עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, מחשב מסוג לנובו B570e. מערכת הפעלה חלונות 8.1 64 ביט. נכבה מיידית ברגע שמוציאים את המטען מהחשמל. לא כיבוי מסודר. לא ניתן להדליק ללא חיבור המטען לחשמל. הסוללה טעונה במלואה. גם לאחר שמוציאים מהחשמל ומפעילים שוב. אופיר

• 4 תגובות
    • 8.8k צפיות
  2. Started by b3ta0,

http://ark.intel.com/products/family/84979/5th-Generation-Intel-Core-i7-Processors#@Mobile ראיתי מחשב אולטרבוק חדש במחיר סביר, עם מעבד חדש https://www.pc365.co.il/product-3346-Dell_Latitude_15_3550_L3550_7077_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94 המחיר זול יחסית למחשבים אחרים באותה חנות ועם מעבדי U מהדור הישן יותר (שנמצאים באולטרבוק) אבל זה אותו דגם מעבד אל הרבה יותר יקר... אמנם עם מערכת הפעלה אך היא עולה רק כ 500 שח... https://www.pc365.co.il/product-3347-Dell_Latitude_15_3550_L3550_7284 אז, האם ה 5500U החדש מעבד חזק, ומתאים לאילו שימושים? (יחסית ל U מהדור הישן יותר ויחסית למעבדים אחרים כמו 4200H ,4700HQ), ומדוע יש הבדל מחיר כז…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני עוד מתלבט בנוגע למחשב נייד 14' וזאת לאחר ששמעתי דברים לא מחמיאים על U430 ו-Flex 2 של לנובו והבנתי מפה שה-Dell Vostro עם בעיות Wifi ומה גם שהפסיקו לייצר את הסדרה ככה שזה מרתיע. רציתי בבקשה לשמוע חוות דעת על איכות המסך של המחשבים הניידים של dell בסדרת Inspiron ו-latitude. תודה.

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  4. Started by shlomia,

שלום, לפני זמו מה (לא מוצא את ההודעה הקודמת שלי) ביקשתי המלצה לנייד לעבודה משרדית - Office וגלישה באינטרנט בגדול. רכישה בישראל גודל מסך 12.5 - 13.3 סוללה טובה יחסית תקציב כ-3000 ש"ח (לא כולל מ"ה) משקל קל ככל האפשר (זה עבור אשתי שתסחוב אותו כל היום) הומלץ לי בפורום של lenovo u330p. כשקראתי עליו הבנתי שיש לו שתי בעיות: 1. מסך לא איכותי במיוחד (לא סימפטי אבל לא נורא) 2. בעייה בקליטה של הרשת האלחוטית. זו נקודה קריטית הפילה אותו. לכן, אשמח להמלצות נוספות אם יש למישהו. תודה מראש (שוב)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. מה התקציב המקסימאלי?*3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?*לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?*לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני*HD*וכדומה)? ************תכנות בעיקר (VS,*eclipse,*Android Studio) *********** מעט עיבוד תמונה ב*PhotoShop***ו**LightRoom *********** הרצה של מכונות וירטואליות בודדות *********** משמש לStorage*עבור*MediaCenter*(יש כבר*HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:*-*לא מיועד לגיימינג בכלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by G-DIABLO,

מטרות המחשב? מחשב שמיועד ליזם, כלומר בעיקר אופיס למיניהם, אינטרנט, הצגת מצגות וכד'. * גודל המסך? כנראה באיזור של 12-14 - בשביל שלא יהיה כבד מדי * רזולוציית המסך? אין דרישה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? - המחשב מיועד למישהו שמסתובב איתו הרבה, אז רצוי שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לא צריך ארוך באופן חריג, אבל לא מחשב שיחזיק רק שעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין דרישה מיוחדת * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  7. Started by ^ThiZz,

אני רוכש לפטופ ואחרי סינון והמלצות הגעתי ל2 הדגמים הללו [h=1]Lenovo Y70 Touch[/h]עמוד הבית: http://shop.lenovo.com/il/en/laptops/lenovo/y-series/y70-touch/ [h=1]Gigabyte P37W[/h]עמוד הבית: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5349#ov המחשב יקנה בחו"ל. בגדול אני נוטה יותר לגיגהביט משום שחיי הסוללה של הלנובו קצרים משמעותית. מצד שני גם לא מצאתי מקומות בארץ שמספקים תמיכה טכנית למחשבי גיגהביט. בכל מקרה אשמח להתייחסות לגבי 2 הדגמים. תודה.

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  8. שלום לכם, כבר תקופה שאני מחפש מחשב נייד בתיקצוב של 2,500ש"ח+/-, והתנקזתי בסופו של דבר לשני דגמים אלו: Lenovo G510: http://www.zol4u.co.il/items/306172 Dell Inspiron 3537: http://www.zol4u.co.il/items/296667 הבעיה, שיש כ"כ הרבה דגמים, ואני זקוק לעזרתכם במה לבחור. דבר ראשון, אפרט קצת את ייעודי המחשב: משימות בסיסיות, כגון: גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים, צפייה בסרטים, וטיפה משחקים. לכן, אני מעוניין במחשב עם כ. מסך יחסית מתקדם יותר, כמו הלנובו שמוזכר למעלה. + מעוניין בגודל מסך של 15.6". דבר שני, מה שלא הצלחתי להבין, זה את ההבדל בין סוגי המסכים. מה זה אומר glossy, או matte? או לצורך העיניין, מה ההבדל בין שני המסכים במחשבים שציינתי? אוסיף, שנורא המליצו לי על מחשבי DELL, בגלל האחר…

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. אהלן חברים, שבת שלום. אני חדש פה ואני שוקל להחליף את המחשב הנייד שלי, Dell Inspiron N5010, למחשב נייד חדש תוצרת Dell. המחשב הנוכחי שלי משרת אותי נאמנה כבר כמעט 4 וחצי שנים והייתי מרוצה ממנו מאוד מאוד. לאחרונה המחשב התחיל להיות איטי, התחילו לקפוץ פופאפס (כנראה ווירוס), וכנראה שהגיע הזמן לפרמט אותו. אבל לאחרונה נכנס לי ג'וק חדש לראש ואני חושב להחליפו במחשב נייד חדש עקב הרצון להשתדרג במחשב קצת יותר חזק על מנת להריץ כמה משחקים פשוטים ואת המשחק שאני מתבייש שפספסתי אותו כל כך הרבה זמן- GTA4. יצא לי לשחק בו ממש בקטנה אצל חבר ואצל משפחה אבל לא יצא לי ממש להיכנס למשחק הזה ועכשיו אני רוצה להתחיל אותו, מאוד רוצה. האם מחשב נייד חדש יכול להריץ אותו? יש לציין שמלבד המשחקים הבוד…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by שי.א,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של כ- 4,500 ש"ח. מה שחשוב לי שהמסך יהיה IPS (עדיף מט) והגעתי לשני דגמים שיכולים להתאים: הטושיבה Z30: http://ksp.co.il/?uin=24388 והדל 7440: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3417 מה שקצת מפריע לי בטושבה זה גודל המסך (מפחד שיהיה לי קטן מדיי) ומה שלא הבנתי בדל, שרשום שהמסך הוא מט אבל TOUCH: 14.0 FHD (1920x1080) TOUCH Wide View Anti-Glare WLED-backlit ממה שהבנתי , מסכי מגע הם מבריקים ולא מט, נכון?! האם המסך בדל אכן מט IPS? ומה כמובן עדיף מבין שניהם? תודה

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  11. Started by Alter,

אהלן, זקוק לטיפים בנוגע למחשב הנייד, לאחרונה הוא נתקע הרבה במהלך גלישה באינטרנט ובזמן עבודה עם מספר תוכנות במקבל (פיירפוקס, כרום ואקסל בו זמנית לדוגמא) במידה ואני מנגן בפיירפוקס מוזיקה מיוטיוב יש באפרים רציניים בזמן השימוש במחשב. אני משתדל לשמור עליו כמה שאפשר, אבל הגיל עושה את שלו. עדיין לא עבר פרמוט ובשאיפה גם לא יעבור, האם יש המלצה? מריץ אחת לחודש CCleaner, Spybot-S&D , O&O Defrag מבחינת חומרה אין שום סיבה הגיונית שזה יקרה, איך אני יכול לדעת שהמחשב אכן מנצל את כל הזיכרון ראם שמוקצה לו? הדגם כמו ברשמתי בכותרת - u47a. מעבד I7 מריץ ווינדוס 7 גרסאת 64 ביט. מקווה למצוא יישועה כאן לפני שאמסור אותו לתיקון.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום. אני צריך מחשב לרופא. הוא עובד עם 3 או 4 קופות חולים. הדרישה של כל קופה היא שתהיה מערכת הפעלה נפרדת (בגלל אבטחת מידע) וקו אינטרנט נפרד. מבחינת מעבד, אני לוקח Pentium, לא צריך יותר מזה. זיכרון - 4GB. מערכת הפעלה Win7. נקודת התורפה שלי היא מערכות ההפעלה הנפרדות. חשבתי לשים 4 כוננים קשיחים, שעל כל אחד יושבת מערכת הפעלה, ובהעלאת המחשב, הרופא בוחר עם איזה קופה הוא רוצה לעבוד ואיזו מערכת הפעלה להעלות. יש למישהו הצעה יותר טובה לפתרון הבעיה? בעיה שניה - קווי האינטרנט. לא בא לי לשים עוד 3 כרטיסי רשת, ושכל מערכת הפעלה תעבוד עם כרטיס אחר. יש אולי איזה בורר שהרופא יוכל להחליף ידנית בין קו לקו? (בלי לחבר ולנתק כבלים. זה לא בא בחשבון) לוידאו יש פתרונות כאלה. השאלה היא האם לרשת יש …

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by מאיהאבגי,

שלום, אני בת 15 ומתחילה ללמוד עם לפטופ בבית הספר, אני צריכה וורד שיכיל את כל הקבצים של בית הספר, ואינטרנט ומתלבטת בין שני מחשבים מה יותר חשוב בשביל הצרכים שלי, מהירות כונן קשיח או מהירות מעבד?, אני צריכה שהמחשב יעבוד מהר ולא ייתקע או יכבה פתאום. ואיזה לפטופ עדיף לצרכים שלי Asus VivoBook S451 R451LB-CA098H אסוס או Asus X455LD-WX032H אסוס, ההבדל ביניהם הוא מהירות הכונן הקשיח ומהירות המעבד עכשיו מי ביניהם יותר חשוב לי מהירות המעבד או מהירות הכונן הקשיח? תודה רבהה

14. * מטרות המחשב? שימוש כללי. חומרה שתאפשר לשחק במשחקים, עד כמה שניתן לדחוף בתקציב. המחשב ישמש בגדול כ- Desktop Replacement, אבל כן עדיף משהו שניתן יהיה לנייד בצורה סבירה במידת הצורך, אם יהיה כזה בעתיד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6". אין חשיבות. * רזולוציית המסך? כמה שיותר, אבל רז' נמוכה תספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין כאלה * משקל רצוי? אין חשיבות מיוחדת. עדיפות למשקל לא גבוה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה שיש. אפשר לקנות חיצוני אם צריך. * כונן אופטי? לא צ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום! מי יכול להמליץ על דגמים שיתאימו לכל מפרט הדרישות? תבורכו!! מטרות המחשב? אופיס, צפיה בסרטים, גלישה (המוווון טאבים במקביל). פוטושופ (של חובבנים, לא צריך מאיצים גרפיים למקצוענים). לא משחקים. * גודל המסך?13-14" האם חשוב מסך מבריק או מאט? מט יהיה יתרון. אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? . אין עדיפות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת רחבה ונוחה (סובלת מכאבים בפרק) * משקל רצוי? 2 קילו ומטה. חשוב כי אני המון בנסיעות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) טווח רצוי: שש שבע שעות. סוללות ניתנות להפרדה - יתרון אבל לא חובה (עוד עושים כאלה בכלל?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HD…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי, חבר רוצה לקנות מחשב חדש אבל אין לו יוזר באתר אז הטופיק הזה בשבילו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל ה- 4,000 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב- 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפיה בסרטים, תוכנות אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב לא מיועד לתוכנות מסויימות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 4, Evolve ,call of duty advanced warfare. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני מתלבטת בין השניים. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  18. Started by stormrider,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, בנוסף תכני HD אינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו GTA V, COD, AC, far cry, Arkham Knight (בעקרון גם משחקים שעתידיים לצאת בשנים הקרובות) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע, אני אצטרך גם מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אהלן. אני מחפש לקנות מחשב חדש בימים אלה ואשמח לעזרתכם. אשמח לכל עזרה בנושא, שרון.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום. לאחרונה המחשב הנייד שלי החליט שהוא שובק חיים והפסיק לעבוד במכה אחת, ועכשיו אני תקוע בלי מחשב. אז ככה: אני מחפש מחשב נייד 15.6 אינץ' שיהיה טוב לפעולות פשוטות כמו עבודה עם מסמכים וסרטים, אבל שגם יהיה טוב למשחקים וכל מיני. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח, עם חריגה קלה במקרה ו עד 4200 ש"ח. אני כבר ממזמן הפסקתי להתעדכן בעולם המחשבים ככה שכבר אין לי מושג מה שווה ומה לא, ככה שאין לי מושג מה כדאיפעולות פשוטות כמו עבודה עם מסמכים וסרטים, אבל שגם יהיה טוב למשחקים וכו'. בנוגע למערכת ההפעלה אני רוצה לנסות Windows 8 כי הבנתי שהוא די טוב ויש לו מלא דברים שאין ל-7. תודה רבה לכל מי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  21. שלום לכם, ברצוני לחדש את המחשב הנייח שלי. את הדברים הבאים אני משאיר: מארז: CoolMaster Cosmos 1000 - http://www.coolermaster.com/case/full-tower/cosmos-1000/ ספק כח: CoolerMaster Real Power m700 - http://www.coolermaster.com/product/Detail_print/service/support/real-power-m700.html מסך 24" של DELL. כונני HDD:Sata II, כרטיס WiFi, וצורב DVD. ואת השאר אני מעוניין להחליף: לוח אמ(העדפה לג'יגהבייט), מעבד+קירור, כ. מסך, זכרונות. ולהוסיף זכרון SSD. שימושים עיקריים במחשב: בעקרון, אני מעוניין שהוא יוכל להריץ הכל. מבחינת משחקים, בעיקר Dragon Age : Inquesition. וכמובן, עם ראייה גם להמשך. מה שאני רוצה לייצר בעצם, זה את המפרט שהכי ישתלם מבחינת מחיר, ולאורך זמן. תקציב: 5,000+/-. פחות או …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם, מבקש את עזרתכם האדיבה בהרכבת מפרט לגיימינג ועבודות כבדות (הרבה VMים ופיתוח). התקציב הוא לא שקל מעל 6.5K (או שאשתי תכעס... ). המחשב האחרון שרכשתי היה ב2007 שהשתחררתי מהצבא, זה היה Q6600 (אאל״ט המרובע-ליבות הראשון של אינטל) ואותו מחשב משרת אותי עד היום לאחר שעבר החלפת כרטיס מסך ב2011. מציין שעברתי על המפרטים המומלצים אך הייתי שמח גם לקבל סיוע מהפורום. לגבי OC, אף פעם לא עשיתי ובאמת שאין לי תשובה. הדרישות הבסיסיות: אין צורך בציוד הקפי כרטיס מסך של nVidia (עובד הרבה עם לינוקס והם היחידים שכותבים דרייברים נורמליים) 16 ג״ב RAM SSD של מינימום 250 ג״ב כונן קשיח שני (לדעתי 2 ט״ב יספיקו בינתיים) כרטיס מסך מפנק שיחזיק איתי (יחסית) הרבה זמן. כיום יש ל…

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by daniel123,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? משחקים: Dragon age 3 ,Lords of the Fallen וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: " 1920X1080 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב(נמוכות/בינוניות/גבוהות): גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? HD, צורב, מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…

• 30 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. לא הלכתי לפי הנוסח של הבקשה שמופיע בחוקי הפורום. -- אוקיי, אז אני רוצה לקנות לפטופ. אלה השימושים שיהיו לו: -אינטרנט: YOUTUBE, אתרים שונים, FACEBOOK, EBAY -הורדות -סרטים -PHOTOSHOP -OFFICE ורוצה שיהיו בו: -ANTI VIRUS -ANTI SPYWARE בנוסף אני רוצה: -לשבת עם המחשב בבית קפה, ברכבת -לחבר את המחשב לטלוויזיה עוד דרישות/העדפות: -שיהיה נוח לכתוב במקלדת שלו -שיהיה לו מספיק אורך זמן בלי מטען. -שיהיה לו ביצועים שיספיקו לנ"ל -שהארדיסק שלו יעביר קבצים יחסית מהר- בגלל ההורדות וכו' -כרגע אני רגיל במחשב הנייח שלי להפעיל באינטרנט במקביל הרבה לשוניות, אני לא בטוח אם זה חייב להיות אפשרי במחשב הנייד שאני אקנה אבל זה צריך להיכלל בחשיבה של בחירת המחשב. -שיראו במסך שלו מספיק טוב גם אם התנאים הם …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Radimir,

. מה התקציב המקסימאלי? - 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך אם אפשר אבל לשמור על ביצועים גבוהים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - תלוי כמה זה באמת ישתלם אבל נגיד עד 500 2. מה שימושי המחשב? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PS2, GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב 24' 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - צריך מסך (חושב על 24') .עכבר רצוי Corsair M65. צ…

• 0 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.