עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. (ערכתי.. תביעו דעה, עצות לשיפור וכו') מעבד: Intel Core 2 Due E6750 Box 1,074 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-P35 DS3R 676 ש"ח קירור למעבד: Thermaltake V1 281 ש"ח זיכרון: G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK 717 ש"ח דיסק קשיח: Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000KS 605 ש"ח כרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTX 768MB PCI-E OC VERSION 2,500 ש"ח Ebay מ מארז: NzXT Apollo 440 ש"ח ספק כח: Corsair CMPSU-520HXEU 520W 626 ש"ח דברים חיצוניים: עכבר: Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 271 ש"ח מסך (Wide Screen 22") LG 22" 226WTQ WIDE 1,844 ש"ח סה"כ: 9,034 ש"ח הכל מ SKYPC.co.il

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני איני מבין במחשבים, אני קונה את המחשב מחנות של חבר של המשפחה. אני לא יודע מה יש לו במלאי, מה שאין לו ייתכן שהוא ישיג או שאני אקנה מחנות אחרת והוא ירכיב. בעזרת חבר אחר הרכבתי מפרט משוער ושלחתי לחבר של המשפחה. זה מה שהחזיר לי מעבד - INTEL CORE i5-4670 3.4GHZ 6M LGA1150 BOX:לוח אם - GIGABYTE Z87-D3HPזיכרון - DDR III 8GB 1600 CRUCIAL דיסק קשיח - TOSHIBA 3TB "3.5 דיסק קשיח - SANDISK SSD 128GB "2.5 צורב - LG DVD-RW *24 SATA מארז דגם 700 מאושר אינטל ספק כוח - HUNTKEY APFC 700W כרטיס מסך - R9 280X 3GD5 VAPOR 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, ע…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 -6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים בלבד), לא אבל שיריצץ האת המשחקים הכי כבדים כמה שנים קדימה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך\ מקדלת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב בחנות אם היא חינם 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אהלון חברים, רוצה לרכוש את המחשב נייד הבא: HP Pavilion 15-CS3000NJ / 8PM25EA היתרונות שלו הם האחריות (3 שנים), מחיר וגם המסך. האם זה באמת IPS אמיתי והמסך טוב? אני קונה מחשב נטו בשביל מסך טוב כי אני יושב מולו שעות (בעיקר קריאת מסמכים). מה המשמעות של התאורת W לד אחורית? 15.6 Inch diagonal FHD IPS WLED-backlit Anti-Glare micro-edge (1920 x 1080), 45% NTSC, 250 nits האם המסך איכותי? תודה

5. Started by VortexD,

שלום אני חדש פה ו.. מקווה שתוכלו להרכיב מחשב טוב עם הדרישות הבאות אני מעוניין בקונרו E6600 עם קרור טוב כדי לעשות אוברלוק וכרטיס מסך טוב אני לא יודע אם לקחת את הGF 7950GX2 או משהו זול יותר כי לפי מה שקראתי הכרטיס לא יתמוך בDX10 ואז נצטרך להחליף וזה יהיה סתם בזבוז כסף זה נכון? אם לא אז טוב מאוד מסך 19 או 17 אינץ עם MS נמוך רמקולים/מקלדת/עכבר שיהיה משהו פשוט ונוח וזכרון שיהיה טוב כי אני לא מבין בזה 2ג'יגה עדיף של קורסייר לפי ביקורות שראיתי הם חברה טובה ולשים 250 ג'יגה HD ספק כוח טוב ומארז יפה חשבתי על Sunbeam Transformer BLACK מה אתם אומרים ? זהו הרבה דרישות מקווה שלא הקשתי עליכם אני מבקש להשתדל להגיב רק במפרטים בבקשה תודה

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by shay27,

אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי ללימודי הנדסה , סרטים ואולי קצת משחקים. סביב המחיר 3700 ש"ח * מטרות המחשב? לימודי הנדסה , סרטים סדרות ( לא HD 3D) משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" או 15.6" עדיין לא סגור * רזולוציית המסך? מעדיף מסך HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? שלא ישבור לי את הגב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB , HD יציאות רגילות * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB לפחות * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישי…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by OgANDi_BoY,

אם אפשר 2 הצעות גם של AMD וגם של אינטל זה למשחקים ללא ציוד הקפי ומסך תודה

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. חבר טוב שלי ביקש ממני להכין לו מפרט טוב עד כ- 4000 ש"ח בלי חריגות אז ככה הוא לא מתכנן OC לא צריך ציוד הקפי (מסך, מקלדת,עכבר וכל מה שמסביב) מה שצריך זה מעבד לוח אם (אפשר כרטיס קול מובנה) כרטיס מסך דיסק קשיח צורב DVD זכרונות מארז ספק (ואם שחכתי משהו אני אוסיף בהמשך לא עולה לי כרגע בגלל השעה חח) המחשב יהיה לאינטרנט, מוזיקה, הורדות, משחקים (לא הכי כבדים אבל אם כבר אפשר אז למה לא שלא יתאכז הם ירצה בעתיד איזה מחשק טוב) תודה מראש לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Hymn666,

מה קורה אנשים? הייתי וותיק בפורום חומרה ותוכנה בגיימר. אבל אחרי שהפורום עבר הריגה הומנית (או לא הומנית) החלטתי לבוא הנה ולהתרשם... ובלי שום קשר, קניתי מחשב חדש שיגיע עוד כמה ימים מאייבורי ב8500 ש"ח ורציתי לדעת מה דעתם עליו. המטרות שלי היו משחקים כבדים בהגדרות מקסימליות על 1080 פלוס משחקים עתידים. רציתי מחשב שיחזיק לי ממש טוב עד סביבות 5-6 שנים בלי בעיות הפעלה של משחקים. ולהלן המפרט. מארז: CoolerMaster CM690 III ספק כוח: Corsair CS750M 750W Semi Modular מעבד: Core I7 4790K קירור למעבד: Scythe Mugen 4 לוח אם: Gigabyte GA-Z97X GAMING 5 זכרון: Corsair Vengeance 2X4GB 1600Mhz CL9 דיסק קשיח: Western Digital RED 2TB דיסק פלאש: Intel 530 120GB SSD כרטיס מסך: Gigabyte GTX 980 G1 G…

10. ללא OC, ללא משחקים אבל עם צפיה בסרטים FULL HD. נדרשת יציאת DVI (חובה) ו-HDMI (אופציונלי), ואם אפשר אז גם USB3. תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. * כי הם קרובים אלי תודה לקוראים ולמגיבים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500, אני מתכוון להוציא מקס' 5 אלף אבל זה עם ווינדוס חוקי ומסך שיקנו בהמשך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 200 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: דיאבלו ROS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Jeka90,

היי. חיכיתי להורדת המחירים של AMD כדאי לקנות מחשב והירידה הגיעה ואני רוצה כבר להזמין את המחשב עוד כמה ימים זה מפרט: Arctic-Cooling Highend Low Noise (AMD 64) Freezer 64 Pro לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 147.57 ש"ח AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 979.79 ש"ח 512MB TWINMOS DDR II - 667 - TWINMOS Original X2 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 665.95 ש"ח ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 700.00 ש"ח LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail 1,098.98 ש"ח WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II - קירור לדיסק הקשיח לא תודה 386.10 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 2…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום, אישה מבוגרת מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש בתקציב בערך 3500 ש"ח (שקיבלה כסף במתנה ומעוניינת לשרוף את כל הכסף בשביל מחשב נייד החדש) ולהחזיק אותו ל10 שנים. לא איכפת לה אם היא קונה מחשב לגיימרים. * מטרות המחשב? מצלמת וידאו לסקייפ באיכות טובה מאוד, אינטרנט ומשחקים בפייסבוק. * גודל המסך? 15 בערך. * רזולוציית המסך? חשוב שאייקונים וטקסטים די גדולים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת כוללת numpad. * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדי (לרוב היא בבית אבל עוברת ממקום למקום) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בערך שש שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבורים מוכנים ל10 שנים הבאות. * Bluetooth? פחות חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1 טרה. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת ע…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by jcdenton1,

אוקי הגיע הזמן להחליף את הדרעק שעומד אצלי על השולחן בבית למשהו נורמלי. אני מאוד אשמח אם התקציב לא יעלה מ-5500 ש"ח כי זה לא ממש אפשרי. הדרישות הן כאלה: מעבד AMD 64 שכנראה יהיה ה-3000. לוח אם מסויים ל-939. ג'יגה זכרון כלשהו. כ.מ נורמלי (X800XL כנראה?). צורב DVD (כנראה ה-NEC?) מארז כלשהוא שלא יהיה מכוער מדי כי בתאכלס לא איכפת לי. מקס' נעשה מודינג אח"כ. ספק כלשהוא שיחזיק את המערכת. חשבתי על ה-COMPUCASE-HEC אבל אני לא חושב שהספק יחזיק את מערכת כזו. עניין אחרון: אני אקנה את המפרט ככל הנראה מזיגזג אז בבקשה לא לדחוף לי רכיבים שלא קיימים בחנות. אני יודע שאלה יותר מדי דרישות ובינתיים יצא לי מפרט די נחמד כמו שציינתי לעיל רק שיצא 5800~ ש"ח. בבקשה הציעו לי הצעות לשפר כך שהמחיר ירד קצ…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם, אני אשמח לקבל את דעתכם המקצועית בנושא: אני מעוניין לקנות לפטופ אשר אמור לשמש לתקלוט ומעט עריכת-סאונד. ישנם שני דגמים עיקריים שאני מתלבט בניהם: התלבטות: HP Paviliondv6-3120ej או Dell Inspiron n5110 i7-2630QM ההבדלים העיקריים בניהם הם: ל-Dell יש מעבד i7-2630QM במהירות שעון של 2GHz שלמיטב הבנתי מדובר ב-Sandy Bridge. ל-HP מעבד i7-720QM במהירות שעון של 1.6GHz, ומדובר על מעבדי Clarksfield מהדור הקודם. כמו-כן ה-HP מגיע אם יותר זיכרון אך אני אשדרג את כמות הזכרון ל-Dell כך שזהו איננו שיקול. אשמח לקבל את חוות הדעת שלכם, האם הפערים בין המעבדים כזה גדול ושאכן למעבדי ה-Sandy Bridge ייתרון משמעותי על מעבדי הדור הקודם. וכמובן האם מנסיון שלכם השירותיות של מעבדות Dell בארץ עדי…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אנחנו מאוד משתדלים לעדכן ואם משהו נשאר רלוונטי אז הוא נשאר... ניסו לפרסם פה בעבר את דפי המבצעים של באג ו-RSM אבל זה לא לעניין לדעתי. כאן עובר הגבול הדק בין פרסום חינם ולא ענייני לבין שירות צרכני. לפחות לטעמי. אחרת, באותה מידה היינו צריכים לפרסם את כל דפי הפייסבוק של כל החנויות למשל ואולי גם את אתרי המכירות הפומביות כי "אולי יהיה שם דיל? מי יודע?" אין לזה סוף. פה אנחנו משתדלים לתת לינקים למוצרים משתלמים במיוחד ואם אפשר נותנים כמה לינקים ממקורות שונים.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. מה דעתכם על המפרט הבא? מה מציעים לשנות/לשפר/להחליף? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]מעבדים - AMD Socket - AM4 100-100000031BOX-PC - AMD AMD Ryzen5 3600 Gen3 6 Core/12 Threads - Base Clock: 3.6GHz - Max Boost Clock: 4.2GHz - With Wraith Cooler - 95W TDP - Box - With new PC Only... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי[/td] [td]כמות: 1 ₪885/867[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]לוחות אם - AMD Socket AM4 PRIME-B450M-K-PC - ASUS AM4 - B450 - With New PC Only - 2x DDR4 - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 2.0 x1 - 4x SATA - M.2 - 6x USB 3.1 Gen 1 - 2x USB 3.1 Gen 2 - …

18. Started by Andromeda,

שלום, אני מעוניין לבנות לעצמי מחשב המיועד לתכנות. (הרצת כמה סביבות VM ותוכנות כמו Visual Studio במקביל) *מפני שאני לא גיימר, ואני לא מתכוון לשחק משחקים אז שאין צורך בכרטיס מסך Intel Core i7 4770K Box (כבר נרכש בשביל הבנייה) Gigabyte GA-Z97-D3H Kingston KHX16LC9X3K4/16X Samsung 250GB 840 EVO MZ7TE250BW Antec VP-500P 500W CoolerMaster CM Storm Trooper בנוסף, אני צריך לקנות גם מסך חדש היות והקודם נשרף לי, מה לדעתכם עדיף? 27 או 24 אינצ'?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. עדיף מחשב מבוסס AMD, המחשב עצמו צריך להיות בינוני למטרות כלליות וקצת למשחקים, ובקשר לכרטיס מסך לא משהו גרנדיוזי אלה משהו קטן עד קטן מאוד! בתודה מראש.... ;D

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by shuliaf,

היי, נשפך לי מים רותחים על מחשב נייד וכרגע הוא לא פועל. אני רוצה לקחת אותו לטכנאי אבל שלא יוכל לשחזר ממנו את התוכן. מה אני יכולה לעשות???

21. Started by oraven,

היי יש לי מחשב עם כרטיס מסך ATI 7970 GHZ מומהר ל 1230\1600 מעבד I5 3750K יש לי בעיה במשחקים של נפילות FPS מוזרות עכשיו זה משום מה במשחקים שלא דורשים יותר מדי לדוגמא COD עובד לי פחות טוב מ BF משחקי תפקידים יש לי נפילות אפילו בדיאבלו 3 קראתי קצת בפורמים עם אנשים שיש להם אותו מפרט כמו שלי שמדברים על סוג של צוואר בקבוק למרות שזה לא הגיוני כי לפני שקניתי את המפרט עשיתי מליון בדיקות כולם מדברים על OC ל 4.3 והכל נפתר כמעט הקטע שהלוח אם שלי לא תומך ב OC לא היה לי כסף באותו זמן. עכשיו החשיבה שלי היא לקחת את המחשב ל TMS לתת להם להחליף לי לוח אם וקירור והם יעשו לי המהרה (אמרו שזה אפשרי) עכשיו השאלה היא כזאת מישהו פה יודע אם זה יפתור חלק מהבעיות ? או שאני סתם עושה טעות.. חשבתי להשקי…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by noamohana,

היי. אני סטודנטית. אחרי 3 שנים עם מחשב נייד מדגם vostro 14 של DELL (שבגדול היה לי מעולה אבל היה בו דפקט נוראי שבגללו המסך קרס מדי פעם, והייתי צריכה כל כמה זמן להוציא ולהחזיר אותו למעבדה הממש לא נגישה של דל, והבעיה אף פעם לא נפסקה לחלוטין. בקיצור, חוויה נוראית). מחפשת להחליף לנייד חזק, שמשמש בבית (לעבודה וגם כמסך הטלוויזיה הביתי) וגם בחוץ (אוניברסיטה). אנה למלא את השאלון שלכם, למרות שהרבה מהמונחים לא מובנים לי מצטערת מראש מטרות המחשב? לימודים (וורד, אינטרנט, אולי קצת פאוורפוינט). כמו כן הוא משמש כטלוויזיה היחידה בביתגודל המסך? לא פחות מ13 אינץ' (כאמור, בגלל מטרות הצפייה. אבל גם כי נוח לי יותר מסך גדול) האם חשוב מסך מבריק או מט? מעדיפה מט, אבל לא קריטירזולוציית המס…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות (Photoshop, Lightroom), קבצי RAW א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, אני כבר בחרתי חלקים. מבקש רק להביא מבט. המפרט שאני רוצה לרכוש (4,500 ש"ח) ומבקש לאשר הוא הבאה: מארז - Corsair 275R Tempered Glass מעבד - Intel Core i5 9600KF / 1151 Tray קירור - Scythe Mugen 5 Rev.B 120mm Air CPU Cooler - קונה מחו"ל כי אין בארץ זיכרון - Memory Corsair LPX DDR4 3000mhz 8x2 Kit כרטיס מסך - Gigabyte Geforce 1070 Ti Gaming 8g OC ספק כח - ANTEC PSU 650W HCG650GOLD לוח אם - ASUS PRIME Z390M-PLUS כונן שבבי - KINGSTON SSD 240GB A400 7MM 2.5" SATA III דיסק קשיח - WD HDD 2.0TB 64MB SATA3 מקלדת - Corsair K55 RGB האם משהו לא בסדר ויש משהו שהייתם מתקנים/משפרים? …

25. 1) תקציב-3000 * מטרות המחשב? לימודים בין היתר גם אינטרנט ופייסבוק,וכמובן אם אני ירצה לצפות בסרטים,או לחבר את המחשב לטלויזיה,מתכוון להפעיל עליו את כל צורכי האופיס (וורס אקסל...וכ"ו..) * גודל המסך? 14-15 (לא משנה מבריק או מט) * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי-אני יסחב איתו ביום יום * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן כמה שיותר- יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה לו את כל החיבורים * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא משנה * כונן אופטי? שיהיה כונן דיסקים-אם יש אפשרות לצורב dvd זה יהיה מעולה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אני…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.