ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אז התחדשתי במחשב נייד Dell Vostro 1220. אבל מסתבר שהעכבר מגע לא מגיע עם האפשרות לעשות SCROLL... האם יש תוכנה חיצונית או תוכנה של DELL שתגרום לו לעשות את הפעולה הפשוטה אך כה חשובה הזו? אגב אם תרצו אני מוכן בכיף לעשות פה סקירה למחשב...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט למחשב - לא משנה המחיר כי אני לא קונה את זה במחיר המקורי אז זה יכול להגיע ל100 אלף שקל. אני רוצה שיהיה בו : מערך SLI של גיפורס 7900 המעבד הכי טוב של AMD כפול ליבה 4 גיגה זיכרון DDR מערכות קירור כולל מסך CRT מקלדת + רמקולים כרטיס סאונד המחשב מיועד להיות מחשב סופר גיימרי.. קיצר - תתפרעו! לא, אני לא עובד עליכם אני באמת הולך לקנות את זה אבל זה לא בדיוק ממני אז ככה שכן.. ואל תספימו בהודעות - אין מצב שהוא קונה את זה בסדר?!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב: 4000. מקסימום חריגה 5000. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) **- אופיס, עריכה ותרגום מסמכים וספרים, עבודה עם מס' חלונות במקביל. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למאט- קריאת מסמכים. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר(* -13-14" ,עדיפות ל IPS אבל לא חובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? **-לא * משקל רצוי? עד 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סול…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
walom haverim! zot kvar hahodaaa ha2 weli..pahot o yoter hevanti ma ani tzarih. mahwev le limudim (student wana 1 hawmal), mishakim, emule, sratim. masah bevadaut 15.4 inch zikaron 2 giga hard 120 giga meabed - core 2 duo. rak we ein li musag eize mehem: t5500 t5600 t7200 t7400 t7600 eize mehem matzig yahas bitzuim/mahir hahi savir weyew? kartis masah: gam kan ani bebaaya. ein li kol kah musag ma holeh benayadim. ma ha raiting wel kartisei ati mul nvidia? ve eize mehem yathil lehatsig bitzuim svirim be mishakim? ve haweela hahi hawuva beetzem - efo ani yahol lehahin costumize kmo we ani rotze? ba atar wel dell i efwar laasot costumize bihlal. be p hitzlahti lasim katis ma…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוז 7 אולטימייד על הטאבלאט ומופיע לי במאפייני המערכת של הווינדוז שאין קלט או עט מגע זמינים עבור צג זה, אך מצד שני בלנובו UPDATE הוא מזהה אותו כן כטאבלט ואף הוריד לי תכנה בשבילו, אך בפועל המגע לא עובד לי כרגע, ואולי אני צריך לשחק בהגדרות התכנה, ואשמח לעצה- מצורפת תמונת תכונות הטאבלט של לנובו. כמו כן כשאני פותח את ארגז הכלים של לנובו, מופיעה הודעת שגיאה ואני מוכרח לסגור את התכנה- מצורפת תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אבקש מפרט למחשב לצורכי עריכת וידאו וצילומים כולל מערכת הפעלה חוקית עדיפות למחשב מותג עם אחריות ושירות עד בית הלקוח (לקוח עיסקי) - הכל הולך חוץ מ DELL תקציב: בסביבות ה-5000 ש"ח - ללא מסך תודה לכם
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שני דגמים של לנובו: 1. הראשון הוא עם מעבד I3 וחשבתי להוסיף לו SSD (נכון שאפשר להוסיף בדגם הזה?) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22659 2. השני הוא עם מעבד I5 (ואז בלי SSD) (אגב, הייתי מעדיף בלי מערכת הפעלה) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24488 מה דעתכם ? * מטרות המחשב? שימוש מרובה ב"וורד", גלישה באינטרנט, יו-טיוב (צפייה בסרטונים), קריאת קבצי PDF. אני מאוד מעוניין שתוכנות כאלו יוכלו לרוץ במגביל ובמהירות. * גודל המסך? 13 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מט * רזולוציית המסך? שיהיה מספיק טוב לצפייה בסרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Blue…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות לפטופ נוסף קטן, לצרכים בסיסיים אבל קצת יותר מגלישה/אופיס (לא למשחקים). חשבתי על הנטבוק Asus Eee PC 1015PEM, עם מעבד חדש Atom Pineview N550 1.5 Ghz Dual Core, שעולה בסביבות 2000 ש"ח. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=11164 אבל שמתי לב שי ב-2400, יש את ה-Lenovo ThinkPad Edge 11 NVZ3BIV, מחשב שנראה יותר מתקדם, עם מעבד AMD Athlon™ II Neo על-1.7 Ghz (יש גם גרסה יותר יקרה עם i3-380um). http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=11140 שאלות: - איך הביצועים היחסיים של ה-AMD? הוא מתקרב יותר ל-netbook או ללפטופ בינוני? - איך הביצועים של ה-N550? מרגישים הבדל משמעותי בינו לבין N450 ממוצע? (שניהם עם אותו זיכרון, וכו'). - אפשר להגיד שה…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב חדש שיריץ לי סימולציות שאני עושה בהודיני, הקיים עושה עבודה אבל ממש איטית עם מפרט דיי חזק מינימום 256 גיגה זכרון מעבד AMD (הכי מוכחים בשוק) כרטיס מסך אלך על ה 5090 כנראה (כרגע עם 4070), מי שמבין יכול להמליץ לי על מפרט או חנות שמתעסקת ספציפית? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אתחיל בזה שאומר שהצורך שלי הוא כתיבת קוד, עבודה עם אופיס, אינטרנט, סרטים, hearthstone ו-dota2. כיום יש לי מחשב בן 4 עם מעבד I5 דור 3 ו-8GB RAM שלא מצליח להתמודד עם המשימות הללו. יש לי בעצם התלבטות כפולה. חשבתי על 2 אפשרויות: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=UX330UA-FB109T http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=80VQ002TIV בעיני I5 עם 8GB RAM יספיק, אבל תקנו אותי אם אני טועה. המחשב של אסוס מגיע רזולוציה גבוהה מאוד. אמר לי חבר שבגלל הרזולוציה הזיכרון לא יספיק ולכן עלי ללכת עד דגם עם 16GB, במקרה הזה מחיר קופץ לפה: http://www.pcmarket.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=6142049 …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מזמין השבוע מקבוק פרו החדש (2016) 13 אינטש. מתלבט בין 2 דגמים (עולים אותו דבר פחות או יותר): מקבוק פרו 13, עם טאצ בר, i5, 512 ssd, 16gb 2033 mhz ram מקבוק פרו 13, בלי טאצ בר, אבל עם i7 (וגם 512 ssd ו 16gb ראם, אבל ראם במהירות 1800mhz). כלומר ההתלבטות היא בעצם - האם לקחת את הדגם הבסיסי אבל עם מעבד i7 שהוא חזק יותר, או לקחת את הדגם עם i5 שמגיע עם טאצ בר, זכרון מהיר יותר ויותר יציאות טנדרבולט. כרגע אני עם מחשב i7 5600u, 8gb ודיסק קשיח רגיל. מפחד שאני לא משתדרג כאן מבחינת ביצועים. מה דעתכם? אני לא עורך גרפיקה ולא משחק במשחקי מחשב. בעיקר הרבה טאבים פתוחים, מאטלב, ולפעמים טיפה תכנות בסיסי מאו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט :http://www.getit.co.il/Prod/54730/56 מחשב עם אחריות לשנה, דגם שלא מיוצר עוד. פנטיום 4 775 כונן קשיח 40 גיגה כונן CD מארז IBM ניראה כמו מחשב קקה מיקה, ציוד משוחזר ומתוקן , פעם ראשונה אני רואה מחשב מחודש
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב: 10k ואפשר לחרוג... צריך שיהיה מחשב חזק, למשחקים כבדים בעיקר. צריך גם ציוד היקפי: מסך, משהו כמו 21-22 אינץ'...לא רחב. מקלדת ועכבר (משהו רגיל כזה..מולטימדיה אני יודע) בלי רמקולים. ולא מתוכנן OC... ומשהו אחד, אם אתם רואים שמישהו הביא מפרט דומה למה שאתם רוצים להביא אז אל תביאו גם, כי אחרי זה סתם אני צריך לשבור את הראש איזה מפרט לבחור...תשתדלו שאני לא אצטרך לבחור יותר מדי תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לקרובת משפחה ואשמח לעצתכם. התשובות לשאלון: *תקציב : 3000 ש"ח. גמיש ב500 ש"ח. * מטרות המחשב - צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט * גודל 17. מאט או מבריק לא משנה. * רזולוציה הכי גבוהה שהתקציב מאפשר אם אפשר FHD מצוין. * משקל לא משנה בכלל. * זמן סוללה לא משנה בכלל. * לגבי יציאות מיוחדות רק שיהיה HDMI * Bluetooth עדיף לא קריטי. * נפח - 500GB נראה לי מינימום סביר. אם אפשר SSD קטן מצוין. * כונן אופטי דרוש. * מערכת הפעלה צריך. לא הכי קריטי איזו WIN7 ומעלה יהיה טוב. * אין העדפה לחברה כלשהיא *עדיפות לקנות מאחד השמות הגדולים. ivory ksp bug tms הדגשתי את הדברים היותר חשובים, המחשב ישמש לצפייה בתכני וידאו בעיקר וגם אינטרנט. בעדיפות עליונה זה האיכות מסך , מיד א…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב מולטימדיה ביתי בערך ב 2500 ש"ח (לא כולל מסך). באתר הזה הציעו את המפרט הבא: גוף קירור למעבד - Spire 5U213C1H3G FridgeRock AMD50 דיסק קשיח - Western Digital 40GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition395 זיכרון פנימי - 256mb PC3200 - TwinMos 400mhz DDR301 כונן דיסקטים - TEAC 1.4455 כונן תקליטורים - Teac x52132 כרטיס מסך - Chaintech GeForce FX5600 128mb DDR810 כרטיס קול - על לוח האם0 כרטיס רשת - על לוח האם0 לוח אם - ABIT NF7 v2.0 nForce2515 מארז - Compucase CI-6A19 +Heroichi 300AR-T299 מעבד - AMD Athlon XP 2000+ Tray434 ספק כח - כלול במארז0 מחיר: 3103 ש"ח -------------------------------------------…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 8.5K כמובן עדיף פחות אם ניתן לחסוך. המחשב ישמש לתכני HD, מעט גרפיקה כללית (פוטושופ ורינדור תלת מימד), הרבה עבודה עם תוכנת Solidworks, וקצת משחקים פה ושם. הציוד הנלווה הנדרש - עכבר ומקלדת אלחוטיים, ומסך. המחשב ימוקם בחדר שינה ולכן רצוי שיהיה שקט ככל האפשר. לא מתוכנן אוברקלוק או שום דבר כזה במחשב. אין צורך בשום תוכנה, כמו כן הרכבת המחשב בחינם - יתרון, בתשלום - אפשר להסתדר לבד בבית. אין העדפה לחנות, איזור ראשל"צ. USB3 חובה. אם ניתן שהמחשב יהיה כמה שיותר ניתן לשדרוג. גודל המסך הנדרש הינו 23-27 אינץ' במסגרת התקציב והדרישות. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט נוכחי: עד 3000 ש"ח, מה אני יכול לשפר במחשב הזה? רמקולים אין צורך, כי יש לי כמה אוזניות בבית צריך מקלדת ועכבר, אסתפק בסט מולטימדיה של מיקרוסופט. המחשב מיועד למשחקים. לחכות עד יציאת המעבדים החדשים או לקנות משהו כבר עכשיו? כי אני רוצה כבר להתחיל לשחק BF2, ועם המחשב שלי אי אפשר (בגלל כרטיס מסך).
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי המליצו לי על המחשב נייח: קירור נוזלי של alienware מקורי Gtx970 12 ram I7 3960x xtreme edition 6 ליבות מארז alienware Aurora r4 מהדורה מוגבלת לשימוש עבור משחקים האם המפרט טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
(ערכתי.. תביעו דעה, עצות לשיפור וכו') מעבד: Intel Core 2 Due E6750 Box 1,074 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-P35 DS3R 676 ש"ח קירור למעבד: Thermaltake V1 281 ש"ח זיכרון: G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK 717 ש"ח דיסק קשיח: Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000KS 605 ש"ח כרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTX 768MB PCI-E OC VERSION 2,500 ש"ח Ebay מ מארז: NzXT Apollo 440 ש"ח ספק כח: Corsair CMPSU-520HXEU 520W 626 ש"ח דברים חיצוניים: עכבר: Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 271 ש"ח מסך (Wide Screen 22") LG 22" 226WTQ WIDE 1,844 ש"ח סה"כ: 9,034 ש"ח הכל מ SKYPC.co.il
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צהריים טובים וחג שמח לכולם. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מחשב ללימודים. * מטרות המחשב? מדעי המחשב. * גודל המסך? 13 אינץ (אני מנסה לשמור על משקל נמוך למחשב). * רזולוציית המסך? רזולוציה שתתאים לתיכנות וכתיבה על המסך עם עט יעודי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך מגע מסתובב שאפשר לכתוב עליו נוסחאות במתמטיקה. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 5 שעות פלוס. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 128 SSD פלוס 500 HDD * כונן אופטי? לא חובה וכנראה אני אחליף את הכונן האופטי בכונן קשיח. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרש…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני רואה המון תלונות על אחריות ASUS עד כדי שאנשים פונים למעבדות לא בהסדר האחריות בשביל לקבל שירות נורמאלי. נתקלתי בחנות laptopworld אשר משווק הרבה דגמים של אסוס (לדעתי מדובר על יבוא אפור\מקבילי) במחיר אטרקטיבי ועם 5 שנות אחריות (כנראה במעבדות שלהם) לרוב נהוג לפרש יבוא אפור ושירות לא במעבדות של יבואן רשמי כמו משהו שלילי. אבל לאור טיב השירות ואחריות של היבואן הרשמי, מה כבר אפשר להפסיד? מה דעתכם? למישהו יש ניסיון עם השרות של laptopworld?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב גיימינג בסכום כולל של 6,500 ש"ח ללא מערכת הפעלה, בחריגה של עד 500 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 כולל חריגות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF\COD\AC\FC4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט חזק לצורכי עריכת סרטים/ קליפים בFull HD. התקציב שלי עומד על 4000 ש"ח עם כוונה לחסוך. אני עובד עם הפרימייר החדש CS5 , לצורך העניין אני מוסיף דרישות מערכת של התוכנה. http://www.adobe.com/products/premiere/systemreqs/ בניתי לעצמי סוג של מפרט משיטוט בפורום, אשמח לשמוע את דעתכם כי לי אישית אין מושג בזה. - מעבד I5 - כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה - ווינדוס 7 ,64 ביט - הארד דיסק מהירות 7200 RPM 1T - כרטיס מסך GeForce GTX 470 - ספק כוח CORSAIR 750W TX - מארז של קולרמסטר בסדרת HAF אשמח אם אפשר לכוון אותי יותר. אם אפשר גם להוסיף איזה כרטיס קול כדאי ,איזה הארד דיסק, מעבד, איזה לוח אם, גוף קירור? ובנוסף אני מחפש מסך למחשב- רזולציה גבוה ובאזור ה21 אינצ' יספיק. תודה מראש…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים תעזרו לי בבקשה בקניית מחשב חדש נייד כמובן הנה המפרט תודה מראש על זמנכם היקר! האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: מעדיף חנות לא משנה איזה מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): בארץ תקציב: 2500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100 200 שקלים יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין העדפה מערכת הפעלה רצויה: windows 7 כונן קשיח מועדף: מ 250 גיגה אפשרות ליותר משקל הנייד המועדף: לא כל כך משנה תאמת גודל הצג:לא פחות מ 13 אינץ זמן סוללה רצוי: מעדיף כמה שיותר אבל אם זה יותר מידי משפיעה על המחיר אסתפק גם ב 4 שעות צבע המחשב הרצוי: רק שלא יהיה וורוד אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה כונן dvd ,כניסות usb ,אינטרנט אל חו…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד חדש בקופסא, i7 4790K, תושבת LGA1150. אני רוצה לבנות מחשב לעבודה משרדית + קצת פוטושופ ומשחק אחד (Starcraft). האם אפשרי וכדאי להשתמש במעבד שיש לי או שהוא כבר כל כך ישן שלא כדאי? האם אפשר לנצל אותו שנתיים / שלוש ואז לשדרג? יש לוחות מתאימים / מאווררים למעבד הזה? אשמח אם תעזרו לי, אישית הייתי מעדיף לנצל אותו ולחסוך כסף אבל חשוב לי לשמוע את דעתכם.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-