ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין 2 מפרטים: https://ksp.co.il/index.php?uin=31710&select=.269..52..8.#complist https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12353 השימוש הוא לעבודה. מה שחשוב לי בעיקר זה ה- SSD וה - i7. בכל השאר אני לא כ"כ מבין מה כדאי ומה עדיף שלא. אשמח לעזרה! לא מוגבל ל-2 המפרטים הנ"ל. תרגישו חופשי להציע הצעות שנראות לכם. שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K - 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קטנים, עבודה (תכנות) צריך מעבד חזק א) …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - AMD Socket - AM4 YD260XBCAFBOX - AMD - AMD RYZEN5 2600X (Gen2) - 6 Cores, 12 Threads - 3.6/4.2Ghz - 95w TDP - 12nm - BOX with Wraith Spire Fan... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1008/988 ₪ לוחות אם - AMD Socket AM4 B450M-DS3H - Gigabyte - AM4 - B450 - 4x DDR4 3200MHz 64GB - DVI - HDMI - PCIe x16 - M.2 - 4x SATA - 6 USB 3.1 - 8 USB 2.0 - mATX ... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 361/354 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח TC48G30S815_Kx2 - V-COLOR - 16GB (2x8GB) DDR4 3000Mhz - CL15 - 1.35V - RETAIL... אחריות לכל החיים כמות: - 1…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות מחשב על בסיס ASRock 310: https://www.amazon.com/gp/product/B07GRYR22B/ref=ox_sc_act_title_2?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 מעבד i3 9100: https://www.amazon.com/gp/product/B07RXW4Y2K/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A1FF9ODJZIUKGX&psc=1 מבקש המלצה על SSD 500GB וזכרון 16GB, אפשר גם מתוך אמזון. תקציב גמיש אבל לא משהו מוגזם, סה"כ מחשב משרדי. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז אחרי שבדקתי והתייעצתי עוד קצת החלטתי לרדת מסדרת ה i3 ולהישאר עם Dual Core השימוש שיעשה במחשב הזה יהיה בסיסי, לרוב גלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה וקצת סרטים. זה המפרט שהרכבתי. האם יש חוסר תאימות בין החלקים? רכיב מיותר שלא אראה את הביצועים שלו בגלל שרכיב אחר מעכב אותו? רציתי להוריד את הכרטיס מסך אבל לא הצלחתי להבין אם בלוח אם יש יציאת DVI משלו. האם ספק 500W מיותר ואפשר להסתפק ב 450W ? אם אתם מציעים לי מפרט חדש, בבקשה תישארו עם החברות שצויינו. (למרות שאעדיף שפשוט תגידו לי מה לשנות במפרט הזה ) תודה! מעבד Intel Dual Core E6500 2.93Ghz Tray, יחידות 1 ₪328 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1259 ThermalTake TurboFan 140mm 800rpm~1200rpm 16dBA, יחידות 1 ₪7…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משקל - לא משנה לי סוללה - לא משנה לי גודל מסך - לא משנה לי דרישות? ביצועיסט כמה שיותר לכיוון הגיימינג מצידי על חשבון איכות הבנייה, גם ככה הולך להתחבר אליו מסך חיצוני ומקלדת אלחוטית\עכבר אזור הדרום
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב כולל מסך דק של סאמסונג 710t שיכלול לפחות amd 3500 ושיהיה קירור טוב למעבד.
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני צריך לקנות מחשב משרדי לשימוש אופיס/אינטרנט בלבד. זה נראה לי מתאים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16293 האם הייתם משנים משהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיפ…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתעניין במחשב נייד Asus Zenbook UX303LN. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22282 שימוש: תכנות וסרטים. בנוסף ארצה להריץ על המחשב GTA V, גם אם על הגדרות נמוכות, אך שירוץ ללא תקיעות. סוללה: חשוב לי סוללה חזקה מינימום 4 שעות ללא הטענה (כמובן לצורכי עבודה ולא משחקים). מסך: FHD IPS מסך איכותי חשוב. תקציב: 6000 ש"ח עם אפשרות חריגה במקרה הצורך. יש לי אפשרות לקנות באילת ואשמח לנצל זאת. שימוש: עדיפות ל-13.3 אינץ' עקב חיי סוללה טובים יותר. 14 במקסימום. פרטים נוספים: מעבד i5 או i7 עם 8GB זיכרון לכל הפחות. אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב הנ"ל, או המלצות נוספות. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם. שמי אורי, אני מעוניין לקנות מחשב חזק בהתמקדות בעיקר ל-תלת מימד. משמע, מעבד זכרון וכרטיס מסך מאוד חשובים לעניין. זה מחשב עבודה, לכן התקציב גבוה. אני מחפש מפרט באמת חזק להשתמש בכסף כמה שיותר בחוכמה. לא כולל מסך. אני נוטה לכוון ה- AMD מסדרת ה- Opteron. כרטיס מסך מאוד חזק, מעדיף nvidia איזה quadro מאוד חזק. וכדומה, עוד דבר שחשוב זה מארז ברמה,מאלומיניום, איוור רציני, גדול, מקום למספר הארד דיסקים וגם יפה חיפשתי גם קצת pre-configured מצאתי דברים מעניים של Boxx ה- R4.1 שלהם נראה לא מצוין, אבל אני לא יודע כמה זה היה עולה בלי שם המותג שלהם.. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה ה-BOXX המדובר : http://www.boxxtech.com/asp/cf_step2.asp?ModelInstanceID=281
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת אילו שימושים ניתן לעשות במחשבים אלו? אלו משחקים הם יכולים להריץ? תוכנות, מה המהירות/הכוח הממוצע/ת שלו (כלומר, כמה תוכנות ואילו ניתן להריץ בו זמנית, מה זמן התגובה הממוצע, מה זמן תגובה ממוצע בשימוש יומיומי, וכו'...), ובעצם כל דבר אחר שלא חשבתי עליו ושיכול לעזור להעריך את הכוח של המחשב... 1) amd athlonX2 4800+\1GB DDR2 800\160 GB HDD\DVDRW |כרטיס המסך הוא- NVIDIA MCP61 . ולוח אם MSI K9M6GM 2) מעבד אינטל 3GHZ,לוח אם MSI 915P COMBO2, זיכרון פנימי 512MB, דיסק קשיח 160GB, כרטיס מסך ATI RADEON X600, צורב DVD. 3) מעבדי אינטל Pentium E5400, 2.70GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לדוד שלי יש מחשב משנת 2005\2006 של Lenovo Thinkpad R50e ואני לא יוד בדיוק איך לפרמט אותו. אני יודע שאמור להיות איזשהו כפתור backup שכאשר אני מעלה מחדש את המחשב (במסך שלוחצים F12 או F משהו בשביל הביוס) אני לוחץ על הכפתור הגיבוי הזה והוא אמור להתקין מחדש את ה windows כי הוא מובנה בנייד. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז אני משתחרר עוד חודש ויוצא ללימודים עכשיו אני צריך את ההמלצות שלכם לגבי מספר דברים. -איזה שילוב עדיף יש לי 10000 שקל לבזבז על המחשב עכשיו מה עדיף מחשב גיימינג שיהיה בבית בסביבות 5K ונייד נוח לעבודה בסביבות 3-4K או נייד שיהיה גם ללימודים וגם למשחקים?(יש לציין שאת הנייד אני קונה מארה"ב אז התקציב לנייד גיימינג 2K ולנייד רגיל 1K). עכשיו בקשר לנייד גיימינג,האם המחשבים של alienware מומלצים ?יש באתר שלהם את המחשב הבא - http://www.dell.com/us/p/alienware-m18x/pd.aspx יש גם את המחשב הבא שמומלץ שם http://www.dell.com/us/p/alienware-m11x-r3/pd.aspx?ref=M11x - מה אתם אומרים עליו ?יש להם שם עוד מספר מחשבים האם יש אחד יותר מומלץ ? - האם מחשבים עוצמתיים לגיימינג יהיו נוחים גם …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי פירמטתי את הנייד (גם פעם ראשונה הייתה לי את אותה בעיה בפוקס זה הסתדר) התקנתי WINDOWS דרייבים וכו' עכשיו אני לא מצליח לסדר את הWIRELESS אני יודע שאמור להופיע Local wireless area connection ברשתות וכו' (אני על וויסטה) ניסיתי כבר להתקין את שלושת הדרייבים על הדיסק וניסתי את הדרייבר שיש להם באתר וכלום לא עובד אשמח לעזרה בתודה דן.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9,000 למחשב וציוד הקפי, ניתן לחרוג עוד ב 1,000 רק במידה והכרחי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מסחר בשוק ההון כולל שימוש בשני מסכים בשלב הראשון עם אפשרות להוספת מסך נוסף בעתיד. חשוב שהמחשב יעבוד מהר ויבצע פעולות ללא עיכובים. עבודה בתוכנות Trader Workstation ו- TD Ameritrade. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, שני מסכים, מקלדת ועכבר (רצוי אלחוטי),רמקולים ומדפסת משולבת עם פקס סורק 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5.…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i7-720QM, 1.6GHz מסך: 17.3´´ HD TrueLife Multi Touch רזולוציה: 1600x900 זיכרון: 4GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM כרטיס מסך: ATI Radeon HD4650 1GB האם המעבד הוא QUAD CORE? הכרטיס מסך הזה חזק? יש לו HDMI? התקציב שלי בגדול הוא עד 7K אבל בגלל הפיצ'ר של המסך מגע (שווה משהו?) אני מוכן למתוח במעט את התקציב הצעות אחרות בתקציב הנ"ל? תודה מראש לעוזרים, זיו.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מאט אבל רק אם זה באמת למען שיפור ניכר- לנסות כמה שפחות. (עד 200-150 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בינוני במשחקים, הרבה גלישה באנטרנט שכוללת הרבה לשוניות פתוחות, הרבה סרטונים וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 4, Alien: Isolation (אוליי בעתיד GTA V) ועוד משחקים אינדים. -מהי הרזו…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד i5 4460 שמאבד מערכו משבוע לשבוע, הכרטיס מסך שלי הוא GTX 1060 6GB. אני משחק בעיקר Apex Legends והמשחק לא רץ כמו פעם, המעבד במאמץ של 90% - 100% והמשחק מקרטע, שלא נדבר אם אני מנסה לעשות סטרימינג. (המשחק על הגדרות נמוכות) התקציב שלי מאוד דל, לכן אני שוקל לרכוש את Ryzen 3 3300X ולוח אם תואם, מצאתי באתר הזה את המעבד במחיר מאוד נח : https://www.yahavpc.co.il/product/4837/מעבד-חברת-amd-דגם-ryzen-3-3300x-3.8ghz-4.3ghz-16mb-cache-am4-box-with-wraith-stealth ובנוסף חשבתי לרכוש גם הלוח אם הזה: https://www.yahavpc.co.il/product/2573/לוח-אם-חברת-asrock-דגם-ab320m-hdv-am4-ddr4-vga-dvi-hdmi האם החומרה ראויה לצרכים? אנ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות מחשב גיימינג נייח בתקציב נמוך-3000 עד 4000 ש''ח(כולל הכל). אתם יכולים לעזור לי לבנות מפרט ולתת המלצות לחנויות(באזור תל אביב)?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מעוניין במחשב שישמש אותו בעיקר למשחקי אינטרנט פשוטים כמו באבלס . המפרט שהוצע ב-1500 ש"ח: מעבד אינטל G4400 לוח אם כולל כרטיס גרפי בלוח של גיגבייט H110 (לא ידוע לי הדגם המדוייק). זיכרון של קרושל DDR4 סטיק אחד 4 גיגהבייט (לא ידוע לי דגם מדוייק) דיסק קשיח SSD של חברת פנטר??? גודל 120 גיגה (לא ידוע לי דגם) צורב DVD מארז כולל ספק כוח 500W (לא ידוע לי דגמים) זה המפרט שאבא שלי קיבל מהחנות המקומית והיעדר הדגמים המדוייקים מאוד מחשידים אותי. מה דעתכם? האם יש משהו שהייתם משנים במפרט או האם יש לכם הצעה למפרט טוב יותר עבור השימושים של אבא שלי? הייתכן שאפשר להביא מפרט יותר זול? …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ללימודים, VISUAL STUDIO וכו'. לאופיס ולגלישה. ראיתי את הדגם הנ"ל G62-B50SJ של HP מפרט: מעבד :Intel® Core i3 350M Processor, 2.26GHz,3MB Cache,1066MHz FSB זכרון: 3GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB + 1 x 1024 MB), הארד דיסק:320 GB (5400Rpm) מסך: 15.6'' Diagonal High-Definition LED HP BrightView Widescreen Display (1366 x 768) כרטיס מסך:Intel HD Graphics, up to 1274 MB total available graphics memory אחריות לשנה. הוא מגיע עם לינוקס- אבל זה שטויות להתקין עליו ווינדוס. אז אני לא רואה סיבה להוסיף כסף לווינדוס. יעשה את העבודה? מחיר של המחשב 2250... שווה את ההשקעה? אני מעוניין סביב מחיר זה ( עדיין סטודנט ).
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן שדרגתי תמחשב והתאכזבתי בגלל שהוא לא הספיק למשחקים כמו GTA IV NFS WORLD כאלה.. המפרט שלי הוא מעבד: E5400 2.7 לוח אם: ASROCK G41C-GS זיכרון: 2GB כרטיס מסך: geforce 7300GT ספק כח: G-PRO P-4 500W ATX12V (DR-B500E אחלה מחשב והכל אבל לא מספיק למשחקים האלה בGTA ברזולוציה הכי חלשה הוא בקושי זז אי אפשר לשחק בכלל ואני ממש אוהב לשחק עם רזולוציות גבוהות ולהנות מאיכות התמונה.. יש לי מסך 17' ואני עכשיו בתיכנונים לקנות מסך של 22'.. אז קצת ביררתי ואמרו לי שהמעבד לא מספיק טוב גם אם אני ישדרג רק תכרטיס מסך זה לא יספיק אז אני צריך חוות דעת מה לעשות התקציב שלי הוא בסביבות ה1500 שקל חשבתי על המעבד Q9550 שהוא ממש מהיר והוא עולה 900 שקל 100 שקל יותר מהE8400 וראיתי של AMD בדיוק א…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מארז 932 HAF COOLERMASTER שחור ספק כח CMPSU-750TX 750W CORSAIR מעבד אינטל 3.3GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 2500K לוח GA-P67A-UD4 GIGABYTE (המתוקן) מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרונות 1600MHz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel CL7 כרטיס מסך HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E כמות 2 דיסק קשיח פנימי 2TERA SATA2 64MB C.G WD דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA3 7200 64MB C.B WD צורב SATA LG DVDX24 DL שחור GH24NS50 מסך מחשב רחב Dell U2311H ** אני אהפוך את הכרטיסי מסך ל6970 במערך CROSSFIRE הקירור למעבד יספיק? המעבד לא יעבור המהרה.. עדיפות לאיבורי
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז שמעתי שהחברה ממש מבינים פה וזה. מקווה שיתייחסו אלי למרות שאני עם ההודעה הראשונה שלי פה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פאר קריי 4, באטלפילד 4, בתקווה שיצא עוד החודש GTA V. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג כאשר הדגש הוא על שקט וקומפקטיות מירבית בתקציב של עד 5500 שקלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: The Witcher 3, Assassin's Creed Unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-