך בShader 2 אלה שתמכו בדעה זו הציעו לי לקנות את הכרטיס המתחרה מ NIVIDIA אם אני לא טועה- 6600GT…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Miyota,

שלום לכולם. חבר טוב שלי רוצה להרכיב שרת אכסון. אני הצעתי לו את המחשב הזה. ורציתי הצעות כדי להביא לו את המחשב הכי אמין והכי חזק. אני חשבתי על המפרט הזה. אני ישמח עם תתנו לי הצעות לשיפור המחשב . התקציב הוא בסביבות 5500. אבל אם אפשר לחסוך ולעשות אותו פחות זה יותר טוב. כמובן שהמחשב הזה לא מתכוון לעבור OC וכרטיס מסך לא איכפת לי איזה יהיה! יותר טוב אפילו אם הוא יהיה O\b. זאת ההצעה שלי

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by dudidudu,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, אוטוקאד, צפיה בסרטים. ואולי בעתיד ארצה להתקין משחקים קלים כגון התקנת pes. * גודל המסך. לא כזה חשוב לי, שיהיה נוח לצפייה ולהתעסקות במחשב לאורך זמן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כזה מבין בזה, מה שנראה לכם לאור הדרישות שלי, מעדיף רזולוציה גבוהה ואיכותית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדו…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. היי. אני מחפש מחשב שישמש אותי לעבודות על תכנות של Adobe - פוטושופ וכו'. כרטיס המסך לא חייב להיות חזק במיוחד שכן אין לי צורך ברנדור מתקדם של אנימציה או כוח חישוב גדול של היחידה הגראפית, אלא CPU חזק והרבה זיכרון (אני מניח ש- 4GB יכולים להתאים). אגב: אם מחשב נייד ללא חלונות מוזיל עלויות, אני יכול לקבל Windows 7 Pro ממקום הלימודים. ועכשיו ליתר השאלות.. * מטרות המחשב? תכנית של Adobe * גודל המסך? בערך 15" * משקל רצוי? עדיף קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפה סוללה שיכולה להחזיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור לטלוויזיה יכול להיות נחמד. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא משנה. * כונן CD/DVD? צורב? לגמרי. * כונן Bluray? לא * האם …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by erjerjerj,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב משרדי בסיסי וזול (1000+) לאחי. שימושים: גלישה\נטפליקס\office\זום (לא אמור לשמש למשחקים) דרישות נוספות: חנות ברחובות - למקרה ואצטרך לממש אחריות על משהו. ראיתי את המפרט הזה: https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=263930 אבל הוא בן חצי שנה ולא הצלחתי להרכיב אותו בדיוק בחנויות ksp, ivory (אין tms ברחובות) אשמח לקבל לינקים עדכניים למפרט כזה בחנויות הנ"ל. תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. דגמים ראשונים שכוללים את טכנולוגיית ה-RealSense של אינטל לחישת עומק זמינים לרכישה בארץ. בואו לראות מה עושים עם זה והאם זה מצדיק את התשלום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%99%d7%97%d7%94-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%a2%d7%aa%d7%99%d7%93-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99-realsense-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%95-%d7%9c%d7%99/

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by yanivganor,

ערב טוב, אחרי לא מעט שיחות עם אנשים (בעיקר עם MCFLY) הגיע הזמן לרכוש מחשב (אני רוצה להזמין מחר). אני מרשה לעצמי להשקיע עד 10,000 ש"ח (אפשר כמובן פחות ) עבור הרכיבים הבאים : 1. מעבד 2. לוח NFORCE3 בלבד 3. זכרונות 1G 4. דיסק קשיח RAPTOR 74G למערכת ההפעלה וכו 5. דיסק קשיח נוסף ל DATA 6. מאוורר למעבד המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות כמו MATLAB ותוכנות לאלמנטים סופיים וכמובן לעבודה משרדית. לא למשחקים ! לא למשחקים ! מאד אשמח להצעתכם והמלצתכם

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by noodle,

שלום חברים, אני זקוק ל-2 מפרטים: מחשב א': 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, אינטרנט, שירים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. הא…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. * כי הם קרובים אלי תודה לקוראים ולמגיבים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500, אני מתכוון להוציא מקס' 5 אלף אבל זה עם ווינדוס חוקי ומסך שיקנו בהמשך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 200 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: דיאבלו ROS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by dekom,

שלום, אני עומד לקנות מחשב מסטארט פיסי עם המפרט הבא: מעבד: 1885 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700 3.4Ghz + Gigabyte H170-Gaming 3 S1151 זכרון: 410 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 כרטיס מסך: 2170 ₪ - * מבצע חג * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 285 ₪ - * חדש במבצע * - SSD A-Data 240G Premier SP550 SATA III 5 Years Warranty דיסק קשיח: 225 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): 649 ₪ - * חדש במבצע * - Corsair SPEC-ALPHA Black - Silver + FSP HYPER 500W 85 Plus קירור אוויר למעבד: 199 ₪ - * מבצע * - Scythe Ninja 3 REV B - S-2011v3 / 1151 / 1150 מחיר סופי…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Tal13,

היי אני מעוניין לרכוש RTX 2070SUPER ורציתי לדעת איזה דגם עדיף לקנות? ומה ההבדל בניהם?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by kaboonkal,

אז אחרי שכל דבר עלה לי על המחשב בצורה מעולה כבר כמה שנים טובות עם ההגדרות הגבוהות ביותר, הגיע כמובן קרייסיס 3 והחל לקרטע, ואני מתחיל לחשוב שהגיע הזמן להחליף את המחשב. מה שיש לי כרגע: intel e6750 intel dp35dp hd6770 1GB CM 690II corsair 650TX M מסך ברזולוציה 1680X1050 בעקרון אני צריך לשדרג את רכיבי הליבה, אבל חשבתי אולי במקום לקנות כרטיס מסך חדש לקנות אחד תואם ולעשות מערך קרוספייר (הספק יחזיק אני מניח, אבל השאלה אם ההבדל בביצועים בין מערך קרוספייר של הכרטיס הזה לבין כרטיס חדש לגמרי יהיו שמיים וארץ או דברים מינימליים?) לא צריך HD (יש 4) וכונן אופטי זו אפשרות אבל לא חובה (יש 2 IDE). בכל מקרה, התקציב הוא באיזור ה2.5, עדיפות לKSP כי אני יכול להשיג שם הנחה קטנה. עריכה: ועוד שאל…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום, רציתי לברר איזה כרטיס מסך עדיף או INTEL 950 או ה-NVIDIA 6150 , אני יודע ששניהם ONBOARD.?? כמו כן האם המשחק CALL OF DUTY 2 על הגדרות בינוניות ירוץ על כרטיסי המסך האלה? בתודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני איני מבין במחשבים, אני קונה את המחשב מחנות של חבר של המשפחה. אני לא יודע מה יש לו במלאי, מה שאין לו ייתכן שהוא ישיג או שאני אקנה מחנות אחרת והוא ירכיב. בעזרת חבר אחר הרכבתי מפרט משוער ושלחתי לחבר של המשפחה. זה מה שהחזיר לי מעבד - INTEL CORE i5-4670 3.4GHZ 6M LGA1150 BOX:לוח אם - GIGABYTE Z87-D3HPזיכרון - DDR III 8GB 1600 CRUCIAL דיסק קשיח - TOSHIBA 3TB "3.5 דיסק קשיח - SANDISK SSD 128GB "2.5 צורב - LG DVD-RW *24 SATA מארז דגם 700 מאושר אינטל ספק כוח - HUNTKEY APFC 700W כרטיס מסך - R9 280X 3GD5 VAPOR 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, ע…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אוקיי, אתם מכירים את זה שכשה אתם קונים מחשב רגיל, אז בדר"כ אתם קונים את כול החלקים בנפרד ואז מרכיבים הכול? הבנתי שבמחשב נייד אי אפשר לעשות ככה, אז אם אני רוצה לבנות מפרט בעצמי, אז למי אני פונה כדי שייבנה לי את המחשב אם המפרט שאתה רוצה? יש אולי חברה מיוחדת לזה? או שאני צריך לפנות לאנשים? עזרה בבקשה..

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by AcidBurn10,

שלום חברים ! אני צריך מפרט למחשב. השימוש: משחקים חדשים , סרטים , אינטרנט .. בקיצור הכל. תקציב - עד 5500 ש"ח. המלצה לספק .... מארז אני כבר אראה בעין לא צריך HD ולא צורב DVD חשבתי על המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 SAMSUNG DDR2 512MB 667MHZ CL5 (2x512) סה"כ 1 ג'יגה צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים .. לא במחיר מוגזם .. עד 1300 ש"ח. וד"א , 965 זה הצ'יפס האחרון של אינטל ?? או שעדיף לקחת לוח עם צ'יפס של 945 , 955 או 975 .. הלוח הזה (של ג'יגהבייט למעלה) מגיע עם 2 סלוטים PCI-E. זה במקום CF או SLI ?? מה גם שלא נראה לי שיהיה לי שימוש בעתיד ב-CF או SLI ... תודה

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Andromeda,

שלום, אני מעוניין לבנות לעצמי מחשב המיועד לתכנות. (הרצת כמה סביבות VM ותוכנות כמו Visual Studio במקביל) *מפני שאני לא גיימר, ואני לא מתכוון לשחק משחקים אז שאין צורך בכרטיס מסך Intel Core i7 4770K Box (כבר נרכש בשביל הבנייה) Gigabyte GA-Z97-D3H Kingston KHX16LC9X3K4/16X Samsung 250GB 840 EVO MZ7TE250BW Antec VP-500P 500W CoolerMaster CM Storm Trooper בנוסף, אני צריך לקנות גם מסך חדש היות והקודם נשרף לי, מה לדעתכם עדיף? 27 או 24 אינצ'?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by royban,

הי, כמה מורגש הבדל בין i3 ל i5 במחשב נייד לעבודה משרדית? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 14 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכ…

24. שלום לכולם, ברצוני לקבל המלצה למחשב חדש. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג חשוב לי במיוחד איכות המארז והספק, וכן שיהיה כונן SSD אמין של 64 ג'יגה לפחות. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו all around מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 אינץ'-1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בכלל לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by sagi_10,

שלום יש לנו בבית מחשב שנקנה לפני 2.5 שנים ואנחנו רוצים לשדרג אותו בשביל תמיכה במשחקים כמו sims 2 וכל הסימסים למניהם יש לו מודרבורד : ecs p4s5mg זיכרון:256mb כרטיס מסך:geforce 2 mx 400 מעבד:2.4 ghtz נורטווד מארז:גינרי.... מקלדת עכבר רמקולים מסך הארד דיסק וכוננים למניהם לא נחוצים בגלל שיש כבר אנחנו בעיקרון רוצים לשדרג זיכרון ובמידת הצורך כרטיס מסך ... תודה רבה!! אהה והתקציב הוא 400 נ.ב יש בעיה במחשב..: המעבד בעיקרון הוא 2.4 גיגה הרץ אבל הוא משום מה פועל בפחות מגה הרצים מהסטוק ...הוא פועל על 1.8... למה זה?? האם עידכון ביוס יפתור את הבעיה???

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים