ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מכר שלי מחפש מחשב לביתו לעריכה גרפית, הוא אמר לי שמישהו הציע להם את המחשב הנ"ל במחיר 3750 במזומן (המחשב כמובן חדש וזאת חנות) איך לדעתכם המפרט? שווה? הספק נראה לי ג'נרי... Inet core 2 E6750 asus 945G kingston ddr2 667mhz 2G WS 320G poin of view 8500GT 512MB מסך samsung 206bw צורב sata pioneer מארז hja 6000 midi ספק 480W אם המפרט לא טוב לדעתכם אשמח אם תרכיבו לי אחד חדש, עד 4K, מחנות אמינה באזור המרכז (זיגזג.. TMS.. SKYPC עדיף לעשות את המפרט נגיד בTMS שהם זולים יותר ואז להביא קישור לזיגזג) המחשב לא הולך לעבור OC, דרוש מסך בערך כמו שהבאתי (אין צורך לפאנל SIPS/PVA) אשמח גם למקלדת ועכבר פשוטים. תודה, דורון.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי מישהו יכול להציע לי מפרט טוב לפי הנתונים הבאים: 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים + אמולטורים (דורשים מעבד עם קצב שעון מהיר) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). windows 7 64 bit ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך רחב סמסונג 21.5 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?rpg + ps2 emulator * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג תמעבד והכרטיס מסך יש לי כרגע לוח GIGABYTE GA-945P-S3 וספק ATX-500 JSP 500W אני רוצה להחליף תמעבד ל Core 2 Duo E7500, 2.93GHz והכרטיס מסך לHD 5750 512MB GDDR5 DX11 הספק ירזיק את הכל? למה הוא נראה לי ג'נרי
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
האם אפשרי שיש כבר בחול מחשב נייד עם כרטיס מסך 670 gtx ? משום מה אני לא מוצא אחריות על המחשב נייד באתר tigerdirect אשמח אם תהנו לי למי שיודע
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לרגל הלימודים שמתקרבים, הגיע הזמן לקנות לפטופ... תקציב הגיוני נראה לי בסביבות ה-3500 (אפשרי גם קצת יותר) * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, מוזיקה, צפייה בסרטים, ריבוי משימות, הרצת תוכנות לתיכנות * גודל המסך: 14 (מעדיפה להתפשר בזה על חשבון המשקל) * משקל רצוי? כמה שפחות (בעיקר צריך להיות נוח להתניידות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות יהיה סבבה, יותר מזה מבורך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? UBS סטנדרטי, מעבר לזה לא באמת.. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של ? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, ל-3 שנים + אחריות מ/אל הלקוח * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? המליצו לי dell vost…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב למשחקים כולל ציוד הקיפי מסך של DELL 20" רמקולים יש מארז של GB ארורוה וGTS או HD 29XT. וE6600 או שאולי לחכות לירידת מחירים ולקנות E6850 או Q6600?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מה דעתם על המפרט הבא, לשימושים בייתים, בלי משחקים בכלל, רק אופיס אימייל אינטרנט ואולי קצת סרטים (לא HD).. תקציב מאד גמיש הדגש הוא על שקט. אני יודע שהוא קצת overkill לשימושים האלו, אבל אני מעדיף שיהיה חזק. והתקציב לא משחק תפקיד ולכן לא צריך להתפשר האם כדי שהוא ישאר שקט צריך להוסיף קירור למעבד או למארז? מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤587 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤384 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤257 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 1066MHz CL 7-7-7-20 XMS2 ¤252 כמות:1 h…
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? - תכנות אפליקציות ג׳אוה ואנדרואיד + תואר במדמ"ח, אופיס, אינטרנט וצפייה בסרטים וסדרות. לא למשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - עד 14 אינץ׳, אפשר עד 15.6 במידה והוא יהיה קל (עד 2 קילו בערך), עדיפות למט. * רזולוציית המסך? - FHD+. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - מקלדת מלאה זו עדיפות, עדיפות ללחצנים פיזיים בטאצ׳פד. * משקל רצוי? - כמה שיותר קל, אם אפשר עד 2 ק"ג (מיועד לבחורה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר, יותר טוב. עדיפות ללפחות שעתיים בלי שקעים בסביבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI לא חובה, אבל חובה לפחות שתי כניסות USB3. * Bluetooth? - לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - כמה שיותר, יותר טוב. כפי שרשמתי למעלה, לא ישומש ל…
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
רצוי 2000 עד 4000 מקסמיום הדרישות שהארד דיסק יהיה בעל נפח גדול, לכרטיס מסך יהיה יציאה לטלוויזה (ושאיכות תהיה טובה) שימוש:אינטנרט,גלישה,אופיס,משחקים פה ושם.אין צורך במחשב לאוברקלוק אני לא יעשה במילא. הערה יש צורך במארז,אין מורך במסך וציוד היקפי
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
השימושים הם בעיקר סרטי hd ומשחקים יש עדיפות לרזולוציות גבוהות (אני יודע שכרגע בגלל הכרטיס מסך שיש לי אני לא יוכל לעשות זאת אבל בעתיד אני אשדרג את רכיב החומרה הזה). אז ככה מה שיש לי זה : מעבד : i7 920 מארז : cm 690 כרטיס מסך : gigabyte 9800 1gb אני חשבתי על הרכיבים הבאים להשלמת המפרט: לוח אם: gigabyte x58-ud3r קירור למעבד : corsair h50 זכרונות : DDR III 1600Mhz 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple ספק כוח : SeaSonic 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm דיסק קשיח : Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III צורב : LG DVD±RW GH22LS50 x22 Black LightScribe SATA יש לי כמה השגות לגבי המפרט שהרכבתי: 1. האם הספק מספיק חזק לשדרוג כרטיס המסך בעתיד ? (אני יוד…
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות, אינטרנט צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחד * משקל רצוי? אין דרישה מיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישה מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין דרישה מיוחדת * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - שיהיה -SSD אפשר אבל לא חייב HDD לאחסון * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? …
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מסך מדגם Dell IPS U2715H - עם קבלה מה-29/05/2015. מחשב: לוח אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד: Intel® Core™ i7-4790 Processor 3.6 GHz קירור מעבד: Noctua NH-L12 זכרון: Geil Evo Potenza 8GB DDR3 1600MHz - X4 - זיכרון:32 ג'יגה דיסק קשיח: Samsung 840 EVO 250GB SSD SATA3 עם 2 דיסקים נוספים של טרה כל אחד מארז: CoolerMaster - Storm Scout 2 עם קבלה מאייבורי מקיץ 2014
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם. היום השלמתי קנייה של מחשב שאני בניתי את המפרט שלו , ואני אשמח לקבל חוות דעת ממכם , מה אתם חושבים עליו . קניתי את המחשב מ-KSP , בגדול עלות המחשב היא 8000 שקל , אבל בגלל שנסעתי לאילת וקניתי את הרכיבים מהחנות באילת ( ללא מע"מ ) זה יצא לי 7000 ש"ח . המפרט עצמו : מעבד - Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI מאוורר למעבד - Arctic Freezer 13 Pro זיכרון - Kingston 4x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 כרטיס מסך - Asus GTX670 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E הארד דיסק - Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים לא חייב שיפעיל את כל החדשים לוח: GIGABYTE GA-K8N51GMF מעבד:AMD SEMPRON 3000? כ.מסך:GEFORCE 6100 מובנה על הלוח הנה פירוט מEVEREST http://img297.imageshack.us/my.php?image=dasdkq3.jpg עכשיו השאלה היא אם אני צריך להחליף גם ת'מעבד וגם ת'לוח או שאני יכול להשאיר ת'לוח ולהביא מעבד טוב? תודה
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום. שאלתי היא האם / עד כמה מזיק ניתוק הסוללה או חיבורה בזמן שהמחשב דולק ומחובר לחשמל.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום חברים, במשך בזמן רב אני מחפש מחשב נייד אך לא מבין גדול, אני סטודנט למדעי החברה כך השימושים יהיו תוכנות אופיס, אינטרנט, סרטים(רצוי צפייה באיכות גבוהה), מוסיקה ואולי במקרי קיצון איזה רד אלרט כמשעמם מהלימודים. מבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד, הדרישות: מסך:15 אינץ' ומעלה נפח זכרון:500 ג'יגה תקציב: עד 4300 ש"ח. חיבורים: USB, HDMI, VGAׁ לגבי הUSB לפחות 2 חיבורים נכון אין הרבה דרישות כי אני פשוט לא מבין בכל הI5' I3 ושאר הדברים, המליצו על המחשב הבא: http://www.fre.co.il/sg_product~999999912564~39~89.htm(אין כאן פרסומת סמויה) בנוסף אמרו לי שחבל על הכסף וכדי אולי ללכת על זה:http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=809514 וכמובן שיש באתר של זאפ מחשבי סמסונג נוספים, אשמח לש…
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב מדיה (סרטים, מוזיקה, אינטרנט והורדות, לא למשחקים). יש ברשותי SSD של Sandisk בנפח של 120 GB וHD נוסף של 1 טרה שאותם ארכיב. התקציב הוא עד 2500 ש"ח (לא חייבים לנצל הכל) ואשמח למפרט כמה שיותר שקט ואיכותי במסגרת התקציב. מצורפת הצעת מחיר שקיבלתי מפלונטר. האם יש מה לשפר? בתודה מראש, פיני הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483645 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 523/513 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Sock…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
Asus P4s800D-e Deluxe Intel Celeron D 2.8 GHZ 256K 533MHZ 2*KRETON 256MB 400MHZ DUAL 2* RAID WD800 SATA 80GB 8MB 7200RPM TUL Power Color Radeon 9800 SE All In Wonder 128MB Toshiba DVD-R*16 Logitech Cordless Trackman windows xp media center edition remote control OEM wireless keyboard למרחק של 5 מטרים Creative,Microsoft,Genius Edimax 802.11g מארז אלומניום 350 וואט לפחות. Creative DDTS-100 decoder 3 אפשרויות לרמקולים 5.1 inspire 5200 17W 5.1 inspire 5900 22W 7.1 inspire 7900 24W כל זה יוצא בערך 6000 עד 6500 תלוי באיזה רמקולים לוקחים. הערות הארות הצעות לשיפור ומכתבי נאצה יתקבלו בברכה תודה לכל מי שעזר.
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקי התייצתי בפורומים ובסוף קיבלתי מפרט (מחר אני הולך לבדוק בחנות לידי כמה זה יעלה) כל מה ששמתי זה כל מה שאני צריך, אני לא צריך ציוד היקפי/כרטיס מסך/מסך/כוננים... כבר יש (כרטיס מסך gfroce 8800gt 320mb). אני רוצה מחשב משחקים מטורף שאני פשוט יצטרך עוד חצי שנה לקנות כרטיס מסך ואז הוא יהיה המחשב המושלם. התקציב שלי הוא בין ה4k ל 5k מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX ¤1740 לוח אם: ABIT IP35 PRO ¤854 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 ¤329 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤427 ספק כוח: CORSAIR 520W HX : CMPSU-520HXEU ¤630 קרור למעבד: THERMALRIGHT IFX-14 ¤381 קרור למארז: SCYTHE MINEBEA…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים לכולם בעוד שבוע ויום אני טס לארה"ב למשך שבועיים וחשבתי שזאת יכולה להיות הזדמנות לקנות מחשב נייד אני מתכוון להתחיל ללמוד מתישהו ואני אצטרך את המחשב כמחשב ראשי ומידי פעם אולי אני אקפוץ איתו לאוניברסיטה. השימושים שלי הם לא מטורפים. אינטרנט, אופיס, סרטים, אולי קצת משחקים. מה שהכי חשוב מבחינתי הוא שזה הולך להיות מחשב ל5 שנים לפחות ככה שהוא צריך להיות כמה שיותר איכותי ואמין... מה שאני צריך במחשב: מסך 14.1 מעבד חזק (הבנתי שמאטלאב דורשת כוח עיבוד משמעותי) אחריות כמה שיותר רחבה וארוכה (בארץ כמובן) אמינות/עמידות אם אפשר כרטיס היברידי זה יהיה מצויין- אם לא אז גם ה4500 יהיה בסדר גמור עדיפות לחיי סוללה גבוהים משקל- עדיף כמה שפחת אבל אני מתחיל להבין שפשוט אין כזה דבר …
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לצערי הרב היום הלך לי הלוח אם (דווקא היה חדש יחסית :), ואיתו הלך גם ה-HD, בגלל טמטום שלי, חיברתי אותו והוצאתי מספר פעמים מהחשמל כדי להיות בטוח שהוא נדלק כמו שצריך והבעיה לא ממנו, עד שהתחיל לצאת ממנו עשן ושום מחשב לא מוכן לזהות אותו, אם למישהו יש רעיון איך אני יכול להוציא את המידע, אני אשמח לשמוע. למה לקנות חדש? הגיע הזמן, המעבד ישן, המארז בן 5, האמת שיש לי 2 ג'יגה ראם בסטיקים של ג'יגה אבל אני אנסה למכור אותם ביד-2 או משהו, אין טעם לדחוף אותם, זכרונות של מושקין.. בעיקרון אני רוצה ממש לסחוט את התקציב ולהוציא את המחשב האולטימטיבי, העקרונות הם, מחשב אמין לאורך זמן, חזק ושקט. אני משתמש כבד באינטרנט, שזה אומר 2 דפדפנים פתוחים עם 10-12 טאבים במקביל, בדר"כ מסנג'ר \ PUTTY \ OF…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח אם ממש חשוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: CS , the witcher , world of warcraft , call of dute , battlefiled , assassins creed , והרבה אונליין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
המחשב צריך להריץ אופיס להתחבר קצת לאינטרנט ויהיה נחמד אם תהיה יציאה לחיבור לטלויזיה אך ממש לא חובה. אחריות: רצוי 3 שנים. חשוב שיהיה ע"י מישהו מוכר ולא ע"י "א.ב. ובניו מחשבים בע"מ" זיכרון: אין מה לדבר על פחות מג'יגה. HD: לפחות 80 רצוי יותר מעבד: לא CELRON!!!!! סוללה: המחשב יבצע הרבה מצגות כך שרצוי סוללה טובה (ברור לי שזה קשורבצורה ישירה למעבד....). תודה וחג שמח
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. יש לי היום מחשב עם המפרט הבא: CPU: E6750 2GB DDR 2 MB: G41M-ES2L PSU: SEASONIC 500ET GPU: GTX 460 הייתי רוצה לשדרג את המחשב, הצרכים שלי הם בעיקר משחקים (BF3, SKYRIM), האם שדרוג של מעבד ל Q8400 והוספת זיכרון יתנו לי שדרוג משמעותי בביצועים או שכדאי כבר להחליף את כל המערכת למבוססת I5 2500 ?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני צריך שיהיה מהיר וחזק אבל לא לשימוש מעבר לאופיס ומוזיקה ברקע. ללא מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים, אבל כן עם צורב DVD וHD של 80G (לא צריך יותר), ועל המארז להיות פשוט. והכי חשוב- שיהיה מאותה חנות, בבקשה, כי אין לי כח, זמן, רצון וידע להרכיבו ממספר חנויות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-