ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
מצד אחד, אני מרוצה מהמעבד Intel E8400 שיש לי, וגם לוח האם, ההארד דיסק ו-4GB זכרון מספיקים לי. מצד שני, המארז שבור, בלי I/O קדמי ועם ספק כוח 400W גנרי (אייבורי ...), וכרטיס המסך הוא 7600GS בן 3 שנים. אני חושב לקנות מארז +ספק כוח חדשים + כרטיס מסך חדשים ולהעביר למארז החדש את שאר הרכיבים הישנים. בעוד שנה או כשיתאים לי, אני אשדרג גם את שאר הרכיבים, מה שאומר שהרכיבים החדשים יצטרכו לתמוך מראש בחומרה עתידית. נשמע סביר ?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה קצת טיפשיות רגע לפני שאני מזמין מחשב ולאחר שהתייעצתי בפורום הזה לגבי מפרטים. אשמח לתשובות. 1. בקשר למארז הזה: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - האם להגיד לחנות להוסיף לי קירור או מאווררים? כמו כן הוספתי למפרט את זה Raidmax 120mm Retail Quiet Fan האם זה מתאים בכלל? דרך אגב סתם שאלה מעניינת - איזה מארז עדיף ואיכותי יותר הTMS S1 או FRACTAL CORE 3000 ? 2. בקשר לאנטי וירוס - חשבתי להוריד משהו חינמי (AVG, AD-AWARE, AVAST וכדומה) אבל אני לא יודע איזה להוריד, מצד אחד אני רוצה הגנה טובה ומצד שני במחשב הישן שהיה לי תמיד הייתי צריך את האנטי וירוס הכי פחות כבד ואפילו לבטל חלק מהפ'יצרים שלו וכל זאת על מנת שלא יפריע לביצועים(אולי בכלל במחשב כמו שבחרת…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק ל-2 מפרטים: מחשב א': 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, אינטרנט, שירים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. הא…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אז אני רוצה מחשב טוב פנטיום 4 3.2 נראה לי לוח אם sata 2 זכרונות 512 צורב דיוידי אר דיסק 120 כרטיס מסך משו טוב בין 1000 -1500 ש"ח מארז עם לפחות 3 מאווררים והשאר תציעו לי אנשים....
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית והרבה אינטרנט * גודל המסך? 13-15 * רזולוציית המסך? fullhd * משקל רצוי? מאוד חשוב שיהיה כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרתי ומעלה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?SSD חובה. גודל סביר... * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. יש לי וינדוס מקורי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אין צורך במסך מגע. חשוב גם שיראה טוב. אז ככה. נייד בתקציב 6-7 עדיף לכיוון ה6. אם צריך אפשר לחרוג לכיוון ה7. המטרה שלו זה עבודה אני עובד בפרסום וכל היום עובד על המון טאבים בכרום, ואופיס בעיקר. יוצא הרבה לפגישות אז חשוב מאוד שהמחשב יהיה קל עד כמה שאפשר וגם שיראה טוב כדי להשאיר רושם על לקוחות. SSD חובה וזכרון של 8 ומעלה וכמובן מעבד טוב. אשמח לכ2-3 אופציות…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין טעם לחסוך. אני רוצה מחשב שיחזיק הרבה. 2. מה שימושי המחשב? המחשב נועד להיות All rounder (כולבויניק) אבל השימושים העיקריים שלו הם עריכת אודיו וגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080P אבל השמיים הם הגבול. אם הוא יוכל לתמוך ב4K מה טוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ועוד פעם, השמיים הם הגבול. כמה חזק שמאפשר התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? המחיר הוא למחשב בלבד מבחינתי, לציוד היקפי יש תקציב נפרד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, אני בונה מחשב מ-0. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז שמעתי שהחברה ממש מבינים פה וזה. מקווה שיתייחסו אלי למרות שאני עם ההודעה הראשונה שלי פה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פאר קריי 4, באטלפילד 4, בתקווה שיצא עוד החודש GTA V. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אחרי מחשבה על לקנות כרטיס מסך חיצוני ללפטופ החחלטתי שיהיה יותר חסכוני ויעיל לשדרג את המחשב הנייח הקיים שלי כרגע הוא נורא איטי (מעבד ישן) נתקע לעיתים תכופות ועשה שלל בעיות המחייבות אותי לרסט אותו גם באמצע דברים חשובים המפרט הנוכחי: מערכת הפעלה: Windows 7 Proffessinal 64 לוח אם: מעבד: Intel Core i3-2120 (3.30GHz, 4CPUs זיכרון: 6144MB RAM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6800 צג (לא יודע אם חשוב): SyncMaster B2230W - לא בטוח אם הצג או המחשב עושה את הבעיה, בה הכל נקפא לכמה שניות ואז הצג מראה שאין סיגנל ווידאו ומנסה לחפש אותו.. אולי אצטרך גם להחליף מארז מחשב, מכיוון שיש כמה USBים שלא עובדים וגם כניסות ויציאות של סאונד שזה מחרפ…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
^ שלום, כמו שאמרתי, המחשב מיועד רק לתוכנות (שיעבדו במקביל כמעט תמיד) רצוי שיפעיל את כולן יחד בלי בעיות ושהיה שקט מאד. בתקציב של כ-2000 שקלים. ללא ציוד היקיפי, ללא מסך וללא צרכים במשחקים ותוכנות גרפיקה. החשיבות והדגש הם על זה שהעבודה לא תזיז למחשב בכלל. שהוא יהיה חזק ויציב כמו סלע, עד כמה שאפשר במסגרת התקציב. רשימת התוכנות שיופעלו: 1) microsoft visual studio microsoft sql server (2 filezilla client (3 microsoft outlook (4 google chrome, microsoft IE (5 6)פחות חשיבות לפוטושופ, אבל היא גם תרוץ לפעמים תודה לעוזרים! ושנה טובה. swg.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להרכיב מפרט לאמי המבוגרת שיחליף את הקיים - ישן וחלש, תופס נפח יקר בתוך נישה לעבודה, ובעיקר מרעיש. מתכוון להציב את החדש במארז שוכב ושקט על מדף מעל המסך במקום לידו. להלן התיחסות לשאלון ומיד המפרט שהרכבתי כטיוטה ושאלות מיקוד: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש טעם. לא על חשבון שקט. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3K אם יש הצדקה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כללי - אינטרנט, אופיס, משחקים קלים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, גרסא לא חשובה לי 8. האם ישנה העדפה לר…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ונמצא בסניפים. התמונות להמחשה בלבד מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6700, 1066Mhz, s775, 4MB 1 2890 2890 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P5W DH Deluxe s775 Conroe, 975X, DDRII 800, 2xPCI-E Crossfire 1 1390 1390 זכרונות? DDR II 800 כמות מחיר סה"כ 2x1GB Corsair XMS2 Pro TwinX CL4 1 2100 2100 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8800GTX 768MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 3680 3680 כרטיסי קול? כמות מחיר סה"כ AuzenTech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect 1 580 580 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 400GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 895 895 דיסקים קשיחים? Western Digital (External Hard Drives) כמות מחיר סה"כ 250GB USB 2.…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ANTEC Desktop case NSK2480 - 380W 487 mezuman (502) zigzag Gigabyte GA-G41M-ES2L 245 ivory Intel Pentium Dual Core E5400 Box 320 ivory Corsair 2Gb DDR2 800Mhz PC6400 CM2X2048-6400C5 228 alef alef Axle Geforce 9300GT 1024 MB GDDR2 Arctic Cooling, FULL + LOW PROFILE S-VIDEO PCI-E Retail T93GS1G 235 alef alef Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS 225 ksp AD-5240S DVD±RW x24 Black Sata 125 ksp or NEC DVD-RW AD-7240S x24 (SILVER) SATA - BULK mezuman 138 (142) zigzag *כמה הערות : העם זה בסדר לקנות חלקים ב4 חניות שונות בכלל? ותנו תגובות ,עם אפשרי להוזיל פה משהוא ,אני בעקרון מעדיף לקנות הכל מחנות אחת , הקטע שהמארז הזה שאני רוצה ב z…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך איפה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WITCHER 3, משחקי רשת המוניים, DA:I, סטארקראפט 2 וכל הרחבותיו.. בקיצור משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינץ', 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ULTRA 3. האם…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המפרט הבא שווה את המחיר שלו... Pentium 4 3.0 Ghz S-775 1M Cache DUAL-CORE 1-מעבד P5ND2SL DELUXE (Dual Core+NF4SLI+DDR2+SATA2)-לוח אם 512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2 -זכרונות RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E -כ.מסך 120GB 7200/133 (8MB) DiamondMax Plus 9 הארד דיסק NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 HEC 475W (True Watts) 17'' 793 DF FLAT samsung MS Internet + MS Mouse Wireless Optical סה"כ 9450. האם המפרט הזה שווה את המחיר שלו? ועד כמה יש כאן דברים מבוזבזים שאני לא יוכל להשתמש איתם בעתיד הקרוב. בקשר למעבד ליבה כפולה עד כמה הוא יהיה שימושי היום? תודה לעוזרים!!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לקניה בארץ עד 3000 (חריגה מינימלית) * מטרות המחשב? לימודי עיצוב מולטיטאסקינג ועריכה בסיסית * גודל המסך? 15.6/14 עדיפות למט * משקל רצוי? מקס' 2.3 עדיפות לפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מחשב לא מכוער, מעוצב יפה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין מבמפרט למחשב חדש, כבר 2-3 חודשים לא התעניינתי בחידושים והתפתחויות בנושא החומרה ואני לא בעיניינים אני צריך מפרט למחשב שמיועד לאינטרנט, קצת סרטים, מוזיקה, וקצת משחקים. מעבד - 1000-1200 שקל לוח 800-1000 שקל כרטיס מסך 800-1000 שקל אין צורך במסך, צורב, עכבר, מקלדת (יש לי חדשים שקניתי בתקופה האחרונה) תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואף קיבלתי כאן המלצות למפרט מומלץ. נתקלתי בפרסום (בקובץ המצורף) שנראה טוב וזול מכדי להיות אמיתי. זה כולל מחשב+מסך 19''+מ"ה ויסטה ב2500 ש"ח. דיברתי איתם בטלפון בנסיון לברר פרטים על הרכיבים. הבחור לא כל כך שש לעזור והפרטים שקיבלתי הם: המעבר core due 4600 של אינטל לוח אם של אינטל p33 מארז 500W מסך של fugicom. מה דעתכם? שווה לקנות את זה? זה נראה ממש זול ביחס לרכיבים. המחשב לצרכים משרדיים. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך עושים את זה? באתר של לנבו כתוב ללחוץF11 כשהמחשב עולה ואז מופיע אופציה לשחזור , לי מופיע רק את המערכת הפעלה ובדיקת זכרון . לא קיבלתי עם המחשב דיסק DVD או כל דיסק...
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בקניית מחשב שיתאים למסחר במניות (שיריץ את תוכנת המסחר חלק בעקרון ויוכל לתמוך בחיבור של כמה מסכים מקביל, 4 מסכים בערך) אני לא מבין כל כך במחשבים למעט ידע בסיסי (אני למשל לא יודע איזה כרטיס מסך הוא טוב ובכללי מה השימוש שלו אז אשמח להסבר קצר) 1.תקציב: 4,500 2. לחסוך או לנצל את כל התקציב?: לחסוך (לא חייב הרבה). 3. שימושי מחשב עיקריים: מסחר בבורסה האמריקאית תוך שימוש בתוכנת קולמקס פרו (COLMEX PRO) ושימוש ב4 מסכים במקביל, מעט גיימינג (פורטנייט לדוגמא אני נותן כי על המחשב הקודם התקשה מאוד להריץ המשחק לאחי הקטן), תוכנות עריכת וידאו ותמונות ברמה בסיסית. 4.במידה והמחשב מיועד לתוכנות ספציפיות יש לרשום אותן ואת אופן השימוש בהם (מעט\ הרבה\ …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? העדיפות היא לבנות משהו בסביבות ה5000 ש"ח, אם צריך לחרוג ולהוסיף חלק שמשדרג משמעותית את המפרט תציינו את זה בקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 בלי חריגות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים הכי חדשים! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 5. עד…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סגרתי על המפרט הבא CoolerMaster CM Storm Scout 2 http://ksp.co.il/?uin=20367 Seasonic 620w http://ksp.co.il/?uin=22987 Gigabyte H97 D3H http://ksp.co.il/?uin=23030 i5 4590 http://ksp.co.il/?uin=23009 Freezer 13 CO http://ksp.co.il/?uin=19734 8gb ddr3 1600mhz http://ksp.co.il/?uin=20374 GTX970 http://ksp.co.il/?uin=24678 WD 1TB Black http://ksp.co.il/?uin=21181 Kingston 120gb ssd כל המפרט למעלה עלה לי ביחד 4900 שקל. כבר שילמתי אבל עדיין יש אפשרות לשינוי כי עוד לא לקחתי את המחשב. אני רוצה חוות דעת, על אם יש מקום לשיפור בלי לחרוג מהתקציב ובלי לאבד מהתכונות שהיו חשובות לי: לוח אם עם 4 חריצי הרחבה לRAM, ספק כח מודולרי, מארז מעוצב עם ידית נשיאה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים קיבלתי מפרט מחשב מחנות "מרדנית" בקרית שמונה האים משהו מכיר אותם?? [b]המחיר הוא 3500 ש"ח ____________________________________ מחשב: Intel Pentium 4 3.0GHz 775 PRESCOTT HT FSB800 מארז: 400W מפואר כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות מעבד: Intel Pentium 4 3.0GHz 775 1MB Cache PRESCOTT HT FSB800 לוח אם: Asus P5S800VM ייעודי ל - P4 775, מבוסס SiS661FX, כולל Dual DDR , כרטיס קול 6 ערוצים, S-ATA, כרטיס רשת 10/100, עד 6 יציאות USB שלוש שנים אחריות זכרון: DDR 512MB (256x2) 400MHz שלוש שנים אחריות דיסק קשיח: HITACHI 80GB S-ATA 8MB 7200RPM שלוש שנים אחריות כרטיס קול: O/B AC'97 128Bit כרטיס מסך: ATI Radeon 9250 128MB +TV+DVI צורב: LITEON / LG 52x32x52 תוספת 120 ש"…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הדגם הנ"ל? המסך שלו IPS? http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-inspiron-5558-in-rd09-8911
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת אילו שימושים ניתן לעשות במחשבים אלו? אלו משחקים הם יכולים להריץ? תוכנות, מה המהירות/הכוח הממוצע/ת שלו (כלומר, כמה תוכנות ואילו ניתן להריץ בו זמנית, מה זמן התגובה הממוצע, מה זמן תגובה ממוצע בשימוש יומיומי, וכו'...), ובעצם כל דבר אחר שלא חשבתי עליו ושיכול לעזור להעריך את הכוח של המחשב... 1) amd athlonX2 4800+\1GB DDR2 800\160 GB HDD\DVDRW |כרטיס המסך הוא- NVIDIA MCP61 . ולוח אם MSI K9M6GM 2) מעבד אינטל 3GHZ,לוח אם MSI 915P COMBO2, זיכרון פנימי 512MB, דיסק קשיח 160GB, כרטיס מסך ATI RADEON X600, צורב DVD. 3) מעבדי אינטל Pentium E5400, 2.70GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-