עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה לקנות מחשב ואף קיבלתי כאן המלצות למפרט מומלץ. נתקלתי בפרסום (בקובץ המצורף) שנראה טוב וזול מכדי להיות אמיתי. זה כולל מחשב+מסך 19''+מ"ה ויסטה ב2500 ש"ח. דיברתי איתם בטלפון בנסיון לברר פרטים על הרכיבים. הבחור לא כל כך שש לעזור והפרטים שקיבלתי הם: המעבר core due 4600 של אינטל לוח אם של אינטל p33 מארז 500W מסך של fugicom. מה דעתכם? שווה לקנות את זה? זה נראה ממש זול ביחס לרכיבים. המחשב לצרכים משרדיים. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, אפשר לחרוג טיפה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל, ניגון סרטי 4k כבדים, נטפליקס (חשוב שיעבוד ב-4k) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. אני ארכוש מסך 4kHDR בקרוב. מחכה לדיל טוב באמזון. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשובה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/…

3. שלום לכולם, אשמח לעזרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל חריגה. 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית, Autocad. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לצרכי פרנסה ובתקווה שלא יצטרך שידרוגים תוספות בשנים הקרובות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - לא רלוונטי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא, אין צורך. תודה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? בין 6-7, מעוניין שהוא יהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן …

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. ניסיון #2: 1. מה התקציב המקסימאלי? -- 5500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי ואף רצוי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD. בנוסף, איכלוס מכונות וירטואלית - אבל לא נראה לי שקריטי שזה יהיה Core i7. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA IV, Assassin's Creed 2+3, Duke Nukem Forever. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 192…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. התקציב המקסימלי הוא 5100 ש"ח (זה כבר מעל מה שרציתי מלכתחילה) מראש אני אומר שbooh מאוד עזר לי באשכול הקודם, אבל אני רוצה לשמוע עוד קצת דעות מאנשים אחרים. זה הסוג של אדם שאני, לא החלטי בשיט ולפני שאני עושה משהו אני חושב 1000 צעדים קדימה. המחשב הוא למשחקים ולסרטים בHD המסך שאני משתמש בו הוא SAMSUNG P2250 1920X1080 FULL HD 2 MS זמן תגובה. ו22 אינץ' לא זקוק לציוד היקפי אני מתכוון להתקין WIN7 *יכול להיות שאני אעשה OC בעתיד (אוברקלוק קל) אבל כרגע לא נראה לי בגלל שהמחשב הזה אמור להריץ כל משחק שקיים על הגדרות הכי גבוהות בקלות. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪953 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪615 כמות:1 http://www.skypc.co.il/p…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by SmurFin,

המפרט שלי הוא Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box + THERMALTAKE BIGTYPHOON ASUS P5W DH Deluxe 2X G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 CONNECT3D Radeon® X1950 XT 256MB GDDRIII GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ZALMAN ZM-F3 120MM NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK כונן דיסקטים שחור Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series WD 250GB + WD 200GB + SEAGATE 500GB+2X500WD חשבתי לשפר מעבד+כרטיס מסך, העבודה שלי היא לתלת מימד ועריכה ואני רוצה גם לשחק, השאלה אם אני צריך שני כרטיסי מסך (אם זה אפשרי אחד לעבודה עם עריכת וידאו והשני למשחקים)

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? : 8000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? " לנסות לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : לימודי עיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). : מיועד ללימודים. תוכנות עיקריות: Photoshop,Indesign,Illustrator מעבר ללימודים, ישמש גם כמחשב ביתי (אם יש מפרט שמתאים גם למשחקי מחשב זה יהיה טוב אבל לא חובה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by haimsim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:. יעד עיקרי גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD , GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 22inc -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

9. Started by MaorK,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין עדיפות, ישמש אותי בשנה הבאה בלימודים. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מוארת יהיה מאוד נחמד * משקל רצוי? לא קריטי, אבל לא טנק של 4 קילו. ישמש אותי בשנה הבאה בלימודים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי אבל שלא ימות תוך שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDM…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. הנה הקישור לדוגמא למפרט (לא חייב להיות בחנות זו, זה כתוב ברור שם) http://www.speed4u.co.il/sg_product~5738G~65~142.htm מטרה: המחשב מיועד להריץ תוכנות כמו אופיס, אינטרנט, ויזואל סטודיו, מטלב, סים, תוכנות גרפיות, תוכנות לתכנות (בגדר הנורמה להרצה בבית), תוכנות שנה א/ב בהנדסה בת"א (לא מאמין שפרויקט גמר מריצים בבית... , לעיתים מעט סרטי דיוידי, קצת משחקים GTA לדוג'.. וינאמפ, שירים, סה"כ מה שסטודנט ממוצע דורש. ***לא מיועד לניוד מרובה הלוך חזור. תקציב: כמו שמצויין 3.5K-4K גג. שאלות: תנו דעתכם. שווה קנייה? איך המאיץ הגרפי? מעבד? זכרון? האם יעמוד בדרישות שלי ולצרכים שלי? שווה להשקיע הכסף בזה? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. יש לי את הלפטופ: hp pavilion dm3. ושהוצאתי את המקש של הרווח החלק שבפנים נשבר. כמו חלק קטן מפלסטיק. (יש 2 חלקי פלסטיק קטנים בכל צד שתופסים את המקש) למי יש רעיון איך לתקן את זה במהירות וביעילות? אולי מישהו מכיר מקום בירושלים שיכול לתקן דברים כאלה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by dagasex,

אני רוצה לקנות באתר של אפל סטור (ארה"ב) את המקבוק פרו. המחיר שכתוב זה 1499$, השאלה שאני אצתרך להוסיף עוד מע"מ? או שזה המחיר? אם צריך להוסיף מע"מ אז כמה זה במקרה הזה? המקבוק: http://store.apple.com/us/buy-mac/macbook-pro?product=ME865LL/A&step=config

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום רב מעוניין בהמלצה למחשב נייח כולל מסך בסכום 5000-6000 ש"ח . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת האפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימושים העיקריים של המחשב יהיו אופיס, משחקים אינטרנט וסרטים Divx (לא FullHd) אולי אוטוקאד דו מימדי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקי תלת מימד כגון supreme comander c&c וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מי…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם! מישהו שאני מכיר עובד בתחום המחשבים. הוא הציע לי שאני יביא לו רשימה של חלקים שאני רוצה שיופיעו במחשב והוא יוכל להשיג לי אותם בזול. על רוב החלקים אני די סגור חוץ מלוח אם כי אני לא מבין כל כך בלוחות אם. מטרות? מטרות כלליות: WORD, כל המשחקים, אינטרנט וכו'. בקיצור, מחשב לשימוש ביתי כולל הכל. תקציב? אין לי כל כך תקציב כי אם זה עולה בחנות 5000 ש"ח לדוגמא אז אולי אני יוכל להשיג ב- 3700-4000 ש"ח, כך שאני לא כל כך יודע מה התקציב. בעיקרון התקציב לפי מחירי החנויות הוא 4500- 4700 ש"ח והמפרט שבניתי נכנס בתקציב. מה אתם חושבים על החלקים? בסדר? איך הלוח אם? מעבד Pentium 4D 930 Dual Core - 3.0 Ghz with 2x2MB (4MB) Cache - 65nm - 800Mhz Bus speed - Intel® Virtualization Technolo…

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by an303042,

שלום לכולם, אני עורך וידאו במקצועי (Avid) ועומד בימים אלו בפני צורך עז בשידרוג המערכת הביתית שלי (כרגע אני עובד על פנטיום 4 ישן אבל נאמן). אני בדיוק בפוזיציה המתלבטת - Quadro Vs Geforce. חוץ מ Avid, השימושים כוללים קצת After Effects, ולא מעט Photoshop. הנה רכיבי הבסיס של המערכת המסתמנת להיבנות: Intel Core i7-930 Bloomfield 2.8GHz LGA 1366 130W Quad-Core Desktop Processor ASUS P6X58D-E LGA 1366 Intel X58 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard 2x CORSAIR XMS3 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model TR3X6G1600C8 G Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB 7200 RPM SATA 6.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive -Bare Drive ו או PNY VCQFX1800-PCI…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Cyron,

שלום אני מעוניין מבמפרט למחשב חדש, כבר 2-3 חודשים לא התעניינתי בחידושים והתפתחויות בנושא החומרה ואני לא בעיניינים אני צריך מפרט למחשב שמיועד לאינטרנט, קצת סרטים, מוזיקה, וקצת משחקים. מעבד - 1000-1200 שקל לוח 800-1000 שקל כרטיס מסך 800-1000 שקל אין צורך במסך, צורב, עכבר, מקלדת (יש לי חדשים שקניתי בתקופה האחרונה) תודה מראש

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. * חריגה מהתקציב: עדיף שלא. * מטרות המחשב? סטודנט. עבודה נוחה ומהירה עם אופיס, אינטרנט. שידע לנגן סרטים באיכות HD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מועדף 14". * רזולוציית המסך?לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי?לא יודע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שלא יהיה זללן... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI, * Bluetooth? לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?250GB. * כונן אופטי?לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. מצאתי את המחשב הזה: Dell vostro 2420. http://www.1pc.co.il/product-4149-Dell_Vostro_2420.aspx מחיר…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. ערב טוב לחברי הפורום ! אני מעוניין לקנות מחשב חדש (כמחשב שני ) וצריך עזרה בבניית מפרט לשימושים כמו גלישה באינטרנט , הורדות באימיול וצפייה בסרטים (פה ושם איזה קידוד סרט ושירים) .לא נראה לי שצריך כרטיס מסך איכותי כי אני בכלל לא משחק . אני מעדיף מעבד של AMD וניס כי קראתי עליו ביקורות טובות באתרים בחו"ל או אפילו איזה סמפרון חזק או סלרון. רק בבקשה לא כפולי ליבה למינהם (אני לא מבין דבר וחצי דבר באוברקלוק וגם לא רוצה להשקיע יותר מדי במארז+ספק עוצמתי וקירור בשביל זה) אני צריך משהו פשוט שיספק את הצרכים שציינתי . גם יספיק לי לעבוד על XP (אפילו שהתרגלתי כבר ל-2000 על המחשב הישן שלי) כך שאין צורך לתאימות ל VISTA . ראיתי במפרטים המומלצים , מפרט ב-3000 לא כולל מסך , אבל המעבד ליב…

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by momo777,

שלום, המחשב שלי הלך ואני צריך דחוף מחשב חדש. -כרגע אני מעוניין במחשב עם כרטיס מסך מובנה אבל שתהיה לי אפשרות להוסיף בעתיד ולהפוך את זה למחשב שמסוגל להריץ משחקים כבדים. -אני מעוניין לייעד את המחשב להרבה זמן +5 שנים. המחשב הקודם החזיק לי 6 שנים. -כמו כן, רציתי לדעת אם לשימושים שלי שווה לי לקנות מחשב DDR4 והמעבדים החדשים או שמספיק התצורה הישנה יותר. 1. מה התקציב ? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם זה לא יפגע בדרישות שלי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים-בינוניים, עבודה משרדית, צפיה בסרטי HD(חיבור HDMI), עבודה עם תוכנות מסדי נתונים ותכנות. א) במידה …

20. בס"ד שלום,מסך המחשב שלי קיבל מכה רצינית וכנראה ואני צריך להחליף אותו,כרגע רואים בחלקו בצבע לבן ,ובחלק מסויים בצד בצבע שחור ,כשבדeתי לגבי רכישת מסך חדש קיבלתי שני חלקים שייכים למסך המחשב. 15.6" Laptop LCD LED Screen Display Panel for GATEWAY או New LCD For Gateway NV55C49U 15.6 WXGA HD 1366x768 LED Screen Display רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי לדעת איזה מהחלקים אני צריך או אולי את שניהם,אשמח לתשובה מהירה,תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. המחשב שאני הולך לקנות הולך לשמש אותי לורטואליזציה של רשת, צפייה בסרטים ואולי קצת משחקים. מעבד: Intel Core i5 760 2.8Ghz 8mb l3 chace s1156 קירור: artic cooling alpine 11 pro rev. 2 לוח אם: asus p7h55-m/usb3 זכרונות: kingston 2gbx4 ddr3 (8gb) כרטיס מסך: asus gt430 1gb ddr3 ספק כוח: thermaltake tr2 rx 550w כונן קשיח: western digital 1TB 64mb 7200rpm sata 3 wd1002faex צורב: lg gh22ns

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. הכנתי את המפרט הבא אחריי מעט חרישה באינטרנט בשילוב אתר זאפ והמפרטים המומלצים פה באתר, המטרה שלי היא לדחוס את כל העסק ל- 7000-8000 ש"ח בלי מסך ובלי ציוד היקפי - הייעוד הוא מחשב משחקים רציני למשחקי RPG (בעיקר) שבהם המחשב צריך להתמודד עם סביבות משחק ענקיות ומפורטות בנוסף ל- AI מתקדם. אנא עיזרו לי מבחינת מקומות שבהם אפשר ל"קצץ" ומקומות שאליהם כדאי לשים לב. המפרט הוא זה: מפרט 1 מעבד: (1200 ש"ח) Intel Core 2 Due E6400 (S775) - 2.13GHz 1066MHz 2MB shared cache 64bit box - כמה משמעותי המעבד במקרה הזה? גוף קירור: (190 ש"ח) Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם:(954 ש"ח) GigaByte GA965PDS4 זכרון:(1650 ש"ח) 2xDDR-2 1024mb 667MHz PC5300 CL-3-3-3 (Samsung/Kingstone/Corsair) - כמה משמ…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום וצהריים טובים לכם רכשתי ביום חמישי מחשב נייד HP מדגם 9750, אני מאוד מרוצה ממנו. הפעלתי עליו איזה משחק ממש לא כבד, ושמתי לב שאני צריך לשדרג את הכרטיס מסך שלי. כרטיס המסך שלי הוא Geforce 8400M GS 256MB. הבעיה היא, שהלכתי לאתר הרישמי של ג'יפורס, הורדתי את העידכון האחרון לכרטיס מסך, אבל זה מראה לי בעיה כשזה מתקין את הדרייבר. אז חשבתי, אולי אני צריך דרייבר מיוחד למחשב נייד, ממש אין לי מושג, ולכן באתי לשאול כאן את שאלתי; אתם יכולים בבקשה לתת לי לינק לדרייבר האחרון לכרטיס מסך הזה שיתאים למחשב נייד ולומר לי אם אני צריך גם לפני שאני מתקין את הדרייבר, למחוק את הדרייברים הקודמים? תודה רבה אני מאוד חדש בנושא הזה X:

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. התקציב כרגע עד 6-7K קונה בארץ (לא באילת) רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב: ללימודים אקדמאים מקצועות ההנדסה בנוסף משחקים קלים כגון פיפה וכו'... * גודל מסך: 14-15.6 אינץ' מבריק או מאט לא ממש יודע את ההבדל * רזולוציית מסך: FHD בלבד (לא 4K או 2K) * דרישות מיוחדות: NUMPAD ומקלדת שנלחצת באופן חלק ונוח * משקל רצוי: עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, 6-8 שעות ללא חיבור לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI קורא כרטיסים וUSB3 * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 1 טרה בייט ו SSHD 8GB לפחות * כונן אופטי: רק חיצוני אך לא חייב בכלל * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל אחריות מבית הלק…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אהלן חברה . ברשותי מחשב נייד acer aspire 5740g כולל i7 620m 4 gb ram ati 5650 hdd wd 640 (במהירות 5400) המחשב קצת מתחיל לקרטע אז אני חושב לשדרג אותו באיזה ssd.. אני חושב שהבעיה היא לאו דווקא בחומרה של המעבד או זיכרון - תקנו אותי אם אני טועה, אלה דווקא בהארדיסק כיוון שהוא רק 5400 והמחשב איטי בטעינת קבצים , העתקתם וכמובן עליתו של הווידוס וכו, וההארדיסק יוצר צוואר בקבוק למחשב כולו. מחירי ה ssd קצת יקרים , לכן אני לא יכול להרשות לעצמי ssd עם 256 גיגה אז חשבתי יותר על הכיוון של ssd 128 משהו כמו ה m4 ששמעתי שהמחיר שלו אטרקטיבי 520 שח והתמורה היא טובה למחיר (ssd לא רע). שאלתי אליכם אם אוכל לחבר למחשב זה 2 הארדיסקים 2.5 כמובן?? או שאין אפשרות והאלץ להסתדר רק עם 128 כי זה מאוד מג…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים