ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
Intel core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, intel h97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA,DVI,HDMI G.Skill 2X4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 Gigabyte GTX960 WindForce OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1 TB Sata III Samsung SH-224DB/BSBS DVD+- RW x24 Black Sata On Board 7.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 Antec 550W Active PFC 80+ VP550P PSU Antec One S3 Mid Tower Gaming Black Case No PSU שוקל להחליף את המארז ל Antec P100 וגם מתלבט לגבי איזה גרסה של ה GTX 960 אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט שימוש עיקרי פיתוח אפליקציות Android עם אופציה לפיתוח ב ios ובין השאר…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כשלושה חודשים הלפטופ שלי נלקח לתיקון והוחזר לי תקול שלוש פעמים (כשכל פעם תיקנו רכיב אחר). בפעם השלישית אף החזירו לי את המחשב ללא תיקון ואמרו לי שאם אני מתעקש שיש תקלה שאגיע עצמאית למעבדה, וכך עשיתי והם הסכימו שהמחשב תקול ולקחו אותו לתיקון. (זה קיצור של הסיפור הסיפור, הוא ממש ארוך). לבסוף הם החליטו לתת לי מחשב חדש והתנצלו על הטרטור לאחר הרבה ויכוחים ובירורים כי נגמרו לי השלוש שנים ביטוח במהלך התיקונים ונאמר ל. שבשבוע הבא ישלח לי מייל שיתן לי לבחור בין מחשב חדש שהם מציעים לזיכוי כספי. אבל יותר מחודש מאז הפעם האחרונה שנתתי להם את המחשב.. הם אמרו שעמדתם הרשמית היא שאין פיצויים על עיקובים או עגמת נפש אך אני יכול לשלוח מייל עם תלונה לאיזה מייל כלשהו של אסוס. האם כדאי להס…
-
- 19 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש המלצה למחשב נייד חדש תקציב של עד 3000 שקל ( פחות יותר טוב אם יש אופציה טובה בקצת מעל 3000 אני אשקול ) את המחשב יהיה אפשר לקנות באילת אבל לא מחו"ל הצורך שלי הוא בעיקר אינטרנט פייסבוק וסרטים ועבודות ( לא מחשב גיימינג ) גודל מסך 14 אינץ רזולוציה של המסך HD או FHD עדיפות למשקל פחות מ2 קילו ( לא חובה ) בלוטות' חובה וכמובן WIFI יציאת HDMI אחריות 3 שנים לא חושב שיש סיבה להכניס רישיון למערכת הפעלה לפי מה שהבנתי פה בפורום מגיע לי מערכת ווינדוס בחינם אני בהליכי בירור עם המוסד חחח כרגע חשבתי על המחשב הזה Dell Vostro 5470 V5470-5047 לקנות מKSP באילת מה דעתם על המחשב? יש אופציות טובות יותר במחיר הזה? אני לא ממש מבין בכל העניין של הSSD הזה אבל אמרו לי …
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי GTX460 768MB שאני מחדש בעצמי. עבדו בSLI. (לינק לדף המוצר) הורדו מהמחשב דיי מזמן עקב מאווררים תקולים, החלטתי לעשות איתם משהו.. במידה ואני מחבר מאווררים חדשים מנקה את הPCB מנקה עם חול בהתזה (יבשה) את הצלעות. מורח MX4 על השבב ובכללי מביא את הכרטיס למצב שהוא יראה כאילו עכשיו הוציאו אותו מהניילונים כמה אני יכול לבקש עליו? רלוונטי גם לאיביי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לא מצאתי את הטופס של המחשבים הניידים אז אני אגיד את הדברים החשובים : השימוש של המחשב הוא גלישה בעיקר ושום דבר לא כבד . התקציב לא מוגדר אבל בוא נגיד כמה שיותר זול לשימושים נתן הערכה גסה עד 4000 ש"ח אבל אם אפשר גם ב2500 אז סבבה העדפה למסך FHD אם אפשרי בתקציב גודל מסך מינמום 15.6 זיכרון ראם 4 GB מינמום אם אפשרות שדרוג בעתיד אם אפשר שיהיה SATA 3 כדי לחבר SSD ולקבל את מרב הביצועיים . אם זיכרון קשיח לא חשוב עדיף לקנות SSD למחשב בנפח קטן ? (כמובן בנפרד ) משקל לא חושב בבקשה סוללה, נשלפת , הסוללה שיש לי בנייד שלי היא מוברגת וזה באמת באסה .. מסך מגע לא פרמטר כלל. כרטיס מסך כלל לא חשוב בקשר למסך מט או מבריק זה עניין פתוח , יש העדפה לתמונה יותר יפה שקראתי שזה לטובת מסך מ…
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי אנשים, קיבלתי המלצות חמות על הפורום הזה מחבר שמאוד מרוצה ממחשב הגיימינג שהומלץ לו עליו. אשתדל לדבוק בפירוט שהוצע כאן אך כמובן אשמח לענות על עוד שאלות. הייתה לי יום הולדת לאחרונה והוריי מעוניינים לרכוש לי מחשב חדש בתקציב של כ2000-2500 ש"ח. עדיף לחסוך אם אפשר אבל אם ובמידת הצורך תציעו לי רכיבים שישתלם להשקיע בהם עוד כמה מאות שקלים, אני אשקיע אותם, מוכן להוסיף אפילו עוד 1000 ש"ח אם אראה שתהיה לכך השתלמות לטווח הארוך. אני משתמש במחשב לרוב בשביל עבודה ללימודים (אינטרנט וכתבן), גיימינג ועריכה גרפית דו ממדית בפוטושופ. מדי פעם אני משתמש בו גם לעריכת קבצי וידאו וסרטונים וייתכן שבעתיד אצטרך להשתמש בו לעריכת קבצי וידאו דו ממדיים בתוכנת פלאש ודומותיה. סך הכל, המחשב צריך לשאת…
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. החלפתי לא מזמן מארז, ספק וHD (מפורט למטה), לכן אני זקוק רק ללוח אם, מעבד, זיכרונות וכ. מסך + הרכבה. המפרט הנוכחי שלי הוא (חוץ מהמארז והספק ששדרגתי): 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. המחשב מחובר למסך 23'' ברזולוציה של 1920*1080. אני מעוניין להריץ משחקים חדשים שיוצאים בהגדרות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך HD, מארז (יש לי …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1150MHz - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 965/946 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B85M-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 2 PCI Express x16 slots - 8-ch... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 377/369 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 0514-012TB0 - Zeppelin - 8GB DDR3 PC3-12800 -…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 6800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מעדיף לא לעבור את ה 6.5K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב?לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? BF4 COD וכו' משחקים כבדים בכללי -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב Samsung SyncMaster XL2370 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות.. אולטרה במשחקים.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?הסיכוי שיקרה נמוך.. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין באמת תקציב מוגדר, אבל לא רוצה לבזבז כסף סתם. 2. מה שימושי המחשב- עבודה משרדית, לימודים, אופיס וצפייה בסרטים דרך הטלוויזיה שבחדר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, אולי יהיו תוכנות שאשתמש בהם במהלך התואר אבל זה לא אמור להשפיע על כלום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג בכלל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - full hd מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין צורך בגרפיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר אלחוטיים שיעשו את העבודה נאמנה- חשבתי על mk270 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב עד סכום 2500שח. עיקר פעילותו תהייה גלישה באינטרנט. * מטרות המחשב? מחשב מיועד לגלישה באינטרנט. * רזולוציית המסך? עדיפות ל FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד. * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת HDMI,וUSB כמובן. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 250G. * כונן אופטי? לא חייב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא.אפשר בלי מערכת הפעלה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מחשב שהיה רק לא בצבע שחור. ועדיפות למסך מגע.ועדיפות למחשב דק. תודה …
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המחשב של אסוס מדגם tp500la-dn042h ויכול להמליץ? זה הדגם עם המסך המתהפך לו בלט. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לי לפטופ של סמסונג 14" סדרה 5 של סמסונג שמאוד אהבתי (כי ה-14" מאוד מתאים לי בגודל ובמשקל, והמחשב גם היה דק יחסית ומעולה) לצערי הוא התאדה ואני מחפש מחליף: 1) עד 4000 ש"ח * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, עריכה בפוטושופ * גודל המסך? 14 עדיפות למסך מאט ואין צורך במגע * רזולוציית המסך? יותר חשוב איכות המסך, FHD בתקציב יתקבל בברכה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי. עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כדאי שיהיה HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ברור לי שבתקציב יהיה קשה לקבל SSD, כנראה אשדרג בעתיד אז שיהיה מחשב שאפשר. * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם הכרחי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2500 2. מה שימושי המחשב ? עריכת ויצירת מוזיקה בעיקר בcubase וfurity loops א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, אך ורק המחשב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השק…
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
Intel Core i5-2500K Corsair 16GB-DDR3 1333MHZ ASUS GTX 650-1GB HDD 500GB DVDRW GA-Z68AP-D3 ANTEC 650W Gigabyte 3D Aurora 570 FULL TOWER --עריכה-- אני עכשיו רואה שהתבלבתי במקום , אפשר בבקשה להעביר פרום המתאים
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מתכנן למכור את כרטיס המסך הנוכחי שלי + ספק ואת המעבד הנוכחי (מלפני שנתיים) כמה שווה כרטיס מסך galaxy mdt x4 geforce gtx 570 1gb והספק ENERMAX NAXN ENP550AWT 550W ATX12V Active PFC Power Supply? כמה שווה המעבד Intel i7 2600?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב HTPC חדש צריך בבקשה עזרה בבחירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים באיכות FHD , גלישה באינטרנט, הורדות, 4K, 3D 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת קומבו (Logitech דגם K400 וכדומה) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? -5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8חייב להיות מאוד שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפ…
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, אינטרנט, אופיס, סרטים, גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: the whicher 2, theif ,company of heros 2, red alert 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינו…
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מחשב ה-Blade המפורסם של חברת Razer מקבל עדכון לשנת 2015 עם מעבד משופר, כרטיס מסך חדש ועוד זיכרון RAM לחוויית גיימינג משופרת ללא תוספת מחיר לכתבה: http://hwzone.co.il/razer-%d7%9e%d7%a8%d7%a2%d7%a0%d7%a0%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%94-%d7%99%d7%95/
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב באזור 4000 עד 4500 ש"ח הצורך הוא לעריכת תמונות בעיקר, רב הזמן שימוש ב LIGHTROOM, מעט פוטושופ, עריכת ווידאו בסיסית מטרות המחשב? בעיקר עריכת תמונות לייטרום, עבודה גם עם פוטושופ אבל לא ברמה גבוהה וכבדה במיוחד, עריכה בסיסית של ווידאו, וכמובן גלישה ושימושים רגילים כמו אופיס וכד' * גודל המסך? 14 אינץ' ומעלה, בכל מקרה כנראה יתווסף מסף חיצוני ללא קשר לתקציב * רזולוציית המסך? עדיפות ל FHD, וחשוב שהמסך יהיה מפאנל IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד * משקל רצוי? אין צורך במשקל קל במיוחד, מספיק משהו סטנדרטי מעדיף שהתקציב יילך על דברים אחרים ולא על המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באו…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני מספר שבועות מחשב ה-Acer Aspire 5740G הנאמן שלי שבק חיים. לאחר ביקור במעבדה המחשב חזר לחיים אך הובהר לי שהתיקון זמני, שיש סבירות גבוהה מאוד שהמחשב ימות בזמן הקרוב ושעלות תיקון מקיף (החלפת לוח אם במקרה שלי) היא פשוט לא כלכלית למחשב בן 4.5. בידיעה שימיו של המחשב ספורים החלטתי לחפש אלטרנטיבה. התקציב שלי הוא כאמור 4,500-4,800 ש"ח. אני יכול להתגמש עד ל-5,000 ש"ח אבל לא מעבר. כמובן שאם יימצא מחשב שיעמוד בדרישות בסכום נמוך יותר אשמח כפליים * מטרות המחשב? גלישה, סרטים באיכות גבוהה, Photoshop, Solid Works, MATLAB (לא מתכנן עבודות או הרצות כבדות אבל בכל זאת) ומשחקים פשוטים דוגמאת League of Legends. עם זאת הייתי מעוניין באפשרות לשחק גם במשחקים חדישים ותובעניים יות…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חברה מה קורה. קיבלתי חוות דעת טובה מחבר על האתר הזה. אשמח שתעזרו לי למצוא את המחשב הבא שלי, יש לי מחשב נייד בן 4 שנים שעומד לשבוק חיים כל רגע. תודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי פעולה, הרפתקאות, אולי אפילו גם ספורט. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. the saboteur/ spider-man/ call of duty/ homefront/splinter…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התחדשתי במחשב נייד לנובו העלות קרוב ל 6000 שקל כולל הרחבת אחריות ל 3 שנים חודש ימים עבר ו....המחשב פתאום לא נדלק. פשוט אין שום תגובה מכפתור ההפעלה. יש לציין כי המחשב עבד במשך החודש אולי כשבועים ( שבועיים הייתי בחו"ל) , עכשו אני עצבני וכועס. התקשרתי לשרות לקוחות ועכשו צריך לחכות שיתאמו איתי ויבואו לקחת אותו למעבדה . ההחזרה עד 10 ימי עסקים כלומר שבועיים במקרה הטוב. מסתבר שהם אולי מודעים לבעיה ויעצו לי לנסות ולפרוק את המתח העודף שאולי תוקע את המחשב , טעינה יותר מ 100 אחוז,( כך הנציג בטלפון), יש דבר כזה? ( לחיצה ארוכה 10 עד 15 שניות על כפתור ההפעלה, מנוחה 5 שניות ולחיצה רגילה). לא עבד .אני חושש מהמעבדה כיוון שראיתי איך מתייחסים במעבדות גדולות אחרות למכשירי חשמל. (…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-