עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הדגם של המחשב הוא: Compaq Presario 1500 processor Intel® Pentium® 4 2.2GHz standard memory 256MB DDR cache 512KB integrated Cache hard drive 30GB optical drive DVD/CD-RW Combo graphics ATI Mobility Radeon 7500 (32MB DDR SDRAM) modem Mini PCI 56K ITU (V.92) modem display 15" colour TFT XGA (1024 x 768 resolution) I/O Interfaces (1) Parallel port, (1) IEEE 1394 port, (1) PS/2 port, (1) S-video port, (1) VGA port, (1) Port Replicator connector, (1) Headphone/Line-out, (1) Microphone in, (1) AC power connector, (1) RJ-11, (1) RJ-45, (1) Infrared port, (2) USB 2.0 port security Features Power-on password, Re-enforce Security Lock compatibility/compliance Advance Configuration…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by 6Hades6,

שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד במחיר סביר, ומצאתי את הדגם: Asus X550VC R510VC-XX112H כמועדף עלי ברגע זה. המפרט שלו מצוי כאן: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11328 אשמח לשמוע ביקורות על חברת Asus (מדפדוף בפורומים נראה כי הדעות חלוקות לגביהם, כך שאני לא בטוח למה להאמין >< ) ובפרט על המחשב הנ"ל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Kenny,

היי אנשים.. אין לי הרבה מה להוסיף, המחשב ישמש למוזיקה ולסרטים (יסחוב HD?) בעיקר. חשבתי להשתמש בו גם לאינטרנט, השאלה : האם אני יוכל לקרוא טקסטים באתרים? הוא יתחבר ל LCD 32 שהיא HD READY. מידע נוסף : אין צורך בציוד נוסף כלל, מלבד המארז! שקט לא ממש משנה.. הוא יהיה בתוך הארון. *יש משהו שאני צריך לדעת? שימושים נוספים למחשב סלוני מלבד מה שציינתי?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by SPONER,

שימוש גיימינג: מחפש מחשב ולא מוכר רוב חלקיו באחריות . מפרט טכני מתומצת: מעבד : INTEL CORE I7 2600 3.4G כרטיס מסך: Gigabyte GTX680 2GB GDDR5 HDMI Windforce זיכרון ראם: g.skill 8 giga ספק כוח: chieftec 600 לוח אם: asus p8h61 דיסק קשיח: Hitachi 1T כונן אופטי: LG DVD RW *22 מארז: sharkoon

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by natasha,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, גרסא לא חשובה לי 8. האם ישנה העדפה לר…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by tzionkr,

שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב לצורכי הדמיות ב 3D, אני מתלבט בין מספר דברים, היות ורוב מסת העבודה שלי היא על המעבד ( רנדורים ) אני מתלבט בין מעבד אחד i7 940, לבין i7 920 X 2 דבר נוסף הינו הלוח, לגבי מעבד אחד ברור לי שאני אקח את הלוח של GIGABYTE EX58 ברגע שאני חושב לעבוד על 2 מעבדים אני מבין שאני צריך לוח שונה, השאלה היא מה? לגבי שאר הדברים, אני אשמח לשמוע תודה מראש על התגובות[br]פורסם בתאריך: 1.12.2009 בשעה 14:37:59 חידוד קטן,התקציב רק למחשב ללא עזרים, מסך וכדומה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. חבר טוב שלי ביקש ממני להכין לו מפרט טוב עד כ- 4000 ש"ח בלי חריגות אז ככה הוא לא מתכנן OC לא צריך ציוד הקפי (מסך, מקלדת,עכבר וכל מה שמסביב) מה שצריך זה מעבד לוח אם (אפשר כרטיס קול מובנה) כרטיס מסך דיסק קשיח צורב DVD זכרונות מארז ספק (ואם שחכתי משהו אני אוסיף בהמשך לא עולה לי כרגע בגלל השעה חח) המחשב יהיה לאינטרנט, מוזיקה, הורדות, משחקים (לא הכי כבדים אבל אם כבר אפשר אז למה לא שלא יתאכז הם ירצה בעתיד איזה מחשק טוב) תודה מראש לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by noodle,

שלום חברים, אני זקוק ל-2 מפרטים: מחשב א': 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, אינטרנט, שירים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. הא…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. הנושא לא רלוונטי יותר

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by efee123,

שלום, לפני כמה חודשים קניתי בקנייה הקבוצתית את הSSD שבכותרת למחשב הנייח שלי. מאז קניתי ASUS VIVOBOOK S400CA ורציתי לשדרג אותו(יחסית למחשב הנייח שלי הוא ממש איטי). אז כרגע אני מעוניין להוסיף סטיק של 4gb ובנוסף להעביר את הSSD לנייד. 1. רציתי לדעת האם זה אפשרי ואם כן מה אני אצטרך בשביל זה? 2. האם הוא יסתדר עם הSSD הקטן שיושב על המחשב? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. המחשב מיועד לעבוד במולטי טאסקינג...(גלישה באינטרנט , הורדות , צפייה בסרטים, צריבה) ואני שומר לעצמי את האפשרות לשחק בעתיד.... המפרט שבניתי הולך ככה: (מצורף קובץ) 1. אשמח לתגובות ... הצעות... רק במסגרת התקציב (3400 ש"ח) 2. האם עדיף לקחת את הלוח אם ללא כרטיס מסך מובנה ולהכניס בו כרטיס מסך זול שיכנס באותו סכום? 3. אשמח לקבל חוות דעת על המארז והספק.... תודה רבה לכל העוזרים. נ.ב - אין צורך במסך ואביזרים נילווים. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכולם, אני צריך חוות דעת על מפרט מKSP. הדרישות של המחשב הן כוח עיבוד גדול (לתוכנות שמבצעות חישובים מתמטיים) ומספיק זיכרון כדי להתמודד עם בוחטא נתונים. נמצא מפרט בKSP שנראה מתאים. מה דעתכם? יש מה לשפר במסגרת התקציב? דגם מחשב: iSB1 מעבדי אינטל: Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11721 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12286 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: H…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by cpu1783,

ראיתי מחשב עם 8 גיגה זיכרון וראיתי שהמקסימום הוא 12 ג'יגה זיכרון . יש בזה בעיה בעתיד? מינימום של 12 יספיק לזמן הקרוב או יש תוכנות שדורשות יותר מזה? כמה עולה להוסיף 4 ג'יגה זיכרון למחשב ואיך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by KF,

אשמח לעזרתכם בבניית מפרט מבוסס אינטל (בלבד) למטרת גיימינג כבד ברזולוציית 2K לטווח ארוך. כמו כן המחשב יהיה מיועד גם לצפייה בסרטים , גלישה ובדגש על OC מכובד התקציב הוא 10K ללא מסך , עם אפשרות לחרוג ב-1000 ש"ח במידה וכדאי. כמה דגשים לגבי המפרט: *i9900kf *2080S (לא רוצה TI). *Asus maximus hero (אין צורך ב-WIFI). *קירור מים איכותי - רדיאטור 360. *SSD 1TB M2 איכותי (אין צורך במכני) *מארז מאוורר - חשבתי על lian li o11 air , אך פתוח להצעות. *16GB זיכרון (אפשרות לתדר מהיר 3600-4000) *ספק 850w איכותי. *מערכת הפעלה. *מחנות TMS. תודה

15. שלום, אני מחפש מחשב לשימוש יום יומי, בעיקר לשימושי משרד (אינטרנט + אופיס) אך שמדי פעם אני יוכל להפעיל בו תוכנות גראפיקה ואדריכלות לרבות פוטושופ, אוטוקד, סקאטצפ, VRAY ועוד. חשוב להבהיר כי המחשב יהיה מחובר בצורה תמידית ל-2 מסכים, ספק 3. מצ"ב השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח כולל מע"מ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית + תוכנות גראפיקה ואדריכלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי של אופיס ואינטרנט + זליגה לתוכנות גרפ…

16. Started by inflictioNz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט כמה חלונות אופיס במקביל גלישה באינטרנט ואולי קצת סרטים או צפיה ישירה KODI וכאלה לא משהו מיוחד. העיקר שלא יתקע שיש כמה חלונות אופיס או אינטרנט פתוחים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס כל יום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב ש…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by dadzik,

AMD Phenom II X4 955 Schyte Mugen 3 Rev B Sapphire Radeon HD 5770 Gigabyte GA-770-UD3 2x2GB KINGSTON HyperX LG - צורב DVD ANTEC 200 מארז SeaSonic 520W 80+ Bronze ללא HDD.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום, הילדה עולה לכיתה ז' והיא תלמד בבי"ס דיגיטלי, כך שמרבית חומרי הלימוד יהיו דיגיטליים ולכן יש דרישה מהבי"ס למחשב נייד. הקריטריונים העיקריים הם משקל, זמן סוללה ועמידות. אודה להמלצה לדגמים להשוואה שיתאימו לילדה. ייתכן ונהיה בסופ"ש הקרוב באילת - לכן בודק אופציות כבר עכשיו (נאמר לנו כי בשנה שעברה, מחשב המכרז שנמכר למי שרצה היה HP x360 11.6 EDU G9 N6000 256GB 8GB) בתודה מראש, פיני

19. שלום לכולם לאחרונה אני רואה המון תלונות על אחריות ASUS עד כדי שאנשים פונים למעבדות לא בהסדר האחריות בשביל לקבל שירות נורמאלי. נתקלתי בחנות laptopworld אשר משווק הרבה דגמים של אסוס (לדעתי מדובר על יבוא אפור\מקבילי) במחיר אטרקטיבי ועם 5 שנות אחריות (כנראה במעבדות שלהם) לרוב נהוג לפרש יבוא אפור ושירות לא במעבדות של יבואן רשמי כמו משהו שלילי. אבל לאור טיב השירות ואחריות של היבואן הרשמי, מה כבר אפשר להפסיד? מה דעתכם? למישהו יש ניסיון עם השרות של laptopworld?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. היי מה קורה? לדוד שלי יש בר-מצווה וסבתא שלי עושה לו הפתעה וקונה לו מחשב חדש {למרות שיש לו פנטיום 3 אבל הוא רוצה יותר}, המחשב צריך לכלול מדפסת חשבתי על ה-HP 3420 שעולה 490ש"ח והיא דיי טובה, ורמקולים 4.1 של Luxeon הם מאוד זולים והוא לא צריך יותר מזה אפילו אם הם יהיו עם רעשים, המחשב משמש רק לתוכנות לימודיות שמספיק להם פנטיום 2, אני לא רוצה להביא לו AMD בגלל שאולי יהיו בעיות ואני לא רוצה כזה דבר, ובכל מקרה המחשב לא יהיה למשחקים בכלל, ולא תוכלו לשכנע אותי לקחת AMD, אותי אישית כן, אבל אני לא יקח לדוד שלי AMD מסיבות שלי, זה המפרט שחבתי עליו: Celeron 1.8 Ghz (400 Mhz) 480 P-4S333 DDR ,sb 430 256MB Samsung 410 Techayon G9000Pro 64Mb,TV,DVI 550 40 GB 7200 ATA-100 Baracuda IV …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by erezalon,

* מטרות המחשב:סרטים, אינטרנט ומשחקים(כבדים ככל האפשר). זה הסדר עדיפויות גם * גודל המסך? 15.6, לא חשוב מאט או מבריק * רזולוציית המסך? גבוהה ככל האפשר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500gb. אם אפשר במסגרת התקציב לשלב ssd אז בכיף * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה בינלאומית אבל שיהיה בארץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. הערות: יש לי אפשרות מאוד נוחה לקנות באילת אם זה משתלם.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by orsharon7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב AC Unity,Far cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*2560 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם י…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by goolim,

שלום תקציב עד 7500 בלי להתקמצן. דרוש לעבודה עם תוכנות פוטושופ, אילוסטריטור, פלאש, אוטוקאד, רבאיט ומספר תוכנות 3D לחישובי תאורה והדמיות. המחשב דרוש למשרד עיצוב כך שיהיה בשימוש כל הזמן. לפעמים דרושות מספר תוכנות זמינות בכל רגע נתון. דרושה מערכת הפעלה. WIN7 PRO לא דרוש מסך. יש אחד 22" של סמסונג (P2370) אין צורך ברמת רעש נמוכה. לא מתוכנן OC באיזור תל אביב דרושה אפשרות לשדרוג עתידי. תודה

24. אני רוצה לשדרג את את הפנטיום 3 של אבא שלי מה שחשבתי להעביר למחשב החדש זה צורב ,כרטיס מסך ( AGP ATI RAGE 128) מקלדת, עכבר ומסך ההתלבטתות היא קודם כל לגבי המעבד - Celeron D, Athlon XP או Sempron תודה לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Darkwood,

ערב טוב לכולם. אחרי שנהרס לוח אם כולל זכרונות ,נשאר רק מעבד i7 2700k וכרטיס מסך. הוחלט לקנות לוח אם סיני של חואנאן x79 זכרונות 32G ECC ואני לא יודע איזה מעבד E5 לבחור שהיה יותר טוב מ i7 2700k . (המחשב משמש לעריכת וידאו ) אלו המעבדים שאני לא יודע מה הכי טוב בינהם: 1)Xeon Processor E5-2650 V2 2)Xeon Processor E5 1620 V2 3)Xeon E5-2637 v2 4)Xeon E5 2690 5)Xeon E5 2689 אשמח לעזרה בבחירה. תודה לכולם.

דיונים חדשים בפורומים