עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה אתם אומרים על המחשב מול המחיר אני שוקל לקחת אותו מחר לגבי החנות זה לא נראה לי משנה כי האחריות מול דל ולא מול החנות http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=N5010I3370M&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he הצרכים שלי הם אינטרנט, סרטים, מוזיקה, ומעט משחקים קלים מה אתם אומרים ??

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לחסוך לכוון 2500, אם בעלות תועלת זה סביראז חריגה של עד 3500 3. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב מיועד להיות HTPC בסלון, אך מכיוון שהוא המחשב היחיד בבית הוא יקבל גם:עריכה של תמונות עד 10 מגה תמונה (בפוטושופ), מעט פרויקטים ביננוים בsolidworks 2010 ושימוש משרדי רגיל. מחובר למקרן 1200*1600 בחיבור DVI ול 32"ב-HDMI 4.האם יש צורך בציוד היקפי - לא 5. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב – אין לי צורך בכרטיס טלויזיה 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - מספיק שקט כדי להיות בסלון 7. האם מתוכנן אוברקלוק –כרגע לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה – לא, יעבוד עם WINDOWS 7 9. מאיזו חנ…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by zone glide,

סתם משהו שניסיתי, להרכיב מפרט שנחשב בעקרון למחשב הטוב בעולם.. האם באמת מחיר של מחשב כזה הוא בסביבות ה-33 אלף ש"ח? יש סוגים של מחשבים שנחשבים חזקים יותר? מה לדעתכם צרכים של מחשב כזה? כמובן שאפשר לחסוך עוד קצת עם גרסה זולה יותר לכרטיס המסך לדוגמה אבל סתם הלכתי על העקרון הזה.. מפרט כזה יחזיק עשור אתם חושבים? גם SLI יש כאן.. מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד מעבד: 8421 ₪ - * חדש * - AMD Ryzen 32C 2990WX Max Boost 4.2Ghz Threadripper קירור מים למעבד: 837 ₪ - CORSAIR H150I PRO RGB 360MM לוח אם: 2227 ₪ - X399 Threadripper AORUS EXTREME זכרון: 4630 ₪ - * מבצע * - 64G …

4. המחשב יקנה בארצות הברית העדפה שלי היא לסוני vaio אבל לא חייב, גדול מסך 13.3 עד 15 העדפה ל 13, המחשב הוא ללימודים אינטרנט וקצת משחקים קלים צריך שהוא יהיה כמה שיותר קל מכיוון שאני יסחוב אותו ללימודים. מאד חשוב לי איכות בנייה , ואמינות!. תודה לכל מי שעוזר

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. היי חבר׳ה, אני מחפש לקנות מחשב שישמש אותי לגיימינג ותיכנות ויחזיק משהו כמו 5 שנים כשבשנים המאוחרות זה בסדר אם המשחקים ירוצו גם על הגדרות medium. קיבלתי מפרט במקום אחר שאשמח לשמוע עליו חוות דעת *לינק* אני עונה על השאלון של הפורום בנוסף ואשמח לקבל מכם מפרטים שהרכבתם אתם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי 7000, ניתן לחרוג בעד 1000 אם יש סיבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש בעיקר לגיימינג, תיכנות וצפייה בסרטים, אולי אעשה מעט סטרימינג אבל זאת אפשרות קלושה ולא שימוש מרכזי מתוכנן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צו…

6. קניתי מחשב לפני חצי שנה, חבר שעבד באיזה מחסן סידר לי מחשב מתצוגה ב2500 שקל לא שאלתי יותר מדי שאלות וגם היה אחפת לי כל כך, אני תלמיד ישיבה הייתי צריך מחשב לוורד ולא היה לי כוח לחפש יותר מדי, עכשיו אני מתגייס ואני רוצה למכור אותו, איך אני יכול לדעת מה התפריט שלו (חוץ מזה שהמסך הוא 17 אינצ' ושזה מחברת LG אני לא יודע עליו כלום) וכמה הוא שווה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 ש"ח ללא חריגה. או מחשב יחסית חזק ב 6,500 לעבודה שלבסעיף 2 + מחשב כתחנת רנדור בלבד ב 3,500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מידול תלת מימד ב 3dStudio MAX ורנדורים ב VRAY + עריכות עיבוד תמונה גרפיות בפוטושופ ואפטר אפקט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. חוץ מאשר שוקל להחליף מסך. כרגע עובד עם 2 מסכים 19" של סמסונג איכותיים. אשמח להמלצה למסך עד 1,500 ש"ח בגודל 29-34" עם כיול צבעים טוב לעבודה גרפית. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)…

8. שלום, אשמח לדעת באיזה מחיר הגיוני להציע למכירה יד שנייה את המחשב הישן שלי ששירת אותי נאמנה בשנים האחרונות: מעבד: Intel Core 2 QUAD Q6600 Ghz 8MB cach LGA 775 קירור למעבד: Tuniq Tower 120 CPU cooler מארז: Gigabyte GA-EP45-DS3 (P45) - ATX דיסק קשיח: Seagate Barrcuda7200.11 500GB 32mb - Sata זיכרון: OCZ DDR2 Titanium Edition 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 צורב: LG DVD-RW GH20 x20 DUAL LAYER (black) SATA- bulk מארז: GIGABYTE - aluminum 3D AURORA series Super Tower - BLACK ספק: Enermax Modu82+ Series (EMD525AWT) 525W PSU כרטיס מסך: GeForce GTX 560 אשמח לדעתכם

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, מדובר על מחשב שמיועד לשימוש ביתי רגיל, מה דעתכם על המפרט הבא, מה הייתם מציעים לשפר/לשנות מעבדי אינטל: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P7H55-M LX s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II (יש אפשרות לשדרג לדיסק של WD, מה עדיף??) כרטיסי מסך: Intel HD Graphics כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות: Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים: Huntkey / 2206 Midi ATX Black (No PSU) ספקי כוח: Golden Tiger 450W Rea…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות ווידאו באיכות 4k א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe - photoshop lightroom, premiere, שימוש בתוכנות אלו באופן תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by zbeng,

פירמטתי את המחשב שלי ויש לי הרבה בעיות עם הכרטיס מסך. הסתכלתי על המפרט וראיתי שיש לי כרטיס מסך AMD Radeon 8750M אבל למרות זאת כל פעם שאני פותח את המחשב אני מקבל הודעה no amd graphics driver is installed מ-amd catalyt software. כעקרון אם אני מרסט את המחשב כמה פעמים פתאום אין לי את הבעיות האלה אבל שאני מנסה להוציא אותו מ"מצב שינה" הוא פתאום לא מצליח "להתעורר" והוא פשוט משמיע קולות וכלום לא קורה. למטה יש את התמונה של מה שמוצג לי שאני נכנס לdevice manager ואני כל הזמן מתקין את הדריבר מחדש והכל פועל טוב עד שאני מכניס את המחשב למצב שינה ושהוא מתעורר הבעיה חוזרת שוב. כרגע אני בכלל לא יכול להכניס אותו למצב שינה אין לי אפילו את האפשרות במחשב, רק אחרי שאני מתקין את הדריבר של הכרט…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אם אפשר תעבירו לפורום כמה המחשב שלי שווה כי לא שמתי לב שהוא קיים בכלל או שתשאירו פה איך שנוח כתבתי את זה אחרי שקראתי את החוקים ולא ראיתי את הפורום "כמה המחשב שלי שווה" כמו שרשום בכותרת AMD Redeon 6600 Series אני רוצה להתעדכן לכרטיס קול יותר עדיף לי כי שקניתי אותו הייתי עם המלצה של אח והוא המליץ לי על כ"מ עכשיו רציתי לדעת כמה הוא שווה ינסה למכור אותו מאמין שבמחיר מופחת כי באמת חוץ מזה שרואים חלק וברור וזה לא כל כך משנה לי כי במשחקים אני לא נוגע התחלתי להתקמד יותר במוזיקה וברצוני לעבור לכרטיס קול + קניית מסך לפיצול וזהו בקיצור אני מבקש בבקשה הערכה כמה שווה הכרטיס כמו שרשום לעיל תודה רבה לעוזרים !

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. מטרות עיקריות : CAD , אדובי למניהם , ריינו ותלת מימד נוספים . מסך : נראה לי ש 15.6 אלא אם כן מישהו למישהו יש הצעה למסך גדול יותר ( קטן יותר אני לא רוצה ) כרטיס מסך : חזק שיתאים לתוכנות ושיהיה אמין בנתיים המתמודדים העיקריים הם LEVONO W520 והDELL XPS 15 החדש , מה אתם אומרים ? למישהו יש עצה ? יש מחשב יותר טוב / משתלם שעלי לשקול , בבקשה תעזרו אני רוצה להזמין ! תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. סופסוף הגיע הזמן הזה, לקנות מחשב. כבר תקופה די ארוכה שאני משגע את חברים שלי שבאמת מבינים בנושא לבנות לי מפרט בסביבות ה 4.5-5 אלף (כשזה שואף למחיר היותר זול, תוך כדי זה שאני לא אראה לעין שום ירידה באיכות מאשר מאחד יותר יקר) לא כולל: מסך, מקלדת ועכבר, ורמקולים. וכן כולל: צורב רגיל וכונן דיוידי (לא קומבו!!). המפרט האחרון שהכינו לי הוא ב 4.6 ותיכף אני אפרט עליוץ אבל קודם אני רוצה שתדעו, למחשב אין ייעוד אחד ספציפי והוא צריך לעבוד כמו סוס בכל תחום ונושא תוך כדי התחשבות גדולה בביצועים במשחקים...בנוסף שיירוץ למשל חלק בווינדוס, לא משנה עד כמה אני מעמיס עליו ברקע. ושעוד חצי שנה זה עדיין יחשב לתותח ולא יהפוך כבר לחתיכת פח שאני אצטער שקניתי. מעבד: AMD athlon xp 2600+barton 582 nis ק…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אמממ אז ככה...נציין לפני הכל...אחלה של פורום!!!! בקשר לדבר עצמו...נה הפרטים... אני מתחיל ללמוד בביה"ס לעצוב גרפי...אני צריך מחשב נייד שמיועד כמעט כולו לדבר זה כמובן שיש דברים נוספים כמו אינטרנט וכדומה אבל זה בכל מחשב כבר יש כמעט... אז לדבר עצמו! *טווח מחירים (כפי שצויין) - נע בין 4000-4500 שקל...אין אפשרות חריגה אני כבר חורג *מטרות המחשב - המחשב עצמו מיועד לשמוש עיקרי של תוכנות לעצוב גרפי כגון:פלאש, פוטושופ וכו'. (אין צורך במחשב למשחקים שמיעת מוזיקה או כל דבר דומה) *יש לציין שגדול המסך יהיה בין 15 ל17(אם זה חשוב) *פריטים לא רלוונטים - dvd, צורב לא צריך בכלל אז אפשר לוותר על שתי אלו *אם אפשרות שיהיה שקט כן...די רלונטי אז עדיף שיהיה שקט מאוד שאלה קצת ט…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by RJ1,

אני כל הזמן מתלבט אם לקנות את המחשב עכשיו או להמתין עוד חודש. כל הDirectX 10.1 הזה גורם לי לרצות לדחות את הקנייה. כדאי בכלל לדחות אותה? בכל אופן בניתי את המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤963 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6550 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ¤647 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39209 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤480 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ¤615 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28560 צורב Sony Nec - Optiarc AD5170A X18 DVD ¤147 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD5170A כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB ¤36 http://skypc.co.il/produ…

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. לרגל יום הולדתי ה18 ההורים החליטו לקנות לי מחשב חדש לאחר שימוש של כ5 שנים במחשב הנוכחי בתקציב לא מוגדר, אני קבעתי שהמקסימום שהמחשב יעלה הוא 6K אך אין חובה להגיע לסכום הזה.. אני מאיזור חיפה לכן אני צריך חנות טובה באיזור. הנה מפרט שבניתי. אני אשמח לחוות דעת והצעות מעבדים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz Tray ¤1259 פתרונות קירור למעבד Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ¤212 לוחות אם ASUS P5Q ¤800 מארזים Antec P182 No P/S Black ATX Case ¤783 ספקי כח Corsair VX Series 550W PSU 41A@12V ¤517 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 1066MHZ PI Black Dual Chanel CL5-5-5-15 ¤380 כוננים קשיחים Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤242 כרטיסי מסך NVIDIA Gainward nV…

• 35 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by joniar,

כמו הרבה מיפרטים פה רק שאני חושב על אולי לקנות ביד שניה אולי יש מעבד -E8400 ב-650 שעובד חצישנה יש לוח-ASUS P5Q DELUXE Socket775, iP45, 4*DDR2 ב-600 שקל יש כרטיס מסך-4850 ב-650 שקל ועם זיכרון 4GB קשיח של 500GB ומארז+ספק סבירים מה אתם אומרים?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by EagleX2,

אוקיי זה שוב אני פתחתי כבר דיו בעבר אבל אני פותח אותו שוב וקצת שונה אז אל תגידו שאני חוזר על אותו דבר לוח אם של EPOX (דרך אגב מי אלה via ותסבירו לי בבקשה עליהם קצת) מעבד תתנו לי כמה אפשרויות גם של amd וגם של Intel (ובבקשה תסבירו לי על הבאס של ה 800mhz) כרטיס מסך radeon 9700 או 9800 תלוי במחיר מארז תציעו הצעות וגם ספק תציעו לי הצעות (קחו בחשבון שהמחשב הולך לעבור אובר קלוק ומודינג) ב תודה מראש נעעעעעעעעעעעעעעעעם גגגגגגגגגגרמיזה אני פשוט עייף מדי

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by kobibo,

לאחר תרדים שלי ועיון מעמיק בשל אחרים הגעתי למפרט שאודה לכם אם תוכלו לתת את ברכת הדרך . המחשב מיועד בעיקרו עבור משחקים וקצת קידוד של סרטים ( ידוע לי שאינטל עדיף בזה אך לצערי זה מייקר לי את התקציב ולא אכפת לי שהקידוד יקח יותר זמן ). לא מתכן OC ואין צורך בציוד היקפי . אודה להתיחסותכם בעייקר לגבי : 1. האם הקירור שעל המעבד טוב או שצריך להחליפו ? 2. האם הספק הזה יחזיק את המערכת בצורה טובה ? 3. האם אוכל להשיג את אותו מפרט ביותר זול במקומות אחרים ? 1 x כרטיס מסך Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Retail ¤1056.44 2 x זיכרון A-DATA DDR 512Mb PC-4000 (32*8) CL 2.5-3-3-8 AD512M400 ¤667.22 1 x דיסק קשיח Western Digital 160 gb 7200 SATA II 8 mb Buffer ¤517.10 1 x…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by RONG23,

אשמח לעזרה במפרט הנ"ל מכם חברים, אשמח ללוח אם שמאפשר oc בעתיד אך אינו יקר תודה מראש . מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ככל האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ושימוש סטנדרטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bf3 mw3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 23" 1900*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by idann,

תקציב 6.5K~. מטרות גיימינג, תכנות וחישובים הנדסיים. מפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 CM8068403358316 - Intel - i7-8700 Coffee Lake Six cores CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 4.6 GHz - Intel UHD Graphics 630 - Socket LGA1151v2 - 14nm - 12MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1432/1403 ₪ פתרונות קרור - מאווררים למעבדים DCACO-FP701-CSA01 - Arctic - Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 - 775/1150/1151/1155/1156/1366/AM3/AM2 /AM2/939 - 115W - 127mm (H) - Ultra quiet - 92mm - PWM fan... שנה אחריות כמות: - 1 - 102/100 ₪ לוחות אם - In…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by denisj,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 מקסימום 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תכנות, שימוש באקליפס (JAVA,C) וpycharm, תוכניות לא עוברת את הכמה אלפי שורות. [כולל הפעלת vm מידי פעם] ממש טיפה גיימינג, בעיקר משחקים קלים כמו moba למיניהם,starcraft2 וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא (אם חשוב, דגם המסך שיש הוא lg 29um69g ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד (עד כמה שהתקציב מאפשר כמובן) 6. האם ישנה הג…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. במקום חלק מהרכיבים במיפרט עד 2500 למישחקים הציעו לי את הרכיבים הבאים: לוח אם MSI-K8MM-V כ-מסך MSI NX6600LE TD256E PCI-E מה דעתכם? האם רכיבים אלה טובים? תודה ali baba

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by digitalseeker,

יש לי שני GTX 580 עם קירור שהוא לא רפרנס (אחד EXTREME 3 והשני פשוט יותר). חשבתי להציע כל אחד ב300 או שניהם ב500. סביר ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.