עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מסך דק 17 או 18 משולב רמקולים אפשר בלי רמקולים. תלוי איזה מסך שווה? מעבד Pentium 4 3.4Ghz 800FSB 1024K HT או Pentium 4 3.6hz 800FSB 1024K HT צורב dvd מהיר 16X כונן DVD דיסקט 1.44 דיסק קשיח sata GB80 או scsi מארז רק תותח מאוררים רק חזקים גם מעבד מקלדת ועכבר אלחוטיים לוח אם רק מעולה מתאים OC כרטיס מסך X800 מתאים OC זכרון GB 1 רק מעולה מתאים OC משולב סורק מדפסת ופקס גם משחקים הכי חזקים ,מהירים וגרפיקה גובהה תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by TalSedaka,

התקציב המתוכננן הוא 3000ש"ח אם צריך להגדיל או להקטין בהתאם למפרט שאני מבקש תגידו לי בבקשה מתכננן לקנות בישראל אבל מחפש המלצה מאיפה בישראל לקנות? רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? משחקים קלים, סרטים HD ובנוסף למכללה ללימודים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 15.4 עדיף, לא יודע מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלויזיה לראות סרטים. * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB, אם אפשר גם SSD. * כונן אופטי? מה זה? CDROM? א…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. לוח asus p5b dlx בסקאי פיסי 1160 ש"ח מעבד E6400 בממורי פיסי 1180 ש"ח כרטיס מסך 7600GS DDR3 בסקאי פיסי 610 ש"ח מארז גיגהבייט אורורה 570 בפנדה 890 ש"ח ספק קרוסאייר 520W בנועה 780 ש"ח קירור למעבד AC FREEZER 7 PRO בנועה 160 ש"ח עכבר לוגיטק G5 בנועה 330 ש"ח פד STEEL PAD MINI QCK בפנדה 45 ש"ח צורב פיוניר DVR111D בנועה 230 ש"ח אני אשמח להצעות למקומות זולים יותר או רכיבים טובים יותר

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. בכוונתי לקנות חלקים למחשב בחו"ל (california) ולהרכיב אותו כאן... התקציב שלי גמיש מאד (למטה ולמעלה) בסביבות 1000$. אני לא מחפש לקנות מחשב ב- 1000$ אלא לקנות מחשב שיענה על הצרכים שלי וקצת יותר מזה (שיהיה מוכן לעתיד). לגבי המעבד החלטתי ללכת על Q6600. הצרכים שלי הם: * אני מתכוון לצפות בסרטים דרך המחשב בטלויזיה LCD (האיכות חשובה לי מאד!), אם יש אפשרות לכונן Blu-ray אני אשמח אם לא אני אקנה אחד חיצוני רגיל. * OFFICE אינטרנט ועוד דברים שלא מצריכים הרבה. * יש לי HD750 Giga שיש לו חיבור FIREWIRE 800/400 (אם אני אוכל לנצל את ה-800 מה טוב). * חשוב לי שהמחשב יהיה שקט כמה שאפשר. * אני מתכוון להתקין VISTA. * בגדול אני לא מריץ משחקים אבל הייתי רוצה לשמור על האופציה. * אני רוצה שיהיה לי א…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. מטרות המחשב: לימודים וגיימינג ברמה קלה (שיוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות), מולטימדיה. * גודל המסך: 14-13.3 עדיפות למסך IPS עם FHD ולא חייב מסך מגע. * משקל רצוי: פחות מ-2 ק"ג * זמן סוללה:כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: עדיפות לכמה שיותר בנוסף לסטנדרט * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה להוסיף כונן ssd במידת הצורך * כונן אופטי: אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא ממש, מה שחשוב אחריות עם איסוף,אם ניתן. * מקלדת ופאד: עדיפות למוארת ופאד גדול ונוח. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא קריטי כרגע זה המחשב שנראה לי Lenovo Flex 2 (14 inch) 5942-6616 http://ksp.co.il/?uin=23773 או זה [h=1]LEnovo IdeaPad Z40-70 5942-7671 L[/…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Nadab,

שלום אני צריך הצעות למפרט מחשב לגיימינג וליצירת מוסיקה בקיובייס + VST יש לי מפרט שחבר בנה לי אשמח לחוות דעת במיוחד על הלוח והכרטיס מסך לגבי כרטיס מסך שיהייה מספיק חזק בשביל להריץ משחקים ב-1440P לא נורא אם אם זה לא יריץ הכל ב-ultra. אני לא צריך הארדיסקים ואני אשמח אם המפרט יבנה ב-KSP. זה המפרט שחבר בנה: [h=1]Intel Core i7 4770K Haswell[/h][h=1]Corsair Hydro H60 High Performance[/h][h=1]MSI Z87-G45 GAMING LGA1150, Intel Z87[/h][h=1]Corsair Dominator Platinum 2x4GB DDR3[/h][h=1]MSI GTX770 Gaming 4GB GDDR5 DX11[/h][h=1]Samsung SH-224BB/DB DVD±RW x24 Black Sata[/h] [h=1]Corsair Carbide 300R[/h] [h=1]Corsair Air Series AF120 Quiet Edition X2[/h][h=1]Antec High Current Gamer 75…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום לכולם הלפטופ שלי מקרטע, ואשמח לעזרה בקניית אחד חדש. אני צריך לפטופ שישמש לניתוח של כמויות גדולות של נתונים. שימוש כבד בתוכנת MATLAB, עיבוד אותות קול, והרצה של אלגוריתמים סטטיסטיים על מאגרי מידע גדולים (באיזור ה- 5-15GB של נתונים). אין לי שימוש ישיר בתוכנות גרפיות, אבל הבנתי שכרטיס גרפי טוב יכול להאיץ מאוד חישובים. תודה רבה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה5-6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? יכול להגיע עד 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח א) במידה והמחשב מ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. חבר טוב שלי ביקש ממני להכין לו מפרט טוב עד כ- 4000 ש"ח בלי חריגות אז ככה הוא לא מתכנן OC לא צריך ציוד הקפי (מסך, מקלדת,עכבר וכל מה שמסביב) מה שצריך זה מעבד לוח אם (אפשר כרטיס קול מובנה) כרטיס מסך דיסק קשיח צורב DVD זכרונות מארז ספק (ואם שחכתי משהו אני אוסיף בהמשך לא עולה לי כרגע בגלל השעה חח) המחשב יהיה לאינטרנט, מוזיקה, הורדות, משחקים (לא הכי כבדים אבל אם כבר אפשר אז למה לא שלא יתאכז הם ירצה בעתיד איזה מחשק טוב) תודה מראש לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש מחנות באזור המרכז עדיפות ל- skypc (קניתי מהם בעבר) - המחשב ישמש למשחקים כבדים והרצת תוכנות עבודה כגון visual studio וכו. אני מעוניין בדרישות הבאות אם אפשר כרטיס מסך חזק כמה שאפשר, מעבד אינטל i5 אם אפשר אז i7, זכרון 4 גיגה DDR3, הארד דיסק 1 טרה של WD, מסך 22 רחב לפחות אם אפשר יותר גדול אז יותר טוב. אין לי צורך כרגע במקלדת ועכבר כי יש לי. רצוי מצלמת רשת טובה עם מיקרופון מובנה (לשיחות בסקייפ). וכמובן רמקולים שיהיו גם טובים. מחשב שיהיה שקט, יראה טוב, יעבוד חזק! חריגה בתקציב היא עד 500 ש"ח שזה אומר תקציב המחשב הוא 4500

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by XGALX,

אוקי היה פה נושא על המחשב שלי(לא אני פתחתי אבל היה)בכל מקרה בגלל הנחה גדולה על המעבד שהשגתי נשארתי עם כסף לשידרוגים ושידרגתי ועדיין נשאר לי 450 שקל לשדרוגים אגם אם אפשר חוות דעת על המיפרטים (המחשב למשחקים כבדים) הישןליפני ההנחה על המעבד) מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 49 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 446 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 25…

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by aviatan7,

המפרט עצמו לקוח מהמלצה בפורום elsf המחשב ישמש לגרפיקה אינטנט,משחקים מידי פעם מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 720 (2.8GHz) - BLACK EDITION - BOX ₪722 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ₪438 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ₪391 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL ₪957 מארז: ש''חOOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU 428 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3721 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET ₪352 דיסק קשיח: [..] WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ₪287 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות - מעל 3000 ש"ח ₪0 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il לגבי מסך כבר נסגרתי על זה: מסך-…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. זקוק למפרט עד 8000 ש"ח, לא לאוברקלוקינג אני צריך שיכלול הכל, הרד דיסק, מעבד, זיכרון, רצוי 1 ג'יגה שיתמוך בPCI-EXPRESS שיכלול צורב די וי די, כונן פלופי וכרטיס מסך הכי חזק שאפשר במגבלות הקיימות בעיקר למשחקים, אינטרנט, עריכת תמונות וצריבות למיניהן... כלומר.. מחשב מולטימדיה חזק, שיחזיק הרבה זמן ללא שידרוגים (מיועד לפעול 24 שעות ביממה) אין צורך במסך LCD, אני אסתפק במסך CRT רגיל, עם העדפה רצינית מאוד לעבר הLG F700P צריך לכלול זיכרון, מעבד, לוח אם, הרד דיסק, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב DVD , פלופי, ספק כח, מארז, כ. מסך. תודה מראש למגיבים

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by avivlevy,

אני שם מפרט תנו תגובות והאם הוא טוב לOC ומשחקים חזקים מעבדים AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D זכרונות SAMSUNG DDR 1024MB 400mh + (512+1024=1537)z דיסק קשיח1 WD 36/10000 SATA RAPTOR דיסק קשיח2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII צורבי DVD: NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK ספק כח OCZ PS 450W ATX MODSTREAM או Antec TruePower 2 550W SLI READY ואם הם מחזקים SLI? כרטיס מסך eVGA 7800GT 256MB קרור למעבד THERMALTAKE BIGTYPHOON מארז: THERMALTAKE ARMOR VA8000 BLACK http://www.thermaltake.com/xasercase/armor/va8000bws/va8000bws.htm עבכבר :Logitech MX1000 Laser Cordless Mouse רמקולים:CREATIVE SBS VIVID 60 טוב תנו תגו…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. תקציב: 1500 ש"ח עם חריגה של 100 ש"ח מטרות השדרוג גיימינג כבד - NFS: Most Wanted (2012) , Sleeping Dogs, GTA 5, COD:BO2, MOH: Warfighter וכד'.. מערכת הפעלה מה שאני משתמש זה: Windows 7 Ultimate 64BIT מפרט נוכחי מעבד: AMD Phenom 2 X3 720 BE לוח-אם: Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 זכרונות: OCZ Platinum 4x2GB 1066MHZ דיסקים קשיחים: WD 320GB 7200RPM Sata2, SAMSUNG 160GB 5200RPM Sata2 כ.מסך: Sapphire ATI Radeon 6870 1GB צורב: Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black מארז: NZXT Tempest - Air Flow King ספק: OCZ StralthXStream 500W PSU שימושים מיוחדים אני עלול לבצע OC, בתכלס אין לי אינטרס לזה אם המחשב יהיה מספיק חזק למשחקים האלה (החלקים שעלולים הם, מעבד, זכרונות וכ.מסך). האם תרצה לבצע מערך מר…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום אני מחפש מחשב חזק למשחקים דוגמת witcher3 מצאתי כמה דגמים עם מפרט דיי דומה (אסוס ולנובו), כך שהשאלה למעשה היא על איזו חברה אתם ממליצים, ולמה מפרט לדוגמא: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=6998&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=7482&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אהלן כולם לפני חודש קניתי מחשב מארצות הברית ואני מעוניין לצרוב עליו אותיות בעברית. מישהו מכם מכיר היכן אפשר לעשות את זה באיזור המרכז. אני מראש העין אם זה עוזר אודה אם אוכל לקבל גם הערכת מחיר לכל העסק תודה מראש =)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1350 פחות או יותר . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי דפדפן ומשחקי מחשב קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 /1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by HorseCalledWar,

אהלן, יש לי אופציה לקנות כרטיס מסך Radeon HD 6950 ב-300 ש"ח מחבר (המחיר סביר?) ולהעביר אותו למחשב שלי. אם אני עושה את זה, יהיה לי HD 6870 פנוי. איך אני יכול להשמיש אותו במחיר הכי נמוך, אבל שייתן ביצועים סבירים (כולל מסך, רמקולים, ומקלדת ועכבר זולים)? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכם. שמי אורי, אני מעוניין לקנות מחשב חזק בהתמקדות בעיקר ל-תלת מימד. משמע, מעבד זכרון וכרטיס מסך מאוד חשובים לעניין. זה מחשב עבודה, לכן התקציב גבוה. אני מחפש מפרט באמת חזק להשתמש בכסף כמה שיותר בחוכמה. לא כולל מסך. אני נוטה לכוון ה- AMD מסדרת ה- Opteron. כרטיס מסך מאוד חזק, מעדיף nvidia איזה quadro מאוד חזק. וכדומה, עוד דבר שחשוב זה מארז ברמה,מאלומיניום, איוור רציני, גדול, מקום למספר הארד דיסקים וגם יפה חיפשתי גם קצת pre-configured מצאתי דברים מעניים של Boxx ה- R4.1 שלהם נראה לא מצוין, אבל אני לא יודע כמה זה היה עולה בלי שם המותג שלהם.. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה ה-BOXX המדובר : http://www.boxxtech.com/asp/cf_step2.asp?ModelInstanceID=281

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. הסתכלתי בחוברת הוראות וראיתי שיש אפשרות שנקראת TMP שהם כותבים שזה משהו שמגביר את האבטחה של המחשב וצריך להגדיר את זה ב BIOS. אז רציתי לשאול אתכם אם אתם יודעים מה זה ואם כדאי להפעיל את האופציה הזאת. דבר שני, כתוב שבנייד שלי יש אפשרות ל 3G. מה זה בדיוק אומר גם לא הבנתי ב 100% אבל מה שהבנתי מהכתוב, ותקנו אותי אם אני טועה, זה שאפשר להכניס את הכרטיס סים שלי לנייד וככה שאם יש בסים שלי אינרנט בדור השלישי אני יקלוט אינטרנט בנייד. זה נכון? אם כשאני מגיע לארץ (אני עכשיו בחו"ל) אני יקנה מאורנג' סים לאייפון וחבילת גלישה אני יוכל לקלוט אינטרנט מהנייד? אני יודע שאני לא יודע בדיוק על מה מדובר אז אשמח לקבל הסברים תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. היי אנשים, יש לי שתי הצעות של מפרטים למחשב, תביעו את דעתכם מה יותר טוב.שני ההצעות בסביבות ה4 אלף: מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box - קירור מצויין למעבד: לא תודה כמות: 1 Arctic-Cooling Highend Low Noise (AMD 64) Freezer 64 Pro - PWM - קירור למעבד כמות: 1 לוח אם ASRock 880GMH/U3S3 כמות: 1 4GB Crucial DDR 3 - 1333 - Crucial Original כמות: 1 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 - כונן קשיח - הנחה ללקוחות המזמינים באתר: לא תודה כמות: 1 כרטיס גרפי PNY GeForce GTX 570 1280MB DDR5 PCIe -- לרוכשי מערכת מחשב חדשה כמות: 1 LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk כמות: 1 THERMALTAKE TR2 600W 80Plus Bronze 50A ATX 2.3 A-PFC 12cm Fan -…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by LoopXXX,

1. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא ציוד היקפי בתקציב של 7000 עם אפשרויות חריגה. 2. השימושים הם עריכת ווידאו, קיבוץ, משחקים, תכני HD. משחקים כגון BFBC2 MW2 FARCRY2 SUPREME COMMANDER 2. במשחקים אני מעוניין שיריץ אותם על הגדרות הכי גבוהות כשנה לפחות מיום הקנייה ועל הגדרות בינוניות מינוס לזמן של כ- 3 שנים ומעלה. המחשב לא מיועד לשידרוגים עתידיים כי אני מעדיף להשקיע סכום נחמד על מנת שיחזיק מעמד לאורך זמן. רוב המידע והמחירים לקוחים מ אתר KSP.CO.IL 3. ניסיתי להרכיב מפרטים ונתקלתי במספר שאלות... ואשמח להרחיב את הידע על מנת לעשות קנייה יותר חכמה. מעבד ההתלבטות היא רבה בעיקר בגלל חוסר ידע בפרטים הקטנים שבין I5 I7. 1) אינטל I5 או I7 מה הבדלי ביצועים בסדרות האלה, בכל האספקטים? 2) מה ה…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום, יש לי מעבד חדש בקופסא, i7 4790K, תושבת LGA1150. אני רוצה לבנות מחשב לעבודה משרדית + קצת פוטושופ ומשחק אחד (Starcraft). האם אפשרי וכדאי להשתמש במעבד שיש לי או שהוא כבר כל כך ישן שלא כדאי? האם אפשר לנצל אותו שנתיים / שלוש ואז לשדרג? יש לוחות מתאימים / מאווררים למעבד הזה? אשמח אם תעזרו לי, אישית הייתי מעדיף לנצל אותו ולחסוך כסף אבל חשוב לי לשמוע את דעתכם.

24. Started by יניב51,

שלום לכולם, לאחר תקופה ארוכה בה הסוללה של הנייד לא עבדה רכשתי חדשה ( 350ש"ח מקורית מ DCS למחשב HP ). הסוללה הקודמת פשוט הפסיקה להיטען ובכדי לשמור על הנוכחית רציתי לשאול מה הדרך הכי טובה לשמור על אורך חיי הסוללה ( לא שתעבוד יותר זמן שהמחשב דולק, אלא שתישאר בחיים ולא תהרס )? בהנחה שרוב הזמן אני ליד מקור מתח, האם זה תקין להשאיר את הסוללה מחוברת למתח ונגיד פעם ביום לנתק ולהטעין? לבצע פריקה מלאה של הסוללה והטענה מחדש? אשמח לקבל עצות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by E-Li-T,

אז אחרי שבדקתי והתייעצתי עוד קצת החלטתי לרדת מסדרת ה i3 ולהישאר עם Dual Core השימוש שיעשה במחשב הזה יהיה בסיסי, לרוב גלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה וקצת סרטים. זה המפרט שהרכבתי. האם יש חוסר תאימות בין החלקים? רכיב מיותר שלא אראה את הביצועים שלו בגלל שרכיב אחר מעכב אותו? רציתי להוריד את הכרטיס מסך אבל לא הצלחתי להבין אם בלוח אם יש יציאת DVI משלו. האם ספק 500W מיותר ואפשר להסתפק ב 450W ? אם אתם מציעים לי מפרט חדש, בבקשה תישארו עם החברות שצויינו. (למרות שאעדיף שפשוט תגידו לי מה לשנות במפרט הזה ) תודה! מעבד Intel Dual Core E6500 2.93Ghz Tray, יחידות 1 ₪328 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1259 ThermalTake TurboFan 140mm 800rpm~1200rpm 16dBA, יחידות 1 ₪7…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים