עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני חדש פה. חבר המליץ לי לבוא ולשאול פה את כל השאלות שיש לי לפני שאני קונה מחשב בעוד חודש +\- אז ככה, אני בן 14, דיי מבין במחשבים. משתמש במחשב דיי חלש שכבר עשה את שלו במשך השלוש שנים האחרונות. אני מחפש מחשב חדש.. חשבתי על ההצעה הזאת:http://ivory.co.il/product.asp?productid=313&CatCode= של אייבורי בתוספת כל השידרוגים שמוצעים שם של כרטיס מסך+מעבד+עוד סטיק של זיכרון קינגסטון 1 GB 667 - 2 GB בסה"כ חבר אמר לי שאייבורי הם חברה שמרמה אנשים, מוכרים חלקים פגומים וכו'. אני יודע שאייבורי קיימים כבר הרבה זמן ויש לי חבר אחר שקנה מחשב טוב יחסית ובינתיים מרוצה ממנו (שנה עברה). קראתי תגובות באינטרנט אבל הגעתי למסקנה שאצל כל חברות המחשבים הגדולות (IVORY,KSP,PANDA) ישנם מקרים של…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by pomba,

שלום לכולם. אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד 13.3 ללימודים. אני צריך מחשב לאופיס,גלישה,סרטים ועבודה שוטפת, שלא יתקע לי ויגמגם לו תוך כדי עבודה. חשוב לי הזמן בטריה שאני לא יצטרך כול שיעור לרוץ לחפש חשמל http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=UL30A-A2&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=41&aff=Zap〈=he איך המחשב ASUS UL30A-A2 ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2567801 999.00 ש"ח בלבד :

4. היי , רציתי לדעת כמה שווה המחשב : 14' טושיבה מלפני למעלה מ-4 שנים המפרט: TOSHIBA SATELLITE E350 Windows 8.1 Pro 64-bit AMD E-350 Zacate 40nm טכנולוגית RAM ‎4.00GB DDR3 @ 540MHz (7-7-7-20) לוח אם TOSHIBA Portable PC (Socket FT1) 70 °C גרפיקה Generic PnP Monitor (1366x768@60Hz) 384 מ"בATI AMD Radeon HD 6310 Graphics (Toshiba) 70 °C אחסון 465GB TOSHIBA MK5076GSXN (SATA) 50 °C כוננים אופטיים DiscSoft Virtual SCSI CdRom Device TSSTcorp CDDVDW TS-L633F שמע High Definition Audio Device אם יש ד…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה15K מעדיף רכישה באילת כדי להוזיל עלויות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מידול בתוכנות 3D (מאיה, זי בראש, בלנדר) + פיתוח משחקים (UNREAL 5, UNITYׂ) + גיימינג ( 5 Battlefield2042 , Forza) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4k עם Hz144 או יותר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט אבל לא חייב סופר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מארז שחור מעוצב בקטנה בלי אורות וקשקושים …

6. שלום חברים יקרים, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000, רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גרפיקה קלה (פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by tzatza,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לתכנות כאשר על המחשב יותקנו שרתים לוקאליים וכנראה אובונטו במקביל. בוירטואל או ב VMware צריך מחשב שיריץ זאת חלק. *אם מחשב בלי מערכת הפעלה הוא מאפשר לחסכון של כמה מאות שקלים אז עדיף בלי * מטרות המחשב? תכנות כבד, אינטרנט, משחקים בקטנה וסרטים ומדיה כמובן * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * תקציב: עד 4500 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בוודאי אשמח, למרות שרוב הזמן המחשב יהיה בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא מפריע שלא יהיה זכרון- חושב על 16gb השאלה כמה זה משנה אם זה 8 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD שיהיה בהחלט, אם אני משקיע במחשב אז שתה…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. הי חברים בניתי מפרט לאחיין שלי ומבקש את חוות דעתכם, התקציב הוא 3500 שח פלוס מינוס בלי מסך וציוד היקפי. Intel Core i5 9400F / 1151 Tray C9400FT ₪ 676 ₪ 676 Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL16 VENGEANCE LPX White CMK16GX4M2D3000C16W CMK16GX4M2D3000C16W ₪ 342 ₪ 342 Kingston SSD 480GB A400 7mm 2.5" SATA III SA400S37-480G …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. בטעות נבחר השפה האנגלית למערכת ההפעלה 7. איך אפשר להחזיר את הבחירת שפה בין האנגלית עברית ורוסית, שאבחר את עברית? גם כשאני מפעיל את השיחזור מתוך הביוס להתקנה מחדש של המערכת זה מפרמט אבל לא נותן את הבחירה בין השפות אלא מץקין את האנגלית שוב. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Gamma,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K, אפשר לחרוג אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD (יש לי כבר 3) כרטיס מסך (יש לי Nvidia GeForce GTX 1070) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אף אחד לא ישן בחדר כשהוא דלוק. יהיה טוב שהוא לא יהיה רועש מספיק כדי להפריע לשחק / לעבוד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אני לא סגור על איך, אז לא. 7. האם הא…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. לאור ריבוי השאלה בזמן האחרון בפורום בעיקר על מחשבים לסטודנטים במחירים של 3500 שח, מצאתי את העסקה הבאה שנראית על לפי המחיר והמפרט אחלה של דבר: Dell Latitude e5500 # מעבד Intel Core 2 Duo P8600 # זיכרון 2GB # גודל דיסק 250GB # כונן DVD Multi Burner # מסך 15.4'' WXGA+ # רזולוציה 1440X900 # חיבוריות Bluetooth כן # WiFi 802.11 Intel WiFi Link 5100 # כרטיס מסך Intel GMA 4500MHD # משקל 2.84Kg # סוללה 6-cell 54WHr Li-Ion Battary וכל זה במחיר של פחות מ-3500 שח!! http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=3487&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זה אחלה מחיר ואחלה מחשב

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by habarbash,

1: אני רוצה לקנות מחשב נייד ורציתי לדעת איזה מעבד לקחת מבין שניהם ההבדלים הם בסביבות ה 110$, השאלה היא האם שיפור הביצועים יהיה משמעותי או שכדאי כבר להשקיע את הכסף בשיפורים אחרים ?? 2: אני כרגע בארה"ב ואני קונה את המחשב מפה, אז אם אפשר גם להמליץ לי על מחשב ,( חיפשתי אתרים שסוקרים ניידים ולא כ"כ מצאתי). נ.ב אני מעוניין להשקיע בסביבות ה 1800$ ( אחרי TAX שזה בסביבות ה 8% ממחיר המחשב ) . חשוב לי זה שיהיה : מעבד C2D , מ 1G זכרון שיעבוד ב DC , וכרטיס מסך שיוכל להריץ את ה AERO של VISTA . פחות חשובה לי הניידות (גודל) יותר הביצועים. כמובן שאם ה GMA950 של אינטל יכול להריץ VISTA עם ה AERO אז אני יסתדר איתו . ואם אפשר שיהיה גם WI-FI עם תמיכה ב N . תודה רבה .

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by mil31,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט לפי הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, אופיס, קצת משחקים (למשל שgta5 יעלה אפילו ברזולוציה נמוכה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא ממש, אבל אם יהיה קטן יותר זה בונוס נחמד 7. האם האם יש…

14. שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי בהקדם בהרכבת מחשב, זה דיי דחוף לנו כי המחשב שלנו שבק חיים ואנחנו חייבים מחר כבר לרכוש חדש, תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לתת לי מפרט אחד שחוסך קצת ואחד שמשתמש בכל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משמש למצלמות אבטחה ושימוש משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנה לניהול מצלמות אבטחה עם הקלטה 24/7 ושימוש משרדי של אינטרנט קליל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי אני כרגע בטיול בארה"ב, ורוצה לקנות פה כמה רכיבים לשדרוג המחשב שלי. יש לי עד כ- 400$ להוציא לטובת העניין, אבל רצוי טיפה פחות. הרכיבים שאני מעוניין לשדרג הם לוח האם, המעבד, כרטיס המסך והזיכרון. המחשב מיועד לעשות הכל, משחקים, גלישה, נגינת סרטים, קידוד וידאו (המרות בין פורמטים, capture ממצלמת MiniDV וכולי)... מה יש לי כרגע: AMD thunderbird 1200 לוח אם של Asus (לא זוכר את הדגם המדויק... נדמה לי משהו כמו K7M או משהו כזה) 512 מ"ב זיכרון SDRAM PC133 כרטיס מסך Asus V6600 GEFORCE 256 עם 32 מגה זיכרון אני כרגע בארה"ב אז אני קונה מחנויות בארה"ב. הנה מה שאני שוקל כרגע. מה דעתכם? 85.5$Gigabyte GA-7N400-L1 Motherboard 91$ Athlon XP-2500+ (1.86GHz, 512KB, 333MHz, Socket A…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Menahemd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4,dayZ,SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by xena,

טוב, קיבלתי היום במתנה את ה I7 4790 (בלי K), ואשמח בסיוע בהרכבת מפרט הולם סביבו. אינני מתכוון לשחק משחקים טובעניים (קצת DOTA), אך ארצה כרטיס מסך סביר. ובכלל, ניתן לראות ב"מחשב שלי" את סגנון המחשב שאני מחפש. ללא אוברקלוקינג. אם המפרט המצורף לא נורא, ארצה כמה דגשים לגביו: 1. האם יציאת ה SSD בסדר או שאני צריך mSata? אני רואה שיש על הלוח M.2 PCIe connector. האם זה mSata? 2. האם הלוח בסדר? אני צריך 6-8 יציאות USB. שאר היציאות לא ממש משנות לי. 3. אני צריך כרטיס מסך עם יציאת HDMI (לא מיני HDMI ולא יציאות אחרות). 4. האם זה הכרטיס קול XONAR המדובר? (אני מחבר את המחשב למערכת חלקים) 5. שקט חשוב לי. האם המפרט שקט? (ספק כוח, אוורור למעבד וכו') 6. יש לי מארז.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by e.t,

היי, יש לי אקסטרימר שאני מעוניין לשדרג למחשב HTPC. מזה זמן אני עוקב אחר מפרטים רלוונטים בפורום, ודווקא ברגע האמת לפני שאני בא לקנות - החיפוש בפורום החדש עדיין לא עובד... עברתי על העמודים האחרונים ולא מצאתי משהו רלוונטי. אני חייב לציין שחיפשתי בכמה חנויות, בחלקן לקחתי מפרט מוכן ל-HTPC (בטווח המחיר), ובחלקם בניתי. כמעט ולא מצאתי מפרט שמתחרה במפרט שיש באייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6929 אני רק אשדרג לו את הכונן הקשיח ל-2TB סה"כ 2125 ש"ח... ואיך זה לעומתו? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6925 (מבוסס A6-5400K + כונן 2TB, אבל מצד שני לוח מבוסס A55 וגם 8GB RAM מיותרים...) האם אפשר למצוא מפרט יותר טוב בסכום הזה? ומבין שניהם - מה עדיף? אשמח לה…

19. Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX 1,565 ש"ח Gigabyte GA-EX58-UD4 Intel X58 Chipset Socket LGA 1366 1,290 ש"ח OCZ PLATINUM DDR3 TRIPLE CHANNEL 3GB 1600MHZ CL7 LOW VOLTAGE - OCZ3P1600LV3GK 560 ש"ח Antec Nine Hundred - Ultimate Gamer Case 580 ש"ח Antec EA650Watt EarthWatts power supply 590 ש"ח LG GH22NS40 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 149 ש"ח Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32Mb Buffer SATA II WD1001FALS 699 ש"ח שני כרטיסים Sapphire Radeon HD4770 512MB DDR5 PCI-e 1,270 ש"ח סה"כ 6,068 ש"ח [br]פורסם בתאריך: 29.05.2009 בשעה 17:28:24 האם הזיכרונות האלה יותר טובים:http://www.pandas.co.il/product_info…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. מטרות המחשב: בעיקר משרדיות (אינטרנט ואופיס) אך רצוי שגם יהיה מסוגל להריץ בצורה חלקה CS6 (אפטר אפקטס, פרימייר ופוטושופ בעיקר), תלת מימד קל ושאר דברי עריכה גרפית וצפיה בסרטים. שיתאים לWin 7 64 bit. -גודל המסך: בין 13 ל15 אינץ', רצוי יותר מ13.3 ויותר לכיוון ה14 -משקל רצוי: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שהוא יהיה קל, עד 2 ק"ג. ניתן להתגמש בנושא הזה אם הסוללה\מסך\משהו אחר דורש עוד משקל -זמן סוללה: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שיהיה בעל זמן סוללה ארוך, יותר מ-5 שעות במאמץ. נראה לי שלפחות 6 תאים. -יציאות מיוחדות: USB 3, hdmi, לא נראה לי שיש צורך באחרות -בלוטות: לא נראה לי קריטי -גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB? -כונן DVD\CD\צורב: לא קריטי שיהיה, במיוחד לא אם הוא מעלה באופן קר…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Rust,

יש לי קצת ניסיון בהרכבת מפרטי מחשב למטרות גיימינג ושימוש כללי, ולאחרונה התחלתי להתעניין באופציה של רכישת מחשב HTPC לסלון. לפחות כרגע מדובר על מחשב לצפיה בסרטים מהאינטרנט/דיסקים/USB, ללא חיבור לכבלים/אנטנת טלויזיה. אין צורך בהרצת משחקים (את זה אני עושה על מחשב אחר). כאשר התחלתי לנסות לברר על הנושא הבנתי שאין לי ממש מושג מאיפה להתחיל. השאלות שהכי הטרידו אותי: מה בדיוק עושה כרטיס טלויזיה, והאם הוא דרוש למחשב המיועד לצפייה בסרטים בלבד? בהרבה מפרטים שראיתי (למשל: תחת "מפרטים מומלצים" באתר הזה ובפורום) ל- HTPC משולבים כרטיסי מסך. האם הדבר נחוץ (בניגוד לכרטיסי מסך on board)? החל מאיזו רזולוצייה? מה המשמעות של חיבור של כרטיס מסך בנוסף לכרטיס טלוויזיה? איך הם מחלקים ביניהם את העבו…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by איתמר בן עזרי,

שלום אני מעוניין לקנות את המחשב הזה, איך הוא בשביל סטודנט שלא מצריך תוכונת כבדות בעיקר וורד וכאלו ויוטיוב ומה הכוונה שהוא מוגדר עסקי? מה זה בידיוק אומר אשמח לפירוט האם למישהו יש את המחשב הזה?, האם יש בדגם הזה בעיות נפוצות או דברים שעצבנו או עלולים לעצבן במהלך השמימוש איתו? תודה ולילה טוב

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Plast,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-150 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר, עבודה משרדית וסרטים כזה ברגיל כרגע. בעתיד הוא עשוי לשמש ללימודים ושימוש בתוכנות למיניהן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כרגע לא.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF4,FIFA15 וכו' כו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 21" וטלויזיה 42" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. כל נפגעי k.s.p. מוזמנים להצטרף לקבוצה ולשתף את הקהילה http://www.facebook.com/group.php?gid=92110225379&ref=mf

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. קניתי מKSP את המחשב מדגם Samsung NP350V5C-S07IL חדש בניילונים עם אחריות הבעיה היא כזאת: הדלקתי את המחשב לאחר טעינה ארוכה נתתי לסוללה להיטען עד הסוף למרות שחלק אומרים שלא צריך בכל אופן לאחר הרשמה בווינדוס 8 בעברית והפעלת המערכת אני עובד בשפת מערכת עברית כמו בכל המחשבים שיש לי בבית ניידים/נייחים. בכל אופן שאני לוחץ CAPS LOCK המקלדת עוברת לאנגלית אבל חוץ מ-2 אותיות שהם "Q" "W" שהם הכי עיקריים ואני לא מבין מה הבעיה של המחשב מחשב חדש מהניילונים יש לי מחשבים ניידים מחברות HP MSI DELL בחיים לא היה לי בעיה של מקלדת שלא רושמת לי 2 אותיות באנגלית מה שמוזר פה שאם אני הופך את המקלדת לאנגלית פתאום לב ופלא 2 המקשים הבעייתים חוזרים לפעולה רגילה ואני לא מבין מה הקטע של הפגם הזה ??? יש עצ…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים