עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by I21I21,

מעוניין לשדרג מעבד , הבנתי שאני אצטרך לקנות גם לוח אם וזכרונות מעוניין לקנות את ryzen 9 3900x מעוניין לקנות שני זכרונות של 16 GB צריך לקנות ספק כוח חדש או ששלי יספיק? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח , אני לא יודע כמה הכל יעלה לי ,אז אם אפשר יותר או פחות אני לא יודע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,RAGE 2 וכל החדשים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?…

2. אוקיי חבר'ה, שימו לב: אני צריך מפרט, גג 15,000, למחשב High-End. מחשב שיהיה חזק במשחקים, לא חשוב מבוסס AMD/Intel. המחשב יכלול הכל (מסך, מקלדת, עכשיו וכו'), חוץ ממארז ורמקולים. נדרש כ.קול איכותי, רמקולים כבר יש... כל הפריטים צריכים להיות פנדה... תודה, נדב.

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by jilazone,

שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב שולחני טוב ומהיר עם נפח של 1 טרבייט, זיכרון 4GB, וחשוב מאוד שיהיה שקט ואמין . לשימוש בעיקר של אינטרנט ותוכנות אופיס. אני לא גיימר אבל רוצה להיות מסוגל לראות סרטוני HD שצולמו במצלמה דיגיטלית ותמונות דיגיטליות איכותיות של לפחות 4 MG האמנם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה? יש לי נסיון לא טוב עם אחת הרשתות הגדולות שפופולרית באזור המרכז ולכן אני מוכן לשלם קצת יותר אבל לקבל מוצר אמין עם שירות טוב. ראיתי באתר את המפרט של "משרדי חזק ללא ציוד היקפי" בעלות של 2150. לעומת זאת, הצעת המפרט הבא מחנות ביהוד עולה כ-1500ש"ח ואני לא יודע אם מספיק טובה או לבקש מהם בדיוק את המפרט המומלץ באתר hwzone? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yan,

היי, אשמח לקבל המלצה למפרט טוב ללא ציוד הקפי עד 1000 ש"ח

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), מכונות וירטואליות וכן עבודת ניהול רשתות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש יודע את ההבדל * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוה יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי?כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)כן-לפחות6 תאים וצפונה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD למערכת וכל השאר בHD רגיל אפשר * כונן אופטי? תלוי במשקל אם מכביד ועושה בעיה אז לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק בארץ …

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. מארז איכותי ATX Midi for P-IV לוח חדש מקוריGIGABYTE GAG31M-S2L (אחריות 3 שנים) מעבד Intel®Core 2 Duo Conroe E5200 מאוורר מקורי זיכרון איכותי 800Mhz -3 GB DDR2 (אחריות לכל החיים) דיסק קשיח GB SATA2 250 צורב DVD NEC כרטיס מסך מובנה ע"ג הלוח כרטיס קול AC-97 128 Bit Sound on Board (אחריות 3 שנים) כרטיס רשת 10/100Mbps LAN on Board (אחריות 3 שנים) 6 יציאות USB. מקלדת מולטימדיה + עכבר אופטי מייקרוסופט כרטיס מסך GF 9500 512ram חיצוני סה"כ מחיר למחשב.....................................................................................-.1,800 ¤ אני רוצה לדעת איך המפרט הזה ואם יש חלק שצריך לשנות אז איזה.. (המחשב לא צריך להיות הכי הכי.. שיהיה סביר ולמשחקים כמו COD4, PES). תו…

• 12 תגובות
    • 827 צפיות
  7. אהלן מחפש מחשב טוב לגיימינג שיריץ משחקים ברמה גבוהה לאורך זמן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5500 ש"ח עם חריגה קלה אם כדאי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון criss remaster 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך שייתן חוויית משחק טובה אך לא יקר מידי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SDD למערכת הפעלה כונן קשיח ליתר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב, יותר חשוב ביצוע לעומת מחיר 6. האם ישנה הגבלה או הע…

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by andrei21,

לאחר כיבוי פיזי פתאומי של המחשב הנייד , הכרטיס קול נעלם לא מופיע במנהל התקנים enabled ב bios מדובר במחשב Asus Eee Seashell רעיונות מישהו ?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Intel Pentium 4 prescott (E) 2.8Ghz 800fsb Dual ddr 256x2 400Mhz Asus P4P800s se Western digital H.D 40Gb 2M VisionTek Xtasy radeon 9100 128Mb 128bit מפרט זה עלה לי בסביבות ה 2600. (התחשבו בזה שאת כרטיס המסך השגתי ב150!)

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Jeremy0127,

היי, אני רוצה לבנות מחשב גיימינג 5000 ש"ח, אין בעיה לקנות את החלקים בנפרד מחנויות שונות ולהרכיב בעצמי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3, elder scrolls, crysis 2, The old republic mmo. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הוא טלוויזיה 32 אינץ של SO…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. המחשב מיועד למשחקים Call f dute , Fifa09 , Redalert וכו מוסיקה סרטים ועבודה משרדית לאחר התעיצות אתם אני לבסוף כן יקנה את המחשב הבא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1506 אבל מצד שני קראתי שכדאי לחכות גלל המעבדים החדשים שעקבותם המחשבים הקודמים יוזלו מעבדי ה - intel core i7 מה אתם ממליצים האם באמת תהיה ירידה משמעותית תודה,

• 12 תגובות
    • 907 צפיות
  12. טוב שלום לכל מי שקורא את זה ומקווה שיוכל לעזור לי למה בשוק המחשבים אני לא מעודכן בשיט כבר איזה שלוש שנים אז פחות או יותר אני לא יודע מה יש אז פה אני מבקש את עזרתכם: 1) צריך מפרט למחשב פשוט כולה להדפסת עבודות בית ספר בסכום עד 2,500 שקל 2) צריך מפרט למחשב סבבה עם כרטיס מסך סבבה מיועד למשחקים ברמה של הירורס 5 עם זיכרון טוב גם עד 3,500 שקל מי שיעזור אני נורא ישמח תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אהלן, חבר שלי בנה לי מפרט, התקציב שלי הוא 4 אלף (גג) יצא לו בסוף 3500 ש"ח מעבד: ‏Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz, s775, 2MB‎ 650 ¤ לוח אם: GIGABYTE 965P-S3 s775 565 ¤ זיכרונות: Starex DDR2 2GB(1GBx2) 667MHz 410 ¤ כרטיס מסך: eVGA GeForce 8500GT 525 ¤ כונן קשיח: Western Digital‎ 250GB - WD2500KS 310 ¤ צורב DVD: LG DVD+/-RW GSA-H30N x16 Black SATA‎ 215 ¤ מארז: ‏Enermax Chakra ECA-3052BS Black/Silver‎ 430 ¤ ספק כוח: Antec TreuPower Trio 430W Activ PFC - TP3 430 405 ¤ עוד מפרט, אופציה שניה: מעבד: ‏Core 2 Duo E4400, Bus800Mhz, s775, 2MB‎ 855 ¤ לוח אם: GIGABYTE 965P-DS3 s775 645 ¤ זיכרונות: Kingston DDR2 2GB(1GBx2) 667MHz 480 ¤ כרטיס מ…

• 12 תגובות
    • 766 צפיות
  14. שלום , הייתי מעוניין לקבל הצעת מחיר למפרט מחשב עד סכום של 3500 ( אם צריך לחרוג אז נחרוג , עדיפות שלא..). אני לא מבין גדול במחשב כלל , אבל מה שחשוב לי אלו הדברים הבאים: 1.מארז מאיכות טובה- ושקט. 2מעוניין במחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו , על מנת שעוד שלוש שנים אני לא יצטרך לקנות חדש אלא פשוט לשנות/להוסיף חלקים.(לדוגמא עדיפות של 4 סלוטים לזיכרון) 3.לא בטוח לגבי כרטיס מסך אבל אני יעדיף מחשב שיוציא hd. 4. מסך לפחות 22 אינץ של חברה עם אמא ואבא... 5.יציאה של usb3, שעוד יומיים וחצי ,שנצטרך יציאה כזו אז היא תהיה לי זמינה.במארז כבר. 6. זיכרון עם עדיפות לסטיק אחד. ( 4g ומהירות מקסימלאית בהתאם ל mb) 6.רמקולים 2.1 (נראה לי החברה של ALTEC). 6. מקלדת ועכבר איכותיים , עדיפות לאלחוטי תודה רבה…

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  15. שלום לנכבדי הפורום אשמח לעזרה בבניית HTPC שקט ומבוסס מעבד אינטל, לצורכי אחסון וצפייה בסרטי HD 1080P (פורמט MKV). ללא משחקים וללא תוכנות מיותרות. ברור לי שהמארז והדיסק הגדול שבחרתי קצת מייקרים את העסק (רוצה שיראה טוב ושיהיה הרבה מקום) אז אפשר לגרור לכיוון 1700-1800 ש"ח, אבל רק אם ממש אין ברירה. אין צורך בציוד היקפי, באופציות ל-OC או לשדרוג עתידי. מארז: Antec NSK2480 מעבד: Intel E5300 קירור: ? (משהו שקט) לוח: ? (כרטיס מסך on board) זכרון: 2GB DDR2, זכרון Value כלשהו - האם אפשר להסתפק ב-1GB? יוזיל את העלויות? דיסק: Western Digital Green 1TB WD10EADS כונן אופטי: ה-DVD הכי זול שקיים. אפילו לא חייב להיות צורב. משהו קטן נוסף - זרוק לי בקופסא בבית Leadtek WinFast PX8600 GTS TDH…

• 12 תגובות
    • 802 צפיות
  16. שבוע טוב! אשמח לקבל הצעה למפרט מחשב ללא מסך סביב תג מחיר של 5,000 ש"ח. המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט (הורדות כבדות יחסית), עבודשה בסביבת אופיס, עריכה בפוטושופ (לא ברמה מקצועית) ועריכת וידאו. מעוניין במארז שקט עם ספק כוח איכותי (לא משנה צבע המארז) ואוורור טוב למארז ולמחשב שיאפשר OC בסיסי (המחשב לא נמצא בחדר שישנים בו ככה שלא צריך להגיע לשקט מוחלט ומארז באלפי שקלים = ברור לי שעל איכות משלמים אבל משהו טוב מעל האמצע יתקבל בברכה ) אין צורך בכרטיס גרפי מהשורה הראשונה שיפעיל משחקים "דנדשים". אבל שיתן מענה לדרישות המחשב אם זה בעריכה או בכל תחום אחר (שיהיה בעל יציאת DVI ולא ONBOARD) יש להוסיף כרטיס fireware, צורב וכרטיס שיאפשר להקליט למחשב מהתקנים חיצוניים (וידאו, DVD, ט…

• 12 תגובות
    • 804 צפיות
  17. Started by arigo,

שלום רב, אני בחנתי את המפרטים שמופיעים למחשב משרדי שאתם מציעים באתר: מעבדIntel i3-2120- Tray550 פתרונות קירור למארזArctic Cooling Alpine 1165 לוח-אםAsrock H67M-GE520 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3120 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3550 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךמובנה מארזNZXT Source 210 Black/White220 ספק כחHec Cougar-RS 400W220 הבעייה שאני מחפש מחשב שיהיה פיזי קצת יותר קטן ניתן לקבל מחשב כזה ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אני צריך לקנות שני מחשבים לטובת ניהול רפת חלב. המחשבים אמורים לעבוד מול תוכנות של מכון החליבה, שמספק מידע בזמן החליבה על כל פרה שנחלבת, כמויות חלב, איכות חלב, משקל פרה, ביוץ וכו'... מערכת החשמל והקירור של הרפת, כמו כן בעתיד יכול להיות שצריך יהיה לחבר את המחשב למצלמות לטובת אבטחה ומעקב על הפרות. אני מצרף כאן שלוש הצעות מחיר שקיבלתי למחשבים וגם את המפרט של צ.ח.מ אפיקים שהם מספקים את מכון החליבה, אשמח אם מישהו יוכל לתת לי ביקורת בונה על המפרטים שהציעו לי, בדקתי מחירים בזאפ ראיתי שהצעת המחיר היקרה(הצעה מס 3) החלקים אומנם יקרים יותר, השאלה אם יש טעם להשקיע כל כך הרבה כסף , או שמחשבים כמו שמוצעים לי בהצעה 1 ו2 יהיו מספיק אמינים ויספקו את הסחורה, אשמח לדעת גם אם יש חלקים לא מומל…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Windows Vista Ultimate ומחשב נייד של DELL, כאשר מכניסים התקן כלשהו ב USB, כגון Disk On Key, דיסק קשיח נייד חיצוני וכו', הוא עובד מצויין. אך כאשר רוצים לנתק אותו, בוחרים להפסיק את ההתקן, מקבלים את האישור שכעת בטוח לנתק את ההתקן, אבל ההתקן עדיין פועל ! ממש מרגישים (ושומעים) שהדיסק הקשיח (למשל) עדיין פועל. (עד אשר מכבים את המחשב) מישהו יודע מה הפתרון ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. חבר שלי היום ביקש שאני אביא לו מפרט למחשב. המחשב לא בשביל משחקים, לא מתוכנן ל-OC... בעיקר לעבודות אינטרנט, צריבות, הורדות ובעיקר ביקש שהמחשב לא יתקע כל שנייה... הוא גם ביקש שיכלול מסך LCD וציוד היקפי כולל מקלדת ועכבר רמקולים וכו'... והכל ב-5,000 ש"ח, זה אפשרי? תודה!

• 12 תגובות
    • 911 צפיות
  21. Started by Franky 4 Fingers,

יש מפרט רצוי ויש קופון של דל!! שאלה אחרונה לפני קניה: אני רוכש E6500 כל המפרט שלו הוא מצויין הדבר היחידי שמטריד אותי מעט הוא גודל ה הHD: 160GB free fall 7200 לא קטן מדי? המחשב מיועד לסטודנטית שלומדת עיצוב כך שיהיה לה על המחשב תוכנות כמו פוטושופ אילוסטרייט וכו' היא לא צריכה לשמור את כל העבודות על המחשב. בשביל זה יש כוננים חיצוניים השאלה היא אם בשביל win7 וכל שאר התוכנות ועוד טיפה שטויות (כי אין מה לעשות זה עדיין מחשב גם לפנאי ) הכונן הזה מספיק? יש עוד מחשב עם אותו המפרט בדיוק רק עם 500GB 7200 ווסטרו 1520 ו100$ פחות על מה ללכת? תודה לכל העוזר! (ולכל מי שניסה )

22. Started by ariedry,

מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 2. מה שימושי המחשב ? קולנוע ביתי,משחקים,עריכה גרפית ואולי החזקת שרת משחק בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים - כבד, צפייה בHD וקולנוע ביתי - כבד, עריכה גרפית - תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 , AC:R , PROTOTYPE 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). TOSHIBA REGZA 32" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

23. Started by d_v,

שלום, יש לי מחשב hp presario cq61 וכבל החשמל הפסיק לעבוד. איפה אני יכול למצוא חלופי במחיר הגיוני? האם משתלם להזמין מחו"ל? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Joh,

1. מה התקציב המקסימאלי? -3500-4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימולטורים, משחקי אסטרטגיה, משחקי מבט גוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש כרגע מסך מדגם LG W2343T -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Serofin,

שלום לכולם, אחרי 3 שנים שאני משחק בקונסולה סוף סוף החלטתי לקנות מחשב חדש אבל הידע שלי בנושא הרכבת מחשב חדש שאף לאפס לפני שבוע. השוויתי מלא מפרטים ובסוף הגעתי למפרט הזה אז מה אתם חושבים? I5 8600k MSI Z370 A PRO Motherboard Gtx 1070 gigabyte G1 Lenovo 2x8 dd4 ram Ssd 250 gb corsair HDD 1TB WD Win 10 home Arctic freezer i32 (קירור מעבד) Antec gx500 מארז שמגיע עם 3 מאווררים (120mm) וספק כוח 700W antec VP700W 1) איך המפרט הזה בכללי? 2) האם הוא יהיה מספיק בשביל שאני אוכל לשחק 60 fps ו 1440 p? 3) האם אני יכול להתפשר על משהו בלי לפגוע בביצועים? המפרט הזה עבר כבר את התקציב שלי(שבהתחלה עמד על 5000) ועכשיו מגיע ב…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.