ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש מעבדת תיקונים לנייד LG ו-HP באזור השרון. האחריות על שניהם נגמרה. בשאיפה שתיקון במעבדה פרטית יהיה יותר זול מההנפצות מחיר של התיקונים אצל היבואנים. אין לי מושג אפילו אם התקלות הן תקלות תוכנה או חומרה (תקלה מוזרה כזאת) אבל שיהיה...
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! בהמשך התייעצות בקשר למפרט מחשב בלינק הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482794.0 הלכתי בהתאם למפרט של רועי, אבל החנות הודיעה לי היום שאזל במלאי מעבד 965 ויש מעבד 955 ב100 ש''ח פחות. מה דעתכם? האם זה יתאים למפרט של רועי ולדרישות שלי גם כן? (שמתי לב שDarkLloth דווקא המליץ על ה955). כמה ההבדלים ביניהם משמעותיים? שכחתי לציין, שבנוסף הציעו לי מעבד ה1075 (6 ליבות) ב140 ש''ח יותר מה965
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתלבט בין המחשב הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10285&perur=2&t=1&c=331 לבין המחשב הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10432&perur=2&t=1&c=320 שניהם באותו מחיר פחות או יותר, אז איזה עדיף ? (המעבד של ה- Asus הוא מהסדרה החדשה sandy bridge אבל ה- HP הוא בכל זאת i5) ושאלה קטנה נוספץ: איזה מעבד נחשב יותר טוב: זה - Intel Core i3-2310M או זה Intel Core i3-380M תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן שדרגתי תמחשב והתאכזבתי בגלל שהוא לא הספיק למשחקים כמו GTA IV NFS WORLD כאלה.. המפרט שלי הוא מעבד: E5400 2.7 לוח אם: ASROCK G41C-GS זיכרון: 2GB כרטיס מסך: geforce 7300GT ספק כח: G-PRO P-4 500W ATX12V (DR-B500E אחלה מחשב והכל אבל לא מספיק למשחקים האלה בGTA ברזולוציה הכי חלשה הוא בקושי זז אי אפשר לשחק בכלל ואני ממש אוהב לשחק עם רזולוציות גבוהות ולהנות מאיכות התמונה.. יש לי מסך 17' ואני עכשיו בתיכנונים לקנות מסך של 22'.. אז קצת ביררתי ואמרו לי שהמעבד לא מספיק טוב גם אם אני ישדרג רק תכרטיס מסך זה לא יספיק אז אני צריך חוות דעת מה לעשות התקציב שלי הוא בסביבות ה1500 שקל חשבתי על המעבד Q9550 שהוא ממש מהיר והוא עולה 900 שקל 100 שקל יותר מהE8400 וראיתי של AMD בדיוק א…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מטרות המחשב: בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט, מעט תיכנות בסיסי ומשחקי קומפי לילדים. מערכת הפעלה Windows7 32 ביט- אני מודע לכך שלא אוכל לנצל כרגע את כל הארבע גיגה זיכרון. יש לי מסכי 19" של סמסונג SyncMaster 930B כניסת DVI\VGA ו-SyncMaster 913N כניסות VGA לדעתי אוכל להסתפק בכרטיס המסך של לוח האם - בכל מקרה אם יהיה צורך תמיד אוכל להוסיף בהמשך (במגבלות ספק הכוח). בסה"כ לא מחפש אופציות שידרוג. תקציב: עד 2300 ש"ח. המחירים מחנות KSP אני לא סגור על ספק כוח ומאוורר למעבד. אני מודע לחשיבות של שניהם ואשמח להמלצות על דגמים טובים במחירים סבירים - אולי מחנויות אחרות. CPU: Intel Core i5 650, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray - 815 NIS Motherboard: Gigabyte H55M-D2H s1156 Core i3/i5/…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, לצערי הכרטיס מסך שלי שווק חיים, ואי אפשר להציל אותו, אני לא יודע אם כדאי לי לקנות מחשב חדש או לשדרג את המחשב הנוכחי שלי מכיוון שהוא טיפה מיושן כבר. אם רק כרטיס מסך אז התקציב שלי הוא בסביבות 2500 ש"ח אם לשדרג אז אני אצטרך לעלות לסביבות 5000 ש"ח הנה המפרט הנוכחי שלי: מעבד: i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 G לוח אם: B85-Pro4 -ASRock Socket LGA1150 CPU Haswell, Broadwell זכרון: 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v KINGSTON כרטיס מסך:GeForce GTX780 Ti GPU - 3GB 384 bit GDDR = מת ספק כוח: S12G-550 -Seasonic 550W - 80+ Gold certified - Active PFC קירור: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 - Sup …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אחרי מחשבה על לקנות כרטיס מסך חיצוני ללפטופ החחלטתי שיהיה יותר חסכוני ויעיל לשדרג את המחשב הנייח הקיים שלי כרגע הוא נורא איטי (מעבד ישן) נתקע לעיתים תכופות ועשה שלל בעיות המחייבות אותי לרסט אותו גם באמצע דברים חשובים המפרט הנוכחי: מערכת הפעלה: Windows 7 Proffessinal 64 לוח אם: מעבד: Intel Core i3-2120 (3.30GHz, 4CPUs זיכרון: 6144MB RAM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6800 צג (לא יודע אם חשוב): SyncMaster B2230W - לא בטוח אם הצג או המחשב עושה את הבעיה, בה הכל נקפא לכמה שניות ואז הצג מראה שאין סיגנל ווידאו ומנסה לחפש אותו.. אולי אצטרך גם להחליף מארז מחשב, מכיוון שיש כמה USBים שלא עובדים וגם כניסות ויציאות של סאונד שזה מחרפ…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית.. אני מתחיל ללמוד מדעי המדינה וכלכלה * גודל המסך? ממש לא משנה לי.. * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל ? האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( לא נראה לי.. * בלוטות? לא יזיק.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח. הגודל הסנטדרטי (חצי ג'גה ?) * כונן CD/DVD? צורב? DVD.. * כונן Bluray? אין ממש צורך... * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מפרט עם ומפרט בלי , בבקשה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא 1. מה ט…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לו כרגע גם בעיה בכרטיס מסך השני. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=il&dlc=he&lc=he&product=4293065
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד לידידה שרוצה להתחיל ללמוד פוטושופ, ולראות סדרות. יש לי ניסיון טוב עם DELL ככה שאני מעדיף שיהיה שלהם. בערך עד 3,000 ש"ח אבל אפשר להתגמש * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) פוטושופ, צפייה בסרטי HD, אופיס, גלישה ברשת * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15", מאט עדיף * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מה שעדיף לדעתכם לשימושים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה,…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך מפרט ב 4000-4500 למשחקים (במיוחד ל Counter-Strike Source) אבל גם לעוד משחקים.. אני מעדיף מעבד cure duo ו כרטיס מסך Geforce ו DDR2 800Mhz סתכלו מה הציאו לי.. תגיבו תגידו מה טוב.. מה לא טוב.. ראשון http://img152.imageshack.us/my.php?image=asdasbz1.jpg שני http://img451.imageshack.us/my.php?image=jpegiw9.jpg השלישי http://img93.imageshack.us/img93/1157/22uj1.jpg המחיר של השלישי הוא 4500 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיפשתי ומצאתי את אלו: 1.SONY VAIO VGNBX563B 2.dell inspiron b130 יש עוד המלצות? חובה:מסך 15",HD לפחות 5400RPM,זיכרון 512MB כל השאר אני משאיר לשיקולכם. תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר 5 שנים עם לפטופ W530 (מפרט i7 3720QM, 16GB DDR3, 500GB HD, Nvidia Quadro K200M), ששימש בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטר, קצת פרימייר ואפטר אפקטס) ושימושים כלליים (סרטים, גלישה, אופיס) - הגיע הזמן להשתדרג שכן ה-W530 כבר מראה סימנים רציניים של עייפות החומר. בשביל לחסוך כסף ועקב חוסר הצורך בניידות החלטנו לעבור גם למחשב נייח. עכשיו רק נשאר להרכיב מפרט... התחלתי לחקור את העניין כאן וברחבי הרשת ונותרתי בעיקר מבולבל. למשל, ידוע ברחבי הרשת שלא רק שתוכנות של אדובי לא מנצלות יותר מ-4 ליבות, אלא שמעבדים עם יותר מ-4 ליבות הם איטיים יותר. האם בעתיד יתמכו? כנראה שכן. מתי? לא ידוע. לא פורסם שום דבר אפילו לא לגבי תמיכה עתידית כרגע - מה שלדעתי די שם בצד כרגע רייזנים למ…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למחשב גיימינג עד 4500. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מטרות המחשב: לימודים וגיימינג ברמה קלה (שיוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות), מולטימדיה. * גודל המסך: 14-13.3 עדיפות למסך IPS עם FHD ולא חייב מסך מגע. * משקל רצוי: פחות מ-2 ק"ג * זמן סוללה:כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: עדיפות לכמה שיותר בנוסף לסטנדרט * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה להוסיף כונן ssd במידת הצורך * כונן אופטי: אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא ממש, מה שחשוב אחריות עם איסוף,אם ניתן. * מקלדת ופאד: עדיפות למוארת ופאד גדול ונוח. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא קריטי כרגע זה המחשב שנראה לי Lenovo Flex 2 (14 inch) 5942-6616 http://ksp.co.il/?uin=23773 או זה [h=1]LEnovo IdeaPad Z40-70 5942-7671 L[/…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי עבר המון זמן מאז שקניתי מחשב. היעד: משחקים כרטיס מסך מהשורה הראשונה עד 1.5k מעבד מהדור החדש i7 אני יודע לעשות oc אבל אני לא חושב שאני יעשה עליו. לא צריך מסך מקלדת ועכבר רמקולים חייב cd?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תיכנות אנדרואיד וקצת league of legends בשעות הפנאי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביב ה14 אינץ ומעדיף מסך מט * רזולוציית המסך? לפחות 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים-שלוש מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך יציאת HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה SSD, מעדיף 256 גיגה אבל גם 128 יכול להיות בסדר * כונן אופטי? מיותר, לא רוצה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל שלום רב! מחר אני צריך לקנות מחשב חדש והתקציב הוא בסביבות ה3500. אני חיפאי, ומתכוון לנסוע לחנות ולא להזמין דרך האינטרנט, לכן החנות שאני מתכוון לקנות ממנה היא נעה מחשבים. אני לא צריך ציוד היקפי כמו מסך ומיניהם וגם לא צורב. תודה על העזרה והמשך יום נעים.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Hi All, First, please forgive me not writing in Hebrew... something in my laptop got screwed up... Anyway, I need help in building a spec for a new development machine (also, this machine would probably also run games, display video files etc...) - my budget is roughly 1,000$ - for that I would like: * CPU - recommendations? Intel/AMD? * RAM - 2GB * HD - at least 160GB SATA I need this machine to be as quiet as possible. That's about it I guess... Thanks in advance for your help AP
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי דילמה ורציתי לשתף אתכם שתעזרו לי לפתור אותה. המחשב שלי הגיע בחלקים, המוכר שאל אם אני רוצה להרכיב בעצמי או שהם ירכיבו, מבחינתו זה לא משנה בכלל, הוא לא מבקש תוספת מחיר. הנקודות למחשבה הם - אחריות, זמן, אמינות. החששות שלי שהם ירכיבו הם - 1 - בכל זאת זה לא מחשב שלהם, היחס הוא לא כמו יחס למחשב ולרכיבים שאתה שילמת מהכיס שלך. 2 - עוד יומיים עבודה הוא ביקש להרכבה. החששות שלי מהרכבה עצמית - 1 - הרכבתי מחשב בעבר אבל עם טכנולוגיה הרבה יותר ישנה, מפחד להתקע מחוסר ידע בהרכבת המחשב החדש. 2 - מפחד להרוס משהו בטעות, או שהוא לא יעבוד ואז הם יגידו לי שאני הרסתי, במילה אחרת אחריות. 3 - זמן יקר אבל אולי שווה את הלמידה והנסיון. ייתרון נוסף להרכבה עצמית הוא הסיפוק.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבט על מפרט מחשב חדש חלקים שנשארים איתי מהמחשב הישן: MSI 1080 GTX SEA HAWK SEASONIC 620W M12 EVO Samsung 850 EVO 250GB Crucial MX500 240GB Seagate 2TB HDD מעוניין לקנות: מעבד + לוח אם + זכרון + קירור למעבד + SSD NVME 512GB צרכים עיקריים: עבודה מהבית כ 2-3 ימים בשבוע עם התחברות מרחוק, קצת משחקים וקצת עריכת וידאו נוטה להעדיף את אינטל בגלל חיבתי להמהרה, אבל זה לא משהו שהוא חובה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי ASUS ZenBook ux31e, המסך שלו שבור ולא עובד (מנפילה שבה אולי ניזוקו עוד חלקים וזה מקור הבעיה שלי ), אני מחבר אותו עם מיקרו HDMI - HDMI למסך חיצוני (Sony Bravia). העסק עובד סבבה בלי דרייברים של הכרטיס מסך (integrated Intel HD Graphics 3000 GPU) או בסייפ מוד אך ברגע שמותקנים דרייברים הוא פשוט לא מזהה את המסך החיצוני לא משנה מה אני עושה (fn+f8, Win+P, ניסיון על בליינד "להעביר" למסך החיצוני) לכן אני מסיק שהוא לא מזהה אותו (גם לא משמיע רעש כשמחברים אותו). כשמותקנים דרייברים אז מסך הטעינה של וינדוס מופיע על המסך החיצוני אך ברגע שהוא נכנס לוינדוז אין שום אות לזיהוי. אבל בלי דרייברים אין שום בעיה! איך אני גורם לו לעבוד עם דרייברים? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב של dell מדגם n3010 מסף 13 אינצ מחפש כבר כמה זמן מדבקת anti glare ולא מוצא . איפה אפשר לקנות? האם יש שם שונה לדגם הזה בחו"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד זול שיתאים לסטודנט, ודי ננעלתי על Lenovo S310, ניתן לראות באתר של לנובו ישראל או בזאפ. הבעייה היא שאני לא מצליח למצוא עליו ביקורת בשום מקום, אני חושב שאולי הוא נמכר תחת השם הנ"ל רק בארץ\מזרח תיכון ולכן קשה למצוא עליו ביקורות. חיפשתי דגמים של לנובו עם מפרטים דומים, אבל לא מצאתי אחד שהייתי בטוח לגביו שהוא המקביל הנוכרי. לשאלתי - האם מישהו התנסה עם המחשב הנ"ל ויכול לחוות עליו דעה? שאלתי באחת הזולות בזאפ לגבי אחריות והתשובה שקיבלתי הייתה "האחריות של יצרן - שנה איסוף והחזרה" - האם למישהו יש ניסיון עם השירות של לנובו? אני לא מחפש המלצה למחשב אחר, די יודע מה אני רוצה ובכל מקרה בתקציב שלי אני מאוד מוגבל. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם זאת הודעתי הראשונה (למרות שאני רשום כאן מ-2008 משום מה :s05:). לאחר בדיקה של כמה מפרטים שנוצרו כאן באותם הסכומים והשימושים והבנה של מפרטים מבחינת יחס עלות/תועלת יצרתי לעצמי מפרט עפ"י הפרמטרים הבאים: 1. תקציב: 7,000 ₪ עם חריגה ל- 7,500 ₪ 2. שימושי המחשב: * גיימינג - AA+AF גבוה, רזולוציית מסך - 1920X1080. * עריכת סאונד - קיים כרטיס קול ברשותי. * עריכה גרפית - רינדורים מהירים ועבודה אינטנסיבית במוצרי אדוב, 3DSMax ו- Maya. * עריכת וידאו - רינדורים מהירים ועבודה אינטנסיבית במוצרי אדוב + Avid ו- Fusion * וירטואליזציה - מריץ מערכת vSphere לבדיקת שרתי VM במקביל. 3. ציוד היקפי: אין צורך כלל. 4. אוברקלוק: אופצייה לאוברקלוק (בינוני) עתידי. 5. מ"ה…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-