ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות באתר של אפל סטור (ארה"ב) את המקבוק פרו. המחיר שכתוב זה 1499$, השאלה שאני אצתרך להוסיף עוד מע"מ? או שזה המחיר? אם צריך להוסיף מע"מ אז כמה זה במקרה הזה? המקבוק: http://store.apple.com/us/buy-mac/macbook-pro?product=ME865LL/A&step=config
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לכיוון מסוים לגביי קניית מחשב נייד פשוט בסיסי ביותר. השימוש הוא עבור לימודים גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים . לא מחפש מחשב שיריץ לי משחקים או משהו כזה,זה פשוט מחשב נייד נוסף שישמש אך ורק לשימושים הללו. תקציב = כמה שיותר נמוך מבחינתי 1000 זה סבבה. גודל מסך שיהיה בין 10 ל 14 . על איזה מעבדים אני צריך להסתכל ועל מה לא להתקרב בכלל ? על איזה חברות אתם ממליצים ומאילו לא להתקרב ? אשמח למפרט ככה בסיסי פשוט בשלוף שאני ידע על מה להסתכל בעת הרכישה. כל טיפ עזר אשמח לקבל תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה דעתכם על המפרט שהכנתי: אם יש לכם הצעות לשיפור, אשמח לשמוע. המחיר עומד על 4K
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9,000 למחשב וציוד הקפי, ניתן לחרוג עוד ב 1,000 רק במידה והכרחי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מסחר בשוק ההון כולל שימוש בשני מסכים בשלב הראשון עם אפשרות להוספת מסך נוסף בעתיד. חשוב שהמחשב יעבוד מהר ויבצע פעולות ללא עיכובים. עבודה בתוכנות Trader Workstation ו- TD Ameritrade. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, שני מסכים, מקלדת ועכבר (רצוי אלחוטי),רמקולים ומדפסת משולבת עם פקס סורק 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5.…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
דרישות: מסך: עדיפות משמעותית ל 14.1" , אם לא אז 15.4" (בצער רב...) מעבד: T7250 ומעלה כ.מסך :Nvidia 8400M זיכרון: 2 ג'יגה דיסק קשיח : 120Gb ומעלה אני אתן את הדגמים שביניהם אני מתלבט ואת מחיריהם: אשמח להמלצה מה לקנות. DELL http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=80 מחיר מזומן ב קיי.אס.פי - 5590 ש"ח. LG 1: http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=1474 מחיר בירדן פי.סי- 6300 ש"ח . 2: מבצע ב KSP E500-S.AP7DE T7500 2.2GHz אותו מחשב כמו האופציה הקודמת רק עם 160Gb במקום 200Gb מחיר-6090 ש"ח ASUS http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5803&perur=2&t=1&c=331 מחיר סופי כולל 2 ג'יגה זיכרון 6350 ש"ח (קיבלתי הנחה). בעיקרון אני מאוד רוצה נייד 14.1" , הא…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים, אופיס וכו', גיימינג כבד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - לא התעסקתי מעולם בניידים, מה עדיף למשחקים? * רזולוציית המסך?1366X768 ו1920X1080 מוכן לוותר על 1080P לטובת ביצועים . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - לא * משקל רצוי? - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ברכה, אבל כמובן שאני לא מצפה לניסים עם דרישות של גיימינג כבד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד אם יהיה HDMI וUSB3 * Bluetooth? - אשמח, אבל אין בעיה לוותר לטובת גיימינג * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD וקשיח יהיה אופטימלי לטעמי, שוב, מוכן להתפשר על קשיח פשוט בתמורה לביצועים. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריו…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי למכור את המחשב שיש לי כרגע,עקב קניית מחשב חדש כמה אני יכול למכור את המחשב? מעבד: I7 2600K קירור המעבד: NOCTUA NH-U12P לוח אם: ASROCK P67 EXTREME 4 זיכרון: G.Skill 1600MHZ 16GB שניי כרטיסי מסך: SAPPHIRE HD6950 2GB - crossfire!! הרד דיסק: 1TB W.D בנוסף SSD 120GB ספק: HEC 1000W **הכרטיסים כרגע הם R9 290X ולא 6950 תודה רבה,ושבוע טוב!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לשימוש ביתי ממוצע (אינטרנט, תוכנות קטנות, אופיס וכד'), ניתן דגש לעבודה (אופציה לעתיד) עם תוכנות קצת כבדות (וירטואליזציה לדוג') אבל לא בצורה משמעותית כרגע, זה לא יהיה השימוש העיקרי של המחשב, לא כרגע לפחות. יש לציין שכרגע גם לא נדרש מהמחשב להריץ שום משחק כבד או אפילו בינוני+, משחקים בסגנון counter strike ו- age of empires זה פחות או יותר מה שירוץ עליו (אולי קצת יותר, אבל לא משהו רציני). מארז SOHO 1 IKONIK ספק כח A.PFC 550W FAN12 Ci-POWER CWT לוח אם H61MU-E35 B3 HDMI USB3 7.1 1GLAN MSI מעבד 3.1GHz 3MB CORE i3 1155 2100 INTEL זכרון 2x KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח F3 1TB SATA2 7200 32MB SAMSUNG צורב AD7260S SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DL המחשב נקנה מר…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אח שלי חזר מחו"ל לפני כמה ימים וקנה מחחב נייד מיני של ACER ASPIRE ONE בצבע כחול. עכשיו המקשים הם כמובן באנגלית והוא רוצה שיהיה גם בעברית. איך עושים את זה וכמה זה עולה? ומה האפשרות הכי טובה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בגודל 15.6, בעל רזולוציית FHD)1920x1080) מעבד מסדרת I5 SB 4GB זכרון HDD 7200RPM בנפח של לפחות 250GB. כרטיס מסך לא רלוונטי. זקוק לכל לשטח עבודה גדול ככל האפשר ולכן הדרישה לרזולוציה הזו. התקציב לא מוגבל. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי להתייעץ לפני קניה. הבחירה בין שני ניידים אלה. http://www.cdsoft.co.il/products/258722 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=44798 מה עדיף? עד כמה מסך מגע שימושי במחשב נייד? לא היה לי ניסיון עם מסך מגע, אבל נראה לי זה יותר גימיק מאשר יתרון בשימוש יום יומי. אני בנתיים בכוון DELL בגלל יתרונות שלו. מחיר כרטיס מסך NVIDIA אפשרות להרחיב זכרון ל GB16 לעומת GB12 בלנובו. מסך מט. מה אתם אומרים? P.S. אני מראש מתנצל על עברית שלי, זה לא שפת אם.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! יש למישהו מפרט מלא של LG R380 שמביאים בחברת פלאפון? ומה דעתכם על הנייד הזה בכללי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעווניין לקנות מחשב נייד מארה"ב, אשמח להצעות ע"פ הדרישות הבאות: תקציב: מקסימום 1200$ ייעוד המחשב: עבודה עם תוכנות כבדות לעריכת מוזיקה + הרצת משחקים הכי כבדים בצצורה חלקה וברמה גבוהה (במשחקים מטורפים כמו קרייסס 2 אין צורך ULTRA אלא שיריץ חלק HIGH), סרטי HD בחיבור למסך חיצוני. מעבד: CORE I-7 מהסדרה החדשה ביותר זיכרון ראם: 6GB ומעלה דיסק קשיח: 640 ומעלה במהירות 7200 מסך: לפחות 15.6" ושיהיה כמה שיותר איכותי - לא מהסוג המבריק כרטיס מסך ושאר מרכיבים: המלצות שלכם ע"מ שיתאים לייעוד המחשב. אשמח להמלצות של כל החברות המוכרות והאמינות חוץ מ-ASUS לינקים למחשבים שמצאתי: http://www.bhphotovideo.com/c/product/800983-REG/Dell_X15L_1024ELS_XPS_15_15_5_Notebook.html http://www.be…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר הרבה התחבטויות החלטתי לקנות נייד של אסוס מדגם g50vt-a1. אז נוצרו לי 2 בעיות מרכזיות: ענייני האחריות בארץ והבאת המחשב מחו"ל. את הבאת המחשב מחו"ל ניתן לפתור יחסית בקלות בעזרת מסטופ וכו'. בעניין האחריות פניתי לרונלייט (יבואנית אסוס בארץ) וזו התשובה שקיבלתי (לא בע"פ - זה במייל שלי) - יואב בוקר טוב תודה על פנייתך לרונלייט. בתשובה לשאלתך...אנו מכבדים את האחריות הבינלאומית על מחשבים שנרכשו בחו"ל. אוסיף ואביא לידיעתך כי במקרה של צורך בהחלפת חלקים במחשב ,זמן הטיפול יארך מן הרגיל עקב אי הימצאות במלאי של חלקים עבור דגמים מחו"ל. בברכה רונלייט יש לציין שהם חזרו עליי באותו יום ובאדיבות רבה. נראה שיש פה עסק עם חברה שלוקחת את עצמה ואת הלקוחות שלה ברצינות. עכשיו נותר רק להוציא את הכ…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?8000 למפרט ועוד 1000 למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לפי דעתי זה מספיק אבל אני מעדיף לנצל אותו עד הסוף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים ביותר Metro/Crysis/Gta/Skyrim+ מודינג כבד לגראפיקה של כל משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900x1200 -לאילו הגדרות ג…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות ווידאו באיכות 4k א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe - photoshop lightroom, premiere, שימוש בתוכנות אלו באופן תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
amd 3200 (939 venice coreמעבד msi k8n neo4-f 939 pcxלוח אם 256x2 400 ddrזכרון 160gb s-ata western-dדיסק קשיח msi nx6600 td256e כרטיס מסך nec 3540a x16 dual layer צורב aoc ht750 מסך מה אתם אומרים על המפרט??? ומישו יכול להגיד לי באיזה חנות הכי זול המפרט
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד בימים הקרובים שישמש אותי בעיקר בבית ללימודים. אשתמש בעיקר באופיס,sql ותוכנות קלות. איזה גודל לדעתכם כדאי לקנות בהנחה שאני לא מחבר את המחשב לשום מסך חיצוני? תמיד עבדתי עם 15 אבל חשבתי גם על 14 כדי שיהיה יותר נוח כאשר ארצה לנייד את המחשב, אבל אני לא רוצה שיהיה קטן מדי כי אני עובד עליו הרבה בבית וגם המקלדת של ה14 קטנה יותר. מה דעת המומחים? אף פעם לא ירדתי ממסך 15 אינץ' בניידים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי:2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך: לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב:2500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).:לא ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים:18.5 אבל אני אולי קונה יותר מאוחר מסך של 27. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד:כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* חריגה מהתקציב: עדיף שלא. * מטרות המחשב? סטודנט. עבודה נוחה ומהירה עם אופיס, אינטרנט. שידע לנגן סרטים באיכות HD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מועדף 14". * רזולוציית המסך?לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי?לא יודע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שלא יהיה זללן... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI, * Bluetooth? לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?250GB. * כונן אופטי?לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. מצאתי את המחשב הזה: Dell vostro 2420. http://www.1pc.co.il/product-4149-Dell_Vostro_2420.aspx מחיר…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לעבודה משרדית בעיקר, אולי קצת למשחקים. צריך לתמוך בחלונות פתוחים רבים, כולל OUTLOOK (שכבד אצל כי יש המון הודעות נכנסות), חלונות OFFICE, חלונות EXPLORER, תוכנות שיתוף קבצים ותוכנות שונות למיניהן (משרדיות), לפעמים שפות תכנות כמו C++ וכו אבל לא בד"כ. מספר נקודות: 1. האם כדי לקנות קונרו עכשיו או לחכות חודש-חודשיים לסבב הבא אחרי DEBUGGING? 2. האם כדאי OC? אם כן איפה כדאי ללמוד איך עושים? האם זה משפיע על האמינות? 3. חשוב לי שיחזיק לפחות שנתיים. 4. לא צריך מסך. תודה מראש
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם כבר מזמן שלא הייתי פה בפורום(לימודי תואר ראשון שהסתיימו סוף סוף) החלטתי לקנות לעצמי מחשב נייד ואני זקוק לדעתכם, השימושים העיקרים מהמחשב למשחקים(לא הכי כבדים אבל עדיין אני מצפה שיריץ אותם על מדיום), תכנות(בעיקר בvisual studio, mysql ואולי בתכנות virtual machine) חשוב לי שהסוללה תספיק לפחות ל3-4 שעות לפחות וגם שרזלוצית המסך תיהיה יותר גבוהה מ1366x768 קראתי הרבה ביקורות באינטרנט לגבי הניידים לעיל המתחרה הראשון Alienware m14x תיאור המפרט: System Color Stealth Black with Soft Touch Finish Operating System Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English Processor Intel® Core™ i7 2630QM 2.0GHz (2.9GHz w/Turbo Boost, 6MB Cache) Memory 4GB Dual Channel DDR…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 Noctua NH-D14 CPU Cooler Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI Kingston HyperX Fury 4GB DDR3 1600MHz PC3 בנוסף לזיכרון שיש לי במחשב הישן.. Gigabyte GTX980 SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI Western Digital Caviar Green WD20EZRX 2TB Sata III SeaSonic 750W 80+ Gold S12G-750 הצעות ושיפורים בתחום לוח האם? ספק הכח ? מעבד והקירור שלו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות מחשב ללימודים תנו בבקשה המלצות טובות עדיפות ללנובו תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-