ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום, מלפני כשבוע-שבועיים פתחתי דיון אודות רכישת מחשב חדש, אך מפני שהדרישות והתקציב שלי קצת השתנו, החלטתי לפתוח דיון חדש. מצורף השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5K, לא מתאפשרת חריגה, ובכלל עדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (כגון skyrim, rocket league) אינטרנט ותכנות ב-visual studio וב-pycharm. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - מה דעתכם עליו: https://www.tms.co.il/s24f350fh (מחוץ למסגרת התקציב). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, בפרט בתוך מכונה וירטואלית (שמריצה Ubuntu). פה ושם גם משחקים, אך מעט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע, מסך 16:9 סטנדרטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות? 3.…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב עצמו יהיה בשביל משחקים,סרטים ואינטרנט.. לא משהו רציני פשוט שיהיה מחשב בבית תגידו מה אתם חושבים ותגידו עם צריך תיקון?? 418 ש"ח WD 60GB 7200RPM 71 ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 119 ש"ח CD Lite on x 52 Retail 1,004 ש"ח LG 17 FLATRON F700B 238 ש"ח LITE ON 52X32X52 RETAIL 91 ש"ח SPIRE FalconRock II AMD 455 ש"ח ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD 410 ש"ח Gigabyte Radeon 9200 128MB 537 ש"ח AMD ATHLON XP 2500 …
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים אני עוזרת להרכיב מחשב בדיקות לוירטואליזציה. הורדתי את כל הקטע של המשחקים. אינו רלוונטי! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עלות תועלת מקסימלית! עדיף לחסוך ככל שניתן אבל אם באמת צריך גם להוסיף מעט. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מעט רק אם יש באמת צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב בדיקות ירוצו עליו מכונות וירטואליות HyperV או VMware. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב בדיקות לחברה ירוצו עליו מכונות וירטואליות HyperV או VMware תדיר 24/7 (ירוץ עם win8). כרגע נראה שיר…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר תרדים שלי ועיון מעמיק בשל אחרים הגעתי למפרט שאודה לכם אם תוכלו לתת את ברכת הדרך . המחשב מיועד בעיקרו עבור משחקים וקצת קידוד של סרטים ( ידוע לי שאינטל עדיף בזה אך לצערי זה מייקר לי את התקציב ולא אכפת לי שהקידוד יקח יותר זמן ). לא מתכן OC ואין צורך בציוד היקפי . אודה להתיחסותכם בעייקר לגבי : 1. האם הקירור שעל המעבד טוב או שצריך להחליפו ? 2. האם הספק הזה יחזיק את המערכת בצורה טובה ? 3. האם אוכל להשיג את אותו מפרט ביותר זול במקומות אחרים ? 1 x כרטיס מסך Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Retail ¤1056.44 2 x זיכרון A-DATA DDR 512Mb PC-4000 (32*8) CL 2.5-3-3-8 AD512M400 ¤667.22 1 x דיסק קשיח Western Digital 160 gb 7200 SATA II 8 mb Buffer ¤517.10 1 x…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברי פורום, נעזרתי בשירותי חברי הפורום פה מספר פעמים בעבר, ותמיד יצאתי מרוצה. כעת אני מתכנן לרכוש מחשב ייעודי לגיימינג עבור אחי הקטן. להלן הפורמט המומלץ מחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. ניתן גם להמליץ בנוסף על מסך בתקציב (נפרד) של עד 1000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח, במידה ומדובר בשיפור משמעותי. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות עיקריות, רק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS חדשים, כמו Call Of Dut…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למחשב גיימינג עד 4500. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, בקרוב אני מרכיב מחשב חדש ב-KSP. למעט הזיכרונות שהזמנתי ב-AMAZON והארדיסקים מהמחשב הקודם [SSD + HDD] אני לוקח הכל מ-KSP. מה חשוב לבקש מהם בשלב בניית המחשב? יש בדיקות מסוימות שרק אם מבקשים הם עושים? הם מעדכנים את ה-BIOS ומגדירים אותו? ושאלה אחרונה, ה-SSD שמותקנת עליו מערכת ההפעלה, עובר בצורה חלקה או שצריך להתקין -WIN מחדש? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אודה לעזרתכם במפרט למחשב לעבודה עם גרפים. המחשב לא ישמש למשחקים. אין דרישות מיוחדות מלבד אפשרות לחבר לפחות 2 מסכים וכרטיס לבלוטוס ו wifi התקציב סביב 2000-2500 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מארז - 4000 Thermaltake VC 485 שח ספק - לא קריטי סדר גודל של 250 שח. לוח - ASUS M2A-VM-HDMI 390 שח מעבד - AMD ATHLON X2 6000 460 שח זכרונות - 2 יח' של 2 ג'יגה 800 Kingston 220 שח כרטיס קול - ASUS XONAR 1.3 HDAV - 1100 שח סה"כ 2905 שח. אין צורך בכרטיס מסך בגלל הכרטיס קול. 2 שאלות - האם אפשר לשים מעבד חלש יותר? האם יש צורך בלוח אם כזה תומך HD אם אני מתקין את הכרטיס הזה(של אסוס)? מס' דברים: - המחשב לא למשחקים אך ורק לצפיה בסרטי בלו-ריי וHD 1080P. - תקציב ריאלי בערך 2.5K גג. - אין צורך בציוד היקפי - חשוב שיהיה שקט - לא בטירוף... - כל החלקים שלא רשמתי זה כי אין צורך בהם - התכנון הוא להרכיב לבד - אין צורך בהרכבה במעבדה - זהו... אשמח לתגובות ודעות. (אני כנראה אשנה את המעבד לחל…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=841492 יש לי את המעבד הזה Intel Pentium B940, האם הוא תומך במערכת 64, איך אפשר לדעת? יש לי עכשיו 2GB, אוכל להוסיף לו עוד 2GB? זה יתאים http://ksp.co.il/?uin=15166?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , קניתי את המחשב הזה ( WIN8.1 ) : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=891863 יש לי כמה בעיות איתו : 1 . היה לי לפטופ ישן עם חיבור VGA , אז כדי לא לרכוש מסך חדש , קניתי את המתאם הזה : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9864 מאז שחיברתי אותו אני לא שומע כלום עם הרמקולים . מה לעשות ? הגיע עם המתאם הזה גם חיבור נוסף לשמע , אבל אני לא יודע לאן לחבר אותו . 2. כאשר אני מעלה את המחשב , הווליום מאוד גבוה ואני לא מצליח להנמיך אותו , אלא רק לאחר כמה דקות . אי אפשר לקבוע שהוא יעלה תמיד עם 15% מהווליום ? 3. שולחן העבודה שלי פתאום נהיה ריק , נעלנו לי כל האייקונים . אבל אם אני פותח את מחיצת desktop דרך הסייר , אני רואה שם את האייקונים וקיצורי הדרך שיצרתי . מה צרי…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני התחיל בזה שהיום המחשב שלי מריץ מצוין על הגדרות גבוהות כל משחק, ובכל זאת מדגדג לי לשדרג את השילוש מפני שיש לי אפשרות לקנות דרך חבר את המעבד 3770K ב 800 שקל. מה אתם אומרים, לקפוץ על המציאה או שלא שווה להחליף את השילוש רק בגלל שיש לי דיל טוב על מעבד? במידה וכן שווה אני אשמח שתמליצו לי על לוח 1155 ל O.C + זכרונות מתאימים ל O.C גבוה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, חבר שלי מחפש מחשב לגיימינג חזק מאוד, בסביבות ה10K כולל מסך מומלץ. עדיף כ. מסך טוב ככל הניתן במסגרת התקציב. ללא רמקולים, אבל עם מקלדת MX5500. תודה !
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, לפני חודש וחצי פרסמתי פוסט שבו ביקשתי המלצה למחשב נייד שנועד לפרזנטציות של משחק מחשב תלת מימדי חדש. נאמר לי בזמנו לחכות חודש וחצי ולראות אם יהיה משהו אטרקטיבי. התקציב היה ועומד על בערך 9000 שקל.(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=352487.0) עברו חודש וחצי ואני לא יודע אם משהו התעדכן בצורה קיצונית אבל נפלה עליי הזדמנות לקנות בארה"ב. אני יודע שזאת קנייה לא פשוטה כי יש את עניין האחריות ואני גם יודע ששם יש דגמים שאין כאן. האם קנייה בארה"ב מומלצת? האם מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסויים ואפילו על מקום שמומלץ לקנות בו בניו יורק? הדרישות שלי כאמור הן כרטיס גראפי חזק ככל האפשר מסך קטן ככל האפשר וכמובן איכות גבוהה. תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבט על מפרט מחשב חדש חלקים שנשארים איתי מהמחשב הישן: MSI 1080 GTX SEA HAWK SEASONIC 620W M12 EVO Samsung 850 EVO 250GB Crucial MX500 240GB Seagate 2TB HDD מעוניין לקנות: מעבד + לוח אם + זכרון + קירור למעבד + SSD NVME 512GB צרכים עיקריים: עבודה מהבית כ 2-3 ימים בשבוע עם התחברות מרחוק, קצת משחקים וקצת עריכת וידאו נוטה להעדיף את אינטל בגלל חיבתי להמהרה, אבל זה לא משהו שהוא חובה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש מפרט למחשב כולל מסך LCD 17" איכותי, עדיף מעבד דואל קור ומקסימום זיכרון: המחשב ישמש עבודות בתוכנות במקביל בעיקר: פוטושופ, אוטוקד וכו.. אבל אני רוצה שיאפשר לי לשחק גם משחקים בצורה נורמלית (אני לא גיימר אמיתי ולא אעשה OC) חשבתי על הMX5000 של לוג'יטק אז קחו בחשבון. הכל ב9000 ש"ח תודה
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי ASUS ZenBook ux31e, המסך שלו שבור ולא עובד (מנפילה שבה אולי ניזוקו עוד חלקים וזה מקור הבעיה שלי ), אני מחבר אותו עם מיקרו HDMI - HDMI למסך חיצוני (Sony Bravia). העסק עובד סבבה בלי דרייברים של הכרטיס מסך (integrated Intel HD Graphics 3000 GPU) או בסייפ מוד אך ברגע שמותקנים דרייברים הוא פשוט לא מזהה את המסך החיצוני לא משנה מה אני עושה (fn+f8, Win+P, ניסיון על בליינד "להעביר" למסך החיצוני) לכן אני מסיק שהוא לא מזהה אותו (גם לא משמיע רעש כשמחברים אותו). כשמותקנים דרייברים אז מסך הטעינה של וינדוס מופיע על המסך החיצוני אך ברגע שהוא נכנס לוינדוז אין שום אות לזיהוי. אבל בלי דרייברים אין שום בעיה! איך אני גורם לו לעבוד עם דרייברים? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין טעם לחסוך. אני רוצה מחשב שיחזיק הרבה. 2. מה שימושי המחשב? המחשב נועד להיות All rounder (כולבויניק) אבל השימושים העיקריים שלו הם עריכת אודיו וגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080P אבל השמיים הם הגבול. אם הוא יוכל לתמוך ב4K מה טוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ועוד פעם, השמיים הם הגבול. כמה חזק שמאפשר התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? המחיר הוא למחשב בלבד מבחינתי, לציוד היקפי יש תקציב נפרד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, אני בונה מחשב מ-0. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב חדש בין 3 חודשים כמה עולה. מעבד I7 4790K מאוורר למעבד NH-D15 לוח אם Z97X-SLI כרטיס מסך GTX970 ITX זיכרון 2X8GB 1600MHZ ספק S12G-750W כונן SSD MX100 256GB כונן 2TB חיצוני לגיבוי.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש לקבל מפרט למחשב נייח לשימוש ביתי (סרטים, מוזיקה, גלישה, אופיס וכד'). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי- כאמור לעיל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז אני משתחרר עוד חודש ויוצא ללימודים עכשיו אני צריך את ההמלצות שלכם לגבי מספר דברים. -איזה שילוב עדיף יש לי 10000 שקל לבזבז על המחשב עכשיו מה עדיף מחשב גיימינג שיהיה בבית בסביבות 5K ונייד נוח לעבודה בסביבות 3-4K או נייד שיהיה גם ללימודים וגם למשחקים?(יש לציין שאת הנייד אני קונה מארה"ב אז התקציב לנייד גיימינג 2K ולנייד רגיל 1K). עכשיו בקשר לנייד גיימינג,האם המחשבים של alienware מומלצים ?יש באתר שלהם את המחשב הבא - http://www.dell.com/us/p/alienware-m18x/pd.aspx יש גם את המחשב הבא שמומלץ שם http://www.dell.com/us/p/alienware-m11x-r3/pd.aspx?ref=M11x - מה אתם אומרים עליו ?יש להם שם עוד מספר מחשבים האם יש אחד יותר מומלץ ? - האם מחשבים עוצמתיים לגיימינג יהיו נוחים גם …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה 1. מה התקציב? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: ,עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים- אפשרות לראות HD,הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה., ללא ציוד היקפי או מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?, מחשב אינטל, הצעות מKSP אלא אם כן חנות אחרת זולה משמעותית. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?, כן מחשב שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?, כן הרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט?…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מקווה שתוכלו להציע לי מפרטים טובים.......(צריך הכל.....כולל מדפסת) לקחתי את הרשות והכנתי אחד משל עצמי...... AMD 2600+ xp ABIT NF7-SL ATI RADEON 9800PRO 128MB (256bit) club-3d 512MB(256x2) 400MHZ MICRON AOC 17" ASUS 52X32X52 LEXMARK z612 W.D 80GB S-ATA וגם סתם מארז...... יוצא 4550שח
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבד רצוי 3 גיגה : אינטל\AMD - נמקו לוח אם - ?? זכרון ראם 2*512 לגרפיקה זה המינימום , מי יצרן טוב נחשב ? כרטיס גרפי משחקים - מה לעשות, צעיר בליבי, אבל לא צריך high end פלופי לא נראה לי שצריך בעולם של פלאש סטיקס צורב לא בטוח אם משתלם היום משולב דיווידי שגם צורב ספק כוח + מארז : פה חברה העדפה שלי שיהיה "מדליק" לא איכפת לי להוציא 800 שח על משהו של ANTEC או THERMALTAKE הארדיסק - ???? תעריך 5200-5500 למחשב חזק לגרפיקה + משחקים שלא יהיה משקולת נייר עוד חודשיים
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-