ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
השידרוג הוא כרטיס מסך, מכיוון שהוא לא עובד כבר, השאלה היא האם כדי להנות ממשחקים אני צריך גם לשדרג את המעבד. 2. שימושים עיקריים: כאמור משחקים, וקצת גרפיקה ג. כרגע משחק ברזולוצייה 900/600 (יש לי מסך "19 LG לא שטוח) עם הגדרות נמוכות מעוניין לשחק ב-1280/1024, ואפילו ב-1600/1200 , לא מתכוון כרגע לקנות מסך חדש. אני משחק בפרו אבולושיין, נ.ב.א., COD, ומשחקי יריות ברשת. רוצה כרטיס מסך שיוכל להחזיק גם משחקים חדשים כיום. רוצה לשחק בהגדרות משחק בינוניות - גבוהות 3. אין צורך בציוד היקפי 5. המפרט שלי כולל: לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 DDR2 ATX Motherboard for Intel מעבד: Intel Pentium Dual Core 2.00GHz 1MB E2180 Box CPU, המעבד הוא ללא OC זיכרונות: Kingston KVR800D2N5 (1GB X 2)…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. בניתי את המפרט הבא: אשמח לקבל עליו את חוות דעתכם. 2. אני עד כה הבנתי שההבדל בין PQ ל-PI בכרטיסי הזיכרון הוא בפיזור החום וש-PI מומלץ יותר ל-OC, אז ככה... אין לי כוונה לעשות OC, אז איזה כרטיס מבין השניים מומלץ יותר? תודה רבה לעונים.
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב חדש , אני מעוניין שהמחשב יהיה טוב למשחקים כולל תמיכה ב-Windows Vista , וכמובן שהכ.מסך יתמוך DX10. *חייב לכלול מסך - 19 אינץ' לא יותר. לא צריך ציוד היקפי דוגמת עכבר ומקלדת ורמקולים. הצעה : מארז מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית אינטל מקורי-DP35DPM DRAGONTAIL INTEL P-35 1333MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל INTEL CORE 2 QUAD-Q-6600/8M CHCHE-לביצועים מעולם אחר 2048MB PC8500/HYPER MEMORY-1066MHZ-kingston -למהירות מסחררת FX 8600GT-512MB/DVI/HDTV-לגרפיקה עוצרת נשימה דיסק קשיח-320GB SATA II 16M-נפח איחסון אין סופי כונן-SAMSUNG DVDRW X20 S.ATA-הצורב המהיר בעולם בטכנולוגיית S.ATA אני לא סגור על לוח האם ורוצה לדעת האם הלוח אם תומ…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב לסבתא - מיילים ואינטרנט. ותמונות של הנכדים. חשבתי להרכיב לבד משהו זול (נניח לפי המפרטים המומלצים) ואז חשבתי ללכת על משהו מוכן כמו Dell Vostro 260 : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19302 כי בשביל עוד 200-300 ש"ח אני מעדיף לקנות מחשב מוכן עם אחריות באתר הלקוח (סבתא כאמור) לשלוש שנים. השאלה - האם יש איזשהו מחשב מיני זול יותר / אפשרות להרכיב מפרט זול שתחסוך 500-600 ש"ח ותהפוך את זה לכדאי? אשמח לעצתכם
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב: 6,000 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: אם זה יהיה משמעותי- 1,500 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: כל עוד זה יהיה שווה את זה- לנצל מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית -מעט מאוד | עריכת אודיו | עריכת וידאו - מעט מאוד | HTPC | תכנות | פיתוח אפליקציות במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: eclipse, Android Studio, Visual Studio מתי מתוכננת הרכישה: בשבועיים הקרובים האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: עדיף לנובו האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: צריך מערכת הפעלה גודל קשיח מינימלי: לפחות 250 ג'יגה האם לתת דגש למשקל המחשב: כן, אבל לא נורא לחוץ האם לתת דגש…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם חריגה של 500 ש"ח בערך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים למשל elden ring או cyberpunk2077 ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך יקנה בנפרד, כנראה RTX3080 שארכוש בארה"ב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב למדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ותודה מראש לכל מי שיעזור. בתום 5 מ-7 שנות לימודים החלטתי להשקיע במחשב גיימינג שישכיח ממני את הלחץ של לימודי רפואה... הצצתי במפרטים שעלולים להתאים לי אך במה שפורסם עד כה יש חריגות משמעותיות ממה שאני מחפש בנוסף, השתמשתי ב-Wizard של האתר לקבלת שלד של מפרט וצירפתי אותו אחרי הקריטריונים. אינני יודע לשפוט אם הוא ימלא את צרכיי ולכן ההודעה בפורום. בעיקר תהיתי אם הוא שקט, אלמנט חשוב בעבורי. 1. תקציב מקסימלי - 6K. ניתן לנצל את כל התקציב באם יש צורך אך אין אפשרות לחרוג. 2. שימושי המחשב: א) גיימינג - משחקים כמו Bioshock Infinite, Bioshock 2, Deus Ex: Human Revolution, Team Fortress 2. מסך 19" Samsung Syncmaster 931BF 1280x1024 …
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי.. קונרו.. מKSP (יש להם סניף ברעננה ) כעיקרון אני רוצה את המארז Supertalent יש לי כבר מין מפרט אבל אני ממש ממש ממש לא בטוח בנוגע ללוח אם.. Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 512MB Twinmos (X2) Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E 160GB SATA II 7200RPM 8MB NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Supertalent CA-601UFK Black Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin יוצא5785שקל.. כמה שאלות... איך הלוח אם? אפשר להוציא מפרט יותר טוב בתקציב?
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב שבוע הבא ואני צריך הצעות לשיפורים במפרט המחשב מיועד למשחקים ואוברקלוק בעקרון זה המפרט: 1 x Thermaltake ARMOR full Tower + WINDOW - BLACK 983.26 ש"ח 1 x Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1,998.99 ש"ח 1 x Gigabyte- 7950 GX2 1GB-DDR3 - PCX - Retail 3,377.02 ש"ח 1 x NEC DVD-RW NEC ND 4570 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK 239.01 ש"ח 2xWD Raptor X 150GB - 10,000RPM 16MB 1 x GIGABYTE GA-965P-DQ6 (965P) - ATX 1,465.58 ש"ח Thermaltake Toughpower 750W 1 x 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz 1,885.32 ש"ח 1 x Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech 259.03 ש"ח בעקרון הדברים שאני לא בט…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, גרסא לא חשובה לי 8. האם ישנה העדפה לר…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? סומך על הדעה שלכם תרשו לעצמכם לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell U2311H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב לצורכי הדמיות ב 3D, אני מתלבט בין מספר דברים, היות ורוב מסת העבודה שלי היא על המעבד ( רנדורים ) אני מתלבט בין מעבד אחד i7 940, לבין i7 920 X 2 דבר נוסף הינו הלוח, לגבי מעבד אחד ברור לי שאני אקח את הלוח של GIGABYTE EX58 ברגע שאני חושב לעבוד על 2 מעבדים אני מבין שאני צריך לוח שונה, השאלה היא מה? לגבי שאר הדברים, אני אשמח לשמוע תודה מראש על התגובות[br]פורסם בתאריך: 1.12.2009 בשעה 14:37:59 חידוד קטן,התקציב רק למחשב ללא עזרים, מסך וכדומה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! התחלתי לחפש מחשב...אין צורך בשום ציוד הקפי, מחפש את התמורה הטובה ביותר למחיר הזה. כרגע התחלתי לגבש רעיון למפרט, אבל ממש לא יודע מה לעשות...אז, כל עזרה תתקבל בברכה. Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz 4Mb BOX 950 G.Skill DDR II PC5300 667MHZ 4GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1350 ¤ WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII AAJS 320 Sapphire ATI Radeon X1050 512MB HYPER-MEMORY PCI-E 230 לא יודע מה לגבי הכרטיס מסך הזה...בעצם גם לגבי כל שאר הדברים לא כל כך סגור. כמובן במחיר צריך להיות כולל צורב DVD ומארז. אבל זה אני קונה בלי שום קשר למפרט הזה. רצוי מאוד רעיון ללוח אם מתאים של ASUS, ורוצה לשמוע דעה על הזיכרון הזה.. בכל מקרה, כמו שכנראה שמתם לב, הרבה אין לי... ***עוד אפשרות …
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי :) אני מתכנן לקנות מחשב נייד בקרוב למטרות תיכנות ולימודים. חיפשתי באמזון, ומצאתי כמה אופציות. מה אתם אומרים? מה מהם הכי טוב? או שאולי יש לכם הצעות אחרות? תודה! המחשבים שמצאתי: https://www.amazon.com/VivoBook-Lightweight-WideView-i5-8250U-Fingerprint/dp/B0795W86N3/ref=pd_sbs_147_1?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B0795W86N3&pd_rd_r=d78e168b-7ac1-11e8-8fb9-0343366df76c&pd_rd_w=W8jzf&pd_rd_wg=0RGj9&pf_rd_i=desktop-dp-sims&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_p=5825442648805390339&pf_rd_r=TRSSY9D3EC5JCB6H50PK&pf_rd_s=desktop-dp-sims&pf_rd_t=40701&psc=1&a…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 2 מחשבים (אחד לי ואחד לאחי) - פתחתי שירשור נוסף עבור המחשב השני האם יש סיכוי לקבל איזושהי הנחה עבור 2 מחשבים או שהמחיר של שניהם ביחד נחשב נמוך מידי להנחה? 1. מה התקציב? 4000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך, אם ניתן לבנות מפרט שייענה על הצרכים בפחות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? צריך מסך ח…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב בקרוב עד סכום של 2000 שח בערך לאמא שלי שמתעסקת בעיקר לשימוש יומ-יומי (אינטרנט, סרטים, תוכנות עריכה למניהם) מצאתי את המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882589 כמובן ללא מערכת הפעלה, אני אתקין בעצמי. האם מחשב כזה מומלץ לרכישה או שהמחיר אומר הכל ? רציתי לרכוש את המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=884642 אבל ראיתי שהוספת שקלים בודדים אפשר להנות ממעבד יותר טוב אשמח לעזרה / להמלצה של מחשב. תודה רבה חברים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי יריות ומירוצים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב לחבר. (חיפשתי במפרטים המומלצים ולא מצאתי משהו שקולע לתקציב) עיקר השימוש יהיה : - עבודה משרדית ממושכת - צפייה בסרטים באיכות גבוהה. חשוב שזה יהיה מפרט חזק ככל שניתן בתקציב של עד 3200 ₪ על המחשב לכלול : -מארז (שקט אם אפשר) -לוח אם (עם כרטיס קול מובנה) -מעבד -זכרון -אחסון -כונן DVD -*כרטיס מסך (אם אתם רואים לנכון) -מסך - מקלדת+עכבר אלחוטיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לקבל את דעתכם המקצועית בנושא: אני מעוניין לקנות לפטופ אשר אמור לשמש לתקלוט ומעט עריכת-סאונד. ישנם שני דגמים עיקריים שאני מתלבט בניהם: התלבטות: HP Paviliondv6-3120ej או Dell Inspiron n5110 i7-2630QM ההבדלים העיקריים בניהם הם: ל-Dell יש מעבד i7-2630QM במהירות שעון של 2GHz שלמיטב הבנתי מדובר ב-Sandy Bridge. ל-HP מעבד i7-720QM במהירות שעון של 1.6GHz, ומדובר על מעבדי Clarksfield מהדור הקודם. כמו-כן ה-HP מגיע אם יותר זיכרון אך אני אשדרג את כמות הזכרון ל-Dell כך שזהו איננו שיקול. אשמח לקבל את חוות הדעת שלכם, האם הפערים בין המעבדים כזה גדול ושאכן למעבדי ה-Sandy Bridge ייתרון משמעותי על מעבדי הדור הקודם. וכמובן האם מנסיון שלכם השירותיות של מעבדות Dell בארץ עדי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, אפשר לחרוג אם יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא - יש הכל. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש SSD ו-HDD. כמו כן Geforce GTX 1060, שמתישהו ישודרג ל- RTX 2070 או משהו דומה, אבל לא עכשיו. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב (לא חייב דממה, אבל מחפש שקט). 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם י…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 מקסימום 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תכנות, שימוש באקליפס (JAVA,C) וpycharm, תוכניות לא עוברת את הכמה אלפי שורות. [כולל הפעלת vm מידי פעם] ממש טיפה גיימינג, בעיקר משחקים קלים כמו moba למיניהם,starcraft2 וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא (אם חשוב, דגם המסך שיש הוא lg 29um69g ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד (עד כמה שהתקציב מאפשר כמובן) 6. האם ישנה הג…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עירכה גרפית - lightroom, after effects, primier pro 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD קיימים HDD קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב משפחתי (Phenom II מ 2009) ועובד (הדיסק והזיכרון שודרגו במהלך השנים), איטי לתוכנות של היום, קופא מידי פעם וכמה פיקסילים שרופים. הגיע הזמן להתחדש :) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תלוי מאוד בכמה צריך להשקיע כדי להתאים לשימוש, כ 3500 ואפשר להעלות עד 5000 במקרה הצורך. אם התקציב הזה לא יכול לענות על הדרישות מהמחשב, אשמח לפידבק. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צפייה בנטפליקס וכו' משחקים: fortnite ,stumble guy, bluestacks, tabletop simulator במשחק tabletop simulator יש הרבה אובייקטים שצריך לטעון על המסך, ואח"כ רובם המוחלט סטטיים, אני לא יודע לאיזה תכונה של כרטיס המסך זה משוייך…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב AC Unity,Far cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*2560 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם י…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. בבקשה, אם תוכלו לתת לי מפרט למחשב לעסק. 1. מחיר עד 3000 ש"ח. 2. המחשב ישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות כבדות. 3. לא צריך כרטיס מסך - שיהיה כרטיס מסך מובנה בלוח אם - הדגש כאן הוא על ביצועים מהירים ככל שאפשר מבחינת תוכנות ומהירות - התוכנות הם לא גרפיות ולא מצריכות כרטיס מסך רציני, הם יותר של חישובי שכר וכו'. 4. צריך גם הארד דיסק של 1TB ושיהיה ממש מהיר כי זה הצוואר בקבוק של המהירות. 5. צריך מארז איכותי ומאוורר, זה מעצבן אותי שכל החברות מחשבים נותנים לי מארז Midi Tower מהודר ששווה 5 שקל. 6. אין כל כך דגש על שקט אבל שלא יהיה טרקטור. 7. לא מתוכנן אוברקלוק בחיים. 8. צריך עם צורב DVD, מקלדת, עכבר ורמקולים - לא צריך איכותיים מדי - הדגש על המהירות של המחשב ! 9. בלי מסך. תודה רבה !
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-