ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,398 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לשפר את המחשב המפרט בחתימה חשבתי להחליף את המעבד שלי למשהו יותר טוב אני צריך מעבד של אינטל בגלל הלוח רציתי לדעת אם אפשר לשים את המעבדים החדשים של אינטל על הלוח שלי 478 רציתי לדעת אם יש מתאם שמתלבש על הלוח בשביל שאני יוכל להשתמש במעבדים החדשים סוקט ודבר שני אני רוצה להחליף גם את הכרטיס מסך שלי חשבתי על 7800 אבל הלוח שלי לוח תומך ביצא אז רצית לדעת אם יש גם בזה מתאם תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני עובד משמרות לילה בעבודה ואני יכול להעביר שם את הזמן מצויין עם משחקים. למרות העובדה שמחשבים ניידים לא הכי מתאימים למשחקים אני לא נמצא בבית לכן מחשב נייח לא אוכל לקנות. לכן - אני מוכן להשקיע על המחשב הנייד. מחשב נייד למשחקים, אני יודע שיש אבל השאלה אם יש משהו במחיר ריאלי שהוא באמת מחזיק משחקים? + לא מתחמם כל שניה. ושיוכל להריץ משחקים כבדים כמו BF3 וrome total war2 שעומד לצאת. מעבר לכך אני יודע שצריכים לצאת בחודשים הקרובים מעבדי ה Haswell. אז אולי שווה לחכות להם ובכך סוף סוף יהיו מחשבים ניידים שבאמת טובים למשחקים? תודה חברים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, חשבתי על המפרט הזה למחשב בעל ליבה כפולה: מעבד: ?P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? לוח אם: ?ASUS P5ND2SL Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2? זכרונות DDR II 533 ?512MB Aeneon*2 כרטיס מסך: כמה אפשרויות: 1. ?ASUS RADEON AX550GE 256MB PCI-E, DVI , TV? 2. Gygabyte 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL)? 3. Sapphire (ATI ?RADEON 9600XT 256MB? 4. ?ATI RADEON 9600XT TV, DVI 256MB (BULK כל הכרטיסי מסך הנ"ל עולים 650. אם יש למישהו הצעה עדיפה, אני אשמח לשמוע. דיסק קשיח: ?WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB? צורב די וי די: ?LG 4167B +x16 -X8 Dual x6 מארז: ?HEC Compucase CI-6A21 400W? מסך: ?POLYVIEW TFT 19'' V396 8 msec +SP +DVI? כולל עכבר וכונן פל…
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 2 ניידים זהים עם כרטיס מסך שונה https://1pc.co.il/he/מחשב-נייד-lenovo-thinkpad-p14s-gen-4-oled-amd-21k5000div https://www.pc365.co.il/product/lenovo-thinkpad-p14s-gen-4-oled-amd-21k5000div-64gb/ אחד עם NVIDIA® RTX A500 4GB GDDR6 והשני עם AMD Radeon 780M המחשב הוא לצורכי מסחר בבורסה על 3 מסכים גדולים (יתחבר לתחנת עגינה), בכל מסך יהיו 4 גרפים המתעדכנים בזמן אמת (TradingView) האם ארגיש פער בין הכרטיסים הנל?
-
- 12 תגובות
- 4.7k צפיות
- 3 followers
-
-
אני בונה מחשב Mini ITX ויש לי כבר מפרט שלם, הדבר היחיד שאני מתלבט בו הוא המעבד. יש לי כרגע כמה אופציות עיקריות: מבחינת אינטל, אני יכול לקחת את ה i5-7500 או את הi5-7600, ומבחינת AMD את הRyzen 5 1600 שמעתי בהרבה מקומות שהרייזן יותר טוב מאינטל, אבל אני רוצה להתייעץ איתכם. אם אתם מעוניינים לדעת את המפרט המלא, אני אכתוב אותו כאן: AMD Ryzen 5 1600 AM4 BOX Gigabyte GA-AB350N-Gaming WIFI Corsair Obsidian 250D Mini ITX Case Corsair VS650 650W PSU 80+ Corsair DDR4 16G 2133 CMV16GX4M1A2133C15 ValueSelect Gigabyte GTX980 4GB DDR5 GV-N980G1 GAMING-4GD Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda Kingston SSD 480GB SSDNow UV400 SATA3 SUV400S37/480G …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח אם תרכיבו לי מערכת i5 בתקציב 3700, להשתדל לא לעבור את המחיר ביותר מ50-60.. שהכרטיס יהיה HD4850 ככה, לא צריך יותר כי אני ישדרג בעתיד, אשמח אם תעזרו! הלוח אם לא משנה לי, להשתדל אחד של GIGABYTE למרות שאם גם הזה של אינטל טוב אז לכו עליו. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אין צורך בציוד היקפי. המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס ומשחקים(משחקים חדשים אבל אני לא משחק בהגדרות הכי גבוהות כך שאין צורך בכרטיס מסך חזק מאוד) זיכרון של ג'יגה,צורב דיוידי,דיסק קשיח של 160GB. יש עדיפות לחנות KSP(גיליתי שהקימו סניף בעיר שלי). לא משנה AMD או INTEL אבל שיהיה אפשרות לשדרוג עתידי.
-
- 12 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
אוקיי אני מתלבט ממש בין 2 המחשבים הנ"ל- לנובו THINKSPAD E330, לבין המסונג סדרה 5 530U http://ksp.co.il/?uin=17299 לבין http://www.zolprice.co.il/product-1629-Lenovo_ThinkPad_Edge_E330_3354_96G.aspx כעיקרון יש לי את התקציב לשתיהם, אבל יש יתרונות וחסרונות כל אחד, הלנובו חזק יותר בחומרה וביצועים, אבל נופל במשקל שזה נושא שמדאיג אותי מאוד, אני סטודנט, ולכן אני אעדיף משקל קל, אבל לעומת זאת, אני מפחד שיבוא היום ואני אצטרך ביצועים שהסמסונג לא ייתן לי מכיוון שהמעבד שלו בא מוחלש וכאלה.. מבחינת סוללה גם הלנובו קצת יותר חזק. אבל זה פחות קריטי כי אני תמיד אסחב מטען ממילא ותמיד יש שקע. האם הביצועים של הסמסונג יפריעו לי במידה ואני אעבוד על מט לאב ותוכנות שירטוט גרפיות בעתיד? כי אם לא, א…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב חדש . תקציב - עד 4000 . עיקר השימוש הוא אינטרנט וסרטים יש למישהו רעיון למפרט טוב ?
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, מעולם לא היה לי מחשב נייד אז אני דיי NOOB בדברים האלה. הניידות פחות חשובה לי ואני קונה אותו בעיקר משיקולי גודל ואפשרות להעביר ממקום למקום פעם בחודש. כל מה שאני כותב למטה מתייחס בהנחה שאני קונה בארץ. * מטרות המחשב? מטרת המחשב להיות תחנת עבודה נייחת למטרות של אופיס\אינטרנט\סרטים תכנות "קל". אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים אבל אני רוצה יתירות, כלומר לא משהו מסכן שבקושי יפתח דף אינטרנט. * גודל המסך: באזור ה15" * משקל רצוי: רב הזמן הוא יהיה במקום ויוצא מהבית \ יוזז פעם בחודש בממוצע אז משקל פחות חשוב לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אבל לא חובה * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונ…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום יש לי Inspiron R13 מלפני כמה שנים (מעבד I5, שודרג ל SSD, שודרג ל- 8 גיגה) ועדיין כוחו במותניו, אבל סוללה כבר הוחלפה ושוב גמורה, והוא כבר לא נראה נייד ביחס לניידים של היום. מה גם שהייתי רוצה מחשב שאוכל לקחת לשיעורים באוניברסיטה (ניידות + זמן סוללה). יש טרנד כרגע של מפתחים לעבור למק, מהסיבה שהוא רץ על unix/linux, אז בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון הזה. אבל בינתיים הספקתי להתקין linux על המחשב שיש לי כרגע, ובינתיים זה נראה טוב, ואני מרוצה. התכנון הוא להתקין לינוקס, ולהרים מכונה וירטואלית של ווינדוס בפנים לצורך האופיס ופיתוח ב Visual Studio. כל זה אומר הרבה זיכרון, ואם אפשרי אז גם SSD מכובד. ואחרי ההקדמה הארוכה: 1. מה התקציב …
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני טס הלילה לחו"ל ומתכוון להביא מעבד i3570K, כרטיס מסך 7870/7970, 8 גיגה זכרון, כרטיס קול 7.1 PCIe ובבעלותי 2 כוננים קשיחים ו SSD. מה שאני אצתרך לקנות בארץ כשאחזור עוד שבועיים זה לוח אם (Z77), מארז (שקט יחסית וכמה שיותר אטום לאבק), ספק כח וקירור למעבד. על איזה חנות באזור אשקלון/אשדוד הייתם ממליצים? ואיזה חלקים? תודה!
-
- 12 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מבקש סיוע במפרט למחשב למשחקים בסכום של עד 10K. יש לי מסך Samsung22 רחב ונראה לי שעדיף להישאר עם Windows XP לפחות בשלב זה. יש לי גם עכבר ומקלדת (לא צריך להוסיף למפרט) המחשב צריך לאפשר משחק חלק ברמה גרפית גבוהה במשחקים עדכנים כגון COH, Bioshock, Supreme Commander טכן במשחקים שיצאו בקרוב כגון Crysis, WIC, HL2-Orange Box התלבטויות עיקריות: מעבד - Q6600 מול 6850 לוח אם - 680 מול P35 (לא הולך ל - SLI) והאם להשקיע בלוח מסוג Blitz או Striker של ASUS או להישאר עם לוחות פשוטים יותר (לא איש טכני - אשמח לעשות OC באופציות מוכנות מראש בתוכנה שקיימת בחלק מהלוחות, אבל לא רואה עצמי משקיע שעות בלשחק עם מתחים לכל רכיב) זיכרון - האם יש יתרונות משמעותיים לזכרון מסוג (Dominator (Corsair לעומת …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להודות לכולם על העזרה בבחירת המפרט הלכתי היום להזמין את המחשב בלוג'יק פיסי והם הכינו לי אותו תוך שעה וחצי לא יאומן. המארז ממש מרשים ושקט אני ממש מרוצה. אחרי התקנה של חלונות המחשב פועל פצצה ועכשיו נשאר רק להתחיל לשחק. תודה רבה. המחשב עם מעבד AMD 3200 ,לוח של ABIT ULTAR ,זכרונות של TWINMOS,דיסק קשיח W.D וצורב NEC . [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, לא כולל מסך
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
ככה אני מעוניין בלהרכיב מפרט למחשב סלוני וחשבתי על המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E7500, 2.93 Ghz, 3 Mb Cache, LGA775, FSB1066, Tray ₪569 דיסק קשיח Western Digital 500GB 16MB Cache SATA2, SATA Power Only WD5000AAKS ₪285 לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H, nForce 630i, Socket 775, FSB 1333, Dual DDR2 800, VGA, SATA2, PCI-Express, DVI, HDMI, IEEE1394, GLAN, MicroATX ₪367 כונן DVD-RW LG GH-22LP20 x22 Dual Layer, Lightscribe, IDE, Black, Bulk ₪133 מארז Thermaltake LANBOX Lite, VF6000BNS, No PSU, MicroATX,Black ₪383 כרטיס רשת D-Link Wireless G Adapter PCI 802.11G DWA-510 ₪89 סיכום ביניים: ₪1,826 כמה הערות- *החנות digma.co.il ממולצת? *זכרונות, כ. מסך וכ. טלויז…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההתלבטות היא האם לקנות את ה del ln5110 עם 3 שנים אחריות ב 3400 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17755 או את הלנובו שמחינת עיצוב ומקלדת אהבתי אותו יותר ב 2890 (הוספה של 190 שקל ל 4 ג'יגה) עם שנה אחריות http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17997 לי יש העדפה ללנובו והבדל המחירים שלהם הוא הדיוק ההפרש של שנתיים אחריות השאלה שלי איזה מחשב יתן תמורה טובה יותר כמחשב שולחני לרוב? והאםהוספה של 500 שקל שווה לסופסת של שנתיים אחריות כמה זה קריטי?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך: כרטיס מסך חזק למשחקים שיהיה משהו טוב חיבור Pci exprres זיכרון 1 ג'יגה מעבד משהו מהיר לוח אם תום ומתאים לכרטיסי מסך טובים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב, הכי פצצתי שיש עדיף שיש קנייה בארץ דרך האינטרנט נראה לי, כו וכו אין הגבלת תקציב כי אני קונה לחבר עם אבא עשיר אז שיהיה הכי טוב מבחינת משחקים והכולללל נוו בקיצור מחשב הכי טוב שיש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי המטרה של המפרט היא משחקים כבדים, הוא רוצה שהמפרט יהיה טוב לכמה שיותר זמן (לא לקנות מחשב בשנה וחצי בהקרובות בעזרת השם). הוא ביקש שאני יבנה מהאתר של "פנדה מחשבים" כאילו זה חובה. יש סיכוי קטן שהוא יעשה אובר קלוק קטן. אבל הוא אמר בנתיים לא לקנות מאורר מעבר למה שAMD נותנים כי שהוא ירצה אוברקלוק בעתיד הוא יקנה מאורר. ערכתי, שמתי צורב דיוידי של "נק" וכונן דיוידי של אסוס הכוננים טובים נכון? זה המפרט: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Twinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5 X2 Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA Gigabyte ATi Radeon X800XL 256Mb ViVo GV-RX80L256V NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Silver Bulk Asus DVD x 16 S…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי המפרט לחבר שלי... צריך הכל חוץ מ...מסך.עכבר.מקלדת.רמקולים... צריך שיחזיק כמה שיותר זמן... או מנועה או מזיגזג.. תודה מראש install
-
- 12 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בעבר הרכבתי פה מפרט שכלל את המעבד AMD X3 720 אך TMS אין להם את המעבד הזה יותר במלאי ובנוסף יצא ה i5 ולכן התחלתי לחשוב על מפרט חדש. השימושים שלי במחשב יהיו משחקים מדי פעם (כמו למשל COD MW2 שעומד לצאת אבל בגדול אני לא גיימר כבד), שימושים של אופיס, מסנג'ר, HD, מוזיקה וירוץ עליו וינדוס 7 64 ביט ובגדול שימושים כלליים כאשר חשוב שאני אוכל לעשות כמה פעולות בבת אחת בלי שהמעבד יקרוס לי. המסך שלי הוא 19" ואין לי כל צורך בציוד היקפי ולא מתוכנן OC בכלל. לגבי השקט, זה לא חייב להיות שקט מוחלט, אבל בהחלט שיהיה שקט עד כמה שניתן. אני יודע שיכול להיות שתגידו שהמחשב חזק מדי לצרכים שלי, אבל המטרה פה היא גם השקעה לטווח ארוך כיוון שאני לא מתכוון לשדרג את המחשב בכמה שנים הקרובות ולכן הלכתי על מ…
-
- 12 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות משטח קירור לנייד. ראיתי שרובם של המשטחים מגביהים ומטים את המחשב כך שהוא לא מקביל למשטח עליו הוא נמצא. האם זה מזיק באיזושהי צורה לרכיבים שבתוכו או לקירור שלו? עדיף משטח קירור "ישר" שלא מטה את המחשב? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 6000 ש"ח אפשר לנצל את כולו אבל בלי לחרוג. השימוש המרכזי הוא משחקים בהגדרות גבוהות, משחקים כבדים כמו קרייסיס וכו' בהמשך אני אקנה מסך חדש אז אני לא יודע לאיזה רזולוצויות הוא יחובר. אין צורך בציוד היקפי כמו מקלדת עכבר ורמקולים. רצוי שהמחשב יהיה שקט אבל לא קריטי נראה לי ברמת ה7. לא מתוכנן שום OC אין צורך במערכת הפעלה, אבל כן הרכבה בחנות. אני גר באזור באר שבע, אם יש חנות טובה באזור אני אשמח לקנות משם (רק לא KSP). בקשה מיוחדת: יש צורך בקירור איכותי, החדר שהמחשב נמצא בוא נורא חם ודרוש קירור טוב למחשב. לא מתכנן שדרוג מסיבי בעתיד. תודה מראש, לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-