עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by thesamy,

היי, אני עושה מחקר בכמה אתרים על מפרט למחשב, כי אני לא הכי עוקב על תחום החומרה. הציעו לי 2 מפרטים מעניינים בתקציב שלי (4100 בערך) הייתי רוצה לשמוע ממכם, על איזה אתם הייתם הולכים. 1. http://www.plonter.co.il/priceoffer_...iceOffer=23182 2. http://www.tms.co.il/preview/spec/kprl5uta שני המפרטים מיועדים למשחקים "כבדים". תודה,

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  2. Started by TrueTeller,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי לא כבד ושימושים בסיסיים (אופיס, אינטרנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד …

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  3. שלום לכולם, אוהב מאוד את הפורום ונעזר בו מדי פעם, ומשהחלטתי לרכוש מחשב, עשיתי צעד והצטרפתי לצורך ייעוץ. אתחיל בשאלון ומה שלא ברור יובהר לאחריו: 1. מה התקציב המקסימאלי? נתון לשינויים רבים, משום שאני מתכוון לחסוך עד ליעד הרצוי ולא לחוץ בזמן. 2. מה שימושי המחשב? במילה אחת, WOW. המטרה היא להריץ אותו באופן שהמחשב לא מתאמץ אלא חלק ככל האפשר. אין עדיין מסך וזה תלוי בתקציב שיישאר, אלא אם כן יהיו המלצות מתאימות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? רק מסך, אין העדפה ספציפית, אבל שוב, שיתאים לגיימינג. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אתן את המפרט שנראה לי בהמשך וכן שאלות קשורות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. התייעצות לגבי מפרט לשרת Hyper-V, תקציב 12K +- היי חברים, קודם, זה המפרט שחשבתי אחרי אין ספור בדיקות: מארז - Rosewill RSV-R4000 Metal Server לוח - ASRock X99 WS LGA2011-v3/ DDR4/ SATA3&USB3.0/ M.2/ A&2GbE/ EATX מעבד - Intel Xeon E5-1630 v3 Quad-Core 3.7GHz 10MB LGA 2011-v3 זכרון Samsung 16GB DDR4-2133 2Rx4 LP ECC REG RoHs - x2 ספק - Corsair HX750i High Performance ATX12V/EPS12V 750 CP-9020072-NA כרטיס מסך - EVGA GeForce 210 Passive 1GB DDR3 PCIe 2.0 DVI/HDMI/VGA דיסק קשיח Western Digital Red 4TB NAS 3.5-inch SATA 6 Gb/s, IntelliPower, 64MB Cache WD40EFRX - x4 דיסק Samsung SM951 128GB AHCI M.2 PCIe 3.0 x4 MZHPV128HDGM-00000 - SSD פאנל ניטור - Kin…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by beyle,

יש המון חלונות שבהם הטקסט קטן מאוד. - - - תגובה אוחדה: - - - שום דבר לא פרופרציונלי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן. אשמח לחוות דעת על הדגם הבא:http://www.bhphotovideo.com/c/product/1028566-REG/lenovo_20a70037us_x1_carbon2_i7_4600u_8gb_256_ssd_windows_8_1_14_t.html מתכנן לרכוש אותו בחנות הזו בניו יורק. האם יש עליו אחריות בינלאומית? קראתי את הפוסט הנעוץ שלכם על בירור אחריות, ועדיין לא הבנתי חד משמעית, אודה לעזרתכם. חג שמח

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V , Battlefield ועוד משחקים "כבדים" -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות-גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מקלדת,עבכבר ומסך - יש לי אותם מהמחשב הנוכחי שלי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? …

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  8. Started by HWmaniak,

i5 3570 3.4-3.8 Gigabyte H77-D3H Noctua U14S CPU Cooler MSI GT640 2GB Corsair XMS3 1600MHZ 4GBX2 Intel SSD 120GB 330 Series Seagate 1TB 7200 Antec PSU 400W NeoEco

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס תמורה מחיר הכי טוב אפשר גם לחסוך (אם יש קפיצה משמעותית בכסף שלא תיתן קפיצה משמעותית בביצועים אז אפשר לוותר) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה פתוח 24/7 והוא יהיה מחובר ל2 מסכים (בתקווה 3) והשימוש העיקרי יהיה לסרטוט גרפי ואלמטיים סופיים ותוכונות תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) המחשב יריץ תוכנות סרטוט כגון סוליד/NX/קטיה (תוכנות כבדות= מינימום 8RAM) והשימוש הוא לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב יריץ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. היי, יש לי מחשב אודיו שקניתי לפני בערך 3 שנים מחנות מחשבי אודיו. חוץ מזה שהוא קצת מזייף, אני רוצה גם לשדרג אותו שיוכל לתפקד בתור מחשב לוידאו, בנוסף לעבודה עם אודיו בקיובייס. עבודה עם תוכנות כמו אפטר אפקטס לצביעה ואנימציות, פרמייר וכו'. יכול להיות שתהיה גם עבודת תלת מימד (לא יודע מה ההבדל במפרט בין תלת מימד לעריכת וידאו) התקציב הוא באיזור ה-1500 ואפשר למתוח כלפי מעלה.. התכוונתי בהתחלה להשקיע 1000 אבל אני לא יודע אם זה ריאלי. אני רוצה בעיקר לשדרג מעבד, זכרון, כרטיס מסך.. מה דעתכם? בכל מקרה אני שם פה סקרין שוטים מCPU-Z ומצרף קובץ HTML ממנו עם המפרט הנוכחי, ואשמח לדעת מכם האם בכלל אפשר לשדרג את המעבד למשל עם הלוח אם שיש לי. זה הקישור לHTML http://www.f2h.co.il/8du5ew…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אהלן, באוגוסט בעזרת ה' אני משתחרר מצה"ל ובשנה הראשונה של השחרור אני רוצה להשתדרג כמה שיותר, משמע מחשב חדש (כרגע יש לי נייד - LENOVO Y580) שיחזיק לשנים הקרובות, פלאפון חדש ובעזרת ה' גם אוטו.. עריכה: ראיתי שIntel מוציאה בקרוב סדרת מעבדים חדשה שנקראת Broadwell ושNVIDIA מוציאה כ.מסך חדש בסדרת הGTX - ידוע מתי זה יקרה? שווה לחכות? מה הסיכוי שהתקציב שלי יספיק? עדיף לחכות לאוגוסט ולא לשבור ת'ראש עכשיו? מה התקציב המקסימאלי? 8000 - כנראה את המעבד, לוח אם וכ.מסך אקנה בקנדה/ארה"ב ואחסוך בסביבות ה1000-1500 ש"ח.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, עדיף להימנע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפ…

12. שלום רב, ברשותי כיום מחשב נייד מזה3 שנים דגם: PROBOOK 4730S וזה המפרט: Intel Core i7-2630QM 2.0GHz, 8GB DDR3, 750GB HDD, Blu-ray Burner, ATI Mobility Radeon HD 6370, 17.3" Display, Windows 7 Professional 64-bit היום כל פעולה לוקחת לו זמן , העלייה לוקחת הרבה זמן, ולמעשה מאז שהתקנתי את ווינדוס 8 יש בעיות עם הדרייבר לכרטיס מסך. דבר שאני מנסה לפתור ע"י שחזור לווינדוס 7 המקורי שהגיע איתו. בכל מקרה הייתי רוצה לשדרג אותו היות והוא כבד לי מידי (הוא מונח על השולחן ומחובר רוב הזמן למסך חיצוני אבל פה ושם שאני צריך אפ' להזיז אותו מחדר לחדר זה כבד ומעצבן), מגמגם, וגם די מרעיש. * מטרות המחשב? בעיקר שימוש בתוכנות CAD כבדות, וסרטים. * גודל המסך? 15 אינץ או 14 אינץ' פחות מזה כבר לא…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. אני יודע שאני חורג מן הכללים בפורום, אבל מה שאני מנסה לעשות איננו לקנות מחשב מורכב אלא משהו אחר. ובכן כך. אני רוצה מערכת אשר אוכל להריץ עליה קוד ניסויי/מחקרי ב-OpenCL וב-CUDA: על ה-CPU ועל כרטיסי GPU שונים. לגבי ה-GPU'ים - אני לא מבקש המלצות. אני מתכוון לקנות כמה, וגם להחליף מפעם בפעם, או לקנות יותר מאחד מאותו סוג לצורך עבודה עם שנים במקביל וכולי. לגבי יתר המכונה, יש לי בעיה של שיקולים סותרים: מצד אחד, הייתי שמח להשתמש בחומרה יחסית עדכנית, עם כל מיני תכונות נחמדות ומעניינות עבורי (כמו: לוח כפול-שקעים, עבודה עם PCIe 3.0, ליבות רבות); מצד שני, אני צריך מכונה שתהיה די זולה, כך שאוכל לחדש את המכונה בעוד זמן כלשהוא - שנה, שנה וחצי, שנתיים - כשיהיה ממש חסר לי משהו, והכיס שלי לא…

14. Started by oram123,

אני מעוניין לקנות מחשב ללימודים ואני מתלבט אם לקנות את המחשב מארהב, dell xps 13 זה המפרט שלו:Processor : 5th Generation Intel® Core™ i5-5200U Processor (3M Cache, up to 2.70 GHz) Operating System: Windows 8.1 (64Bit) English Memoryi: 8GB Dual Channel DDR3L-RS 1600Mhz (On Board) Display: 13.3-inch FHD (1920 x 1080) infinity display Primary Battery: 52 WHr, 4-Cell Battery (integrated) Video Cardi: Intel ® HD Graphics 5500 Audio and Speakers: Stereo speakers professionally tuned with Waves MaxxAudio® Pro 1W x 2 = 2W total Hard Drivei: 128GB Solid State Drive Camera: Widescreen HD (720p) webcam with dual array digital microphones Wireless: 802.11ac + Bluetooth 4.0, Dual Band …

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by prager,

יש לי 6GB RAM. כרגע, אין כמעט תוכנות פתוחות. ה-Task Manager מראה על שימוש ב-2.7GB RAM - 46%. מיינתי את הלשונית של ה-Memory ע"פ סדר יורד ורואים כי בסכימה לא עוברים את ה-350-400MB. איך לעזאזל הגענו ל-2.7GB? (בשתי התמונות הבאות, השוני באחוזים של תפוסת ה-Memory נובע מפתיחה של הצייר אם אני לא טועה... לא קריטי) הנחתי שיש חלק בזיכרון שמוקצה לחומרה/תוכנה אשר לא נגיש למשתמש. אבל זאת רק השערה. חשוב לציין, ראיתי תופעה זהה בכל מחשב שעיינתי ב-TS שלו. דגם: Asus ZenBook UX32VD Core i7-3517U מערכת הפעלה: Windows 8.1 64 bit

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by נדב אייל,

קניתי מקלדת בארה"ב ולצערי היא לא נוחה לי. אני מעוניין למכור אותה ולא יודע כמה אפשר לבקש עליה. היא היתה בשימוש כשבועיים, מעבר לזה היא נקיה וחדשה. אין כיתוב בעברית. עלתה לי 660 ש"ח כולל משלוח. המודל: Topre Type Heaven

17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר\כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF, DoTA 2, HoN, AC וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by maorb,

המפרט של המחשב: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 68%] Dell Studio XPS 8100, Intel Core i7-860 processor 8MB Cache, 2.80GHz 8GB DDR3 SDRAM at 1333MHz-4x2GB nVidia GeForce GTS240 1024MB GDDR3 1TB Serial ATA 2 Hard Drive 7200 RPM Windows 7 Home Premium, 64bit עם רשיון 16X DVD+/-RW and 16X DVD-ROM Dell 1525 WLAN PCIe card with11n mini-Card & external antenna ללא אחריות כמו כן יש מסך מעולה: Dell 22 Inch 2209WA Flat PanelMonitor אשמח מאד לקבל הערכה! בתודה מראש! [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by uber101,

כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה, נדלקת נורית ההפעלה והמאוורר פועל וגם המסך נדלק, אבל שום דבר לא קורה. זה קרה כבר כמה פעמיים בעבר, אבל בפעמים הקודמות עשיתי פריקת מתח ואחרי כמה דקות הוא חזר לעבוד. איפה יכולה להיות הבעיה? גם לא שומעים שום צפצופים אז כנראה שזו לא בעיה עם אחד הרכיבים...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ranranran,

איך אני יכול לשפר את הביצועים של המחשב הזה? הוא תומך ב-SSD וכמה זיכרון מהיר אני יכול (או כדאי) להוסיף לו? ואיפה אני יכול לקנות לו מקשים למקלדת (כמה חסרים)... החלקים יכולים להיות מהארץ או מחו"ל (עדיפות לאיביי ואמזון). תודה לעוזרים חג שמח

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by amit14,

אהלן, קנינו מחשב של dell, במפרט שלו כתוב שיש לו כרטיס מסך amd radeon hd r7 m265. גם על המחשב עצמו יש מדבקה של amd, אבל כשאני בודק את הנתונים דרך המחשב עצמו (הגדרות מתקדמות, לוח הבקרה..) מופיע לי שיש כרטיס מסך של אינטל (דרך בדיקת חומרה בלוח הבקרה בכלל לא מופיע כלום..), הורדתי את הדרייורים העדכניים ואין שינוי. בתמיכה הטכנית של אייבורי לא הצליחו לעזור וביקשו שאלך למעבדה. מישהו נתקל בדבר כזה?

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by LuisSuarez,

שלום (: קניתי לא מזמן מחשב נייד: ASUS N551JK-DM025H רק לציין ששלי לא 15 אינץ' אלא 17, אך המפרט דומה. http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=2&glist=1&uin=25430&txt_search=&buy=&minprice=5188&maxprice=0 ואני רוצה לשדרג לכרטיס מסך יותר חזק, וכונן SSD. השאלה שלי היא האם זה אפשרי עם מחשב כזה ומה האפשרויות שלי? כמו כן אשמח להצעות ייעול אחרות. (אין מגבלת כסף, תרגישו חופשיים, אני מעוניין לשמוע על הכל לפני שאני מחליט)

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום, מטרת המחשב היא לגיימינג משחקים כמו BF3/4 , CSGO בעיקר משחקי FPS .. רזולוציית המסך תהיה FULLHD , אין צורך בציוד הקיפי,תוכנות מחשב והארדיסק ,מספיק SSD אחד . חנות פחות חשוב לי העיקר לא KSP/IVORY אלא אם יש חלק שמשמעותית משתלם לקנות מהם .. TMS , startpc הם סבבה אם יש לכם המלצות על עוד חניות אז גם טוב.. אפשר לחרוג טיפה מהתקציב עד 500 שקל במידת הצורך .. לא מתוכנן OC ולא שדרוג עתידי. לא חשוב אם הכרטיס של AMD או NVIDIA, אבל המעבד אני כן רוצה של אינטל . משהו שהרכבתי זריז מstartpc 879 ₪ - Quad Core i5 4440 3.1Ghz S1150 379 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 299 ₪ - * מבצע * -8GB Crucial DDR3 1600Mhz 629 ₪ - * מבצע חג * - Sapphire HD 7870 2GB GDDR5 Ghz…

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  24. מעבד Intel i7///5-4790K 4.0Ghz box לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97 זכרונות Kingston 2x8GB 1600Mhz כונן קשיח +WD 1TB 7200RPM + כונן SSD Crucial MX100 256GBSamsung/Kingston כונן אופטי DVD-RW כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 980/ti 4GB GDDR5 גייהבייט/ASUS ספק כח Coolermaster 700W-/+ PSU מארז Coolermaster/Antec/Fractal Design/Nzxt/Lian-Li/Lancool/Corsair/Nanoxia כרטיס רשת להוסיף לבחריה.. כרטיס קול?! זה סך הכל מה שאני רוצה המחיר כרגע שהכי טוב שקבלתי הוא 8 אלף (דגש אני קר באילת והמחיר הוא לא כולל מ"ע) ישמח לדעה שלכם ולשיפורים אם יש מה להוסיף ..לגבי כרטיס רשת וכרטיס קול ישמח שתגידו מה לקחת ... הכרטיס קול רוצה שיהיה שליטה עם שלט ו7.1 כרטיס רשת לא ממש משנה רק שיהיה איכות…

25. דרוש מפרט לחבר עם הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, מיילים, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה/אופיס. כן להרכבה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.