עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב נייד מסדרת VOSTRO 5470 דגם VM-RD33-7319 לטענת החנויות הבאות: http://www.megabuy.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-vostro-5470-vm-rd33-7319-%D7%93%D7%9C http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24344&cf=zap http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/vm-rd33-7319.htm http://fre.co.il/items/240620 מחשבי DELL הנמכרים דרכם מגיעים עם אחריות יצרן מלאה הכוללת טיפול/איסוף מבית הלקוח למשך 3 שנים, האם יש אמת בדבר? מישהו ביצע רכישה ונתקל בבעיות בבואו לממש אחריות? תודה מראש, שקד

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. השידרוג הוא כרטיס מסך, מכיוון שהוא לא עובד כבר, השאלה היא האם כדי להנות ממשחקים אני צריך גם לשדרג את המעבד. 2. שימושים עיקריים: כאמור משחקים, וקצת גרפיקה ג. כרגע משחק ברזולוצייה 900/600 (יש לי מסך "19 LG לא שטוח) עם הגדרות נמוכות מעוניין לשחק ב-1280/1024, ואפילו ב-1600/1200 , לא מתכוון כרגע לקנות מסך חדש. אני משחק בפרו אבולושיין, נ.ב.א., COD, ומשחקי יריות ברשת. רוצה כרטיס מסך שיוכל להחזיק גם משחקים חדשים כיום. רוצה לשחק בהגדרות משחק בינוניות - גבוהות 3. אין צורך בציוד היקפי 5. המפרט שלי כולל: לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 DDR2 ATX Motherboard for Intel מעבד: Intel Pentium Dual Core 2.00GHz 1MB E2180 Box CPU, המעבד הוא ללא OC זיכרונות: Kingston KVR800D2N5 (1GB X 2)…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Cabasse,

היי אני רוצה לשדרג את המחשב , ברשותי Core Duo 6850 עם כרטיס מסך 9600GT שנרכשו לפני 4 שנים והייתי מרוצה מהשילוב עד כה. הגיע הזמן לשדרג , אני לא גיימר שמחפש FPS מטורף אלא להנות ממשחקים חדשים עם מסך DELL 2312 ברזולוציה 1920X1080. יש לי תקציב מוגבל ל 2500 שח לשדרוג. יש לי שתי אפשרויות שאלך על אחת מהן - I3 מדגם 3220 לוח אם - H77 D3H זכרון 2X4GB 1600 של ג'י סקיל כרטיס מסך GTX660 2GB המפרט השני אותו דבר רק שהמעבד I5 מדגם 3470 וכרטיס מסך GTX650-OC מה עדיף לביצועי משחקים וכלליים של בית שלא עושה עריכות / קידודים מסובכים או רינדורים. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by AWings,

מחפש מחשב גיימינג בין טווחי עלויות של 5500 עד 5800 שקל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיפות שלא, אבל אם זה משמעותי אז עד 200 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד וקל כאחד. league/valorant/bf/random steam games וכו וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין כזה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by elior021,

אהלן הרכבתי מפרט עם חבר הדרישות הם משחקים ומכונות וירטואליות Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray P7P55D EVO s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 3xPCI-E 4 סטיקים 2GB Kingston 1333 GTX465 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E של inno3d Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 Twelve Hundred Gamer Black (No PSU) 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 (Retail המחיר הסופי הוא 5760 תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מתקציב המקסימום שציינתי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות גראפיות (- הרבה ובמקביל) ומעט עריכת וידאו בסיסית (פרימייר אלמנטס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוס, אינדיזיין, Axure - אופן שימוש כבד! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק מסך - שיתפקד כמסך ראשי (לצד מסך 20" משני) - חשבתי על 24"... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד …

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. AMD ATHLON XP 2400 + FAN LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro פעמיים -> Winbond DDR 256MB 2700/333mhz Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128mb Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 400w Logitech MX300 Optical Mouse Retail VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD סה"כ 4,270 ש"ח אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. לקחתי את העכבר הזה , בגלל שה500 גדול מידי , וזה בעיקר למשחקים. ואת הכרטיס מסך הזה , כי שמעתי שהוא הרבה יותר טוב , עם איוורור יותר טוב. וכרטיס מסך כנראה שאני יעשה אוברקלוק. זכרונות פעמיים , כדי לנצל את ה doul memmory בלוח אם. רציתי לקבל דעות , והצעות לשיפור.. ולא לקחתי את האיפוקס מכיוון שאמרו לי שאם אני לא עושה אובר קלוק , אז הלידטק יותר טוב , ויות…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by bigbosf,

שלום חברים רציתי לשאול לגבי ה-3 שנות אחריות שדל מעניקה במקרה של תקלה איך השירות מתבצע? לקוח מגיע עם המחשב לחנות והחנות דואגים לשלוח את זה למעבדה ? הלקוח מגיע עצמאית למעבדה ראשית שנמצאת בסוף העולם ? שליח מגיע עד הבית ? מישהו יודע מה הנוהל ? האם זה משתנה מחנות לחנות? תודה אהה ועוד משהו איפה אני יכול להשיג vostro 1015 כבר בדקתי בשלוש חנויות ולאף אחת אין במלאי ולא ידוע מתי יהיה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by yyoo0,

שלום רב חברים... אני צריך לבנות מחשב חדש בימים הקרובים וזקוק לעזרתכם . השימושים שלי הם בעיקר ללימודים של ניהול רשתות לכן אצטרך לעשות בו מכונות וירטואליות חזקות.. בנוסף אשמח בעתיד להפוך אותו לגיימינג כבד אך כרגע אני לא רוצה כרטיס מסך.. חלקים שלא צריך כרגע הם כרטיס מסך וכוננים קשיחים כי יש לי כבר ssd פנוי בבית. מבחינת תקציב 3-4 אלף..כמובן שעדיף כמה שפחות... התחלתי לבנות מפרט ב-ksp מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. 1. התקציב המקסימלי הוא עד 5 אלף אפשר לחרוג לחסוך כמה שאפשר 2. השימושים הצפויים של המחשב זה בעיקר משחקים א) שימוש עיקרי : משחקים +גלישה ותדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * proview 22 אינצ' * משחקים חדשים ושעתידים לצאת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (6) 7. האם מתוכנן אוברקלוק כן אוברקלוק עתידי (בינוני). 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: לא. וכן הרכבת המחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מ…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. מיועד למשחקים ולתוכנות מעבד DUAL CORE 820D 2.8 לוח אם Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Socket 775, SATAII, PATA, PCI-Express, Dual DDR2, LAN, Bulk [GA-8I945PG bulk] ¤593.30 מארז[/מארז RAIDMAX Cobra 822 PSU 400W **PFC+SATA +24pin+120mm** Black Deluxe 2Fans 120mm [CobraBL] ¤457.69 או מארז A-Top X-BLADE PSU 450W Black [A859ASV] ¤439.02 מסך 19' CTX CRT EX951FS, 97khz, 0.25, 1600x1200, Silver Black [EX951FS] ¤902.34 כרטיס מסך Leadtek Geforce 7600GT Extreme 256MB DDR3 128bit PCI Express Retail [PX7600TE25] ¤1276.96 דיסק קשיח Western Digital 160 gb 7200 SATA II 8 mb Buffer [WD1600JS] ¤448.04 צורב DVDRW LG GWA-4167B x 16 Dual Layer Black Bulk [GWA4167B] ¤276.89 זיכרון Di…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by rafe12,

אני רוצה מחשב למשחקים ויש לי מפרט ואני רוצה לדעת אם הוא כדאי לי או לא.............. כבר יש חריגה אז אני מנסה לרדת טיפה יותר אני בעיקר לא יודע איזה ספק אני צריך אז אם יש ספק זול יותר שעדיין יריץ את החבילה אני אשמח להצעות..... אה ואני מעדיף רק אינטל אז כל מפרט אחר אני אשמח אם תשימו דגש על מערכות מבוססות אינטל תודה! הנה הוא.... מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪965 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-H55M-S2H ₪403 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950510 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪218 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪259 כמות…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה בפוטושופ, אילוסטרייטור, ושאיפה לקצת וידיאו. תכנות. משחקי מחשב מעט מאוד (לא גיימר בכל אופן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצי…

14. שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים ובתור המחשב האישי לשנים הקרובות. התקציב שלי הוא כ-5k, ניתן לחרוג אם זה נותן תמורה משמעותית. * מטרות המחשב? ** אינטרנט ואופיס ** משחקים קלים. אפשר להגיד casual gaming, לא shooter-ים כבדים אבל כן אשמח להריץ עליו משחקי אסטרטגיה או פלטפורמה ממוצעים. אני חושב שה-Intel Integrated Graphics שמגיעים עם i5/7 אמורים להספיק אבל אשמח לדעת אם אני טועה. ** צפיה בסרטים וסדרות. ** עבודה עם קוד ב-Visual Studio ו-Matlab. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני לא יודע מה ההבדל בין מסך מאט למבריק ומה מומלץ לאיזה צורך אבל אני מניח שמסך גדול יהיה בזבוז כי אני תמיד יכול לחבר את זה למסך מחשב בבית אז אני מניח ש-"13 אמור להספיק לעבודה עם מסמכים וקו…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. חבר טוב שלי ביקש ממני להכין לו מפרט טוב עד כ- 4000 ש"ח בלי חריגות אז ככה הוא לא מתכנן OC לא צריך ציוד הקפי (מסך, מקלדת,עכבר וכל מה שמסביב) מה שצריך זה מעבד לוח אם (אפשר כרטיס קול מובנה) כרטיס מסך דיסק קשיח צורב DVD זכרונות מארז ספק (ואם שחכתי משהו אני אוסיף בהמשך לא עולה לי כרגע בגלל השעה חח) המחשב יהיה לאינטרנט, מוזיקה, הורדות, משחקים (לא הכי כבדים אבל אם כבר אפשר אז למה לא שלא יתאכז הם ירצה בעתיד איזה מחשק טוב) תודה מראש לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. תודה לעוזרים! אני מעוניינת לרכוש נייד לאמא שלי שישמש בעיקר לחיבור לטלוויזיה וגלישה. ראיתי כמה אופציות באייבורי וKSP (רק מהם אני מוכנה לרכוש ויסלחו לי כל האחרים) לגבי הדגמים, אתן בסוף לינקים תודה לעוזרים מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? צפייה בTV וגלישה במיטה לפני שינה ללא תוכנות מיוחדות למעט אופיס פשוט. -מהי הרזולוציה הטבעית ? סביבות 16 גודל מסך ורזולוציה מתאימה לצפיה במסך רחב וגדול -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות + (לא צופה בHD) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברק…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, יש לי מהעבודה מחשב נייד T410 לנובו, ואני מאד מרוצה ממנו. ברצוני ל'שכפל' מחשב כזה פרטי, שיהיה נוח במיוחד: עכבר בילט-אין ומקלדת בילט-אין נוחים מאד גודל מסך - 14 אינצ' לערך משך זמן סוללה - לא קריטי, אבל כשעתיים עבודה יספיקו. זכרונות - 4GB מעבד - i5 M540 2.53 GhZ הארד דיסק - כ 1TB, אבל אם זה קריטי - אפשר להספק גם בחצי טרה. תקציב - כ 2,500 ש"ח. אם התקציב לא מתאים ויש משהו מומלץ בתקציב טוב יותר - אז חשוב לתת את האינפורמציה הזו. יעדי המחשב: בעיקר אופיס ואינטרנט, אבל כמו שאני מכיר את הילדים שלי - המחשב הזה יריץ די מהר גם PES וכו'. אשמח להמלצות, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום. אני מעוניין במחשב נייד, לפי המפרט הבא: * מטרות המחשב? מחשב לסטודנטית, בעיקר עבודה עם אופיס וקצת אינטרנט * גודל המסך? מתלבט בין 11" ל 13", עדיפות למאט, עדיפות ל 11" * רזולוציית המסך? סטנדרטית לגודל המסך * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? קל, המחשב יתנייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כ 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD, אפשר קטן * כונן אופטי? אפשר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל חשוב שנותן האחריות יהיה "נורמלי" * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני מח…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו + גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צורב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…

20. Started by orhai,

שלום,אני מחפשת לפטופ חדש לאחר ששלי שבק חיים,זה הדגם שנראה לי הכי נחמד ועונה לדרישותי,אך שמעתי שדגם זה מתחמם מאוד.האם יש מישהו שיכול לספר לי איך המחשב הזה, מה היתרונות ומה החסרונות,תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. שלום , הצגתי פה היום מספר מפרטים בכל מקרה החלטתי לקנות אך ורק מ KSP לאחר כמה התייעצויות / בדיקות / השוואות וכדומה קישור לאשכול קודם - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=478255.0 התקציב המקסימלי הוא 2,500 ש"ח כולל החריגה + / - ( כולל ניצול מקסימלי של התקציב ) המחשב מיועד למשחקים כעיקרון , משחקים של שנת 2009-2010-2011 ונניח לעוד חצי שנה / שנה משחקים לדוגמא : Metro 2033 / Fifa 2011 / Medal of honor / Cod / Darksiders וכדומה , בנוסף משחקי רשת המסך של המחשב הוא 23 אינץ של פיליפס מסך חדש , אין צורך בשום ציוד היקיפי אפשר להוריד את הצורב יש ברשותי כבר צורב. השקט של המחשב דיי חשוב כי אני משאיר אותו הרבה זמן דלוק כעיקרון , לא צריך מערכת הפעלה , אבל כן הרכבה בחנות. אוברק…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by massinvallus,

ממה שאני מבין המפרט שלהם זהה מלבד הסוללה והמסך, האם הביצועים שלהם יהיו זהים? באופן מפתיע המחיר של ה3350 (מסך יותר קטן) הוא זול יותר ב300 שקל.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by tmpusr,

חבר טוב זקוק למחשב נייד עם מסך 15' לשימוש משרדי ותוכנות סטטיסטיקה באופן מזדמן. תקציב עד 3K אבל גמיש. הוא כבר קנה HP ProBook 4530S מבוסס I5 ב-2950 ש"ח בלי שהספיק להתייעץ איתי. לא מכיר את הדגם - מה דעתכם עליו? יש חלופות משמעותית עדיפות (אפילו עם תוספת מה בתקציב)? זקוק לעצה זריזה כי הוא כבר שילם מקדמה ואם צריך לשנות זה ממש עכשיו... תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. ציטוט 1. מה התקציב המירבי? 4,200 שקל האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כע 100 200 זהו 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות עם מערכת הפעלה windows 10 pro 64 bit …

25. שלום לכם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט למחשב עתידי. הצרכים שלי מהמחשב הם: - גרפיקה (פוטושופ ופלאש) - בניית אתרים - גיימינג - הרצת סרטים התקציב שלי הוא עד 8000 (לא כולל מסך ואביזרים נלווים). תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.