עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי חברה, צריך מפרט לשרת עד 2500 ש"ח. מעבד רצוי מרובע ליבה Q6600, עם לוח אם OnBoard. לוח אם שיתמוך ב SATA2 רצוי - בכל זאת זה לשרת. - לא צריך לוח יקר. זיכרון 4 ג'יגה רצוי Dual Channel. הארדיסקים כמה שיותר גדולים. לא חובה בתצורת RAID. כמובן שכל ה"רצוי" זה בהתאם למחיר .. מעדיף שזה יהיה מפרט ב SKYPC. חריגה: עד 500 ש"ח. כעיקרון מפרט עד 2500. תודה רבה לעוזרים.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by nirv,

שלום אנשים, יש לי התלבטות קשה, אני צריך מחשב ואחרי מחשבות רבות החלטתי שאני צריך ניידות. תקציב: 4000 שח פחות או יותר. שימושים: בעיקר משרדי, אופציה למשחקים(לא רוצה לפסול לגמרי, עדיין יהיה לי קצת חופש מדי פעם) יש חברה בשם ORIN-2000 שמוכרת ניידים של IBM מעודפים במחירים סבירים. אז ההתלבטות היא : א. מחשב נייד, מעודפים, IBM סדרת T דגמי ThinkPad . משלם על איכות + אחריות לשנה. אולם החומרה לעומת חברות אחרות מיושנת יותר. ב. מחשב חדש תוצרת DELL\HP\LG חלק נותנים אחריות ל-3 שנים למרות שלפי מה שקראתי רק השנה הראשונה אכן תקפה על כל המחשב וחלקיו. מקבל גם חומרה חדשה יותר מאשר IBM אבל מתפשר על איכות. מה דעתכם ? להתפשר על חומרה ? להתפשר על איכות המוצר ? כי על פי מה שבררתי סדרת ה-T מאוד אמינ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום חברים חבר מבקש המלצה ללפטופ בעיקר לWORD וגלישה קלה ברשת 15.6. היום יש לו 4GB זיכרון וצריך 8. צריך להיות שחור ולא כבד מדי שמותקן עליו מערכת הפעלה עם רשיון, ואופיס(אם קיימת אפשרות כזו) תקציב-עד 3000, ואם אפשר לחסוך עדיף. רצוי עם SSD. יצרן עם אחריות של איסוף וחזרה ללא תשלום תודה לכולם

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. ANTEC Desktop case NSK2480 - 380W 487 mezuman (502) zigzag Gigabyte GA-G41M-ES2L 245 ivory Intel Pentium Dual Core E5400 Box 320 ivory Corsair 2Gb DDR2 800Mhz PC6400 CM2X2048-6400C5 228 alef alef Axle Geforce 9300GT 1024 MB GDDR2 Arctic Cooling, FULL + LOW PROFILE S-VIDEO PCI-E Retail T93GS1G 235 alef alef ‏ Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS‎ 225 ksp ‏AD-5240S DVD±RW x24 Black Sata‎ 125 ksp or NEC DVD-RW AD-7240S x24 (SILVER) SATA - BULK mezuman 138 (142) zigzag *כמה הערות : העם זה בסדר לקנות חלקים ב4 חניות שונות בכלל? ותנו תגובות ,עם אפשרי להוזיל פה משהוא ,אני בעקרון מעדיף לקנות הכל מחנות אחת , הקטע שהמארז הזה שאני רוצה ב z…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Yuval Goffer,

היי חברים!! אני רוצה לקנות מחשב חדש ולא מבין בזה כלום אז אשמח לעזרתכם! יש לי סביב ה3,000 להשקיע. אני סטודנט ולא עושה עם המחשב משהו מיוחד חוץ מכתיבה ואינטרנט וקצת לראות סרטים. הכי חשבו לי שיהיה עמיד, חזק ויעבוד לאורך זמן. בטרייה טובה ומסך דיי גדול (14-15). מה הייתם ממליצים? תודה!!! יובל

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by iDrA,

לקניה בארץ עד 3000 (חריגה מינימלית) * מטרות המחשב? לימודי עיצוב מולטיטאסקינג ועריכה בסיסית * גודל המסך? 15.6/14 עדיפות למט * משקל רצוי? מקס' 2.3 עדיפות לפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מחשב לא מכוער, מעוצב יפה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. מטרות המחשב: עבודות סטודנטית, גם בבית וגם במוסד הלימודי. ריבוי לשוניות, עבודה בתנאי תאורה משתנים. מסך: בין 12 ל - 14. הגודל פחות קריטי כל עוד נשמר משקל קל במיוחד (יפורט בהמשך). חשוב מסך מט! (ללא מגע). רזולוציה: לא מהווה קריטריון מהותי. דרישות מיוחדות לקלט: מקלדת איכותית ונוחה. שקטה! מקשים שמגיבים ומורגשת הלחיצה. משקל: כמה שפחות. עדיפות לאזור ה - 1.5 קילו. מעל 1.7 זה כבר שובר עסקה זמן סוללה: כמה שיותר בהתחשב בשאר הדרישות.. ברור שלא יתאפשר סוללת 6 תאים מאסיבית בסוג כזה של מחשב.. (מחשב שירוץ 4/5 שעות בשימוש רצוף וללא הטענה זה יפה). יציאות מיוחדות: לפחות 2 יציאות USB. כונן קשיח: גודל פחות פקטור - יותר עדיפות לכונן SSD. אופציה גם להיברידי אבל פחות... כונן אופטי…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Duckion,

שלום, אני מתלבט לגבי מחשב נייד ויש לי כמה דרישות דיי רציניות ומעט מאוד מחשבים שעונים עליהם asus ux305 הוא היחיד שראיתי שבערך ענה לי על הדרישות אבל אם יש רעיונות למחשבים נוספים אשמח לשמוע הדרישות שלי מהמחשב - אני סטודנט וצלם סוללה חזקה, בימים של 6 שעות אני לא רוצה להסתובב עם מטען - חשוב מאוד זיכרון - 8 ג'יגה ראם הארד דיסק - לפחות 256 ג'יגה,לא חובה ssd מסך - פאנל IPS מדוייק מעבד שיתאים לעריכה בסיסית של תמונות בlightroom (מי שמכיר ללייטרום יש אפשרות לעריכה גם על מחשבים יחסית חלשים מבחינת מעבד, smart preview) - חשוב מאוד משקל עדיף מחשב קל אבל לא הכי קריטי מחיר - מעדיף לא לחרוג מה4.5, ועדיף כמה שפחות מן הסתם יש שנ…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. -מטרות המחשב: בעיקר משרדיות (אינטרנט ואופיס) אך רצוי שגם יהיה מסוגל להריץ בצורה חלקה CS5 (אפטר אפקטס בעיקר), פוטושופ, תלת מימד קל ושאר דברי עריכה גרפית וצפיה בסרטים. שיתאים לWin 7 64 bit. -גודל המסך: בין 13 ל15 אינץ', רצוי יותר מ13.3 ויותר לכיוון ה14 -משקל רצוי: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שהוא יהיה קל, עד 2 ק"ג. ניתן להתגמש בנושא הזה אם הסוללה\מסך\משהו אחר דורש עוד משקל -זמן סוללה: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שיהיה בעל זמן סוללה ארוך, יותר מ-5 שעות במאמץ. נראה לי שלפחות 6 תאים. -יציאות מיוחדות: USB 3, רצוי firewire, לא נראה לי שיש צורך באחרות -בלוטות: לא נראה לי קריטי -גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB? -כונן DVD\CD\צורב: לא קריטי שיהיה, במיוחד לא אם הוא מעלה באופן ק…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושימוש רגיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 BF3 Watch dogs וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לדעתי 1920X1080 או 1600X900 אבל כנראה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צ…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. ניסיון #2: 1. מה התקציב המקסימאלי? -- 5500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי ואף רצוי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD. בנוסף, איכלוס מכונות וירטואלית - אבל לא נראה לי שקריטי שזה יהיה Core i7. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA IV, Assassin's Creed 2+3, Duke Nukem Forever. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 192…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by haimsim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:. יעד עיקרי גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD , GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 22inc -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

13. שלום חברה, צריך את עזרתכם בגדול אני בונה לחבר מפרט למחשב כאשר פרט לשטויות העקריות רוב העבודה תהיה בתוכנות AUTOCAD ו ARC+ (זה העבודה שלו) ויכול להיות שיותר טוב להם P4 אבל אני לא יודע, בנוסף הוא רוצה גם לשחק אבל לא ללכת על פי המשחקים בהרכבה אלא רק לאפשר הרצה סבירה של משחקים. פרט לכך מאד מאד חשוב המסך כי רוב היום הוא מול המסך ולכן לא להתפשר שם. המחשב צריך לכלול צורב DVD ומסך LCD ,מארז טוב ומאוור, אבל מארז סולידי (בלי חיזרים אורות טראנס ושאר פרפראות) ספק אמין כמובן, במידה ולא נכנס בתקציב מסך נורמלי ניתן להתפשר על CRT אבל רצוי שלא. התקציב הוא בין 6000 ל7000 שקל אבל רצוי לכיוון ה 6000. אינ מקווה שיש פה חברה שמכירים את התוכנות מבחינת דרישות וידעו לעזור לי אשמח לכל יעוץ. The Z-Gu…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by yoel12,

שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב גיימינג בסכום כולל של 6,500 ש"ח ללא מערכת הפעלה, בחריגה של עד 500 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 כולל חריגות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF\COD\AC\FC4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג קל, בניית אתרים wordpress א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי טייטאל , אסטרטגיה, לא משחקים כבדים מאוד . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעדיף גבוהות 3. האם…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי חברה, אני רוצה לבנות מחשב עם ביצועים טובים (עריכת וידאו/גרפיקה/קצת משחקים). אני מתלבט לגבי לוח של (ASUS (A8N-E או DFI , גם לגבי הזכרונות של Corsaire , Samsung, PQI . מארז של Thermaltake או Comucase, גם לגבי ספק? חשבתי על כרטיס מסך עד 1000 שקל (לא יודע של איזה חברה) . דיסק אני מניח של SATA2 WD. לא צריך כונן DVD או CD. ללא מקלדת/עכבר. ללא מסך. בקיצור קופסא עם קירור טוב, מעבד טוב, לוח טוב, זכרונות טובים ואם אפשר גם כרטיס מסך טוב . אני מעדיף מפרטים מניסיון אישי אבל לא חייב. תודה מראש,

• 38 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום רב מעוניין בהמלצה למחשב נייח כולל מסך בסכום 5000-6000 ש"ח . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת האפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימושים העיקריים של המחשב יהיו אופיס, משחקים אינטרנט וסרטים Divx (לא FullHd) אולי אוטוקאד דו מימדי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקי תלת מימד כגון supreme comander c&c וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מי…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. הי חברים יש לי נייח ואני שוקל להחליפו בנייד "אולטימטיבי" שיעשה "הכל". רוב השימוש הוא לימודים ואינטרנט, אך אני חוטא מידי פעם במשחקים "כבדים" (call of duty ודומיו). * גודל המסך? חושב שעד ה "14, שיהיה נוח לסחוב ללימודים וכו'. * רזולוציית המסך? גבוהה עבור המשחקים * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם זה לא מוגזם לבקש... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? לא קריטי אבל עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן רצוי Windows 8 * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שלוש שנים אחריות לפחות * תקציב: מניח שבאיזור ה 5K-6K... מקווה ואכן יש דבר שכזה. …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by vlad vovchuk,

היי, ה-ג'יגבייט עשה עבודה מצויינת עד לפני כמה ימים, עבד ללא הפסקה ושימש לגלישה\סרטים\אופיס . כעט מחפש תחליף לשימושים דומים=מחשב מדיה לחדר שינה . בעקרון אני מחפש תואם NUC שיעבוד בתנאים דומים . מתחת לטלוויזיה עומדת שידה מה שאומר שאין מגבלת מקום. אני מעוניין סמחשב ללא זיכרונות כאשר יש לי SSD בגודל 240 ג'יגה עליו אתקין ווינדוס +אנדרואיד. ראם צריך לרכוש בנפרד- אודה להמלצה . ראיתי שפלונטר מוכרים מחשבים מעניינים מסוג ASROCK , מצד אחד יותר מהירים מ NUC ויותר גמישים לשדרוג עתידי ומצד שני בעלי מארז קומפקטי . התקציב הכולל =1400 ש"ח +- אין צורך בWIFI כי ישנה כבילה (1G) בבית. רצוי שיהיה חיבור בלוטוס -יש לי GAME PAD ומדי פעם אני …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Roi Yair,

שלום, אני צריך לקנות מחשב נייד. המטרה היא בעיקר לעבודות ושימוש יומיומי (אינטרנט וכו'), אבל חשוב לי שזה יהיה משהו שיחזיק מעמד יפה ולא משהו שאצטרך לרוץ להחליף עוד יומיים. אני כן מאמין שאשתמש בו לצפייה בסרטים/טלוויזיה וכו'. כרגע אני מתלבט בין שני דגמים שמצאתי באתר גרופון. אשמח אם תגידו לי מה דעתכם. אני בעיקרון אוהב יותר את הגדול יותר שהוא HD מלא וכמובן מסך גדול יותר, אבל האם ההבדל במעבד ממש משמעותי? כן חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר וחלק. אשמח גם לקבל חוות דעת כללית על המחשבים והמחיר בו הם מוצעים, אני ממש לא איש מחשבים כך שאני באמת זקוק לעזרתכם. תקציב - 500 דולר מדינה - ארה"ב מוכן לקנות מוצרים שהם refurbished, מחוץ לקופסא וכו' (לא יד 2) * מטרות המחשב? עבודה יומיומית (גלישה, אופי…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by TheHungryOne,

מפרט לשימוש כללי. אין צורך במסך או בציוד היקפי. להשתדל לחסוך כמה שאפשר. השקט חשוב יותר מביצועים. הרכבתי את המפרט הבא: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪720 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪352 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 G.Skill RipJaws 4GB DDR3 1333Mhz CL9 F3-10666CL9D-8GBRL, יחידות 1 ₪266 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2291 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪275 http://www.rsm.co.il/produc…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by thhk,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד DELL LATITUDE D505 עם מערכת הפעלה XP. לאחר כשלוש שנים של שימוש (בעיקר מחובר למקור מתח), הסוללה פתאם הגיע לפריקה מלאה והמחשב אינו מצליח לטעון אותה. אני לא יכול לשלול את האפשרות כי המחשב נותק ממקור המתח ולא כובה. אודה לכל סיוע שייאפשר לי להחיות את הסוללה מחדש. אגב, הבנתי שישנן תוכנות סיוע לטעינת עומק של הסוללות אולם לא הצלחתי לאתר תוכנה שכזו. לעזרתכם אודה, אייל

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. מחשב חדש בעיקר לגיימינג תקציב 4-4 וחצי גג.. שום ציוד הקיפי! רק "קופסא". עדיפות לחנות באזור השרון (לא נורא אם לא..) תודה לכולם !!!

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. היי לבן דוד יש hp pavilon והוא בארה"ב הוא ביקש שאני ינסה להשיג לו מדבקות למקלדת בעברית כדי שיהיה לו נוח אני יודע שיש בערבית/רוסית השאלה איפה אני מוצא עברית והאם זה יתאים לנייד תודה לכל העוזרים עידכון: מצאתי חברה בארץ שמתמחה בהסבת מקלדות זה האתר שלהם למי שצריך: www.pcgraph.co.il עכשיו השאלה שלי אם יש חברה כזאת בארה"ב ואם יש במיאמי אחת כזאת

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. טוב אז אני צריך כאמור את חוות דעתכם על המפרט הזה למשחקים שבניתי בתקציב של 3000 שקל בערך : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤837 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Hitachi Deskstar 320GB SATA2 16MB ¤251 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤213 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce PX8800GTS 512MB PCIe ¤901 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV387 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤123 כמות:1 http://skypc.co.il/prod…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים