ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
היי, חבר רוצה לקנות מחשב חדש אבל אין לו יוזר באתר אז הטופיק הזה בשבילו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל ה- 4,000 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב- 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפיה בסרטים, תוכנות אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב לא מיועד לתוכנות מסויימות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 4, Evolve ,call of duty advanced warfare. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבטת בין השניים. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, בנוסף תכני HD אינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו GTA V, COD, AC, far cry, Arkham Knight (בעקרון גם משחקים שעתידיים לצאת בשנים הקרובות) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע, אני אצטרך גם מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לקנות מחשב חדש בימים אלה ואשמח לעזרתכם. אשמח לכל עזרה בנושא, שרון.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה המחשב הנייד שלי החליט שהוא שובק חיים והפסיק לעבוד במכה אחת, ועכשיו אני תקוע בלי מחשב. אז ככה: אני מחפש מחשב נייד 15.6 אינץ' שיהיה טוב לפעולות פשוטות כמו עבודה עם מסמכים וסרטים, אבל שגם יהיה טוב למשחקים וכל מיני. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח, עם חריגה קלה במקרה ו עד 4200 ש"ח. אני כבר ממזמן הפסקתי להתעדכן בעולם המחשבים ככה שכבר אין לי מושג מה שווה ומה לא, ככה שאין לי מושג מה כדאיפעולות פשוטות כמו עבודה עם מסמכים וסרטים, אבל שגם יהיה טוב למשחקים וכו'. בנוגע למערכת ההפעלה אני רוצה לנסות Windows 8 כי הבנתי שהוא די טוב ויש לו מלא דברים שאין ל-7. תודה רבה לכל מי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכם, ברצוני לחדש את המחשב הנייח שלי. את הדברים הבאים אני משאיר: מארז: CoolMaster Cosmos 1000 - http://www.coolermaster.com/case/full-tower/cosmos-1000/ ספק כח: CoolerMaster Real Power m700 - http://www.coolermaster.com/product/Detail_print/service/support/real-power-m700.html מסך 24" של DELL. כונני HDD:Sata II, כרטיס WiFi, וצורב DVD. ואת השאר אני מעוניין להחליף: לוח אמ(העדפה לג'יגהבייט), מעבד+קירור, כ. מסך, זכרונות. ולהוסיף זכרון SSD. שימושים עיקריים במחשב: בעקרון, אני מעוניין שהוא יוכל להריץ הכל. מבחינת משחקים, בעיקר Dragon Age : Inquesition. וכמובן, עם ראייה גם להמשך. מה שאני רוצה לייצר בעצם, זה את המפרט שהכי ישתלם מבחינת מחיר, ולאורך זמן. תקציב: 5,000+/-. פחות או …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם האדיבה בהרכבת מפרט לגיימינג ועבודות כבדות (הרבה VMים ופיתוח). התקציב הוא לא שקל מעל 6.5K (או שאשתי תכעס... ). המחשב האחרון שרכשתי היה ב2007 שהשתחררתי מהצבא, זה היה Q6600 (אאל״ט המרובע-ליבות הראשון של אינטל) ואותו מחשב משרת אותי עד היום לאחר שעבר החלפת כרטיס מסך ב2011. מציין שעברתי על המפרטים המומלצים אך הייתי שמח גם לקבל סיוע מהפורום. לגבי OC, אף פעם לא עשיתי ובאמת שאין לי תשובה. הדרישות הבסיסיות: אין צורך בציוד הקפי כרטיס מסך של nVidia (עובד הרבה עם לינוקס והם היחידים שכותבים דרייברים נורמליים) 16 ג״ב RAM SSD של מינימום 250 ג״ב כונן קשיח שני (לדעתי 2 ט״ב יספיקו בינתיים) כרטיס מסך מפנק שיחזיק איתי (יחסית) הרבה זמן. כיום יש ל…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? משחקים: Dragon age 3 ,Lords of the Fallen וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: " 1920X1080 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב(נמוכות/בינוניות/גבוהות): גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? HD, צורב, מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…
-
- 30 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לא הלכתי לפי הנוסח של הבקשה שמופיע בחוקי הפורום. -- אוקיי, אז אני רוצה לקנות לפטופ. אלה השימושים שיהיו לו: -אינטרנט: YOUTUBE, אתרים שונים, FACEBOOK, EBAY -הורדות -סרטים -PHOTOSHOP -OFFICE ורוצה שיהיו בו: -ANTI VIRUS -ANTI SPYWARE בנוסף אני רוצה: -לשבת עם המחשב בבית קפה, ברכבת -לחבר את המחשב לטלוויזיה עוד דרישות/העדפות: -שיהיה נוח לכתוב במקלדת שלו -שיהיה לו מספיק אורך זמן בלי מטען. -שיהיה לו ביצועים שיספיקו לנ"ל -שהארדיסק שלו יעביר קבצים יחסית מהר- בגלל ההורדות וכו' -כרגע אני רגיל במחשב הנייח שלי להפעיל באינטרנט במקביל הרבה לשוניות, אני לא בטוח אם זה חייב להיות אפשרי במחשב הנייד שאני אקנה אבל זה צריך להיכלל בחשיבה של בחירת המחשב. -שיראו במסך שלו מספיק טוב גם אם התנאים הם …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? - 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך אם אפשר אבל לשמור על ביצועים גבוהים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - תלוי כמה זה באמת ישתלם אבל נגיד עד 500 2. מה שימושי המחשב? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PS2, GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב 24' 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - צריך מסך (חושב על 24') .עכבר רצוי Corsair M65. צ…
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
בבאג ניתן לרכוש את המחשב acer Aspire R 14 תמורת 3500 ש"ח. http://us.acer.com/ac/en/US/content/series/aspirer14 רציתי לשמוע חוות דעת עליו. בעיקרון אני מחפש מחשב 14 אינץ' עם מסך איכותי וטוב שמשמש לתכנות (לכן חשובה לי איכות תמונה). i5 או i7, סרטים ואולי משחק פה משחק שם ברמה . התקציב נע באזור ה-3500.
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת על m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=3495&siteurl=http%3a%2f%2fksp.co.il%2f%3fstore%3deilat%26uin%3d23177%26utm_source%3dzap%26utm_medium%3dcpc%26utm_campaign%3dzap&modelid=877534&prodId=1504202157&platform=2 זמן סוללה, איכות מסך וביצועים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אנחנו מחפשים מחשב לאחי, בעקרון הוא רוצה מחשב שיתפקד טוב ושיהיה מהיר. משחק הרבה במשחקים באינטרנט וגם במשחקים חדשים כמו BF4 ושותפיו... אין לנו תקציב מדויק, אני מברר כרגע. לא חייב שהמחשב הזה יריץ את המשחקים האלה על ULTRA והכל. אנחנו חושבים כנראה על יד2.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, החלטנו החבר'ה בעבודה לקנות אנטנות wifi עם קליטה מוגברת על מנת לקלוט אינטרנט כמו שצריך. כמו כן רצוי להזכיר שהאנטנות עוברות בין מחשבים רבים ולכן אבקש אנטנה עם חיבור usb בלבד. אז לכן אבקש את האנטנה הטובה ביותר עם הקליטה הגבוהה ביותר במחיר של 120 שקל. תודה רבה, ואם הנושא לא מתאים לפורום אז אבקש להעביר, מצטער על אי ההבנה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אודה לכם מאוד להמלצה למפרט למחשב שמיועד ל: עריכת תמונות (Lightroom, Photoshop) ושאר שימושים משרדיים. All in one בא בחשבון, וגם איי-מק - ואם לא אז מפרט כולל מסך (מינימום 24") - כונן SSD גדול חובה. (מינימום 256GB) המחשב מיועד לרכישה בארצות הברית, אז אם מישהו מכיר ויכול להמליץ על חנויות מקצועיות online זה בכלל יהיה נהדר. תקציב: עד 1000 דולר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר בשבוע הבא אני מתכנן לקנות מחשב נייד. להלן הדרישות הממוקדות שלי ממנו מסך 14 אינץ' בדיוק. סוללה טובה - כמובן נשלפת כדי שאוכל לשמור על אורך החיים שלה. חברה: לא Lenovo. מתעניין בעיקר ב-Dell, Toshiba או Asus (במידה ויש, אשמח גם לשמוע הצעות מחברות נוספות). מעבד: i7 רזולוציה: 720p לכל הפחות. תקציב: 3500-4000 ש"ח (ישנה אופציה לקנות באילת במידה וזה יחסוך). בעיקרון אני מחפש את המחשב נייד 14 אינץ' האולטימטיבי. שיאפשר עבודה נוחה עם תצוגה נוחה לעיניים וגם שיריץ סרטים ומשחקים ברמה סבירה+. בכללי אשמח לשמוע חוות דעת על Asus X455LD משום שהוא נשמע מרשים אך לא מצאתי הרבה חוות דעת עליו: http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..161..1358..214..2185.&list=1&…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש לשימוש ביתי. בעיקר השימוש זה לגלישה באינטרנט, הורדה סרטים לצפיה דרך סטרימר בטלויזיה. בעיקרון רוב הזמן המחשב נמצא במקום קבוע, אז עיניין של משקל לא כזה קריטי אבל עדיין חשוב. התקציב עד 2600 שח. אני מקווה שנתתי מספיק מידע לגבי הצרכים שתוכלו לכוון אותי קצת כי ממש הלכתי לאיבוד אם כל הדגמים. אם לא, אשמח לענות על שאלות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני (כנראה) מתחיל ללמוד במרץ ואני רוצה להיפטר מהמחשב כדי לא להכשל המפרט הוא: - מעבד: i5 3570K - ראם: 16GB DDR3 RipJawsZ - לוח אם: Gigabyte Z77x-UD3 - כרטיס מסך:Sapphire R9 280X Dual-X - ספק: SeaSonic Gold 850W - כוננים: 250GB Samsung 840 SSD, 1TB Seagate - מארז: Fractal Design ARC XL - קירור למעבד: Noctua 12S - מאווררים: 3 שבאו עם המארז, 3 של Noctua. בקר שליטה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5 3570k עם קירור Scythe Mugen 3 Rev B לוח אם Asrock Z77 Pro3 זכרונות Corsair Vengeance 8GBx2 1600MHZ חומה משומשת אבל עובדת מצויין, אני פשוט מחפש להשתדרג. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ של סמסונג שקניתי לפני שנתיים. לפטופ מאוד חזק שעלה לי כמעט 5000 שקל בזמנו. הבנתי בלפטופ יש 2 כרטיסי מסך: (הכרטיס החלש שהמחשב משתמש בו כרגע) - Intel® HD Graphics 4000 (הכרטיס "החזק" שהמחשב לא משתמש בו) - AMD Radeon. HD 7670M ההגדרות של המחשב הם: זיכרון - 8GB RAM מעבד - Intel® Core i5-3210M CPU @ 2.50GHz 2.50GHz מערכת הפעלה Windows 7 64bit השאלה שלי.. היכן אני יכול להגדיר את הכרטיס מסך השני (שהוא החזק ויכול להריץ משחקים טובים)? כי כשאני נכנס לאתרים כמו SystemReqLab לבדוק אם המחשב יכול להריץ את המשחק הוא מזהה לפי הכרטיס מסך 4000 (הראשון). ועוד שאלה, היכן אני יכול להוריד דרייברים לעדכון? כי בערך שנתיים לא עידכנתי.. בגלל שבאתר הרשמי של ATI כשאני מוריד משם, זה…
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, שימוש בנתונים, הרבה קבצי pdf, עבודה רבה בתוכנות בענן דרך הדפדפן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, דפדפן עם הרבה כרטיסיות פתוחות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21-22 אינץ'. יתכן שישתמשו ברזולוציה נמוכה, עקב תוכנות ישנות. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רגילות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 =…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מחשב Ultra Book שעונה על הצרכים הבאים: גודל מסך: 14 אינץ'. רזולוציית מסך: FHD 1920x1080 סוללה: סוללה חזקה. מעבד: i5 \ i7 מטרות המחשב: תכנות וסרטים. הערות: שאר הקריטריונים אני יותר גמיש. תקציב: אני רוכש את המחשב באילת, נגיד כרגע עד 4500 ש"ח (רצוי פחות). שקלתי לרכוש את המחשב הבא: Lenovo Flex 2 http://ksp.co.il/?select=.268..271..214..432.&list=1&sort=3&glist=0&uin=23692&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אל הבנתי מחבר שהסוללה קצת מזייפת. אשמח לשמוע הצעות. תודה
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
טוב, אז סוף סוף יש דרישות מערכת ל- GTA V, והמחשב שלי אומנם עומד בדרישות המינימליות, אבל לא במומלצות. המפרט שלי: והדרישות של GTA V: אין לי תקציב ספציפי, והייתי מעדיף להשתמש כמה שיותר ברכיבים הקיימים (אפשרי לקנות גם רכיבים יד שניה). תודה!
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של חברת ASUS, מדגם ZENBOOK UX31A שלו מאיץ גרפי מובנה מדגם INTEL HD4000. לפני מספר ימים פרמטי את המחשב והתקנתי עליו WIN 8.1 64-BIT. כשאני מנסה להתקין את הדייבר של הכרטיס מסך (גרסה: 15.33.30.64.3958) מהאתר של אינטל, ההתקנה נכשלת בטענה שהתקן אינו מאומת עבור מחשב זה. כדי לנסות לפתור את הבעיה, התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך מאתר התמיכה של ASUS (שם נכתב להתקין את הדרייבר במידה ושידרגת ל-WIN 8.1), אך ללא הועיל. שוב המערכת הפעלה לא נותנת לי להתקין את הדרייבר המעודכן מהאתר של אינטל. מה אני יכול לעשות ע"מ להתקין את הדרייבר המעודכן של הכרטיס מסך במחשב שלי? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-