עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 4000 זה בסדר גמור ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גראפית דו מימדית ושימושים רגילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר עבודה עם [h=3]Adobe Photoshop[/h]ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא כל כך ישמש למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD מה שנהוג היום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקלדת עכבר …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Jinjis Han,

שלום לכולם, אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: ה עצמית של מחשב נייח Intel 3220 1 3220 31491 מעבד אינטל ‏Intel Core i5 4690K 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎ 1 20318 מאוורר למעבד ‏Noctua NH-D14 CPU Cooler‎ 1 30832 לוחות אם למעבדי אינטל ‏MSI Z97-Gaming 5 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI‎ 1 28882 זכרונות ‏Corsair Vengeance LP 8GB DDR3 1600MHz CL9‎ 1 19856 ספקי כוח ‏Seasonic 650W Active PFC Modular 80+ Gold X-650 PSU‎ 1 2579 הרכבה ‏הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע‎ 1 http://ksp.co.il/?cardfull=1 חשוב לי לציין שכרגע לפחות משחקים לא בראש סדר העדיפויות, אלא יותר מולטי-סטקינג, סביבות פיתוח שאני עובד איתם, מדיי פעם אני כן רוצה לשחק. כרגע יש לי מהמחשב הישן GTX260 (שבינתי…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. שלום, אשמח לעזרה בקניית נייד לעבודה משרדית, כלומר כמה שיותר מולטיטאסקינג על המערכת, בין אם עשרות חלונות וורד וחלונות של דפדפן פתוחים בו זמנית. יש תקציב גדול למחשב כזה אז תתפרעו. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים - המון Multitasking על המערכת (חלונות פתוחים בו זמנית) * גודל המסך? 15 אינצ' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? numpad, ראיתי אפילו שיש מקלדות מוארת שזה יהיה נחמד * משקל רצוי? לא קריטי, בהתחשב בעובדה שהוא יהיה נייד לפעמים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל הגדלים הסטנדרטיים מתחילים מ500GB שזה מספק אותי * כונן אופטי? …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by iveco,

למה המחשב הזה טוב ? ( בהנחה ש G2020 עגלה ) * מאמץ יתר / כל תוכנה גורמת למעבד להגיע בקלות לאיזור ה 100% . קיבלתי הצעה לרכישה . 10W מדהים זה מעבד של מחשב נייד , קריר ברמות מטורפות יכול לעבוד 24/7 .

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by IsraeliDude1,

אנחנו מתכוונים לקנות מחשב חדש לבית. היעד הוא בעיקר משחקים. אני ואחי גיימרים כבדים. התקציב הוא *עד* 9000 ש"ח. אם יש חריגות, רצוי שיהיו רק כלפי מטה. זו מתנת בר מצווה שהיתה לאחי בשנה שעברה ועוד לא קנו לו, וגם ככה התקציב גבוה, ולא נראה לי שההורים ישמחו אם נדחוף את הסכום יותר מזה. צריך לכלול: * מסך (מוכנים ומעדיפים להתפשר על איכות בקטע הזה, ממש אין צורך במשהו של מעל 1200 ש"ח) * מקלדת * עכבר (logitech G5) * העדפה למעבדי AMD * לפחות ג'יגה אחד של RAM * דיסק קשיח של 250+ ג'יגה * צורב DVD אין צורך: * מארז יקר במיוחד * רמקולים * כל שאר ההיקפיים אני מודה מראש לכל מי שמקדיש מזמנו לעזור לנו בנושא. מאוד מעריך את עזרתכם

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by 10ziv,

1. מה התקציב המקסימלי:2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך: לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב:2500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).:לא ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים:18.5 אבל אני אולי קונה יותר מאוחר מסך של 27. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד:כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by asafmanor,

שלום לכולם! מחשב למשחקים בעיקר, לא כל-כך כבדים (מקסימום gta3, וכאלה משחקים מאוד נדירים אצלנו.) אני וסבא שלי מעוניינים לקנות מחשב חדש (חלק מהרכיבים נשארים מהישן), די דומה אבל קצת שונה: amd axp 1700+ אם אין אצל מי שאנחנו קונים אצלו אז 1800. לוח אם (אותו דבר גם לי): של gigabyte אין צורך בraid!!! רק 3 pci, אם יש lan וכרטיס קול OB זה מצויין, לא צריך יותר מזה ואפשר להסתפק בpci 1 תמיכה בddr 333, האם זה נכון שאם אני משתמש ב266 אז אני אמתח את קצה יכולתו של הלוח אם זה לוח 266 ועדיף לקנות 333? טוב ממילא בעתיד אולי נחליף את הזיכרון אז כדאי 333 כדאי (לא חובה) תמיכה בata 133 לא חשוב יכולות אוברקלוק!!! הכרטיסים שאנו מתלבטים ביניהם: ga-7vrxp/ga-7vrx אם יש יותר זולים שעונים על הדרישות שלנ…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. מחפש נייד לשימוש פרטי, אינטרנט ומשחקים קלים . האם מומלץ לקניה ? איזה צבע כדאי לקחת, הבנתי שיש שחור כחול ולבן, יש המלצה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by CraZyStyLe,

מעבד : Intel Core i5-650, 3333 MHz (25 x 133) לוח אם :Intel Peter Cove DH55PJזיכרון : 2x2gb kingston cl9 כרטיס מסך : nvidia 9500gt ללא הארד דיסק מארז : ג'נרי כלשהו ספק : zeus 520w כמה לדעתכם אני יכול למכור את המחשב ביד שתיים ? חשבתי על איזור ה500-600, זה ריאלי ? [TABLE] [TR] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE]

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by RJ1,

אני כל הזמן מתלבט אם לקנות את המחשב עכשיו או להמתין עוד חודש. כל הDirectX 10.1 הזה גורם לי לרצות לדחות את הקנייה. כדאי בכלל לדחות אותה? בכל אופן בניתי את המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤963 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6550 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ¤647 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39209 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤480 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ¤615 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28560 צורב Sony Nec - Optiarc AD5170A X18 DVD ¤147 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD5170A כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB ¤36 http://skypc.co.il/produ…

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. טוב אז ככה, אחרי שבועיים של ניסיונות אני ניגש לקנות סופסוף את המחשב החדש ב-KSP (מה לעשות זה ממש קרוב לבית..) ורציתי לדעת אם יש איזה הערות או דברים שכדי לשנות ברגע האחרון לפני ההזמנה??? (אני די סגור על המסך אז פחות להעיר עליו כי הוא בדיוק מה שאני צריך... והדבר שאני הכי לא מבין בו זה אם הספק טוב מספיק??) : מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) לוחות אם למעבדי ?AMD MSI K8T-FSR (s754),sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסך Sapphir (ATI) RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כוננים- FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים Combo MSI 48 x 24 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On Board 1000 …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 -6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים בלבד), לא אבל שיריצץ האת המשחקים הכי כבדים כמה שנים קדימה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך\ מקדלת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב בחנות אם היא חינם 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by alex28,

שלום חברים אני צריך את עזרה שלכם אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל מתלבט בין כמה מחשבים: 1. http://ksp.co.il/?uin=26537 2. http://ksp.co.il/?uin=27031 3. http://ksp.co.il/?uin=26515 אני מחפש מחשב טוב גם לסטודנט וגם למחשקים תקציב עד 6000 תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. קניתי מחשב במחיר 3100 בדיוק. המפרט: מארז Antec Gaming 200, שחור. ספק כוח HEC 14CM FAN COUGAR-550 CM 550W. לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H AM2 AMD (הוא תומך ב-AM3, בדקתי בחנות). מעבד AMD Athlon II 620 Quad-Core AM3. זיכרון Ceon 2GB DDR2 800Mhz (שתי יחידות, סה"כ 4GB). כרטיס מסך MSI ATI Radeon 5750 1GB GDDR5. צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS. מה דעתכם? הוא יריץ לי משחקים חדשים כמו Assisan's Creed 1/2, Call of duty 6 mw2, וכל שאר החדשים...? הולך להתחבר מסך 19 אינץ' עווה, בהמשך מסך דק 22 אינץ'.... *** ערכתי את התוכן, כי שיניתי את המפרט והתקציב. *** כבר הזמנתי את המחשב. תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. חברים, בעבר ביקשתי וקיבלתי מכם אחלה הצעה למחשב (המפרט שלו למטה). אני משתמש בו כשנתיים ומרוצה מאוד. בחודשים האחרונים אני מרגיש שהוא לא סוחב ככ. לייטרום (מתקדם יותר ממה שהיה לי לפני שנתיים) טיפה מקרטע, וזה מציק לי. יש ערמות של מקום בHD, ואני לא מתקין כל כך הרבה תוכנות על המחשב. בקיצר - חושב לשדרג את המחשב כדי שהעבודה עליו (לייטרום+פוטושופ) תהיה חלקה יותר. תקציב: אין תקציב מקסימלי, אבל לא רואה צריך לקנות את ההכי-הכי-טוב שיש רק כי אני יכול. אני מחפש תועלת טובה עבור מחיר סביר. שימושי המחשב: עיבוד תמונות. זה אומר הרבה לייטרום, פה ושם פוטושופ (5-6 layers, ותיקונים קטנים). כמו כן גלישה מסיבית (אני נוטה להשתמש במלא חלונות במקביל). האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? ג…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ORrrr,

EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 699 ש"ח Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz 494 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 701 ש"ח ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM 1,193 ש"ח Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 295 ש"ח CREATIVE x 52 OEM 186 ש"ח SONY 48X24X48 RETAIL 366 ש"ח סה"כ 3,934 ש"ח את המעבד שיש לי כרגע AMD AXP 1700+ 0.18micron אני ישמור על המפרט הזה ובעתיד אני אשים מעבד יותר טוב. מארז רק אני צריך אחד יפה וטוב ולא יקר, וכנ"ל ספק כוח. מה אתם חושבים ותודה מראש.. :]

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by shuliaf,

היי, נשפך לי מים רותחים על מחשב נייד וכרגע הוא לא פועל. אני רוצה לקחת אותו לטכנאי אבל שלא יוכל לשחזר ממנו את התוכן. מה אני יכולה לעשות???

18. Started by Hydr0,

מה קורה ? בשעה טובה ההורים שלי החליטו לקנות מחשב חדש הבייתה כי הישן (מלפני 8שנים הלך) אז אני אקבל את המחשב החדש והמחשב שלי יעבור להורים שלי. אז ככה.. התקציב 400 ש"ח כולל מסך. לא חייב להיות מסך ממש טוב העיקר שיעבוד ויראו בו טוב כי ההורים שלי ישתמשו בו והם עיוורים חחח רמקולים עכבר ומקלדת לא צריך. אבל חשוב שיהיה בו כרטיס רשת וצורב DVD. אני רוצה מחשב חזק למשחקים ושיהיה קר כי תמיד היו לי בעיות של חום ! אני מודע לכך שאי אפשר לעשות מחשב בתקציב הזה מושלם למשחקים אבל שיהיה כמה שיותר טוב בבקשה.. לא מתכנן OC.. תודה רבה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Bugoji,

שלום לכולם. אני מחפש מפרט למחשב עריכה גרפית עבור החברה שלי שהחלה ללמוד את התחום. בשנתיים הקרובות מדובר על דו מימד בלבד (פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'), ובשנה השלישית בלבד על תלת מימד ורינדורים מאסיביים- מאיה (אולי OC וכרטיס מסך אימתני בעתיד אבל לא כרגע). מדובר על תקציב של כ- 7000 ש"ח לבניית מחשב מאפס- ולכן אני זקוק לציוד היקפי כולל מסך, בעדיפות למסך איכותי שניתן יהיה לבלות מולו ארוכות בלי לחטוף כאב עיניים. על בסיס הצעה של חבר (שגם הפנה אותי לפורום) בניתי שני מפרטים מאתרים שונים. כיוון שאני ירוק (יותר מהדשא של השכן) בתחום אני פונה אליכם לעזרה בבחינת המפרטים שלהלן: מ- Skypc: 808 מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W 1,461 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box 562…

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Alex Golovov,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 לא כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מהם שימושי המחשב? א) תוכנות ואופן השימוש: גלישה באינטרנט מאט עריכת מוזיקה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב, 1920X1080, מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות לא מיועד למשחקים אלה לשימוש ביתי בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן HD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום ברצוני לבקש את עזרתכם לפני רכישת מחשב חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם זה שווה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וגם תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. tomb raider החדש, the witcher 3, the division -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ''22 -לאילו הגדרות גרפיות…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. היי אני בהתלבטות קשה בין השניים, הסמסונג סדרה 9 הוא דגם של שנה שעברה מגיע עם 512 SSD מסך FHD אנטי גלייר והמעבד הקודם (לא הסוול) עד 7.5 שעות עבודה ללא טעינה! עכשיו המחיר שלו ירד ל6700 (מפרט מלא בזאפ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=845389) הלונובו יוגה 2 לאומת זאת הוא דגם חדש מגיע עם מסך 13 ברזולציה 3200x1800 שלדעתי סתם מוגזמת ולא נוחה לשימוש, מסך טאץ' שאני לא באמת צריך ובגלל שהוא טאץ הוא גם מבריק דבר שהוא חסרון מבחינתי וזמן סוללה שלו עד 6.5 שעות עבודה, וסינגל באנד וייפי שזה עוד דבר שאומרים שהוא חיסרון, יתרון יחד זה המעבד החדש וזכרון ראם של 8 לאומת 4 בסמסונג במחיר טיפה יותר זול של 6000 שקלים (מפרט מלא בזאפ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=863219) …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי, אני מתלבט בין דגמי Dell Vostro 5471. התקציב באיזור ה3500 ש"ח שכולל הרחבת זיכרון ל16ג"ב (לפחות בשבלב הראשון) אציין שאני לא צריך מערכת הפעלה, תוכנות וכוננים נוספים (יש לי 1TB SATA SSD, ואת כל התוכנות הדרושות שיעבורו מהמחשב הנוחכי שלי) המחשב אמור להחזיק לי לפחות ל3 שנים, ואני מתכנן לרכוש בשבוע הקרוב. השימושי העיקרי הוא תכנות ( web/desktop/mobile), כמו כן, מעט עבודה משרדית ומדי פעם עריכת מדיה (סרטים 4k/1080p, ותמונות) תוכנות עיקריות: Visual Studio 2017, Android Studio Photoshop Premiere ראיתי שיש דגם i7 שמגיע עם 128+1TB: V5471-7001 או דגם i5 שמגיע עם 256 SSD: V5471-4024 (כ. מס…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Overclocker,

אז ככה, החלטתי לקנות HTPC לסלון, אני מבקש את עזרתכם בבניית המפרט, חשובים לי מספר פרטים: מערכת הפעלה תהיה ויסטה - כנראה ULTIMATE, לא צריך לכלול במחיר, כבר יש לי. 1. אם הדבר אפשרי מבחינת הVISTA אז אני רוצה את האפשרות לחבר שני כרטיסי טלוויזיה, כלומר אפשרות לצפות בשני מקורות במקביל ואפילו להקליט אם זה אפשרי. אגב, הכוונה לשני טיונרים, ולא להקלטה מהטיונר וצפייה דרך VIDEO IN 2. מארז שוכב שנראה סביר , לא חייב את הטופ - אנד. 3. שלט רחוק + מקלדת ועכבר אלחוטים. 4. דיסק קשיח - 500GB - ABYS. 5. צורב DVD. 6. שלא ירעיש יותר מידי (לא חייב FANLESS ) מאוד חשובה לי האפשרות הראשונה שציינתי, אשמח לשמוע תגובות ממישהו שכבר התנסה בנושא.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היום קניתי (לא רלוונטי, אבל לא בשבילי) מחשב נייד חדש - ACER Extensa 5630z - ריק לגמרי בלי מערכת הפעלה. מה שכן כתוב עליו "Free DOS" וכשהפעלתי אותו בפעם הראשונה, עלה לי מסך שחור רגיל אבל היה כתוב: "Welcom to Linpus Linuxs" וכתב לי איזו פקודה לכתוב כדי לראות את הקופירייט או לייסנס, מתחת "Linpus Linux LiveCD Edition v9.2 b080918dv1" ומתחת: #[/ root@localhost] אז הבנתי שבעצם אין לי מושג מה לעשות ואיך אני מתקין את ה-XP או מערכת הפעלה אחרת. כמה דברים שניסיתי לעשות ולא הצליחו: 1) ניסיתי ללחוץ על DEL כתי לפתוח את המסך של ה-BIOS - לא עבד אחרי כמה לחיצות התחיל לצפצף עם כל לחיצה נוספת. 2) ניסיתי להכניס את ההתקנה של ה-XP כדי שהוא יעשה boot from CD - לא קרה כלום. 3) הפקודה היחידה…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים