עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by oren3475,

הי, בכמה לדעתכם אפשר למכור מסך Apple Cinema Display 27"? בן 3-3.5 שנים, כזה חדש עולה 5,000 ש"ח ב-iDigital או 1,000$ בחנות של אפל בארה"ב. במצב מצוין, כמו חדש. תודה רבה! אורן

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by yoel12,

שלום, אשמח לדעת כיצד מפעילים את הטורבו במעבד i5 4210u והאם צריך להפעילו.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכם, בני בן ה - 13 מעוניין להיכנס לתחום הגימינג אשמח לקבל המלצות למחשב גיימינג (מחשב בלבד ) עבורו ברמת מחיר של 4-5K לילד שרק נכנס לתחום ואין לדעת לאן יתפתח. כמו כן צג איכותי וטוב ברמה של 2000 ש"ח. שימושי המחשב הינם בעיקר למשחקים אבל גם מערכת הפעלה עם תוכנות אופיס לשימוש יומיומי תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by aboren,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, עם יכולת לראות סרטונים וסרטים. לא משחקים (אולי סוליטר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by bison,

שלום לכולם, יש לי מחשב HP עובד היטב WIN7, אך יש לי נקודות אדומות אדומות מהבהבות באופן אקראי ולפעמים לאורך המסך. ממש ממש קטנים הנקודות. אני רואה את הנקודות בד"כ כאשר הרגע הוא שחור, או צבעים כהים גוון אפור שחור. כאשר אני מרענן את המסך רובן נעלמות או נעלמות בכלל. מה זה? למה זה? איך מטפילים בזה? אחריות יש לי אבל אני רוצה לפנות עם ידע/שאלות למעבדה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by yakir4u,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס אינטרנט וקצת צפייה ישירה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או משו באיזור * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by rjjb7,

המחשב שברשותי: (לפטופ) intel pentium 2 300Mhz processor IBM ThinkPad memory: 64MB HarDisc: ~5.5Gb מחשב בזיוני שאירגנתי בקומבינה מחבר בלי לשלם עליו שקל, השאלה אם אפשר להריץ עליו XP??? (כעת מריץ 98) הערה חשובה! כמובן שיכולתי להריץ בגוגל מה הדרישות לXP אבל זה לא מה שאני מחפש, אני מחפש או אחד עם נסיון עם מחשב נייד בסגנון הזה או מישהו שמבין יותר לעומק את הדרישות ולא מסתכל באופן שטחי על מפרטים ברחבי האינטרנט (מה שיכולתי לעשות בדיוק באותה צורה..) תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יו אנשים עוד מעט יום הולדת קרב ובא .. אבא שלי הקציב לי כ 3000 ש"ח עכשיו אני חושב לעשות ככה להעביר לאחים שלי את המחשב שלי (מפרט בצד ) ולהשאיר אצלי את ה 40 GB יש לי 8 פנוי בשבילם .. CD ROM יש לי להביא להם (גם CD ROM וגם צורב) של TEAC מסך הם מקבלים Mag 15" כרטיס מסך אני קונה (עדיין לא יודע אבל אני רוצה משהו חזק ) אני מעביר להם את ה 200 MX המסריח שלי (במילא הם משתמשים רק בשביל אינטרנט ומוזיקה...) פלופי :יש לי שתיים ספאר בבית ... מקלדת ועכבר: יש לי יותר מידי בבית אז חשבתי על המפרט שלי ככה : מעבד : AMD Duron 1300 לוח אם : Gigabyte GA-DX7+ זיכרון :Micron DDR 256 MB 333 מארז : Tsunami Virgo יתאים ל AMD ? והאם הוא בא עם ספק ? כרטיס מסך : אני יודע שזה קצת מוגזם אבל חשבתי על GF…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by tgolin,

HP עורכת recall על סוללות של מספר לא קטן של דגמים (ביניהם חלק מסדרות ה-dv6xxx וה-dv2xxx הפופולאריות). הסוללות מהוות סכנה להתלקחות. אם יש לכם כזה מחשב שווה בהחלט לברר, חוץ מהעובדה שלהתלקח זה בטח לא מצב רצוי תקבלו גם סוללה חדשה שתרענן את המחשב. http://bpr.hpordercenter.com/hbpr/M14.aspx

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, הנה הבקשות שלי: האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל כמה שצריך! במידת הצורך - כמה שצריך אבל רק אם זה ממש הכרחי אני מדבר פה על מחשב בינוני -. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקי מחשב בעיקר כמו:Conter Strike:Source, COD:BO לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד - בינוניות. האם יש צורך בציוד היקפי ?כן! אני רוצה שבתקציב יכללו המוצרים הבאים: עכבר(של רייזור), מקלדת(לא חשוב כל כך אם היא מקצועית או לא). אוזניות של סטיל- סירייס,פאד של סטיל-סירייס(QCK HEAVY). ומסך LCD בגודל בינוני(אין לי מושג באינצ'ים). עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 לא מעוניין לעשות אוברקלוק. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם, ברצוני לקבל המלצה למחשב חדש. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג חשוב לי במיוחד איכות המארז והספק, וכן שיהיה כונן SSD אמין של 64 ג'יגה לפחות. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו all around מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 אינץ'-1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בכלל לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים חדשים (אבל אני לא גיימר כ"כ), עריכת מוסיקה, פוטושופ, סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). עכשיו מזדמן (בסופ"ש, חייל) אבל עוד מעט משתחרר אז תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים חדשים וישנים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך ב…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Sheva,

שלום לכולם! אני רוצה להרקיב מחשב טוב למשחקים, קצת עריכה (לא רציני), ולשימוש יומי. אחרי שבוע של חיפושים ואני לא מעודכן בחידושים הגעתי למערכת כזאות התקציב שלי 3500-5000 אין צורך בציוד הקפי, אין צורך במסך, לא מתוכנן אוברקלוק אין צורך לכלול את התוכנות, מארז יש לי מהמחשב הישן אני חושב שהוא מתאים... לוח אם: ASUS MAXIMUS EXTREME III SOCKET1156 מעבד: INTEL CORE I7 2600K 3.4 GHZ , S1155, 8MB זכרון: DDR3 2X4 PATRIOT GAMER2 DUAL CHANNEL כרטיס מסך: ASUS HD 5850 1GB GDDR5 דיסק קשיח: 'WESTERN DIGITAL 1TB SATA III 7200RPM 64MB ספק כוח: CORSAIR CX 600W ACTIVE PFC 12CM FAN מה דעתחם על המחשב? מה חסר? מה לא מתאים וצריך להחליף? מראש תודה!

14. היי, אשמח לעזרתכם. המחשב מיועד לשימוש ביתי סטנדרטי לפי הפירוט מטה (שדרוג של מחשב קיים בן 3 שנים). ההמלצה במדור מבוססת כרטיס מסך O/B - דבר שאני לא רוצה, לכן אני פונה אליכם. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132264&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח יש אפשרות לחריגה קלה. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים בעדיפות אחרונה (וגם לא כבדים במיוחד). יישומים סטנדרטים: אימיול, טורנט, שירים, אנטיוירוס ,אינטרנט, משחקים קלים יחסית. רזולוציה טבעית 1680x1050, המסך הקיים - Samsung 2233BW 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך? לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למידת מכונה (המון שימוש בזיכרון RAM ומיקבול על GPU) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש העיקרי של המחשב יהיה עבור פיתוח ועבודה על למידת מכונה. אומנם המחשב לא ישמש עבור gaming, אבל יש חשיבות גבוהה מאוד לכרטיס המסך (אשמח אם יכנס בתקציב gtx 1080). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היי! אני רוצה לקנות מחשב נייד שהמטרה העיקרית שלו היא גיימינג. סביבות ה5000. שיהיה חיבור HDMI, USB 3, וסאונד, הדברים הבסיסיים שיש במחשבים בתקציב הזה. מבחינת גודל מסך אין משהו מסויים רק רצוי גדול ככל האפשר. גיימינג גם יכול להיות מחוץ לבית , אז "15.6 נשמע לי טוב נניח. לגבי משקל גם כן, רצוי קל אבל זה לא כל כך מהווה אופציה עבורי. שעות עבודה סבירה מבחינתי היא 6-7 אבל גם אפשר לחרוג לכאן או לכאן. עדיפות ל 3 שנים אחריות. התיעצויות: 1. יש את המחשב הזה שנראה לי מתאים ונמצא בפוסט הנעוץ של המחשבים המומלצים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18079 רציתי לשמוע עד כמה הוא באמת שווה את זה ועוד אפשרויות קניה אולי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Sean Mizrahi,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט), משחקים (FIFA 2015) ואולי עוד כמה קצת יותר כבדים(באטל פיילד וכאלה)צפיה בסרטים, סדרות בצפייה ישירה וכנראה שיהיה גם ללימודים כי אני משתחרר עוד חודשיים. * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. מה שעדיף * רזולוציית המסך? עדיפות לfhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הנקוב . * משקל רצוי? כשאלמד איתו כנראה שאסתובב איתו לא מעט כל עוד הוא לא כבד מדיי זה בסדר אבל לא בהגזמה.. עדיף שיהיה קל ודק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא ככ משנה. * כונן אופטי? לא ככ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו + גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צורב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…

19. שלום לכולם, בזמן האחרון הייתה לי יום הולדת ורציתי להתחדש במחשב גיימינג חדש וחזק מאוד שיריץ לי משחקים כבדים כמו cod וrust מעל 100fps בגלל שיש לי מסך 144hz, אז נעזרתי בכמה אנשים מtms מאילת שהרכיבו מחשב חזק ושיניתי טיפה את המפרט, אני רוצה להשאיר את המחיר מתחת ל6000 שקל אז אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה ולומר לי מה אפשר לשפר במחשב הזה או שזה הכי טוב שאפשר לקבל מתחת ל6000 שקל, מצורף המפרט שכרגע יש לי אשמח אם תעזרו לי לשפר אותו עוד ולהשאיר אותו מתחת ל6000 שקל. המפרט: [b]מעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103104]Intel Core i5 10600KF / 1200 Tray[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 822 [b]קירור למעבדים:[/b] [url=https://www.tms.c…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום ברצוני לקנות מחשב חדש למטרות גיימינג. כלומר אני רוצה להריץ משחקים כבדים על מסך 19 אינטש עם פול פילטרים והגדרות. התקציב הוא 4אלף גג. ללא כל חריגה. התשלום הוא למזומן מטרות המחשב הן בעיקר למשחקים כבדים כגון קרייסיס COD 4 R6V AC GRID WIC וכל משחק חדש... כמו כן הורדות וצפייה בסרטים. ציוד היקפי לא נחוץ. מה אני לא צריך זה צורב DVD קורא דיסקטים ואני אסתדר עם כרטיס קול מובנה. העדפה יש לי לכרטיס מסך SAPHIRE RADEON 4850 PRO TOXIC או ל4870 (סטוק רגיל) אם יהיה מצב לדחוס אותו בתקציב... אין לי בעייה עם מעבדי AMD כל עוד לא זקוק אוברקלוק למעבד בשביל שלא יהיה צוואר קבוק אבל עדיין ידוע לי שאינטל מובילים עם המעבדים בתקציב של 500-900 למעבד... אני זקוק לקירור טוב ושקט עד כמה שאפשר והעיצוב…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by gal55,

שלום לכולם צריך את עזרת הפורום בבחירת מחשב נייד לבת הזוג שמתחילה לימודי רפואה. יש עדיפות כמובן למעבד מהדור החדש של אינטל הבעיה היא שאנחנו נהיה די מוגבלים לכמה דגמים שהגיעו עכשיו מכיוון שהמחשב ייקנה בשבוע הבא. בנוסף אני מתלבט אם הפונקציה של מסך מגע תהיה לה שימושית או לא אבל אשמח לבחון אופציה כזו(לי זה מאוד עוזר בלפטופ מהעבודה). המחשב ייקנה מאילת.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. על אף נוכחתו הדלה של סטנדרט ה-4K בשוק, גרסה חדשה לתקן ה-Embedded DisplayPort מבטיחה את קיומם של מסכי 8K במחשבים ניידים (ומכשירים נוספים) בעתיד הלא רחוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%97%d7%95%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-4k-%d7%aa%d7%a7%d7%9f-%d7%94-displayport-1-4a-%d7%94%d7%97/

23. Started by mrsph666,

שלום לכולם, ובכן, הוטלה עלי משימה: להרכיב מפרט חזק למחשב קולנוע-ביתי (HTPC), אך לא הוגדר תקציב חד-משמעי. המחשב ישמש כמעין שרת בבית גדול, אליו יוכלו להתחבר מחשבים נוספים ולהוריד ממנו/לשתף מידע, בדגש על סרטים באיכות גבוהה, מוזיקה וכיו"ב. שימושים עיקריים בו: הנ"ל, גלישה באינטרנט, ומדי פעם משחקים (לא כבדים מדי). אציג את הדרישות, ואבקש מכם, חברים יקרים, לעזור לי. - מארז שוכב, רצוי שחור. - לוח אם איכותי - כונן קריאה BluRay - נפח HDD של בין 4TB ל-8TB - מספיק RAM למערכת מהסוג הזה - כרטיס מסך חזק מספיק לסרטים בפורמט MKV באיכות BluRay - תמיכה ב-HDMI וסראונד 5.1 צר לי על חוסר בפרטים חשובים, אך אני בטוח שתוכלו לעזור לי. עוד בקשה - לא ללכת על הרכיבים היקרים ביותר, אלא מספיק איכותיים…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום וברכה (נפגש בשמחה?) חבר ביקש לעשות לו מפרט, וכמובן שאין מקום אחר מלבד פורום מפרטים לפנות אליו. הוא בעצם צריך את המארז ותכולתו (מעבד, לוח-אם, זכרונות, כ.מסך, כונן קשיח, צורב DVD, מארז, ספק, כרטיס קול, ופאנל). מעבד: לבחירתכם. לוח: כנ"ל. זכרונות: 2GB. כ.מסך: למשחקים. כונן קשיח: של לפחות 400GB. צורב DVD: לבחירתכם. מארז: כנ"ל. ספק: כנ"ל. כרטיס קול: יתחבר לרמקולים 5.1 של Logitech. המחשב כמו שכבר אמרתי פעמיים, מיועד למשחקים ועל זה צריך להיות הדגש. עילעלתי עם החבר קצת ב-new egg ולקחתי לו כמה חלקים, הייתי רוצה לשמוע ביקורת שלכם על המפרט (הלא כל-כך שלם ש"בניתי"). ואם הוא לא טוב, אז מרכיבים חדש מההתחלה. המפרט להלן: CPU: 1. Intel Pentium D 930 800MHZ FSB LGA 775 …

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אוקיי, אני צריך מפרט עד 3.5k. מעבד : q6700 קירור למעבד : לא ממש מבין בדגמים השונים, תמליצו לי אחד שמתאים לoc. לוח אם : לא מבין גדול.. בעיקרון צריך שיהיה אמין, שיאפשר oc משמעותי, לא חשוב לי רייד וכדומה. זיכרון : חשבתי על 2 ג'יגה, אם התקציב מאפשר אז 4. הארד דיסק : 500 ג'יגה בעיקרון, תמליצו על חברה ודגם מומלץ.. צורב : הבנתי שה Asus DVD-RW 2014L1T מצויין, מסכימים? מארז + ספק : מאוד התלהבתי מהסגיטה 2, הבנתי שמגיע איתו ספק של 400w - הספק שווה משהו? איך המארז? אני מתכנן לקנות מtms, אז תבססו את המפרט על המחירים שלהם. זהו בעיקרון, נתחיל ונראה עד איזה סכום מגיע המחשב, אם ישאר משהו, אפשר לקחת כרטיס מסך פשוט, בכל מקרה המחשב לא למשחקים רציניים, כך שאפילו כרטיס מובנה יתאים. ת…

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.