ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
אהלן, בדקתי מחשב חדש שאני רוצה לקנות ומצאתי בדיל טוב את המחשב הנ"ל Acer Aspire 7750G-2414G75Mnkk http://arna-software.co.il/aecommerce/c2178/135586.php במחיר הזוי של 3600 ש"ח... נשמע הגיוני? כי זה ממש זול, או שזה מתבטא באיכות הרכיבים ושאחרי חצי שנה צריך להחליף מקלדת ואת כל השטויות מסביב? לשם השוואה אני בעל DV6 של HP מהדגם הישן 1330EJ ואני מרוצה מאיכות החלקים עד כה כבר שנתיים. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית(אני סטודנט). גרפיקה(תוכנת לייטרום Lightroom לצלמים). ואשמח שתישאר האופציה לעריכת מוזיקה (קיובייס Cubase). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת לייטרום Lightroom לצלמים- שימוש תדיר. קיובייס Cubase- לעיתים רחוקות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני רוצה לקנות מחשב חדש נוסף לבית (לאחר שנעזרתי בכם בעבר והקנייה הייתה מוצלחת) . שימושים : גלישה , הורדות וקצת משחקים והכי חשוב עמיד לאורך זמן... התקציב יחסית דל . אך אציין שאני לא צריכה מסך , מקלדת , עכבר ורמקולים . רק מארז ותכולה פנימית... אם אפשר אז רצוי שהמפרט יהיה מחנות KSP כי כבר קניתי שם מספר פעמים וגם 2 מטר מהבית . ראיתי במפרטים מומלצים אך לא כל החלקים שם ניתנים להשגה בחנות הנ"ל . כמו כן , באתר של KSP יש כל מיני מחשבי מבצע וחשבתי שאולי לקחת משהו משם ולשדרג קצת...אבל הבנתי כאן שזה לא הכי מומלץ. תודה מראש למי שעוזר
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקבל המלצה למחשב חדש. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג חשוב לי במיוחד איכות המארז והספק, וכן שיהיה כונן SSD אמין של 64 ג'יגה לפחות. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו all around מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 אינץ'-1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בכלל לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משדרג מחשב מאוד ישן מה שנקרא מחליף כמעט הכל. אני לא מעודכן לצערי במעבדים לוחות אם וצ'יפסטים עדכניים אז צריך עזרה עם כל אלו. החלקים שיש: Seasonic 620 ספק כח SSD של סנדיסק 64GB כרטיס מסך RX 470 4G D5 4GB GDDR5 חלקים שאני צריך: מעבד I5 משתלם מהדור האחרון ללא אוברקלוק. (BOX) או TRAY עם קירור זול מומלץ. לוח אם מתאים ללא אוברקלוק או פיצ'רים מיוחדים. (צ'יפסט ביניים) זול ומומלץ. זכרון 8GB DDR4 סטיק 1 הכי זול ומומלץ. מארז - פה התלבטות קטנה וצריך עזרה של אנשים בעלי ניסיון, אני מעדיף לשדרג למארז קטן יחסית השאלה אם כרטיס המסך יתאים, ואילו מארזים קטנים מומלצים בימינו. אם הכרטיס לא יתאים אז אילו מאר…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה אנשים, רוצה לקנות מחשב טוב למשחקים ב-6000 ש"ח (אפשר יותר אם צריך). החלקים שאני צריך, כדי שיהיה ברור יותר: - מעבד - לוח אם - זכרונות - הארד דיסק (80 ג'יגה מספיקים לי) - CDRW - פלופי - מארז (עם חלון) - ספק - מסך - מקלדת - הרכבה כרטיס מסך אני לא צריך כמו שרואים, יש לי את ה-9800NP והוא מספיק טוב בשבילי.... רצוי שהמפרט יהיה מלוג'יק... מקווה שלא שכחתי משהו, מקסימום אני אערוך בהמשך. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. אני מעוניין למכור את המחשב שלי. אני מעוניין לדעת כמה אני יכול למכור אותו. מצורף קבץ עם המפרט המלא שלו וקצת תמונת מצב.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים באטלפילד 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש ר…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלון: שלום לכולם, נפל לי סכום כסף בלתי מתוכנן וזה די מתאים כי אני צריך מחשב למשרד חדש שפתחתי. כרגע יש לי מחשב די טוב שאני מרוצה ממנו עם חלקים לא רעים בכלל ובנוסף שידרגתי לא מזמן את הציוד ההיקפי שלו + מסך המחשב. לכן נפלה לי המחשבה לשדרג את המחשב האישי שלי במספר רכיבים חדשים עם טכנולוגיות חדשות שיאפשרו לי בעתיד המאוד רחוק לשדרג ומצד שני לקצור מתוכו את החלקים הישנים ולהצמיד אותם לרכיבים פשוטים יותר כדי להרכיב לי מחשב למשרד. זה המפרט שלי היום: OS: Windows 8.1 Pro 64bit CPU: Intel Core i5 2500K Motherboard: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 Internal Memory: G.Skill Sniper 4X4GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Kit Graphic Card: MSI GTX750Ti Twin Frozr OC 2GB DVD Multi Drive: LG GH24NS BT Dongl…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לשימושים בסיסיים בגדול (גלישה, אופיס וצפייה ישירה). בעתיד יכול להיות שאשתמש בו קצת גם לתכנות. מה דעתכם על המחשב הבא?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי, רוצה מחשב חזק לשימושים שלו שיחזיק יחסית הרבה שנים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בפוטושופ ואיילוסטרייטור, מידול, ריג ואנימציה במאיה וC4D, ועריכת סרטונים בפרמייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לפי הסעיף הקודם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4k -לאילו הג…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב צריך להריץ WINDOWS SERVER WINDOWS SQL עבור 11 משתמשים לחשבשבת מה עדיף? לחכות ל INTEL I7 920 => חדש בטח יסבול ממחלת ילדות תומך ב DD3 1600 שאלה אם יהיה לז שימוש או Q9550 => פחות מהיר מ E8500 אבל בעל 4 ליבות [ עוד שאלה אם יהיה להם שימוש] או שמספיק E8500=> מערכת הכי מהירה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב מיני דגם X140 של LG, ובחוברת המצורפת רשום שיש לטעון את הסוללה במלואה לפני שימוש ראשון. לא כתוב כמה זמן צריך לטעון. איך אני אמור לדעת שהסוללה טעונה במלואה? יש נורה שמהבהבת אדום-ירוק בזמן הטעינה. מה זה אומר ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשיים הקרובים (תלות בנתב"ג) אני עומד לעבור מטעם מקום העבודה למאוריציוס. מלבד המחשב הנייד שלי (של מקום העבודה) אני רוצה לקחת איתי מחשב (נייח מיני או נייד) לשימושים פרטיים - סרטים, סדרות וגיימינג "קל" (1440P - משחקי באטלפילד לדוג'). התקציב הוא כ-10K (ש"ח) עם אפשרות לחרוג במידה והתועלת שווה את העלות. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במערכת הפעלה ולא באופיס. מבחינת רכיבים, עדיף שהמחשב יהיה עם כמה שפחות חלקים "נעים" למרות שהמחשב יעלה איתי למטוס ושיהיה WIFI מובנה. חשוב לי שיהיה מחשב אמין (עד כמה שאפשר) מאחר ומימוש אחריות יהיה קצת בעייתי ולקנות במאוריציוס פחות רלוונטי בגלל היצע נמוך ומחירים גבוהים. דוגמה למחשב מיני שעלה כאופציה הוא…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. החברה שאני עובד בה החליטה לתת לחלק נכבד מהעובדים במתנה את המעבד Intel Core 2 Quad QX9770 Extreme אני רוצה לבנות סביב המעבד הזה מפרט טוב לשימוש בעיקר ביתי . אינטרנט ואופיס. בלי משחקים כבדים ! המחיר למפרט הוא בסביבות ה2000 ש"ח
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש לאח שלי מחשב HTPC - תקציב : עד 2500 גג - שימוש : מדיה סנטר -סלוני- (מסך 37" 720P כרגע, בעתיד מסך ל1080) 1) לראות סרטים באיכות טובה 2) גלישה באינטרנט 3) משחקים ברמה גרפית נמוכה-בינונית (PES 11, Magicka וכדומה) - אין צורך בציוד היקפי - לא יודע על רכיב שאני זקוק לו - מפרט מלא - רמת שקט 6-8 (כמות רעש שלא תפריע לראות סרט שקט נראה לי סביר) - בלי OC - אין צורך במערכת הפעלה (יופעל על WIN7 רצוי 64BIT) - אין העדפה ברשת מסויימת, גר ברמת השרון - צריך HDMI OUT וOptic Out SPDIF וUSB קידמי - לא מתוכנן שדרוג מפרט בהמשך חשוב לציין שמהחשב יושב בתוך שלב במעמד בסגנון : http://www.bikudo.com/photo_stock/955833.jpg יש אפשרות לעשות חור מאחורה כדי לשפר את זרימת האוויר אז מומלץ שיהיה מאו…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט מחשב שיעודו משחקים כבדים, תוכנות לעריכת וידאו, סרטים ומוסיקה. דגש על כרטיס מסך וזכרון, בתודה טום. הרכבתי משהו ורציתי לדעת מה דעתכם: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤873 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤469 כרטיס מסך: XFX PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 : HD-487A-YDFC - RETAIL ¤1192 דיסק קשיח: SEAGATE SV35 500GB 16MB 7200 RPM PATA - ST3500630AV ¤419 צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS30 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤163 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL 5-5-5-18 - PLATINUM EDITION : OCZ2P10664GK ¤415 מארז: THERMALTAKE ARMOR PLUS MX ( BLACK+WINDOW) VH8000BWS w/o PSU ¤579 ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤5…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
*** מעדיף המלצות מאנשים שהתנסו אישית במחשב שהם ממליצים. *** מחפש מחשב נייד חזק וחדש, בעיקר לעבודות גרפיקה כבדות, עריכת וידאו, וגם תכנות. חשובה לי איכות המסך, והשקט של המחשב. אעבוד רוב הזמן מול דיסק חיצוני, אבל את העריכה וה cache אשים על כונן ה SSD הראשי של המחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ש"ח. אפשר לחרוג צפונה לטובת שיפור רציני 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Adobe Lightroom Classic Adobe Lightroom Adobe Photoshop Vegas/Movie Studio VS Code 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שברשותי: (לפטופ) intel pentium 2 300Mhz processor IBM ThinkPad memory: 64MB HarDisc: ~5.5Gb מחשב בזיוני שאירגנתי בקומבינה מחבר בלי לשלם עליו שקל, השאלה אם אפשר להריץ עליו XP??? (כעת מריץ 98) הערה חשובה! כמובן שיכולתי להריץ בגוגל מה הדרישות לXP אבל זה לא מה שאני מחפש, אני מחפש או אחד עם נסיון עם מחשב נייד בסגנון הזה או מישהו שמבין יותר לעומק את הדרישות ולא מסתכל באופן שטחי על מפרטים ברחבי האינטרנט (מה שיכולתי לעשות בדיוק באותה צורה..) תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי לא מעט שאלות והפנו אותי לפורום הזה אמרו לי שיש פה מביני עניין ובאמת נראה שכך אני מחפש מחשב נייד שישרת אותי בכל הצרכים משחקים - guild wars 2 בעיקר עריכה - photoshop עבודה - visual studio 2013 אני צריך להיות נייד, זאת אומרת אם מחר אני טס לזימבבואה לעשות תואר על מדעי האוקיינוס שאני אוכל לקחת את המחשב איתי בבקשה רק כרטיסי מסך של nVidia יש אפשרות לא בטוחה גם לקנות בחו"ל עוד לא ביררתי לעומק מטרות המחשב? מצוין למעלה ^ גודל המסך? 15.6 אני לא רוצה מחשב מפלצתי, ה 17.3 פשוט ענקיים מדי להסתובב איתם רזולוציית המסך? נראה לי שבתקציב הרזולצייה תיהיה מספיק טובה לי (תקנו אותי אם אני טועה) דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שיכלול numpud, ואם אפשר, שיהיה טיפה רווח…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי , אשמח לחוות דעת על המחשב שבניתי מTMS .. מחר אני מזמין אותו. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪924 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪207 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪306 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪525 זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V כמות: 1 - מחיר: ₪190 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 - מחיר: ₪326 כרטיס מסך: MSI GTX 660
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום אם מישהו יכול לעזור לי לארגן מפרט מבוסס אינטל מטרת משחקים בעיקר וקצת אינטרנט, כולל מסך, לא מקלדת ועכבר. (בלי כוונה לoc בשום רכיב) בסכום של 7000 שח ולא אגורה יותר. (אם אפשר לקבל הצעות גם של מסך דק וגם של מלא אני ישמח) תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט נועד למשחקים כבדים כמו CRYSIS,FARCRY,GTA,COD4 וכו אז ככה :לא כולל מארז,צורב ומסך . מעבד:Q8200 לוחאם:GIGABYTE P31 DS3L הרדיסק:250 GB של WD כרטיס מסך:GTX275 ספק:PCPOWER 500 זיכרון:4 G של OCZ מה אתם אומרים ?שווה את ההשקעה ?יש המלצות אחרות ?בהתחלה חשבתי אולי ללכת על AMD X3 720 BE +GB 770 אבל לא יודע .
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני פחות מ3 שבועות קניתי מקבוק פרו 13" מהדור החדש, ורציתי לחלוק את הדעה שלי עליו כאן, כי אני חושב שזה יכול לעניין מישהו. זה המוצר השני של אפל שאני קונה בחיים, הראשון היה אייפוד נאנו לפני 6 שנים... תמיד היה לי ווינדווס, החל בדוס, 3.1, 98, xp, ויסטה, 7, ומעולם לא הרגשתי שאני צריך משהו אחר, עד שהתחלתי ללמוד תקשורת חזותית בבצלאל השנה ונדרשנו לקנות מקבוק פרו. בהתחלה התנגדתי לרעיון אבל לבסוף ההנחה והתנאים הטובים שהציעו לנו שכנעו אותי שזו הזדמנות טובה לנסות משהו אחר. הלפטופ הקודם שלי היה HP touchsmart tx2500, מחשב נייד/טאבלט היברידי קטן וחמוד, שסבל מהתחממות יתר קשה אבל עשה את העבודה. אני שונא את אפל. אני לא שונא את המקבוק פרו 13" שלי. זה מחשב טוב. הוא לא כל כך קל, ממש ל…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-