עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by maxl4me,

שלום אנשים תעזרו לי בבקשה בקניית מחשב חדש נייד כמובן הנה המפרט תודה מראש על זמנכם היקר! האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: מעדיף חנות לא משנה איזה מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): בארץ תקציב: 2500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100 200 שקלים יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין העדפה מערכת הפעלה רצויה: windows 7 כונן קשיח מועדף: מ 250 גיגה אפשרות ליותר משקל הנייד המועדף: לא כל כך משנה תאמת גודל הצג:לא פחות מ 13 אינץ זמן סוללה רצוי: מעדיף כמה שיותר אבל אם זה יותר מידי משפיעה על המחיר אסתפק גם ב 4 שעות צבע המחשב הרצוי: רק שלא יהיה וורוד אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה כונן dvd ,כניסות usb ,אינטרנט אל חו…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, יש לי מעבד חדש בקופסא, i7 4790K, תושבת LGA1150. אני רוצה לבנות מחשב לעבודה משרדית + קצת פוטושופ ומשחק אחד (Starcraft). האם אפשרי וכדאי להשתמש במעבד שיש לי או שהוא כבר כל כך ישן שלא כדאי? האם אפשר לנצל אותו שנתיים / שלוש ואז לשדרג? יש לוחות מתאימים / מאווררים למעבד הזה? אשמח אם תעזרו לי, אישית הייתי מעדיף לנצל אותו ולחסוך כסף אבל חשוב לי לשמוע את דעתכם.

3. Started by Tranquility,

זה מה שיש לי היום : AMD Mobile XP @3200 512 DDR 400mhz abit nf7-sl 9600PRO זה מה שאני רוצה לקנות: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D AMD Athlon 64 (3200+) VENICE LEADTEK - PX7800GT TDH 256MB DDR3 MyVIVO - PCX Thermaltake Purepower 460W Blue light - Active PFC - ATX 2.01 יש לי כבר: מארז אלומניום עם חלון (ככה שאני לא צריך מארז חדש) ויש לי זיכרון 512*2 (1G) שעוד לא פתחתי של CORSAIR : האם זה נראה לכם מספיק רציני בשביל לראות את השיפור ... אני מתכנן קצת OC... האם הספק כוח יספיק ? ואני יודע שהיום יותר מומלץ ללכת על ה 805 אבל אני לא רוצה לעבור ל DDR2 ... כי כבר יש לי את הזכרון שאני לא משתמש בו ... תודה מראש נ.ב. בכמה אתם חושבים אני יכול למכור את הציוד שישאר לי ?

• 37 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by maorb,

המפרט של המחשב: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 68%] Dell Studio XPS 8100, Intel Core i7-860 processor 8MB Cache, 2.80GHz 8GB DDR3 SDRAM at 1333MHz-4x2GB nVidia GeForce GTS240 1024MB GDDR3 1TB Serial ATA 2 Hard Drive 7200 RPM Windows 7 Home Premium, 64bit עם רשיון 16X DVD+/-RW and 16X DVD-ROM Dell 1525 WLAN PCIe card with11n mini-Card & external antenna ללא אחריות כמו כן יש מסך מעולה: Dell 22 Inch 2209WA Flat PanelMonitor אשמח מאד לקבל הערכה! בתודה מראש! [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by bubbleboy6,

אהלן אני מחפש לקנות מחשב נייד, הסתכלתי בזמן האחרון על המחשב Gigabyte 566N עם המפרט הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9519 המפרט בקצרה: CPU T8100 2.1 GHz, Memory 2GB, HD 320GB, GeForce 8400GT גם מבחינת מחיר הוא מתאים. (4900 ש"ח...) עכשיו לא מזמן ראיתי את המפרט של המחשב Gigabyte 576V שזה הדגם החדש שלהם: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2838 יש לו את הפלטפורמה החדשה, ובעצם הקטע הכי חשוב (מבחינתי לפחות): כרטיס מסך GeForce 9600GT... שלפי מה שאני מבין (תקנו אותי אם אני טועה) שזה אמור להיות אחלה כרטיס מסך ויחסית הרבה יותר טוב מהדגם GeForce 8400 (שיש ב 566N שרציתי לקנות). בעיקרון אני מתחיל ללמוד עוד שבוע באוניברסיטה, (השימוש של…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום אני חדש פה..כמה חברה מגיימר המליצו לי על האתר.. אז אני בא לבקש קצת עזרה לפי מה ששמעתי אנשים פה רצינים בניתי את הדברים העיקריים ללא ספק + מארז ואולי עוד כמה דברים המחשב נועד למשחקים כבדים,פוטושופ,ומוזיקה [צריך כרטיס כל טוב שיחזיק מערכת קולנוע למחשב ורסיבר] התקציב הוא עד 10000 שקל ללא מסך. אני רוצה מסך דק ושטוח ומוכן להשקיע עד 2000 ש'ח , כלומר המחשב עצמו יכול לעלות עד 8000 שקל. כמובן שצריך הרכבה במעבדה.. תודה לכל העוזרים מראש.. ואני רוצה שרק אנשים שבאמת מבינים יעזרו.. ד'א לא הכנסתי לוח M כי אני רוצה את ה Epox 8KDA3J S-754 sata, gbl ההוא שחסר להם ב-KSP אז או שתביאו לוח אחר כמו ה-Abit kv8 pro או שעדיף כבר להזמין את ה Epox 8KDA3J S-754 sata, gbl מפנדה... קיצר…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Liran Cohen,

שלום לכולם, מתלבט על מפרט מחשב חדש חלקים שנשארים איתי מהמחשב הישן: MSI 1080 GTX SEA HAWK SEASONIC 620W M12 EVO Samsung 850 EVO 250GB Crucial MX500 240GB Seagate 2TB HDD מעוניין לקנות: מעבד + לוח אם + זכרון + קירור למעבד + SSD NVME 512GB צרכים עיקריים: עבודה מהבית כ 2-3 ימים בשבוע עם התחברות מרחוק, קצת משחקים וקצת עריכת וידאו נוטה להעדיף את אינטל בגלל חיבתי להמהרה, אבל זה לא משהו שהוא חובה תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי חברים. מחפש נייד עם מסך 13.3 מבחינת דרישות: 1)שיהיה בנוי טוב מאוד 2)מעבד- I5 חדיש מספיק בהחלט 3)זיכרון- 6GB ומעלה 4)SSD למערכת הפעלה (ולא המיני של ה8GB) 5) שיהיה קל תקציב- 4K אפשרי עם חריגה קלה אשמח לכיוון!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by hezi508,

אני מעוניין לקנות את הנייד הזה DELL LATITUDE E7450 כרגע בודק קונפיגורציות, רציתי לשאול אם יש למישהו את המחשב ויכול לתת חוו דעת, או אם מישהו שמע דברים טובים או רעים עליו ויכול לשתף. תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by classic,

היי, חיפשתי, התייעצתי - הגעתי לשני הדגמים הללו. בתקווה שהשאלה לא כללית מידי: מה דעתכם? http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=825307,823734 חג שמח זיו

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני מחפש כבר כמה ימים ניידים ועברתי על הרבה עמודים פה בפורום. ראיתי שההמלצות בעיקרון לנייד 13.3 הוא על לנובו E330 ועל 3460\3360 VOSTO. בעיקרון הנייד ישמש לצפייה רוב הזמן, להתנייד בין חדרי הבית. מידי פעם לקחת אותו ללימודים ועבודה. * מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים עריכה גרפית (פוטושופ אילוסטרייטור מאיה) זה יהיה יחסית נדיר משחקים קלים (אופציה נחמדה) * גודל המסך? לא פחות מ13.3" לא מבריק * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל מעדיף לא לעבור בהרבה את ה2KG. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 3 שעות יהיה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI USB3.0 רצוי. * בלוטות: אופציה נחמדה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל מינימלי 100GB. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? אין צורך * …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by noam-r,

הרכבתי מפרט מחשב אצל מרדנית - זה המפרט הסופי שלי המחשב מיועד למשחקים (בעיקר סימולטורים כמו Microsoft FS2004) וגלישה באינטרנט אם למישהוא יש רעיונות לגבי החלפת רכיבים ועדיין לשמור על המחיר של 3600 ש"ח שיגיב... []Mother Board: ABITIS7E(i865PE)+ SB+LAN HT FSB800 [abit]530NIS CPU: Intl Pentium 4 2.6GHz 512kb Fsb800mhz (S-478) [intel] 1070NIS VGA Card: Innovsion/Sparkles GeForce FX 5200 128MB DDR +TV 410NIS Drive: Mitsumi 1.44MB Floppy Disk Drive [MITSUMI] 50NIS Hard Disk:WD 80Gb 7200rpm ATA100 8MB Buffer [Western Digital]470NIS 2*Memory:HYNIX 256MB PC3200 400Mhz [HYNIX]270NIS DVD: : Toshiba DVD x 16 [Toshiba]200NIS Case: : Magnetic MIDI 400W(…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by naamani3,

http://ksp.co.il/?select=.269..396..52.&list=1&sort=3&glist=1&uin=16014&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0#complist המחשב ישמש ללימודים (תואר ראשון מדעי המחשב) סרטים וקצת משחקים- לא גיימינג כבד ולא חשוב לי שיריץ הכל על אולטרה. בעיקר חשוב לי שייסחוב כמה שיותר זמן ואני לא ייתבאס עליו עוד שנה (תאכלס מספיק לי גם מחשב ב2500 אבל אני מניח שהוא לא יריץ אפילו פיפא עוד שנה-שנתיים). כמה נקודות שיש לי התלבטות לגביהן: * SSD - אין לי מושג בזה, לא מבין מה ההבדלים ועד כמה המהירות קריאה\כתיבה היא קריטית (הבנתי שיש הבדלים בין קריאה וכתיבה לבלוקים קטנים וגדולים והרבה שטויות כאלה להגיד את האמת לא מבין בזה). שורה תחתונה אני צריך SSD שעליו אני מתקין את מ"ה …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by captaincaveman,

היי, I3 530 2GB 1333 500GB HD צורב LG כלשהו מארז ELITE של COOLERMASTER מסך LCD 17" של ACER AL1717 תודה! עריכה: לוח האם הוא GIGABYTE H55M-S2H

15. Started by mandaho,

הציעו לי לקנות מחשב עם מפרט הבא Dell Precision WorkStation 670 E7525 (workstation) chipsets שני מעבדים קסיאון 3.4 ג'יגה XEON 4 MB of L2 Cache 2 MB per core 4 ג'גה ראם ECCDDR2 ארבע יחידות של ג'גה דיסק קשיח 147 ג'גה סקזי 15K כרטיס מסך קוודרו FX1400 צורב די וי די פלוס כונן די וי די רשיון נילווה איקס פי פרו מארז אורגינאלי עם ספק 650 וואט כמה להציע עבור מחשב כזה ? יש לי מסגרת תקציב של 3500 ש"ח למארז כי היתר יש לי והאם במסגרת תקציב זה יש מחשבים יותר חזקים מכזה שהוצע לי לקניה? פשוט רק המחשבה על שני מעבדים 3.4 כ"א ו4 ג'יגה זיכרון אכותי ודיסק קשיח בעל ביצועים מדהימים בחבילה שכזו האם יש אלטרנטיבות טובות יותר?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אהלן, פעם אחרונה שעדכנתי מחשב היתה לפני 7(!) שנים, אין לי מושג מה הולך היום עם משחקים, אבל פעם נורא אהבתי לשחק ובא לי קצת לחזור לזה. מה יהיה לי מחשב אידאלי? אגב, לא מאד מבין בחומרה. כדאי לי i5 או i3? (מה ההבדלים המהותיים?) להשקיע יותר בכרטיס מסך? בהארד דיסק? תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש פשוט יחסית, אבל עם אופציה לגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש ביתי תדיר. ב) במידה והמחשב מיו…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. הפרטים הנוספים צבועים באדום , תודה רבה על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? (2000 שקל) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך, חשוב לי שיענה על הצרכים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעקרון משחקים + עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אח שלי בעיקר משחק משחקי רשת כגון leagueoflegends , fifa12 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יח…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום, אני מתכוון להתחיל ללמוד הנדסת חשמל ומחשבים בשנה הקרובה ואני מתכנן לקנות מחשב נייד. יש לי כמה שאלות: 1. מנסיונכם, עד כמה שימושי טאבלט ללימודים מהסוג הזה ? 2. אני מתלבט בין Fujitsu Siemens T5010, Apple Macbook או מחשב אחר בעל מסך 13.3" מבוסס על פלטפורמת Centrino 2 (המלצות יתקבלו בברכה). מה לדעתכם הבחירה המנצחת (תקציב בין 6000-8000 ש"ח) ? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by talsabag1515,

אהלן, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים * גודל המסך? רגיל * רזולוציית המסך? FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכבר אלחוטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עד 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל עד 500GB * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אבל שתהיה מובילה בתחום כמוHP? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם חשוב שיהיה קל במיוחד ודק! שבת שלום

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לביצוע חישובים ברשתות BlockChin שונות. לשם כך אני צריך 4 כרטיסי מסך, ומעבד שידע להתמודד עם העומסים הנובעים מהפעילות. בסופו של דבר המפרט שאני רוצה לקנות הינו: CPU: AMD Ryzen Threadripper 1950X - 930EUR Motherboard: ASRock X399 TAICHI - 350EUR CPU Cooler: Noctua NH-U14S - 80EUR SSD: Samsung PM961 NVMe - 256GB - 105EUR Memory: Kingston HyperX Savage - DDR4 - 208 EUR בארץ עולה בערך 840 ש"ח לאחד. GPU: MSI/ASUS GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC X4 מכיוון שהמחיר בארץ של המעבד הוא פסיכי (5,000 ש"ח, שבאירופה עולה 900 יורו כ-3,800 ש"ח), אזי הזמין גם את הלוח אם (בארץ יש רק את הדגמים הנח…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום! אני עומד לפני רכישת מחשב ומתלבט קצת בין נייח לנייד. הסיבה לבחירה (לא סופית..) במחשב נייד היא צורך מסויים בניידות וצריכת חשמל פחותה יחסית למחשב נייח. השימוש במחשב הינו לגרפיקה דו ותלת מימד בצורה מאסיבית בעיקר בתוכנות קוד פתוח (בלנדר), קצת משחקים (אולי) ;D מבדיקה לא מעמיקה נראה שמחשב זה יכיל כרטיס מסך של nVidia (כי כרטיסים של ATI לא ממש טובים לגרפיקה כמו ששמעתי) נראה שכדאי מחשב i7 לפחות זיכרון 4GB לפחות ועדיף יותר!!! מסך: הכי גדול שאפשר מקלדת: רצוי מורחבת (כלומר עם מקשי המחשבון שבצד ימין) ??? צורב בלוריי או DVD רגיל - לא קריטי אבל פרמטר חשוב. לא אכפת לי אם המחשב יהיה סופר מגושם ושהסוללה תספיק לחצי שעה... רכיבים שניתן לשדרג בקלות יחסית כמו כוננים קשיחים אי…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. לעובדי אינטל מקבלים E6700 בחינם, מה דעתכם לגבי המפרט הבא (הצעה מוכנה מראש): לוח אם: Intel Shrewsbury DG965 Intel® DG965 Chipset Chipset חריצי זכרון Four 240-pin DDR2 SDRAM Two PCI Conventional* bus connectors Ten USB 2.0 ports TI® 1394a controller supports One in the back יציאת FIREWIRE 1394 Six Serial ATA IDE interfaces Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN כרטיס רשת 6-channel (5.1) audio subsystem using the SigmaTel* STAC9227 audio codec כרטיס קול זיכרון 512MB DDR2 667 Hynix/Twinmos/NCP/Trancend כרטיס גרפי Gigabyte 7100 DVI+VGA 128mb on card + 384 shared דיסק קשיח 160G SATA II 7200RPM HITACHI LG DVDRW X16 מארז HEC CI-6K31 180x375x390 שתי יציאות USB קדמיות…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אין לי מושג איפה קונים ואם בכלל מרכיבים . בקיצור לא יודע כלום!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום חברים, ואני כבר מעריך שנכנסתם לדיון שלי (: אני בוחר רכיבים למחשב של קרוב משפחה, המחשב הולך לשמש לעבודה משרדית; AutoCAD, ושילוב של אקסל והרבה תרשימים עם הרבה פרטים, כלומר תמונות כבדות (עד 2MB לתמונה) (עד 15 תמונות במקביל). יותר מזה אני רואה גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים (אם ניתן, בHD, אבל רק כ-אקסטרה). המחשב הולך להיות פעיל במשך רוב היום, ועבודה תכלול לפחות חצי מהזמן שלו. התקציב המקסימאלי הוא 3500 שקל (כולל 2-3 מסכים). אנחנו קצרים בכסף, והמחשב ישמש לפרנסה, אז אם ניתן לחסוך. ציוד היקפי; שני מסכים או אם ניתן שלוש, עם רזולוציה גבוהה ככל הניתן. עבודה עם מסכים מרובים תעזור לו לעבוד עם התרשימים. זה הכל. אין צורך בDVD DRIVE, אני אתן לו את שלי. שקט חשוב, אבל לא מספיק כד…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=21075 VS http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=23771 זה פשוט: 128GB VS 256GB I5 HASWELL VS I7 IBY BRIDGE TOUCH SCREEN VS NON TOUCH SCREEN 8GB RAM VS 4GB RAM קשה לי להחליט, אני סטודנט להנדסת תוכנה שנה שנייה. מריץ תוכנות פיתוח כמו Eclipse, Visual Studio. הבנתי שהמגע די חלק חשוב בווינדוס 8. מה גם שסוללה חשובה לי, והכרטיס הגרפי של האסוול יותר טוב. מה אתם אומרים? עריכה: http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i...-Core-i5-4200U אני רואה שההבדלים לא כאלה משמעותיים + ההאסוול חוסך לי סוללה. אני נוטה יותר לכיוון המחשב החדיש יותר. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.