ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
לעובדי אינטל מקבלים E6700 בחינם, מה דעתכם לגבי המפרט הבא (הצעה מוכנה מראש): לוח אם: Intel Shrewsbury DG965 Intel® DG965 Chipset Chipset חריצי זכרון Four 240-pin DDR2 SDRAM Two PCI Conventional* bus connectors Ten USB 2.0 ports TI® 1394a controller supports One in the back יציאת FIREWIRE 1394 Six Serial ATA IDE interfaces Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN כרטיס רשת 6-channel (5.1) audio subsystem using the SigmaTel* STAC9227 audio codec כרטיס קול זיכרון 512MB DDR2 667 Hynix/Twinmos/NCP/Trancend כרטיס גרפי Gigabyte 7100 DVI+VGA 128mb on card + 384 shared דיסק קשיח 160G SATA II 7200RPM HITACHI LG DVDRW X16 מארז HEC CI-6K31 180x375x390 שתי יציאות USB קדמיות…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מאט אבל רק אם זה באמת למען שיפור ניכר- לנסות כמה שפחות. (עד 200-150 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בינוני במשחקים, הרבה גלישה באנטרנט שכוללת הרבה לשוניות פתוחות, הרבה סרטונים וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 4, Alien: Isolation (אוליי בעתיד GTA V) ועוד משחקים אינדים. -מהי הרזו…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב, שעיקר שימושו יהיה למשחקים, צפייה בסרטים ועבודות משרדיות שוטפות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין העדפה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודות משרדיות סרטים ב-HD וצפייה בסרטים באמצעות מסך טלוויזיה שיהיה מחובר למחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן ביישומי אופיס, שימוש שוטף בBS.Player ודומיו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed IV Black F…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. ראיתי בזאפ דירוג טוב של חנות שמתמחה בסוללות למחשבים ניידים. אני חושב לרכוש סוללה לדל לטיטיוד שלי אבל מתלבט בין סוללה מקורית לחליפית: מקורית: http://www.sollan.co.il/Sale.asp?pid=14051 חליפית: www.sollan.co.il/sale.asp?pid=14049 מחשב נייד שלי מחובר לספק חשמל באופן קבוע ואני צריך סוללה לצרכי גיבוי בזמן נפילת או הפסקת חשמל. למרות שיש הבדל של 130 ש''ח בין סוללה מקורית לחליפית, אני חושב שחליפית תתאים לי יותר למטרה הנ''ל. מה דעתכם? חוויתם בסוללות חליפיות פעם? איך הן מבחינת בטיחות?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-GTA\BF4\CRYSIS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מעוניין לקנות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את הלפטופ שרשום בכותרת והתקנתי עליו וינדוס 7..אני מנסה לחבר אליו מסך חיצוני ביציאת VGA וביציאת HDMI ללא הצלחה..התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך מהאתר של לנובו אבל עדיין אין תגובה,אני לוחץ על הכפתור שמעביר בין מצבי המסך וגם פה אין תגובה..המחשב נקנה מפה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22447&cf=zap והוא בעל כרטיס מסך INTEL 4000,כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך דרך המחשב שלי,רשום שהדרייברים עובדים והכל בסדר.. אין לי פיתרון שעולה לי בראש לבעיה אולי למישהו יש את הלפטופ והייתה לו את אותה הבעיה והוא פתר אותה?,או שלמשהו יש כיוון לפיתרון? בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט, להלן הצרכים: * תקציב ~3500 ש"ח * קנייה בישראל * מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך 6 שעות עבודה לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? לא חובה אבל כדאי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם,אשמח לקבל מפרט מחשב שישמש לצורכי עבודה משרדית, עריכת גרפיקה, מוזיקה וסרטים (תוכנות כמו סוני וגאס, פרימייר ופוטושופ) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD, עריכת מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה( - סוני וגאס, פוטושופ, פרימייר - תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מקלדת ועכבר אלחוטיים ומסך 23 אינץ' 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד(? לא 7. הא…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? K16 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לסתור , את שניהם. לנצל את התקציב ולחסוך איפה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר משחקי MMORPG גם משחקי rpg חדשים , the witcher 3 יכול להיות משחקי יריות גם.. להשאיר אפשרויות לכל סוגי המשחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). wqhd 2560 x 1440 או 3440 x 1440 -לאי…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, לפני חודש וחצי פרסמתי פוסט שבו ביקשתי המלצה למחשב נייד שנועד לפרזנטציות של משחק מחשב תלת מימדי חדש. נאמר לי בזמנו לחכות חודש וחצי ולראות אם יהיה משהו אטרקטיבי. התקציב היה ועומד על בערך 9000 שקל.(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=352487.0) עברו חודש וחצי ואני לא יודע אם משהו התעדכן בצורה קיצונית אבל נפלה עליי הזדמנות לקנות בארה"ב. אני יודע שזאת קנייה לא פשוטה כי יש את עניין האחריות ואני גם יודע ששם יש דגמים שאין כאן. האם קנייה בארה"ב מומלצת? האם מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסויים ואפילו על מקום שמומלץ לקנות בו בניו יורק? הדרישות שלי כאמור הן כרטיס גראפי חזק ככל האפשר מסך קטן ככל האפשר וכמובן איכות גבוהה. תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תכינו לי מפרט מחשב אם מעבד AMD לוח אם וזיכרון ddram והארדיסק של 40 gb וזהו השאר יש לי תודה רבה לכולם אבל שהחלקים יהיו הכי טובים שיש כאילו שיהיו מהחברות הכי טובות תודה רבה לעוזרים ושזה יהיה בסביבות 2000 ש"ח תודה שוב
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה אני אגדיר קודם את המצב הנוכחי שלי: מחשב 350 מגה הרץ שלושה כוננים קשיחים- 4 גיגה, 6גיגה ועוד 4 גיגה 256+64 SDRAM קיצר 6 שנים שהמחשב הזה קיים הוא עובד כמו סוס רק שבזמן האחרון מה לעשות התחיל לעשות בעיות, מבחינת ביצועים וגם התיישנות של החומרה אז אחרי הסיפור המאוד לא מעניין הזה: אני רוצה לקנות חדש... ראיתי את המפרטים הם מעניינים אבל לא מתאימים לי אני צריך משהו יותר חזק התקציב עומד על 6000-7000 ש"ח מה שבאמת חשוב: לא רוצה אינטל- אלא AMD מערכת סאונד (כרטיס וגם רמקולים) מצויינת מסך טוב כרטיס גרפי טוב- לא צריך להגזים בעניין הזה... עריכה: מה שלא חשוב: מקלדת ועכבר- יש לי Logitech cordless freedom צורב תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכל מי שיעזור. בתום 5 מ-7 שנות לימודים החלטתי להשקיע במחשב גיימינג שישכיח ממני את הלחץ של לימודי רפואה... הצצתי במפרטים שעלולים להתאים לי אך במה שפורסם עד כה יש חריגות משמעותיות ממה שאני מחפש בנוסף, השתמשתי ב-Wizard של האתר לקבלת שלד של מפרט וצירפתי אותו אחרי הקריטריונים. אינני יודע לשפוט אם הוא ימלא את צרכיי ולכן ההודעה בפורום. בעיקר תהיתי אם הוא שקט, אלמנט חשוב בעבורי. 1. תקציב מקסימלי - 6K. ניתן לנצל את כל התקציב באם יש צורך אך אין אפשרות לחרוג. 2. שימושי המחשב: א) גיימינג - משחקים כמו Bioshock Infinite, Bioshock 2, Deus Ex: Human Revolution, Team Fortress 2. מסך 19" Samsung Syncmaster 931BF 1280x1024 …
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני צריך לפטופ חזק לעריכת סרטים ועיצובים גרפיים. תקציב : 5000 שקל. אני מוכן להוסיף עוד אלפייה לא יותר. חשבתי על שתי אופציות, חדשה וישנה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12451 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12505 אני צריך כוח, ביצועים ועיבוד גרפי חזק. אם אפשר לא לכלול חבילות קירור בתקציב כי אני אקנה בנוסף מחוץ לתקציב. אני דיי נעול על ה"אינספיירון" אבל אפשר לשדרג את ה XPS ולהוסיף לו כל מיני דברים שישדרגו אותו בטירוף כמו ראם ו SSD, אשמח לקבל חוות דעת מכם.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מטרות עיקריות : CAD , אדובי למניהם , ריינו ותלת מימד נוספים . מסך : נראה לי ש 15.6 אלא אם כן מישהו למישהו יש הצעה למסך גדול יותר ( קטן יותר אני לא רוצה ) כרטיס מסך : חזק שיתאים לתוכנות ושיהיה אמין בנתיים המתמודדים העיקריים הם LEVONO W520 והDELL XPS 15 החדש , מה אתם אומרים ? למישהו יש עצה ? יש מחשב יותר טוב / משתלם שעלי לשקול , בבקשה תעזרו אני רוצה להזמין ! תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז כמו שהבטחתי , להלן ביקורת קצרה אך מקיפה שבצעתי ל ASUS U36SD בצעתי כמה בנצ'מרקים - אני אביא את התוצאות כמו שהם בלי לנתח אותם - היות ובאמת אין לי מושג בנושא הניתוח. חלקתי את הביקורת לפי תחומים ובכל תחום אני אביא ניתוח קצר . עד כאן חלק המבוא ועתה לביקורת . ASUS U36SD-RX057V תמונות : מה בארגז ? מחשב,סוללת 8 תאים,תיק עם לוגו של ASUS,עכבר ASUS קטן,הוראות הפעלה ,מטען ,מטלית למסך ודיסק (אין כונן אבל יש דיסק.. ) משטח פנימי מסך כניסות גב המחשב קצת מסביב : -המחשב מגיע עמוס בתוכנות ושטויות שASUS טרחו לשים בפנים מבעוד מועד..קצת מציק אבל אחרי 15 דקות הסרתי כל מה שהיה מיותר. - בדגם הזה יש גם קורא טביעות אצבע ,אמצעי נחמד לאבטחה בנוסף לסיסמא . - מצלמת ר…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם..... אבא שלי הולך לקנות לי מחשב. המחשב שלי ישמש אותי בעיקר לאינטרנט,סרטים ומשחקים. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח כאשר צג,מקלדת,עכבר וצורב כבר יש לי. הייתי רוצה בבקשה המלצות על מפרטים למחשבים בתקציב הנ"ל כאשר אני רוצה נפח HD80G,כרטיס מסך טוב(לסרטים ומשחקים אבל לא משהו ממש יקר שיוריד את איכות שאר החלקים). בתודה מראש גל.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי אז ככה. בשוטטות באחד מהפורומים מצאתי נושא ובו הצעה למכירה של מחשב משומש. חשבתי עוד מחשב משומש, בטח איזה משהו לפני 5 שנים, מסתבר שהבן אדם יש לו מחשב ממש כמעט כמו ה-מפרט שאני מתכנן לקנות, הכל זהה חוץ מה-כרטיס מסך. פלוס כמה בונוסים. המחשב חדש יחסית, והוא מוכר כי הוא רוצה לקנות מערכת AMD. הוא הראה תמונות של המחשב. הכי נראה תקין ומצוין (אני מדבר איתו אז ביקשתי עוד תמונות רק כדאי להיות בטוח). המפרט מדהים שימו לב: Abit IC7-Max3 Intel P4 3.0C Corsair PC4000 Pro Twinx 1gb 2x36G Raptors in RAID 0 Lite-On LDW-401S DVD-RW Asetek Waterchill Watercooling SB Audigy 2 ZS Plat. Pro Antec P160-WF Case Antec 430W TruePower כמו שאתם רואים, זה לא כולל כרטיס מסך (כי הוא לא…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום... אני צריך מפרט של מחשב לילד בן 6 גג עד 3000 כולל מסך... לא חשוב AMD/INTEL משהכי טוב בשביל המחשב... אם אפשר אז קצת פחות במחיר.. תודה מראש !
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך המחשב אני קונה אותו השבוע אבל תציעו לי איזה חלקים להחליף ותגידו איך המחשב מעבד- INTEL P-4 2.60GHZ 800MHZ FSB HP 1164ש"ח לוח אם- ASUS P4P800 DELUXE P-4 DUAL CHANNEL DDR 3Y 852ש"ח זיכרונות-2* DDR KINGSTON 400MHZ 256MB CL2.5 678ש"ח כרטיס תצוגה-SAPPHIRE ATI RADEON 9800PRO 128MB 2264 ש"ח מסך-VIEWSONIC FLAT TUBE 17' G75F 1117ש"ח מקלדת-CHICONY BP9885 MULTIMEDIA USB BLACK 80ש"ח עכבר-MICROSOFT OPTICAL MOUSE BLUE 154ש"ח רמקולים-CREATIVE INSPIRE 2500 2.1 350ש"ח כונן תקליטונים-CITIZEN BLACK FLOPPY DRIVE 1.44MB 75ש"ח דיסק קשיח-MAXTOR 80GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER 3Y 582ש"ח צורב-LITEON LTR-52327S 52*32*52 BLACK OEM 2Y 270ש"ח מארז-Compucase HEC CI-6A19 MIDI ATX BLACK 30…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לצערי מת המחשב הישן שלי ואני רוצה להוציא ממנו את הכרטיס מסך שהוא Sapphire 7850 ו2 הארדיסקים שאחד SSD. אשמח להצעות למפרט עד 2000 בלי שני הפריטים הנ"ל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא המשחקים הכי כבדים, אבל פחות משנה כי כבר יש כרטיס מסך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב יקנה בארצות הברית העדפה שלי היא לסוני vaio אבל לא חייב, גדול מסך 13.3 עד 15 העדפה ל 13, המחשב הוא ללימודים אינטרנט וקצת משחקים קלים צריך שהוא יהיה כמה שיותר קל מכיוון שאני יסחוב אותו ללימודים. מאד חשוב לי איכות בנייה , ואמינות!. תודה לכל מי שעוזר
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש (אחרי 5 שנים עם הקודם), אבל אני כבר ממש לא בקיא בכל ההתפתחויות הטכנולוגיות בשנים האחרונות. בקיצור, ממבין גדול בנושא הפכתי לבור מוחלט שאין לו מושג מה קרה לכרטיסי המסך הישנים של ATI ו- NVIDIA (סדרת ה- Redaon למשל..) אז ניגש לעניין: 1) מטרות שימוש: מחשב ביתי לכל דבר, כלומר הוא ישמש לצרכים משרדיים וצורכי פנאי. פירוט: שימוש בתוכנות OFFICE, צפייה בסרטים, מוזיקה, משחקים (פה ושם, לא ברמה הגבוהה ביותר) וכיו"ב. 2) מבחינת המשחקים, אני לא ממש משחק במחשב. לפחות לא באופן גורף ועיקרי. מה שכן, לשחק מדיי פעם במשחק איכותי יהיה נחמד. כאמור, אין צורך בגרפיקה ברמה הגבוהה ביותר. העיקר שיעבוד ויראה טוב. 3) ציוד היקפי: אין צורך ברמקולים, מקלדת, עכבר, מסך. 4) …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש המלצה לנייד עם מסך 17.3, מעבד i7. מקלדת שתהיה בפריסה כמה שיותר דומה למקלדת מלאה (כלומר לוח מקשים בצד). רצוי עד 4000₪. יש המלצה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני ממש מתלבט ומבקש לקבל המלצה מקצועית לרכישת אחד מהניידים האלה: 7348-55008G2HITW8 Dell Inspiron 13 7348 IN-RD33-8532 5480-52004G54GWTY Dell Vostro 5480 VM-RD33-8941 מה שחשוב לי מעבר לביצועים זה איכות הבנייה ונוחות העבודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-