ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום, בערך לפני שנתיים קניתי מחשב לגיימינג בפעם הראשונה (האמת שכתבתי בפורומים כאן ואתם עזרתם לי לבנות מחשב ב TMS) עכשיו אני רוצה שהמחשב שלי יריץ חלק על הדרישות המומלצות (מקסימום) את המשחקים החדשים שיצאו ויצאו - ...Watch dogs ,Battlefield 4,Call of duty ghosts ורציתי לדעת מה אני צריך לשדרג כדי להריץ אותם חלק וכמה כל השידרוג הזה אמור לעלות (אני רוצה לשדרג ב TMS) הנה המפרט של המחשב שלי: תודה רבה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה לעוזרים! אני מעוניינת לרכוש נייד לאמא שלי שישמש בעיקר לחיבור לטלוויזיה וגלישה. ראיתי כמה אופציות באייבורי וKSP (רק מהם אני מוכנה לרכוש ויסלחו לי כל האחרים) לגבי הדגמים, אתן בסוף לינקים תודה לעוזרים מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? צפייה בTV וגלישה במיטה לפני שינה ללא תוכנות מיוחדות למעט אופיס פשוט. -מהי הרזולוציה הטבעית ? סביבות 16 גודל מסך ורזולוציה מתאימה לצפיה במסך רחב וגדול -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות + (לא צופה בHD) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברק…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ בעיקרון כל התוכנות של אדובי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4 crisys3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, המחשב מיועד בעיקר למשחקים, וצריך כוח עיבודי חזק בשביל כל מני תוכנות ( לא רציניות יותר מדי ). המחשב לא יכלול ציוד הקפי חוץ מרמקולים. מה שחשבתי עליו זה: Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=872 Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 ¤467 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=101 Twintech 8800GTS 512MB G92 + G.Skill 4096MB 2GX2 CL4 ¤1700 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1108 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 צורב פנימי DVD+\-RW X 20 תוצרת SAMSUNG דגם 203B SATA ¤159 http://www.foxpc.c…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו בניתי בייחד עם עזרה של כמה אנשים את המפרט, אני רוצה שתגידו יש איזה משחק שיכול להוות אתגר למחשב הזה, כלומר שהמשחק לא ירוץ טוב. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1062 לוח אם: 39250 Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P Motherboard מחיר לפריט - 730.00 ¤ מסך: מסך LCD LG L1770HQ 4MS 1:1600 מחיר: ¤1400 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-NX88S640H-RH - RETAIL מחיר: ¤2700 דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS 7200RPM 250GB מחיר: ¤400 צורב DVD: LG GSA-H10AB X16 מחיר: ¤200 זיכרון: KingSton 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤1224 מארז: Coolermaster RC-534 Centurion P/S Not Incl…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה אחי אחרי ששכנתי אותו החליט ללכת על ניד במקום ניח המטרות מאוד בסיסיות אופיס\אינטרנט \קצת סירטי HD אבל לא דברים כבדים מזה ולא 200 אלף דברים שרצים כל הזמן התקציב שלו לזה הוא 2500 שקל כולל הכל ראיתי בארץ כבר מחשבים שיספיקו לו בתקציב הזה אבל המחשבה לקנות כבר מארצות הברית בחברות שנותנות אחריות בין לאומית אז קודם כל איזה חברות מאפשרות את זה בארץ ? מה בעניין המכס\מיסים יש את זה במחשבים נידים ? (משלוח לא צריך כי מישהו עושה את זה בשבילו ) ובכללי מה מומלץ לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך בבקשה עזרה לגבי מפרט שאני הולך לקנות..אני כבר חודש מתלבט ומנסה להרכיב מחשב גיימינג.! אני עדיין לא יודע אם זה מחשב ששווה את הכסף ואם זה בכלל מתאים לי וחשוב לי שהוא יהיה חזק ויישאר אותו כרטיס מסך..תודה מראש לעוזרים!!! מעבד Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד Arctic Freezer Xtreme Rev.2 לוח אם Gigabyte Z77MX-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ripjaws X Dual Channel CL9-9-9-24 דיסק קשיח Seagate 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003 צורב בלוריי LG UH12LS29 DVD x16 OEM 3D ספק כֹח Corsair GS 700W Active PFC 14cm Fan כרטיס מסך Sapphire HD 7970 3GB GDDR…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אפשר תעבירו לפורום כמה המחשב שלי שווה כי לא שמתי לב שהוא קיים בכלל או שתשאירו פה איך שנוח כתבתי את זה אחרי שקראתי את החוקים ולא ראיתי את הפורום "כמה המחשב שלי שווה" כמו שרשום בכותרת AMD Redeon 6600 Series אני רוצה להתעדכן לכרטיס קול יותר עדיף לי כי שקניתי אותו הייתי עם המלצה של אח והוא המליץ לי על כ"מ עכשיו רציתי לדעת כמה הוא שווה ינסה למכור אותו מאמין שבמחיר מופחת כי באמת חוץ מזה שרואים חלק וברור וזה לא כל כך משנה לי כי במשחקים אני לא נוגע התחלתי להתקמד יותר במוזיקה וברצוני לעבור לכרטיס קול + קניית מסך לפיצול וזהו בקיצור אני מבקש בבקשה הערכה כמה שווה הכרטיס כמו שרשום לעיל תודה רבה לעוזרים !
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי עד כמה משמעותי ההבדל.אם עוד 200 ש"ח משנים הרבה, מעדיפה להשקיע. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, עבודה על אופיס ואקסל. תוכנות גרפיות כמו Photoshop CS5 ואנימציה. לא בצורה מקצועית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך קיים DEL…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בקושי), צפיה בסרטים (בעיקר דרך HDMI). * גודל המסך? לא משנה כ"כ * משקל רצוי? לא משנה כ"כ * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כ"כ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא משנה כ"כ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כ"כ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף, אבל בתאכלס לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף לא HP או MSI אלא אם יש משהו מיוחד ששווה את זה סה"כ מחשב בלי דרישות מיוחדות מלבד מקלדת מלאה (ז"א עם כפתורי המספרים בצד ימין). המחשב אמור לסחוב כחמש שנים אז ש…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שתומך ב BOOT מה USB איך אני מעלה את המחשב מה USB
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל גג (800$) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש הצדקה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-100$. רק אם ממש כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כולם עבודה משרדית+עריכת וידאו קלה+עריכת סאונד+מעט גיימינג+צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בגדול את המשחקי FPS שהוא יצליח להריץ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי את המפרט הנוכחי כבר כמעט 3 שנים(מצורפת תמונה). מבחינתי הגיע הזמן לשדרג אותו, כי למרות שהעבודה בפרימייר יחסית חלקה אני עדיין נתקל לפעמים באתגרים(4k וכו). 1)הבנתי שאפשר לעשות אוברקלוקינג למעבד 8700k. הייתם ממליצים לי גם לשנות ולשפר קירור? לאיזה קירור חדש מומלץ? 2)אשמח להוסיף עוד 32 גיג'ה זיכרון, האם מוסיפים מאותו הסוג או אפשר יותר מתקדם? 3)אני מתכוון בהחלט לבדוק את הכרטיסים הגראפיים החדשים של נווידיה שיצאו, ולהפוך את המחשב באמת לחיה אבל מניח שזה עוד חודש+. יש לכם עוד המלצות לשיפור? הבנתי שאין סיבה להחליף מעבד אלא כן לבדוק OC.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב לשימוש הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 זה התקציב המקסימלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (וורד, דפדפן אינטרנט וכד׳) ולצפייה בסרטים בסטרימינג (לא משחק במשחקי מחשב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב כולל מסך דק של סאמסונג 710t שיכלול לפחות amd 3500 ושיהיה קירור טוב למעבד.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש: יש כבר ג'יג'ה זיכרון(מיקרון), 2 הרד דיסקים WD80GB 8MB-CAHCE, מארז, מקלדת, עכבר, מסך ורמקולים. המחשב למשחקים, לא ל OC. המפרט צריך לכלול: 1. מעבד A64 - ההבדל בין 512K ל 1MB זיכרון מטמון משנה מאוד? 2. לוח ל A64, שיהיה צ'יפסט טוב, בכל תמיכה ב RAID, וכל הפיצ'רים הרגילים: כ.קול(לא חייב מאוד איכותי, סביר+), כרטיס רשת, USB..... 3. NEC 2510A 4. X800 PRO של חברה טובה. 5. ספק כוח איכותי וחזק. 6. קירור למעבד(אם אין סטנדטי). עדיף לחסוך כמה שיותר ולא לבזבז סתם, לתת תמורה טובה למחיר, למרות שהוא לא מוגבל. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אני צריכה המלצה למחשב שיהיה למשחקים הכי חדשים עכשיו זה הדברים העיקריים נכון ? אני יכולה להביא נייר רשום עם החומרה הבאה בלבד וכל השאר שהוא יסדר נראה לכם בסדר? AMD ATHLON 512 mb ram Geforce 5 128 mb 120 gb 3ghz איך נראה לכם?? בבקשה תרשמו לי המלצה או תיקון למשהו מה יותר טוב .... מה פחות טוב... בבקשה עזרה... :s05:
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בניתי בעזרה של כמה חברים מפרט שמיועד להרבה דברים (משחקים, עריכה גראפית) ומיועד לאוברקלוק בעתיד. אני קונה הכל באתר www.pandas.co.il אז רצוי שתביאו (אם תביאו..) מוצרים משם. -ותודה מראש.. אז הנה מה שיצא עד כה: NEC CDROM X 52 CD-3002A Bulk 100 ש"ח NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 498 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 65 ש"ח ArcticSilver 5 3gram 55 ש"ח AMD Athlon 64 3500 CPU Box 2,274 ש"ח Thermalright XP-120 for Intel Pentium 4, AMD® Athlon64/FX and Opteron 299 ש"ח Vantec Tornado 92MM Case Fan 98 ש"ח Gigabyte GA-K8NSNXP-939 nVIDIA nForce3 Ultra 939-pin 1,415 ש"ח Corsair 1024MB (2x512MB) TwinX1024-4000PRO P…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה המפרט הסופי שאני רוצה לקנות... למישהו יש הצעות לשיפור? Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO 1490 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 800 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 *2 530 WD 200GB SATA II 7200RPM 8MB 560 Philips DVD±RW x16 LightScribe 300 LEADTEK WinFast PX7900 GT TDH 2330 Supertalent X-Blade Gaming Case 500W Silver 450 חשוב לציין שאין שום כוונה לOC במפרט...
-
- 33 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם אני משתמש במחשב על אינטרנט, משחקים וסרטים, מה אתם ממליצים לי את המפרט מחשב הזה או לשנות את המפרט מחשב עד 8,500 תקציב? תודה , שנה טובה ומתוקה מעופר [intel Core 2Duo 2.4 GHZ 4MB E6600bOX cpu Gigabyte ga 965P =DS4 INTEL965P LGA775 MOTHERBOARD Maxtor 250gb 16mb buffet diamondmax SATAII HDD lg gsa -h10lb lightscribe16x white Bulk dvd -R/RW+- R/RW Sapphire Radeon x1900xt pci-e512 mb vivo retail video card gigabyte gzxx1 casns triton silver fulltowwer case Twinmos1024MB DDR-II DDR667 MEMORY Enermax 400w e400awt liberty 20/24 pin power supply Zalman cnp s9500 led92 mmfan cooledr for PIV/AMD COMPUTER ASSEMBLY
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב הוא סביב ה5000. מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים[כולל HD לסוגיו] ועיקר הצורך למחשב החדש הוא לצורך לימוד תכנות בJAVA/ANDROID. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI USB3.0 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 750 ומומלץ 1T * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שתהיה אחרויות טובה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש. אני מעדיף מעבד במדור החדש ivybridge וכן מעדיף i7.…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני כבר הרבה זמן לא קניתי נייד,ואשמח לעזרה. השימושים: כתיבה (אופיס) ושימוש באינטרנט. נקודות חשובות: 1. משקל: עד 1.5 קילו 2. מקלדת: נוחה. אהבתי מאוד את המקלדות הישנות של IBM, וגם החדשות של לנובו ממש נוחות. 3. עמידות פיזית של הפלסטיקה והצירים. 4. כונן SSD של 250 ומעלה. אני מתכנן לקנות את המחשב בארהב. (טס לשם בקרוב) ואין תשלום על מכס/משלוח. כרגע מצאתי את הטינקפד 13. שעולה 710$. יש מחשבים ברמה הזו יותר זולים ? (אני מעדיף לנובו/דל כרגע) אשמח להמלצות/הערות. תודה! thinkpad 13
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עדיפות לחיסכון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן מלבד אחריות. אנא ראו סעיף 12. 2. מה שימושי המחשב? - גלישה, סרטים, סדרות, תוכנת מסחר במניות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - תוכנת מסחר במניות, לא יודע עדיין ספיציפית איזה אבל תהיה כתובה ב-.NET. שימוש תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - כן, אין צורך בכרטיס מסך נפרד. כל עוד מה שיש על הלוח תומך HD, זה מספיק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש ל…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה שחשוב - מסך של 13.3". שיוכל להריץ מאטלאב היטב. מה שרצוי - אחריות ארוכה ככל האפשר איסוף מהבית חברה שאכן מספקת שרות טוב המלצות ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-