עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nekir,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך איפה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WITCHER 3, משחקי רשת המוניים, DA:I, סטארקראפט 2 וכל הרחבותיו.. בקיצור משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינץ', 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ULTRA 3. האם…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. 1) תקציב-3000 * מטרות המחשב? לימודים בין היתר גם אינטרנט ופייסבוק,וכמובן אם אני ירצה לצפות בסרטים,או לחבר את המחשב לטלויזיה,מתכוון להפעיל עליו את כל צורכי האופיס (וורס אקסל...וכ"ו..) * גודל המסך? 14-15 (לא משנה מבריק או מט) * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי-אני יסחב איתו ביום יום * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן כמה שיותר- יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה לו את כל החיבורים * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא משנה * כונן אופטי? שיהיה כונן דיסקים-אם יש אפשרות לצורב dvd זה יהיה מעולה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אני…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רצוי מתחת ל-6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, לדוגמה: Star Citizen, Battlefield, Planet Side 2 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף, נמצא בחדר עם עוד אנשים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אורות לא חשוב, משקל לא משנה, עדיפות ל-mid-tower 7. …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Chura,

היי, חבר שלי מחפש מחשב לגיימינג חזק מאוד, בסביבות ה10K כולל מסך מומלץ. עדיף כ. מסך טוב ככל הניתן במסגרת התקציב. ללא רמקולים, אבל עם מקלדת MX5500. תודה !

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב בקרוב עד סכום של 2000 שח בערך לאמא שלי שמתעסקת בעיקר לשימוש יומ-יומי (אינטרנט, סרטים, תוכנות עריכה למניהם) מצאתי את המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882589 כמובן ללא מערכת הפעלה, אני אתקין בעצמי. האם מחשב כזה מומלץ לרכישה או שהמחיר אומר הכל ? רציתי לרכוש את המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=884642 אבל ראיתי שהוספת שקלים בודדים אפשר להנות ממעבד יותר טוב אשמח לעזרה / להמלצה של מחשב. תודה רבה חברים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by טאז,

שלום יש לי מחשב של חברת LG היה על המחשב אקספי ושם היה לי בלוטוס עובד תקין הכל מעולה החלפתי את מערכת הפעלה לוינדוס 7 התקנתי את תוכנת הבלוטס שהיתה לי באקספי היא עבדת הכל בסדר אבל שאני עשה קליק ימני על האיקון של הבלוטוס רושם לי שהוא לא יכל להפעיל אותו בתודה מראש

7. לא צריך ציוד הקפי ולא כוננים לא צורב הסר כמות. מוצרים סה"כ Compucase 6A19 Black Midi Tower 370 ש"ח Maxtor 250GB 7200 16MB 653 ש"ח Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775 627 ש"ח Enermax Liberty 400W Active PFC 535 ש"ח Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1,420 ש"ח Corsair Value Select 1GB (2x512MB) PC2-4200 DDR2-533 CL4 DC Kit 659 ש"ח LEADTEK WinFast PX7900GT 256MB DVI PCIe 1,949 ש"ח Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 260 ש"ח סה"כ 6,473 ש"ח איך המפרט

8. Started by et_gershon,

תקשיבו אני דיי חדש בעעניין הזה ואני לומד וזה עכשיו אני ממש רוצה ללמוד לנתח את המפרט (אני יודע שאני נשמע כמו ליימר) בכל מקרה אני יודע לפרק את המחשב וזה אבל יש לי עם זה קצת בעייה אני ממש מבקש עם מישהו כאן גבר ובטוח יש אז אולי מישהו נגד ייביא נגיד 2 מפרטים (טוב ולא טוב) והוא יינתח כל דבר במפרט איתי יעני כאן בפורום וייגיד מה זה אומר וכמה זה הממוצע ממש תודה לכל העוזרים זה דיי חשוב

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX sapphire X800GTO2 256MB Sunbeam Transformer BLACK Thermaltake 400Watt XP480 BULK G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL WD 250X2 7200PM DFI ultra-D TT ביג טייפון המחשב למשחקים כבדים ולOC למעבד ולכרטיס מסך - מעבד OC קטן ל2400 והכרטיס מסך בשאיפה לX850XTPE המלצות שינוי משהו ? תודה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by neta3200,

CPU:I5 3470 Motherboard:Intel DH67BL Ram:8GB DDR3 1333Mhz-CL9 GPU:Shappire 7850 Dual-X 1GB Storage : corsair force 3 ssd 120GB Seagate 500GB Hard Disk Hitachi 500GB Hard Disk Case : thermaltake Soprano RS 101 with window Powersupply : 600W Ci-Power DISK : DVD R/W LG כמה המערכת הזאת שווה ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: STARCRAFT 2,DIABLO 3, RPG -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי מסך 19 אינץ ברזולוציה מקסימלית של 1024X1280. אני מתלבט אם שווה להוריד באיכות המחשב כדי להכניס לתקציב מסך? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by buki45,

יש לי מחשב נייד ישן מאוד, שאני רוצה לתרום לילדה...אבל עשיתי פירמוט ואין לי את הדרייברים של כרטיס מסך וכרטיס קול ולכן למרות שרציתי למסור לה את המחשב כבר בתחילת החופש הגדול העניין מתעכב אין לי קול במחשב, והגרפיקה לא טובה מה עושים? אנא עיזרו לי למסור לילדה (נזקקת) את המחשב (אין לה מה לעשות בחופש, לבד בבית) ניסיתי דרך אתר hp ולא מצאתי שום דבר מתאים? (אני חייבת לציין שאני לא מבינה בנושא)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by דובי770,

תקציב: עד 3000 ש"ח, רצוי זול יותר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינצ', 13 גם יתאים. מסך מגע. * רזולוציית המסך 1366x768 ומעלה * משקל רצוי? לא משהו ספציפי, (המחשב עבור קרובת משפחה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) הסטנדרט יספיק, הייתי אומר 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם נכנס בתקציב SSD, מה טוב. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by DaNTaF,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יהיה הבדל משמעותי אז אפשר עד 6000 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ערכיה גרפית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop cc 2014 , Photoshop Lightroom , Premiere Pro CC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dota 2 תחרותי , BF4 , GTA V וכל מה שעתיד לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים של 24" …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by yoni_r,

מעבד: p- 4 3.0 Gh'z lga 775 לוח אם: asus P5GD1 lga 775 intel 915p זכרון: 2x256 400 mhz כרטיס מסך:nvidia Geforce 6600 128mb pci-e כונן קשיח: w.d 120 gb 8 mb cach s-ata

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. כולל לוח אם שיכלול את כל הדברים החדשין היום את כל החיבורים שיש ! וכל הדברים שיש ! רק של חברת ASUS מעבד אינטל גבוהה במיוחד כרטיס מסך חזק גיגה זיכרון עם אפשר לו חייב ! תודה לעוזרים ! מארז מהודר !

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by stav132,

מארז-גיימרים מפוארCOMPUCASE כולל דופן שקופה+מאורר 12אינץ ספק כח-לגיימרים Huntky GAMERS 550w real- לוח אם-intel P43/2000MHZ/FIRE WIRE/ASUS P5QC- מעבד-Intel® Core™2 QUAD Q-9400/6MB/1333fsb זיכרון-4096MB DDR3/1333MHZ-Kingston - כרטיס מסך-GTS 250-1024MB/DDR3/HDMI- דיסק קשיח-750GB SATA II 32MB- כונן -DVDRW X24 S.ATA- כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-DVI+FIRE WIRE 2 סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי שווה 3K? השימוש שלו בעיקר למשחקים ועבודה ביתית. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by .AloN,

אני מתכוון לקנות מחשב עוד מעט (מחכה שירד המחיר של המעבד) וריציתי לדעת אם כל הרכיבים תואמים: Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard AMD Athlon 2600+ XP (333 Mhz) Tray CPU DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory Leadtek Winfast Geforce 4 TI4400 MyVIVO 128MB DDR Video Card Enermax FS-710B 350W Black Case אשמח לשמוע גם על הצעות להחליף רכיבים תודה לכם

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. מארז - 4000 Thermaltake VC 485 שח ספק - לא קריטי סדר גודל של 250 שח. לוח - ASUS M2A-VM-HDMI 390 שח מעבד - AMD ATHLON X2 6000 460 שח זכרונות - 2 יח' של 2 ג'יגה 800 Kingston 220 שח כרטיס קול - ASUS XONAR 1.3 HDAV - 1100 שח סה"כ 2905 שח. אין צורך בכרטיס מסך בגלל הכרטיס קול. 2 שאלות - האם אפשר לשים מעבד חלש יותר? האם יש צורך בלוח אם כזה תומך HD אם אני מתקין את הכרטיס הזה(של אסוס)? מס' דברים: - המחשב לא למשחקים אך ורק לצפיה בסרטי בלו-ריי וHD 1080P. - תקציב ריאלי בערך 2.5K גג. - אין צורך בציוד היקפי - חשוב שיהיה שקט - לא בטירוף... - כל החלקים שלא רשמתי זה כי אין צורך בהם - התכנון הוא להרכיב לבד - אין צורך בהרכבה במעבדה - זהו... אשמח לתגובות ודעות. (אני כנראה אשנה את המעבד לחל…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by GOBLIN17,

איך המפרט טוב לסכום כסף הזה? [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני רוצה לקנות מחשב נייד 15'' ללימודים שנה הבאה בין ה2000-3000 שקל כ"מ לא כלכך חשוב מאחר שמשחקים רק יפריעו לי ללמוד ולזה יש את המחשב החזק והגדול בבית חח ... הדגש יותר על ביצועים טובים כדי לשמור על מחשב מהיר ואיכותי לזמן רב יותר לכן שמתי דגש על קניית מעבד I3 ולא מהדור הישן .. יותר זכרון בראם וסוללה שלפי מה שראיתי לא כלכך שונה היום בין שאר המחשבים (כולם כמעט 6 תאים וזמן סוללה תלוי בעוצמת המחשב) דגש נוסף שראיתי הוא שבדגמים מסוימים אני יכול להשיג גם יציאה אחת של USB3.0 שהוא נאמר להיות מהיר מספיק להעביר סרט HD בדקה השאלה אם כדאי להשים דגש על רכיב זה או לחסוך כמה מאות שקלים ולקבל את אותם הביצועים ללא זה(ועוד כמה קשקושים בלתי נחוצים) מגגול מהר של הרכיב החדש ראיתי מאמר באתר שבו כ…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום, אני מחפש מחשב חזק (גם אם הוא יהיה חזק ממה שאני צריך). חשובים לי הדברים הבאים: 1. מעבד i7. 2. זכרון 16GB. 3. כונן SSD. 4. סוללה נשלפת(!) 5. תאורה אחורית למקלדת. 6. לא MAC, רק מחשבים עם WINDOWS. 7. גודל מסך - בעבר הייתי עם LATITUDE E6400 עם מסך "14 והיום עם LATITUDE 7370 שבו המסך "13 (אבל כמעט ללא שוליים). אז משהו בטווח של שניהם. כיום ברשותי מחשב DELL LATITUDE 7370 אחלה מחשב עם מסך מגע, כונן 512GB SSD, זכרון 16GB, מעבר m7 (טעות שלי!!). למחשב יש מספר בעיות - 1. המעבד לא משהו, עד שעולה הדפדפן לוקח יותר מדיי, לא ידעתי בזמנו שמעבד M ממש לא שווה באיכותו למעבד מסדרת i. 2. אם אני מקלי…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? K16 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לסתור , את שניהם. לנצל את התקציב ולחסוך איפה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר משחקי MMORPG גם משחקי rpg חדשים , the witcher 3 יכול להיות משחקי יריות גם.. להשאיר אפשרויות לכל סוגי המשחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). wqhd 2560 x 1440 או 3440 x 1440 -לאי…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב לחבר. (חיפשתי במפרטים המומלצים ולא מצאתי משהו שקולע לתקציב) עיקר השימוש יהיה : - עבודה משרדית ממושכת - צפייה בסרטים באיכות גבוהה. חשוב שזה יהיה מפרט חזק ככל שניתן בתקציב של עד 3200 ₪ על המחשב לכלול : -מארז (שקט אם אפשר) -לוח אם (עם כרטיס קול מובנה) -מעבד -זכרון -אחסון -כונן DVD -*כרטיס מסך (אם אתם רואים לנכון) -מסך - מקלדת+עכבר אלחוטיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by ady,

שלום לכולם אני רוצה ליקנות מחשב למשחקים כאילו דה הבעיה היא שאני כבר כמה שנים טובות לא נגעתי במחשב בעיות תקציב אז ככה שאני לא מבין עכשיו כלום במיפרטים החדשים אז ככה יש לי בערך 5000 להוציא על מחשב מישחקים בלי מסך ואם אפשר להסביר לי אם שווה לחקות ל 2Q בשביל המעבדים של INTEL או מה הקטע עם VISTA ו DX10 האם זה אומר שאני יצתרך עוד פעם לשדרג? בתודה מראש עדי

דיונים חדשים בפורומים