עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה15K מעדיף רכישה באילת כדי להוזיל עלויות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מידול בתוכנות 3D (מאיה, זי בראש, בלנדר) + פיתוח משחקים (UNREAL 5, UNITYׂ) + גיימינג ( 5 Battlefield2042 , Forza) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4k עם Hz144 או יותר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט אבל לא חייב סופר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מארז שחור מעוצב בקטנה בלי אורות וקשקושים …

2. Started by kalda01,

מנסה להתקין WIN7 על DELL V131 חדש שהגיע רק עם LINUX. חיברתי כונן DVD חיצוני דרך USB. אחרי הטעינה הראשנית מבקש לבחור שפה, ואחרי זה אומר STARTING WINDOWS וכמעט מיד אחרי זה הודעת שגיאה: A required cd/dvd drive device driver is missing הודעה דומה יוצאת אם מנסים להתקין מFLASH DRIVE (יצרתי דיסק און קי BOOTABLE והעתקתי אליו את דיסק ההתקנה) איזה דרייבר חסר לו ? מאיפה אני מוצא את הדרייבר ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכת מוסיקה בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050 *1680 DELL 22WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סטנדרטיות (כרטיס מסך מובנה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by עומרי פ,

היי חברה, אני רוצה לקנות מחשב חדש שהשימוש העיקרי שלו יהיה גיימינג. המחשב שלי עתיק ולאחרונה כשניסיתי משחקים שדורשים קצת יותר מהמחשב כמו Natural Selection 2 או Warframe לדוגמא אז הבנתי שאני חייב להחליף מחשב. שאלתי בפייסבוק ומישהו הציע לי מפרט אבל אמר לי גם לפרסם כאן כדי לקבל עוד עצות. הנה מה שהוא הציע לי: http://www.tms.co.il/preview/spec/ghr3b9ev התקציב שלי יכול להגיע עד כ-6000 ש"ח אבל אני באמת מעדיף לא להוציא את הכל אם אני יכול. יש לי כבר מסך, מקלדת וכל שאר הדברים. כרגע יש לי הארד דיסק של 500 ג'יגה שבקושי מספיק לי אז אני מניח שכדאי לקחת משהו באותו סדר גודל. יש המלצות? תודה רבה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by liori,

שלום לכם, כזכור לכם קניתי ווסטרו 1015, והוא מחשב נחמד - חוץ מהעכבר שלו שהוא בלתי ניתן לשימוש כמעט, לא נוח וקטן. אני משתמש בעכבר חיצוני מעולה, ולכן אין לי כמעט בעיה עם המחשב, אני מרוצה ממנו והמחיר של 3000 ש"ח למחשב כזה הוא מצויין. כעת לבעיה שלי - בקישור הבא: http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=W732&catid=-1&dateid=-1&impid=-1&osl=EN&typeid=-1&formatid=-1&servicetag=&SystemID=VOS_N_1015&hidos=WLH&hidlang=en&TabIndex= מופיעים הדרייברים של המחשב שלי, מתאימים לווינדוס 7. הבעיה היא, שאין דרייבר למצלמה, לא מצאתי בעמוד הזה. יש בעיה נוספת שזה לא ביג דיל, אבל אשמח אם תוכלו לפתור: יש דרייבר נוסף שנקרא "מנהל" משהו,…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני רוצה לקנות נייד בימים הקרובים שישמש אותי בעיקר בבית ללימודים. אשתמש בעיקר באופיס,sql ותוכנות קלות. איזה גודל לדעתכם כדאי לקנות בהנחה שאני לא מחבר את המחשב לשום מסך חיצוני? תמיד עבדתי עם 15 אבל חשבתי גם על 14 כדי שיהיה יותר נוח כאשר ארצה לנייד את המחשב, אבל אני לא רוצה שיהיה קטן מדי כי אני עובד עליו הרבה בבית וגם המקלדת של ה14 קטנה יותר. מה דעת המומחים? אף פעם לא ירדתי ממסך 15 אינץ' בניידים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by orengore2,

שלום אני לא בעניין כבר הרבה זמן אשמח לעזרתכם מעוניין לרכוש מחשב חדש עד סכום של 7,000 ש"ח המחנות IQPC המחשב מיועד למשחקים . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BF וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Hellroy,

מציאת מחשב נייד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: 4,000-5,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודה משרדתית, עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?: חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?: שיהיה דק וקל כמה שאפשר, חשוב שיהיה חזק ועמיד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?: לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור המרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מ…

9. Started by Detox,

חבר עזר לי להסתכל ולבחור פריטים למחשב חדש. אני רוצה מחשב גיימינג אשר בעיקר מתמקד על הרצה חלקה של משחקים כבדים גרפית. התקציב הוא על כ5 אלף ש"ח, והייתי שמח לדעת אם יש לכם שינויים או תוספות שאתם חושבים שצריך לעשות במפרט, בשביל לשפר את האיכות/מחיר שלו. (השתמשנו באתר של TMS כי משם הוא קנה את המחשב שלו) + האם אין באמת צוואר בקבוק? מארז - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W http://www.tms.co.il/product/12472 ₪825 - RAM corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 http://www.tms.co.il/product/12186 ₪381 מעבד - Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray http://www.tms.co.il/product/12799 ₪890 קירור למעבד - Arctic Cooling Freezer i11 http://www.tms.co.il/product/13144 ₪1…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. זה המפרט שהרכבתי בנתיים מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE 1330 1 1330 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI Price Units Total K8N Neo4 Platinum s939, nF4Ultra 810 1 810 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 1Gb 400MHz Corsair (Value) CL3 595 1 595 כרטיסי מסך? GIL Price Units Total Forsa 7800GT 256MB 2xDVI, VIVO 1790 1 1790 מארזים? Price Units Total Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS 460 1 460 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 350 1 350 Total price 5335 ¤ יש למישהו הצעות\תגובות\הערות בקשר למפרט הזה ? איזה כרטיס מסך מומלץ ? האם שווה ללכת על החברה הזאת "Forsa " או להשקיע קצת לגיגהבייט ? תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה לעזור לחבר לבחור מחשב נייד. ידיעותיי בתחום הניידים כמכלול הן לא גבוהות במיוחד ולכן אשמח מאוד לעזרה. אני לא ממש יודע אם דרישות שתארתי בכותרת ולהלן תואמות לתקציב. אם הן מוגזמות אודה אם תכוונו אותי לכיוון תקציב ריאלי יותר או לחלופין למה כן ניתן להשיג בתקציב הזה. עבודה משרדית וניגון מדיה. בעבודה משרדית הכוונה לגלישה ברשת, דוא"ל ועבודה עם תוכנות בורסאיות שלא זקוקות לכוח עיבוד רב, אבל כן לכמות זכרון יחסית גדולה, כך לדבריי החבר, אני מניח ש-4GB יספיקו, אבל אם יש דגם מחשב עם קצת יותר (6GB-8GB) באותו סדר גודל של מחיר סופי, אשמח לדעת. המחשב מיועד להוות תחליף Desktop ואחת הדרישות היא מסך 17" ומעלה. המחשב ינוייד בעיקר בתוך הבית כך שהמשקל לא משנה. לא,…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ady,

שלום לכולם אני רוצה ליקנות מחשב למשחקים כאילו דה הבעיה היא שאני כבר כמה שנים טובות לא נגעתי במחשב בעיות תקציב אז ככה שאני לא מבין עכשיו כלום במיפרטים החדשים אז ככה יש לי בערך 5000 להוציא על מחשב מישחקים בלי מסך ואם אפשר להסביר לי אם שווה לחקות ל 2Q בשביל המעבדים של INTEL או מה הקטע עם VISTA ו DX10 האם זה אומר שאני יצתרך עוד פעם לשדרג? בתודה מראש עדי

13. שלום, אני צריך בדחיפות מפרט איכותי המותאם לפעולות בסיסיות על המחשב- אינטרנט לימודים. בנוסף אני צלם, ואני מתעסק במעבר תמונות דיגיטיליות למחשב ברמה גבוהה וחשובה לי האיכות, מתעסק פחות בעריכה. המפרט צריך לכלול: גוף המחשב,מסך, מקלדת,עכבר)- על אילו רכיבים כדי להתמקד ולהשקיע בהם בהתאם לדרישות? ואם אפשר גם הצעה לרמקולים, ולאלפסק. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני הולך לקנות את המחשב הזה מעבד-Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB לוח אם- ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרון - DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel דיסק קשיח - Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיס מסך- ASUS HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 ספק כח - Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pinHec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin המחשב יריץ את כל המשחקים החדשים ברמה גבוהה? בינתיים כל זה עולה 4155

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ben222,

1. מה התקציב המקסימאלי -6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך -לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- עדיף שלא אבל גג 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)- משחקים, המון טאבים בכרום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- CSGO, FIFA17, H1Z1- זה מה שאני משחק כרגע, אבל מעוניין לשחק גם במשחקים הכבדים יותר כמו COD, OVERWATCH וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- 1080P אולי בעתיד אשדרג ל 4K... …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום ותודה מראש לכל מי שיעזור. בתום 5 מ-7 שנות לימודים החלטתי להשקיע במחשב גיימינג שישכיח ממני את הלחץ של לימודי רפואה... הצצתי במפרטים שעלולים להתאים לי אך במה שפורסם עד כה יש חריגות משמעותיות ממה שאני מחפש בנוסף, השתמשתי ב-Wizard של האתר לקבלת שלד של מפרט וצירפתי אותו אחרי הקריטריונים. אינני יודע לשפוט אם הוא ימלא את צרכיי ולכן ההודעה בפורום. בעיקר תהיתי אם הוא שקט, אלמנט חשוב בעבורי. 1. תקציב מקסימלי - 6K. ניתן לנצל את כל התקציב באם יש צורך אך אין אפשרות לחרוג. 2. שימושי המחשב: א) גיימינג - משחקים כמו Bioshock Infinite, Bioshock 2, Deus Ex: Human Revolution, Team Fortress 2. מסך 19" Samsung Syncmaster 931BF 1280x1024 …

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם אני מתלבט בין 2 מחשבים האחד של HP השני של TOSHIBA אשמח לעזרתכם בנושא ( אם למישהו יש הצעה למחשב אחר מאותם החברות או מחברה אחרת אשמח לשימוע+הסבר קצר למה) 1. מחשב נייד HP Pavilion dv6-1230 2.מחשב נייד Toshiba Satellite L500-12T שתי המחשבים בערך באותו טווח המחירים, רציתי לדעת אם יש למישהו כבר התנסות עם אחד המחשבים או שיש לו כבר התנסות עם אחת החברות מבחינת שירות ואחריות תיקונים וכו'. תודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. צריך המלצה למחשב נייד ולא נייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה לא ממש רלוונטית (שיכנס בתקציב),מסך באזור 13+ אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אהלן, אני מזמין השבוע מקבוק פרו החדש (2016) 13 אינטש. מתלבט בין 2 דגמים (עולים אותו דבר פחות או יותר): מקבוק פרו 13, עם טאצ בר, i5, 512 ssd, 16gb 2033 mhz ram מקבוק פרו 13, בלי טאצ בר, אבל עם i7 (וגם 512 ssd ו 16gb ראם, אבל ראם במהירות 1800mhz). כלומר ההתלבטות היא בעצם - האם לקחת את הדגם הבסיסי אבל עם מעבד i7 שהוא חזק יותר, או לקחת את הדגם עם i5 שמגיע עם טאצ בר, זכרון מהיר יותר ויותר יציאות טנדרבולט. כרגע אני עם מחשב i7 5600u, 8gb ודיסק קשיח רגיל. מפחד שאני לא משתדרג כאן מבחינת ביצועים. מה דעתכם? אני לא עורך גרפיקה ולא משחק במשחקי מחשב. בעיקר הרבה טאבים פתוחים, מאטלב, ולפעמים טיפה תכנות בסיסי מאו…

20. Started by SpazaM,

תקציב - 2.5 גג 3 לא מעוניין להשתגע בתקציב שימושים - גיימינג קל , אם משחקים חדשים אז על ממוצע לא רוצה להשתגע על ביצועים מטורפים(אבל אני כן אוהב לשחק) , ובנוסף לימודים מכללה. כרגע הגודל מסך שלי הוא 1024 X 1280 ובעתיד אני אחבר לטלוויזיה חסר לי כרטיס מסך ולוח אם , אני שובר תראש בקיר אני לא רוצה זבל אני בראש של להשקיע פעם אחת כמו שצריך ושיהיה לי ראש שקט, אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך טוב ובלוח אם איכותי אבל כל פעם אפשר להוסיף עוד כמה עשרות שקלים ולצאת עם משהו יותר טוב, ובסוף יוצא שהוספתה 500 600 שקל ולא 30 שקל. דרך אגב אני משלם על המחשב לבד ובנוסף כיום יש לי הוצאות על מכללה כל חודש , ככה שאני מקווה שתתחשבו ולא סתם תנסו בכוח לדחוף דברים סתמיים. בכל מקרה על זה אני נעול(חוץ מהקירו…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Avivc4,

תקציב: 10k ואפשר לחרוג... צריך שיהיה מחשב חזק, למשחקים כבדים בעיקר. צריך גם ציוד היקפי: מסך, משהו כמו 21-22 אינץ'...לא רחב. מקלדת ועכבר (משהו רגיל כזה..מולטימדיה אני יודע) בלי רמקולים. ולא מתוכנן OC... ומשהו אחד, אם אתם רואים שמישהו הביא מפרט דומה למה שאתם רוצים להביא אז אל תביאו גם, כי אחרי זה סתם אני צריך לשבור את הראש איזה מפרט לבחור...תשתדלו שאני לא אצטרך לבחור יותר מדי תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Chura,

היי, חבר שלי מחפש מחשב לגיימינג חזק מאוד, בסביבות ה10K כולל מסך מומלץ. עדיף כ. מסך טוב ככל הניתן במסגרת התקציב. ללא רמקולים, אבל עם מקלדת MX5500. תודה !

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד מדגם Pavilion dv5164ea, המחשב בין שנתיים. יש לי בעיה עם המסך של המחשב ואני רוצה להיות בטוח שהבעיה היא המסך לפני שאני מזמין חלקים מחו"ל. אז ככה, הבעיה היא ריצודים של המסך בעת הדלקת המחשב ובעת תזוזה של זווית המסך. כאשר אני מדליק את המסך, או שאני משנה את הזווית של המסך, אני מקבל קווים כאלו לרוחב במסך, התנועה במסך מפסיקה וזה מציג לי קווים לרוחב כאלו. יכול להיות שאני רואה תמונה במסך ויש עליה את הקווים, התמונה המקורית לא מתעדכנת אבל עדיין רואים אותה (למשל אם אני מזיז את העכבר לא רואים אותו זז) בנוסף לכל הבעיות האלו, ברגע שהמסך מגיע למצב נורמאלי שלו אני רואה שיש קו ארוך בצד שמאל של המסך שהוא צבוע אדום קבוע (כאילו הפיקסלים שם נשרפו וזה מציג רק צבע …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by razabc,

שלום! לאחרונה קיבלתי כמה הצעות למחשבים ניידים, מתוכן אצטרך לבחור אחד. אני צריך מחשב אשר מיועד לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפיה בסרטים, עבודות באופיס וגם (ואולי הכי) למשחקים ותוכנות. אז אני לא בור לגמרי, ואני יודע שהמפרטים לא בשמים ולכן אני לא מדבר על משחקים חדשים ביותר, אלא על קצת פחות טובים, עד לשנת 2008 בערך. כדוגמת סדרת ה GTA (חוץ מהאחרון), Black hawk down, Rainbow six וכו'. סתם זרקתי כמה ישנים, אבל אני מקווה שהכוונה ברורה. אני מתייחס דווקא למשחקים כי לפי מה שקראתי במדריכים כאן זה הגורם המשמעותי ביותר, והוא יכול לשנות את מפרט המחשב מקצה לקצה. מה שאני צריך בוודאות במחשב הנייד זה יכולת לאינטרנט אלחוטי (תקשורת WiFi). המשקל לא כ"כ משמעותי בעיניי (אא"כ מדובר בהגזמה)…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לביצוע חישובים ברשתות BlockChin שונות. לשם כך אני צריך 4 כרטיסי מסך, ומעבד שידע להתמודד עם העומסים הנובעים מהפעילות. בסופו של דבר המפרט שאני רוצה לקנות הינו: CPU: AMD Ryzen Threadripper 1950X - 930EUR Motherboard: ASRock X399 TAICHI - 350EUR CPU Cooler: Noctua NH-U14S - 80EUR SSD: Samsung PM961 NVMe - 256GB - 105EUR Memory: Kingston HyperX Savage - DDR4 - 208 EUR בארץ עולה בערך 840 ש"ח לאחד. GPU: MSI/ASUS GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC X4 מכיוון שהמחיר בארץ של המעבד הוא פסיכי (5,000 ש"ח, שבאירופה עולה 900 יורו כ-3,800 ש"ח), אזי הזמין גם את הלוח אם (בארץ יש רק את הדגמים הנח…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים