ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
חג שמח לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שיהיה צקוך לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. HOTS, Battlefield... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות,תכנות בעיקר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך הוא לא ידוע מבחינתי,לא היה לי לפטופ עד כה.המסך מחשב שלי הוא 22". מבחינת התצוגה,נראה לי שעדיף מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? שיהיה נוח להקליד וגם שהמשטח גלילה יהיה נוח ולא יתקלקל. * משקל רצוי? הנייד יהיה בתיק גב,לכן עדיף שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כיום…
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כללי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים חדשים בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה: * מטרות המחשב: בעיקר פוטושופ, Axure, כתיבת מסמכים וקצת עריכת קוד (PHP, JS וכד') * גודל המסך: 13-14 עדיף מסך מאט. * רזולוציית המסך: רצוי 1920X1080 למרות שיחובר למסכים * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * רצוי משקל סביר בסביבות עד 1.5 . * זמן סוללה של לפחות 5-6 שעות. * יש צורך ביציאות VGA, HDMI ואם יש אפשרות לחבר שני מסכים זה יהיה מצוין * Bluetooth, wifi כמובן * אם אפשר SSD במחיר אז עדיף על HDD, אם לא, אז HDD בנפח סטנדרטי. * כן דרוש כונן אופטי או חיבור מהיר לכונן חיצוני. * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית. * אחריות רשמית טובה זה תמיד טוב בין לאומית אם קיימת. * רישיון למערכת הפעלה יהיה נחמד אבל לא חובה. * לא לנובו. * יש חשיבות לאיכות הבניה ועיצוב…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל את עצתכם ועזרתכם ברכישת מחשב נייד. אני סטודנט שנה ג' להנדסת בניין, כלומר צריך להריץ תוכנות כמו אוטוקאד רביט ומטלאב. דברים שחשובים לי: מעבד: לא קריטי i5\i7 זיכרון 8 GB HDD: בכיוון של 256 GB SSD, אבל אם תייעצו לי על משהו היברידי יכול להיות שגם זורם. 14", אם אין ברירה אז 13.3 גם בסדר. אני נורא מתרשם מהמחשבים של לנובו בגדול לא מצאתי משהו שעונה על כל הדרישות שלי אבל עד כה. עוד מחשב שנורא הרשים אותי זה הטושיבה הזה: http://yyydeals.co.il/items/280155-Toshiba-U845W-S415 ובגלל שחברה שלי עובדת באינטל אני יכול לקנות אותו בהנחה של 1000 ש"ח, אבל החיסרון הגדול הוא שיש לו ווינדוז 7, כך שהייתי רוצה את דעתכם גם על זה... תודה מראש דניאל
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב אצלי כשנתיים,רציתי לדעת כמה הוא שווה כיום ? http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-samsung-np370r5e-a03il-%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92?aff=Zap&aff_a=1 *יש מצב גדול שהסרתי ממנו את הWIN 8 המובנה שלו,אין לי מושג עד כמה זה קריטי.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וחג שמח, זקוק להמלצה למחשב נייד עד 3000 ש"ח. דרישות : מסך 13.3 מט בלבד. I3 (אם אפשר אז I5) 8GB זיכרון 256 SSD יציאת HDMI ללא מערכת הפעלה ללא כרטיס מסך (רק מובנה) ללא צורב
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני אשמח לעט סטיילוס לטאבלט WINDOWS שלי....והייתי שמח מאוד אם היה לו קצה קשיח ודק - כמו זה שיש בעט של גלקסי נוט. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני לא מבין במחשבים כל כך אז סליחה על הבורות. התשובות שלי מסומנות ב אדום. . מה התקציב המקסימאלי? בנתיים אין א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, CSGO, PAYDAY 2, BORDERLANDS 2, BIOSHOCK 3 וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא יודע איפה בודקים, אשמח אם תסבירו לי איפה. -לאילו הגדרות …
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי בערך שלושת 3000 או 4000 למחשב גיימינג ממש טוב יש לי כבר מחשב גיימינג מצוין רק באלי להחליף CPU ובגלל זה אני צריך להחליף גם לוח אם ספק ומארז מישהו יודע אולי אם צריך ספק יותר טוב מ450w בשביל i7 4900
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש אשמח אם תעזרו לי בבחירת המפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, מעט תכנות visual studio, קצת משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) Full hd ו23 אינץ' samsung s23c650d -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עוד סטיק DDR3 4GB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, בינוני 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן, אבל לא משהו מאסיבי…
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
-
שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס תמורה מחיר הכי טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות VS לעיתים רחוקות, גלישה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים וכו' 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - לא מועד חשוב , אבל שלא יהיה טנק.…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלון: שלום לכולם, נפל לי סכום כסף בלתי מתוכנן וזה די מתאים כי אני צריך מחשב למשרד חדש שפתחתי. כרגע יש לי מחשב די טוב שאני מרוצה ממנו עם חלקים לא רעים בכלל ובנוסף שידרגתי לא מזמן את הציוד ההיקפי שלו + מסך המחשב. לכן נפלה לי המחשבה לשדרג את המחשב האישי שלי במספר רכיבים חדשים עם טכנולוגיות חדשות שיאפשרו לי בעתיד המאוד רחוק לשדרג ומצד שני לקצור מתוכו את החלקים הישנים ולהצמיד אותם לרכיבים פשוטים יותר כדי להרכיב לי מחשב למשרד. זה המפרט שלי היום: OS: Windows 8.1 Pro 64bit CPU: Intel Core i5 2500K Motherboard: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 Internal Memory: G.Skill Sniper 4X4GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Kit Graphic Card: MSI GTX750Ti Twin Frozr OC 2GB DVD Multi Drive: LG GH24NS BT Dongl…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי: 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחס: אם אפשרי אבל לא פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1050 ( אולי אשדרג לאחר הקניית מחשב) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לפי דעתי לא, אבל יש לי ספק שהוא בן 4 שנים עם 650WATT ורציתי לדעת אם אפשרי לכלול אותו או שעדיף שלא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על ה…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, מבקש מפרט למחשב בסיסי לקרובי משפחה. אמור להחליף מחשב בן 6! כך שמבחינתם אפילו המחשב הפשוט ביותר יהיה שדרוג עצום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית, צפיה בסרטים, משחקים בסיסיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי Flash באינטרנט או משחקים מסדרת לגו שדרישות החומרה שלהם צנועות -מהי הרזו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4600-4800 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב רב תכליתי במלוא מובן המילה+ גיימינג (גיימינג לא כבד אך גם לא קל. שיהיה טוב פלוס פלוס ). ---עבודה משרדית באופן תדיר. ---עריכה גרפית תוך שימוש בכמה תוכנות בו זמנית. כך שאני צריכה שהמחשב יהיה מהיר וחזק לעמידה בעומס של פתיחת 2-3 תוכנות בו זמנית למשלWORD ותוכנות גרפיות נוספות ובנוסף לזה גם גלישה באינטרנט להעתקת תמונות או גזירה מהאינטרנט לתוכנה(כמו כן שיעמוד בעומס של העתקת קבצים גרפיים שנוצרו בתוכנות גרפיות ושוקלות הרבה ,להעתי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס תמורה מחיר הכי טוב אפשר גם לחסוך (אם יש קפיצה משמעותית בכסף שלא תיתן קפיצה משמעותית בביצועים אז אפשר לוותר) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה פתוח 24/7 והוא יהיה מחובר ל2 מסכים (בתקווה 3) והשימוש העיקרי יהיה לסרטוט גרפי ואלמטיים סופיים ותוכונות תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) המחשב יריץ תוכנות סרטוט כגון סוליד/NX/קטיה (תוכנות מאוד כבדות= הרבה RAM) והשימוש הוא לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נוסע לאילת לחול המועד, ואני מעוניין לקנות מחשב נייח (ללא מסך וציוד היקפי) חדש לגמרי. המחשב ישומש לעבודה עם תוכנות סימולציה (כמו MATLAB,OrCAD PSPICE וכו'), תכנות ושימושים רגילים. התבססתי על מפרט המחשב שמופיע תחת מפרטים מומלצים->רב תכליתי-> #26 מפרט ב 5080 ש"ח. הבעיה שלי היא ש KSP באילת לא מחזיקים בכל החלקים של אותו המפרט (ספציפית המעבד והכרטיס מסך) ועכשיו אני בדילמה אמיתית באשר לאיזה חלקים אחרים עליי להחליף. להלן המפרט עליו התבססתי: [TABLE=width: 1035] [TR=class: firstl, bgcolor: #E4E4E4] [TD=align: center]פריט[/TD] [TD=align: center]תיאור[/TD] [TD=align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i7…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
4 שנים עוד מעט Amd athlon II x4 640 s9cket am23 gigabyte GA-880GM-UD2h 2x2gb ddr3 giagbyte radeon HD 6870 samsumg 500gb 7200 RPM 12cm fan 880rpm seasonic 600w מה אומרים שווה למכור בחלקים או שלם?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): לימודים: אפטר אפקט, אינדיזיין, אילוסטרייטור, פוטושופ, פלאש, פרימייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. company of heroes 2 total war rome 2 בעקרון רק משחקי אסטרטגיה + אני הולך להשלים משחקים משנת 2006(רק אסטרטגיה- TOTAL COMANNDER ועוד). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? ~4.5k (לא כולל ציוד הקפי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו אם צריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פיתוח, מספר סביבות פיתוח פתוחות במקביל (לדוגמא visual studio). גם גיימיניג במידה פחותה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נניח ש-Civiliztion 5, סטארקראפט 2, X-COM ו-GTA 5 יעבדו עליו בצורה טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעבר עסקתי המון בפוטושופ היתי מעצב ברמה טובה יחסית, התגייסתי לצבא והפסקתי לגמרי, היום אחרי שהשתחררתי אני רוצה לחזור ללמוד פוטושופ ולהעצים את הידע שלי כמו כן אני רוצה ללמוד תוכנות שלא השתמשתי בהן בעבר כמו אילוסטרייטור פלאש css וכו׳, אני אשמח אם מגוון האנשים המנוסים והמבינים פה ייעצו לי על מפרט מחשב שמתאים לדרישות שלי, חשוב לציין שאני לא מחפש את המחשב הכי יקר שהוא הצעקה האחרונה בשוק, משהו בתור התחלה לחזור למה שהייתי אבל מנגד שיעמוד בדרישות של אילוסטרייטור ופוטושופ ולא יקרה מצב שהמחשב לא יעמוד בדרישות, התקציב שלי נע סביב 2000-2500 ש״ח (גג 3000 אם אין ברירה), תודה ענקית מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-