עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yit,

אני מחפש מחשב נייד לאשתי (הבנתי שעדיף נייח, אבל היא נוסעת הרבה ולכן עדיף נייד). אשתי היא צלמת (גם אומנות וגם אירועים) ומשתמשת בתוכנות פוטושופ, לייטרום ופיינלקאט. לכן על המחשב להיות חזק ונח לעבודה (שלא ייתקע בעבודה עם תמונות "כבדות", אפשרות לעריכת סרטים קצרים, בעל יציאות מהירות, מסך טוב, גדול יחסית ולא מבריק, כרטיס גרפי טוב וכו'...). מה אני צריך לבדוק במחשב כדי לדעת האם הוא מתאים? האם יש מחשב כזה בסביבות ה5000 ש"ח (חבר המליץ לי על Dell Precision M4600 5i) ? (אשמח להמלצות) איפה כדאי לקנות (חנויות מומלצות,EBAY) ? תודה רבה

2. Started by mshirit,

יש לי lenovo T400. כבר בהתחלה היו לי בעיות איתו לכן החליפו לי מחשה מלבד הדיסק שעבר למחשב החדש. אחרי החלפת המחשב עדיין היו בעיות (איטיות, מסך פתאום מרצד, סאונד מקוטע ועוד) לכן פירמטתי והתקנתי מחדש. אגב, מ"ה XP. בינתיים נראה כי כל הבעיות נפתרו מלבד בעיית הסאונד. כשאני שומעת מוזיקה פתאום הסאונד נהיה מקוטע. קורה גם בצלילים של windows ולא רק בשמיעת מוזיקה. האם יש לכם הצעות?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לכולם, אני חדש בפורום, הצטרפתי כי המליצו לי על הקהילה פה(: אני מעוניין לקנות מחשב חדש, מחשב חזק, שמסוגל לעשות מולטיטסקינג טוב.(המטרה - להריץ משחק חדש,ושעדיין אוכל להיות באינטרנט, לראות סרט וכו'). תודה רבה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500, רק אם זה באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, אבל גם קצת עריכה, סרטים HD.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. * נפח דיסק קטן, אם אין 256 GB SSD משתלם אז אפשר גם חצי טרה בHD. * רק 8 GB ראם כרגע עם אפיק לשדרוג עתידי. * מסך '23 ומעלה. תודה..

5. אהלן, אני צריך להרכיב (ולקנות) מפרט למחשב שישמש כשרת קבצים מרכזי למשרד קטן (משהו כמו 4-5 עמדות). השרת מבחינתי הוא איזשהו מקום שבו ירוכז המידע של המשרד (מסמכים, מסמכים סרוקים ותוכנת ניהול לקוחות שלא לוקחת הרבה משאבים), הוא ישמש גם כשרת מדפסות וכשרת פקסים (צריך מודם, מן הסתם). כפועל יוצא צריך שיהיה לו נפח דיסקים גדול (200-250 גיגה) וצריה להיות לו שרידות גבוהה (חשבתי על RAID-0). הוא יהיה דלוק כל הזמן אבל לא יעשה הרבה עיבודים מעבר לזה כך שצריך להתחשב גם בזה. מבחינת מערכת הפעלה, זה תקציב נפרד - אבל המחשבה היא על Windows Server 2003. מה דעתכם? מצריך התייחסות מיוחדת בחומרה? מישהו יכול להרכיב מפרט שיענה על הדרישות האלה? תודה רבה.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by netanel38121,

שלום רב. רציתי לדעת אם זה צודק למכור את הלוח אם הזה חדש מהאריזה במחיר 1700 במקום 2050 שזה המחיר שלו בחנויות. הלוח עם אחריות מלאה של אייבורי מחשבים למשך שנתיים. קיבלתי אותו כפיצוי על מוצר אחר שהיה לי. הלוח msi x99s gaming ack אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by newnick,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?X 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 4K, בגודל 27 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

8. Started by oscar222,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש, השימושים יכללו משחקים כבדים למשך תקופה (מקווה) ארוכה. עבודה עם עיבוד מוזיקה וסרטים, ותקווה שהמחשב יהיה מספיק חזק ולא יתקע.. מעבד - Intel i7 - 3770 3.4Ghz s1155 1590 ש"ח לוח אם - Gigabyte Sabertooth Z77 1250A"ח זיכרון - Corsair Vengeance 4x4GB 550 ש"ח כרטיס מסך - Asus HD7850 2GB 1490 ש"ח דיסקים קשיחים: Crucial 128GB SSD 750 ש"ח Western Digital Caviar Green 2TB 630 ש"ח צורב - LG DVD+RW Bluray Combo 300 ש"ח קירור - Scythe Mugen 3 220 ש"ח מארז - Fractal Design - Define R3 530 ש"ח ספק כח - Seasonic M12II-650 555 ש"ח מסך - Dell U2312HM 948 ש"ח *כל המחירים מ - KSP פחות או יותר המחיר של כל זה מגיע ל 9000 ש"ח. רציתי לדעת מ…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Barel123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by roey1,

שלום , עברתי על כמה וכמה שירשורים פה ואני צריך את עזרתכם גם. * מטרות המחשב? תואר ראשון במדעי המחשב , אינטרנט , אופיס וכו' , משחקים אולי FIFA לא יותר, חיבור המחשב לטלויזיה והרצת סרטים 1080HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם קיים בגודל הזה מקלדת מלאה זה עדיף * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB , אם יש אפשרות עתידית להוספת SSD זה עדיף * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by tomarie,

שלום, אני זקוק למפרט מחשב שיעודו משחקים כבדים, תוכנות לעריכת וידאו, סרטים ומוסיקה. דגש על כרטיס מסך וזכרון, בתודה טום. הרכבתי משהו ורציתי לדעת מה דעתכם: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤873 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤469 כרטיס מסך: XFX PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 : HD-487A-YDFC - RETAIL ¤1192 דיסק קשיח: SEAGATE SV35 500GB 16MB 7200 RPM PATA - ST3500630AV ¤419 צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS30 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤163 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL 5-5-5-18 - PLATINUM EDITION : OCZ2P10664GK ¤415 מארז: THERMALTAKE ARMOR PLUS MX ( BLACK+WINDOW) VH8000BWS w/o PSU ¤579 ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤5…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. הצורך הוא לעיצוב גרפי סטטי, ללא אנימציות. תוכנות אדובי: פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין, תודה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. * מטרות המחשב? המחשב למטרות עבודה ולימודים - חייב להיות מעבד חזק Core2. * גודל המסך? 13~14 אינץ - שיהיה כמה שיותר נייד * משקל רצוי? גם כאן משקל של 2 קילו כולל מטען המקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך - עכשיו קראתי על X301 ו-T400S שהזמנים מאכזבים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אני אשמח ליציאת HDMI, אך DVI גם אפשרי. * בלוטות? כמובן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 גיגה? רצוי SSD * צורב DVD? לא קריטי - משקל עודף * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על X301 ו-T400S אך חשוב לי זמן סוללה ארוך ואשמח לטיפים. * דרישה נוספת שחובה בשבילי - מודם סלולרי מובנה. תודה רב…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעיקרון 6,000 ש"ח. אם באמת יש צורך, אז ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? בעיקרון אני מתחיל ללמוד רחוק מהבית ולשם כך נוצר הצורך ללפטופ שיחליף את המחשב הנייח והישן שלי שנמצא בבית. לפעמים אני משחק (כרגע עם המחשב הנוכחי והישן כבר לא כלכך אפשרי.. כרטיס מסך GTX 560Ti, מעבד 9500GT ישן ו-4GB RAM, כן אני מודע לצוואר הבקבוק), לפעמים אני עורך בפוטושופ ובסוני וגאס (לכיף). אשמח למחשב חזק שמעבר לכך שיספק אותי מבחינת השימוש בו כסטודנט, יאפשר לי להנות בגיימינג ובעריכה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אשמח למחשב נייד שהמאווררים…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני מעוניין במחשב למשחקים אבל לא מפוצץ במיוחד ... ראיתי כרטיס מסך של 1GB DDR5 הכולל קירור פסיבי אני מעוניים גם שיהיה SSD רק למערכת ההפעלה (אני חושב שזה מספיק,תקנו אותי אם אני טועה)אז כנראה 30 GB לעניין ההארד דיסק מספיק לי גם 500 לא חייב טרה. המסך 27 אינץ' חייב להיות בעל פאנל IPS הבנתי זה הכי יפה (תקנו אותי שוב אם אני טועה) המחשב חייב להיות שקט לא רוצה לשמוע את המאווררים בכלל ,אני רוצה שלא תהיה לי אפשרות לדעת אם הוא דלוק או לא מרוב שהוא שקט. אני גם טיפה גמיש במחיר (אם זה קצת יותר לא נורא) אני מעוניין שהמחשב יהיה מסוגל להריץ משחק נורמלי (כגון CAL OF DUTY) ב FHD... לא צריך יותר מזה... המארז אמור לשבת על מדף ברוחב 20 אינץ' ושלא יהיה גבוה מידי ..

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by zloyboy,

רציתי לדעת מה מחיר הגיוני עבור: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD] DELL inspiron n5510: i5-2410M 4GB RAM NVIDIA GeForce GT525M windows 7 home premium[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] הוא במצב שמור מאוד וכולל סוללה 9 תאים גם שמורה תודה מראש למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Tzeder,

אני צריך מחשב חזק למשחקים. לא צריך ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר). תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by tom57,

מעבדי ‏AMD‏ Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Tray לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 4890 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI DP PCI-E דיסקים קשיחים‏ Hitachi DeskStar 250GB 7200RPM 8MB SATA II מאווררים וגופי קירור‏ Scythe Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler מארזים‏ CoolerMaster HAF922 ATX Black Case (No PSU) ספקי כוח‏ Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin) התקציב 4000 שקל מKSP מטרות-משחקים מחשב נטו בלי צורב או מקלדת ועכבר בKSP יש הנחה למזומן? אם הלוח אם תמוך בOC אז כן, משהו בי…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם אני קונה מחשב חדש שיחליף סוף סוף את ה Athlon XP 2500 ואת ה Radeon 9700Pro המזדקנים שלי. התקציב שלי הוא כ-8000 ש"ח (אין צורך במסך ובציוד היקפי). המחשב ישמש בעיקר לתכנות ומשחקים. זה המפרט שהרכבתי, אשמח לחוות דעת והצעות לשיפור: מ- gibornet: MAXTOR 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER - 494 INTEL CORE 2 DUO E6600 - 1999 מפנדה: SONY DVD-ROM x16 Black 144 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 Enermax Liberty 400W 475 Arctic Cooling Accelero X2 139 LG GSA-H10 DVD-Recorder Black 210 הרכבת מחשב במעבדה 188 מ KSP: Abit AB9 - 850 1GB Twinmos DDR2 533 x 2 - 860 Sapphire Radeon X1900XT 512MB VIVO - 2170 מ Keynetik: Gigabyte 3D Aurora - 500 סה"כ …

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Blueblood1,

. מה התקציב המקסימאלי? 4000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה ממש שווה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אתן לכם להראות לי אופציות ששוות חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות. עבודה עם VMWARE, משחקים מ2016-2017. הרבה תוכנות פתוחות באותו הזמן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by joniar,

כמו הרבה מיפרטים פה רק שאני חושב על אולי לקנות ביד שניה אולי יש מעבד -E8400 ב-650 שעובד חצישנה יש לוח-ASUS P5Q DELUXE Socket775, iP45, 4*DDR2 ב-600 שקל יש כרטיס מסך-4850 ב-650 שקל ועם זיכרון 4GB קשיח של 500GB ומארז+ספק סבירים מה אתם אומרים?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by BlackDiablo,

אני צריך שני מפרטים למשחקים, OC , אינטרנט , בלה בלה בלה... אחד ב7K לחבר שלי ובשבילי אני צריך אחד ב2000$ אבל אני לא יודע את מה להביא מהארץ ואת מה מחו"ל... אני גם רוצה לחכות לR520 אז שמתי 550$ בצד לX900XT או PRO מה שיעלה מסביבות המחיר הזה... גם חבר שלי רוצה X900 אבל אני עוד לא יודע את המחירים של כל כרטיס אז אני לא יודע עוד איזה כרטיס הוא יכול לקנות אז אצלי אני משאיר 550-600$ בצד לכרטיס מסך ואצל חבר שלי כמה שישאר אחרי כל הדברים שצריך במחשב בלי ציוד היקיפי ובלי צורבים ושטויות..[ תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Xavi06,

שלום לכולם, מחפש מחשב בסביבות ה3000, אפשרות לחריגונת בכמה מאות בודדים אם שווה את זה. מעבד I5 ולפי מה שהבנתי עדיף שיסתיים בM כי יותר מהיר מהU, חשוב גם 6GB זיכרון ומעלה. חשוב שיהיה מהיר עם אפשרות לפתיחת מספר תוכנות במקביל בלי להתבאס *מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך? 13-16 אינץ' *האם חשוב מסך מבריק או מאט? נראה לי שמבריק אלא אם כן עדיף מט * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? איזור ה2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 ומעלה יהיה בסדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB ומעלה, אפשרי SSD אם לא מייקר בהרבה * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנ…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. טוב אז תראו אני אמור לקבל מחשב אני לא יודע ממש את המפרט המדויק שלו זה בערך מה שאני זוכר פנטיום 4 1.6 מגה הרץ זכרון 256 הארד דיסק 40 ג'יגה כרטיס מסך VOODOO3 אני חושב... מסך 19 אינצ' של MAG רמקולים Altec Lansing ADA880 כרטיס קול, לא זוכר וזה דווקא פרט חשוב פה אני חושב..... ??? עכשיו אני מנגן על גיטרה וקצת על קלידים ואני מנסה להכנס קצת יותר לתחום של עריכת מוזיקה והייתי רוצה לדעת איך אני יכול להפוך את המחשב למחשב שיותר לעריכת מוזיקה,? כלומר אני חושב שאני יצטרך גם לשלב את הגיטרה ואני ירצה אולי כניסות עם אפשרויות לשליטה באפקטים דרך המחשב לגיטרה, הקלטה, עריכה וכל מה שמסביב, ואני לא יודע מאיפה להתחיל..... תודה. אבי נוסבאום. האקדמיה לצחוק.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Gigiben,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 100 שקל ערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב משחקי הfps כיום ובכללי הרבה משחקים (החל מבאטלפילד 4 ועד מיינקראפט, גם משחקים כמו ארמה 3 wot ועוד הרבה מתוכננים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 LG FLATRON W2253TQ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים