עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מחפש המלצות למחשב חזק למשחקים, המחיר בין 6000 ל 7000 שקל (כמובן שאפשר להתגמש על 200 שקל לכאן או לשם) אני צריך מחשב שיריץ בעיקר משחקים כבדים אבל ישמש מדי פעם גם לפיתוח והרצת DB. לא מתכוון לבצע אובקלוקינג ולא צריך ציוד הקפי. כרגע אני צריך מפרט שכולל : מעבד לוח אם זכרונות - 8GB כרטיס מסך חזק הארד דיסק של 1TB לפחות מארז ספק איכותי והכי חשוב קירור טוב, 2 המחשבים האחרונים שלי מתו כתוצאה מעודף חום אה וכמובן מסך, נראה לי 21-23" איכותי למשחקים, לסרטים ןלשעות עבודה רבות מול המחשב (נראה לי באיזור ה 1500 ש"ח למסך ו 5500 ש"ח לשאר החלקים) בונוס טוב יהיה כמובן אם המחשב יהיה שקט מאחר והוא כנראה יעבוד הרבה לילות את המחשב אני מתכנן לקנות בעוד שבוע בערך וקראתי כאן שיוצאים בקרוב…

• 12 תגובות
    • 988 צפיות
  2. Started by shahar0592,

אני צריך לדעת עם זה טוב (בעיקרון אמא שלי משלמת 2200 באשראי ואני משלים 2750 [שזה אחרי הנחת מזומן פחות 50-60 ש"ח מהמפרט) אז היינה המפרט: (אני לא אוהב את NVIDIA ולא יורד מ-OC! וחייב להיות תמיכה ב-CF (עתידי)! לדעתי זה טוב אבל אולי יש אפשרות לשפר בלי לחרוג (החריגה חייבת להיות מינורית כמו 10-30 ש"ח) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1159 לוח אם: Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪538 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪530 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 2 - מחיר: ₪23 זיכ…

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  3. אני מעוניין רק במערכת I7 החדשה של אינטל שיורכב בה המפרט הבא : שמיועד ל- OC ומשחקים כבדים מעבד 920 INTEL לוח אם ASUS P6T DELUXE מאוורר למעבד ULTRA 120 EXTREME 1366 RT 1. איזה מאוורר איכותי כדי להוסיף עם מקסימום איוורור 2. יש מאמר שיש את הגירסה בנחושת האם הוכיחה שמקררת יותר מהרגיל , באם כן איפה ניתן לראות מארז Lian-Li PC-A71 Black כרטיס מסך 4870 ספק כח טרימלטק 600 W 3. מחפש כונן שיצרוב מהיר קבצים בדיסק DVD 8.5 4. הביוס מגיע לעידכון 2 MB איך מעדכנים את הביוס ? צריך חומרה מיוחדת ? 5. מחפש זיכרון איכותי לOC 6 GB עם עדיפות ל- CL 8 חשוב באם משהו חושב על חומרה אחרת נא בבקשה להסביר מדוע ???

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  4. אני בונה מפרט למישהו והייתי שמח לחלק את כובד האחריות על כתפי רבים, הוא לא הגדיר לי תקציב אלא אמר שהוא רוצה "זול". מצד שני הוא גם אמר שהוא רוצה מחשב "טוב" ל"זמן ארוך" כך שכמו כולם הוא רוצה פרארי במחיר של סובארו. צרכים: עד רכישת כרטיס מסך (הוא מחכה לGF8 זולים) המטרות הם מחשב ביתי רגיל, בלי תוכנות מקצועיות שונות ומשונות, בעוד כמה חודשים, המחשב יצטרך להתמודד עם משחקים. לא מתוכנן OC. לעניין: המפרט צריך לכלול מעבד כפול ליבה (מסתמא 6300 או 3800+) לוח אם לא SLI כרטיס מסך מינימלי ביותר בלי מסך ושאר ציוד הקפי. בהערכה שלי מדובר בהפרש של כ 700 שקל בין מערכת אינטל לAMD ואני מתלבט האם זו תוספת שווה. ברור שביצועי האינטל עדיפים, השאלה עד כמה ועד כמה זה משמעותי ביחס לאורך החיים של המחשב (…

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר ליישומי גרפיקה גבוהים כמו דו מימד (קבצים גדולים! ב-PHOTOSHOP) ותלת מימד. הרבה זמן כבר אינני מעודכן בטכנולוגיה. יש ברשותי מחשב Athlon 64bit 3000 עם 1GB DDR וכרטיס מסך מתקופת קום המדינה. הכוונה שלי היא לשדרג למעבד ליבה כפולה עם ביצועים מרשימים אבל לא יותר מדי HIGH END, כדי שגם יהיה חסכוני. בנוסף מעוניין ללכת על 2GB של DDR2 אבל לא יודע איזה סוג או מהירות כדאי. לגבי הכרטיס מסך - אני לא ממש מבין כמה הוא משנה ליישומי גרפיקה. מצד אחד כרטיס טוב למשחקי תלת מימד יסייע לי ביישומי תלת מימד, אפילו באפליקציות תוכנה ולא משחקים. מצד שני אולי זה לא כזה קריטי אם יש לי מעבד חזק. האם אני צריך להשקיע יותר בכמות הזיכרון שעל הכרטיס לעומת מהירות המעבד שלו…

• 12 תגובות
    • 869 צפיות
  6. Started by WooPs,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הוא 4000 שקל עדיף לא לחרוג ועם כן לא בהרבה ! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כל המשחקים החדשים gta:iv nfs cod7 ... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מק…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,051.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר לפריט - 560.00 ¤ זיכרון TWINMOS 1024MBx2 DDR2 667MHz Cl5 5300 מחיר לפריט - 1,160.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB מחיר לפריט - 414.00 ¤ צורב LG GSA-H22 X18 DVD מחיר לפריט - 214.00 ¤ כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7600GT TDH Ext 256MB מחיר לפריט - 890.00 ¤ מארז Sunbeam Transformer BLACK מחיר לפריט - 363.00 ¤ ספק כח HEC 450TDT 450W מחיר לפריט - 276.00 ¤ מסך דק View Sonic VA703M 17'' LCD מחיר לפריט - 1,050.00 ¤ עכבר ומקלדת Logitech Cordless Desktop LX500 מחיר לפריט - 298.00 ¤ מחיר סופי - 6300+ ש"ח. תודה ל FarjuN123 שבנה לי אותו. אם יש למשל מסך שאפשר להביא יותר טוב במחיר הזה הצ…

• 12 תגובות
    • 979 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות, בכל אופן זה התקציב המירבי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Autodesk 3DS Max, Adobe Premiere, Adobe After Effects אולי גם Autodesk Maya העריכה המאסיבית עצמה תתקיים על המק שלי על הPC יהיה בעיקר מידול בתלת מימד ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Crysis, COD, Battlefield -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש(חודש בערך) ואני מנסה להכין מפרט כדי לקחת הצעות מחיר ממס' חנויות. אני אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור לי בהרכבת מפרט כזה. התקציב שלי הוא 7000 ש"ח(כנראה, תלוי במה שההורים שלי יחליטו) והשימושים שלי במחשב הם בעיקר משחקים כמו nfs: most wanted ו aoe3, מעט מאד קידוד וידיאו והמון גלישה באינטרנט. אני זקוק גם למקלדת, עכבר, רמקולים ומסך. זה מה שהצלחתי לבנות עד עכשיו(אבל אין לי מושג לגבי זיכרון): AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box - 1035 ASUS A8N-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 - 804 Maxtor MaXLine III 250GB SATA 16MB 7200RPM - 690 XFX/GIGABYTE/ASUS/LEADTEK 7600GT - 1300 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X - 300 Thermaltake Swing VB6000 Black 430 Wat…

• 12 תגובות
    • 802 צפיות
  10. Started by ilanb0,

חמי מתעקש להסתכל על הצעות באינטרנט במקום לקבל הצעתי להרכבת מפרט באופן עצמאי. בין השאר העביר אליי המפרט בקישור המצ"ב. אולי תוכלו לסבר את האוזן כמה באמת עולה המפרט הזה? http://hazira.globes.co.il/sale.php?sale=3168056&refid=217

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  11. שלום, אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב לנייד לפי הפרמטרים הבאים: * שימושים למחשב: 1. כמה מערכות הפעלה בו זמנית (Virtual BOX). 2. תכנות: java \ .net 3. אינטרנט, אופיס וסרטי HD 4. משחקים: לא ממש חשוב קצת FIFA ו Manager * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? לא יודע מה המשקלים הסטנדרטיים אבל חשובה מאוד הניידות של המחשב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם? רצוי, לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Display Port רצוי מאוד, אפשר גם HDMI. * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 רצוי, מינימום 500. * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? רצוי, לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיו…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Moty_p,

אני רוצה למכור את המחשב הישן שלי או לפחות חלקים ממנו כי קניתי מחשב חדש זה המפרט הישן: מעבד: Intel® Core™2 Duo Processor E7200(3M Cache, 2.53 GHz, 1066 MHz FSB) דיסק קשיח 1: Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II דיסק קשיח 2: Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II לוח אם:GIGABYTE GA-EP35-DS3L ספק כוח: Enermax PRO82+ 525 W כרטיס מסך: NVIDIA ASUS GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 צורב 1: LG DVD±RW Double layer sata צורב 2: Asus DVD±RW LightScribe Sata גוף קירור למעבד: freezer pro 7 מארז: ThermalTake M9 זכרונות: 2GB+2GB DDR2 800MHZ Kingston קניתי אותו לפני 3 שנים בערך, אתם יכולים לראות שהוא עבד שדרוגים עם הזמן כמה לדעתכם הוא שווה? וכמה שווה למכור את הכרטיס המסך …

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. אהלן לכם ^^ אני מעוניין לקנות מחשב חדש (אחרי ששנים לא עשיתי זאת הגיע הזמן להעיף את העגלה הישנה לפח..). התקציב שלי הוא עד 2500 שקל, ניתן לחרוג עד 2700. השימושים - לרוב שימושים בסיסיים יומיומיים - גלישה, סרטים באינטרנט, אופיס, אבל לפעמים גם - קצת עריכות בפוטושופ, קצת עריכת סאונד (ב-cubase) ודברים כבדים. אני נוטה להעמיס על המחשב שלי, ולכן אני רוצה מעבד וזיכרון חזקים. בנוסף - אני אשמח שיהיה למחשב אופק שדרוג טוב, כלומר - שאני אוכל להוסיף/לשנות חלקים, ושיהיה לוח אם טוב ואיכותי שיתמוך בטכנולוגיות והחיבורים החדשים (למשל - USB 3). אני צריך רק את המחשב והמארז, כל השאר יש לי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים). כרטיס מסך בסיסי (לא מובנה) יספיק, ואין צורך בכרטיס סאונד מעבר למה שיש בלוח אם. ה…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by PeaS,

אשמח לשמוע חוות דעת. המפרט הוא לקצת יותר מעבודה משרדית AMD Athlon 64 3000+ (754) - 910 Gigabye GA-K8VT800M - 530 Samsung DDR 512MB 400Mhz x 2 - 1040 WD 160GB ATA100 - 520 Leadtek Geforce FX 5200TDH (128 bit) - 470 Compucase CI-6a19 + 300W PSU - 315 Total: 3786 שתי שאלות: 1. הלוח אם, בסדר? כולל את הפיצ'רים הרגילים (כרטיס רשת, ATA+SATA, AGPX8, כרטיס קול)? 2. המעבד מגיע עם קירור סטוק (היטסינק מספיק)?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מעונין לקנות מחשב חדש שתקציבו הוא עד 5000 ש"ח שמטרתו תהיה למשחקים כבדים, עריכה גרפית קצת, סרטים באיכות HD גם, הורדות. אני רוצה לקנות בנוסף מסך LCD, עכבר ומקלדת - לגבי עכבר ומקלדת אני אשאל בפורום ציוד היקפי אבל אני צריך סדר גודל של תקציב עליהם. לא משנה לי הצבעים, אני שם אותו במקום כך שגם לא חשוב המראה, חשוב לי שיהיה שקט במיוחד, יגיב מהר, יריץ משחקים כבדים כמו GTA IV או Crysis ועוד משחקים אחרים. דרוש הרכבת מחשב אך לא מערכת הפעלה חוקית (יש לי כבר אחת חוקית בבית). בלי OC, ומסך עדיף שיהיה 22 אינצ'. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 806 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ודיאו מקצועית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid media composer סטודנט+פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. עריכה: לא מתוכנן OC. אהלן, לאור יציאתם של ה- 9800GX2 וה-Q9300 לחנויות יש לי התלבטות קשה בבחירת מפרט: אני מתלבט בין ה-Q9300 ל-Q9450, כמדומני ההבדל בינהם לא משמעותי, ולכן האם שווה ההשקעה במעבד היקר יותר? אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שייתן לי את הביצועים הטובים ביותר במשחקים נכון לעכשיו ושיחזיק לי טוב לשנה וחצי שנתיים הקרובות בהגדרות הגבוהות. האם כדאי לי ללכת על 9800GX2 בודד או על מערך SLI של 2 9600GT? אני מנחש שבמבחני ביצועים ההבדל בינהם לא משמעותי, למרות שלא יצא לראות השוואה בינהם. אני מודע ש-9800GX2 לא משתלם כלכלית אבל הבנתי שהוא מציג שיפור משמעותי תחת XP וצ'יפסט של nVidia וזה רק עניין של זמן עד שיוציאו דרייבר ל-vista על מנת שיוכל לממש את הפוטנציאל שלו. מכאן באה דילמ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Peri228,

אני צריך שתרכיבו לי , ברשותכם ( ) מפרט למשחקים בתקציב של 4000 ש"ח . המחשב לא בשבילי , אלא בשביל חבר שלי :0~ אין לי העדפה ל AMD או Intel , אבל אני מאמין שתעדיפו לקחת AMD מאחר ובתקציב הזה AMD יהיה הרבה יותר טוב והמחיר ישחק חלוץ מרכזי .. כל מה שאני צריך זה מחשב , בלי שום ציוד היקפי , וגם בלי Floopy או CD-Rom . כל מה שצריך זה - מעבד , לוח אם , זכרונות , כרטיס מסך , מארז , ספק . תודה רבה [= עריכה - המחשב גם לא מיועד לעבור שום OC ...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Aviad Ben Hamo,

שלום לכולם, מה אתם חושבים על המפרט המצורף בתמונה? יש לי כרגע מחשב בן 6 שנים ששודרג עם הזמן והגיע הזמן להחליפו. למפרט בתמונה יתווסף כונן SSD של סמסונג EVO 840 שרכשתי לפני שנה + כונן 1TB עם כל החומר האישי שלי. השימושים שלי כבדים אך לא כוללים משחקים כלל. המחשב דולק 24\7 ומהווה מרכז המולטימדיה הביתי [נמצא בסלון - אין לנו כבלים בבית]. חשוב מאוד מהירות המחשב, שיהיה לטווח ארוך, צריכת חשמל נמוכה. לא מתכוון לעשות OC. תמיכה בכל פורמטי הסרטים ועבודה עם קודי. הזרמת סרטים וסדרות למחשבים אחרים בבית, עריכת מסמכים באופן יומיומי. יש מספר תוכנות גיבוי שעובדות כל הזמן ומסנכרנות ללא הפסקה כגון דרופבוקס, גוגל דרייב, crashplane, ועוד. …

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. שלום רב. אני מחפש מפרט בעלות של +/-4000 הכולל מסך SAMSUNG226BW. לוח אם Gigabyte GA-P31-DS3L כל השאר אני גמיש איתו. עדיף דרך חנות WWW.SKAK.co.il ב SKAK לא מצאתי לוחות אם Gigabyte אז אפשק מקביל שלו ב INTEL. אחרת אם אתם מכירים חנות זולה . המחשב אמור להריץ תוכנות כבדות. כ.מסך רציני לא יכנס פה במחיר הרצוי אז.. אפשר להתפשר. תודה.

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  21. Started by redead,

המפרט לא אמור בכלל לשמש למשחקים אבל בכל זאת אני רוצה שיהיה מבוסס על מעבד אינטל קונרו החדש כי אני רוצה שיהיה מחשב חזק שיפעיל הרבה תוכנות בבת אחת סרטים שירים וכו'.. תודה..

• 12 תגובות
    • 734 צפיות
  22. שלום, אוקי הרכבתי מפרט למחשב. היעוד של המחשב הוא למשחקים ולעבודה ממש כללית במחשב. המפרט: מעבד-AMD Athlon 64 bit 3200+ venice box לוח-GA-K8N SLI-nVidia nForce 4X, FSB2000, DDR400DC, FX, x 2 כרטיס מסך-PCX6600GT-256MB DDR3, MEM CLOCK 700 זיכרון-KINGSTON DDR 1 GB PC400 דיסק קשיח- WD-200GB 8MB SATA II מארז-ATX2, 480W, USB ספק ATX2 אוקיי זה המפרט,עכשיו יש לי כמה שאלות לגבי המפרט. 1.איך המעבד הוא יספק אותי?הוא מספיק בשביל המחשב? 2.הלוח,הוא SLI במה הוא שונה מה-ULTRA?מה יותר טוב? 3.הכרטיס מסך,הוא מספיק חזק בשביל משחקים ?מה יותר טוב CLOCK גבוה או נמוך? 4.דיסק קשיח,הוא יכול לעבוד על הלוח נכון?הלוח תומך SATA II נכון? 5.זיכרון,מה יותר טוב 2 סלוטים של 512MB או סלוט 1…

• 12 תגובות
    • 669 צפיות
  23. בתמונה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ItayK,

אוקי, יש לי את המחשב הנוכחי כבר כ-3-4 שנים והגיע הזמן לשדרג. הנה המפרט: אגב, הזיכרון הוא 2 צ'יפים של 128. התקציב שלי הוא בערך 1500 נוטה למטה. אשמח אם תמליצו לי על חנות טובה בקרית ביאליק או באזור. תודה.

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  25. שלום חברים!, חופשת פסח הגיע והגיע הזמן לקנות מחשב חזק וייציב לצורך משחקים. המחשב צריך לכלול מסך, ציוד הקפי וכל מה שמסביב. תודה מראש לעוזרים, Tiger.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.