עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by RJ1,

אני כל הזמן מתלבט אם לקנות את המחשב עכשיו או להמתין עוד חודש. כל הDirectX 10.1 הזה גורם לי לרצות לדחות את הקנייה. כדאי בכלל לדחות אותה? בכל אופן בניתי את המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤963 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6550 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ¤647 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39209 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤480 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ¤615 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28560 צורב Sony Nec - Optiarc AD5170A X18 DVD ¤147 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD5170A כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB ¤36 http://skypc.co.il/produ…

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום אני מחפש מחשב נייד חזק שגם יחליף לי את המחשב הביתי, שיחזיק לי 4 שנים טובות.המחשב ישמשם בעיקר ללימודים (הנדסת תוכנה) ופה ושם משחקים. אני לא רוצה להשקיע בסתם הבדלים מינוריים לא מורגשים אך אני בהחלט מוכן להשקיע.אני לא מבין גדול בתחום אבל הגעתי לכמה מחשבים, תעייצו לי בבקשה בעניין..מוכן להשקיע באיזור 6-7 למרות שאם אפשר משהו במחיר נמוך יותר וברמה גבוה קרובה לאלא אני לא שולל.. * מטרות המחשב? תכנות, משחקים כבדים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרש…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. מעבד i7 6700K קירור Noctua NH-U12P SE2 לוח אם Gigabyte Z170X זכרונות Kingston Fury Black 8GBx2 2400MHz CL15 כרטיס מסך Gigabyte GTX1080 G1 Gaming 8GB כונן קשיח WD 2TB Red (SATA III) Samsung 250GB SSD EVO 850 ספק כוח FSP Hyper 700W מארז NZXT H440 כונן דיסקים אופטי חיצוני רגיל כזה, LG Lite-On x8 (אין במארז מקום לאחד פנימי משום מה) סך הכל 9000ש"ח עגול, בהנחת מזומן 8730. מה אומרים, האם הרכיבים הם ברמה הטובה ביותר בקטגוריות המחיר שלהם? האם הייתם משנים משהו במפרט?

4. מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤627 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 מחיר: ¤520 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1884 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA150 - RAID 24/7 מחיר: ¤492 אחריות: חמש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ¤207 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤804 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: RAIDMAX SCORPIO 868 BLACK + 400W PFC PSU מחיר: ¤391 אחריות: שנה. סט…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Gamma,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K, אפשר לחרוג אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD (יש לי כבר 3) כרטיס מסך (יש לי Nvidia GeForce GTX 1070) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אף אחד לא ישן בחדר כשהוא דלוק. יהיה טוב שהוא לא יהיה רועש מספיק כדי להפריע לשחק / לעבוד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אני לא סגור על איך, אז לא. 7. האם הא…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by oscar222,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש, השימושים יכללו משחקים כבדים למשך תקופה (מקווה) ארוכה. עבודה עם עיבוד מוזיקה וסרטים, ותקווה שהמחשב יהיה מספיק חזק ולא יתקע.. מעבד - Intel i7 - 3770 3.4Ghz s1155 1590 ש"ח לוח אם - Gigabyte Sabertooth Z77 1250A"ח זיכרון - Corsair Vengeance 4x4GB 550 ש"ח כרטיס מסך - Asus HD7850 2GB 1490 ש"ח דיסקים קשיחים: Crucial 128GB SSD 750 ש"ח Western Digital Caviar Green 2TB 630 ש"ח צורב - LG DVD+RW Bluray Combo 300 ש"ח קירור - Scythe Mugen 3 220 ש"ח מארז - Fractal Design - Define R3 530 ש"ח ספק כח - Seasonic M12II-650 555 ש"ח מסך - Dell U2312HM 948 ש"ח *כל המחירים מ - KSP פחות או יותר המחיר של כל זה מגיע ל 9000 ש"ח. רציתי לדעת מ…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by spike_staff,

שלום, אני מחפש נטבוק שישמש אותי ללימודים. מאוד חשוב לי שהוא יוכל להסתדר עם תוכנות כמו SOLID WORKS וPHOTOSHOP, ולא יהיה יותר גדול מ-13 אינצ'. מחיר עד 3500 אבל אם הדבר באמת שווה אפשר גם ב 4000. תודה לכל העוזרים..

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by chaimpaz,

שלום רב אני סטודנט לאדריכלות הזקוק למחשב נייד חזק להפעלת תוכנות לאדריכלים. המליצו לי על 2 מחשבים פוטנציאליים מדגם DEL PRECISION m7520 וכן מחשב מדגם HP ZBOOK STUDIO x5e44av . יש שוני ביניהם במהירות המעבד ובכרטיס המסך. אני מתקשה לקבל החלטה ואשמח אם משהו יוכל לבדוק המפרטים הטכניים של שני המחשבים ולהמליץ לי במה לבחור. תודה!! חיים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. שליש מהמחשבים הניידים מתקלקלים בתוך 3 שנים גרף זהה אך ברור יותר לפי סוג תקלה: נטבוקים לעומת ניידים בסיסיים וניידים יקרים: מה דעתכם? הסקר באנגלית (המקור) מצורף ב-PDF באדיבותו הרבה של Ivan. תודה. והנה הלינק המקורי: http://www.squaretrade.com/pages/laptop-reliability-1109/ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. זה הולך להיות קצת ארוך. מתנצל מראש. אני אתחיל בתשובות לשאלון הנדרש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הסבר בהמשך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920X1080. בעתיד יותר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. פעם ראשונה שאני שואל כאן. אז קודם כל תודה, פורום נהדר! המחשב הנ"ל אמור להיות: 1. חזק - מקווה לנצל אותו למשחקים גם ב-1440p ואולי להשתמש ב-GPU של המעבד כתוספת לכרטיס היעודי בעזרת DX12 (האם זה יהיה אפשרי?) 2. שקט! לא רוצה לשמוע אותו! זה הכי חשוב לי, בעצם. טוב, ועכשיו לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-5400-5700 ש"ח (לפי המפרטים שלמטה, חלק מהציוד באילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי, אם יש תועלת משמעותית... עד 500 ש'... כעיקרון די גמיש אבל לא רוצה להתפרע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, שימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש…

12. היי, אני מתענין ברכישת מחשב נייד חדש בתקציב של עד 3500 ש"ח כאשר מתאפשרת חריגה של עד 500 ש"ח. * מטרות המחשב -המטרה הראשית היא כמובן ללימודים(הנדסאי תוכנה) עבודה משרדית,גלישה,צפיה בסרטים (לכן יש צורך במסך כמה שיותר איכותי,דגש מרכזי מבחינתי). * משקל רצוי - לא עקרוני אך רצוי שלא ישקול מעל 2.5 -3 קילוגרם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן,רצוי מעל 5 שעות עבודה(לפחות לפי הגדרת יצרן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא משוה מיוחד. * בלוטות - לא חובה,במקרה הגרוע אקנה משדר/מקלט חיצוני קטן. * גודל מינימלי של כונן קשיח - מעל 250 גיגה עם עדיפות לכיוון ה- 350 * צורב DVD - רצוי אך לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא . *עמידות - מחפש מחשב עמיד ולא …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Tilien,

היי, אני מחפש מפרט לידידה שלי היא לומדת אנימציה בתלת מימד וגיימרית 1. מה התקציב המקסימאלי? --- 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Zbrush , V-ray ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני יודע שהיא משחקת דוטה , אבל העדפה לכרטיס מסך שיחזיק דברים יותר מאסיבים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Fadida,

היי חבר'ה אשמח לקבל את עזרתכם במציאת מחשב נייד אחסוך לכם את קריאת הטופס הארוך כי הבקשה די סטנדרטית: מחפש מחשב נייד לאבא שלי, עד 3000₪ אין הגבלה על משקל או מסך מסך בינוני עד גדול (אין בקשה מיוחדת בקטע הזה) שיהיה ssd לווינדוס ואולי לעוד כמה תוכנות (120-240גיגה) זיכרון גם סטנדרט 1T כזה אין חשיבות רצינית לסוללה שתהיה ממש גדולה כי הוא לא יצא עם הלפטופ מהבית, פשוט רוצה לעבוד בסלון חח אם יש אופציה שתוזיל את המחיר (וכך להביא מפרט חזק יותר) שיבוא בלי ווינדוס אז מעולה כי יש לי מקורי להתקין (קיבלתי חינם ללא הגבלה). לקנות באחת מהחנויות במרכז או בחנות עם משלוח, להזמין מחול גם אופציה במיוחד לפני שנגמר הבלאק פריידי(לא…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by pp12,

אני קונה חודש הבא מחשב חדש התקציב הוא 8000 שקל תתנו לי מפרט חזק והמחשב מיועד למשחקים הכי חדשים והכי טובים וכמובן משחקים כבדים כולל ציוד הקפי

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Akimbo,

להלן מפרט המחשב שאני קונה בקרוב: Processor: INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache MotherBoard: EPOX EP 4G4A+ 845G 533MHZ Video Card: Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO Sound Card: Creative Live 5.1 Retail Memory: Corsair CMX512-3500C2 HD: WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case: Enermax FS-710-B 350W CD-Rom: LG X52 Floppy: Teac Floppy 1.44 אם יש הצעות, הערות.... אה כן: לא צריך מסך, לא צריך צורב, לא קונה כרטיס קול טוב ורמקולים בגלל שאני שומע באוזניות (מיקום לא יעיל של המחשב)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. קודם כל תודה על הפורום - זה משהו שאני מחפש המון זמן! התקציב שלי הוא 3000 ש"ח +/- 500 ש"ח. ומה שחשוב זה באמת במסגרת הזאת להגיע למקסימום. נושא שני מרכזי מאד הוא האחריות ע"ע - כמה שווה לשלם עליה ואיפה ומה... מפרט נדרש: המחשב הוא מחשב משפחתי (אבא + אמא + 3 ילדים גן/יסודי), כלומר: משרדי - אופיס, פאוור-פויינט, מיילים וכו'. תחנת גלישה משפחתית - יו-טיוב, סרטים בסטרימינג, טריילרים, פייסבוק, פורומים, הורדה של סרטים - בינוני, משחקי רשת בינוני. טלויזיה-קולנוע: כ.ט. +עידן5 , צפייה בסרטים מקוריים וצרובים - כבד מאד. גיימינג: heroes VI, CIV5, dragons age, נראה לי שאלו המשחקים החזקים שאני ארצה לרכוש בעתיד למחשב זה. בעיקרון אני אוהב לשחק ומדי פעם נכנס לתקופה - וחשוב לי שבתווך של השנים הקר…

18. תקציב 9000 ש"ח תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים האם לשנות משהו אני מחפש מחשב לביצועים למשחקים לסרטי HD קיצר שיטוס ושיפעיל הכל בלי פשרות במסגרת התקציב הנה המפרט:

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם אני קונה מחשב חדש שיחליף סוף סוף את ה Athlon XP 2500 ואת ה Radeon 9700Pro המזדקנים שלי. התקציב שלי הוא כ-8000 ש"ח (אין צורך במסך ובציוד היקפי). המחשב ישמש בעיקר לתכנות ומשחקים. זה המפרט שהרכבתי, אשמח לחוות דעת והצעות לשיפור: מ- gibornet: MAXTOR 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER - 494 INTEL CORE 2 DUO E6600 - 1999 מפנדה: SONY DVD-ROM x16 Black 144 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 Enermax Liberty 400W 475 Arctic Cooling Accelero X2 139 LG GSA-H10 DVD-Recorder Black 210 הרכבת מחשב במעבדה 188 מ KSP: Abit AB9 - 850 1GB Twinmos DDR2 533 x 2 - 860 Sapphire Radeon X1900XT 512MB VIVO - 2170 מ Keynetik: Gigabyte 3D Aurora - 500 סה"כ …

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקי מחשב כמו קול אוף דיוטי 4 או NFS וכאלו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: סדרת קוד בעיקר וNFS * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש מסך כבר והגדול שלו הוא 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רשמתי כבר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. הא…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. התבקשתי להכין מפרט למחשב שישמש לגלישה וטיפה צפיה בסרטים,הכנתי את המפרט מ IQPC : מעבד : AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - TRAY ₪ 337 לוח אם : GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ₪ 347 דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ₪ 374 מארז : COMPUCASE CI-6A19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE+HEC 300AR-TF ₪ 299 זיכרון : PQI 2048MB (1024MBX2) DDR2 667MHz CL 5 ₪ 267 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ₪ 1624 מעבד כפול ליבה,2 ג'גיה זיכרון (אטרקטיבי בגלל המחיר הנמוך ) לוח אם יחד עם כרטיס מסך מובנה,דיסק קשיח איכותי עם 5 שנים אחריות( רוצים ספציפי 250 ולא פחות),מארז פשוט וטוב יחד עם ספק כוח איכותי. הראתי את ההצעה וביקשו ממני להסתכל ע…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Backfin,

טוב אולי הדרישות שלי קצת מוגזמות לתקציב הנ"ל, אבל אני מקווה שלא. אני רוצה מפרט טוב למשחקים, אין צורך במסך. הייתי מאוד מאוד מאוד רוצה אילו כרטיס המסך היה GF 6800GT (אם לא כדאי אז אני מניח ש Radeon 9800 pro יספיק), ואני רוצה 1gb זכרון. כמו כן אני רוצה מעבד Athlon 64 3000+. אני לא מתכוון לעשות OC. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. רוצים נייד גיימינג מאסיבי שמתחבר לארגז חיצוני וידע לשמור על קרירות בכל מקום ובכל מצב? הכירו את ה-GX700 של אסוס, שמשלב גאונות וטירוף באריזה אחת לכתבה: http://hwzone.co.il/אסוס-מתפרעת-עם-מחשב-נייד-שכולל-עמדת-קיר/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9084&perur=2&t=1&c=339 אני חושב לקנות אותו בדיוטי פרי ב1300 דולר. אני מתלבט בינו לבין ה- L650-10H שהוא 200 דולר פחות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by The Ball,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית - לימודים * גודל המסך? 13.3" * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4.5 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד HDMI, לא חובה * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אוקטובר נכנס ואיתו הלימודים... הגעתי לשני המחשבים האלה ואחרי דילמות רבות עדיין אין לי מושג מה עדיף. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-350m.htm http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=WD865EA&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he היתרון של ה DELL זה שיש לו 3 שנים אחריות והוא יותר קל. היתרון של HP זה כרטיס…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.