עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה דעתכם על המפרט הבא? מה מציעים לשנות/לשפר/להחליף? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]מעבדים - AMD Socket - AM4 100-100000031BOX-PC - AMD AMD Ryzen5 3600 Gen3 6 Core/12 Threads - Base Clock: 3.6GHz - Max Boost Clock: 4.2GHz - With Wraith Cooler - 95W TDP - Box - With new PC Only... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי[/td] [td]כמות: 1 ₪885/867[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]לוחות אם - AMD Socket AM4 PRIME-B450M-K-PC - ASUS AM4 - B450 - With New PC Only - 2x DDR4 - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 2.0 x1 - 4x SATA - M.2 - 6x USB 3.1 Gen 1 - 2x USB 3.1 Gen 2 - …

2. היי, ניסיתי להרכיב מפרט מחשב למטרת משחקים (DIRT בעיקר) וגרפיקה (פוטושופ CS4 ועריכת וידיאו HD ביתית). התקציב כאמור בערך 7,000, והייתי מאוד מעוניין להוזיל את העלויות. מערכת ההפעלה המתוכננת היא חלונות 7 64 ביט. רמת השקט חשובה לי, ואני רוצה שיהיה לי מחשב שקט (לפחות 8 מתוך 10). אני מתכוון להישאר עם המחשב הזה לפחות כמה שנים טובות (לכן בחרתי בלוח אם עם תמיכה ב- USB3 ו- SATA3), ואני זקוק לחוות דעתכם. להלן המפרט: לוח אם Asus דגם P6X58D Premium מעבד INTEL Core i7 920 TRAY זיכרון Kingston KHX1600C9D3/2G (שלוש יחידות) דיסק קשיח SEAGATE ST32000641AS XT 2TB SATA3 6GBS 7200RPM 64MB כרטיס מסך Gigabyte דגם GTS 250 GPU 1GB מארז + ספק + צורב + מאוורר טוב, אשמח להמלצות…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. ^ שלום, כמו שאמרתי, המחשב מיועד רק לתוכנות (שיעבדו במקביל כמעט תמיד) רצוי שיפעיל את כולן יחד בלי בעיות ושהיה שקט מאד. בתקציב של כ-2000 שקלים. ללא ציוד היקיפי, ללא מסך וללא צרכים במשחקים ותוכנות גרפיקה. החשיבות והדגש הם על זה שהעבודה לא תזיז למחשב בכלל. שהוא יהיה חזק ויציב כמו סלע, עד כמה שאפשר במסגרת התקציב. רשימת התוכנות שיופעלו: 1) microsoft visual studio microsoft sql server (2 filezilla client (3 microsoft outlook (4 google chrome, microsoft IE (5 6)פחות חשיבות לפוטושופ, אבל היא גם תרוץ לפעמים תודה לעוזרים! ושנה טובה. swg.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by kokoki,

אני מעוניין לדעת את השווי של הכרטיס הנ"ל גם בגרסת ה-2g וגם בגרסת ה- 4g . תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by TheFly,

מתכנן לקנות מחשב לצרכי גיימינג, תכנות, MATLAB ועריכה גרפית בדו מימד. הכל בשימוש בינוני. יש לי ספק SeaSonic eco 430w 80+ bronze בן שנה, אבל המוכר בחנות אמר שזה "גבולי" למפרט הבא: מעבד אינטל Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray כרטיס מסך Gigabyte GTX 1050 Ti 4GB DVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA III כונן קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB Sata III WD10EZEX לוח אם Asus Prime Z370-P LGA1151v2, Intel Z370, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 זכרון למחשב HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit מארז ללא ספק Antec P8 Tempered Glass Mid Tower צבע שחור אי…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Darkwood,

ערב טוב לכולם. אחרי שנהרס לוח אם כולל זכרונות ,נשאר רק מעבד i7 2700k וכרטיס מסך. הוחלט לקנות לוח אם סיני של חואנאן x79 זכרונות 32G ECC ואני לא יודע איזה מעבד E5 לבחור שהיה יותר טוב מ i7 2700k . (המחשב משמש לעריכת וידאו ) אלו המעבדים שאני לא יודע מה הכי טוב בינהם: 1)Xeon Processor E5-2650 V2 2)Xeon Processor E5 1620 V2 3)Xeon E5-2637 v2 4)Xeon E5 2690 5)Xeon E5 2689 אשמח לעזרה בבחירה. תודה לכולם.

7. מעוניין בהצאות למפרט עבור מחשב ביתי בסביבות ה-2000-2500 שקל. לא צריך מסך, עכבר, מקלדת, או רמקולים. מיועד לשימוש בייתי של אינטרנט, אחסון והשמעת מוזיקה/סרטים, תוכנות OFFICE ואולי קצת גרפיקה... בקיצור שימוש כללי *חשוב מאוד: מעוניין שלמחשב תיהיה האופציה לשדרוג בעתיד בנוסף ישנן כמה שאלות: -מכיוון שראיתי את מפרטי המחשב המוצאים בסביבות מחיר זה, אנא הסבירו, למה נבחר ולמה כדי לבחור דווקה ב CPU של AMD ולא באינטל, לצרכים אלו ואם אפשר גם הצעה עם מעבד אינטלC2D . - יש לי במחשב שמיועד להחלפה HARD DISK בן שנתיים בערך בעל נפח של 80 ג'יגה, אני מעוניין להוסיף אותו למערכת החדשה כ- HARD DISK שני, האם ישנן סיבות למה לא לעשות כך? :s05: :s05:

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שבוע טוב, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי במחיר סביר של עד 6000 ש"ח. המחשב הוא בעיקר לצרכי לימודים וגרפיקה דו-מימדית. יש לציין להמחשב אמור ללוות אותי יום-יומית. הייתי רוצה שהמחשב יהיה קל יחסית למחשבים הקיימים - עד 2.2 ק"ג. יתמוך בתקנים של תקשורת אל-חוטית מהירה (G). והרדיסק בגודל סביר. לצערי כל המחשבים שבדקתי (מחברות "עם קבלות") מתחילים ממחירים של 8,500 ש"ח!! האם יש לי סיכוי למצוא מחשב שיענה על דרישותיי?? - אפילו מחשב משומש או מתצוגה! תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by 10ziv,

1. מה התקציב המקסימלי:2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך: לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב:2500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).:לא ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים:18.5 אבל אני אולי קונה יותר מאוחר מסך של 27. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד:כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by tombar388,

אני לא כ''כ מבין במעבדים ואני רוצה מעבד I5 למחשב הבא שלי ,המפרט הוא מהאתר https://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/13 ראיתי את המפרט אך ברגע שהתחלתי להרכיב באתר של חנות מחשבים וראיתי כל מיני דגמים עם כל מיני דברים כמו : Intel i5-4690 3.5Ghz Tray אך לא הבנתי למה יש כאלה עם 4690 ויש כאלה של שכתוב K לאחר המס' בעל הארבע ספרות,האם זה אומר שהדגם ישן?,הרי ראיתי שהמפרט הוא מ2015,או שזה אומר אם המעבד מתאים פיזית ללוח אם?,מישהו יכול להמליץ לי על מעבד שיתאים ללוח אם שבמפרט או שימליץ לי לשנות חלקים אחרים(השימוש הולך להיות גיימינג די כבד),תודה

11. Started by cold fire,

שלום לכולם כבר מזמן שלא הייתי פה בפורום(לימודי תואר ראשון שהסתיימו סוף סוף) החלטתי לקנות לעצמי מחשב נייד ואני זקוק לדעתכם, השימושים העיקרים מהמחשב למשחקים(לא הכי כבדים אבל עדיין אני מצפה שיריץ אותם על מדיום), תכנות(בעיקר בvisual studio, mysql ואולי בתכנות virtual machine) חשוב לי שהסוללה תספיק לפחות ל3-4 שעות לפחות וגם שרזלוצית המסך תיהיה יותר גבוהה מ1366x768 קראתי הרבה ביקורות באינטרנט לגבי הניידים לעיל המתחרה הראשון Alienware m14x תיאור המפרט: System Color Stealth Black with Soft Touch Finish Operating System Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English Processor Intel® Core™ i7 2630QM 2.0GHz (2.9GHz w/Turbo Boost, 6MB Cache) Memory 4GB Dual Channel DDR…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Nirurshon,

אני לפני קניה ממש דחופה, זקוק לעזרה מבין המחשבים האלה : 1. Lenovo Z510 http://ksp.co.il/?uin=22469 2. Dell 15 3000 http://ksp.co.il/?uin=20978 3. Asus N56VB http://fre.co.il/items/141686 המחשב מיועד לאינטרנט, סרטים, ומשחק פיפא 2014. חשוב שהמחשב ירוץ חלק ומהר והסכום לקניה מיועד להיות 4000 ש"ח. חשוב לי לדעת איזה הכי כדאי ולמה, ואם יש עוד משהו כדאי בסכומים האלה, תייעצו לי, תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. היי חבר'ה, טוב, אז לפני כמה זמן כבר התייעצתי איתכם ע"מ לשמוע קצת מחירים, להתעדכן על המצב בשוק בכרטיסי המסך המומלצים והיה דיון מאוד מעניין ולמדתי המון. עכשיו אני מתקרב לנקודת הקניה ואני מעוניין לחדש את הדיון בדיון חדש ועסיסי לבחירה סופית של הרכיבים למחשב עם הדרישות המיוחדות. 1. מה התקציב המקסימלי? - התקציב הוא 6500 עד חריגה ל7000 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל בכיף. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - החריגה מפורטת, אפשר לחרוג עדיין אם מדובר במשהו חיוני שלא נכנס בתקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - בעיקר יעשה שימוש בעריכה (עריכת תמונות מקצועית) בPS ותוכנות כבדות ניקון/קאנון, משחקי מחשב (GTA, סימולטורי טיסה ברזולוציות גבוהות מאו…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אהלן, מחפש נטבוק 10" בתקציב באזור ה 2000 ש"ח לסטודנטית, מבוסס WIN7. חובה סוללת 6 תאים. מעבד וכ.מסך כמה שיותר חזקים היא צריכה להריץ pro engineer וגם matlab - ידוע לי שזה מגוחך על נטבוק, אבל לצרכים שלה היא אומרת שזה יספיק לרוב הדברים, ומה שלא - היא תריץ על המחשבים במעבדה. הסטודנטית נדלקה על לנובו S10-3 http://ivory.co.il/product.asp?productid=5368&CatCode=315 טוב\רע\חלופות מומלצות? אני לא ממש מתמצא בשוק הזה נכון להיום, ואשמח להמלצות, דעות וכו'. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם! אני חדש בעסק ואין לי הרבה מושג במחשבים מה אתם אומרים על המפרט איפה אפשר לחסוך,מה מיותר? אין לי עודף כסף.. CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU - [638 NIS] 1 Cooler : Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! - [117 NIS] 1 Motherboard : Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) - [506 NIS] 1 Memory : CORSAIR DDR-RAM 512MB 3000 CAS2 Memory - [1,195 NIS] 1 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [718 NIS] 1 Video Card : Leadtek Winfast Geforce 4 TI4400 MyVIVO 128MB DDR Video Card - [1,150 NIS] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - [55 NI…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5354&CatCode=315 אני מפנה בעיקר לאלה שיש להם את המחשב, או שיש להם ניסיון כלשהו איתו המפרט נראה סביר, במיוחד ביחס למחיר - 2385 ש"ח השאלה שלי נוגעת ל3 מישורים עיקריים : 1) אמינות ההרכבה של המחשב (בזה אני מכליל גם את טיב המקלדת), איך התרשמתם ממנו ? 2) זמן הסוללה, כמה זמן ברצף יצא לכם לעבוד עליו ללא צורך בחיבור החשמל ובאילו אפליקציות ? 3) איך התרשמתם מהיכולות תקשורת שלו, קרי, האם הוא מצליח להתחבר לרשתות האלחוטיות השונות ובאיזו איכות (התנתקויות) ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by walla26,

שלום לכולם אני חדש כאן התחדשתי היום במחשב חדש שצריך להגיע אליי ביום ראשון, ואני נפרד מהמחשב הישן שלי ששירת אותי נאמנה כבר 6 שנים. המחשב החדש: http://www.cidevcomputers.co.il/site/hebrew/info.asp?id=65 הסיבה שבחרתי במחשב מותג היא בעיקר שקט נפשי ואחריות כוללת עם שירות עד בית הלקוח לשלוש שנים, מה גם שחקרתי קצת והגעתי למסקנה שמדובר במחשב מאוד אמין, שקט, ועם מפרט מכובד. אני לא משחק במשחקים אלא יותר משתמש במחשב לעבודה. אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב הנ"ל וכמה לדעתכם הייתם משלמים עליו. בנוסף אני מצרף כאן את המפרט של המחשב הישן, סך הכל מחשב מצויין ששימש אותי ללא תקלות בגלישה באינטרנט, צפייה בסרטונים, עריכת מסמכים ותמונות וגם עבודה על תוכנות, תביעו דעות כמה המחשב שווה אם בכלל …

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by moshikseo,

היי, קודם כל רוצה להודות מראש לכל העוזרים: מעוניין לרכוש מחשב בתקציב 7-7.5K לגיימרים. כולל מסך מקלדת ועכבר. חשוב לי להשקיע במחשב שיתן מקסימום תוצאות למשחקים חדשים שקיימים היום ויהיה גם רלוונטי למשחקים בשנים הקרובות.. אם אפשר שיריץ את המשחקים ברזולוציה מקסימלית. כמו כן, צריך תמיכה אופטימלית לתוכנות עריכה וידאו ועיצוב גרפי - Premiere, After effects, Photoshop לא מתכנן לעשות OC מחשב שקט שלא ירעיש- חשוב מאוד. בהערכה רבה, מושיק

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. * מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים, אופיס וכו', גיימינג כבד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - לא התעסקתי מעולם בניידים, מה עדיף למשחקים? * רזולוציית המסך?1366X768 ו1920X1080 מוכן לוותר על 1080P לטובת ביצועים . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - לא * משקל רצוי? - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ברכה, אבל כמובן שאני לא מצפה לניסים עם דרישות של גיימינג כבד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד אם יהיה HDMI וUSB3 * Bluetooth? - אשמח, אבל אין בעיה לוותר לטובת גיימינג * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD וקשיח יהיה אופטימלי לטעמי, שוב, מוכן להתפשר על קשיח פשוט בתמורה לביצועים. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריו…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by strifer,

שלום אנשים צריך המלצה למחשב נייד תקציב : עד 5000 שימושים: צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט ואופיס. לא למשחקים /גרפיקה. חשוב: זמן סוללה ארוך ודיסק קשיח כמה שיותר גדול עדיפות למסך קטן 12.1/13.3 במשקל של עד 2 ק"ג לא חשוב: מעבד מהיר, כרטיס מסך מתקדם מתכנן להריץ XP אז רצוי מאוד בלי מע' הפעלה / XP מותקן ואם אפשר ביקורת ספציפית על w251U של ג'יגהבייט תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. היי חבריה, הציעו לי hp 2560p i5 יד 2 ללא סוללה ומטען ב-1000 ש"ח כדאי? איזו שנה הדגם הזה? מה דעתכם? תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ,photoshop, fireworks, PostgreSQL admin php designer eclipse Python IDLE (הכל בשימוש כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אח שלי חזר מחו"ל לפני כמה ימים וקנה מחחב נייד מיני של ACER ASPIRE ONE בצבע כחול. עכשיו המקשים הם כמובן באנגלית והוא רוצה שיהיה גם בעברית. איך עושים את זה וכמה זה עולה? ומה האפשרות הכי טובה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, ברשותי מחשב נייד Toshiba Satellite A500-1DN. יש לי את המחשב כארבע שנים בערך. המחשב שלי שמור מאוד, מעולם לא קיבל מכות ואני לעולם לא מתקין שטויות אלא רק דברים נחוצים. בשנה האחרונה קורה דבר מעצבן ומעניין כאחד: פעמיים-שלוש בחודש המחשב פתאום מאבד את החיבור לאינטרנט. בד"כ זה קורה תוך כדי גלישה. מה שמוזר: - אני רואה חיווי בסרגל התחתון שיש קליטה טובה ואפילו כתוב "גישה לאינטרנט" מה שכביכול מעיד על חיבור טוב. אני גם רואה את שם הרשת הביתית אליה אני מחובר. - זה קורה פתאום. ממש ככה. אין חוקיות מסויימת או פעולות שאני עושה לפני שזה קורה. ברגע אחד יש חיבור ובדף הבא שאני מנסה לפתוח, גם אם זה באותו אתר- כבר אין חיבור. מה לא ניסיתי... להתחבר לרשת אחרת ולחזור לרשת הביתית, לאפס/לאבחן את…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום, אני צריך מחשב נייח חדש עם חיבור לארבעה מסכים. מה הדרך הכי טובה ויעילה? שני כרטיסי מסך? מסכים עם חיבור DP? כרטיס מסך שתומך בארבעה? יהיו שלושה מסכי 27 בתור התחלה, ויהיה רביעי אבל לא ברור כרגע באיזה גודל, אולי הרביעי יהיה משמעותית יותר גדול, 45' או משהו באיזור. נדרש לעבודת תכנות ולסרטים וסדרות. ללא גיימינג (אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר רק להוסיף כ.מסך טוב ולהשתמש גם לגיימינג). תודה

דיונים חדשים בפורומים