עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by itay_izra,

שלום אני מתכנן בקרוב לרכוש את ה flex2 i7 1tb.(8gb-ram) 14inch רציתי לדעת אם בעתיד אוכל להוסיף לו כונו ssd 500b בנוסף ל1tb hdd? חוץ מזה המחשב הנ"ל טוב ומומלץ? תודה! *אם יש להן המלצה למחשב טוב יותר באותו תקציב אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by yakir4u,

. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המקס' שאפשר במסך שיכנס בתקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח לצורך גלישה, כתיבה ומשחקים לא חזקים ממש. התקציב: 2000 ש"ח. אפשרות לחריגה קטנה במקרים מיוחדים. החבילה כוללת: מארז כולל הכל + מסך. ללא מקלדת, עכבר ורמקולים. המסך בעדיפות ל-19 אינץ'. בכל מפרט שאמצא בחנויות יהיה קאטצ', ולכן אני רוצה מפרט הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב. עבר זמן מאז שקניתי תמחשב שלי וכבר אין לי מושג מה חדש, מה ישן, ומה עדיין שווה קניה. תודה על עזרתכם.

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  4. Started by youli,

מה דעתכם על המפרט הבא? אם יש מה לשפר בבקשה תכתבו איך, תזכרו שהתקציב מוגבל תודה, יולי לוח אם INTEL CHIPSET INTEL 915P SOCKET DUAL 400 775 מעבד אינטל פנטיום 3GH 530 4 HT800, 1MB CACHE, SOCKET LGA 775 מאוורר אינטל מקורי דיסק קשיח 80GB SATA 7200RPM - 8 CACHE זכרון פנימי 512MB 400MHZ DUAL DDR כרטיס מסך- 2 אפשרויות (מה עדיף???) 1. PCI EXPRESS ATIX300SE 128M 2 PCI EXPRESS NVIDIA 5300 צורב 52X32X52 LG כרטיס קול 6 ערוצים וכמובן, מקלדת עכבק רמקולים כרטיס רשת המחיר הוא 2820, כדאי?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  5. משקל 815 גרם בלבד, SSD בנפח מכובד, מעבד ULV כפול ליבה עדכני עם ליבה גרפית מתקדמת, קישוריות מקסימלית ושני מסכי מולטי-טאצ' ברזולוציית 1024X600 כל אחד. והסקירות הראשוניות: http://www.slashgear.com/toshiba-libretto-w100-hands-on-video-2190636/ http://www.engadget.com/2010/06/21/toshiba-libretto-w100-resurrects-the-classic-umpc-brand-with-dua/ ההשקה בסביבות אוגוסט במחיר של כ~1100$ בתפוצה מצומצמת (לא מיועד ליצור המוני ככל הנראה). נתונים טכניים: רק לא הצלחתי לברר איך מחברים אותו למסך חיצוני. בטח עם מתאם כמו של ה-iPAD או משהו כזה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by CHAOS6,

צריך מפרט למחשב כולל מסך (19 אינץ') בתקציב של 2500 ש"ח פחות או יותר, המחשב מיועד לכלל המשפחה וישמש לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, עריכות קלות ומשחקים קלים (לילדים). אם אפשר אז תרכיבו מפרט אחד על בסיס אינטל ועוד מפרט על בסיס AMD, תודה.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by dani0147,

מעבד Intel Core i7-3770 3.4GHz Box פתרונות קירור למעבד Scythe Mugen 3 לוח אם Gigabyte דגם GA-H77MX-D3H זכרונות G.Skill DDR3 F3-12800CL9D-8GBXL דיסק קשיח Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB SATA3 כונן SSD Crucial SSD CT064M4SSD2 128 GB כונן אופטי Samsung דגם SH-S222 ממשק SATA כרטיס מסך Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB מארז NZXT Phantom 410 ספק כוח seasonic S12II 620W המחשב מיועד לגיימינג ותוכנות עריכה כמו solid work או photoshop אני לא מתכוון לעשות OC למחשב המחשב מיועד לרוב למשחקים כמו באטלפילד MAX PAYNE 3 ולצפייה בסרטים באיכות HD אני ישמח לחוות דעת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  8. שלום למומחים יופי של פורום התרשמתי מאד מהרצינות שבה אתם עוזרים פה לטכנופובים כמוני האם מישהו יוכל בבקשה לכתוב לי בכמה משפטים איזה מחשב אני צריך לרכוש לצורך מסחר תוך יומי בבורסה? הפעולות אותם המחשב צריך לבצע הן: 1) מהירות - הוא צריך לקלוט ולהעביר פקודות מכירה/קנייה במהירות מירבית. (כמובן שאחבר אותו לאינטרנט הכי מהיר שקיים) 2) הוא צריך לעבוד עם שלוש תוכנות (כבדות ברמה ממוצעת) במקביל: פלטפורמת ביצוע הפקודות, סורק מניות, ותוכנת הקלטה של המתרחש על המסך, (וגם דפדפן אינטרנט). 3) הוא צריך לשדר ל4 מסכים בו זמנית (אני מתכוון להשתמש בנוסף לכרטיס מסך דואלי רגיל גם ב 2 כרטיסי מסך חיצוניים עם חיבור USB - VGA שאלתי מתייחסת בעיקר למעבד,…

• 10 תגובות
    • 6.8k צפיות
  9. Started by X-It,

אני משדרג את המחשב שלי ,והשגתי 1700 שקל... חשבתי לקחת 8600GTS OC2 256 MB ב617 שקל.. Core 2 Duo E4500 ב560 שקל.... Asus P5K ב564 שקל... השימושים שלי הם בעיקר משחקים,מולטיטסקינג(המון תוכנות פועלות בו זמנית) פוטושופ... ,וורד.. גלישה באינטרנט... זאת אפשרות טובה בשבילי? אשמח להצעות... מפרט בחתימה... אהה ואם אני אשדרג אני אצטרך להתקין מערכת הפעלה חדשה? ורזולוצית המסך שלי היא 1680X1050 ואני ארצה לשחק עליה...

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  10. Started by david brown,

היי, אני מתעניין בHP touchsmart all in one החדש. אני מעוניין בתכונותיו הייחודיות כגון מסך המגע וall in one ואיני מעוניין להרכיב מחשב לבד (למרות שבמחירו, 8600 שח ניתן לבנות "מפלצת") אשמח לשמוע מבעלי ניסיון או מביני עניין אם מפרטו (שאני מבין שהמעבד למשל שייך ללפטופ) יוכל להתמודד בכבוד עם יישומים כגון אימיול אייטיונס המון יישומי אופיס ואקספלורר יחדיו, למשל. (כי יש גבול למחיר שאפשר לשלם רק בשביל הגאג'ט, צריך שגם יעבוד נורמלי) הנה המפרט- http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/12454-12454-3352963-3352964-3352964-3849079.html תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by p_uriel,

שלום, הלכתי לאיבוד בסוגי הכרטיסים. אני מכיר כרטיסי וידאו, מסך, טלויזיה. מה התפקיד של כל אחד מאלו? פספסתי סוג מסויים (פרטי לכרטיס FIREWIRE שאותו אני מכיר)? אשמח אם תוכלו לפרט בעבור התכונות האלו: 1. איזה כרטיס מקפצ'ר מוידאו אנלוגי (חיבור RCA)? 2. איזה כרטיס מבצע עיבוד און ליין של ויאו במחשב (בתוכנת פרמייר וכו') מבלי לעשות רינדור? 3. איזה כרטיס קולט טלויזיה ורדיו במחשב? 4. איזה כרטיס מתחבר לEPG, ואיזה סוג נתונים הוא 'מביא' משם? תודה...

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  12. דבר ראשון זה המפרט שלו מפרט טכני: מעבד: Intel Centrino Duo mobile technology Intel Core 2 Duo processor T5200 operating at 1.60GHz 2MB L2 cache 667MHz front side bus מסך: 15.4"-diagonal WXGA (1280 x 800) TFT VibrantView LCD screen זיכרון: 1.0GB 667mhz DDR2 , upgradable to 2.0GB דיסק קשיח: 120GB 5400-rpm Serial ATA (SATA) hard drive כונן אופטי (צורב DVD ): DVD±RW Double Layer drive, to burn and play DVDs and CDs כרטיס מסך: Nvidia Geforce GO 7300 TC 256mb (128mb his + 128mb shared ) תקשורת: Intel Pro/Wireless 3945ABG (802.11a/b/g) Wi-Fi wireless LAN Bluetooth 10/100Base-T Ethernet port 56K V.92 modem חיבורים: 2x USB 2.0 ports 1 FireWire (IEEE 1394) port 1…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by Moti11,

מפרט: מעבד: AMD Athlon64 3000+ 939 לוח אם: Gigabyte GA-K8NF gForce4 זכרון: 2X256 A-DATA כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 6600GT PCX 128MB דיסק קשיח: WD 80GB 7200rpm SATA DVD LG 16/48 Floppy 1.44 NEC סה"כ:3700 ש"ח טוב כמו שאתם מבינים השאלה היא איזה מארז, אני לא מתכוון לעשות מודינג/אוברקלוקינג כרגע (חוסר בתקציב וידע ) התקציב הוא בין 150 ל-250

• 13 תגובות
    • 845 צפיות
  14. אהלן לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בביקור בארה"ב. רציתי תחילה לרכוש באתר של B&H אבל הבנתי מהשירות לקוחות שלהם שאף מחשב אצלם לא מגיע עם אחריות בינלאומית של היצרן. וכאן הבעיה. איך אני מוצא חנות עם מחירים סבבה שבטוח האחריות תהיה בינלאומית ותכובד ע"י לנובו\דל\אסוס? (האם יש פרצודורה לאחר הקניה כדי שהאחריות תכובד?) אם זה משנה, אני מתלבט עדיין בין: Dell XPS13 Asus Zenbook UX303LA Lenovo Yoga 2 Pro Lenovo Yoga 3 14" (התקציב הוא עד 930$ והדרישות היחידות שלי הן 256GB SSD, i5, 8GB RAM ומשקל של עד 1.7 ק"ג כאשר הרצוי הוא 1.5)

• 24 תגובות
    • 7.4k צפיות
  15. Started by Duishidk,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO GTAV FAR CRY4 Titanfall battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6.…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום וברכה (נפגש בשמחה?) חבר ביקש לעשות לו מפרט, וכמובן שאין מקום אחר מלבד פורום מפרטים לפנות אליו. הוא בעצם צריך את המארז ותכולתו (מעבד, לוח-אם, זכרונות, כ.מסך, כונן קשיח, צורב DVD, מארז, ספק, כרטיס קול, ופאנל). מעבד: לבחירתכם. לוח: כנ"ל. זכרונות: 2GB. כ.מסך: למשחקים. כונן קשיח: של לפחות 400GB. צורב DVD: לבחירתכם. מארז: כנ"ל. ספק: כנ"ל. כרטיס קול: יתחבר לרמקולים 5.1 של Logitech. המחשב כמו שכבר אמרתי פעמיים, מיועד למשחקים ועל זה צריך להיות הדגש. עילעלתי עם החבר קצת ב-new egg ולקחתי לו כמה חלקים, הייתי רוצה לשמוע ביקורת שלכם על המפרט (הלא כל-כך שלם ש"בניתי"). ואם הוא לא טוב, אז מרכיבים חדש מההתחלה. המפרט להלן: CPU: 1. Intel Pentium D 930 800MHZ FSB LGA 775 …

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, אני צריך המלצה למפרט מחשב לחבר שהמחשב שלו גוסס, אז ככה: יש לו מסך חדש לגמרי "Samsung 19 מהדגמים החדשים ביותר. מקלדת, עכבר ורמקולים גם כבר יש. התקציב שלו לא גבוה, הוא עד 2500, אבל גמיש, מצד אחד עדיף אפילו יותר זול מ - 2500, מצד שני אם תהיה סיבה ממש טובה אולי אפשר לגלוש טיפה למעלה. השימושים, כמו המחיר, בסיסיים. עבודה אינטנסיבית במעבד תמלילים, אינטרנט, עריכה בסיסית של תמונות, צפייה בסרטי וידאו באיכות טובה. מבחינת משחקים אין שימוש כזה, מלבד אולי משחקים לילדים עד גיל 6, וגם זה בספק. הורדות גם לא. מה שכן, חשבתי שזה יהיה חכם לקחת לוח אם טוב, כזה שיאפשר שדרוג עתידי אם צריך, כלומר, לוח שתומך בגדלי דיסקים קשיחים גדולים יותר מזה שירכש עם המחשב, וכמו כן תומך בזכרונות גדולים יות…

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by Yaniv,

המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/qjgrphb2 עדיין מתאים לבקשות שלי פה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=533785

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Yakim Peled,

הי, עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי בדיוק את המפרט הנ"ל. האם עשיתי טעות? אם כן, אני מקווה שהיא לא חמורה מדי. הגשתי הצעה למחשב הנ"ל וזכיתי. הסכום: 1800 ש"ח. הגשתי המון הצעות למוצרים אחרים ודווקא את זה שפחות רציתי מכולם - דווקא בו זכיתי. Processor: Intel Pentium4 3GHz 800MHz HT FSB Prescott 1Mb Mother board: Pentium4 487pin 800MHz FSB+ USB 2.0 Memory: DDR 256Mb 400MHz HD: UDMA 7200 Rpm 60Gb Sound Card: Sound MAX 6 channel CODEC Graphic Card: 3D-Force AGP 128Mb Integrated Net Card: ADSL ready/100Mb LAN card CD: 52X האם המחיר סביר? תודה מראש. ------------------------------- בברכה , יקים.

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  20. Started by ew89,

היי אני רוצה לבנות לאחותי מחשב מעוניין להוציא את הכי טוב שאפשר בתקציב הזה, צריך שהמחשב יוכל להריץ את המשחק סימס 4 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (סימס 4), גלישה באינטרנט.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימס 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי 4200 ש"ח היי חברה, אשמח אם תסייעו לי בהרכבת מפרט למחשב חדש אותו אני מתכנן לרכוש, המחשב יחובר למסך 24 אינץ' + לטלויזיה 42 LCS אותה יש לי בחדר. תודה מראש! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית, תכני HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים, סרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא, לשימוש פרטי ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Chura,

שלום יש לי כמה שאלות והצעה למפרט א. נראה לי אני מעדיף AMD DUAL CORE AM2 ב. המחשב כמעט לא למשחקים (בשביל זה יש XBOX360) ג. המחשב ממש לא לOC ד. אמור לעבוד 24\7 ה. מסך LCD 19" מצאתי מפרט כזה : מעבד : Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE - 1890 לוח אם : M51GM-S2G Socket AM2, DDRII 800 (Overclocked - 495 זיכרונות : G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 - 600 צורב : NEC ND-4551 LABELFLASH WHITE/BLACK - 295 כרטיס מסך : GIGABYTE 6600GT 128MB TV, DVI, PCI-E - 850 ספק : Enermax Liberty 400W - 495 מסך : ViewSonic VX924 19'' LCD 3ms DVI - 2150\?L1970HR 19'' LCD 2ms DVI? יצא : 6775 ש"ח לדעתי הכרטיס מסך מיותר או משו, כי כרגע המחשב ממש לא למשחקים א. מה דעתכם על המסכים ? מ…

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by dertyn,

מדגיש שאין צורך להחליף רכיבים וכו' - זה לא אופציה. הבקשה שלי היא לדעת האם המפרט הזה ייתן את התמורה שלו בסכום הכספי הזה. אם לא, אשמח לראות מפרטים אחרים בסכום כזה או קצת פחות שייתנו עבודה 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש"ח 2. מה שימושי המחשב: גיימינג (כללי) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - לא ידוע עדיין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב מאוד 11. האם חשוב לשמור על…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. [list type=decimal] [*] [*] * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), [*] * גודל המסך? עדיף כמה שיותר גדול. [*] * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל כמובן, פחות רלוונטי. [*] * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לא יודע מהו זמן נורמטיבי לחיי סוללה כיום, אבל אני מעריך שמעל 4 שעות. [*] * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) אולי רק HDMI, פחות רלוונטי. [*] * בלוטות? אופציונלי [*] * גודל מינימלי של כונן קשיח ? מעל 250 GB. [*] * כונן CD/DVD? צורב? צורב. [*] * כונן Bluray? לא. [*] * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות לאחר…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by golan1971,

מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm לוח אם: Asus P5N-D מארז: Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS קירור למארז: Antec Cyclone Blower ספק כוח: Thermaltake Thought Power 600W 52A/12V 4XRails SLI זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 - זמין במלאי! קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כרטיס מסך: Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X2 SLI Kit כונן דיסקטים: ALPS Floppy 1.44 Black כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail מקלדת: LOGITECH Deluxe 660 Cordless Desktop - OEM רמקולים: LOGITECH X-530 מסך: Asus 22" LCD MW221C Wide 2MS 1:3000 DVI המהרת מערכת…

• 1 תגובה
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.