ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
מערכת הפעלה windows 8 32bit celeron 1005m GeForce 710m אני חושד שהכרטיס המסך לוקח את הזיכרון.... איך אני מבטל את זה? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - hardware reserved רשום לי 1.7gb
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז אחרי הרבה שיקול דעת קניתי בסוף את האסוס N55SF. לאחר הקנייה התברר לי שהמעבד של המחשב הזה הוא 2630QM ולא 2670QM כמו שמצוין באתר. אך לא התווכחתי כי בכל זאת קיבלתי מחיר ממש מצוין. 4400 ש"ח... :-) השאלה שלי היא האם המעבד הזה יעשה לי בעיה עם משחקים? אם מישהו מעוניין לראות את הביקורת שלי על המחשב היא עוד מעט תופיע בזאפ. שאלה נוספת: המטען של המחשב ממש ענק! (ממש!) כ"כ שאי אפשר להתנייד איתו. אתם יודעים אם אפשר אולי לקנות מטען קטן יותר? או שהוא כ"כ גדול בגלל ה-I7? בנוסף, כמה עולה סוללה של 9 תאים של אסוס? כמה זמן היא מחזיקה? אני צריך להתנייד עם המחשב כשאני הולך לאונ'. אני לא מתכוון להריץ משחקים על סוללה חח.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב נייד (dell e6400) ובגלל מגבלות של מקום בדירה אני רוצה לרכוש מסך 22" לפחות שישמש לי גם כמסך מחשב בעת הצורך וגם כטלוויזיה. האם דבר זה אפשרי ואם כן כיצד מבצעים זאת? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי.. קונרו.. מKSP (יש להם סניף ברעננה ) כעיקרון אני רוצה את המארז Supertalent יש לי כבר מין מפרט אבל אני ממש ממש ממש לא בטוח בנוגע ללוח אם.. Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 512MB Twinmos (X2) Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E 160GB SATA II 7200RPM 8MB NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Supertalent CA-601UFK Black Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin יוצא5785שקל.. כמה שאלות... איך הלוח אם? אפשר להוציא מפרט יותר טוב בתקציב?
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב לרכוש כנראה בשבועות הקרובים מחשב חדש אני גר באזור חולון - גבול מערב ראשון אני רוצה להשתמש בו בעיקר למשחקים !! , אינטרנט ,מוזיקה, אני צריך הרבה מקום לאחסון של הרבה קבצים מהרשת הביתית שלי , וסרטים לאחי, וכמובן שצריך לשתף הרבה קבצים כדי לצבור קרדיט. חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר יחזיק מעמד לאורך זמן וגם טכנולוגית אני לא בעד שדרוגים כל כמה זמן ... *על המחשב הזה אני ישתמש במסך 60@DELLU2311H 1920X1080 , *על המחשב הזה אני ישתמש ברמקולים של MICROLAB FC330 *ואני צריך המלצה לקניה של עכבר ופד של RAZER הנה לכם מה שעשיתי תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים ומה כדאי לי לבחור תודה גדולה לעוזרים ולמגיבים -מ-ר-א-ש- ! [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יו אנשים עוד מעט יום הולדת קרב ובא .. אבא שלי הקציב לי כ 3000 ש"ח עכשיו אני חושב לעשות ככה להעביר לאחים שלי את המחשב שלי (מפרט בצד ) ולהשאיר אצלי את ה 40 GB יש לי 8 פנוי בשבילם .. CD ROM יש לי להביא להם (גם CD ROM וגם צורב) של TEAC מסך הם מקבלים Mag 15" כרטיס מסך אני קונה (עדיין לא יודע אבל אני רוצה משהו חזק ) אני מעביר להם את ה 200 MX המסריח שלי (במילא הם משתמשים רק בשביל אינטרנט ומוזיקה...) פלופי :יש לי שתיים ספאר בבית ... מקלדת ועכבר: יש לי יותר מידי בבית אז חשבתי על המפרט שלי ככה : מעבד : AMD Duron 1300 לוח אם : Gigabyte GA-DX7+ זיכרון :Micron DDR 256 MB 333 מארז : Tsunami Virgo יתאים ל AMD ? והאם הוא בא עם ספק ? כרטיס מסך : אני יודע שזה קצת מוגזם אבל חשבתי על GF…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4,000 (מעוניין לשים עליו כרטיס מסך ישן שיש לי כרגע, ולאחר כמה חודשים לקנות כרטיס ראוי באיזור ה2,000). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים כלליים + גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בשלב זה, לא (יש לי מסך ישן שאחליף בהזדמנות). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין לי צורך בHDD נוסף. צריך רק NVME 500\1000, תלוי בהפרשי מחירים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. המחשב לא יהיה בחדר שינה, אבל אשמח …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי נייד ושכאשר אני מתקין וינדוס אני מעוניין שיהיה לי לפני הכניסה לוינדוס בחירה בין שני כניסות אחת ועיברית ואחת ברוסית כלומר שאם אני ילחץ על האיקון שמסמל עיברית הוינדוס יהיה בעיברית וכאשר אני לוחץ על האייקון ברוסית אני מעוניין שהוינדוס יהיה ברוסית.. איך אני עושה את זה?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב למשחקים ויש לי מפרט ואני רוצה לדעת אם הוא כדאי לי או לא.............. כבר יש חריגה אז אני מנסה לרדת טיפה יותר אני בעיקר לא יודע איזה ספק אני צריך אז אם יש ספק זול יותר שעדיין יריץ את החבילה אני אשמח להצעות..... אה ואני מעדיף רק אינטל אז כל מפרט אחר אני אשמח אם תשימו דגש על מערכות מבוססות אינטל תודה! הנה הוא.... מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪965 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-H55M-S2H ₪403 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950510 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪218 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪259 כמות…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט די בינוני, אפילו נמוך, הדרישות נמוכות 1. מעבד סביר 2. לוח פשוט, אך, אני מעוניין ב8 חיבורי SATA, עקב ריבוי הHDD והכוננים האופטיים. 3. ספק חזק שיחזיק את הכוננים הנ"ל (אני לא הולך להתפרע עם כ. מסך זוללי הספק), מצד שני יהיה קירור מים ומאווררים 4. זכרון - 1 GB יעשה את העבודה 5.כ. מסך, אין שום בעיה עם OB, במקרה הגרוע , אחד זול מסדרה 8 . לגבי הHDD, אני פשוט אעשה "מכרז" בין כמה חנויות על כמות של HDD, אני מאמין שאני אשקיע כ300 ש"ח על כל HDD . מבחינתי אין שום בעיה עם רכיבים בעלי פוטנציאל לOC, ויש לי עדיפות לכאלו.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - מיילים, אינטרנט, עבודות לבי"ס. כנראה שגם עיבודי תמונה, ווידאו ומוסיקה ברמת כניסה (ילדה יצירתית). המחשב אמור לשרת אותה כשלוש עד ארבע שנים. * גודל המסך? - 14 או 15.6 (מעדיף 14 אבל ב-15.6 יש יותר אפשרויות, במיוחד לגבי צבע המחשב ולה זה חשוב) * משקל רצוי? - עד 2.5 ק"ג, אולי קצת יותר, היא לא באמת תסתובב איתו הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - לא במיוחד. שעתיים יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא * בלוטות? - כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דור…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בין 4800-5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות מיוחדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים החדשים שיש בשוק וגם הרבה משחקי רשת כמו LOL,דיאבלו, אוברוואץ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 של סמסונג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, הבעיה שאני ממש מתלבט בכמה נושאים. המחשב אמור לשמש אותי גם למשחקים וגם לעבודה רגילה באינטרנט. התקציב שלי בסביבות ה- 600 ש"ח לגבי מעבד אני כבר יודע שאני רוצה לקחת AMD 3200+ 939 BOX לגבי לוח אם אני מתלבט בין שלושה msi k8n neo 4 platinum gigabyte k8nxp בלי sli כי אין לי צורך gigabyte nf-9 בנושא הלוח אם אני צריך את עזרתכם. עכשיו לגבי זכרונות, אני רוצה לקחת 1g כמובן שזה יהיה 2*512 חברה של הזכרונות ואיזה בדיוק אני בכלל לא מתמצא. בחנות המליצו לי על גייל השאלה איזה לקחת, ocz עולים יקר מאוד ואין תקציב בשביל זה. גם בנושא הזה אני צריך עזרה. לגבי הארדיסק אני רוצה לקחת 160g והשאלה שלי האם לקחת שניים של 80 או שזה מיותר? צורבי אני את של nec כרטיס מ…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכנתי מפרט ב6000 ש''ח אינה הוא זה מksp הדברים מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3200+ (S-754) 1 1250 1250 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) 1 480 480 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 460 920 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) כמות מחיר סה"כ RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 1 880 880 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 1 390 390 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD כמות מחיר סה"כ ASUS x16 (box) 1 180 180 מארזים? כמות מחיר סה"כ 5330 ATX FullTower Supertalent alum. 1 450 450 מסכים? MAG כמות …
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית (סטודנטיאלית), אינטרנט, צפייה והורדת סרטים, מוזיקה וכו'. אבל עם אופ' שדרוג עתידי (אם ארצה להוסיף משחקים) - הוספת כרטיס מסך איכותי בעתיד (כרגע אין צורך). מיועד לשלוש שנים לפחות. כמה דרישות : HD 120GB צורב כמובן מקלדת ועכבר אלחוטיים יעבוד עם מסך דק 17' (נקנה בנפרד) תקציב 4000-4500 (אם נשמע לכם יותר מדי - רק תגידו....) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש לקנות מחשב לסטודנט לעיצוב גראפי בתקציב של עד-5000 ש"ח (בשאיפה לרדת קצת). אין צורך במסך ובציוד היקפי. בניתי 2 מפרטים מבוססי אינטל לפי חבר שקנה אבל אני ממש לא נעול עליהם ואשמח לשיפורים / הצעות. מה דעתכם על חלופת AMD באותה הרמה (אני מניח שתהיה זולה יותר)? מפרט I - מ-KSP Intel Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1280 Asus P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 990 560 1GB Kingston, DDR II 667 * 2 Asus 7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E 1000 Western Digital, 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 320 Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA 220 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 210 Thermaltake TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) 350 סה"כ…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,500 במקרה ויש שיפור משמעותי בחומרה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ופיתוח, battlefield v, modernwarfare 2, fortnite, etc, 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, 24\25 1080, בעתיד אעבור ל27\1440, תודה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) N\A 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K ללא המסך וללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים: COD fortnite America's Army ועוד. קצת עריכת תמונות, Ligteroom 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב חדש למטרות גיימינג. כלומר אני רוצה להריץ משחקים כבדים על מסך 19 אינטש עם פול פילטרים והגדרות. התקציב הוא 4אלף גג. ללא כל חריגה. התשלום הוא למזומן מטרות המחשב הן בעיקר למשחקים כבדים כגון קרייסיס COD 4 R6V AC GRID WIC וכל משחק חדש... כמו כן הורדות וצפייה בסרטים. ציוד היקפי לא נחוץ. מה אני לא צריך זה צורב DVD קורא דיסקטים ואני אסתדר עם כרטיס קול מובנה. העדפה יש לי לכרטיס מסך SAPHIRE RADEON 4850 PRO TOXIC או ל4870 (סטוק רגיל) אם יהיה מצב לדחוס אותו בתקציב... אין לי בעייה עם מעבדי AMD כל עוד לא זקוק אוברקלוק למעבד בשביל שלא יהיה צוואר קבוק אבל עדיין ידוע לי שאינטל מובילים עם המעבדים בתקציב של 500-900 למעבד... אני זקוק לקירור טוב ושקט עד כמה שאפשר והעיצוב…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב עוצמתי שישרת אותי לפחות לחמש שנים הבאות ללא צורך בשדרוג, התקציב המקסימלי הוא 4,000 עם עכבר ומקלדת, ללא אפשרות לחריגה. (התקציב המקסימלי המקורי היה 3,500 אז אם אפשר גם בפחות מ4 אני רק אשמח) שימוש המחשב יהיה בעיקר לגלישה/הורדות הכנת עבודות ועיצוב בפוטושופ ולבסוף גם גיימינג האמת שאני סטודנט ואין לי כל אחד זמן לשחק.. אבל מידי פעם כשיצא משחק מעניין אני אשמח שאוכל להריץ אותו ללא בעיה. משחקים : בעקרון אני מחפש מחשב שיריץ לי את GTA 5 חלק ללא תקיעות על הגדרות גרפיקה הכי גבוהות או בינוניות + כל פעם שיוצא GTA אני משדרג את המחשב, ולכן זה חשוב לי מאוד שיהיה עוצמתי מספיק על מנת שיוכל להריץ אותו. עוד משחקים לדוגמה הם קרייסיס, היטמן אבסולושן ופאר קריי 3. ר…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקיצור המחשב צריך לבוא קומפלט כולל מסך דק כמובן 19 אינץ' . המחשב יקנה מאייבורי בב"ש . המחשב בעיקר לצורכי גלישה באינטרנט ומשחקים כמו פיפא ומנג'ר ונבא החדשים . הכי חשוב שהמחשב ירוץ הכי חלק שאפשר .
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם ,אני השבוע בעזרת ה' קונה נייד , חיפשתי מפרט שיש לו מסך לא מבריק אך קימת ואין כאלו כיום בשוק ,לפחות לא במפרט ששווה קניה, עד כמה באמת מפריעה שיש מסך מבריק ? אני ניסיתי כמה ניידים ,אומנם זה נראה יותר יפה וצבעים יפים יותר ,אך השאלה העם זה נוח לקריא ? כי בעקרון הנייד ישמש לגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים על מסך LCD נפרד , מה אתם אומרים ? ללכת על מבריק או לחפש בכל זאת מט ? הקטע המעצבן שברוב הניידים כלל לא כתוב עם המסך מבריק או לא , או לחפש מפרט קצת יותר חלש שיש לו מסך לא מבריק בקיצור השאלה בעם נוח לעבוד מול מסך כזה לזמן ממשוך יחסית ? כמו שכתבתי מקודם הנייד יהיה לרוב בבית ויש לנו תאורה רגילה בבית ,אז אני מבין שזה לא יהיה כלכך נורה ? כן באמת הרבה יותר נעים לראות מבריק ,אבל…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי מחפש מפרט מחשב לשימושי אופיס ואינטרנט להורים. משהו שיחזיק מעמד כמה שנים עם רכיבים איכותיים אך בסיסיים. לא צריך 8 GB ולא SSD. ראיתי את ההמלצות למחשב הבסיסי שלכם אבל איבדתי את הידיים והרגליים כשניסיתי להרכיב לבד בחנויות. אשמח למפרט ישירות מהחנות, אתם תמליצו ואני אלחץ על כפתור הקניה 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים בסיסי לילדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד רצוי 3 גיגה : אינטל\AMD - נמקו לוח אם - ?? זכרון ראם 2*512 לגרפיקה זה המינימום , מי יצרן טוב נחשב ? כרטיס גרפי משחקים - מה לעשות, צעיר בליבי, אבל לא צריך high end פלופי לא נראה לי שצריך בעולם של פלאש סטיקס צורב לא בטוח אם משתלם היום משולב דיווידי שגם צורב ספק כוח + מארז : פה חברה העדפה שלי שיהיה "מדליק" לא איכפת לי להוציא 800 שח על משהו של ANTEC או THERMALTAKE הארדיסק - ???? תעריך 5200-5500 למחשב חזק לגרפיקה + משחקים שלא יהיה משקולת נייר עוד חודשיים
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-