עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לאחר חיפוש בגוגל מצאתי את הצעת המחיר הבאה על דגם DELL STUDIO XPS SX13-163B , עולה 6000 ש"ח - http://www.zol.co.il/Product.aspx?productid=270 מה שהבנתי זוהי בעצם הפצה קמעונית של הדגם Studio XPS 13 <ז"א אותו דגם>. הנה מפרט הדגם באתר דל ישראל http://www1.euro.dell.com/il/he/home/Laptops/laptop-studio-xps-13/pd.aspx?refid=laptop-studio-xps-13&s=dhs&cs=ildhs1 אני סטודנטית למדעי המחשב ככה שאצטרך מחשב שיוכל להריץ לי פרויקטים רציניים, ולשמש אותי באוניברסיטה לאורך זמן. עד כמה אתם ממליצים לי עליו בתמורה למחיר? ועד כמה האתר\חנות האלה אמינים? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. המחשב שאני מחפש זה מחשב לכיוון של להפעיל משחקים ברמה גבוהה, סרטים וכו. דברים שהייתי רוצה שהמחשב יכלול: מעבד מהסדרה החדשה של intel ה Dual Core 2 או איך שלא קוראים לזה. 250 גיגה 1024 זכרון כרטיס רשת עם ראוטר אל חוטי, במקרה ואי אפשר והוא לא קולט מרחק של 12 מטר בערך עם קירות אז שיהיה חוטי. כרטיס מסך שיריץ משחקים על ההגדרות הגבוהות. צורב די וי די, כונן DVD מארז שיהיה עם סירקולציה טובה, העיצוב לא ממש חשוב, אבל שלא יהיה בלוק. ואם יש עוד משהו ששכחתי והוא חיוני אז תוסיפו אני לא צריך מסך למה יש לי אחד שאני ישתמש בו. אז זה רק מחשב בלי מסך. תודה מראש על הכל, אלעד

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by omriaharoni,

שלום וברכה מבקש המלצה למחשב נייד למטרת עבודה משרדית פשוטה מהבית וגלישה באינטרנט לא מתכוון לקחת אותו איתי, ישאר רק בבית חשוב שיהיה מהיר אמין ולטווח ארוך מעבד I5 8GB זיכרון SSD 15.6 ללא מערכת הפעלה תקציב סביב 2500-3000 ש"ח (לא יותר) הסתכלתי על שלושה דגמים Dell Vostro HP ProBook Lenovo ThinkPad E15 אשמח להכוון יותר ספציפי לדגם שמשתלם עבורי תודה מראש לעוזרים! ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם לאחרונה אני רואה המון תלונות על אחריות ASUS עד כדי שאנשים פונים למעבדות לא בהסדר האחריות בשביל לקבל שירות נורמאלי. נתקלתי בחנות laptopworld אשר משווק הרבה דגמים של אסוס (לדעתי מדובר על יבוא אפור\מקבילי) במחיר אטרקטיבי ועם 5 שנות אחריות (כנראה במעבדות שלהם) לרוב נהוג לפרש יבוא אפור ושירות לא במעבדות של יבואן רשמי כמו משהו שלילי. אבל לאור טיב השירות ואחריות של היבואן הרשמי, מה כבר אפשר להפסיד? מה דעתכם? למישהו יש ניסיון עם השרות של laptopworld?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני חדש בפורום מישהו המליץ לי עליכם מFXP ואמר שפה הרבה יותר מקצועיים במפרטים 1. מה התקציב המקסימלי? 4200 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. המחשב בעיקר למשחקים כבדים כמו C&C החדש שיצא וכל ה CRYSIS COD4 וכו' , אבל גם לעבודה משרדית (לא צריך משהו מיוחד לשם כך) המסך יהיה P2350 רזולוציית FULL HD 1,920 x 1,080 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועו…

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by saarxee,

נקנה מלפני כמעט שנה. ב-27.12. INTEL CORE I3 2100 KINGSTON 4GB RAM X1 GT430 ABPOWER 500W HITACHI 500GB קירור סטוק למעבד, מאוורר לד כחול במארז. מארז לא ידוע - ג'נרי. המחשב נקנה כולל מסך ב-2800 ש"ח בסה"כ. FUJITSU 20 INCH

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אודה להתייחסות / הצעות לשיפור של המפרט הבא (מתוך TMS) מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Asus P5N32-E SLI ¤ 1237 1 מארזים ANTEC P182 SE Aluminium ¤ 1143 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 241 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 605 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 ¤ 625 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 632 2 כרטיסי מסך BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤ 1550 2 כרטיסי קול Creative X-Fi Xtreme Audio SCXFIXTRA ¤ 316 1 רשתות Gigabyte Wireless USB2.0 Card GN-WBKG 802.11b/g 54Mbit GNW…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by aboren,

היה לי מחשב סמסנוג 15.6 עם כרטיס מסך של NVIDIA ושמתי לו SSD של 256 גיגה I7 ו6גיגה זכרון נגנב אתמול מביתי. אני רוצה מחשב חדש. מה ההמלצות? השימושים: משחק מנג'ר פוטושופ תוכנות עריכת סרטים. גלישה תקציב 3500-4000 ש"ח תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. קניתי מחשב במחיר 3100 בדיוק. המפרט: מארז Antec Gaming 200, שחור. ספק כוח HEC 14CM FAN COUGAR-550 CM 550W. לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H AM2 AMD (הוא תומך ב-AM3, בדקתי בחנות). מעבד AMD Athlon II 620 Quad-Core AM3. זיכרון Ceon 2GB DDR2 800Mhz (שתי יחידות, סה"כ 4GB). כרטיס מסך MSI ATI Radeon 5750 1GB GDDR5. צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS. מה דעתכם? הוא יריץ לי משחקים חדשים כמו Assisan's Creed 1/2, Call of duty 6 mw2, וכל שאר החדשים...? הולך להתחבר מסך 19 אינץ' עווה, בהמשך מסך דק 22 אינץ'.... *** ערכתי את התוכן, כי שיניתי את המפרט והתקציב. *** כבר הזמנתי את המחשב. תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Alfies,

המחשב יהיה מיועד לרוב לאינטרנט ול- OFFICE! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם, אני במחשבות לקנות מחשב גיימינג בעלות של עד 10K לא כולל מסך, מקלדת ועכבר. העיניין הוא שטכנולוגית אני לא מעודכן מאד בשינויים הקיימים בשוק ואני מנסה להבין האם יש כזה דבר "זמן נכון לרכוש מחשב?" אני לא רוצה להיות במצב שבו אני קונה מחר מחשב ובעוד חודש חודשיים יוצאת טכנולוגיה חדשה לגמריי. שלא תבינו לא נכון, ברור לי שכך או כך טכנולוגניות משתנות כערף עין אבל אני לא רוצה להיות ב "רגע האחרון" לפני שהטכנולוגיה משתנה. לכן, האם אתם חושבים שזהו זמן טוב לקניית מחשב גיימינג או שמה עלי להמתין מספר חודשים לטכנולוגיה חדשה? ובכלל, האם יש פורמולה ידועה של תיזמון לקראת רכישה טכנולוגית? אני מקווה שהשאלה שלי תעזור לעוד מספ…

12. אורח אוה

היי, אני מתחילה ללמוד השנה והתואר אינו דורש שימוש בתוכנות מתקדמות, אלא באופיס בלבד. אני מחפשת מחשב טוב ואמין בטווח של 3500 שקלים. מצאתי שניים שאני מתלבטת, מקווה שתעזרו לי להחליט. ובנוסף אשמח להמלצות אחרות. מחשב נייד Dell Vostro 14 5000 5468-72008G25GWLY - צבע זהב http://ksp.co.il/?store=beershevaEast&changeSnif&uin=35596&select=.268..271..214. מחשב נייד Lenovo IdeaPad 500S I7 מסך 14" צבע שחור https://www.payngo.co.il/computers-all/computing-gaming/laptops/ip-500s-14-i7-6500u-8gb-500gb-8gbssd-n16s-gt-2gb-14-fhd-2cell-win10-black-1y.html

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by joe35,

שלום , קניתי את המחשב הזה ( WIN8.1 ) : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=891863 יש לי כמה בעיות איתו : 1 . היה לי לפטופ ישן עם חיבור VGA , אז כדי לא לרכוש מסך חדש , קניתי את המתאם הזה : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9864 מאז שחיברתי אותו אני לא שומע כלום עם הרמקולים . מה לעשות ? הגיע עם המתאם הזה גם חיבור נוסף לשמע , אבל אני לא יודע לאן לחבר אותו . 2. כאשר אני מעלה את המחשב , הווליום מאוד גבוה ואני לא מצליח להנמיך אותו , אלא רק לאחר כמה דקות . אי אפשר לקבוע שהוא יעלה תמיד עם 15% מהווליום ? 3. שולחן העבודה שלי פתאום נהיה ריק , נעלנו לי כל האייקונים . אבל אם אני פותח את מחיצת desktop דרך הסייר , אני רואה שם את האייקונים וקיצורי הדרך שיצרתי . מה צרי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אהלן, פעם אחרונה שעדכנתי מחשב היתה לפני 7(!) שנים, אין לי מושג מה הולך היום עם משחקים, אבל פעם נורא אהבתי לשחק ובא לי קצת לחזור לזה. מה יהיה לי מחשב אידאלי? אגב, לא מאד מבין בחומרה. כדאי לי i5 או i3? (מה ההבדלים המהותיים?) להשקיע יותר בכרטיס מסך? בהארד דיסק? תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש פשוט יחסית, אבל עם אופציה לגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש ביתי תדיר. ב) במידה והמחשב מיו…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היי חברים שלום רב אני רוצה להתחדש כבר במחשב חזק לפתיחת תוכניות בנייה בפורמטים של DWG, REVIT, מריץ פוטו- שופ ועריכת ווידאוי. סך הכל מחשב יחסית חזק שיכול לרוץ מעבר עם זיכרון של 1 טרה. חשוב לי שיהיה לו חיבור לשני מסכים על מנת שאוכל לקבל תצוגה רחבה או לחילופין להציג ליושבים במשרד תצוגה שונה בין המסכים. המחיר כולל הרכבה. אשמח גם להמלצות למסכים עם זורע בגודל 27-32 אינץ. תודה תודה תודה לכל העוזרים. פעם קודמת הרכבתם לי משהו שהחזיק לי 8 שנים בכיף, אז תודה.

16. טוב זהו פעם אחרונה שאני מתחיל נושא כזה אני פשוט רוצה לקנות את המחשב שבוע הבא ואני צריך את דעתכם הכנה כמובן שיש מקום לשיפורים אבל חריגה מקסימלית תהיה עד 3100. שני המפרטים נלקחו מאגף המבצעים של KSP - המחשב אמור להחזיק 3 שנים ושיוכל להריץ משחקים בסבבה לא בהגדרות מטורפות - כמו כן כרטיס מסך חדש יגיע כשיצאו כרטיסי DX10. 1) מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטיסי מסך Powercolor X550 EZ 256MB, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-W162Z …

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤627 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 מחיר: ¤520 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1884 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA150 - RAID 24/7 מחיר: ¤492 אחריות: חמש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ¤207 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤804 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: RAIDMAX SCORPIO 868 BLACK + 400W PFC PSU מחיר: ¤391 אחריות: שנה. סט…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות מחשב, מדי פעם הוא משחק במשחקים קלים כמו Football Manager או פיפא. תקציב: 3500 ¤. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 3500¤ 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות משחקים קלים , צפיה בסרטים (מדי פעם). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD , רמקולים , מקלדת ועכבר , צורב DVD. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. *החבר מתעקש על LCD אז אין אפשרות למסך CRT. תודה מראש, אמיר.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי, אני כבר שאלתי פה ושם כמה שאלות ובניתי את המפרט הבא, רציתי את דעתכם. מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤561 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-S2C ¤276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39261 כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤251 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD321KJ זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe ¤850 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DDO צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤131 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pr…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by neta3200,

CPU:I5 3470 Motherboard:Intel DH67BL Ram:8GB DDR3 1333Mhz-CL9 GPU:Shappire 7850 Dual-X 1GB Storage : corsair force 3 ssd 120GB Seagate 500GB Hard Disk Hitachi 500GB Hard Disk Case : thermaltake Soprano RS 101 with window Powersupply : 600W Ci-Power DISK : DVD R/W LG כמה המערכת הזאת שווה ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by elis02,

שלום, מחפש מחשב נייח שיידע לעבוד עם התוכנות RSOFT MATLAB LABVIEW גם עבודה בו זמנית. הרצת סימולציות עם שימוש של מספר ליבות. שימוש בשני מסכים. חשוב לי שהכל ירוץ חלק וגם שבאמצע המחשב עדיין ייפעל רגיל שאוכל להשתמש בדפדפן/ יישומי אופיס בקלות. שלא יהיה רועש גם. אשמח להמלצות למפרטים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by 45misha45,

יש לי מחשב אפל חדש מחו"ל אני רוצה להוסיף לו עברית. אני לא יודע אם כדאי לי לחרוט את המקלדת, צישהו עשה את זה? אני מעדיף שהמקום של החריטה על המקלדת יהיה בירושלים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Freedom-Shepherd,

היי, צריך את העזרה של המומחים בבקשה: 1. מה התקציב המקסימאלי?7,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל עד תום. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 8,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר, וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שימוש כבד, אולי בעתיד יעלו עליו גם תוכנות וירטואליזציה אבל זה פחות קריטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל מה שחדש. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).הממ, לא זוכר את הספרות, אבל הFullHD -לאי…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Rageous,

שלום לכולם, נרשמתי לפורום לפני שאני קונה מחשב חדש. להלן המפרט ש"חבר שמבין" המליץ לי. הסברתי לו שהתקציב עד 5,000 ש"ח וזה מה שיצא (דרך פלונטר): http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=87191 מי שיכול לעשות טובה ולתת כמה מילים על המערכת אם אפשר להוזיל אותה זה יהיה נהדר, ואם החלקים שנבחרו הם מספיק טובים..

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by rani109,

שלום לכולם בשעה טובה נרכש מחשב נייד DELL 1525. התקנתי XP והכל מצויין. חסרים לי דריברים לכרטיס מסך , קול רשת ומודם . איך אני מוצא דיסק עם דריברים (עם המחשב הגיעו 2 דיסקים בלי דריברים ל XP) תודה וגמר חתימה טובה רני http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1644&CatCode=315

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.