ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני קונה שני מחשבים אחד לסטונדית עם דרישות רגילות של סטודנטים (מסמכים, סרטים אינטרנט וכדומה) והמחשב השני גם לסטודנט אבל נועד גם להריץ משחקים (לא מטורפים אבל שיסחב סבבה) * מטרות המחשב? מחשב א' - עבודות משרדיות, אופיס, סרטים, אינטרנט שירים מחשב ב'- כל מה שמחשב א' + משחקים (BF, GTA5 ירוץ סבבה) * רזולוציית המסך? רוצה ששניהם יהיו 1080p, 1920x1080, במיוחד מחשב ב', מחשב א' יכול להיות גם 720p * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מחשב א' - לא משהו מיוחד מחשב ב' numpad * משקל רצוי? מחשב א' - כמה שפחות (המשקל חשוב לסטודנטית) מחשב ב' - כמה שפחות (פחות קריטי, אבל שלא יהיה משקולת) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב א',ב' - כמה שיותר, לפחות 3 שעות בעבודה משרדית…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, אפשר לחרוג טיפה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל, ניגון סרטי 4k כבדים, נטפליקס (חשוב שיעבוד ב-4k) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. אני ארכוש מסך 4kHDR בקרוב. מחכה לדיל טוב באמזון. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשובה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב מיועד לסטודנט, כלומר גלישה סרטים של HD, תוכנות סרטוט וגרפיקה(אילוסטריטור) * גודל המסך כ13" בלי חשיבות למט או מבריק * רזולוציית המסך? HD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא אבל (HDMI יהיה נחמד * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חסר חשיבות כל מה שמעל 100GB יעשה את העבודה. * כונן אופטי? בפירוש לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף לרכוש ללא מערכת הפעלה כלל. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אין העדפות צבע למכשיר, ואין שום רצון במ…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בחודשים הקרובים אני מעוניין לרכוש מחשב ואני כבר רוצה לסגור על מפרט, הנה מה שאני בניתי - Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1066 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Asus P8H67-M LX H67 CHIPSET Socket 1155 מוצר חדש !, יחידות 1 ₪511 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2380 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2395 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪269 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 NZXT Phantom, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2206 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 h…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני חן רוצה לקנות מחשב יותר חדש פשוט ממה שיש לי - לצרכים בסיסיים, אינטרנט, הורדות, וצפיה בסרטים (אולי הוא ישמש לעיבוד סאונד במקום המחשב הקיים לסאונד כי הוא קצת יותר ישן פשוט...) אני צריך רק את המחשב ללא הציוד היקפי ואפילו בלי צורב. אני מתלבט בין כמה מפרטי מחשב בין 1500 ל-1800 ש"ח שראיתי באייבורי. אני יודע שהם לא החנות הכי מומלצת ; אשמח לשמוע על מפרטים דומים במחיר בחנויות אחרות! בכל מקרה אלו המפרטים http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=330&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=345&CatCode=1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 השאלה המרכזית - האם אינטל או AMD? פשוט יש לי תחושה כאילו אם אקנה AMD זה קניתי פשוט משה…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מחשב נייד עד 2500 שח וזקוק לעזרתכם כל הדרישות מופיעות למטה תודה על העזרה תקציב מרבי והאם יש אפשרות חריגה: 2500 שח חריגה של 300 שימוש המחשב: שימוש של סרטים גלישה באינטרנט ואולי בעתיד תוכנות לימודים (כרגע לא יודע איזה אבל לא משהו כבד) צורך בציוד היקפי: אין רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט: לא משהו שאני מכיר חשוב שקט: בעדיפות שיהיה שקט אבל זה לא ימנע ממני לקנות את המחשב האם מתוכנן אוברקלוק: תאמת שאני לא יודע מה זה אבל אני מקשיב להמצתכם מערכת הפעלה מועדפת: ווינדוס 7/10 ושהמחשב יובנה בחנות חנות מועדפת או אזור: אני גר בחולון ונייד להגיע למקום…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום,מסך המחשב שלי קיבל מכה רצינית וכנראה ואני צריך להחליף אותו,כרגע רואים בחלקו בצבע לבן ,ובחלק מסויים בצד בצבע שחור ,כשבדeתי לגבי רכישת מסך חדש קיבלתי שני חלקים שייכים למסך המחשב. 15.6" Laptop LCD LED Screen Display Panel for GATEWAY או New LCD For Gateway NV55C49U 15.6 WXGA HD 1366x768 LED Screen Display רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי לדעת איזה מהחלקים אני צריך או אולי את שניהם,אשמח לתשובה מהירה,תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz Asus P4B533-VML Intel 845E DDR 256MB 333mhz (של איזה חברה כדאי?) WD 80GB 7200RPM 8 MB ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI Hercules Game Theater xp 7.1 מארז ATX סטנדרטי. מה לא טוב?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
העגלה שבקה ואני מעוניין להחליף למחשב שישמש בעיקר לעיבוד תמונה (פוטושופ) ועריכת וידאו בסיסית (וידאו של הילדים). במפרטים המומלצים לא ראיתי מפרט ספציפי לשימושים. אני יודע שאני רוצה 2G זיכרון. FIREWIRE . אם אפשר שיהיה בעל פעולה שקטה. הבנתי שDUAL CORE יתן הבדל גדול בביצועים. אני לא גיימר אז הכרטיס מסך יכול להיות בסיסי. המפרט ללא מסך והתקציב 5-6 K. מה את אומרים ?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על לוח עבור אינטל E6700 , אופי העבודה: עריכת סרטים (ביתי) אינטרנט, תיכנות, משחקים וכו עדיף לוח עם 1394 IEEE וכרטיס מסך מובנה (כרטיס מסך אמיתי שתומך בDX10 במחיר שפוי - כשיהיה נקנה) ומארז סולידי ואיכותי, עד 500 ש"ח כולל ספק (??)
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הלפטופ: hp pavilion dm3. ושהוצאתי את המקש של הרווח החלק שבפנים נשבר. כמו חלק קטן מפלסטיק. (יש 2 חלקי פלסטיק קטנים בכל צד שתופסים את המקש) למי יש רעיון איך לתקן את זה במהירות וביעילות? אולי מישהו מכיר מקום בירושלים שיכול לתקן דברים כאלה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - מקסימום 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - השימוש העיקרי שלי במחשב יהיה לתכנות, אבל אני גם משחק במחשב מדי פעם במשחקים כמו Call of Duty וכו', אז אני צריך גם כרטיס מסך סביר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אני מתכנת לפעמים פרוייקטים גדולים, ומשתמש לפעמים בגרסת הניסיון של ubuntu (בשביל להכין עבודות), אז אני מעדיף שיהיה 8GB ראם. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - החל …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה על לפטופ שמתאים לילדה בת 10. כמובן לא צריך דרישות גבוהות במיוחד. שיוכל להריץ תוכנות אופיס ללימודים וגלישה, וגם שיוכל לסחוב משחקים - אבל לא משחקים כבדים. המחיר המקסימלי הוא בסביבות 3000, אבל כמובן אם לא צריך אשמח להוריד את המחיר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, רצוי כמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית (לילדה בת 10 ללימודים), וקצת משחקים פשוטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא (מחשב נייד) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיי…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני מתכנן לקנות מחשב מאוד בקרוב (כשהתקציב יסתדר), זה המפרט הרצוי, הRADEON אוטוטו מגיע מחו"ל (חצי מחיר, זה טירוף!) מה אתם אומרים עליו? הכל יעבוד טוב? אני יודע שהמעבד והכרטיס מסך די מעמיסים מבחינת אספקת כוח, המארז שלקחתי הוא טוב וזה יספיק 350 וואט? מחכה לתגובות..... Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI OEM Video Card Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mous…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה המחשב הזה שווה? נקנה בחודש יולי.. בסטארטפיסי כל החלקים באחריות, ל3 שנים .. - Intel Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150 - Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 S1150 16G (2x8GB) Crucial DDR3 1600Mhz - NVIDIA Gigabyte GTX780Ti WF3 3GB - SSD Samsung 840 EVO 250GB SATA III - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty - NZXT Phantom 530 Black - Seasonic S12G-650 650W Active PFC 80+ Gold - Lite-On DVD-RW X24 iHAS124 XB360 Burn Compatible - - Scythe Ninja 3 REV B נקנה עם מסך של DELL 24 אינץ׳..
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה קצת טיפשיות רגע לפני שאני מזמין מחשב ולאחר שהתייעצתי בפורום הזה לגבי מפרטים. אשמח לתשובות. 1. בקשר למארז הזה: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - האם להגיד לחנות להוסיף לי קירור או מאווררים? כמו כן הוספתי למפרט את זה Raidmax 120mm Retail Quiet Fan האם זה מתאים בכלל? דרך אגב סתם שאלה מעניינת - איזה מארז עדיף ואיכותי יותר הTMS S1 או FRACTAL CORE 3000 ? 2. בקשר לאנטי וירוס - חשבתי להוריד משהו חינמי (AVG, AD-AWARE, AVAST וכדומה) אבל אני לא יודע איזה להוריד, מצד אחד אני רוצה הגנה טובה ומצד שני במחשב הישן שהיה לי תמיד הייתי צריך את האנטי וירוס הכי פחות כבד ואפילו לבטל חלק מהפ'יצרים שלו וכל זאת על מנת שלא יפריע לביצועים(אולי בכלל במחשב כמו שבחרת…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל חריגה. 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית, Autocad. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לצרכי פרנסה ובתקווה שלא יצטרך שידרוגים תוספות בשנים הקרובות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - לא רלוונטי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא, אין צורך. תודה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? בין 6-7, מעוניין שהוא יהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן …
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא סדר גודל של 2000 שקל. במידה ויש צורך בחריגה למען שיפור משמעותי מבחינת עלות תועלת, שדרוגים עתידיים וכד' ניתן לעלות לאזור ה2200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? שימוש משרדי יומיומי אופיס גלישה באיטרנט וכד'. סרטי HD לעיתים נדירות, לא מאוד משמעותי, אבל תוספת נחמדה... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך הכל 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 2-3 , לא ממש קריטי, ובכל מקרה מפרט מסוג כזה לא אמור להיות רועש במיוחד אז זה ל…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם: אני מעוניין במחשב נייד שיהיה חזק (מעבד i7, כרטיס מסך חזק ו-8GB RAM) וקל (לא יותר מ-2.5 ק"ג, עדיף פחות). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, משחקים בינוניים * גודל המסך? לא משנה כל עוד המשקל עומד בתנאים(עד 2.5 ק"ג) * רזולוציית המסך? לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא ממש * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג, חשוב מאוד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף אך לא קריטריון מפתח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא מבין בזה * כונן אופטי? עדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי הוא קצין קרבי, מ"מ טירונים. הוא מעוניין במחשב נייד וברצוני לעזור לו בבחירה המיטבית ביותר בשבילו. ניסיתי לחקור אותו קצת על הדרישות, והוא לא מבקש יותר מדיי. מטרות המחשב: מה שהוא רוצה מהמחשב זה פשוט גלישה באינטרנט בעיקר, ולשחק במשחקים.. לא משחקים מטורפים... משחקים נורמליים... קאונטר סטרייק וכאלה... אז אני אוסיף שאני מעדיף מחשב עמיד כמה שיותר ובנוי טוב שיכול לספוג כמה מכות פה ושם. משקל וגודל מסך - לא קריטי, כמובן שעדיף קטן אבל בכלל לא קריטי, הוא אמר לי שלא משנה לו המשקל, הוא רגיל לסחוב משקלים. מסך מבריק או לא - לא משנה כל כך, אל תתייחסו לזה בשיקולים. חיי סוללה - דיי חשוב, עדיף חיי סוללה כמה שיותר טובים. אחריות - פחות חשוב, בחיים לא מימשנו אחריות גם כשהיו בעיות…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, טוב, אז לפני כמה זמן כבר התייעצתי איתכם ע"מ לשמוע קצת מחירים, להתעדכן על המצב בשוק בכרטיסי המסך המומלצים והיה דיון מאוד מעניין ולמדתי המון. עכשיו אני מתקרב לנקודת הקניה ואני מעוניין לחדש את הדיון בדיון חדש ועסיסי לבחירה סופית של הרכיבים למחשב עם הדרישות המיוחדות. 1. מה התקציב המקסימלי? - התקציב הוא 6500 עד חריגה ל7000 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל בכיף. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - החריגה מפורטת, אפשר לחרוג עדיין אם מדובר במשהו חיוני שלא נכנס בתקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - בעיקר יעשה שימוש בעריכה (עריכת תמונות מקצועית) בPS ותוכנות כבדות ניקון/קאנון, משחקי מחשב (GTA, סימולטורי טיסה ברזולוציות גבוהות מאו…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש. מבחינת ביצועים, בתאכלס אני כרגע מסתדר עם נייד מבוסס I7 5600U עם 8 ג'יגה והארד דיסק מגנטי רגיל (לא SSD). המחשב שיש לי פשוט לא נוח לי לשימושים שלי. אני סטודנט ורוצה נייד שנוח וכיף לעבוד איתו, גם בחוץ וגם בבית, ולהתנייד איתו ממקום למקום ושהוא לא ירגיש כמו צעצוע שביר. מחפש נייד קל, עם מסך מאט (אלא אם מדובר במקבוק פרו ואז הייתי מוכן להתפשר על זה), עם סוללה שתאפשר לעבוד 6-8 שעות בלי טעינה כאשר WIFI דולק (זאת דרישה הגיונית בכלל?). בגדול הכיוון הוא לנובו T460 או איזה דל לטידיוט 14 אינטש. אבל זה לא באמת קריטי (אם היה לי תקציב הייתי קונה מקבוק 15" או סרפס בוק 13.5"). חשוב לי שתמיד אוכל להתחבר לנקודות WIFI זמינות ושהחיבור לא יקר…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי הלך ואני צריך דחוף מחשב חדש. -כרגע אני מעוניין במחשב עם כרטיס מסך מובנה אבל שתהיה לי אפשרות להוסיף בעתיד ולהפוך את זה למחשב שמסוגל להריץ משחקים כבדים. -אני מעוניין לייעד את המחשב להרבה זמן +5 שנים. המחשב הקודם החזיק לי 6 שנים. -כמו כן, רציתי לדעת אם לשימושים שלי שווה לי לקנות מחשב DDR4 והמעבדים החדשים או שמספיק התצורה הישנה יותר. 1. מה התקציב ? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם זה לא יפגע בדרישות שלי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים-בינוניים, עבודה משרדית, צפיה בסרטי HD(חיבור HDMI), עבודה עם תוכנות מסדי נתונים ותכנות. א) במידה …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? : 8000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? " לנסות לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : לימודי עיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). : מיועד ללימודים. תוכנות עיקריות: Photoshop,Indesign,Illustrator מעבר ללימודים, ישמש גם כמחשב ביתי (אם יש מפרט שמתאים גם למשחקי מחשב זה יהיה טוב אבל לא חובה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-